karfi4ka тренира - интервали он холд

Прескочи до:

22.03.16
10:45

22.03.2016г.

Храна:
- кафе;

Добавки:
- Ц, BCAA, ментово-клеева тинктура;

Тренировка № 13:

Без почивка между упражненията (само санитарната - да се преместя), между подходите -10 секунди почивка (от пускането до хващането на лоста):
- 10х3 х заден клек@35кг;
- 10х2 х набиране с успореден хват;
- 10х2 х раменна преса с успореден хват@2х9кг;

Нямам представа за времето, забравих си Виво-то (пак);

Клекът - не ми тежи, комфортен много, но си се навеждам напред и това си е (предполагам, забравих си апаратчето и не съм се снимала днес). Но се старах много върху забележките по клека (които ги няма в дневника).

Набиранията - екстра, стриктни до шестия подход, после по-половинчати, защото като се уморя в желанието си да ги правя стриктни, усещам, че правя едно извиване, което не ме кефи, затова всяко изкарвам там, докъдето техниката е добра.

Раменната преса - след седмия подход с малко помощ в мъртвата точка, за да не пушвам. Все още обаче не съм си демонстрирала клипа на компетентните за това лица, така че не мога да дам оценка.

Дамяни:
Храна:
- гречкови макарони с масло и сирене;
- банан;
- -
- Добавки:
- Д, рибено масло;

Показвах на Даме какво прави апаратът и така възникнаха няколко симатични селфита :D :D :D Последно с Даме си правихме такава когато започна да седи :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:13.

23.03.16
13:32

23.03.2016г.

Храна:
- кафе;
- свинско с моркови, гъби и кисели краставички, червено зеле;

Добавки:
- BCAA, Ц, клеевоментова тинктура;

Тренировка № 14:
Без почивка между упражненията (само санитарната - да се преместя), между подходите -10 секунди почивка (от пускането до хващането на лоста/пудовката):
- 10х2 х мъртва тяга@48кг;
- 10х2 х лежанка@35кг;
- 20х3 х руски суинг@24кг пудовка;

Не знам колко време - забравих си Вивото..отново;

След тренировката:
- стойки на ръце;
- планк;
- колелце от коляно;
- лодки;
- мачкане с ролер;
- 2х5 х набиране с успореден хват;
- още ролер;

Тягата - много добре;
Лежанката - повече от много добре;
Суинговете - перфектно

Много доволна от тренировката.

Взимам 8кг пудовка (с цел упражнения с една ръка), да видим дали изобщо ще опра до нея.

Дамяни:
Храна:
- гречкови макарони с масло и сирене;
- суров бар;
- зеленчуци с фиде и яйце;
- грис с мляко и кокосово масло;
- зеленчуци с фиде и яйце;
Добавки:
- Д, рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:14.

29.03.16
14:15

Хоп-троп. Ей ме, на! Пътешествието беше невероятно! Като оставим на страна всички красоти, които видях, които няма какво да им се обсъжда, завръщам се с повдигнато национално самочувствие. И няколко констатации, на които ще отделя малко повече време надолу, че сега нямам муза :D

Храната - не дотам хубава, но се постарах. Отклоненията от чистата храна са веднъж начос  и лучени кръгчета, на последната вечеря - панирани пилешки хапки, един триделник с течен шоколад. В Братислава със сестра ми си поръчахме бебожна гадост - ньоки с маково семе и орехи (puke) Аз по принцип много обичам ньоки, но сладки не са вариант :D Или просто не бяха направени добре :D За сметка на това в Прага ядохме ньоки с кисело зеле и бекон, при мисълта за които лигата ми потича :D Малко (не чак толкова малко :D) от любимия марципан в Музея на марципана в Будапеща. Иначе като цяло храната беше хубава.

Движението - много ходене, ама много, по 17-20км на ден. До пудовката се стигна, но само веднъж, направих комбинации от rolling клекове (с и без пудовка), лицеви опори, гоблет клекове, суингове с една ръка, хай пул, крънчове, лодки.

Добавки - витамин Ц и ментовоклеева тинктура.

