Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

13.05.16
20:14

Няма да имаме интернет у дома поне още една седмица, а малкият изразходи телефонният ми интернет, още преди няколко дни и мога пиша или от работа или по другите кръчми хаха.
Вчера тренирах преди работа, но явно след вечерна смяна не успявам да тренирам качествено и тежко. Тежки тяга и клек, ще е най-добре да тренирам в ден, след дневна смяна, или в почивен ден, или преди вечерна смяна, след почивен ден.
Харесват ми и по-леките тренировки и честно казано, идеята да тренирам по-често, с по-леко много ме изкушаваше, но забелязвам, че силата ми спада страшно бързо. Така че, ще си карам на две тежки тренировки седмично и ако остане време, нещо друго междувременно.

Тъй. Тренировката вчера:

Докато чаках рамката за клек да се освободи:
Странична преса: 2 х 6 @ 12кг на ръка в СС с Бицепс: 2 х 16@ 2 х 6 кг

1А. Клек: 10 х 40, 5 х 50, 5 х 52,5, 3 х 55, 5 х 50, 6 х 45 кг
1В. Бицепс: 16,16,16,12,12,10 с 2 х 6 кг

2А. Военна преса: 6,6,6 х 25 кг
2В. Суинг: 25,25,25 х 16 кг
2С. Гоблет клек: 10,10,10 х 16 кг

3A. Тяга на един крак: 10,10,10 на крак с 25 кг
3В. Пулоувър: 10,10,10 х 14 кг
3С. Разходка с 16 кг пудовка в едната ръка, няколко дължини на залата х 3

4. Стълби 5 мин на 8 степен.

За пръв път видях стълби-машина. Беше ми любопитно, а се оказа и  доста по-голямо предизвикателство, от това което си представях. Доста ми хареса, като усещане за край на тренировката.
Клека-мъка, мъка. 55 кг ми тежаха доста. Имам огледало в анфас и виждам, че клякам  по-дълбоко( доста под паралела) от предишната зала, може и за това да ми тежи толкова.
Един от личните тренъори, попита дали може  да ме гледа докато клякам и ми направи комплимент за техниката. Каза, че е голяма рядкост в залата, изобщо жена да тренира със свободни тежести, камо ли да тренира тежко. Пожела да ми прегледа дневника и ме попита сама ли си пиша програмите хаха бил впечатлен от килограмите на мъртвата ми тяга спрямо личното ми тегло. (muscle)

Много ми харесва комбинацията суинг-Гоблет клек и мисля да ги включвам по-често, за завършек на тренировката.

При храненето имам няколко промени.
За пръв път опитах оризовки. (inlove)  Добър вариант за такива като мен, които не обичат да закусват.
Няколко пъти пробвах на закуска, с кафето и престанах да се разтрепервам на работа, преди да ми дойде времето да се нахраня вечер.
Като цяло, като че ли последните две седмици съм увеличила въглехидратите. На работа правим spoon bread. Това са царевични хлебчета, които са по-скоро като царевични солени кексчета, които опитах съвсем скоро, много ми харесаха и се хванах, че доста често злоупотребявам, но са мега вкусни, особено докато са горещи.

Днес храна:
Закуска: Кафе, две оризовки
Обяд: Телешки стек, гъби, сладки картофи
Вечеря: Свински вратни, салата.

13.05.16
22:44

казано от Maria Peeva на 13.05.16, 20:14:

Много ми харесва комбинацията суинг-Гоблет клек и мисля да ги включвам по-често, за завършек на тренировката.

Пробвай и суинг+ тяга на един крак ...наболява задницата след това.

13.05.16
23:42

казано от nervak на 13.05.16, 22:44:

казано от Maria Peeva на 13.05.16, 20:14:

Пробвай и суинг+ тяга на един крак ...наболява задницата след това.

О, да задължително!  :)
Всъщност вчера нещо подобно се е получило:
“2В. Суинг: 25,25,25 х 16 кг
2С. Гоблет клек: 10,10,10 х 16 кг
3A. Тяга на един крак: 10,10,10 на крак с 25 кг” и задницата вече, не просто ме наболява, а Зверски ми напомня за вчерашната тренировка  :D

16.05.16
18:47

Днес съм почивка и независимо, че в събота и неделя смените ми бяха много тежки, и двата дни работих през деня и явно след като снощи се прибрах към 19:00 часа, имах достатъчно време да почина.
Днес на тренировката усетих, че силата ми се връща.
Тягата ми беше много ок на 80 кг. На третата серия, петото и шестото повторение бяха може би през 15 сек почивка, ама аз и без това броя на ум, така че не съм много точна.
40те кг тяга ги правих с трап бар. За пръв път го пробвах. Изключително е удобен и техниката, някак си се получава от самосебе си.
На военната преса вдигнах повторенията, значи съм готова да увелича тежестта следващия път.
Суинга ми е лек със 16тката, но пък техниката ми е добра с нея и ще задържа известно време тези килограми.

Тренировка:

1. Тяга: 8 х 70 кг,
3 х 1,1,1,1,1,1, @ 80 кг, 10 х 40 кг с 10 сек почивка между повторенията.

2А. Скрипец: 6,6,6 @ 34 кг
2В. Гребане с трап бар: 4,4,4 @ 40кг

3А. Военна преса: 7,7,7 @ 25 кг
3В. Суинг: 25,25,25 х 16 кг
3С. Румънска тяга: 20,20,20 @ 30кг

Всичко 40 минути.

Започнах да злоупотребявам с оризовките хаха. То не бяха с пастет от съомга, с авокадо, със сладко от малини, с натурален шоколад....както и да е.

Днес:
Преди тренировка: Кафе с мака и желатин, две оризовки с натурален шоколад.
След тренировка:
Салата със свинско, манго, авокадо, рокет и кокос; сладки картофи, две чаши червено вино. ( бях принудена от сервитъорката, която каза, че имат happy hour за вината и било по-добре да се възползвам) :P

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 16.05.16 19:09.

19.05.16
18:27

Днес е много хубав ден. (sun) Приятно топъл и все още не вали хаха.
Събудих се рано, изпратих малкият син на училище и си свърших домакинските задължения рано, така че ми остана малко време преди работа, да отскоча и до залата.
Като общо, съм доволна от тренировката.
Качих тежестта на военната и се получи супер. (muscle)
Нещо с клека обаче още не можем да се разберем. Може би е от разликата в рамката и залата, или е просто в главата ми и докато конвенционалната тяга я усещам супер комфортна и напредвам с килограмите, въпреки че я тренирам веднъж месечно, клек тренирам всеки път и все нещо ми е криво. Както и да е. Продължавам да го боря.
Отново пробвах лежанка. 25 кг ми бяха леки, но има нещо, което много ме притеснява в това движение, нямам обяснение. След първата серия, реших, че е по-добре да продължа с военна преса. Тя пък взе, че се получи.
Суинга вече ми е любим. Усещам как пържи задните ми части всеки път, продължително, поне по 2-3 дни след трен. (inlove)

Тренировка:

1. Клек: 5 х 40, 3 х 45, 2 х 50, 5 х 55, 2 @ 3 х 57,5, 2 @ 2 х 60;

Опит за лежанка: 8 х 25

2. Военна преса: 3,3,2,2,2,1 х 27,5 кг

3А. Набиране: 5, 3, 3, 2, 2, 2,;
3В. Суинг: 3 х 15 @ 20 кг

4. 3 серии:
Редуване на абдуктор, глутеус избутване с един крак и трицепс, с килограми за по 20 - 8 - 12 повторения.

