Маргарита, не знам защо винаги приемаш мненията насочени към теб, като обида. Така като гледам никой не цели да те обиди или да те напада, а с прости думи да ти се обясни, че начина, по който се изказваш понякога не е правилният. Всички са наясно, че имаш адски много знания и опит, написала си не малко статии, които са полезни за много хора.. но в много от коментарите ти във форума държанието ти не показва, че умееш да помагаш на хората. Много пъти като прочета някой твой пост и започвам да се чудя защо аджеба си го написала - просто, за да покажеш че ти имаш, можеш и знаеш (а другите не)... за да привлечеш някакво внимание... или защото няма какво да правиш. Изказвания, които явно не очакваме от теб, и които според мен взеха да зачестяват.
Може да не си искала мнението на E D, но съм сигурна, че много хора ще я подкрепят (дори и такива, които те познават по-добре от нас) и смятам, че не е излишен “анализа” й (както го нарече ти), тъй като за да се подобри една комуникация - трябва да се каже кое не е наред и кое е. Явно ти не разбираш какво искаме да ти кажем.. или го разбираш, но извърташ така нещата, че ти да си “жертвата” накрая.
Т., аз също се извинявам за спама. Дано поне има някакъв ефект от мненията ни.. (макар че надали ще има).
Моето лично възприемане на какъвто и да е форум е, че се обсъждат идеи, интереси, проблеми. В момента, в който започнат да се обсъждат хора, вече не е форум, а говорилник, където комплексари си чешат езиците. Обсждането на други хора по принцип е присъщо на дребните души. Приемете го като обида ако щете, аз приключвам участието си в подобен род разговори.
Мнението беше редактирано от Margi на 13.04.16 12:05.
13.04.16
11:26
казано от Маргарита Манева на 13.04.16, 07:00:
Не знам защо отдели толкова много време за да анализираш поведението ми. Това е нещо, което аз не съм си позволявала да правя с никого публично и считам за крайно ненужно. Всеки е различен и взаимодействието му с околните също е различно, не виждам причина за подобни анализи, освен ако не си психолог и не съм поискала професионалното ти мнение. Във всеки един друг случай е по-добре да запазиш мнението си за мен като личност за себе си. Считам го за неуместно и обидно и за съвсем неполезно в дневниците на хората.
Сега лъжкиня ли си, лицемерка ли си или просто имаш лоша дългосрочна памет? Когато най-демонстративно нарече едни хора в един твой дневник психично болни, принципите ти останаха на заден план. Иначе всички са морални, принципни и явно аматьор психиатри.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 13.04.16 11:27.
казано от E D на 13.04.16, 08:59:
И за да не е съвсем напразно това мнение - моя приятелка тук използва същата боя, която е препоръчала Маргарита. Без съмнение е до структура на косата, кожа и всякакви външни фактори, но при нея нямаше абсолютно никакъв ефект.
Това не е боя за коса. Терапия е. Не променя цвета на косата, а възстановява свежия вид и структура. Работи вурху кафеви коси, не вурху руси, и не върху боядисани.
казано от Маргарита Манева на 13.04.16, 11:27:
казано от E D на 13.04.16, 08:59:
И за да не е съвсем напразно това мнение - моя приятелка тук използва същата боя, която е препоръчала Маргарита. Без съмнение е до структура на косата, кожа и всякакви външни фактори, но при нея нямаше абсолютно никакъв ефект.
Това не е боя за коса. Терапия е. Не променя цвета на косата, а възстановява свежия вид и структура. Работи вурху кафеви коси, не вурху руси, и не върху боядисани.
Да, грешката е моя, не формулирах изказването си правилно. Става обаче въпрос за същото нещо. Не твърдя, че при никого няма да има ефект, а единствено, че при нея нямаше. Естественият й цвят е кестеняв и преди това косата й е третирана само с растителни продукти. Просто исках да отбележа, че съществуват и случаи, в които тази терапия не се отразява спрямо очакванията. Ако някой реши да опита и при него има резултат, прекрасно! След това би могъл да сподели впечатления, за да може и всеки следващ да направи още по-информиран избор.