29.03.16
14:27

Тъкмо се чудех къде се загуби. Радвам се да узная, че си си прекарвала добре. :)

29.03.16
17:55

rolling клекове? Що е туй?
20 км на ден са ужааасно много. Дано си била с удобни обувки и непретенциозни мазоли :D :D

п.п.И да не спамя отделно- може ли клип на суинговете, просто не си представям обясненията на тази нова техника с пудовката напред и изобщо как се прави суинг за двойка- аз примерно правя по 2 загряващи маха преди пълната амплитуда.

29.03.16
20:04

казано от Queen Cobra на 29.03.16, 17:55:

Точно това, което звучи :)

20 км на ден са ужааасно много. Дано си била с удобни обувки и непретенциозни мазоли :D :D

Аз винаги съм с удобно обувки на път :D И винаги имам шапка :D

п.п.И да не спамя отделно- може ли клип на суинговете, просто не си представям обясненията на тази нова техника с пудовката напред и изобщо как се прави суинг за двойка- аз примерно правя по 2 загряващи маха преди пълната амплитуда.

Да, ще направя клип, само да се възстановя от пътя и да отида в залата. Точно това обясних няколко поста нагоре, че и аз имах подобен проблем, който отстраних с взимането на пудовката от напред. Но иначе ето оттук взаимствах:
https://www.facebook.com/wowsports/videos/1161225673917387/

29.03.16
20:28

казано от karfi4ka на 29.03.16, 20:04:

Toва чудо ли?
http://www.spotebi.com/exercise-guide/rolling-squat/
Какви са му предимствата, ползите и пр.?

29.03.16
20:30

казано от Queen Cobra на 29.03.16, 20:28:

казано от karfi4ka на 29.03.16, 20:04:

Toва чудо ли?
http://www.spotebi.com/exercise-guide/rolling-squat/
Какви са му предимствата, ползите и пр.?

Нали го нищихме веднъж, не го ли пробва поне веднъж, за да видиш предимства и ползи?

30.03.16
11:35

Аз мисля, че става въпрос за 2 различни упражнения.
Твоето не беше ли rocking squat? Този сед с пудовката - https://www.youtube.com/watch?v=hR14DV1_4Xw
Карфичка пише за rolling squat -  което е търкаляне по пода. Не са ли различни?

30.03.16
11:47

Упражнението е едно, снимала съм го във вариант с висока опора. Като го правя на пода е същото - rocking/rolling все тая. Аз съм го видяла от Цацулин, затова ползвам неговия вариант на името.

ПП: На пода няма как да не се търкулнеш по гръб когато седнеш и искаш да отлепиш петите.

Мнението беше редактирано от Margi на 30.03.16 11:49.

30.03.16
14:22

казано от karfi4ka на 20.03.16, 12:56:

ОБАЧЕ! Преди няколко дни гледах един клип за грешките при фоум ролването и реших, че е възможно да не се ролвам првилно, затова...не се ролвам. И всичко ме боли, и съм натегната яко!

Какво е това клипче? Може ли линкче :)

30.03.16
20:53

23.03.2016г.

Храна:
- хлебче с маслини, домашна лютеница, сирене;
- банан;
- дюнер без картофи;

Добавки:

- BCAA;

Тренировка:
-;

Дамяни:
Храна:
- оризови макарони със сирене и масло;
- зеленчуци с телешка кайма и просо, маслини, банан;
- суров бар;
- зеленчуци с телешка кайма и просо, маслини, банан;
Добавки:
- рибено масло, Д;

Едно от най-омразните ми неща е да снимам пейзажи и забележителности. Вероятно затова и няма такива снимки в моя апарат. Тези са от телефона на зет ми :D Така или иначе преобладават селфита :D :D :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.03.16 21:04.

31.03.16
12:36

Случайно попаднах на една от най-любимите ми приказки!!! Установих, че все още я знам на изуст!!! От нея идва и прякорът ми (съвпадение е, че е алтернатива на умалителното на личното ми име :D). Пуснах я на Даме, много хареса песничките!

“Аз съм мъничка Карфичка, приказки чета самичка, пиша смятам и играя, за минутка не скучая. Всички казват: “Най-добрата е Карфичка на земята!”. Но едва ли ще посмея със това да се гордея.”

