23.05.16
00:03
казано от Queen Cobra на 22.05.16, 20:54:
Ще ми се да видя това гребане с 130 кг. Ако го правиш чисто, наведен- на 45 градуса-евала. (bow)
Много болезнено изглежда при повечето хора, които наблюдвам- като хванат щангата , правят едно нагъзване , но леко, да не ги повлече напред и мърдат плешки напред назад. :)
Не е чисто , аз сам усещах. Вероятно дори пародийно. Впрочем как качвате клипове тук? Аналогично със снимките ли ?
Кефи ме изпълнението на Арнолд, но изглежда твърде рисково
23.05.16
00:11
Хора, защо се правите на глупаци ?
Аз като човек, който винаги казва това, което мисли(а не това, което се харесва) и няма “любимци”, ще се опитам да драсна няколко реда.
Всеки посещава редица форуми. Дали ще е свързано с фитнес, с друг спорт, с някакво друго хоби и т.н. въобще няма значение. Навсякъде е едно и също - има хора с повече прекарано време в дадения форум, с повече мнения, с повече приятели и т.н. които са подкрепяни и повече. Тука Мечо е прав, че любимци има и в този форум. Съвсем случайно обаче издиша теорията му, защото в над 90% от случаите те са и прави, просто той или не може или не иска да мисли, ама май е сбор от двете.
Преди да ми обяснявате някакви пълни глупости, мога да ви изредя поименно всички тия “любимци” и това не е обида или нещо такова, а трябва да се приеме като комплимент дори. Когато някой е допринесъл с нещо, то винаги подкрепата към него е по-голяма, както и търпението при дадена/и грешка/и.
Това, което Мечо иска да каже, е че ако аз влезна и кажа, че закуската е най-важното хранене за деня, без нея не може и т.н или каквото и друго да е, то някой от тези “любимци” ще ме цитира и ще каже “Защо?”, “Айде бе”, “Пълни глупости” и до там. Това може да е вярно на 100%, обаче като се повтаря вече години наред, въобще не се отразява добре на форума, ама хич даже. Ще кажа и защо :) Поради простата причина, че все повече се образува един затворен кръг, в който или ще бъдеш приет или няма да бъдеш приет още след първото си мнение тук. Ако не бъдеш приет, рано или късно ще спреш да влизаш, просто защото няма да ти бъде приятно тук.
Истината е, че почти всеки ден някой от тези “любимци” си помпи самочувствието с такива мнения, а това самочувствие и без това е в повечко на доста хора тук, ама това е съвсем друга тема.
Опитвам се да го напиша кратко и в същото време да разберете какво искам да кажа, за да не ми обяснявате след това колко съм тъп и аз, ама едва ли ще се получи.
Знам, че когато една и съща глупава тема/мнение се повтаря години наред това далеч не е хубаво, а дори ти идва да го намериш поредния идиот и да му забодеш главата в клавиатурата, ама това да не си го и помисля някой да го споменава дори, че е жалко. Просто наистина се образува едно затворено общество, в което ако не правиш тежки тренировки с цел функционалност(независимо, че 90% от хората тук идея си нямат какво означава това) , то ти си някакъв будала.
Колко много такива досадни неща мога да дам, ама не искам да си омръзвам с някои хора и да изглежда така сякаш искам да ги обидя или нещо такова. Аз просто обичам когато някой ми каже това, което мисли за мен и когато аз му кажа това, което мисля за него :)))
Казвате имало е, има сега, ще има и после такива “тролове”. Ами, същото се отнася и за тези, чиито мнения се приемат за 100% истина, без да се подлагат на съмнение. И преди имаше такива, сега има други, след време ще дойдат трети, които ще обясняват сегашните колко са били тъпи и т.н.
Преди време тука беше ВВД няколко месеца + НВД няколко месеца. Ако не правиш това, значи не правиш нищо и следователно не си добре приет. След това дойде модата на 5х5, надъхваха се разни отрепки, че ще станат мега силни. Ако искаш сила и не правиш 5х5, то ти не струваш. Имаше кратка мода на клек и мляко, 10х10 и разни такива. Продължи доста време това, и както казах още началото, то както във всеки друг форум, а и в живота - ако се цепиш от колектива, то той ще ти го нацепи ;) Така че това си е напълно нормално :)
После дойде модата на кросфита, последвана от разни силови тренировки, а малко по малко с времето типичните билдъри бяха изтласкани от форума и определяни като “меки китки”, “тъпаци”, “объркани младежи” и разни други подобни :) Не знам кой подхвърли идеята първоначално, че тези хора не трябва да се уважават и т.н., но е факт, че тях почти ги няма вече тук. В същото това време вече години наред се обясняват разни неща за стероидите, колко са против всички и т.н. пък се кефят на видимо назобани момчета и момичета(да, няма грешка ;) ), които пишат тук. Смешни са тия неща, ама както и да е.