5. Разходка с 20 кг пудовка: 3 х 3 дължини на залата на ръка.
Доволна отивам на работа. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.05.16 01:45.

20.05.16
16:25

Още един прекрасен ден. (sun)
Снощи се прибрах малко по-рано от работа.
Легнах си малко след полунощ и сутринта в 6:50 се събудих съвсем наспана и отпочинала. Затова реших и днес да отскоча до залата.
Снощи, докато пътувах, прочетох една статия за Гоблет клека. Впечатли ме един пример за финишър - Гоблет клек, в комбинация с Bulgarian goat bag swing. Днес, отпочинала, реших да го пробвам.
Добре че съветват да се започне с не много тежко и аз този път послушах съвета, защото на третата серия си  мислех, че е нищо особено, но на седмата, вече ми идваше да си изплюя дроба. Много добро натоварване.
Мислех да започна тренировката с по-лек клек, повече серии, но рамката беше заета и ми дойде музата за тяга.
Струва ми се, че лостовете са по-тънки, от тези в предишната ми зала, но пък не мога да кажа, че не са ми удобни.
Не се изхвърлих с килограмите и тягата се получи относително добре и откъм техника и откъм натоварване.

Тренировка:

1. Тяга: 3,4,3,3,3 х 80 кг, 6, 6 х 70 кг

2А. Набиране: 3,3,3,3,3
2B. Лег преса: 15,15,15
2С. Абдуктор с кабел: 10,10,10 на крак

3. Гоблет клек + Bulgarian goat bag swing, без никаква почивка :1 клек+ 1 суинг, 2 клека+ 2 суинга и така, аз го докарах до 7 клека + 7 суинга и ми се разтрепера всичко и едвам слезнах по стълбите :D
Супер, ултра, мега натоварване. Надявам се следващият път да ги докарам до 10. Поне знам какво да очаквам. (inlove)

Храната:
Купих мармалад от бекон хаха. Днес го пробвах и честно казано не съм много впечатлена, но пък вече знам какво е.
Преди тренировка: кафе, 3 оризовки с натурален шоколад.
След тренировка: 3 оризовки с мармалад от бекон и съомга.
Вечерята ще бъде на работа. Може би телешки бъргър със салата и сладки картофи.

20.05.16
17:02

https://www.youtube.com/watch?v=5XngyO-eIqA
Това ли е? Изключително интересно, не съм се и замисляла, че има такова упражнение.
На мен ми прилича на някакво добро утро като вид натоварване. С каква тежест го правиш? Трябва да е сравнително лека, иначе трудно ще се държи толкова дълго време пред гърдите. Дали става за серии, не като финишър?

20.05.16
17:41

казано от Queen Cobra на 20.05.16, 17:02:

https://www.youtube.com/watch?v=5XngyO-eIqA
Това ли е? Изключително интересно, не съм се и замисляла, че има такова упражнение.
На мен ми прилича на някакво добро утро като вид натоварване. С каква тежест го правиш? Трябва да е сравнително лека, иначе трудно ще се държи толкова дълго време пред гърдите. Дали става за серии, не като финишър?

Да Кобре, това е, но ми се струва , че тук изпълнението е по-добро.
А това е статията от където видях комбинацията.
Аз го правих с 12 кг и ми беше ок. Добре, че не се надцених. С повече килограми, гаранция, че нямаше да докарам и до 5 хаха.

23.05.16
18:11

Вчера беше първата ми почивна Неделя след преместването в новата къща. (inlove)
Времето беше хубаво и аз си направих дълга разходка из квартала.
Оказа се, че имаме неделен пазар, на малки ферми. Имаше всякакво месо, яйца от наистина свободно отглеждани кокошки, разнообразие от квасен хляб, питки, сладкиши, сокове, ябълков оцет и т.н.
Купих на момчетата истински ябълков сок , в стъклени шишета. Взех и ябълков оцет, че ми е на привършване. Хапнах един телешки бъргър и една наденица, прибрах се да оставя покупките и излезнах отново на разходка.
Вечерта прередих малко кухнята, изпрах и сготвих и после пак излезнах, този път да си купя вино, че бях забравила.
Прибрах се, сипах си вино и седнах пред телевизора. (d)
Супер почивен неделен ден.

Днес, отново хубаво време и отново почивка. Толкова много енергия имах сутринта, независимо, че е първият ден от дамския ми период.

Тренировката ми се получи отлично.
Клека-отново овладян. Много добра техника. Изобщо не ми тежеше, както обикновено. Определено имам напредък.
Военната преса - чудесни, чисти 4 повторения първата серия. Много съм доволна.
Набирнията стават все по-добрият и те. Много ми харесва усещането в крайната горна позиция, когато имам особеното чувство, че мога да продължа нагоре хаха. (nmuchfun)
Този път комбинацията Гоблет клек и BGBS я усетих много по-добре и си изкарах и 10те серии, без особен зор. Следващата седмица ще се пробвам с 16ката.

Тренировката:

1. Клек: 5 х 20, 5 х 40, 5 х 50, 5 х 55 кг, 3@4 х 57,5 кг, 5,4,3 х 55 кг
2. Военна преса: 4, 3, 3, 2, 3, 1 х 27,5 кг
3. Набиране: 4, 4, 3, 3, 2 1/2
4. Гоблет клек + BGBS 1 клек + 1 суинг, 2 клека + 2 суинга, така до 10 с 12 кг пудовка.
5, 6 и 7 са: chest press, fly, seated leg curl, по  3 серии с килограми като за 8-10-10 повторения.

Храната: Кафе и три оризовки с натурален шоколад,преди тренировка.
Италиански наденички, панчета, гъби и краставица, след тренировка.
Вечерята още не съм я измислила.
Хубава седмица! (sun)

Май, малко съм поналяла краката. (blush) клекове, теги, лакомия хаха. Ще резна около 100 тина калории дневно  да видим.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 23.05.16 19:04.

