Где твой пресс ? Его убили шоколадки :D

Темата е заключена.
Прескочи до:

След обяда огладнях , следователно шепа орехи и 1 фурма .

Вечеря :
-пилешка домашна пържола
-салата ( маруля, краставица,лук, авокадо,домат ,зехтин , балсамико )
-тиквички на скара с копър и зехтин
- хапка сирене Бри
-няколко вилици хумус
Десерт !!??
-4смокини от домашо сладко с малко количество тахан

Май наистина трябва да си пресметна калориите а изобщо,ама изобщо не ми се занимава с това,но май са ми много.
Поне МЦ дойде ... От утре дано подуването и апетита намалеят .

Здравейте народе !
Днес , макар и дъждовен ден , се чувствам много по-добре от предните няколко безкрайно дълги и тежки дни .
Предните 4 вечери немога да спя дълго и сигурно ми се насъбират около 5-6 часа сън на денонощие . От неделя нямам особено джижение , предимно си седя вкъщи и от време на време излизам за някоя разходка.До неделя ще е така. :)
Днес след ставане :
-топла вода
-кафе с мляко

Закуска:
-4с.л мюсли с тропически плодове и ядки , 1с.л чиа , щипка златни стафиди , накиснати в 200г кисело мляко + 1/2 банан

Преди тренировка :
-2ч.л тахан + мед

Тренировка:
HIIT
5 exercises
20 on , 10 off x 4
-broad jump + 2 jacks x4
-pop squats x 4
-burpees + kicks x4
-3 switchfoot jumps + reverse lunge x4
-squat jump slides x4
около 18 минути със загрявката(прекалено малко е май)
Abs:
-10 W leg raises
-50 second plank
-14 frog leg crunches
-14 figure “‘4” leg raises
-28 leg raise toe taps
-28 diagonal jack knife crunch
-38 standing toe touches
общо 8 минути

Обяд 13:30ч:
-3 пилешки пържолки (2-те отгоре със разтопено сирене Бри,другата намазана с хумус)
-1 резен (надълго)тиквичка на скара намазана с хумус
-1/2 домат

100% ще огладнея до вечерята , така че със сигурност ще има и нещо друго следобеда.

Осъзнах , че до бала си имам около 45 дни , а аз съм стигнала до никъде . Реално това е достатъчно време , за лека промяна , но не знам повече какво да направя . Уфф (headbang) Храня се горе-долу добре , тренирам си всеки ден ... а резултати ..... Йок !

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 24.03.16 14:03.

24.03.16
14:17

казано от Brazilch e на 24.03.16, 14:02:

Осъзнах , че до бала си имам около 45 дни , а аз съм стигнала до никъде . Реално това е достатъчно време , за лека промяна , но не знам повече какво да направя . Уфф (headbang) Храня се горе-долу добре , тренирам си всеки ден ... а резултати ..... Йок !

Изглеждаш си прекрасно, не се филмирай. Ако не се хранеше добре и не тренираше, щеше да изглеждаш доста по-различно, така че има смисъл от това, което правиш.

24.03.16
14:53

18 минути са съвсем достатъчни да си спреш тока и могат да бият 2-часово висене в зала по уреди ;) Бъди постоянна и за 45 дни всичко се постига. Пък и Елена е права, подкрепям думите й. :)
(hug)

Благодаря ви момичета ! (F) Определено ме карате да се чувствам по-добре .

Междудругото oт фетбърнарите се спрях на Detonatrol на Amix , четох доста добри отзиви за него и от понеделник го започвам (rock) .

