Сън: уж 61/2 часа, но се будих много често и общо взето беше кофти сън.
ХРАНА
- 5 палачинки (2 яйца, 40г овес, малко брашно от тикв.семки + ленено, ванилия, стевия), намазани с 100г извара + 100г намачкан банан; ч.л. сусамов тахан
- 100г сьомгова пъстърва; 3 оризовки; домат, краставица, морков
- 1 шоколадово-оризово блокче; 30г орехи
- сладолед (360ккал)
- 100г извара; 1 кочан варена царевица; домат, краставица
1770 ккал = В 176г / М 83г / П 92г
Храната не е на ниво с тоя сладолед, но ми беше доста лошо като се прибирах и исках нещо да ми вдигне настроението. Успя! :D
Палачинките обачееее.... (inlove) Надминах себе си.Ще спестя снимката, че се оливам вече :D Но беше толкова засищаща закуска, че трудно огладнях за обяд.
ТРЕНИРОВКА - Бедра / Глутеус
1. Клек - 12 @25кг / 8 @35кг / 6 @40кг / 4, 3 @45кг / 5 @40кг
2. Глутеус мост с щанга - 10 @35кг / 10 @40кг / 3х10 @55кг
3. Бг клек - 10@СТ / 3х10 @10кг дъмбел
4. Плие с дъмбел - 4х10 @17.5кг
5. Магарешко яздене (kind of) без партньор :D - 3 серии, от 2 диска за подложка, бавни и контролирани повдигания.
6. Планк с 10кг тежест - 1х1мин / 1х50 сек
Допълнителна активност: ~9км колело
Aуу ужасна тренировка. Толкова да ми беше лошо...Главата ме цепеше, гадеше ми се. Клекът беше много тегав. Толкова трудно се изправях, че за последната серия намалих и пак ми беше тегаво. Всичко друго с такова нежелание го направих, едвам я избутах, но я избутах. Прибирането после с колелото беше бавно, едвам въртях педалите. Последните дни, всъщност, ми е доста трудно да си спазвам моето си темпо. Краката ми сякаш не са възстановени, но пък нямам мускулна треска... Отдавам днешната слаба тренировка на некачествения сън! Ядох малко повече, дано се възтсановя!
Ще се ляга рано днес :)
Почивен от тренировка. Без допълнителна активност, само повечко вървене пеша.
Сън: 8ч ( легнах си в 21ч и станах в 5)
ХРАНА
- 250г кис.мляко с 40г овес, 50г банан, 20г орехи и стевия
- 200г извара
- 150г пил.гърди с куркума, 1/2 кочан царевица; домат и морков
- Zido с какао
- пуешки стек със зеленчуци на скара (330г общо)
- сладолед и половина (giggle)
- морков, краставица
Не знам за калории, но не повече от 2000. След вечеря ме налегна голямото желание за сладолед отново. Взех си един, но половината го изпуснах на земята :D Не се сдържах и си взех втори. Yolo отвсякъде :D
Изморена съм, пък няма много от какво. Утре ще е динамичен ден, не съм сигурна, че ще ми остане време за тренировка, но ще се пробвам ;)
Мнението беше редактирано от Sanya на 12.08.16 23:32.
13.08.16
08:27
казано от Sanya на 12.08.16, 23:27:
Утре ще е динамичен ден, не съм сигурна, че ще ми остане време за тренировка, но ще се пробвам ;)
То покрай мен само динамика. :D
Стягай колана, всичко шъ напраиш. :))
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.08.16 08:28.
Тодорова, аз знам, че с теб е динамично :D Legend… Wait for it…. Daaaary
Ама аз имах предвид, за днес - ще ходя на моминско парти, цял ден приготовления, организации и трябва да измисля как да не умра от студ вечерта на 15 градуса на басейн-партито :D Освен да вдигна градуса по друг начин...
