28.12.05
19:20
Искам да ми предложите упражнение за средната глава на трицепса.Според мен точно тя прави трицепса да изглежда издут като ръката е отпусната.Та моята програма е:
1упр.Френско 3с 8-10п
2упр.Горен скрипец въже 3с 8-10п
3упр.Разгъване на дъмбел с две ръце 3с 8-10п
Който има идеи да казва..Благодаря
Изтласкване от лег и френско разгъване,щом ти трябва маса-двете упр. удрят и трите глави на трицепса.Иначе лицевите опори на една ръка(стига да можеш),как стресират трицепса... :twisted:
28.12.05
22:38
ми главно наблегни на упражненията с прави лостове те са за вътрешните глави 8)
То не може да правиш упражнения само за средната глава щото ще я скапеш
Може да започваш с упражнение за средната, като ще осигуриш нужния приоритет
Тази програма,която правиш е идеална и аз сега ше права по една нова и имам същите упражнения.Дъмбел,щанга и скрипец-перфектната комбинация.
20.01.06
23:20
скрипец, френско, тесен хват (лег)
Абе хора човека пита конкретно за средна глава Вие като болкерс за всичките....
22.01.06
18:53
Джиорджо,със какво упражнение да започна тренировката си според теб?
23.01.06
00:49
За акцентиране на средната глава вършат работа следните упражнения: преса зад глава и
кикбек
под средна глава имаш предвид medial head, нали?
Междудругото средната глава работи най-много в трицепса при упражненията - най-често е под напрежение .
Доколкото аз успявам да разбера трудно ще изолираш двете къси глави една от друга. Важно е да се има в предвид ,че дългата глава е двуставна и се “грижи” за движението на мишницата към тялото както и за извеждането на ръката назад. Двете къси глави са едноставни и разгъват лакътната става .
Упражнения за тях. Тласкане с трицепси на скрипец, тялото близо до машината, въжето да “виси” вертикално. Кофички между две пейки, пускане до 90 градуса ъгъл на лакътя (не до долу).
не сям прочл сички ко са написали ма аз ще ти кя няколко добри опрайнения за вятрешната глава
-разгявана надоло пред скипец (аз биш ти предложи с прав лост на скипец):това опрайнение натоварва максимално вяшната,вятрешната и дялгата час
-френско:тя натоварва максимално вяншна и вятрешната час
01.02.06
20:24
Пробвай да правиш френското с прав лост.Поне на мен ми действа много добре пак и натоварва целия трицепс.
ПО ЗДРАВИ :)