С времето това доста се е засилило, като дори и някои доста можещи и знаещи не се опитват да видят по-далеч от носа си доста често.
Влезте в дневниците, вижте колко интересни и посещавани имаше, които малко по малко спряха да се поддържат :)
Просто форумът се ползва вече само от няколко човека наистина с целта, за която е създаден, а именно - да се води дневник, който след няколко дни/седмици/месеци да послужи на дадения човек да види какво е правил, да се потърси полезна информация и т.н. Другата част са все едни и същи, които обикалят темите, постоянно си повтарят колко са умни, красиви, можещи и как с нетърпение чакат да се видят след няколко дни. Нека е така, няма лошо, но го няма разнообразието, няма я тази активност вече. Бих казал, че е доста по-цивилизовано, доста по-разумни хора пишат, малко са тези на моите и под моите години, което на теория е добре, но не е точно така.
В случая Мечо си мисли, че има перфектно тяло, за което едва ли не някой му завижда и затова се заяжда с него. Той не може да приеме, че има хора, на който им е през оная работа за това и просто имат други цели. Същите тия пък други хич не искат да приемат хората, които тренират за визия, като ги определят с разни обидни епитети, което всъщност ги приравнява към тях. Също така казват, че тя не им трябва, защото са “функционални” и т.н. Абе, смешна работа като цяло и от двете страни...
Може да се каже, че д/г нищо не казах, ама така е като искам да спестя доста работи, пък в същия момент и да се разбере какво искам да кажа. На мен ми е ок тука, има знаещи хора, които са ми помагали доста пъти, никой не се заяжда с мен, плявата доста рано се разчиства, хората имат сходни на моите цели и т.н. Просто понякога ми идва прекалено надуването, което наистина е в пъти повече, отколкото по другите форуми, които посещавам.
Мнението беше редактирано от satisfaction на 23.05.16 00:19.
...
Това, което Мечо иска да каже, е че ако аз влезна и кажа, че закуската е най-важното хранене за деня, без нея не може и т.н или каквото и друго да е, то някой от тези “любимци” ще ме цитира и ще каже “Защо?”, “Айде бе”, “Пълни глупости” и до там. Това може да е вярно на 100%, обаче като се повтаря вече години наред, въобще не се отразява добре на форума, ама хич даже. Ще кажа и защо Поради простата причина, че все повече се образува един затворен кръг, в който или ще бъдеш приет или няма да бъдеш приет още след първото си мнение тук. Ако не бъдеш приет, рано или късно ще спреш да влизаш, просто защото няма да ти бъде приятно тук.
Истината е, че почти всеки ден някой от тези “любимци” си помпи самочувствието с такива мнения, а това самочувствие и без това е в повечко на доста хора тук, ама това е съвсем друга тема.
Опитвам се да го напиша кратко и в същото време да разберете какво искам да кажа, за да не ми обяснявате след това колко съм тъп и аз, ама едва ли ще се получи.
...
Още не съм видял неуважено мнение, след като е добре обосновано или нападки от такъв тип. Когато човек пише ПРАВИЛНО, СМИСЛЕНО и не на последно място ЛОГИЧНО, обосновава се с инфо и спазва НОРМАЛНИЯ, ДОБЪР тон, то е голяма рядкост да има т.нар ХЕЙТ. ( не го пиша с големи букви заради теб)
До въпроса с ” модите ” на трениране също не съм толкова съгласен. Ще дам пример със себе си (не, че съм някое профи, но лично наблюдение). Не тренирам от 2 месеца със тежести, по-рядко пиша, нямам време, но дневника ми има посещаемост. Мисля, че не е до начина на трениране нали? Има и също доста друго съфорумници, които изооооооооообщо не си дават зор ( и няма закво реално) , просто си тренират, хапват по-здравословно и също имат следяемост.