Туко що скалъпих една комплексна домашна тренировка. Ще я впиша сега, че деня ще тръгне и няма да имам мн време, а може би и ясна преценка по-късно вечерта :D
4 кръга:
Ластик, дъмбел 5кг
- 12х раменна преса с ластик
- 12х Хоризонтално гребане с ластик
- 12х Флайс
- 12х Бицепсово сгъване (ластик)
- 12х Кик бек (ластик)
- 10х Едностранно изнасяне на ластик в страни
- 12х Лицеви опори
- 15х Супермен
- 10х Ренегатско гребане с 5кг
- 15х Гоблет клек с 5кг
- 15х Тяга с прави крака с 5кг
- 30сек Централен планк
- 30 сек (на страна) Страничен планк +5кг
Почивка м/у кръговете 30сек
Храната за сега:
- 4 палачинки от 2 яйца, 40г овесени трици; 200г кис.мляко с доза протеин и канела
- 150г сьомгова пъстърва; 1/2 кочан царевица; домат, краставица
Не знам какво става, но тия дни гледам пресни снимки в разни дневници и съм абсолютно сигурна, че миналата седмица е била някаква пролетна... защото направо виждам някакво разцъфване (F) все по-’убава и яка ставаш, моме прекрасна, а не вЕрвах, че има накъде повече! Евала! woop-woop! (bow)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 13.08.16 17:21.
Оооо хоу суийт! Бих те почерпила нещо, само ми правиш реклама :D
Сега сериозно, много ти благодаря, мила и готина както винаги ;)
Kisses!
Към вчера: солени мини мъфини, сладки мини мъфини, някакви коктейлни хапки, 1/2 парче торта, вино, мента със спрайт, шотове с водка и сок... Тва май :D
14.08.2016
Сън: 4 часа (sweat)
ХРАНА:
- 3 оризовки с извара и малко зехтин; 2 корнишона
- капучино; сандвич с пилешки гърди, масала и зеленчуци във Фабрика дъга (h) + 1 хапка от чийзкейка на Тодорова ;)
- сладък омлет от 2 яйца, стевия, кокос.стърготини и канела; 1 замр.банан
- 5 солени царевични мъфина (яйца, извара, сирене, царевично брашно, зехтин); 2 моркова
още 2 кафета за деня, вода доста, но все пак недостатъчно...
Тренировка - Тц
Прибрах се от моминското парти рано рано...в 6 сутринта :D I’m too old for this sh*t :D Днес съм изключително пребита, подпухнала и обезводнена . Но се разходих доста, имах две приятни срещи. Едната с на’ща Тодорова, много приятно си побъбрихме. Водих я на мойто най-любимото място - Дъгата. Като искам да впечатля някой, го водя там :D
Партито мина страхнотно, булчето ни е много доволно. Аз съм много доволна, защото всичко мина по план и дори по-добре, отколкото си представях. Сега другата седмица ни чака сватба.
Храната днес е предимно въглехидратна, без много зеленчуци и не ме кефи така. Дояждам каквото има и утре заминавам за две седмици. Ваканция - ON!
14.08.16
22:44
Впечатли ме с Дъгата, ама основно със себе си. Който не е виждал Саня на живо, той не знае колко е умна, забавна, чаровна и фит. И кви красиви баници има :D
Мнооого целувки заслужаваш с тая реклама дето ми направи. А и по принцип де... Ти си толкова прекрасен човек (който не е виждал Теди на живо да си знае!). Страхотно се заредих от прекараното време заедно. Айде още много поводи за ходене в Дъгата! :*
А за баниците ши та черпя една баница :D
15.08.16
00:10
казано от Sanya на 14.08.16, 22:27:
Като искам да впечатля някой, го водя там :D
Докато Тодорова е по нашите земи, може да ни поканите на по-обширно впечатляване. На фабрика ДЪГА омлетите и баниците може да ги анализираме в детайли. :)
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 15.08.16 00:11.
15.08.16
07:34
Спам-парам-пам-пам! :D
Ши черпиш и хоро ши играиш.
Митко, с удоволствие, ама мастър Сан Чей изчезва май скоро от града, та ще я оставим невпечатлена тоя път :D
Ако сте свободни следващата неделя - лет’с ду ит. Ще се наговорим!
На родна земя... Сли’ен!