Такааа .. в 18ч. имаше 1/2 грейпфрут

Вечеря в 19ч.:
-1 пилешка пържола
-салата ( маруля , краставица , домат , зехтин , балсамико )
-около 40г Бри
-вино

Десерт:
-тахан
-заквасена сметана
-сладко от смокини
-сладко от ягоди
От всичко по 2ч.л ....  Като съм си вкъщи това не го правя , но при мама е друго,кво да се прави .
Смея да кажа , че даже ми е леко след вечерята , та може и да има ябълка по - късно .
Хубава вечер и спокойна нощ.(F)

Днес се чувствам още по-добре :) Ура ! (giggle)  Усещам се , че яко наливам в краката , вече имам заформен квадрицепс,което май ме радва . Определно ги чувствам  доста по - стегнати и твърди , НО само отпред .. Дупето ми още е мекичко и отзад краката не се променят . Всеки ден ги тренирам тия крака , дали не ги напомпвам прекалено много . Май съм ги увеличили с +1 см , отдолу има мускулче , но мазнината отгоре не ме устройва . Дано Детонатрола да ми помогне за тази сланинка . :)

Пак малко спах , с много стряскания и пробуждания.Заспах към 1ч. , после се събудих в 2 и 30ч.След това в 7ч и в 8без10ч реших да ствам,че имах работа и без това .

След ставане:
-топла вода
-кафе с мляко

Закуска:
-4с.л мюсли + 1ч.л чиа + 1/2 банан , накиснати в 150г кисело мляко
-1фурма ,че нещо не ми беше сладко тоя път

Тренировка:
HIIT 20sec On 10sec OFF
-pop squat х3
-power curtsy х3
-round of applause х3
-burpee holds х3
-broad jump х3
-3 hop drops   х3
-burpee splits х3
-downward dog + knee tucks х3
20sec break
3 exercises х 2
-squat - 10
-toe touch crunches - 10
-push ups - 10
-reverse lunges - 10
-scissor crunches - 10
-tricep dips - 10
-calf raises - 10
-russian twist - 10
-plank + rows

Корем - като вчерашната 8 минути ( няма да я описвам,че много дълго ще стане )
Добра тренировчица си спретнах . Доволна съм :)

Обяд 13ч. :
-пилешка пържола
-1/2 домат
-40г макс хумус
-30г макс Бри
Грамажите ги пиша на око,нямам везна . Имам чувството , че ми е малко обяда , но пък не ми е тежко .
По-късно ще излизам със стара приятелка и ще има алкохол 100% .
Хубав петък ,останалото утре (F)

Добро утро !
И докато не съм забравила да си впиша храната от снощи . Трябваше да си вечерям вкъщи , но нямах време и малко прецаках нещата .
След обяд шепа сурови лешници и сушени плодове .
Към 19ч. миниатюрна пилешка пържола и хапка Бри .
4 бири
100гр фъстъци
2,3 бадемчета
1/2 ч.л кокосово масло

Съня пак е зле . Прибрах се в 1ч. , заспах си като пич и в 6 и 30 се оцъклих . Незнам какво ми става , по принцип не страдам от безсъние и вече започва да ми става тегаво , не се чувствам пълноценна.От предната неделя не мога да се наспя . :(
След ставане :
-топла вода
-кафе с мляко

Закуска :
-1/2 банан с 3 препълнени ч.л тахан и 1л мед

Ще си ходим при баба на село , та обяда ще е там , но чак към 14-15ч.едва ли ще издържа до тогава на този тахан и половин банан . Може и нещо друго да хапна .
Тренировка днес и утре няма да има.Прибирам си се в Пловдив утре и в понеделник започвам стриктен режим с хубави тренировки и храна надявам се.
Слънчев ден от мен !

Ох пак излизах снощи , на всичкото отгоре съм и на РД довечера . Три поредни нощи , много ми се насъбират вече , но за сметка на предните дни днес се понаспах.
Вчера с храницата и при баба беше добре , хапнах кайма с грах и 2 мъфина .
Вечерта вино,сирене  и уиски . Днес без кафета , станах в 12 и бях зверски гладна , ядох зелена салата с пилешко месо и хумус,2 мъфина .
Предстои три часово пътуване и вечерта сме на пица с бира.Откакто свърши лунното затъмнение,пълнолунието и МЦ съм нов човек.
Възнамерявам докато пия Детонатрола да се ограничавам с алкохола,че нещо съм станала голяма пиячка :D Ужас
Хубав ден на всички . :)

