***Тренировка 140:
лег- 3х6х70кг
пек дек- 2х12х60кг
хамър машина за гръб- 12х20кг 12х30кг 12х35кг
придърпване на вертикален скрипец V- 12х50кг 12х60кг
хакен клек на машина- 10х50кг 10х60кг 10х65кг
клек- 5х90кг 5х100кг
раменна преса с дъмбели- 3х12х16кг
сгъване за бицепс + разгъване на портален скрипец- 3х10х30кг + 15х20кг 15х25кг 12х30кг
Реших да разнообразя малко. Ще правя всеки път цяло тяло, като ще редувам упражненията и ще решавам по колко серии да правя за група според колко време имам и как се чувствам. Ще гледам да редувам и поредност на групите, както и целевите повторения. Относно днешната тренировка- на клека 100те кг ме изгърбиха. Бях си забравил накитниците и още от лега ми пречеше. Накрая се намериха едни хубави, но чак като стигнах клека. Доволен съм- добре се чувствам. Ще видим в дългосрочен план какво ще стане- смятам поне 2 месеца да изкарам така. На работа тегава история- не ме кефи промяната, ама няма пълно щастие - ще си натягам парцалките за сега.
Моите накитници стоят в шкафче 11. Ако ти се случи пак да забравиш своите, поискай на Тина ключа и ги ползвай.
***Тренировка 141:
корем
кардио- пътека
Снощи не можах да спя от монстъра, та поне ставането не беше трудно. Разкърших набързо и съм доволен.
Моите накитници стоят в шкафче 11. Ако ти се случи пак да забравиш своите, поискай на Тина ключа и ги ползвай.
Юле, благодаря :)
Снощи не можах да спя от монстъра, та поне ставането не беше трудно.
Защо ги пиеш тия боклуци?
Инцидентно само се случва. Вчера бях много смачкан след работа, а пък ДМАЕто и Тирозина нещо не им усещам ефекта последно време и просто заспивам, като се прибера.
...и просто заспивам, като се прибера.
В което какво лошо има?
П. П. Продължавам с въпросите, докато не получа отговор, а не оправдание. :)
Ми то лошо няма. Аз обичам да спя- даже следобедните дрямки са ми любими, след като обядвам да речем. Проблема е, че не бях тренирал от миналата седмица, а това означаваше да отложа за днес сутринта и да бързам. Това пък автоматично означава претупване щото не ми е достатъчно времето преди работа, а пък тая вечер имам ангажимент. В крайна сметка един монстър с доста кофеин и малко канцерогенни подсладители може би няма да ме бутне... в краткосрочен план поне :D
И Херцога и той все обикаля офиса с монстър в ръка.. (dull)
Той е наркоман няма какво да го коментираме :D
***Тренировка 142:
полулег- 10х50кг 10х60кг 8х70кг
хамър машина за гърди- 12х35кг 12х42кг
гребане с щанга- 10х50кг 10х60кг 10х70кг
придърпване на хоризонтален скрипец тясно- 12х ??кг 10х ??+10 кг
лег преса от сед- 12х125кг 12х145кг 12х155кг
преден клек 2х10х50кг
трисет:
разтваряне за рамо встрани + разгъване на въже + чуково сгъване за бицепс- 12х4кг + 15х21кг + 12х 12.5кг / 12х5кг + 12х25кг + 12х15кг / 10х5кг + 9х25кг + 8 х17.5кг
Експресно преди работа завъртях една тренировка. Доволен съм. Сега бързам, ащото трябва да стигна по-рано на работа, че някаква среща ми бутнаха ощ ев началото...
Много силен уикенд! Събота в планината- съвсем лек преход щото времето ни саботира. Неделята разходки цял ден, така че не съм залежавал :D
***Тренировка 143:
лег- 3х7х70кг
пек дек- 12х60кг 12х70кг
хамър машина за гръб- 2х12х35кг 9х35кг
придърпване на вертикален скрипец V- 12х60кг 9х70кг
хакен клек на машина- 10х50кг 2х10х60кг 10х70кг
раменна преса с дъмбели- 3х10х17,5кг
сгъване за бицепс + разгъване на портален скрипец- 10х30кг 2х10х35кг + 3х12х35кг
Обядвал съм в 2 часа и тая тренировка си беше на гладно от всякъде, но пък съм доволен! На лежанката последната 7ца беше баш тамън пределна, но сам. Нещо едната китка е зле, ама ще мине. Краката малко ги спестих, но не е драма те и без това ще понесат и други удари. на раменната преса последните повторения на 2ра и 3та серия доста трудни. Като гледам и за ръцете съм увеличил килата. Абе супер се получи, като за след работа, а и не само. Днеска, като гръм от ясно небе ми се появи някакво предложение и трябва да мисля... тука до 1-2 седмица пък се случва и друго нещо, което движа от декември месец и се финализира. Не е истина как се стичат обстоятелствата и как се завъртат нещата. Ще напиша по-конкретно, като се случат нещата, за да не е така на сухо и предварително- идеята е, че ми се запалва главата...