Колкото до това кой за какво тренира. Тренирам за визия, 2-ро за сила. Още никой не ми се е озъбил за стореното, но каквото си мисля по темата си го пиша в моя дневник и гледам да не ръся глупости насам натам като некои други примерно. Нали, всяка жаба е хубаво да си знае гьола. Дето съм по-чел се включвам и гледам да е по-смислено, както твоя пост сега. Обоснован е определено. Единствената ми схфатка тук бе с Боби преди време мисля, даже съм забравил, в която той бе прав, защото определено ми беше трудно да слагам интервали след ,,,,,, :D И те така, тей мисля аз. :D
ПС И не, каза нещо, не е нищо.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Nachev на 23.05.16 00:31.
Първо - пожела Мечо да се почисти, почистих. Сега пак се маца. След като темата е толкова широка, наболяла и належаща, защо не си отворите нова? Както и да е :)
Вероника попита, не получи отговор. След като пак се говори за Любимци, аз искам да знам кои са, защото на мен наистина не ми е ясно кои са любимци, но по-важно - на кого са любими.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.05.16 10:15.
23.05.16
15:48
казано от satisfaction на 23.05.16, 00:11:
Това, което Мечо иска да каже, е че ако аз влезна и кажа, че закуската е най-важното хранене за деня, без нея не може и т.н или каквото и друго да е, то някой от тези “любимци” ще ме цитира и ще каже “Защо?”, “Айде бе”, “Пълни глупости” и до там. Това може да е вярно на 100%, обаче като се повтаря вече години наред, въобще не се отразява добре на форума, ама хич даже. Ще кажа и защо :) Поради простата причина, че все повече се образува един затворен кръг, в който или ще бъдеш приет или няма да бъдеш приет още след първото си мнение тук. Ако не бъдеш приет, рано или късно ще спреш да влизаш, просто защото няма да ти бъде приятно тук.
Ще ти отговоря от позицията на Велик повелител на Тайния кръг на любимците :) Не биваше да се разкривам, но все пак...
Да, така става. На никой не му се пише едно и също нещо N на брой път, специално за някой, който не иска да използва тръсачката, която работи перфектно.
Иначе, в затворения кръг допускаме само след 12 подвига, който са по-тежки от тези на Херкулес, 7 проверки, 9 препоръки и гласуване с пълно мнозинство на Висшия съвет на тайния кръг на любимците. Тези условия са ни необходими за да си припомпим самочувствието.
Отделно после правим ускорен курс по надуване на допуснатите, след него изпит, после нов курс по припомпване на самочувствието, пак изпит и чак след това ги пускаме да вършеят из Форума.
23.05.16
15:52
Ха, колко смешно :)
Не се заяждам с никой, просто казвам как стоят нещата :)
James, с тоя пост се доказа, че си от ельоменатите... Знаех си! Току така не се става като теб :D :D
James - 5 букви -> толкова са и олимпийските кръгове... Джеймс тренира често олимпийски движения, СЛОЧАЕНОС ?
5 диска от всяка страна на лоста слагат Рони, Арнолд, Кай Грийн и брат му, както и някои други от форума -> Джеймс ильоминат, потвърдено. :D
Последното мнение беше 11476, като ги събереш прави 19, 1 плюс 9 е 10, 10 са и свещените упражнения за които пише в част от статиите си... Слоаченос? Не мисла!
Пише се боен изкуствовед, едновременно вдига тежко и е боен изкуствовед, с име на човек почитател на питбули, де е уловката се питате вие, нали??? Няма уловка, просто той е от Свещения кръг на ельоменатите във Форума. Има и други, но няма да ги разкривам.
Ps Сашо, сори за спама на твой гръб :)
Мнението беше редактирано от Nachev на 23.05.16 16:11.
23.05.16
18:44
Със satisfaction се разбрахме на лични за това ” В случая Мечо си мисли, че има перфектно тяло, за което едва ли не някой му завижда и затова се заяжда с него.”
Към другите : Лаф моабет, плииийз
Вече четвърти ден с доста занижен прием на въглехидрати и се чувствам изнемощял в залата . Много е вероятно и да съм се преуморил от снощния мач. Стискам зъби обаче и не смятам да намалявам драстично тежестите , с цел намаляване на катаболните процеси.