23.05.16
18:33

Бре, много клек, много нещо-20 серии клек.
Предлагам ти да слагаш набирания първи- дори преди клек (те няма да му навредят, но умората на цялото тяло от клякането пречи)  и определено преди раменна преса. ще усетиш, че ще имаш много повече сила и енергия и няма да си изморена от друго упражнение. 
Аз може би почти 2 години преди да почна дневника въртях в една тренировка подредбата- набиране, клек, лег, тяга, гребане, раменна преса - действа ми най-добре и не се усеща умора в едни и същи мускулни групи. Сега съм сменила - клек, лег и чак тогава гръб, защото го тренирам повече вкъщи и няма да заслабне :)

23.05.16
19:02

казано от Queen Cobra на 23.05.16, 18:33:

Бре, много клек, много нещо-20 серии клек.
Предлагам ти да слагаш набирания първи- дори преди клек (те няма да му навредят, но умората на цялото тяло от клякането пречи)  и определено преди раменна преса. ще усетиш, че ще имаш много повече сила и енергия и няма да си изморена от друго упражнение. 
Аз може би почти 2 години преди да почна дневника въртях в една тренировка подредбата- набиране, клек, лег, тяга, гребане, раменна преса - действа ми най-добре и не се усеща умора в едни и същи мускулни групи. Сега съм сменила - клек, лег и чак тогава гръб, защото го тренирам повече вкъщи и няма да заслабне :)

:D Бях си решила да го оправя тоя клек и като усетих, че имам повече сила и енергия от обикновенно, не исках да спирам хаха.
Много благодаря за съвета с набиранията. Аз мислех, точно обратното, че ако се набирам, преди раменната преса, ще съм много по-уморена за нея, а тя, тъкмо тръгна нагоре. Още следващият път ще пробвам твойта подредба. Даже ме накара, да се замисля да включа и лег хаха. Като гледам, май и без това съм единствената, която не го тренира. (wasntme)
Още веднъж, благодаря за съвета и хубав ден! :)

26.05.16
16:33

Днес, отидох до залата специално за набирания, че още не ми е монтиран лостът у дома. :D
Иначе, за утре съм си предвидила тежката тренировка за седмицата.
Тежеше ми дупето на набиранията този път, но пък комплексът после ми се получи супер,  както и ренегатското, което даже ми беше леко.
За пръв път правих разтваряне на ръце встрани. Много е гот. (inlove)
Планк- не бях правила от сигурно повече от година и никога с тежест. Пробвах и учудващо се получи добре, само на последните 10 секунди, на третата серия се разтреперах като лист, но ги издържах. (muscle)
Като цяло се получи добра тренировка, имайки предвид, че беше непланувана.

Тренировката:

1. Набиране: 5, 4, 4, 3, 3

2. 5 кръга по 8 повторения с 15 кг лост от:
Клек, напади( 8 на крак), военна преса, тяга, гребане.
3А. Ренегатско гребане:10,10,10,10,10 с 2 х 14 кг
3В. Разтваряне ръце встрани: 8,7,6,5,4 с 2 х 6 кг
4. Планк с 10 кг : 3 х 1 мин

Храната:
Кафе, банан, 2 оризовки, преди тренировка.
Доза телешки протеин и чипс микс от сладки картофи, морков, червено цвекло, след тренировка.
Вечерята ще е телешко със зеленчуци.
(muscle) :D 8-)

27.05.16
16:46

Нали вчера си обещах, че днес ще тренирам тежко. Е, тренирах, ама от инат. :D
Нощес се прибрах късно от работа. Спах около 4 часа и половина.
Сутринта събудих детето за училище и тъкмо бях решила да се върна в леглото - нали съм почивка, дойдоха майстори да ни оправят прозореца на спалнята.
Спането отпадна, определено не се чувствах отпочинала, но от утре имам 7 вечерни смени подред и не исках да си пропускам тренировката в почивния ден.
Изпих една кофа кафе за разсънване и си завлякох дупето до залата.
Тягата се получи чудесно. Дръпнах петичка на 80 кг, без особен зор. После тройка на 85. Супер съм доволна! Благодаря на кофата кафе.
Военната преса върви и тя прогресивно нагоре. Хубави единички с 30 кг, без да компроментирам техниката.
Малко пулоувъра ми дойде тежък в третата серия и батерията ми падна рязко.
Иначе, като цяло и днес се получи  много добра тренировка.

Тренировката:

1. Тяга: 8 х 60 кг, 5 х 80 кг, 3, 2, 2 х 85 кг, 4, 1 х 80 кг
2. Военна преса : 10 х 20 кг, 1, 1, 1 х 30 кг, 2,2, х 27 кг

3А. Гребане: 8,8,8 х 30 кг
3В. Румънска тяга: 20,20,20 х 30 кг
3С. Пуловър: 10,10,6 - и ми падна драстично батерията :D

4. 3 кръга от лег преса, разгъване задно бедро седнала и абдуктор, с килограми за 15 - 10 - 20 повторения.

Храната:
Кофа кафе, оризовки и доза телешки протеин, преди тренировка.
Осолено телешко, дробчета и супа от спанак и кейл, след тренировка.
За вечеря ще ме извеждат някъде в новия квартал, щот съм била заслужила. :P :D (d)

Приятни почивни дни на всички! (sun)
Аз ще поработя. 8-)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 27.05.16 19:24.

29.05.16
17:32

Сутринта се прибрах към 2 часа и съм заспала някъде към 3. (yawn)
Обаче като не трябваше да будя детето за училище и да ставам под аларма, се събудих рано, съвсем отпочинала и реших да врътна лека, домашна тренировка.
Лека лека, ама течаха реки от мен хаха.
Извадих си тежестите, но не можах да намеря дръжките. Съжалих отново, че си подарих рамката за клек на комшията. Поне лоста да си бях задържала. Както и да е....
Тренирах с два диска по 5 кг. Никаква тежест, но Голямо чекнене докато ги намествах, да са ми удобни при движенията, щото нямаше къде да ги хвана и ми се изплъзваха през цялото време. :D
Още се уча да скачам на въже хаха. Въжето ми е дълго и се кълчи и навива постоянно. Ще търся по-качествено. Свиквам им вече де.
Лицевите ме изненадаха и зарадваха. Стриктни 12тки , без проблем. Можеше и повече сигурно.
При глутеус моста с един крак, учудващо нещо ме заболя кръста, но на втората серия вече не го усещах много.

Тренировката:

Скачане на въже около 5 мин

3 кръга от:

1. Лицеви опори: 12, 12, 12
2. Гоблет клек: 20, 20, 20 х 10 кг
3. Глут мост с един крак повдигнат на холната маса: 10, 10, 10 (на крак) х 10 кг
4. Сядане на един крак, на холната маса: 10, 10, 10( на крак) х 10 кг

3 кръга от:

1. Колелце от колене: 10, 10, 10
2. Катерач: 100, 100, 100 ( 50 на крак, не знам как се брои от другите)
3. Въже: 50, 50, 50

Толкоз за днес. Довечера, на работа ще навъртя около 10-15 или 20 км, знам ли. (wasntme) Зависи колко им се яде и пие на англичаните.

Храната:

Вчера - под 40 гр въглен и то от един банан и салатата с пилето вечерта.