Благодаря за поправката.
Аз останах доволна от ефекта. Поръчах го от любопитство веднага след като започнаха да го продават. Дори България не беше до страните до които доставяха, помолих и ни включиха в списъка, а продукта се поръчва единствено от сайта им, на който се обяснява много подробно какво да очакваш и как работи.
13.04.16
14:54
казано от Маргарита Манева на 13.04.16, 11:23:
Моето лично възприемане на какъвто и да е форум е, че се обсъждат идеи, интереси, проблеми. В момента, в който започнат да се обсъждат хора, вече не е форум, а говорилник, където комплексари си чешат езиците. Обсждането на други хора по принцип е присъщо на дребните души. Приемете го като обида ако щете, аз приключвам участието си в подобен род разговори.
Марго, ще трябва да не се съглася с теб.
Единственото, което ЕД се опита да направи, е да ти даде насока - безкрайно е възпитана, премерена и дружелюбна.
Вярвам, ще се съгласиш, че не е първият човек, който ти отправя подобна критика, тъй че логично е в думите й да има някаква истина.
Никой от участниците не е искал да те разисква, анализира, обижда и обсъжда, и да разтяга локуми - посочва се конкретен проблем, витален за общуването във форума, и аз, като много други, намирам критиката за здравословна и градивна. Смятам, че има какво да извлечеш от такива диалози и фактът, че постовете ти приеха друга форма веднага след първия коментар на Елена, доказва, че са полезни - нали всички се борим да се усъвършенстваме и да бъдем по-добри човеци?
От отговорите ти съдя, че не си съгласна с твърденията, което си е твое неоспоримо право, разбира се, но изказването “който смее да ме критикува, е комплексар с дребна душа, който си чеше езика”, е напълно в разрез със смисъла на публикацията, която съм цитирала. Не ми пречи “Кое й е хубавото на боята”, но директни или индиректни обиди не мога да подмина, особено когато този, който обижда, не толерира дори добронамерена критика.
И за да не бъда разтълкувана грешно, аз също ще отбележа, че никой по никакъв начин не иска, заради споменатия недостатък, да омаловажи знанията и способностите ти, нито аз искам да омаловажа факта, че когато съм те потърсила с въпрос, си се отзовавала, но едното няма общо с другото и другото не може да оправдае едното. :)
Ще помоля учтиво всички да се приключи с този пост, защото темата така или иначе е антична.
Пийс.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.04.16 15:03.
15.04.16
13:27
13/04/2016 (33)
Храна:
Ок - салати, веге дюнер, фалафели
Движение:
180 клека, 180 хип тръста
600кв офиси = 5-6км в различни пози :)
Още 5-6км обикаляне из града
14/04/2016 (34)
Храна:
Ок - плодово смути с разни добавки, няколко сухара, авокадо, 2 лимонади в заведение: лимонов сок, лед, теменужков сироп, листенца мента, джиджи-биджи - много свежо (inlove)
Движение:
190 клека, 190 хип тръста
15/04/2016 (01)
Храна:
Ок: смути от круши и разни други неща, малко фъстъчено с мед, спагети с доматен сос, оризово мляко с какао, салати
Движение:
Почивка
*** Коремът ме скъсва и не ми харесва да общувам с човеци, да чувам тракане на съдове, говор и дишане :D :D :D
—————————————————————————————————————————————————————————————
Мислих, че като се острижа така, ще се мотивирам да си правя прическа всеки ден, защото тая форма трябва да се поддържа и т.н. Нали, да докажа, че съм жена малко или много. Глупости - изкъпвам се, бам една шнолка на чокото, колкото да не приличам на къща ( /\ ) и пак си ходя чорлава :D
—————————————————————————————————————————————————————————————
На кучешката площадка до нас хвърлят ей такива като на снимката - рибарски кукички, тройни, в кренвирш. С радост ще вляза в затвора, ако сваря някой на местопрестъплението. Честно. Ей т’ва ще е моментът, в който ще разбера на какво и колко съм способна. (swear)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.04.16 13:52.
