26.05.16
18:53
Гледах ги дъмбелите , имаше един комплект , ама беше с кофти щипки ( поне така ми казаха ) , а иначе имаше и още един чифт по 10кг всеки(80лв) . Като цяло отидох просто да разгледам без намерение да купувам нещо, а и топката ми е подарък :)
Ще си взема така или иначе по нататък , ако искам да се занимавам с домашни тренировки ... ще се наложи .
Херцог Трън , не разбрах какво има до Гребната ? (wasntme)
26.05.16
19:01
На Сашо (Джеймс) залата се намира на стадион Пловдив.
26.05.16
19:05
казано от Иван Благов на 26.05.16, 19:01:
На Сашо (Джеймс) залата се намира на стадион Пловдив.
Мерси за инфото , ще го имам напредвид :)
26.05.16
19:18
Заповядай да опиташ и да видиш какво и как можеш :)
26.05.16
19:22
Иначе аз в момента ходя в Перлата, ако ти се идва, може да пишеш на ЛС.
27.05.16
19:34
Снощи забравих да си впиша храната ..
-филе скумрия
-салата/домати , краставици , лук , зехтин , балсамико , 2 маслини/
-ракия с домашен нектар от ягоди :D
Ами много ми е вкусна тая ракия , вкъщи съм събрала 4-5 домашни и всяка вечер опитвам различни ... Много яко (giggle)
27/05
Днес се теглих и се мерих ... ама няма да вписвам нищо , защото няма никакви разлики :)
Въпреки всичко се чувствам по-фитната и съм Ок като цяло .
Отчитам със снимчица , на която макар и малка има някаква разлика . Не бързам за никъде :)
Днеска си снимах и тренировката , (качвам видео) пак ми спряха звука . Снимах я цялата , но изрязах последните 2 кръга , защото бяха на земята и почти не се виждаше какво правя.
Храна:
-2 яйца на тиган намазан с масло , 1/2 краставица
-филе скумрия , 1/2 домат , ябълка
-суши ( 12 хапки ) , руло 7 days 80г
-розе,розе,розе и ще бъде пак розе :D и вино обичаммм (на първата чаша съм още де,ще изближа още една сигурно)
Тренировка:
-pop squats x3
-power curtsy x3
-round of applause x3
-burpee holds x3
-broad jump rewinds x3
-3 hop drops x3
-burpee splits x3
-downward dog + knee tucks x3
-squats 10 - 9kg
-toe touch crunches - 10
-push ups (от колене)
x2
-reverse lunges - 9kg
-scissor crunches
-tricep dips
x2
Деска правих рамо (giggle)
-повдигане на ръце встрани с гира 5кг - 3x10
-повдигане на ръце напред с гира 5кг - 3x10
Утре заминавам за уикенда в Ямбол , ще пътуваме с мотор и дано да не вали . Баба ще си празнува РД (cake)
Ще пиша неделя вечерта или понеделник :)
31.05.16
14:24
Такааа .. отплеснах се нещо покрай изпити и ангажименти , ноо съм си тук вече :)
При баба мина супер,събрахме се цялата рода , поприказвахме си ,хапнахме , пийнахме , както си му е реда.
Времето и то беше с нас. Изминах близо 400км с мотор за първи път,много яко беше.
И по същество :
30/05
Храна:
-хапка палачинка със мед и сирене от баба,2 маслини
-филе скумрия , 1 домат
-пилешко месо от буркан и сирене (бях много гладна и хапнах колко да не ми стърже корема)
-салата / домати,домашни краставици,домашен лук,маслини,зехтин,балсамико,сол/
-ракия и ягоди
Тренировка:
40 On/ 20 Off
-deadlift - 35kg
-curtsy lunge squat - 9kg
-gliding jump squat - 4kg
x2
-squat - 9kg
-reverse lunge + pulsing lift - 9kg
-static jumping lunge
x2
-side lunge - 9kg
-calf rasie,jump squat,side leg raise
-squat steps-9kg
x2
-lunges - 9kg
-lunge + jump squat
-pulse squat - 5kg
x2
26 минути общо + 5 минути скачане на въже
31/05
Имам си тати рожденник , да ми е жив и здрав!