31.03.16
14:25

31.03.2016г.

Храна:
- кафе с мляко;
- филе “Елена”;

Добавки:
- БЦАА;

Тренировка:
-;

Пазя се за утре, предстои ми посещение в ... Калифорния (българската, разбира се). За там човек трябва да се пази :D

Дамяни:
Храна:
- елдени макарони с масло и сирене;
- зеленчуци  просо и яйце;
- грис;
- зеленчуци с просо и яйце;
Добавки:
- Д, рибено масло;

За вчера регистрираме първата за сезона от любимите семейни следработни разходки в прекрасния Северен парк в приятно време. А днес с Даме от сутринта сме там. Имаме една ревяща снимка. Защо? Защото му взех един фас от ръцете. Ами като вземе боклук от земята, аз му казвам, че това е боклук и трябва да го изхвърли в кофата, защото там е мястото на боклуците. А той вероятно се чуди след като мястото на боклуците е в кофата, как така той намира боклуци по средата на алеята, които боклуци да са за кофата за боклук. Как да му обясня противоречието? Иначе явно ще прави отвара от глухарчета, защото това, помирисва ги, откъсва ги и ги складира в количката. Запозна се с една гума в парка, още снощи беше това, днес просто пак отидохме при гумата. Също така ползва количката като шейна (такава, тренировъчна). Дотук познава пудовката, гумата и шейната. Ще вземе да се пръкне нЕкой кросфитър, да се чудим къде да се денем :D Ама то така е, като майка ти и баща ти са се запознали на кросфит тренировки, то ти е записано :D Събирахме и “трамвайчета” (едни буби, дето са като мини-уини броненосци и се свиват на топче като ги пипнеш) и ги пускахме в тревата (след като вчера целенасочено настъпи една божа кравичка, се обяснявам, че не може безпричинно да тъпче), където да си спят.

Пролетта и есента са любимите ми сезони (inlove)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.03.16 14:31.

02.04.16
10:06

01.04.2016г. (абе, коога стана април месец???)

Храна (истинска катастрофа):
- кафе;
- бира;
- домашен беззахарен, безбуклучен сладкиш;
- пица;

Добавки:
- БЦАА;

Тренировка:
- работа върху безумния ми клек;

Чудесни занимания с клека ми. Открити бяха какви точно глупости правя и бяха зададени задачки с цел разрешаване на проблемите. Разбира се, главата ми никой не може да я излекува :D Но останалите неща - ще работя по въпроса идните седмици, след което отивам за нов контрол. Иначе толкова хубавото занимание приключи по-рано, защото, демонстрирайки набиранията си, забравих да не дрънкам, а да внимавам и се озовах на земята...върху китката си :D Която е понадута, лошо натъртена и отекла, НО! не е счупена :D И е по-вероятно да нямам гипс на сватбата :D

Много хубав ден като цяло, започнал с много хубава тренировка, и завършил в компанията на прекрасен деветмесечен господин (видях се с моя колега, която стана съдия в Пловдивския окръжен съд и не се бяхме виждали от погачата на детето), същинска прелест просто!

02.04.16
11:53

А днес - 2 години (inlove)

казано от karfi4ka на 02.04.15, 14:10:

Преди точно една година на този ден беше проведен следният разговор:

Аз: Деско, с Ади сме около ритуалния дом на “Витошка”.
Деско: Проверете какви часове има!
Аз: Деско, има за 21.06.2014г., от 15:30!
Деско: Запазвай го!

Този разговор е по-познат в нашите среди като “конклудентно предложение за сключване на граждански брак”, а също така сред народните маси е познат като “годеж”.

А после:

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.04.16 12:01.

03.04.16
19:52

02.04.2016г.

Храна:
- свинска плескавица, зелева салата, айрян;
- кола;
- наденица, зелена салата;
- две “ромовие пралинки”;

Добавки:
- БЦАА;

Тренировка:

- ц!;

03.04.2016г.