казано от Т. Тодорова на 15.04.16, 13:27:
На кучешката площадка до нас хвърлят ей такива като на снимката - рибарски кукички, тройни, в кренвирш. С радост ще вляза в затвора, ако сваря някой на местопрестъплението. Честно. Ей т’ва ще е моментът, в който ще разбера на какво и колко съм способна. (swear)
Оле това къде е? (headbang) УЖАС!!! Някой скоро ми беше споменал за подобно нещо.. Някъде из Ловеч или Троян май беше.. не помня :( Как може такава злоба????
15.04.16
15:32
Еми, може. Зли, мизерни, нещастни, сакати души.
Това е в Пловдив, но проблемът не е локален - цялата страна е пламнала. Иначе Европейска столица на културата 2019 води класацията по простотия и злост. Май все пак ще трябва да им сложа намордници на горките хайвани.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.04.16 15:35.
Това верно са големи простотии...но има друго :
Хора,честно не мога да разбера ,като взехте куче не сте ли го научили, първо да не пресича улици и второ да не яде от земята навън???
Това са две основни работи на които може да се научи всеки...ама всеки домашен хайван.
Бездомните на такава тъпа въдица няма да се хванат,то е ясно.
17.04.16
14:33
@nervak, чудесно би било да се научат, само че 1) това не е толкова просто, колкото го изкарваш, особено, когато използваш поощрение вместо бой или друг метод, базиран на страх, и 2) съвсем не е толкова просто при кучета на възраст - Лара е своенравно питбулоподобно, което прибрахме от улицата, където беше живяла 6 месеца и => се беше хранила само от земята, а Борката беше на 10-11 месеца, със същото “детство” - той тепърва започва да се държи като домашно куче.
Затова и намирам коментара ти за малко по-категоричен от необходимото. :)
——————————————————————————————————————————————————————————————————————
Миналата вечер гостувахме у на мъжО техните - баба му стана на 96 години! (sun)
Свеки, естествено, не беше очарована от моето постене, нито от факта, че и без постенето, съм решила да сведа консумацията на месо до минимум. Ядох крем-карамел, за да избегна цупенето и да прекратя потока от тестващи толеранса ми коментари, и после се чувствах ужасно, защото не ми “влезе” добре (напрао си го “върнах” даже) :(
16/04/2016 (02)
Храна:
- Салата, неподправена с друго, освен със зехтин - домат, печени гъби, рукола, крутони, зелени маслини и не помня още какво; препечена фиуия
- Доста тахан с мед
- 4 оризовки с авокадо, сол, чубрица и домат
Движение:
- разходка
- качване до Альоша - много зорно ми дойде - болеше ме корем, забравих да си взема вода и бях облечена като за по-хладно време, непредполагащо такова зверско слънце.