Нова седмица , ново начало , но какво ??
Днес нямах търпение да стана и да си взема 2 капсули от Детонатрола . По принцип пише , че се препоръчват по 3 хапчета 2 пъти на ден  - сутринта и преди тренировка.Реших да взема 2 , тъй като никога не съм приемала нещо подобно . Е оказа се , че май и тази доза ми е прекалена . Цял ден бях изпаднала в някаква апатия . Очаквах експлозивност , настроение и сила , а то точно обратното стана .
Беше ми супер странно , добре че нямах никакви ангажименти през деня и си поседях у нас.Чак сега долу горе започнах да се  чувствам себе си .Утре ще взема 1 таблетка сутринта на гладно и една преди тренировка,че май се оказах чувствителна към някои от съставките . Хмм .... Тренирах 1 час едва едва .. като през цялото време нямах абсолютно никава концентрация и не изпълнявах упражненията както трябва , също и нямах желание за тренировка . Това нещо направо ме уби .
С храната съм добре  мюсли за закуска , 3 яйца със спанак и малко извара за обяд и сега ще ям пилешка пържола със салата . А и един бар и малко стафиди след обяда . Утре ще описвам по - подробно , че в момента нямам особено желание .
Лека вечер.

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 28.03.16 19:52.

28.03.16
20:52

Moето скромно мнение  е просто да  не го пиеш.  Особено след като не се чувстваш добре.
Прави всичко за удоволствие, слушай огранизма си и се храни с истинска храна,  която всяко българско  семейство консумира.
Едва ли не се потиш достатъчно или пък имаш толкова забавена обмяна за толкова млад човек.
Просто за мен тези неща са напълно излишни. Чисто приятелски  и НЕналагащ мнение пост  :)

Утре ще пробвам с минимална доза и ако наистина пак ми стане така няма да го приемам повече .
Благодаря за мнението :)

28.03.16
21:28

Скромното ми мнение е , че продуктите на Амикс трябва да се избягват . Трябваше просто да си стакнеш няколко нещица

казано от ME4O_TURIST на 28.03.16, 21:28:

Скромното ми мнение е , че продуктите на Амикс трябва да се избягват . Трябваше просто да си стакнеш няколко нещица

Защо ? Какво им е на Amix ? Ами ако има някой , който да ме светва предварително определено ще е по-добре . Бях се зарибила да си взимам Йохимбин и Л - карнитин , както ми каза , но ми препоръчаха този продукт.Отделно четох и доста положителни коментари за него и викам айде ще го пробвам . Днеска си взех една капсула след ставане и тренирах , този път го усетих , но пак не така както ми се искаше . Може би ми трябва време организма да свикне . За сега ще взимам по едно хапче на ден преди тренировка . Явно ми е слаба душицата за такива екстремни субстанции :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 29.03.16 12:05.

Така ... сутринта на гладно 59.3кг
-1 капсула детонатрол
-2ч вода
-1/2 кафе (чисто)

Тренировка :
HIIT x 3 ; 8 exercises - cardio
-burpee
-push up (от колене 10 )
-high knees
-jumping jack
-jumping lunge
-butt kickers
-sumo ski squat (с подкоци)
-side lunge
-toe touch crunch
-back bow crossover
-windshield wipers
-russian twist
общо 20 минути

Дупе и крака
12 exercises
45sec ON 15sec OFF
-single leg deadlift (5kg)
-3 way lunges (напред , настрани , назад )
( x2 )
-squat hold
-curtsy lunge +  calf raise (5kg)
( x2)
-squat hops
-wide squat + leg raise (5kg)
( x2)
-assisted pistol (5kg)
-deadlift + kickout + lift (5kg любимо)
( x2)
-reverse leg lift + 15 sec pulses
( x2)
-backbow pulses
( x2)
-bridge + extension
( x2)
общо 30 мин

Корем - 8 минути

Закуска: , която беше към 10 и 30ч
-4с.л мюсли + 1с.л годжи и чиа с прясно мляко

Обяд:
-3 яйца на тиган с малко масло
-извара около 60г (на око)
-1/2 домат
-2 фурми
-2ч.л тахан

По-късно останалото ..
Прогрес тази седмица няма , ще ги мъчим нещата .
Хубав ден ! :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 29.03.16 14:10.