Тренировката:
Полулег 15х50 , 8х70 , 6х90 ( с много помощ) 6х90 ( същото) , 10х50, 10х50
Флайс / 20сек. почивка между сериите/ 12х18, 12х16, 12х14 , 12х12, 12х12, 12х12
Замених кофите с кросоувър / 20 сек. почивка между сериите/ 6 серии с различен брой повторения и килограми
Лег с дъмбел - 10х34, 10х34, 10х34, 10х34
Отиване и връщане пеша- ~5км.
Храна:
закуска- мъфини с яйце и сирене
2 лъжици протеин след тренировка
следобяд - импровизирана пилешка супа :D , кисело мляко и няколко ягоди
Добавки- BCAA
24.05.16
22:10
Днес без тренировка в залата, за сметка на вселенския цирк , който беше мачът игран вечерта. Силен дъжд заплющя , но решихме да не спираме. Сухо място нямах по себе си . Положителното е, че традиционното къпане от Сряда се състоя още във Вторник :D :D :D Вече чак Неделя :D
Друго нищо интересно. Без добавки, а храната основно плодове на крак
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 24.05.16 23:45.
25.05.16
20:46
Много анемична откъм тежести тренировка днес.
Военна преса 12х50, 2х70, 10х50, 10х50
С прав лост напред 10х30, 10х30, 10х30, 10х30
от страничен планк с дъмбел встрани 12х7, 12х7 , 12х7 , 12х7
Бицепсово сгъване от стоеж в прав лост - 4 серии по 12 повторения с 30кг. / бавно/
Скотово с дъмбел - 4 серии по 12 повторения с 14-ки
Чукове / 2 серии с ротация и 2 без/ 12х14 ,12х14, 12х14 , 12х14
Тесен лег - 10х70, 10х70, 10х70, 10х70
Дъмбел над глава - 12х30, 12х30, 12х30, 12х30
Разгъване с въже - 4 серии с леко до отказ
Кофи за трицепс на стойката за клек - 3 серии до отказ
5 минути пътека - редуване на ниско темпо и спринтове с тежести на краката ( общо 4кг)
Скокове от място с тежестите Между 2 и 40, 2 и 50 - ни повече, ни по-малко :D
по 20 ритника на чувал , малко удари с ръце и тваЙ
Храна
закуска- кисело мляко, оризовки, 1 банан
обяд- 125г. моцарела , свинска пържола , хлебче БИЛЛА
Вечеря- салата зеле, домат, копър, зелена чушка , пилешка пържола
Добавки: протеин след тренировка и БЦАА преди и след.
25.05.16
21:22
Tова бягане с тежести на глезените- не е ли нещо вредно за ставите? Защо не слагаш жилетка с тежести или раница, вместо това?
25.05.16
22:59
Четеш ми мислите :D Преди малко умувах същото и стигнах до заключението, че не трябва повече да го правя . Изобщо кардиото в зала е пълен та*ак ...
Без да ви давам акъл от личен опит бягането с жилетка,раница или тежести води да зверски контузии.
Лекоатлетите ползват шейни и парашути или правят отсечки на баир за да има принос в съответната дисциплина.
Ако бягаш бързо и държиш тази скорост не ти е необходима допълнителна тежест.
Конкретно - стъпалата 1300
- взимаш ги за време за 7-8 минути от “Младежкия” правено е от двама човека във форума
- скокове,спринтове,една секция нормално качване
Опитай да бягаш няколко х 400 през минута за по 1,20 - 1,25 всяка отсечка и т.н.
26.05.16
20:18
Благодаря за съветите :) Днес тренировката беше добра, но похапнах малко оризовки 3 часа преди тренировка.
Тяга 10х90, 8х100, 8х100, 8х100
Набиране с раменен надхват 5х40кг , Набиране със широк надхват 3х40кг, Набиране успореден хват без тежест - 2 серии по 12, Набиране с раменен надхват без тежест- 10 повторения
Гребане с прав лост - 8х90, 8х90 , 6х90, 12х50
Придърпване на горен скрипец с V-oбразна ръкохватка от земя ( 30сек. почивка между сериите) - 15х45, 15х45, 15х45, 15х45
Пулоувър с прав лост - 12х30, 12х30, 12х30, 12х30
Lat Machine - 3 серии по 10 повторения с 50
Трапец на смит- 3 серии по 12 повторения с 90кг.