Днес:
1. Кафе с мака и желатин. Доза телешки протеин, банан.
2. Осолено телешко със спаначена супа.
3. На работа смятам да си поръчам телешки бъргър със салата и царевични хлебчета, да докарам въглена поне до 100 гр.

Довечера ( или по-скоро рано сутринта) ще зарадвам хъбито с билети за концерта на ACDC тази събота. Най-накрая пристигнаха.
Черпя го по повод  21 рожден ден на Сава (inlove) (cake) , който пък е в неделя.

Тва е. Децата растат, ние също. (muscle) :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 29.05.16 17:33.

29.05.16
19:49

Мария, за глут.моста на един крак и на мен ми се е случвало. Може би на първата серия си правила някаква екстензия в кръста и затова те е заболяло. Забелязах по мен, че е най-добре да се повдига докато се стегне глутеуса и да не се изхвърля прекалено нагоре ;)
Те домашните тренировки хич не са за подценяване, най-малкото си направила едно много качествено и ефективно кардио :)

29.05.16
22:15

Леле ,концерта с Аксел  ще е като вокалист....

Мнението беше редактирано от nervak на 29.05.16 22:15.

30.05.16
03:04

казано от Sanya на 29.05.16, 19:49:

Мария, за глут.моста на един крак и на мен ми се е случвало. Може би на първата серия си правила някаква екстензия в кръста и затова те е заболяло. Забелязах по мен, че е най-добре да се повдига докато се стегне глутеуса и да не се изхвърля прекалено нагоре ;)
Те домашните тренировки хич не са за подценяване, най-малкото си направила едно много качествено и ефективно кардио :)

Абсолютно си права Саня! (sun)
Повдигнах се много нагоре, с не много добре разположени тежести на първата серия. След това, повече стягах, отколкото повдигах и така изобщо не усетих напрежение или болка.
И да, изобщо вече няма да подценявам никаква тренировка.
От онзиденшното пънене с тежката тяга, нямах и помен от мускулна треска, а от сега започвам да усещам приятен гъдел тук-таме от днешната, дет си виках лека и бърза тренировка. :D
И честно казано, харесва ми идеята, да тренирам разнообразно. По едно време бях решила да имам една тежка, една средна и една лека тренировки седмично, ама гледам, че все си ме влече по-тежкото.
Ако тренирам два пъти седмично като днес-ето ми и разнообразие и пет тренировки седмично, при това без да се преуморявам .
А и разнообразието ми се отразява добре отвсякъде. ;)

30.05.16
03:13

казано от nervak на 29.05.16, 22:15:

Леле ,концерта с Аксел  ще е като вокалист....

И може би, последният им концерт.
Аз лично, нямам нищо против да видя и чуя Аксел с тях. За мен ще си е като две в едно. :D Много бях влюбена в него в 9ти клас :D (inlove) а и слуховете са, че много добре се справял и пасвал на бандата. Скоро ще видим.
Абе, ще си е зрелище, което така или иначе, не бих пропуснала.

30.05.16
17:59

Снощи ни СЦЕПИХА в ресторанта.
В 10 часа вечерта, вече се молех никой да не влиза.
Лондончани, като им дадат един почивен ден повече и подивяват. А ако е и в комбинация с хубаво време, направо се освинват.
Поне нашите клиенти, като цяло са готини и разбират когато сме безумно бизи и изчакват, без да се правят на интересни, че им се е забавило яденето, или по-скоро пиенето хаха.
Към края на работната смяна, краката ми вече бяха отекли като на бременна жена, качила албумина, та докато пътувах през ноща по автобусите, си кикерчих кълките нависоко по седалките, обаче сигурно с размазания от зор грим, съм изглеждала доста заплашително, щото не се намери никой да ми направи забележка. :D
Както и да е. За пореден път се убеждавам, колко по-добре се спи на чист въздух и на място, където харесваш да живееш.
Сутрин се събуждам свежа и отпочинала, независимо от все тежките, напоследък  смени.
Днес се бях зарекла, че ако имам време да тренирам, ще е средно-тежка тренировка.
Успях набързо да измия, изчистя, изпера, простра прането и сготвя и се запътих към залата.
Имайки предвид, че на работа довечера, ще е същото като снощи, не се подадох на изкушението за много тежки теги или клекове и пак се получи спретната и доста натоварваща тренировка.

Тренировката:

1А. Клек: 10 х 20, 10 х 40, 6,6 х 50, 8,8,8 х 45 кг
1В. Бицепс : 8,8,8,8,8 на ръка с 2 х 8 кг

2А. Гоблет клек : 12,12,12 с 16 кг пудовка
2В. Изнасяне на ръцете напред: 15,15,15 с 10 кг диск
2С. Суинг: 25,25,25 х 16 кг пудовка

3. Малко лег преса в СС трицепс.

Храната:
1. Кафе и доза телешки протеин, преди тренировка.
2. Осолено телешко и супа от карфиол и кейл след тренировка.
3. Вечерята на работа ще е може би 1/2 пиле ,с ориз и плантайн.

Пожелавам си лека работа  :P

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 30.05.16 18:03.

02.06.16
18:17

Нощес се прибрах относително рано- към 1 часа. Легнах си почти веднага, обаче милото се прибра в 2:30 и ме разсъни.
Поглеждах часа в 4:00, в 4:30, в 5,6,9 и просто реших да стана.
Пих кафе и отидох да тренирам, ма ми беше тежко ба си. Уж, трябваше да ми е тежката тренировка.
Пак се получи нещо де.
Тягата - тегава.
След нея на клека, реших да е средна хубост и не излязох много от зоната на комфорта.
Тренирах две нови движения.
Първото : Добро утро - седнала, както Mr. Hinks го препоръча. Мога да заявя, че никое друго движение до този момент, не ми е подпалвало задната верига по този начин, още от първата серия и то въпреки ниските килограми.
Второто: Подскоци с тежест на един крак- ух!
Супер ми натовари прасците, които никога до сега, не бях тренирала изолирано. (dull)

Тренировката:

1. Тяга: 2 х 85, 5,4,3,2,1 х 80 кг

2А. Клек: 10,10,10,10 х 45 кг
2В. Повдигане ръцете напред с 15 кг диск: 10,10,10,10

3А. Добро Ютро седнала: 15 х 15 кг, 15,15,15 х 20 кг. (inlove) изпържи ми задните части.
3В. Румънска тяга: 10,10,10,10 х 30 кг ( на етажа нямаше по-голяма тежест. Много ми беше леко, но я правих възможно най бавно.

4А. Подскоци на един крак: 50,50,50 на крак с 10 кг
4В. Лег преса: 15,15,15

Храната си е обичайната.

Сега трябва да тичам на работа. Още една вечерна смяна и събота и неделя ПОЧИВКА.

И първият ми опит за селфи в новата зала. Тъмница, прах и мазни пръсти по огледалото. Ма нали пък си имам платформа и рамка за клек :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.06.16 18:31.