Много силен ден днес ! (sun)

Започвам със вечерята от снощи :
-пилешка пържола запечена с моцарела
-салата ( цвекло и моркови )
-оризовки - 60г , няколко глътки бира

Сутринта станах рано 6 и 30ч.
-топла вода
-чисто кафе

Закуска :
-мюсли с прясно мляко , годжи и чиа
-сочна ябълка

13.30ч .
-капсула Детонатрол 
Тренировка :
-dead lifts 10 (5kg) 
-ski squat 10 (5kg)
x3
-side lunges 10 (5kg)
-squats 10 (5kg)
x3
-long lunges 10 (5kg)
-sumo squat 10 (5kg)
x3

HIIT
20sec On 10sec OFF
-curtsy jump repeater x3
-MT top squats x3
-burpee hold x3
-jumping lunge splits x3
-knee downs x3
-3 pulse squat jumps x3
-wide ski squat combo x3
-slow mo burpee x3

-legg raises + pulse (40 sec x 40 sec на крак )
-hamstring curls (40 sec на крак )
-bow taps (40 sec на крак )
-elbow tap lifts (40 sec на крак )
-bridge (40 sec )
Разтяжки :) Много хубава тренировка се получи

Обяд :
-2 яйца на тиган с малко масло
-извара 50-60г макс
-1/3 краставица

Вечеря:
-пилешка пържола със запечено парче моцарела
-голяма пролетна салата ( маруля,краставица,репички,пресен лук,3 маслини,зехтин , балсамико )
-няколко глътки бира

По - късно може да има оризовки или плодове .

Движение за днес 10км.
Спокойна нощ :)

(sun) (sun) (sun)

Здравейтеее ! :)
Днес пак страхотен ден ,чак сега сядам,много движение , свършени задачи и като цяло ползотворен ден . Доволна ! :)

Отчета е следния :
Ставане 8ч.
-1 капсула Детонатрол
-топла вода
-1/2 кафенце

30 минути след това закуска :
-4.сл.мюсли + 1с.л.чиа , годжи и кокос
-кисело мляко 100г

Към 12 и 30ч.
-1 капсула Детонатрол

Тренировка:
Боб Харпър 50минути
Мноооого пот се лее с него (muscle)

Обяд:
-1 парче пролетна запеканка (аз така си я кръстих) - зеленчуци с извара и яйца на фурна
-50мл кола

Преди малко изядох 3 фурми , защото вече умирам от глад и след малко започвам да правя салатата за вечерята , която ще е същата както предните 2 вечери . Еми еднообразие , но ми е вкусно :) Утре рибка :)

А за снощи добавям около 60г оризовки,1/2 портокал и една хапка вафла ( щях да забравя )
По-късно може да има плодчета .

Edit:
-1 бира
-60г оризовки
-1 гъбка със синьо сирене

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 01.04.16 00:13.

Алоха (F)
Отчета днес по -раничко , тъй като ми се очертава обикаляне с мотор по планините и не знам кога ще ми остане време :)

Ставане 09и15ч:
-капсула Детонатрол
-топла вода
-кафе с мляко

Закуска към 09:45
-3с.л мюсли + 1с.л чиа , годжи и кокос , 3 фурми и прясно мляко

11и30ч - капсула детонатрол

12ч.Тренировка
HIIT
45sec ON 15sec OFF
-burpees + kick
-side step jump squat
-walkdown + shoulder slaps
-curtsy lunge + side lift
-jackknife get up
-3 lat jump + jumping jack
-squat jump como
-pendulum swing + lift
-burpee shuffles
-squat pops
-split jump squat turns
-knee+kick+jack
-sumo to ski squat
-star jump + lunge
-warrior lunges
-bird dog pulses
-bicycle crunches
-side hip raises

25 минути :) После малко корем , ама малко ..
След тренировка 58,3кг , бреййй (party)