***Тренировка 145:
полулег- 2х8х60кг 7х60кг
хамър машина за гърди- 2х10х25кг
хамър машина за гръб- 3х10х40кг
гребане с дъмбели- 10х42кг 5х53кг
клек- 3х6х100кг
тяга- 3х100кг 3х120кг 2х140кг 1х160кг 1х180кг
разтваряне с дъмбели встрани- 11х5кг 7х7.5кг
сгъване с дъмбели + ръзгъване с дъмбел- 2х 11х16кг + 11х30кг
Направо се разглобих- след тягата виждах звездички. Доста съм доволен- прилични тежести и напомпване- чувство за добре свършена работа. Друго си е човек, като не бърза под часовник. След някой ден пак.
Вчера разходка в планината. Ходихме на Белинташ- много красиво и спокойно, а и времето беше идеално за обиколки. Тоталирах на около 14км, което за мен си е добре. Както се казва активна почивка. Днеска се оказа, че няма да съм на работа защото тия на острова също почиват- сутринта в 8 нямаше грам коли по магистралата. Днеска ненадейно се оказа, че ще е ден за кафенца и почивка, така че ще се възползвам.
Вчера разходка в планината. Ходихме на Белинташ- много красиво и спокойно, а и времето беше идеално за обиколки. Тоталирах на около 14км, което за мен си е добре. Както се казва активна почивка. Днеска се оказа, че няма да съм на работа защото тия на острова също почиват- сутринта в 8 нямаше грам коли по магистралата. Днеска ненадейно се оказа, че ще е ден за кафенца и почивка, така че ще се възползвам.
Еее трябва да знаеш банк почивките ... Майската си е класиката :) планината разтовари ли те много, там е доста хубаво място.
Еее трябва да знаеш банк почивките ... Майската си е класиката :) планината разтовари ли те много, там е доста хубаво място.
Е знам ги, но знам и наще хубостници тука :) Но планината- това е друго нещо- ако можех щях всяка седмица да съм някъде- много е приятно :)
***Тренировка 146:
лег- 8х70кг 6х70кг 7х65кг
лег с дъмбели- 5х30кг 7х25кг
придърпване на хоризонтален скрипец- 10х?? кг 10х ?? + 5кг 10х ?? +10кг
хамър машина за рамо- 10х35кг 2х10х42кг
лег преса хоризонтална- 12х125кг 12х145кг 12х165кг
сгъване за бедро- 2х10х45кг
Не особено ефективна и свежа тренировка. Все пак движение.
От вчера съм в зверската криза за храна. Натиснах солидно- вчера имам 1кг месо сигурно + яйца. Днеска, като се замисля месо нямам, но много яйца, протеинов бар, кашкавал. Ако може да се нарече джънк- вчера царевична питка, а днеска хляб бял, резен козунак и пак царевична питка. Всичко друго е чисто- просто завишени количества.
Всичко друго е чисто- просто завишени количества.
В диалектическия материализъм количествените натрупвания водят до качествени изменения. В този смисъл според другарите Маркс и Енгелс завишените ти количества вече не са чисти. ;)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 06.05.16 16:52.
***Тренировка 147:
бягане- 5км- 25:58 мин
4 кръга
8 набирания + 8 кофички
След снощното поредно прекаляване беше редно да направя нещо. Доста съм изненадан от себе си- даже можеше да натисна още малко. Към 3тата обиколка беше най-кризисна както винаги, като последната беше най-бърза- намерих си темпото и влезнах в ритъм. Има шанс да падна под 25 минути, ако съм по-сериозен и редовен.
Всичко друго е чисто- просто завишени количества.
В диалектическия материализъм количествените натрупвания водят до качествени изменения. В този смисъл според другарите Маркс и Енгелс завишените ти количества вече не са чисти. ;)
Може да е мускул :D… е добре де не е, ама какво да се прави. Утешавам се, че е половин прегрешение, като е по-качествен източника :D Снощи пак беше тежко, та от днеска вето и контрол.
***Тренировка 148:
полулег- 10х60кг 8х60кг 9х60кг
пек дек- 12х60кг 12х70кг
придърпване на хоризонтален скрипец широко- 10х60кг 2х10х70кг
придърпване на V ръкохватка вертикален скрипец- 2х9х70
раменна преса с дъмбели- 12х17.5кг 2х10х20кг
сгъване на скрипец + разгъване с въже- 3х 10х45кг + 13х25кг
Тази седмица много тежка нещо- да не говорим, че ме боли гръбнака/ на мен травмата не ми е ниско в кръста, а нагоре/. Колената и те нещо се гаврят, както и другото уж здраво рамо, китката и лакътя левия... Не съм носил нищо или тренирал та от какво нямам идея. Не минава така че ще пия 2-3 дни диклак и ще си взема някакъв Б комплекс. Относно днешната тренировка- прилично имах сила и енергия, като изключим дискомфортите. На полулега доволно- можеше да напъна и още малко, ама бях сам в залата. Краката ги пропуснах умишлено. Не съм на работа днеска, но пък с куп неща трябва да наваксам.