- Там, на Альоша - тренировка с едни симпатични момчета и момичета - Functional Fi7 Army. Организират безплатни тренировки на открито и много ми допадат, защото са големи ентусиасти и са със сигурност приятни човеци. Част от тях познавам от преди и отдавна исках да им посетя събитията. (nmuchfun)
Загряхме леко и направихме 2 кръга от следните упражнения (копирам от дневника на Дени, че както помня... ; трябваше да са по 1 минута всяко, но аз много почивах, заради изброените по-горе фактори; въпреки това, имам мускулна трескА и съм доволна, пък и с хора, и на открито си е друга работа (sun)):
Кофички на пейка
Бърпи с прескок на другарче
Китайско столче-гръб в гръб
Теглене на ластик по двойки
Совалки - въЙ! (направих само в първия кръг и в другите пропуснах, за да не повърна)
Мотане по стълбите до паметника
Коремни преси - ножица/къси коремни
Страничен ходещ планк в аджилити ледър/в кръг
2 напада/бърпи без лицева
Планк лакти/длани
- в късния следобед: 90 ходещи напади
17/04/2016 (03)
Храна:
- еспресо със захар по погрешка (не, че ще ми стане нещо от лъжичка захар, просто не ми е вкусно - да не си помисли някой, че съвсем съм фирясала :))
- боб с лютеница и 2 сухара
- сандвич от чесново хлебче с хумус, краставица, чушка и зелен лук
- салата от краставица, зелен лук, маслини и конопено олио
Движение:
- 600кв офиси
- 200 клека и 200 хип тръста, разделени на 2х100 от всяко упражнение, за да имам повод да стана от бюрото, че превеждам един полумедицински текст и ми прилошава леко :D (добре, че се отказах от преводаческата си кариера навреме - сега само помагам на една приятелка, когато закъса със сроковете)
Купих го този Витекс. Не го намерих на чай, ама и капсулите стават сигурно. След препоръката и кратко проучване, възлагам големи надежди на него.
Добавките вече са ми: магнезий, дейли витс, Б-50, цинк, витекс и клеева тинктура, и ги пия относително редовно - само цинкът пропускам, в зависимост от това как се чувства стомахът ми.
(sun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.04.16 14:37.
Във Варна пред входовете на един от подлезите водещи към Морската градина някой човек си е направил труда да напише бележки, че и там има нахвърляни от тези гадости и хората да си наглеждат кучетата. Като нищо ще се окаже организирана кампания на разни изроди...
17.04.16
21:38
Е тя тая кампания теченот години. Даже има групи във фейсбук, поддържани от млади майки и изтрещели ‘мъже’... Разменят се рецепти, идеи, творчество кипи. Няма кой да им обърне внимание и тва е. Оу, уел, дет’ се вика...
И аз сложих бележка, ама я скъсаха на другия ден. Сега сме взели други мерки, да видим.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.04.16 00:04.
казано от Т. Тодорова на 17.04.16, 14:33:
Затова и намирам коментара ти за малко по-категоричен от необходимото. :)
Обучил съм няколко десетки кучета на Младежкия хълм в периода 95-98г,започвайки точно от тези два момента.Няма своенравни кучета...има не достатъчно упорити собственици.
Та чудесно знам за какво говоря.А приказките за страх и любов ,когато касае живота на любимеца, просто не са на място.
Всеки сам преценя как да си гледа животните,но аз лично не съм имал(нямам) притеснения за моите животни нито ,че ще излязат на улица ако ще стадо котки да я пресече нито ,че ще вземат от земята...Виж,далеч по-трудно е да го научиш да не взима от други хора...особено ако във вкъщи имаш малки деца-крие доста рискове.
Мнението беше редактирано от nervak на 17.04.16 22:01.
17.04.16
22:51
Значи има два варианта - или това си работил, или си имал прекалено много свободно време.
Ако можеш да предложиш професионална или друга помощ (приемаме, че сама не се справям, нямам познания и подход, и не го казвам иронично - щом ти си обучил десетки от същото положение, а аз не мога, ясно е къде е проблемът), ще се възползвам с радост, но ‘толкова ли не ги научи’, е също толкова на място, колкото и приказките за страх и любов в ситуации на живот и смърт. :)
Всъщност, Лара беше доста послушна, до преди да се появи ушатият. Сега и двамата са неконтролируеми.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.04.16 00:05.
18.04.16
12:31
казано от nervak на 17.04.16, 22:00:
Няма своенравни кучета...има не достатъчно упорити собственици.
Не си имал сблъсък с бултериер ;)
казано от James Hinks на 18.04.16, 12:31:
казано от nervak на 17.04.16, 22:00:
Няма своенравни кучета...има не достатъчно упорити собственици.