Обяд:
-1 фурма и 1ч.л тахан
-парче от пролетната запеканка с ивара и яйца
-резен моцарела
-2 оризовки
-около 80г фурми
Много вода пия днес и супер жега навън , най -накрая . Алилуя ! (sun)
Нещо ми се чийтва , ама да видим какви ще ги сътворя .
Добавям за вчера отново 10 почти 11км вървене . Кеф :)

Завърнах се отново :)
Уикенда мина долу-горе добре , имаше тренировки , а в храната преобладаваха яйца, риба , зеленчуци , оризовки , плодове , млечни . Чийтнах и двата дни със бирен фъстък , пакет солети , 1/4 баничка , печен слънчоглед , бира . (dull)
Свикнах и с детонатрола , но честно казано ме е страх да увелича дозата на повече от 2 на ден и затова така ще си ги пия,ефект не мога да кажа дали има.Същата съм си и на килограми и на обиколки,но пък взех да се харесвам. :)

И да започнем с отчета за днес:
-капсула детонатрол
-вода
-кафе с мляко

Закуска:
-крънч мюсли с ягоди 4с.л с прясно мляко и чиа1.сл

Тренировка:
Беше странна , започнах една спрях я , привърших с друга и така.Позиморих си се пак .
Ето я
-squat 60sec
-swings 60sec (5kg с гира)
-broad jump 60sec
-push ups 60sec (в моя случай от колене)
-plank 60sec
-frogger to shoulder press 60sec
-tricep dips 60sec
-squat 60sec (5kg)
-lunge 60sec (4kg напред,настрани,назад)
-toe touches 60sec
-bulgarien split lunge 60sec (5kg)
-plank row to rotation 60sec (2kg)
-arm and leg extension 60sec
-burpee 60sec (с гира 5кг)
-v-ups 60sec
общо 20минути,но ми беше много скучно и реших да започна друга . Ето я и нея  :)

Готина беше,но не беше моята - 30мин
Последва въже , като изпробвах различни подксоци и се гледах в огледалото . Зарибих си се (rock)
След тренировка кантара показа 58.4кг .

Забелзвам , че ръцете са ми ужасно слаби и нямам много сила там. Имам ластици у дома и се чудя как да ги вкарам в действие,че са малко неудобни (без дръжка са).Ще помисля за някаква тренировка.

-капсула детонатрол

Обяд:
-4 оризовки  (на снимката има 3 , защото после си направих допълнително)
*2 от тях намазани с извара , краставица и маслина + моцарела
*извара,сьомга,маслина
*извара,домат,маслина

Вечерята по план е пилешки гърди със салата, ама се знам , че няма да е само това .
Хубав ден , хора ! :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 04.04.16 14:07.

Завършваме вечерта по план :)
-пилешко месо
-2 маслини
-салата (цвекло и моркови)
-4 оризовки
-1 бира

Преди това , обиколка на гребната 5 км :)
Абе хубав ден си беше,а сега лека нощ!

05.04.16
09:16

казано от Brazilch e на 04.04.16, 23:44:

Изглеждаш много добре! Браво! Сама ли ходиш на гребната да бягаш?
Времето вече е перфектно. Аз преди ходех да карам колело там и правих по 2 - 3 обиколки, а да бягам съм ходила само веднъж. 5 км са си доста добре.

Изглеждаш много добре! Браво! Сама ли ходиш на гребната да бягаш?
Времето вече е перфектно. Аз преди ходех да карам колело там и правих по 2 - 3 обиколки, а да бягам съм ходила само веднъж. 5 км са си доста добре.