Храна:
- две оризовки;
- калцоне с шунка;
- оризовка;
- бъркани яйца със зеленчуци;
- веган нутела;

Добавки:

-;

Тренировка:
-;

Ръката значително е подобрява, днес мога да си мърдам палеца и показалеца безболезнено. Отокът е наполовина, обаче още усукването ми е болезнено, кръвонасяданията също са избледенели. Като гледам до 2-3 дни ще ок, мога да стискам безболезнено.

Снощи останахме, непланувано, да спим в Борово, та се прибирахме през центъра, пеша. Следобед пък посетихме, за съжаление пренаселения, Северен парк, друго си е сутрин през седмицата.:D

04.04.16
15:11

04.04.2016г.

Храна:
- оризовка, банан;
- пълнозърнесто хлебче с маслини, кашкавал, домашна лютеница;
- джинджифилова бира;
- бъркани яйца със сирене;

Добавки:
-;

Тренировка:
-;

Китката ми почти е върнала минатюрните си размери :D Обхватът на движени е почти възстановен. Все още не мога да я извивам хубаво и да стискам съвсем здраво, но изглежда в сряда ще съм готова да поклякам ... преден клек :D

За пореден път отбелязвам, за себе си, прецакат ли ми се тренировките, прецаква ми се и яденето :D Но всичко е наред :D

С Дъмбелчо от 10:00 сме в парка, събирахме.....съчки :D Той, де, аз го снимах с прътовете му :D

(sun) Нимоа! (sun)

04.04.16
15:49

казано от Кольо Пияндето на 04.04.16, 15:13:

(sun) Нимоа! (sun)

Плача!!!! :D

04.04.16
17:22

Дъмбелчо :D Новият му прякор е страхотен :D

05.04.16
22:46

Дъмбела е голям пич :D

05.04.2016г.

Не помня какво ядох, но пих бира с колегите от университета и Камбуча (за разлика от повечето хора, на които дадох втори шанс, Камбучата го оправда :D, колко по-леки са отношенията с напитките и нутрибулета (който също оправда дадения втори шанс) :D). Достигнах до прозрения за професионалното си развитие, дано вече не ме налягат кофти мисли по този въпрос, че ми дотегна. Бях и до работа :D Там е прекрасно, но всички са “в траур”, заради възстановяване на стария ни директор. Което има възможност и да не ме касае, защото неотдавна получих предложение за преместване в “Главната”, в отдела за по същество вътрешните разследвания (но пък не искам колегите пак да работят под напрежение). Не знам дали ще се случат нещата, ако се случат - перфектно за мен, ако пък не се случат, има достатъчно време проблемът с възстановяването да бъде премахнат.

Имаме покани вече, много са хубави, струваше си чакането (inlove) А сватбата е точно след 2 месеца!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.04.16 14:14.

07.04.16
14:13

07.04.2016г.

Храна:
- дюнер;

Добавки:
- БЦАА;

Тренировка № 15:
Без почивка между упражненията, 10 секунди почивка между подходите:
- 10х2 х преден клек@15кг;
- 10х2 х раменна преса с успореден хват@2х8кг;

Ръката още ме боли и на предния клек е можех хубаво да я огъна. Но ПОНЕ почувствах, че клякам!  Да, с женския лост, но клякам. Преди и след тренировката съответно динамичен и статичен стречинг според указанията и нарежданията на Сашо.

Последните три дни с Дъмбела търчим из града да раздаваме покани, днес - също.

Дамяни:
Храна:
- оризови макарони с масло, банан;
- телешко с амарант и зеленчуци;
- банан, суров бар;
- телешко с амарант и зеленчуци;
Добавки:
- рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:15.

10.04.16
09:02

(Една от) любима песен от (началното) училище :)

ГОЛУБОЙ ВАГОН
Медленно минуты уплывают вдаль.
Встречи с ними ты уже не жди.
И хотя нам прошлого немного жаль,
Лучшее конечно впереди!

Скатертью скатертью дальний путь стелится
И упирается прямо в небосклон
Каждому каждому в лучшее верится
Катится катится голубой вагон

Может мы обидели кого-то зря
Календарь закроет этот лист
К новым приключениям спешим друзья
Эй прибавь-ка ходу машинист

Скатертью скатертью дальний путь стелится
И упирается прямо в небосклон
Каждому каждому в лучшее верится
Катится катится голубой вагон

Голубой вагон бежит качается,
Скорый поезд набирает ход.
Ну зачем же этот день кончается,
Пусть бы он тянулся целый год

12.04.16
13:15

12.04.2016г.