Не си имал сблъсък с бултериер ;)
Да, не съм се занимавал с тази порода...по това време не бяха популярни.
Но щом ,пинчер може да се научи да стои на място и да ходи на ред-не мисля ,че булито ще е чак такова мъчение да се научи на няколко неща...всички искат да ядат и да играят.
Разбира се когато са два крокодила на едно място...контрола е далеч по труден.
18.04.16
13:03
Популярни си бяха, даже доста.
Докато не ти се наложи да се занимаваш, няма да разбереш за какво ти говоря ;)
18.04.16
13:49
След като малко незаслужено му се нахвърлих, поради други прични, се разбрахме чудесно с Нервака.
Териерите са наистина чепати изчадия (видовете териери, с които съм общувала, са питбули, стафчета, бултериери и джак ръсели), но пък са интелигентни и вярвам, че с повече часове работа, с търпение и правилна техника, могат да станат “хора”. Затова и не казах, че е невъзможно, а че не е толкова просто, колкото звучи. За мен съвсем, както си и личи, защото ми липсват и трите изброени нещица.
————————————————————————————————————————————————————
18/04/2016 (04)
Храна:
Окейска - кафенце, сандвич с хумус, салати, оризово-какаово мляко
Движение:
Разходки с добитъка и 210 + 210 клек/хип тръст, разделени като вчера
Добавки:
Всичките
20.04.16
13:16
19/04/2016 (05)
Почва да ми се отщява от всякаква храна - ни “позволена”, ни “забранена” искам да виждам.
Ям, колкото да не умра от глад - кафета, малко фъстъчено, щото носи повечко енергия, малко халва и веге дюнер. Иначе се чувствам отлично, де.
Движение;
220 клека, 220 хип тръста
8 минути табата с въже
20/04/2016 (06)
Халва, салата с бадеми, сок от морков, ябълка и праскова /купешки, от тия Tedi… с мечката/
Движение:
230 клека, 230 хип тръста
8 минути табата с въже
600кв офиси
22.04.16
11:33
21/04/2016 (07)
Храна: бира и цигари - нищо не ядох
Движение: 100 ходещи напади (пълна смърт, пълна!), час и нещо разходка
22/04/2016 (08)
Храна: салати с ядки, арабски хляб, сок с мечка на кутията, задушени картофки, смути от круша, банан, растителен протеин и разни други неща за вкус
Движение: почивка, чистене, кучешки разходки
Похвалвам се, че реших да изтезавам кантара тая сутрин и съм 6 кила надолу от началото на поста (nmuchfun)
Прилагам малко снимчички от откритата тренировка (sun)
казано от Т. Тодорова на 22.04.16, 11:33:
Храна: бира и цигари - нищо не ядох
Теди, това не е добре.
За всичко останало - браво!
22.04.16
16:18
Винаги съм искала да участвам в такива тренировки ! Толкова събрани хора на едно място , водещи ги една и съща цел . Супер яко , къде е това ?
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 22.04.16 16:18.
казано от Brazilch e на 22.04.16, 16:18:
Винаги съм искала да участвам в такива тренировки ! Толкова събрани хора на едно място , водещи ги една и съща цел . Супер яко , къде е това ?
На альоша, доколкото виждам по снимките. Редовно се организират подобни групови тренировки. Имало е и на младежки хълм и на гребната, и на братската могила. Може да отидем всички заедно на следваща, тъкмо ще се запознаем :)
казано от Sanya на 22.04.16, 13:29:
На мен ми изглежда като някакъв лагер или “зелено” училище - супер свежо!
А на мен като :D :
Мнението беше редактирано от nervak на 22.04.16 16:58.