(sun) Много ти благодаря ! :)
Всъщност , никога не ходя сама , тъй като ми е малко далеч , а нямам кола с която да се придживам , и затова винаги съм с някой.Преди ходих да тичам на малкия стадион , но гребната още в бягане не съм я минала.Петте километра от вчера бяха изминати във вървене за съжаление. :) Заплюла съм си да потичам във горичката по пътечката , няма толкова народ и е много приятно сред природата. (F)

05.04.16
10:47

-пилешко месо
-2 маслини
-4 оризовки
-1 бира

Изглеждаш перфектно, наистина!! Видях по-горе, че си писала нещо за бала и че няма резултати - как да няма :D Много си добре, даже бих казала, че няма нужда да си товариш организма с фетбърнъра:)

казано от Squat Away Your Problems на 05.04.16, 10:47:

-пилешко месо
-2 маслини
-4 оризовки
-1 бира

Изглеждаш перфектно, наистина!! Видях по-горе, че си писала нещо за бала и че няма резултати - как да няма :D Много си добре, даже бих казала, че няма нужда да си товариш организма с фетбърнъра:)

Хеййййй ,много ме ласкаетее :))))  Благодаря , отновооо :)
По върпоса с бърнъра , така и така съм го почнала , ще си го изпия докрая , а и вече ги няма онези страничните ефекти , така че не ми пречи . Отдавна исках да пробвам и си начесох крастата най - накрая  .. :)

05.04.16
11:51

Обиколката на Гребната няма 5 км, 4,6 е макс. По дигата на Марица, от спортния комплекс на УХТ до Въжения мост и обратно е 5,5 и там е по-добре за бягане.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.04.16 11:51.

казано от James Hinks на 05.04.16, 11:51:

Обиколката на Гребната няма 5 км, 4,6 е макс. По дигата на Марица, от спортния комплекс на УХТ до Въжения мост и обратно е 5,5 и там е по-добре за бягане.

Точно там ще си направя кефа тея дни :)

05.04.16
13:16

казано от James Hinks на 05.04.16, 11:51:

Засичах веднъж и ми излезе 4.88км обиколката на гребната, но за по - кръгла цифра и ако побяга още малко до шосето където се отбива за там може да ги докара до 5 км. Иначе за бягане покрай дигата на Марица - редовно като отивам и се пребирам от работа виждам тичащи хора и много им се кефя. :)

05.04.16
13:48

Около 4.75 км е обиколката на гребния канал.

Отчет за днес :)
Ставане 8:15ч:
-детонатрол
-кафе с мляко

Закуска:
Правих “мъфин” от дневниците на момичетата , но моят май не се получи особено добре .
1 яйце , ванилия , крънч овесени ядки , чиа , кокос  , вода - получи се неутрално на вкус и реших да го подлсадя с кисело мляко(4ч.л.) , стевия и какао(1ч.л). Насилих се да го изям честно казано .
След час - 1/3 ябълка

11:30ч-детонатрол
12ч - тренировка1:
силова с ластици

30минути
След вчера имам МТ на трицепса и днес малко тегаво беше , но направих всичко както трябва .

Кардио :
HIIT
8 упражнения x 3 / 20sec ON ;10sec OFF
-бърпи
-лицеви ( от колене )
-високи колене
-джъмпинг джакс
-скачащи напади
-ритници към дупе
-сумо ски клек
-странични напади
-крънчове с докосване на пръсти
-чистачки (giggle)
-руско усукване
20 минути , като се стараех да правя на макс упражненията

Корем
8 минути

Обяд:
Какво ми щукна реших да направя здравословно брауни и изядох 1/8 от тавата ( ако мога така да се изразя )
-пилешка пържола със запечена моцарела
-1 домат
-2 маслини
-люти чушленца 

До момента е това :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 06.04.16 12:11.

Приключвам с :
-пилешко месо
-салата ( марули и домати )
-4 маслини
-3 оризовки
-кашкавал
-сирене
Похапнах си , че и още ми се яде ..
Лека нощ ! :)

След снощното омазване днес съм 60кг (dull) Кашкавала и сиренето не са ми най-добрите приятели .