Храна:
-овесена каша/кисело мляко,чиа,1/2 ябълка,няколко орехови ядки/
-2 варени яйца и остатъци от пилешко в буркан
-няколко пържени картофа, хапка кюфте,3-4 стафиди
-пилешка пържола,тиквички на скара,3 черита,4 люти чушлета,сос /к.мляко,копър,чесън/,розе и може би ябълка
Тренировка:
клекове и тяги 45 on/15 off
-клек - 9кг
-тяга - 35кг
x2
-клек с изнасяне на крак встрани - 9кг
-тяга + напад назад - 35кг
x2
-клек с вдигане на крак встрани - 9кг
-тяга + kickouts - 35кг
x2
-клек с вдигане на крак напред
-тяга със сочещи пръсти навътре -35кг
x2
-сумо клек - 9кг
-тяга със сочещи пръсти навън - 35кг
x2
-клек с крак встрани и повдигане на пръсти - 9кг
-тяга с широк разкрач - 35кг
x2
24 минути
Корем табата 20/10
-jackknife crunch
-side hip raise (L)
x2
-flutter kicks
-side hip raise(R)
x2
-crisscross crunch
-windshield wipers
x2
-reverse crunch
-russian twist
x2
-spiderman plank
-knee tuck crunch
x2
-back extension
-x crunch
x2
-crunch
-plank до отказ
x2
17 минути
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 01.06.16 07:52.
01.06.16
13:30
01/06
Честит празник на малки и вече порастнали деца :) Аз съм от вторите , та затова и още приемам поздравления :P хихи
Храна:
-овесена каша / к.мляко , чиа , 1/2 ябълка , стафиди , орехи/
-2 варени яйца , 1 чери и хапка пилешко
-свински гърди,2 наденички,няколко картофа,бира
-1/2 пилешка пържола,3 маслини,2 лъжички царевица
*И както споменах в началото , днес празнувам и вероятно ще си позволя нещо много шоколадово,което да ми задоволи сладките нужди (giggle) .
Тренировка:
45/15
-alternating swing - 5kg /x2
-squat pulses - 5kg /x2
-clean & press - 5kg /x2
-lunge pulses /x2
-russian twist - 5kg /2
-deadlift pulses - 9kg /x2
-curl + press - 5kg /x2
-crunches - 5kg /x2
-bentover row - 5kg /x2
20 минути
*От вчера имам брутална МТ на целите крака отзад , само не и на дупето(странно).Утре като ми поотмине ще наблегна на задното бедро , че има много какво да се работи по него . Каквото и да правя целулита си е там и не мърда |-)
Ще го мъчим , кво да прайм .
(sun)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 01.06.16 22:49.
02.06.16
15:39
Поклон пред Ботев и загиналите за свободата на България ! (bow)
02/06
Храна:
-1 варено яйце , 1 мини вафличка
-пилешка домашна пържола , 4 черита , тиквички на скара,4 маслини
-салата/зелена,краставици,черита,пресен лук,маслини,зехтин,балсамико/
-ементал макс 100 ,парче шоколадова торта и розе
От толкова канене вчера , накрая нищо шоколадово не се доближи до небцето ми... (dull) Нооо , днес ще се ходи в Чочко , за да избирам торта , следователно и ще се опитва .. ням , няммм (cake)
Тренировка :
долна част , с акцент задно бедро
Не знам защо , но тази Руми изобщо не ми е по вкуса .Евала за нещата , които прави и за това , че държи на формата си и всъщност изглежда доста добре , но има нещо , което ме дразни (??) (giggle) .Няма повече да тренирам с нея , макар , че добре ме измори тази тренировка . Ужасна съм , ама кво да направя . Рядко някой ми е антипатичен ..
Иии .. това е за сега ! (sun)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 02.06.16 22:23.
02.06.16
16:49
казано от Plamena Polihronova на 02.06.16, 15:39:
Не знам защо , но тази Руми изобщо не ми е по вкуса .
Тая Руми е едно недоразумение, щом не ти е по вкуса, значи имаш добър вкус ;)
02.06.16
17:05
казано от Plamena Polihronova на 02.06.16, 15:39:
Тренировка :
долна част , с акцент задно бедроНе знам защо , но тази Руми изобщо не ми е по вкуса .(sun)
Интересно къде е нейният бразилиан бът :D
p.s. все още се гордея, че я отказах да си кръщава тренировките “кросфит” :D
02.06.16
17:14
Хахааа ... значи не съм единствената (whew) (giggle)
Много гадно спрямо женицата , амааа като я видя и направо ми се обръща нещо вътре .