Повдигане на краката от вис - 6 серии по 12 повторения . След това правих и разни други изгъзици за корем
Малко скок от място
Храна:
закуска-1 банан, кисело мляко, оризовки
обяд- свинска пържола, 125г. моцарела
следобяд- почти половин пакет оризовки
вечеря- спретнах си гръцка салата . Не ми се яде месо
Добавки - КОР ЗА ТЯХ :D
Лека-полека плочата се прибира :D
27.05.16
20:48
Днес без тренировка , че ми се насъбраха доста дни без почивка. Имам мускулна треска в гърба . Повечето повторения от вчера си казват думата и най-вече пулоувърът с прав лост. Намислил съм една МРЪСНА НЕДЕЛЯ , та сигурно и утре ще си почивам от натоварвания и ще заредя с въглехидрати стабилно. Идеята ми е да направя дълга тренировка- бегови упражнения ( изкачване на стълби- поне 3 пъти 1300 стъпала до Паметник 1300 години България , спринтове ) , упражнения на площадката за стрийт фитнес , основно с акцент за корема. Ще използвам Ел карнитин и БЦАА. Целта- изгаряне на мазнини . Идеи и критики?
Храна за деня:
закуска- кисело мляко, половин пакет оризовки
обяд- 125г. моцарела , 125г. риба тон в собствен сос, малка консерва царевица Бондюел
следобяд -3 оризовки и кафе
вечеря- печено пиле, гръцка салата
Размисли и страсти : Предложиха ми бартер за BMW 320D , 2001г. с доплащане 3500лв. , но ми се струва малко . Ще натисна за поне 4, за да мога да я пусна да се продаде на по-ниска цена после. Усилено си търся в момента някакво джипче за риболов - Гранд Витара от края на 90-те години ми се вижда разумен вариант .
Футболни страсти- Любимият ми Литекс вече го няма на футболната карта и в Търговския регистър, но завинаги ще остане в сърцето ми.
27.05.16
21:06
Защо купуваш толкова стара кола? Че това са 15 год., то да не е уиски, не става по-добре с времето, нали :) ?!
27.05.16
21:14
Джиповете държат висока цена . Иначе Мерцедесите например са точно , като уискито- с годините стават по-скъпи :D
28.05.16
20:18
Днес се получи добра тренировка и лежерен мач с много пот под жаркото пролетно слънце :D
Tтренировката:
10 мин. чувал
Лег 15х50, 12х70, 8х 90 , 3х120 ф, 6х100, 6х100 / 2 мин. почивка между сериите/
Флайс с дъмбели 12х16, 12х16, 12х16, 12х12, 12х12 , 12х12 , / 30 сек. почивка между сериите/
Кофички - 6 серии по 10 повторения / 30 сек. почивка/
Кросоувър - 6 серии по 20 повторения ( бавно)
10 мин чувал , скокове и разни други гевезелъци
Мачът - под всякаква критика . Всички 12 човека на терена се мърдосвахме :D Единственото хубаво от моя страна беше един удар от воле/ в гредата без гол/ с ляв крак и две асистенции .
Храната:
закуска- кисело мляко ,бисквити белвита , че ме мързеше да правя друго
обяд- телешки кюфтета на скарата, 3 яйца
Вечеря- ще доизям телешките кюфтета, ще сваря и ориз, ще добавя и малко яйца.
Естествено ще се гледа финала на ШЛ :D
28.05.16
20:41
Е, какъв е тоя финал с ориз и яйца... тцтц.. аз затова не описвам днес, че лошо ще ви стане :D
28.05.16
20:55
Виж малко по-нагоре каква е идеята на това хранене :D
казано от satisfaction на 28.05.16, 20:41:
Е, какъв е тоя финал с ориз и яйца... тцтц.. аз затова не описвам днес, че лошо ще ви стане :D
Аз не виждам нищо лошо последното ядене да е с въглехидрати, стига като цяло макронутриентите да са в желаното количество. Все пак някои хора са на ВВД, какво трябва да ядът за финал на деня?Ако в края на деня си под нормата за въглен или мазнини, какво пречи да си ги набавиш. Е разбира се трябва да има адекватно време преди лягане около час, ама това важи изобщо за последното хранене без значение какво си ял. Един приятел,които ме зариби по програмата за смятане на калории, преди година бяхме почнали режим за чистене по едно и също време, та той една вечер понеже беше в края на деня с малко приети мазнини, беше изпил капачка зехтин и аз веднага му казах, че не е добре.Но защо? Защото не е прието така, защото има уж факти опровергаващи приема на мазнини или въглехидрати преди сън. Като цяло имаше страхотни резултати, а и вече и аз не се притеснявам да ям каквото и да било преди лягане, стига да е съобразено с режима ми на хранене и да съм в нормата.В едно интервю Добри Делев потвърждава това,което съм изказала като мнение, въпреки че той е професионалист и режима му е доста по-различен, но там ставаше въпрос до колкото си спомням да даде съвет на фитнес любителите как трябва да се хранят,и какво да приемат за по-добри резултати.