ставане 8и10ч
-детонатрол
-кафе с малко мляко

Закуска:
-4с.л крънч мюсли с ягоди (голям буклук) с 200г кисело мляко
-1/2 ябълка

Тренировка:
Ако мога да я нарека силова
-squat x 11 (9kg)
-deadlifts x11 (9kg)
-reverse lunge x 11 (9kg)
-jump squats 11
-reverse lifts + pulses x 11 на крак
-side leg lifts x 11 на крак
-wide squat x 11 (9kg)
-deadlifts toes in x11 (9kg)
-curtsy lunges x 11 (9kg)
-lateral jumps x11
-bridge x 11 (9kg)
-front lift leg x 11 на крак
-stagger squat x 11 на крак
-deadlifts toes out x 11 (9kg)
-double pulse lunges x 11 на крак (9kg)
-power skip x 11 (на крак)
-pilates side leg raises + pulses x 11 на крак
-downward dog lift x 11 на крак
-ski squat x 11
-deadlifts wide stance x 11 (9kg)
-side lunges x 11 на крак (9kg)
-pop squat x 20
-back bow x 11
-sumo squat + kick x 11
40минути

И малко кардио за зазавършек  :)
-flutter kick squats - 60sec
-high knees - 60sec
-burpees - 60sec
-jumping jacks - 60sec

Измина точно месец от както се опитвам да спазвам приличен хранителен режим и почти всекидневни тренировки . Доволна съм от себе си,макар и с доста прегрешения,но важното е,че не се отказах и продължих напред.Това преди нямаше как да се случи.Като цяло резултатите можеше да са доста по-добри,но важното е ,че се чувствам силна и здрава.
Измервания:
тегло - 57.9кг - 59кг
талия - 70см - 67см
ханш - 100см - 101см защо ? (dull)
бедро ляво - 58см  - 57см
бедро дясно - 57см - 56см 

Нови цели !?
1.Мисля да не се вглъбявам толкова в теглото,макар че ми е стимул като видя по-малка цифра :) Тегля се всеки ден ( болестно състояние ) и когато видя + целият ми ден е крив(колко жалко звучи,да се влияя от някакъв кантар)(headbang)
2.Намаляне на % мазнини , искам да стане видимо вечеее , т.е смъкване на обиколки в ханша? и бедрата .. стига от талията.
3.Наблягане на горна част на тялото от към тренировки.
4.Да намаля порциите на храната , че явно тези са ми много , щом не отслабвам.

Днес 07.04.
-детонатрол
-вода
-кафе с мляко

Закуска:
-4 ягоди
-1/2 ябълка
-хапка пресен кокос
Не ми се ядеше повече

13:00ч.
-две капсули детонатрол

Тренировка:
45sec ON / 20sec OFF x 2
-deadlift 9кг
-curtsy lunge squat 9кг
-gliding jump squat 9кг
x2
-squat 9кг
-reverse lunge + pulsing lifts 9кг
-static jumping lunge
x2
-side lunge 9кг
-calf raise,jump squat , side leg raise
-squat steps 9кг
x2
-lunges 9кг
-lunge + jump squat
-pulse squat
x2
За първи път изпълнявам тренировката с тези килограми и съм много доволна,запалиха ми се бедрата и дупето много здраво.Имах много сила и се раздадох на макс!

Корем - 8 минути

Обяд:
-добро количество пилешко месо
-1 варено яйце
-малък домат

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 07.04.16 15:29.

07.04.16
16:03

казано от Brazilch e на 07.04.16, 15:29:

тегло - 57.9кг - 59кг
талия - 70см - 67см

Не мога да повярвам, че това са точните ти мерки, та моите са по - малки от твоите, а изглеждам много зле. Ти дори ми изглеждаш на 50кг, а ханша ти не изглежда да е 101… талията 67??? Та моята е 64 и виж как съм издута. Да не би да не се мериш правилно?

07.04.16
16:07

И аз се тегля почтиии....всеки ден....и аз се ядосвам, когато кантарът сочи нагоре и ми е суууупер яко, когато е надолу :D:D:D - явно не си единствената болна от това (giggle) (blush)

Мнението беше редактирано от Ани123 на 07.04.16 16:07.