Много силна неделя днеска. Трънски вдига отлично. Ванката и той много наякнал, както и Севастократора! Надахъващо и с добра атмосфера събитие- чак ми се прииска и аз да вдигам. Отдаде ми се възможност, но за събирането на тежестите, столовете, стендовете и каквото имаше, така че може и тренировъчен ден да си го пиша.
Силен ден :)
16.05.16
09:40
Ох, тоя Бойко е чуден!
***Тренировка 149:
бягане- 1500м- 7:10 мин
2100м- 9:43 мин (1500 за ~6:40 мин)
Идеята беше за 5к, ама след първите 1.5 се посмачках. Направихме една обиколка ходене и се засилихме към 3км за около 13 минути, но ме сряза мен отдясно, а и бях вече в криза та избутах само до 2.1. Доволен от гледна точка на това, че станах и тренирах, ама нямам въздух. Позитивното може би е, че много бързо- да кажем минута-две и пулса ми е пак около 80-90 удара.
@ Саня, трябва да се уплътнява времето и всяка възможност да се ползва :D
@ Рони, недей, че ще хване да повярва някой
Мнението беше редактирано от Бойко на 19.05.16 09:17.
Да се пофала- вече факт- притежател на недвижима собственост съм. Забавната част тепърва ще почва, ама иначе няма да е забавно.
20.05.16
17:11
Айде оправяй, каквото има за оправяне и да ти идваме на гости. :) :) :)
Айде оправяй, каквото има за оправяне и да ти идваме на гости. :) :) :)
Чакай сега- аз очаквах, че ще събера бригада от тука за оправянето :D
21.05.16
09:38
Хубаво. Ще дойда да пренеса един гардероб и 2-3 маси. :)
21.05.16
10:25
Бойко, пиши ме към бояджийската бригада :D
Честито ти жилище!
Хубаво. Ще дойда да пренеса един гардероб и 2-3 маси. :)
I can lift heavy things too! :D
21.05.16
11:04
Аз ставам и за носене, и за ядене + пиене! Предпочитам второто, ама ако трябва и 1вото ще върша :D
СКОТЕ, нашето семейство е също на линия за пренос и ремонтна дейност (muscle)
***Тренировка 150:
лег- 4х60кг 1х70кг 1х80кг 1х85кг* 8х70кг- // с пауза без поседната серия
полулег с дъмбели- 2х10х25кг
тяга- 3х100кг 2х120кг 2х140кг** 1х160кг** 1х170кг**
гребане с щанга- 3х10х70кг
клек- 6х60кг 5х80кг 5х90кг 2х100кг
трисет- разтваряне на дъмбели встрани/разгъване с дъмбел/чуково сгъване с дъмбел
10х5кг/10х25кг/10х16кг 7х7.5кг/10х27.5кг/10х17.5кг 10х5кг/10х30кг/9х17.5кг
Горе долу доволно днеска. Лошото е, че къде какво може да ме боли, като става и сухожилие ме боли- за нищо не ставам. На лежанката на тия 85 с малка помощ- ама с пауза е тегаво. На тягата имаше още малко аванс, но за днеска нямах кондиция за повече. До 160 надхват после кръстосах. Клека много тегава история- хем ми тежи на гърба, хем ми леко на краката, хем крив много на смешни килограми. Иначе се понадъхах да се позакрепя и да влизам в час.
Благодаря на всички :) Знаех си аз, че ще се намерят желаещи много за раздвижващи дейности тип “моем носим” :D
Тъй време е малко да почнат да се случват нещата и да структурирам тренировките и целите си. В общи линии последната 1 година и нещо се размотавам в залата и просто се движа, което не е чак толкова лошо за поддържане на някакво ниво. Проблемът е, че нивото просто не е добро. Планът ми е 2 пъти седмично бягане- вторник и четвъртък най-вероятно- дистанции до 5км. За силовите целя 3 пъти да посещавам залата, като си мисля да се кача на влакчето и да пробвам 5/3/1- предния път преди години се контузих нещо или ми писна не помня... От друга страна ми се ще да правя 2 пъти седмично гърди. Може и на Мах-ОТ да се метна пак. Определено 3те движения ще ги правя, но смятам да си правя и помпащите истории по малко щото ме кефи- бицепс/трицепс а у :D
***Тренировка 151:
бягане- 1200м- 5:50 мин
1500м- 6:28 мин
400м- 1:15 мин
Още няма пауър за по-дълги бягания, ама съм доволен.
Мнението беше редактирано от Бойко на 24.05.16 09:24.
***Тренировка 151:
бягане- 1200м- 5:50 мин
1500м- 6:28 мин
400м- 1:15 минОще няма пауър за по-дълги бягания, ама съм доволен.
Ако искаш да бягаш по дълги разтояния, защо не го увеличиш и не намалиш скороста ?