03.06.16
03:48

То се е видяло, че пак няма да се спи. :P та поне се направих се на жена и си взех мерки и теглилки.
Може би, не всичко измерих точно и правилно, но картинката общо взето е ок.
Изкарвам се леко несъразмерна. (wasntme) Имам разлики по един см на някои обиколки.
Наляла съм талията - винаги е била около 60-61 см (но на 47-48 кг скини-фат) и бутчетата, но тях поне така ги по харесвам.
Нямаше да зле, да го бях направила вчера, не че е от някакво голямо значение.
Както и да е. Добре е да имам база за сравнение.

3.06.2916:

- височина - 163 см
- килограми - 52 кг
- раменна обиколка - 101 см
- гръдна обиколка  - 82 см
- гръдна обиколка (под гърдите) - 73 см
- талия - 65 см ( позаоблила съм) :D
- ханш - 90 см
- бедро (най-широката част) ляво - 54 см, дясно - 55 см (леко мазни) (blush)
- бедро (средата) - ляво - 45.5 см, дясно - 46 см
- прасец - ляв - 31 см, десен - 32 см
- бицепс отпуснат - ляв  - 25 см, десен - 25 см
- бицепс стегнат - ляв - 27.5 см, десен - 28 см
- предмишница - и двете - 25 см
- китки - 14 см
- глезени - 18,5 см

Заключение:

Хармонично се развиват работите засега. Поне видимо няма превес горна/ долна част. Маааалко бях поизоставила работата по бицепса и трицепса, а прасец и гърди изобщо не тренирам (изолирано), така че може да префасонирам Леко тренировките.
Също така може и няколко дни да си проследя калорийния прием, от любопитство само, да видя с колко ги поддържам тия килограми.
Преди няколко дни, грубо сметнах 1900 и нещо калории. Сигурно в някои дни минавам 2000. Но като имам предвид, че работата ми е средно 7-8 часа непрестанно движение ( бързо ходене) , с постоянно носене на 2 - 5 , по някой път 10 даже 12-15 кг, а в края на работния ден и няколко дължини на ресторанта с торби по 10-15 кг, направо си ги изразходвам, а ако съм и тренирала същият ден, даже ги минавам.
Стига размишления посред нощ. Ще пробвам да поспя, може и да ми се получи, толкова съм уморена. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 03.06.16 04:00.

05.06.16
18:28

Още съм много превъзбудена от толкова емоции, че не знам откъде да започна. (blush)
Да знаете, че Рок енд рола нема да умре! (inlove)
Снощи тръгнахме леко предубедени за концерта на AC/DC с AXL Rose, но останахме супер приятно изненадани. 
Тоя човек, със счупен крак, направо се разби на сцената. Това гласище, нямаше спиране повече от 2 часа. Аксел си е Аксел. Беше много Guns and Roses и още повече AC/DC.
Ангъс, милия, на края свири сам повече от 10 минути. Течаха реки от него. Как може, сам човек да прави толкова музика, акъла не ми го побира. И от къде я взимат тая енергия тия хора, на по толкова години.!?!?
НЕВЕРОЯТЕН концерт!
Едва ли друг път ще имам възможността, да слушам такава класа и да се насладя на такова зрелище!
Дори подгряващата банда беше страхотна. Млади момчета, забиващи супер метъл.
Това че бяхме на 10 метра от сцената, си имаше и предимства и недостатъци.
Чувството, че можеш да ги докоснеш и да ги виждаш от толкова близо е неописуемо.
Обаче, аз нали съм късак, през цялото време главата ми беше повдигната нагоре и накрая и вратът и кръстът, така ме заболяха, че като си тръгнахме и понечих  да сядна в метрото, ми отне 10 секунди кривчене от болка докато успея да седна. Болката в кръста продължи и през нощта. Мина ми, чак след тренировката ( знаех си) хаха.
Снощи отнесох и няколко комплимента, но един от тях, особено интересен. :D (wasntme)
Редувахме се с хъбито да ходим за питиета. Мой ред беше. Купих две малки бутилки червено вино и тръгвам да се връщам, а един мъж на около нашата възраст, върви до мен и ме заговаря.
Разправя ми, как цял ден обикаляли с приятелката му в Лондон и правели wicked bums short list и аз съм била number one -marvellous ass 8-) ( нямат идея колко клека клекам и колко теги дърпам) . Щях да припадна от смях, с какво се занимават цял ден хората. (tmi)

Малко махмурлия днес, (но пък утре ще съм още по) :D потренирах.
Мобилизирах се, изпих едно двойно еспресо и се запътих към залата. Получи се нещо средно между лека-средна тренировка. Доволна съм де, според състоянието, в което бях и все още съм.
Нападите - супер на 40 кг. Мога да вдигна и още. Малко ми се хлъзгаха маратонките. Следващият път боса или с други маратонки.
Набиранията не трябваше да ги правя след скрипеца, ама видях, че беше свободно и се възползвах.
Пулоувърът - този път не ми падна внезапно батерията, даже направих още една серия.
А за Гоблет клека, няма какво друго да кажа, освен че ми е любим. Едно движение, което наистина ми носи удоволствие.

Тренировката:

1. Лежанка : 10 х 20 кг, 6 х 25, 4 х 30 - и тук, още на 25 го усетих, но на 30, отново сериозно ми прещрака левия лакът. Просто я изключвам от списъка.

2А. Напади: 10 х 20 кг, 12 х 30, 10 х 35, 10, 10 х 40кг , 10,10 х 35
2В. Скрипец разменен надхват : 5,5,5,5 х 40,8 кг

3А Набиране: 5, 4, 3, 3, 3
3В. Степ ъп: 10,10,10,10,10 х 20 кг

4А. Гоблет клек: 10,10,10,10 х 20 кг пудовка
4В. Пулоувър: 10,10,10,10 х 14 кг

Следват вана и приготовление за семейна вечеря, по повод рожденият ден на големия ни син Сава. Да ми е жив и здрав, мамин - 21 годишен,  прекрасен млад мъж! (cake)

Аксел ми даде крилаааа :D :

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 06.06.16 01:09.

09.06.16
17:42

Прекрасен почивен ден! (sun)
Най-накрая не работя и имах време за хубава тренировка.
Започнах да си връщам силата на клека, както и техниката ми май вече не куца и клякам под паралела. Може би 62,5 кг бяха -  до паралела, но и това си е напредък.
Напираха да ползват рамката за клек, затова трябваше да променя замисленото и се отказах от военната преса, качих се на горния етаж, където започнах с набирания.
Съвсем чиста петичка на набиранията, ама като не се набирам редовно, нямам особен напредък в бройките.
Ренегадското ми беше леко, но 14 кг е най-голямата тежест на  този етаж.
Планка отново с 10 кг, но този път го заковах на минута и 10 сек.
И разбира се любимият ми Гоблет- за пръв път с  24 кг- супер удобни килограми. Предполагам с повече вече ще ми е неудобно да ги държа пред гърдите си.