Храна:
- гречка с масло и сирене;
- бяла риба, пълнена с резене, морков, чушка чесън и копър, във фолио, пюре от коприва с варен картоф, 5-10 бадема;
- стафиди;
- джинджифилова бира (надявам се Елена да се навие на едно “Мементо” (inlove) );
- мица от свинско с домашна лютеница, лук, маслини, червени чушки, яйце и кашкавал;

Добавки:

- БЦАА, Ц, ментовоклеева тинктура;

Тренировка № 16:

- 12х2 х плие@15кг дъмбел;
- 10х2 х раменна преса с успореден хват@2х8кг дъмбели;

Клекът (плието) - исках да е преден, обаче Джони-то наближава и трибойците тренират двуразово, и за мен няма място. Тъй или иначе трябва да ги редувам, де, преден с плие, та днес си беше за плие ден. Иначе съм много доволна, мисля, че стойката ми е приемлива. Лошото е, че ръчицата ми е все още калпавка и ме приболява, и не може хубаво да се огъне, и се налага да внимавам вповече.
Набиранията - както обикновено - много добре. И при тях внимавам доста да не усуквам.
Раменната преса - много добре. Не смея да си взема пак деветките, заради китката (отново), но така или иначе съм доста по-стабилна и нямам нужда да “пушвам” чак до десетия подход.

Преди тренировката - съответния динамичен стречинг, след нея - съответния статичен.

Още ме притеснява да правя тяга и лежанка с тая ръка, затова и повторих клек-тренировката, вместо да правя другата тренировка. Нощем ръката доста ме боли, но предполагам, че трябва време, за да се възстанови. Евентуално в четвъртък ще правя тяга и лежанка, като лежанката мисля да е с дъмбели с успореден хват (то това не е лежанка, но аз така ще го наричам временно). Ще видя и със суинговете как ще се разберем.

Важното е, че съм на....”диета”, пак :D Разбира се диета означава без вафли и оризовки с шоколадов кувертюр. И...без гироси ;( И без ... “Конфети”, т.е. без сладолед в “Конфети”. Земята ще спре да се върти :D

Дъмбелът е много добре. В неделя го водихме на благотворителен концерт, който ансамбълът на нашите (не като “техен”, а като “част, от който са”) организира вече пета година. Много му хареса, беше запленен, ама то си му е в кръвта на детето. По-вероятно е да изпитва по-голяма страст към “тропкането на народни хорца”, отколкото към...други занимания :D Така изглежда, де, какво ще се прояви, предстои с удоволствие, надявам се, да наблюдаваме (inlove)

Дамяни:
Храна:
- гречка с масло и сирене, стафиди;
- зеленчуци с телешко, стафиди;
- рубар с кокос, банан;
- мица, маслини;
Добавки:
- Ц, Д, рибено масло (Д-то ще го спирам вече, а Ц-то е ежемесечната профилактика);

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:16.

казано от karfi4ka на 12.04.16, 13:15:

И...без гироси ;( И без ... “Конфети”, т.е. без сладолед в “Конфети”. Земята ще спре да се върти :D

Ще се намеся решително... (sun)
...тръгнала си по наклонената плоскост, наложително е да те спра! (giggle)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.04.16 13:25.

12.04.16
13:29

Коленце, нямам думата! Трябва  :D :D :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.04.16 13:29.

13.04.16
21:08

13.04.2016г.

Храна:
- банан, оризовка;
- мица, целина;
- бадеми (10-15);
- макадамия (3-4), бадеми (10-15), лешници (10-15), стафиди;
- банан;
- мица, елда със зеленчуци, целина, маслини;
- ягоди;

Добавки:
- Ц, БЦАА, пробиотик, антибиотик (оня, дето уж щях да го пия, но не го започнах (макар че вписах, че съм започнала));

Тренировка:

- почивка;

Много хубавичка мускулна треска на бедърите и гърбината имам.