23.04.16
16:25
Юху :)
Снощи смених храната - направих си веган баница, стана супер вкусна и за пръв път от 3 седмици се почувствах доволна и нахранена. После десертих с халва :P
————————————————————————————————————————————————————-
В Пловдив ги правят тези тренировки, да. Носят се слухове, че скоро ще налазят и други градове. :)
@Green, с удоволствие. Даже може още утре, ако си свободна и не вали - ще тренираме с няколко дружки на поляната на Младежкия хълм. 10:30. Ще имаме няколко пуФки, аз ще взема и мойта 12-ка, ако имам транспорт. Ако има други желаещи да се включат - ИлатИ :)
@nervak, ша насъскам скаридите и тогава ще те питам пак на какво ти прилича! :D
—————————————————————————————————————————————————————-
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.04.16 16:45.
23.04.16
16:46
А забравих ..
Лош&Гол .. с алое 8-)
25.04.16
11:34
казано от Т. Тодорова на 23.04.16, 16:25:
В Пловдив ги правят тези тренировки, да. Носят се слухове, че скоро ще налазят и други градове. :)
И аз ги почвам - на Стадиона, на всички тепета(като ще ги редувам в подножието и на върха, по часовниковата стрелка), на поляните зад Гребната, в Градската градина, в Розаруима, в Лаута...мисля, че както мога да съсипя някой от натоварване ,друг няма да може ;)
Само някакво по-гръмко име да му измисля и почвам мероприятието, помощници имам, лаладжийско оборудване ще скалъпя, всичко ток, участниците една седмица реанимация след това и следващия уикенд наново :D
25.04.16
11:49
И аз бих се включила в тренировките :) Кога е следващата ? :)
25.04.16
12:09
@Пламена, мисля, че тази събота. Ще пльосна линк към фейсбук събитието, когато го публикуват. :) Или питаш за нашите си тренировки като вчерашната?
@Хинкс, не виждам смисъл от подобно отношение. Повече от очевидно е, че тренировките се правят за удоволствие и мотивация - който бъхти за резултати, може да си го прави, въпреки подскачането на Альоша два пъти в месеца. Не знам що едното трябва да изключва другото и не виждам съществена причина за пренебрежително отношение и иронични коментари. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.04.16 12:11.
25.04.16
12:16
Защо реши така ?
Колкото и нескромно да звучи - в България няма човек, който може да ме конкурира в познанията за силовото и кондиционното трениране и следователно мога да си пиша както намеря за добре :D
Един вид ви правя услуга, но не го осъзнавате ;)
25.04.16
12:28
казано от Т. Тодорова на 25.04.16, 12:09:
@Пламена, мисля, че тази събота. Ще пльосна линк към фейсбук събитието, когато го публикуват. :) Или питаш за нашите си тренировки като вчерашната?
За това ли става въпрос? :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 25.04.16 12:30.
25.04.16
12:28
Никой не ти оспорва знанията и способностите, даже напротив. Пиши си както искаш, просто аз, като част от простолюдието ;), не намирам резон в така написани коментари и съпоставяне на неща, които нямат и не биха могли да имат нищо общо.
Ако ми кажеш по кой начин би ми навредила такава тренировка 2 пъти в месеца, посетена с цел забавление (щото и самите организатори нямат претенции да е за друго), тогава ще ми направиш услуга. Написаното на предната страница, особено пък така формулирано, значи само “хаха, всички са нещастници, аз съм по-велик и мога да им се подигравам”, и не е в ничия услуга. :)
Да си впиша и отчета, докато съм тук:
23/04/2016 (09)
240 клека, 240 хип тръста, разделени на 2х120 от упражнение (сутрин и следобед)
Пролетно почистване в нас и 600кв офиси
Храната: ок, без произшествия :)
24/04/2016 (10)
Тренировка на Младежкия хълм:
5 кръга от:
10 суинга
1 клек с пуш-преса
15 суинга
2 клека с пуш-преса
25 суинга
3 клека с пуш-преса
50 суинга
Храната: ядох риба и пих бяло вино - разгеле, дойде и тоя ден. Всичко ток.