Тренировката:

1.Клек: 5 х 20, 5 х 30, 3 х 40, 2 х 50, 2 х 55, 2 х 60, 2 х 62,5; 2 х 60; 4, 4, 3, 3, х 57,5 кг :D (muscle)

2. Набиране: 5, 4, 3, 3, 3

3A. Ренегатско гребане : 12,12,12,12 (6 на ръка) с 2 х 14 кг
3В. Степ ъп: 10,10,10,10( на крак) с 2 х 10кг

4А. Гоблет клек: 10,10,10 х 24 кг
4В. Планк: 1:10 мин, 1:10 мин, 1:10 мин с 10 кг

5. Малко адуктор и абдуктор, да се направя на жена по уредите.

Храната

1. Кафе, оризовки и телешки протеин, преди тренировка.
2. Панчета, наденица, пушена съомга и гъби, след тренировка.
3. За вечеря ще готвя супа топчета за момчетата, а за себе си ще опека от същата смес кайма, кюфтета и сладки картофи.
Малко вино, че любимите ми племенници- близнаците на брат ми имат рожден ден. Да си живи и здрави, на леля бомбоните! (cake)

Проследих си калорийния прием последните дни. Средно е около 1800-1900 калории дневно.
Супер се чувствам на тези калории. Сита съм, имам енергия и се наспивам.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 09.06.16 18:31.

10.06.16
16:32

Предстоят ми най-тежките работни смени от тази седмица. Работя тази вечер, а утре съм двойна.
Дано да успея да се прибера преди 3:00 тази нощ, защото трябва да стана в 7:00 утре сутрин и да работя от 8:30 сутринта до1:00 часа на следващата сутрин, което са си почти 17 часа, непосредствено след вечерна смяна в петък.
Както и да е. И този път ще оживея. ;)
Вчера, хубаво починах след тренировката. Сготвих, изчистих, изпрах и най-вече разтребих, след тримата дългокосковци. :D , за да им е всичко наред докато ме няма. Малко ме съмнява ме, че ще храната ще им е достатъчно, но не са малки, ще се оправят.
Тази сутрин, след като изпратих малкия на училище се върнах в леглото да поспя още 2-3 часа.
Събудих се кипяща от енергия, но нямах време за цяла тренировка, а само за съвсем кратко раздвижване, та поскачах малко на въже и направих 4 серии лицеви. На първата серия - ЛР. Затова и реших и днес да се разпиша, а то се получи кратък разказ. :D

10.06.16

Въже - 10 мин
Лицеви: 17, 15, 15, 13;

Приятни почивни дни! Аз ще се потрудя малко :P

12.06.16
18:48

Оживях! :D Даже се наспах, тренирах, сготвих и нахраних.
Сега си пълня ваната, след която смятам да прекарам вечерта, доволно изтегната на дивана, пред телевизора, с чаша червено вино в ръка. (inlove)

Вчера -17 часа на крак, след 4 часа сън след петъчната смяна, с една 30 мин почивка, колкото да хапна между смените.
Към 22:00 часа вечерта, кръстът започна да се обажда, а към 1:00 сутринта, вече трудно си стоях на краката.
Нямам идея колко килограма съдове и чаши ми минаха през ръцете и колко километра навъртях, но определено се замислям, дали бих си го причинила отново.
За това време изпих над 4 литра вода и около1.5 л ВСАА. :)
На края си сипах две чаши вино, отпих по една глътка и от двете и ги оставих останалото на колегите. :D
Докато се прибрах, кръстът вече ме болеше неистово. Добре че бях купувала едни колани от аптеката, със затоплящи кръста камъни, за мъжа ми, който често има проблеми. Сложих си един за през ноща  и се събудих чисто нова. Никаква болка ба си, чак нереално звучи.

След кратка разправия между егото и здравият ми разум тази сутрин - да тренирам или не, се запътих към залата.
По пътя мозъкът ми се проветри и егото беше изоставено на входната врата. :P
Тренирах разумно и се получи лека и зареждаща тренировка.
Правих тяга с трап бара. Така кръста ми беше изцяло изолиран и нямаше и секунда да усетя дори лек дискомфорт.
Военната преса, мисля че вече се получава много добре.
Правих проби за обръщане, чието движение също вече също схващам.

Тренировката: Лека

1. Тяга трап бар : 5 х 50; 5, 6, 6, 6, 6, 6 х 70 кг ( не съм сигурна дали трап бара тежи 20 или 24 кг, затова пиша по-ниските кг)

2. Военна преса:: 6 х 25, 3, 3 х 27,5; 5,5,5 х 25 кг

3. Набиране: общо 30

4А. Бг клек: 8,8,8 на крак с 20 кг
4В. Руски туист: 50,50,50 х 12 кг

5. Обръщане: 6,6,6,6 х 20 кг

6. Малко абдуктор и аддуктор.

Храната:
1. Кафе, оризовки и телешки протеин, преди тренировка.
2. Кюфтета от телешки стек , салата от зеле, моркови и стафиди, оризово хлебче, маслини след тренировка.
3. За вечеря ще пека свински вратни и сладки картофи.

Не си правя често предварителни планове за тренировките, заради естеството на работата  и работното ми време. Обаче за следващата седмица смятам да тренирам така :
Понеделник: Кикбокс
Сряда: Тежка тренировка
Петък: Лека тренировка
Неделя: Средно тежка тренировка.
Да видим дали ще се получи.

Силуети 8-) осветлението в новото ми зала е умопомрачително. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.06.16 19:20.

12.06.16
19:20

Работиш нечовешки изтощителна работа,Мария.  Със сигурност тези двойни тройни смени по 10-15-20 часа на крак ти вредят (гръбнак,  разширени вени и пр.) А и си във възраст , в която трябва все повече  да се грижиш за здравето си. Няма ли възможност за нещо по-нормално, не толкова натоварващо за в бъдеще?

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 12.06.16 19:21.

12.06.16
19:21

казано от Maria Peeva на 12.06.16, 18:48:

Силуети 8-) осветлението в новото ми зала е умопомрачително. :D

Иии извивките са умопомрачителни! (F) 8-)

12.06.16
19:56

казано от Queen Cobra на 12.06.16, 19:20:

Работиш нечовешки изтощителна работа,Мария.  Със сигурност тези двойни тройни смени по 10-15-20 часа на крак ти вредят (гръбнак,  разширени вени и пр.) А и си във възраст , в която трябва все повече  да се грижиш за здравето си. Няма ли възможност за нещо по-нормално, не толкова натоварващо за в бъдеще?