Вчера с Дънкан (Маклауд :D (това дете едва ли скоро ще си научи името, но вече на въпроса “Как се казваш?” отговаря с “Да”, звучи толкова сладкоо! Освен това вече казва “леля” (йе-йе) и сестра ми се разтича по земята - нейното яке е в мен и вчера го обличам, и като се развика “йе-йе, йе-йе”... :D умрели сме с Десо от смях :D)) осъществихме една много приятна среща с Елена, която ни подари невероятен подарък и дори ни го надписа!!! Абе, това си е, във форума има предимно прекрасни хора, поредното доказателство (inlove), с които е приятно преживяване да общуваш на живо. Иде Джонито (party)

Дамяни:
Храна:
- елда с масло и сирене;
- телешко с чушки, морков и лук, стафиди;
- кисело мляко с овесени ядки и малко протеин за сладък вкус;
- телешко с чушки, морков, лук, фиде, яйце, маслини;
Добавки:
- Д, рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.04.16 21:41.

14.04.16
11:44

казано от karfi4ka на 13.04.16, 21:08:

13.04.2016г.

Иде Джонито (party)

И познай кого ще гушам (nlove2) (hug)

14.04.16
12:30

Ти ще го гушаш, обаче е вляъл във фазата с шамарите и постоянно бие хората! И децата! И много ме е срам! |-)

14.04.16
13:03

Ще вляза в ролята на THE PACIFIER :D

14.04.16
16:19

14.04.2016г.

Храна:
- пека, орехи, бадеми, лешници (всичко около 30-40гр.);
- 3 яйца в масло с магданоз, краставица, гречка със зеленчуци;
- свински джолан, пресни картофи;

Добавки:

- БЦАА, Ц, ментовоклеева тинктура, антибиотик, пробиотик;

Тренировка № 17:

- 10х3 х преден клек@18кг;

Клекът - добре. Тая ръка човек ще каже, че дойде навреме, за да ми оправи стойката на клека - щом ме заболи, значи се навеждам, ако не се навеждам - не ме боли. Какво повче да искам? То явно и страданието не е безпричинно (разбира се в кръга на шегата квалифицирам нищо и никаква си ръка като страдание (wait)). Доволна съм. Взех големия лост, защото малкия не го усещам и не мога да клекна като човек, но мисля 3 кила не са разлика, която да ме “избързва”.
Набиранията - ама много, много, много добре. Чак на деветия подход станаха леко недовършени.
Раменната преса - много добре. Без нужда от пуш и добре усещам ръката, не я кривя в китката, както правя обикновено. Тук също травмата ми дава възможност за корекция ан движението. Доволна съм.

Преди тренировката - съответния динамичен стречинг, след нея - съответния статичен. Стречингът днес ме остави доста по-доволна от предния път. Мисля, че до 2-3 седмици сковаността и мобилността ще се придвижат в положителен аспект. Днес тренировката трая около 13 минути, а стречингът около 20.

Дъмбелът ми извъртя кофти номер. Дали той или баща му...не стана ясно. В псоелдно време заспива перфектно бързо на обед. И въз основа на това реших днес да тренирам като заспи, а сутринта да излезем от по-рано. Обаче понеже ставам рано, на обед започна да ми се придремва и да огладнявам. Милият ми съпруг ме посъветва да ме черпи доза кофеин и две БЦАА, да приспя детето (не го гушкам, така че кофеинът не би могъл да му е попречил) и да отида д атренирам. Греда. Нашият въобще не заспа, а аз се превъзбудих, а впоследствие и изнервих (в последствие значи след около 70-80 минути). В крайна сметка той така и не заспа, но аз отидох до залата и го оставих да си будува. Получи се чудесна тренировка, де!

Дамяни:
Храна:
- просо с масло и сирене;
- телешко със зеленчуци, фиде и елда;
- -
Добавки:
- Д, рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:16.

16.04.16
09:15

15.04.2016г.