29.05.16
15:19
Satisfaction под “финал” имаше предвид шампионската лига. :)
Конкретно: чуди се как Мечо е ял ориз и яйца, а не чипс и сухи мезета (примерно). :D
29.05.16
17:07
Ааааа, не съм разбрал :D Всъщност за финала викнах трима приятели и пихме водка с пуканки :D Не съм прекалявал.
Тренировката на открито протече много добре . Мога да отбележа както плюсове, така и минуси.
10 минути загрявка на площадката за стрийт фитнес, след това кофички , набирания , мъчения на халки :D , планкове , коремни преси
изкачване на 1300 стъпала до паметник “Създатели на българската държава”
Коремни преси, планкове , повдигане на краката от вис - 15 мин.
отново изкачване , но този път по автомобилният път донякъде, после по едни стръмни горски пътеки , спускане по стълбите на Паметника
30 мин. - кофи, набирания, планкове , преси, вис , разтяжки , клекове без тежест
Третото изкачване беше по бетонния парапет на стълбите към Паметника . Спускането беше изцяло по автомобилният път - мисля че е към 3 км. / На равните участъци правих спринтове /
Пак малко стрийф фитнес глезотии и край на мъчението
Тренировката протече изцяло на гладно . Пих Л-карнитин с йохимбин , стабилни количества BCAA и изворна вода от чешмите в гората.
Можех да издържа поне още едно качване , но партньорът ми и мой адаш се поизмори. Надявам се занапред да успея да запаля още хора за такива тренировки. Другата седмица ще има групово изкачване на паметника , но вероятно ще пропусна.
4 часа ми отне начинанието днес . Доста поизгорях , но поне вече имам тазгодишен тен :D
И нашите чалгаджийки се понаучиха да правят свежи парчета
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 29.05.16 17:10.
29.05.16
18:31
Роналдо style с тия вдигнати гащета
29.05.16
20:06
Никакъв Педалдо стайл не е ... Показвам колко далеч съм от истината :D
30.05.16
20:41
Пууу, днес много горещ ден- 30 градуса и имам чувството, че нямаше никакъв ветрец. Дано утре е по-прохладно, защото с колегите юристи ще имаме работа среща с председателите на общинските съвети в областта и ще трябва да надяна костюм.
Тренировката ми започна на гладно . Изобщо голям дефицит днес, но пък имах доста енергия и слаб пъмп. Влязох в залата на 850Kcal :D при последно хранене 4 часа преди тренировка. Вода около 3 литра за деня, като преустанових приема 40 мин. преди тренировка . Засега преустановявам пиенето на вода по време на тренировка.
Военна преса от стоеж 15х30, 10х40, 6х50, 6х60, 3х70
Хеликоптер с прав лост 12х30, 12х30, 12х30, 12х30
С дъмбели напред 12х12, 10х22, 10х22 , 12х12
с дъмбел встрани от позиция за страничен планк - 15х7 ,15х7 ,15х7 ,15х7
Малко суперсерии:
Сгъване с прав лост 10х50-> Френско 10х50 ->Сгъване от полулег 10х16
Сгъване с прав лост 8х50-> Френско 10х50 ->Сгъване от полулег 12х14
Сгъване с прав лост 10х30-> Френско 10х40 ->Сгъване от полулег 12х12
Разгъване с въже от горен скрипец 10 повторения -> сгъване от долен скрипец 10 повторения -> ДЪмбел над глава 12х34
Разгъване с въже от горен скрипец 10 повторения -> сгъване от долен скрипец 10 повторения -> ДЪмбел над глава 12х34
Скотово 10х30 -> кофи за трицепс 20 повторения -> чукове 10х18 -> Кикбер 12х7
Скотово 10х30 -> кофи за трицепс 20 повторения -> чукове 10х18 -> Кикбер 12х7
Чувал- 15 мин.