Така е Кобре :)
Но тук е голяма борба за оцеляване. От както съм в Лондон, все това работя и понеже имам добър опит и автобиография в тази сфера, съм добре платена.
Не се подценявам, но не се и надценявам. На друго място не бих пробила, не и на тази възраст.
Тук опита е много важен, след това образованието.
Когато продадоха ресторанта, в който бях мениджър 6 години, кандидатствах на няколко места, включително и за новия, още неоткрит тогава Jamie Oliver в 6 звездния Hilton hotel на London Bridge.
Отвсякъде от ресторантите ми се обадиха в същите дни, в които кандидатствах. От Jamie ми звъннаха, около 3 часа, след като си пуснах автобиографията.
На интервюто беше много забавно. Групово интервю, с разни психо групови игри и закачки. На въпроса от колегите -  кога ще получим отговор одобрени ли сме или не - казаха до 3 дни.
Генералният мениджър ми звънна след 10 минути, още не бях стигнала до спирката на метрото. Толкова горда и щастлива едновременно, съм била много рядко. Друг е въпроса, че за седмица обучение разбрах, че няма как да работя за верига, която използва името на готин млад мъж за да изкарва пари(вярно милиони ама..).
Казармения порядък не е за мен. Аз спазвам правила, но виждането ми за начина да карам хората да спазват правилата, в такава сфера на тежка и изтощителна физическа и психическа работа е много различно.
Респектът е всичко. Няма как да работиш нормално с хора, които вместо да те уважават, ги е страх от теб.
Та така. В ресторанта, в който съм сега ме третират като суперзвезда от самото начало. Имам колеги, които обожават да работят с мен. Казват, че в моите смени изкарват най-добрите пари. Личи си и уважението.
Да-тежко е, неприятно е да нямаш никакъв режим, но няма как. С две момчета, на които искаме да дадем възможно най-доброто образование е така.
Пък ще видим. Единият ми е обещал къща с басейн, в топла страна, а другият безгранични финанси. :* :D (sun) 8-)

Иии извивките са умопомрачителни! (F) 8-)

Благодаря ти Зори! (sun) И твоите са подобни! :*

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.06.16 21:23.

12.06.16
20:22

(bow)

казано от Maria Peeva на 12.06.16, 19:56:

[quote author=“Queen Cobra” date=“1465748412”
Благодаря ти Зори! (sun) И твоите са подобни! :*

Само подобни , Миме :D
П.П Възхищавам ти се доста често :) Винаги носи тази упоритост със себе си!  Можеш само да си пример как добре организирания, зает, работещ човек може да отдели и време за себе си. (bow)

15.06.16
18:08

Днес за пръв път от много време се поколебах дали да тренирам.
Чувствах се отпаднала, не ми се ставаше от леглото и още ме болеше тук таме от кикбокса в понеделник.
Обаче като се замислих, че поради различни причини няма да мога да тренирам утре и в петък, станах и се изстрелях към залата.
За мое учудване, отнякъде ми придойдоха сила и енергия и се получи сносна тренировка.
Супер доволна съм от клекът, който бавно, но сигурно върви нагоре. Техниката е вече съвсем добре (според мен),скоро ще снимам.
След клякането бях планувала военна преса, но имаше хора чакащи за рамката и продължих не по план.

Тренировката: тежка

0. Клек: 5 х 20, 5 х 30, 5 х 40, 2 х 50, 2 х 55кг;

1. Клек: 2 х 60; 2, 2, 2 х 62,5; 5, 4, 3 х 57,5 кг

2А. Скрипец раменен надхват: 6 х 40,8; 3,3,3, х 47,6 кг
2В. Повдигане на прави крака от стенд: 10,10,10,10

3А. Гребане: 10,10,10 х 30 кг
3В. Гоблет клек: 10,10,10 х 24 кг пудовка
3С. Бицепс: 8,6,6 с 2 х 8 кг

4 и 5. Абдуктор и Аддуктор: 4 пъти по х 20 повторения.

Храната:

1. Кафе, оризовки, телешки протеин, 250 мл ВСАА, преди тренировка.
2. Малка консерва риба тон, след тренировката, че ми причерня от глад, а друго нямах под ръка и докато стигна до работа и се нахраня, ще минат два часа.
3. Още е проект - Половин пиле с бял ориз и плантаѝн на работа.

Между храненията, още около половин литър ВСАА.

И не можах да устоя на изкушението:
Eat when hungry, don’t graze. Livestock and prey eat constantly; the King of the jungle eats sporadically. 

Супер доволна, отивам да поработя. Хубава вечер на всички.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.06.16 22:25.

16.06.16
20:00

16.06.2016

Нов ЛР на лицеви - 20 - чак последните две леко ме затрудниха. (sun)

20, 17, 15, 15 ;

16.06.16
20:15

Браво, ама като е “леко” защо не напъна :D

16.06.16
23:38

казано от satisfaction на 16.06.16, 20:15:

Браво, ама като е “леко” защо не напъна :D

Благодаря! (sun)
Не напънах, щото после отидох на работа и така или иначе ръцете ми тренират цяла вечер , а и утре е ден. :D

18.06.16
17:28

Плановете за лека тренировка в петък и средно тежка в неделя, леко се промениха.
Вчера почивахме заедно с Хари и цял ден бяхме по горите.
Точно преди да излезем, ми пуснаха съобщение от работа, ако съм можела да работя вечерта. Сори ама и аз съм човек и имам нужда от поне един ден почивка, да не говорим, че съм единствената с две деца, а още повече почивам заедно с хъбито веднъж на високосна година.
Оставих си телефона у дома и отпрашихме по горите.
Обаче днес вече не можах да отбия атаките. Обадиха ми се по време на тренировката, после ми пуснаха и съобщение, че съм им единствената надежда хаха.
Добре че вече бях издомакинствала и успях да тренирам.
Не бях предвидила два-три часа без храна, но преди да се кача на автобуса, в един магазин намерих сушено телешко, та позамазах положението преди да стигна на работа.
Имах среща с една приятелка от Португалия в 13:30 и реших да не я отлагам, че тя и без това си заминава на 21. Пихме по една чаша червено вино, което си го броя за въглехидрата след тренировка хаха. :D

Тренировката стана много добре. Малко като кардио се получи, но не се оплаквам.
Започнах с тяга, някъде около 70% от 1RM.  Изтръпна ми дупето ба си. Не очаквах такова усещане при този протокол.
После всичко с повече повторения.
Военната супер.
На клека, последните 2 повторения на третата и четвъртата серии, ми спираха дъха.
После ренегатското ми беше супер леко, за бицепса да не говорим, но определено имах нужда от точно  такова натоварване.

Тренировката: лека

1. Тяга: 2,2,2,2,2,2,2,2 х 65 кг, през 20 сек

2. Военна преса: 10 х 20, 7,7 х 25, 10,10 х 20 кг

3. Клек: 10, 10, 10, 10 х 45 кг

4А. Ренегатско гребане: 20, 20, 20, 20(10 на ръка) с 2 х 10 кг
4В. Бицепс: 20, 20, 20, 20 с 10кг лост

Храната:

1.Кафе, преди тренировка.
2. Сушено телешко, чаша вино, след тренировка.
3. На работа: Пиле, салата, царевични хлебчета.

Хайде приятна почивка. Мара пак ще поработи, ма тоя път ще го погледна от финансова гледна точка и ще го преглътна, онзиден
купих билетите за Бг. Идвам си на 18.08. (sun) :)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.06.16 22:23.