Храна:
- оризовоелдени макарони с масло, няколко ореха;
- свински джолан с картофи на фурна с масло и подправки;
- синьо сирене, бри, половин варено яйце, домат, ловдцийски деликатес (две пръчки);
- суши, прасковена торта (от Спирала, производство на Роули, аз не съм фен на тези здравословните десерти, друго си е бяла захар да си хапне човек, и трансмазнинки, НО!!! тази торта беше късче от Рая, невероятна!), една белгийска бира (череша, за последно пих такава в десети клас, когато бяхме на турне в Белгия и вкусът ми носи невероятни спомени, имаше много, много от този тип бира тогава (inlove) );

Добавки:
- Ц, антибиотик, пробиотик;

Тренировка:
- почивка:

Първо - купих си булчински обуЩа! Със сестра ми намерихме магазин, в който се предлагат (естествено на двойна цена (dull) ) официални обувки, с токове,  номера 33, 34 и 35! Това е нашият рай, не знам как излязохме само с един чифт :D Тъй, де, поколебах се между 34 и 35, защото 34 ми е абсолютно точно. Но аз не съм свикнала с високи обувки, ще бъде топло и краката ми 100% ще отекат, затова в крайан сметка взех 35 и със стелка ще компенсирам леката разлика, която разлика обаче дава свобода на крака ми, макар да не ми е на 100% точно. Е, няма да се размина нито с пантофките, нито с босото ходене, но в официалната част ще съм поне 160см висока (не съм мерила височината на тока, но е дебел :D ).

Второ - според мен МЦ ми идва на първата секунда от 29тия ден :D Ега ти часовника! Некомфортно ми е, но вече дори не може да се нарече болка. Чувствам се всмукана (Коле!) :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.04.16 12:56.

казано от karfi4ka на 16.04.16, 09:15:

Чувствам се всмукана (Коле!) :D

Ама... тако’а... навътре или навън все пак? (wasntme)

16.04.16
16:03

На всички колеги - честит празник :)

16.04.2016г.

Храна:
- доза протеин;
- свински джолан, картофи на фурна, 5-6 фурми;
- 2 мънички парчета домашна баница (с купешки кори и купешко сирене);

Добавки:
- Ц, антибиотик, пробиотик;

Тренировка № 18:
Без почивка между упражненията, по 10 секунди между подходите:
- 10х2 х мъртва тяга@45,5кг;
- 10х3 х лег с дъмбели с успореден хват@2х9кг;
- 20х3 х суинг@24кг пудовка;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен, след нея - статичния стречинг - още около 15 минути.

Тягата - супер просто, много добре, тук-таме имаше тъч енд гоу, ама причината беше, че не смях д асложа 48кг за ради китката и трябваше да оставя десетките, които са ниски и се налагаше да бъде повдигната щангата. Повдигнахме я върху два диска и гадно мърдаше като я оставях, затова само докосвах в 2 или 3 от подходите.
Легът с дъмбели - като изключим, че някой трябваше да ми подава дъмбела за дясната ръка, за да не я усуквам като оставям и взимам, обаче нямаше кой, та първите пет подхода много тъпо беше. Но упражнението и е комфортно, естествено предпочитам си с лост, но ще почакам още мъничко.
Суинговете - понатежаваха малко, но беше супер добре.

Направихме униклна разходка в парка с любимите Джо и Никотино! Децата бяха жестоки! Жестоки заедно :D Снимките от колата са на раздяла, когато първо Даме, сам, докато ние си бъбрим, се покатери в отворената кола и седна отпред, а после и Нико, сам, докато ние си говорим, заобиколи и се качи на шофьорското място. Изведнъж двамата си седяха заедно в колата, сами :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:17.

17.04.16
19:14

17.04.2016г.

Храна:
- овесени ядки с кисело мляко, чия и протеин;
- мица, гречка със зеленчуци, зелена салата;
- няколко фурми;
- пъстърва, гречка със зеленчуци;

Добавки:
- Ц, пробиотик, антибиотик;

Тренировка:
- почивка;

Сутринта отново разходка в Северния парк с Лили, Никос и Иван, а следобеда с мама и татко в манастира “Св. Мина” , след Бенковски.

17.04.16
19:22

18.04.16
08:52

18.04.2016г.