И снимка на лапички след тренировката - изглеждат малко насинени на места, ама е от сенките и от лилавия филтър - всички са живи и белички :D
———————————————————
Пламена, не отварям линка, който си сложила, не знам защо, но е ето това.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.04.16 12:30.
25.04.16
12:38
казано от Т. Тодорова на 25.04.16, 12:28:
Ако ми кажеш по кой начин би ми навредила такава тренировка 2 пъти в месеца, посетена с цел забавление (щото и самите организатори нямат претенции да е за друго), тогава ще ми направиш услуга.
Марги го написа в на Деница дневника, нужно ли е да преповтарям ? Ако не сте го разбрали, което е съвсем отделен въпрос, тогава да го обясня от-до, а ?
казано от Т. Тодорова на 25.04.16, 12:28:
Написаното на предната страница, особено пък така формулирано, значи само “хаха, всички са нещастници, аз съм по-велик и мога да им се подигравам”, и не е в ничия услуга. :)
Това е твоето възприятие на написаното ;)
Но пък и не ми пречи да не пиша нищо и никъде, щом така звуча обидно. Аз няма какво да науча за тренирането от никой тук(и не само тук), но тази ситуация съвсем не е комутативна :)
Постна баница става много хубаво! Пробвай с плънка от спанак, праз, тиква, картофи или дори - с пюре от леща!
25.04.16
13:13
Аз Маргарита чудесно я разбрах и съм повече от съгласна с коментара й.
казано от Маргарита Манева на 18.04.16, 22:12:
Появяват се “фитнес гурута”, които нямат никакво понтие от това как функционира тялото, но при все това се предлагат “функционални тренировки” и на хората им се набива в главите че с бърпита до припадък или с максимални опити на движения, на които дори “треньорите” не знаят техниката, ще станат мега яки.
Масов непрофесионализъм цари навсякъде из сферата, колкото и лъскава да е опаковката.
Но конкретно на мен (не, защото се имам за велика и много знаеща, а защото имам някаква, все пак, култура и конкретни, много малко на брой хора, на които бих се доверила за здравето и резултатите си), нито едно от тези момчета не може да ми бъде фитнес гуру, нито някой може да ме убеди, че с бърпита до припадък или с произволни, некомпетентни треньори, ще стана мега яка. С непрофесионализма и маркетинга също съм доста добре запозната. И въпреки това, не разбирам проблема със социалните занимания. Не се чувствам ощетена - просто има неща, които се правят единствено и само за “фън”. Не знам как да ти го обясня. :D
Не ми пречи писането ти, често ми е полезно, често ми е и приятно, но има неща, с които не съм съгласна и отношение, с което ми е трудно да “работя”, като разбира се, че след като общуването се вихри в писмен вид, е възможно и нечия интерпретация да накуцва.
Предлагам да се спре дотук, щото няма смисъл да си повтаряме едно и също през два дена. (beer)
казано от James Hinks на 25.04.16, 11:34:
участниците една седмица реанимация след това и следващия уикенд наново :D
Най-лошото е, че това е критерий на много от “трениращите” за качествто на тренировката - колко е “размазваща”.
Днес по някаква телевизия дочух за тренер, на която забравих името, която си рекламира тренировките като за “морски пехотинци”...като че тук е пълно с такива. Само апетита им е като на пехотинец след акция.
казано от Т. Тодорова на 25.04.16, 13:13:
просто има неща, които се правят единствено и само за “фън”. Не знам как да ти го обясня. :D
Има, но тренировките не са от тях- те целят изграждането на определени качества.
Като искат “фън” и социализиране, могат да измислят някакви игри, които да не кръщават с гръми имена.
ПП: Много се дразня на такива трениращи или практикуващи йога - търсещи “фън”. Тренировките и йога са дисциплина и постоянство, не са начин за социализиране.
Мнението беше редактирано от Margi на 25.04.16 13:30.