19.06.16
18:16

Тъй, вчера нали ме извикаха по спешност на работа. Аз обаче, отидох при условие, че някой може да вземе една от следващите ми 6 вечерни смени. Просто физически иначе нямаше да успея с всичко запланувано.
Малкият ми син тръгва от понеделник на work experience в централен Лондон в UCL и аз поне първия ден трябва да отида с него и после да го посрещна, а това означава, че сутринта рано пътуваме, после аз вися някъде и го чакам да приключи, после се прибираме и после отивам на работа.
Та всичко ще ми е съвсем разграфено. Надявам се да ми остане и време за някоя тренировка.
Днес, след тренировката, напазарувах храна за седмицата, че да са ми живи и здрави, ама ядат като за цял взвод. :D
Пък как се прибрах с толкова багаж, махни. Ще го броя за дълга фермерска разходка, с раница около поне 10 кг на гърба и 4 торби, с нямам идея колко килограми, ама ми откъснаха ръцете.
Сутринта се събудих с мисълта, че и днес трябва да тренирам, ако ще и само със собствено тегло, иначе нямам идея кога ще открадна време другата седмица.
Чувствах се относително отпочинала, имайки предвид че се прибрах от работа точно в 3 сутринта.
Получи се чудна, лека тренировка.
Наблегнах и изолирах проблемните зони с малко повече повторения и сега my bum is on fire. (inlove)
Преден Клек съм тренирала мисля, само веднъж, преди поне 4 месеца, когато ме болеше кръста и то беше с лоста. Беше ми интересно какво мога да направя. Като техника ми се получава по-добре от клека на гръб. Много ми хареса. Определено ще го включвам по-често в тренировките си.
Румънската тяга ми беше много лека. Просто няма по-голяма тежест на етажа, а пък долу няма пудовки, а комбинацията със суинг е умопомрачителна.
За пръв път лицеви с тежест (inlove) - става второто ми любимо движение, след Гоблета.

Тренировката: лека

1. Преден Клек: 6 х 20, 8 х 30, 8 х 35, 8, 8 х 40 кг.

2A. RDL : 20, 20, 20 x 30 кг
2В. Суинг: 30, 30, 30 х 16 кг

3 и 4 адуктор и абдуктор 4 пъти х 20 повторения.

5. Лицеви: 9, 7, 7 х 5 кг

Храната:

1. Кафе.
2. Оризовки.
3. Телешки кюфтета със спаначена супа.
4. Ще бъде стек, салата и сладки картофи.

Лека седмица съфорумци мои. (muscle) (d) (beer)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.06.16 18:25.

22.06.16
14:01

Тази седмица няма изглед да ми остане време за сериозна тренировка. Голямо пътуване с малкия.
Иначе се опитвам да увеличавам лицевите, с едно повторение всеки ден.
Вчера пристигнах на работа час по рано и си откраднах 20тина минути за леко раздвижване в залата до ресторанта, за което платих сумата за почти месечна карта в мойта зала. :D . Получи се бързо и спретнато, почти без почивки, само колкото за придвижване.

Вчера :

Военна преса: 10,10,10 х 20 кг
Румънска тяга: 15,15,15 х 50 кг
Снач: 10,10,10 ( на ръка)х 8 кг пудовка
Обръщане с Бг торба: 10,10,10 х 15 кг

Лицеви: 22

Днес:

Лицеви: 23

Малко ме гони глад за сладко. Отдавам го на дамския си период (blush) и ще се опитам да го боря с мазно, демек съомга и авокадо.
Може и чаша вино нощес след работа. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.06.16 14:08.

24.06.16
14:37

Вчера: 24 лицеви

Днес, по план трябваше да тренирам тежко. Обаче къде от недоспиване, къде от МЦ или от всичкото ранно ставане и пътуване по 6 пъти на ден из цял Лондон, пък и новините сутринта за излизането на UK от EU , нещо измъчено ми се получи този път.
Платформата за тяга беше заета. Сложили са нова, зад рамката за клек, обаче по средата е дърво, а от страни, точно където се опират тежестите, е някаква мека постелка и те потъват леко и ми беше хипер неудобно.
Започнах военна преса след тягата и тя тръгна супер добре, но бях помолена от един от личните треньори да се редуваме с клиента му, затова се изнесох на другия етаж.
Лицевите вървят добре. Набиранията и те, имайки предвид, че още не ми е монтиран лостът у дома и не се набирам често.

Тренировката:

1. Тяга: 8 х 70, 5 х 80, 3 х 85, 1 х 90, 1 х 90, 3,3,3, х 80 кг

2. Военна преса: 10 х 20, 7 х 25 кг

3А. Набиране: 5,4,3,3,3,3,3
3В. Степ ъп: 10,10,10 (на крак) с 20 кг

4А. Снач: 10,10,10 (на ръка) с 8 ск пудовка
4В. Лицеви: 10, 8, 7 х 5 кг

Храната си е същата. Въглените около 50-60 гр, в нетренировъчни дни. В тренировъчните сигурно са около 80-120 гр.

Сега пътувам към централен Лондон за презентацията на малкия.
Мамин бъдещ хирург. Много съм горда с момчетата си. (sun)
Предстои напоителна вечер, тъй като и хъбито ще си е у дома, а не ни се случва често да сме всички заедно, особено в петък вечер. (d)

Приятна почивка на всички!
Мен ме знаете, аз ще поработя събота и неделя. (muscle) :D

26.06.16
17:41

Вчера:

Лицеви: 25

Днес, между готвене, чистене и преди работа:

Лицеви: 26 , 3 х 10
Зло колело :D : 1 цяло , 3 х 12 от колене.

Толкоз за днес.
Вече ми се тренира по-сериозно, ама с моето ежедневие, а и еженощие хаха

Храната е ок . Кафе, съомга, авокадо, салати, някоя оризовка.

Дано другата седмица имам повече време, че съм решила да променям тренировките си, поне докато си дойда до Бг.
Хубава нова седмица!

Лошо качество, но е ясна общата картинка 8-) :

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.06.16 18:33.

26.06.16
17:59

Бих заложила на набиранки, вместо лицеви, ако имаш само 5 мин.
Много нафибрена, харесва ми ! :)

26.06.16
18:12

казано от Queen Cobra на 26.06.16, 17:59:

Бих заложила на набиранки, вместо лицеви, ако имаш само 5 мин.
Много нафибрена, харесва ми ! :)

Ама ОЩЕ НЕ МИ Е МОНТИРАН ЛОСТА ХАХА
Има неща които не умея да правя сама (все още) :D , а и  не искам да го пушвам бейбито, че и той е много натоварен.
Иначе и мен ме влечат повече набиранията.
Благодаря ти Кобре! (sun) (beer)

П.П. Възползвам от поста, да добавя, че си извадих и измих боксовия чувал. Сега ще чакам и него да ми го монтират. :D (muscle)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.06.16 18:36.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1