Храна:
- макарони от елда и царевица със сирене и масло;

Добавки:

- БЦАА, Ц, ментовоклеева тинктура, пробиотик (приключих с антибиотика, сега имам една профилактика с нещо като антибиотик, ама не точно :D :D :D, за два дни, после - изследване да видим дали бактериите са се разкарали;

Тренировка № 19:

- 12х2 х плие@15кг дъмбел;

Клекът (плието) - много добре, според мен.
Набиранията - както обикновено - много добре. Половинчати след седмия подход, но напънах добре в десетия и там се получи едно пълно, едно половинчато :D :D :D
Раменната преса - много добре. Пробвах с деветките, но тежи и китката е нестабилна, та си се върнах на осмиците.

Преди тренировката - динамичен стречинг, но след нея нямах време, че трябваше да се връщам вкъщи, защото мама трябваше да ходи на работа, а и бях оставила Дъмбела, за да отида рано в залата, вместо да чакам Десо да се прибере от нея.

Сега отиваме “на мол” да видим какво става с младоженския костюм на Десо и да видим какво ще правим с този на Дъмбела.

Дамяни:
Храна:
- макарони от гречка и царевица масло и сирене, стафиди;
- зеленчуци с телешко, стафиди;
-
- Добавки:
- Ц, рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:17.

20.04.16
16:43

19.04.2016г.

Храна:
- бъркани яйца със сирене и домат;
- орехова разядка;
- свински джолан, домат, краставица;
- бъркани яйца съ сирене, зелена салата, няколко глътки тъмна бира;

Добавки:

-;

Тренировка:
- 8х50м спринт (доколкото това, което правя, може да се нарече спринт :D - сестра ми спа у нас и реши, че иска да тичаме в парка. Обаче аз мразя да тичам в парка и реших, че най-доброто, в което бих преглътнала да й правя компаня, са няколко “спринтчета”. )

Дамяни:
Храна:
- макарони от ориз масло и сирене, стафиди;
- зеленчуци с булгур и яйце;
- суров бар, лимецови солети, ябълка;
- телешко със зеленчуци;
Добавки:
- Ц;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 20.04.16 20:01.

20.04.16
22:15

20.04.2016г.

Храна:
- макарони с яйце и сирене на фурна (пшенични);
- свински джолан, зелена салата;
- плодове с желе, кафе;
- рошкова бисквита, кафе;
- кюфте с кашкавал, 2-3 фузила с моркови и лук;

Добавки:
- ниенте!

Тренировка:
- ниенте! (успахме се, а успим ли се...губя шансовете си ;()

Шашав ден днес, ходихме до сватбения център (Милена ми писа, че има малки костюмчета), но, за съжаление, нищо не съответства на това, което търсим. ;( Вятърът беше ужасен сутринта, което осуети нормалните ни походи с Даме в парка. Следобед обаче вятърът малко се укроти и отидохме на фитнес площадката в парка (който беше празен (inlove) ). Там срещнах, случайно, стар мнооооооооооого, много добър приятел (от Детския парламент и Доброволческата служба), с който не се бях виждала и чувала ужасно отдавна, срамно отдавна, с когото някак не знам какво точно е прекъснало контакта. Но много, много се зарадвах, оказа се, че живеем в един квартал, а той и съпругата му чакат бебенце след 10 дни (inlove) На площадката Даме се зае с ползването на различ фитнес уреди, включително катерене по своеобразната шведска стена, с която се справя повече от отлично! И аз се понабирах малко - около 15-тина набирания, къде на халки, къде надхват, ей, така, по единички, по двойки, по тройки. На площадката имаше едно момиче, което дойде и си пусна силна музика. Очквах, като по филмите, да се захване за лоста и да засрами мъжагите. Наблюдавахме дълго време в очакване, ноооо...май се оказа, че й ден за крака, защо се зае да “еърскуатва” и аз останах разочарована, че нямаше...сеир (каза типичният клюкар :D ), та кафето (coffee) остана напразно подготвено :D Та се преместихме на Летище “Надежда”, където аз се понабирах всъщност, на стойката на люлките.

Дамяни:
Храна:
- макарони (пшенични) с масло и сирене;
- ябълка;
- булгур с яйце и зеленчуци;
- суров бар, банан;
- зеленчуци с телешко и фиде, плодова салата;
Добавки:
- (забравих ги и неговите);

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1