08.02.06
17:28
Здравейте тежа 80кг висок сум 178 и сум на 14г можете ли да ми помогнете да преварна мазнината в мускули Благодаря ви от сега за отговорите ви :cry:
Не пускай две еднакви теми
Трябва да започнеш да тренираш в някой фитнес, което продполагам си го направил. Начинаещ си явно. Разгледай хубаво форума и си отдели няколко часа до печетеш темите. Ще ти бъдат от голяма полза. На първо време ще тренираш няколко месеца по програмата за начинаещи в началото на сайта:). С труд и усилие ще постигнеш това, което желаеш!
08.02.06
18:39
elementNt тази програма добра ли е като за начало
1гърди трицепс
2крака рамо
3почивка
4гръб бицепс
5бицепс трицепс
Пич, нека някой друг да ти помогне, защото не съм много наясно с програми за понижаване на тегло. Мога да ти дам няколко съвета- тренирай усърдно, спазвай програмата която ще ти дадат.Спазвай и диета. Избягвай сладко, хляб и тестени изделия. Не яж след 18:00h вечерта! Бягай или върти на велоергометъра(20-30мин) и след това прави корем два пъти в седмицата(между двата дена да има почивка няколко дена). Аз бях натрупал мазнини по едно време и 1 седмица си поставих такъв режим-6:30h кафе на гладно после ям в 7:00h Ходя да тренирам(по програма за покачване на мускулна маса) и ям чак вечерта в 18:00h. Не използвах хляб и сладко! Това не е препоръчително за тебе защото може да не издържиш С нея свалих 5 kg за една седмица Успех
Искам да отбележа че не съм се тъпкал на двете си хранения Закуската е най-важна за организма а след тренировката качественото ядене и добре дошло:)
Ами как да позная колко серии мислиш да правиш
Също така да ти кажа защото изглежда не знаеш
не тренировката а Диетата върши работа
09.02.06
18:36
предложете някоя диета моляви
09.02.06
19:21
http://forums.muskulibg.com/index.php?showtopic=733 Виж тука малко съвети[/url]
09.02.06
19:28
[quote author=“elemeNt”]след това прави корем два пъти в седмицата(между двата дена да има почивка няколко дена).
не съм съгласен тук. Корема според мен човек може да го натоварва всеки ден - даже най-добре. Спокойно - няма да му се скъсат коремните мускули - да тренира всеки ден ако има желание
[quote author=“sub_eleven”][quote author=“elemeNt”]след това прави корем два пъти в седмицата(между двата дена да има почивка няколко дена).
не съм съгласен тук. Корема според мен човек може да го натоварва всеки ден - даже най-добре. Спокойно - няма да му се скъсат коремните мускули - да тренира всеки ден ако има желание
абее можем да проведем спор... коремът е мускулна група нали? Като се претренире кво става? Расте ли?
09.02.06
19:59
че защо ти е растеж на мускулите на корема? Според мен корема трябва просто да е релефен;)
09.02.06
20:12
А за да е релефен трябват солидно количество мускулна маса и нисък % подкожни мазнини....
09.02.06
20:43
ми аз почти всеки ден го тернирам моя корем и изглежда супер...и е зверски релефен
10.02.06
19:56
благодаря ви за съветите :)
sub_eleven В голяма грешка си, ако мислиш че на това дължиш релефа
Пак се отклонихте от темата, придържаите се към нея !!
Че то ако ставаше така всички щяхме да сме суперрелефни по 100-150 кг.
А иначе по темата - кардиото. То и само то. Аз само чакам да дойде март и да се постопли малко и бягам 2-3 пъти седмично сутрин в 7 часа 30-45мин.