Ох айдееее стига толкова , чее много наредби станаха :D
02.06.16
17:42
казано от kaloyan на 02.06.16, 17:37:
На мен ми се струва, че говоренето на английски доста я уморява.
+1 (giggle)
Румяна според мен се опитва да бъде бг версията на Зузана. Откакто се боядиса с това отвратитвлни жълто и взе да бърбори на английски.. хич не ме кефи!
02.06.16
20:24
Аз също правя нейните упражнения, никак не ми е симпатична,но много ме изморяват и голямо потене пада, особено, ако правя по няколко пъти видеото... Ако имаш други предложения ще се радвам, ако ги споделиш :)
Мнението беше редактирано от = Capricorn = на 02.06.16 20:24.
02.06.16
21:14
Васи, ако ти е яйляк да тренираш с нея , не спирай ! Това , че не ми симпатична , не значи , че тренировките й не са качествени , просто не са моите :)
Може би не съм най - точният човек , който ще ти даде правилна насока какво и как .. Тук има много вещи лица , които биха те насочили , а иначе в тубата има безбожно много клипове . Търси , пробвай и намери своя път ! :*
P.S пиша от телефонаа .. Много зян :D
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 02.06.16 21:29.
казано от = Capricorn = на 02.06.16, 20:24:
Аз също правя нейните упражнения, никак не ми е симпатична,но много ме изморяват и голямо потене пада, особено, ако правя по няколко пъти видеото... Ако имаш други предложения ще се радвам, ако ги споделиш :)
Zuzana също има подобни тренировки, но по-старичките са й по-интересни.. поне за мен :) Може да разгледаш :)
02.06.16
23:20
Благодаря ти :* За сега си ги продължавам, докато не попадна на нещо друго, освен нейните имам и няколко предизвикателства на снимки, които правя и за сега добре се получава, надявам се и скоро наистина да стигна да си купя въже, все повече ми казват, че имало голяма полза от него :) Много е гадно от тела, при мен голямо редактиране пада :D:)
03.06.16
01:01
казано от Sis` на 02.06.16, 23:17:
Zuzana също има подобни тренировки, но по-старичките са й по-интересни.. поне за мен
А още по-старите “тренировки” и са по-интересни...поне за мъжете :D
03.06.16
18:27
03/06
Храна:
-овесена каша/прясно мляко,орехи,стафиди,1/2 ябълка/
-2 яйца на тиган с ементал /облизване/ , 3 черита , 2 маслини
-пилешка пържола , салата /копф,зелен лук, краставица , чери, царевица/, република с кокос
-бираааа
Тренировка:
липвса
-10км вървене
Без тренировка , че нещо се поизморих днес.
Сутринта имах изпит , после обикаляне по магазините , криене от дъжда и нещо ме заболяха краката и ми се приспа даже .
По-късно може да излизам .. Пие ми се ... (dull) (beer)
Аааа днеска ми подариха 5 вида цветя и си ги присадих :) Първите ми !
Започвам да практикувам професията (F)
До утре :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 06.06.16 10:17.
05.06.16
11:56
04/06
Храната предимно джънк - хляб , бира , сладолед , фъстъци .
Тренировка tabata 20/10 =20минути
1.клек с подскок
2.бърпита
3.планински катерач
4.джъмпинг джак
5.клек с подскок
6.бърпита
7.планински катерач
8.джъмпинг джак
Не бях в кондиция и страшно много се изморих ...
От 2-3 дена усещам корема ми по-подут от обикновеното ... и снощи докато се прибирахме с колата някаква прорязваща болка ме прониза ниско долу . Пих някви прахчета , успокоиха ме за няколко часа...но днес пак не съм в най-доброто си състояние . Моля се да е овулация (която всъщност ми беше преди 2 дни и пак беше болезнена), но силно се надявам да не е нещо по - сериозно и пак да ме режат |-) Предната ми диагноза беше перитонит, имах спукана киста на яйчника (при правене на секс се пръсна), а сега нищо не съм правила , та ме съмнява да е това . Пък и Господ не може да ми ги причини отново :x . Ходих преди 2 седмици на гинеколог и все щеше да се види я киста , я нещо друго , а нямаше . Утре отивам така или иначе на лекар .
Няма да тренирам .