31.05.16
22:17
Днес без тренировка в залата. Разписах се с час и половина футбол. Жегичка си беше цял ден, но към 20 часа, когато играхме подухваше приятен ветрец.
Храна: кажи-речи нулев ден откъм въглехидрати
закуска- 4 яйца , 1 банан, кофичка кисело мляко
обяд- 100 г. Бри, 125г. Моцарела, 125г. Риба тон в собствен сос , 180г. маслини от зелените
следобяд - кафе без захар
вечеря- 150г. телешко филе в Zeptera със сушени домати и моркови
01.06.16
21:46
Не успях да стигна до залата днес :( Здраве да е , утре ще доминирам :D
Храна за деня:
закуска- 3 яйца , кисело мляко
обяд- 200г. телешко , 125г моцарела , 1 пълнозърнест земел
следобяд- кафе без захар и кола zero
вечеря- свински наденички от Бутика за месо, тиквички на Zeptera , 50-тина грама сирене
02.06.16
20:42
Лежерна тренировка се получи днес за съжаление. Много се изморих на работа. Цял ден умувам върху една заповед за връщане на решение на ОбС за ново разглеждане и концентрацията ми в залата не беше на ниво.
Полулег 15х50 , 12х70, 8х90 , 4х110 , 4х110 , 6х90
Флайс - 6 серии по 12 повторения с дъмбели 12-ки / 30 сек. почивка между сериите/
Кофички без тежест - 6 серии по 10 повторения без тежест / 30 сек. почивка/
Лег 10х70, 6х100 , 10х70, 10х70
Повдигане на краката от вис - 3 серии
Молитва 4 серии
Храна за деня - 6 яйца, 125г моцарела CLEVER, 150г. печено телешко, 1 кисело мляко ТЕРТЕР - 300г. + 100г. биксвити ЕВЕРЕСТ с какао. , Македонска наденица от моя агент в Бутика за месо- 150г. пресни зеленчуци
02.06.16
21:50
Мечони,ти риба не ядеш ли?Джип за риболов дириш,а риба не ядеш(или аз не съм видял в менюто ти).Я кажи-откри ли риболова тази година.
02.06.16
21:54
Ям , как да не ям. Последните дни дори хапнах доста риба тон- макар и консерва. Не съм открил още :D
02.06.16
21:59
Аха ясно-явно не съм видял,където трябва.От скоро(31 05) ‘падна’забраната,и тряя се открие.Аз на морето ходя,ама само дребошлък(боклуджи).Чакам големите риби :D Големи-големи-колко да са-половинка
02.06.16
22:01
Скоро ще започнат да прииждат по нашето крайбрежие едри германски и руски риби :D Всъщност китове.
02.06.16
22:13
Те тези риби са ясни-ловят се на парче пица,дипната в дип ‘Майонезен сос’ :D
Знаете много, вие за рускини...и германки-колкото за алфа и бета разпада примерно...
02.06.16
23:14
......’Ти помниш ли морето и Рускините,плажовете пълни със Германки-и онзи див копнеж по Златни Пясъци-по едрите звезди над Слънчев бряг.....’ :D
02.06.16
23:24
Еваларка момчета ! Пълнете дневника ми с романтика :D Мацките се кефят на подобни работи :D :D :D
П.П. Не знам, дали съм ви разказвал историята , как със шурея ходихме до Слънчев бряг с небесносиньото Москве през 78-ма . Така се отрязахме в хотел Кубан с коняк Плиска ... Само помня, че забърквах една полякина с думите “Завчше бенджеш моя , але спшонтачка” :D
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 02.06.16 23:27.
02.06.16
23:34
Мечони,ако мислиш,че ‘тона’ ни е е характерен за сайта-кажи на някой от админките да ни изтрие постовете. (party) Инак за жените-прав си-дали са на 18,или на 40-разница йокмуш.Най-трудни са сервитьорки(барманки) в дискотека :D Ма то като му разбираш..........
02.06.16
23:49
То случки по морето да ти разправям-ще ме баннат :D Инак Москвата доволна кола беше.Карал съм дванадесетак дефорсак :D Инак през 2006 ходих в Украйна.Разбих се-20 дена със сто долара-патрон бях.Парламента(цигарите) струваха умопомрачителната сума от 2 гривни(60 стотинки) :D Жени на кило-аз такова нещо,което там видях- не съм видял тука.Вързано куче да биеш все едно :D
03.06.16
00:29
“Колега помниш ли на стената любим портрет... “