07.04.16
16:10

Не се мери всеки ден щом толкова ти влияят цифрите. Ако разлистиш назад дневника ми ще видиш, че сме дискутирали това с няколко човека и ме надъхаха да не се меря на кантар често. А преди се качвах абсолютно всяка сутрин... Файда -  никаква! Само ти бърка в психиката.  Колето (Пияндето :D)  има един любим  израз: “Вземаш го тоя кантар и го подаряваш на някоя неприятна за теб личност!”  :D
Контролно на месеца веднъж да си вземеш мерките е достатъчно.
А иначе изглеждаш страхотно, поздравления :)

казано от Sanya на 07.04.16, 16:10:

Колето (Пияндето :D)  има един любим  израз: “Вземаш го тоя кантар и го подаряваш на някоя неприятна за теб личност!”  :D

Най-добре на жена, която мразиш... (party)

Наистина няма полза от ежедневно мерене... твърде много вариращи фактори оказват временно влияние върху теглото. От друга страна числото, показано от кантара, няма особена връзка с това как изглеждаш и се чувстваш.

казано от Sanya на 07.04.16, 16:10:

Не се мери всеки ден щом толкова ти влияят цифрите. Ако разлистиш назад дневника ми ще видиш, че сме дискутирали това с няколко човека и ме надъхаха да не се меря на кантар често. А преди се качвах абсолютно всяка сутрин... Файда -  никаква! Само ти бърка в психиката.  Колето (Пияндето :D)  има един любим  израз: “Вземаш го тоя кантар и го подаряваш на някоя неприятна за теб личност!”  :D
Контролно на месеца веднъж да си вземеш мерките е достатъчно.
А иначе изглеждаш страхотно, поздравления :)

Саня,даже се тегля преди тренировка и след тренировка (giggle) Луда работа !
Много добре си ми беше като нямаше батерия , ще взема да я изхвърля ! :)
Благодаря за комплиметна (F)

казано от Green на 07.04.16, 16:03:

казано от Brazilch e на 07.04.16, 15:29:

тегло - 57.9кг - 59кг
талия - 70см - 67см

Не мога да повярвам, че това са точните ти мерки, та моите са по - малки от твоите, а изглеждам много зле. Ти дори ми изглеждаш на 50кг, а ханша ти не изглежда да е 101… талията 67??? Та моята е 64 и виж как съм издута. Да не би да не се мериш правилно?

Явно на снимката изглежда да съм като 50кг. :D
От години се меря , по този начин и не мисля , че не е правилно :)
Виж предните ми снимки в цял ръст , може би ще добиеш по-ясна представа за телосложението ми.

Усукване на лост 4 серии x 8
Жалки опити за набирания :)

След това
-фурма , блокче линдт 85% , няколко стафиди , 1 бразилски орех

Вечеря:
-пилешко филе (макс 100г)
-салата от моркови и цвекло
-около 40г сурови ядки
-3 фурми
-кашкавал ( доволно количество )

Бях супер прегладняла и вечерята си е доволна(21:15ч)Пия си водка в момента и ще заспивам след малко.Супер изтощителен ден,чувствам се изморена , но полезна ! Лека нощ ☺️

Снощи бях наистина преуморена и скапана , но не успях изобщо да спя добре.Имам си грижи на главата и го отдавам на това.
Затова днес го давам по - лежерно . От вчерашното висене по лостовете имам ужасна мускулна треска на места , на които не съм и предполагала , че някога ще имам :) .
Днес тренировката беше 7 минути  , колкото да си раздвижа кокалите , движение към 5-6км , може да станат и повече.
2 капсули детонатрол
Храната -овесени ядки с кисело мляко,зеленчукова крем супа с малко сирене,ягоди 300г,шоколад 85% какао (линдт 40г) ,бразилски орех 70г и 3 фурми.А забравих и 30г моцарела,2 маслини и 50г пилешко месо.Доста съм похапнала днес, не знам колко са калориите ,ама май са ми достатъчни.
Приятно петъчно (F)

Завърших със свински гърди и пържени картофи !
Днес овесени ядки , 2 парчета шоколад
Тренировка brutal HIIT - 20 минути
60*50*;40*;30*;20*;10*  /  4 exercises
-flutter kick squats
-high knees
-burpees
-jumping jacks
Наистина беше смазващо яко !
Нямам време да пиша през уикенда . Ще се постарая да си оправя храната , че имам само месец ,в който трябва да сваля няколко килограма!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1