Храна:
-2 филийки бонус (с л - карнитин и без брашно (wait)) , намазани с извара , чери , краставичка и 2 маслини
-чокофредо
-парче тиквен огретен /тиквички,извара,яйца,бекон,копър,чесън и ементал за разкош/,2 черита , 1 маслина с бадем, 5 гризини
После ще дописвам ...
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 05.06.16 17:53.
06.06.16
13:57
(sun)
Вчера не издържах и направих едно мое си раздвижване , колкото да не е без хич , че изобщо не се чувствам пълноценна като не съм тренирала.Първо започнах с танци , след това разгъване/сгъване с топка за корем (много серии),скачане на въже , редуване с танци , лицеви с крака на легло , и т.н (забравих вече) към 20-тина минути .
Здрава съм , надявам се да е било от овулацията, макар че не съм говорила с лекарката . Важното е , че почти ми мина . Отвреме на време усещам някакъв дискомфорт , но и той ще отшуми.
Вчера движението беше 6км по отчитане на healt-a . Вечерта пих 1 бира , чай с мед , череши и 7-8 гризини .
Кофти ми е храната пак тия дни , започнах да се отпускам все повече . Не помня откога не съм си лягала с празен стомах или поне не толкова пълен . Започвам да се чувствам тежка ...
06.06.2016 - трите 6-тици , числото на Дявола (devil)
Храна :
-банан , блокче шоколад
-парче тиквен огретен , блокче шоколад
-ще са все неща , които не се включват в режима ми (торти, ядки , мезета , сирена , алкохол и т.н)
Тренировка:
HIIT tabata 20/10 и 45/15 с тежести
-lunge power skip
-plank jack
x3
-thigh slap jump burpee
-jumping jack
x3
-walkdown push up
-switch foot runners
x3
-curtsy jump lunge
-mt climbers
x3
-squat lunge
-squat circle + knee
x3
-jumping lunge to sumo (whew)
-high knee drops
x3
45/15
-single leg deadlift - 9kg
-sumo squat - 9kg
x2
-deadlift -35kg
-clean and press - 5kg
x2
-deadlift -35kg
-reverse lunge + knee - 9kg
x2
-deadlift - 9kg
-pulse squat - 9kg
x2
-hip raise - 9kg
-calf raises - 9kg
x2
общо 45 минути
Днеска съм организатор на един юбилеен рожден ден , и затова изчезвам да приготвям и оправям разни неща.
Аа запасиха ни и с турски локум , който изобщо не прилича на локум . Брутално вкусен , а шоколадовия ее ...... :x (inlove) Не успях да се сдържа просто .... :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 06.06.16 14:30.
07.06.16
13:41
Много си красива, Плами!
Защо такава разлика между клек и тяга- едното 9кг, другото цели 35?
п.п.Тези цветенца на снимката изглеждат едногодишни, може да се споминат като прецъфтят.
07.06.16
15:35
казано от Queen Cobra на 07.06.16, 13:41:
Много си красива, Плами!
Защо такава разлика между клек и тяга- едното 9кг, другото цели 35?
п.п.Тези цветенца на снимката изглеждат едногодишни, може да се споминат като прецъфтят.
Много ти благодаря ! (F)
Амии разликата на килограмите е толкова голяма , защото искам да вдигам тежко , но вкъщи нямам нужните тежести и някъде по назад съм писала , че тази тяга на 35кг е от един акумулатор(който е около 30-40кг,не знам с точност и за това ги пиша някъде по средата)(giggle). И понеже не мога да правя нищо друго с него си е само тяга , а клека и останалите ги правя с единствените 3 гири,които имам вкъщи , събирам ги и заедно общо правят 9 кг :) Та затова ...
Тези цветенца са едногодишни да , подарък са ми и още две - многогдишни . Тя петунията май натам отива , но градиснкия слънчоглед за сега добре се развива,изкара ми още 3 цветчета.Ще си ги гледам пък каквото стане :)
Благодаря ти за включването ! (hug)
08.06.16
21:11
Набързичко само , че времето е ограничено .
Вчера няма да описвам , без тренировка , само ще спомена , че си легнах с торта и днес се събудих с торта ! Значииии , ако знаех , че ще е толкова голяма , щях да поръчам по-малкия вариант . Изхрани 12 големи души и 2-ма малки и остана половината,изядохме до 1/4 и останалата я подарих , защото просто не мога повече да си го причинявам (giggle)
08/06
-парче торта
-1 мини баничка с кайма,1 варено яйце
-салата/зелена,пресен лук,краставица,чери,царевица,2 яйца/ , 2 мини банички , няколко резенчета бабек
*Днес храната пак е боклукчава, надявам се от утре да се взимам в релси , че много съм се отпуснала .
Тренировката днеска беше хаотична и много скучна , че чак не ми се описва. Отне ми около 40-50 минути .
Цял ден не съм излизала и не съм станала от компютъра , имам изпит утре , който си влача 2 години ... Правих пищови и кво ли не .. та се надявам утре да го взема най-накрая .
И така , утре пак на линия . :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 08.06.16 21:12.
09.06.16
14:04
Оф пак ме скъсаха , вече за 5ти път ходя :( Изчаках да изляза от кабинета и се разплаках като малко дете .... Зададе ми някъв въпрос и ме заби в земята!!
Довечера мисля да потичам на гребната да релаксирам малко , че много ми дойде в последно време . От зимата само назад .
Поне да сме здрави , то другото като не върви ..
Знам , че не трябва да се отчайвам , опитвам се , но просто понякога се сривам .
Имам нужда от една хубава почивка на морето с приятелки без да мисля за нищо друго .
Дано вашият ден е успешен . Пийс !
09.06.16
15:11
По какво е тоя “невзимаем” изпит ?
09.06.16
16:01
казано от James Hinks на 09.06.16, 15:11:
По какво е тоя “невзимаем” изпит ?
Селекция и семепроизводство в най - дълбоката и подробната си част .. Не знам как звучи , ама на мене ми идва мноооого тегаво .
Поне си изврънках следващия път да пиша само по един въпрос :)
09.06.16
16:16
казано от Sis` на 09.06.16, 16:09:
А какво учиш?
Декоративно градинарство :) (излизам агроном)
4 години изгубено време ( лично за мен )
:)
09.06.16
16:25
И при кого е изпита ?
09.06.16
16:32
И защо учиш нещо, за което смяташ, че е загуба на време? :D
09.06.16
16:34
казано от James Hinks на 09.06.16, 16:25:
И при кого е изпита ?
Проф.Ганушева ..
Да не би да ти е преподавала и на теб ? :)
09.06.16
16:36
По мое време беше само асистент, водеше ми упражнения :)
Ако искаш може да пробваме да ударим едно рамо...
09.06.16
16:45
казано от ME4O_TURIST на 09.06.16, 16:32:
И защо учиш нещо, за което смяташ, че е загуба на време? :D
Защото го осъзнах на втората година и вече нямаше смисъл да се отказвам.Уча го , както и повечето студенти в България , просто за да имат висше образование.
Когато завърших средно порабодих 2 години и си викам я да взема да изкарам едно висше , общо взето за отбиване на номера.Тогава бях на 20 нормално е мисленето с годините да се променя :)
Верно е има си и плюсове , винаги е от полза , но вече са ми други приоритетите в живота .
И все пак ще се боря със зъби и нокти, но ще си взема дипломата :)
09.06.16
16:48
Агрономството е страхотна специалност.
Аз не го намирам за загуба на време.
Ба... не съм късан на изпит.
Преподавателят ли е труден? За да те скъса заради един въпрос...
09.06.16
16:54
казано от Кольо Пияндето на 09.06.16, 16:48:
Агрономството е страхотна специалност.
Аз не го намирам за загуба на време.Ба... не съм късан на изпит.
Преподавателят ли е труден? За да те скъса заради един въпрос...
Ами явно да , щом си го влача с мене 2 години (giggle) Ама няма нищо и неговият ред ще дойде , има и един дето си го влача от 3 хаха :)
Професията не е лоша като цяло , даже е интересна . Просто не се виждам с мотика по полето. Хубавото е , че имам право да си отворя агро аптека :) Мисля да си направя верига :)
09.06.16
16:56
Какво влачиш от 3 години?
Нещо не си разбрала агрономството - това не е умение с мотика.
Това е шефска специалност. :)
09.06.16
17:03
казано от Кольо Пияндето на 09.06.16, 16:56:
Какво влачиш от 3 години?
Нещо не си разбрала агрономството - това не е умение с мотика.
Това е шефска специалност. :)
И аз така викам , ама докато стигна до шефското място ще си мине време :)
Почвознание .. там е най-голямата ми болка |-)
P.S днеска съм ви много интересна (giggle)