Сън: 8 и 1/2 часа
ХРАНА
- 3 царевични мъфина с извара и сирене; още 100г извара с малко зехтин и подправки
- доза протеин + кафе и лед = ледено кафе-лате :D
- 1 ципура във фолио; розови домати; 3 оризовки
- 2 сурови десерта Zido
- салата със спанак, киноа, годжи бери, морков, с ягодов дресинг; 1 пил.каре с гъбен сос; 1 пилешка пръчица
Храната - има си плюсовете, има си минусите.
ТРЕНИРОВКА - Задна верига / Корем
1. Бедрено сгъване (седеж) - 12 @20кг / 10 @30кг / 8 @35кг / 8 @35кг
2. Мъртва тяга - 10 @30кг / 10 @40кг / 5, 5 @50кг / 4 @55кг
3. Ритници на машина - 10 @20кг / 10 @25кг / 10, 10 @30кг
4. Лег преса, акцент задни бедра - 12 @20кг/ 12 @30кг / 10 @40кг / 10 @60кг
5. Бедрено сгъване (легнала) - 4х10 @24кг
+ 6. Абдуктор машина 3х12 @35,40,45кг
7. Повдигане на крака от лег с изтласкване ханша нагоре - 4х12
+ 8. Крънчове с 4кг топка - 4х10
9. Повдигане странично свити крака от вис - 15, 12, 10 (хвата ми изпускаше)
Извън плануваното - Набиране усп.хв. - 4, 3, 4, 4
Колело - до залата и обратно.
По тренировката какво да кажа... Тягата на 50 тежеше повече, отколкото на 55…как става тая работа :D За малко да се откажа да сложа 55, но си казах слагам дори и само веднъж да я отлепя :D На лег пресата тъй и не можах да си наглася тежестта, ама то правя толкова рядко, че...
Видях лост с успореден хват и не издържах да се понабирам малко. Толкова гладко и естествено някак вървяха. Кеф ми беше!
Следобед пътувах към Сливен. Вечерята беше в Хепи. Оставам тук до края на седмицата и другата ще мина към Варна, да се знае! :D
Сън: 7 1/2 часа + 1час на обяд
ХРАНА
- 3 овесени палачинки със сусамов тахан и дом. сладко от боровинки
- ок. 70г пил.гърди; салата розови домати, краставица; 1 парче дом.бисквитена торта с домашен яйчен крем (лудница)
- 3 сухара със сирене, домат и песто
- 2 кюфтета на фурна; 200г ориз със зеленчуци (пресолен (puke) ); салата розови домати и краставица
- 1 круша
+ 2 шок.бонбона за деня
Ще си дам почивка от смятане на калории, че без това всеки ден ще изкочи нещо, което няма да успея да сметна - я ще съм яла навън, я баба ще сготви :D
ТРЕНИРОВКА 1 - Горна част
1. 5 суперсерии:
- Вертикален скрипец, шир.надхв.- 5х10 @35кг
- Лег с дъмбели - 5х10 @7кг на ръка
- Повдигане крака от вис - 12, 12, 15, 12, 12, 12
2. 5 суперсерии:
- Гребане с щанга, надхват- 5х10 @25кг
- Раменна преса - 5х10 @15кг
- Крънчове с диск 5кг 15, 15, 15, 15, 15, 15
3. Бицепсово сгъване с щанга - 2х10 @10кг
4. Разгъване за трицепс с въже - 2х10 @20кг
ТРЕНИРОВКА 2 - 30 мин степер
Първата тренировка беше супер. Яко пъмп! Мисля, че много добре си прецених тежестите за 8-10 повторения. Обаче голям задух в залата, умрях от жега, плувнах яко в пот и дишането беше леко трудно. Почивките бяха доста кратки, но пак цялата тренировка ми отне към час и малко.
Втората тренировка в къщи. Степерът е от тия домашните, дето имам чувството, че не те натоварват много много, но пък се поизпотих, със сигурност е в плюс.
Остатъкът от деня мина в домакинстване и моткане из къщи.
Мнението беше редактирано от Sanya на 16.08.16 21:33.
Както виждаш аз толкова бързах да го бодна, че почнах преди да го снимам. Добре влиза след тренировка ;)
казано от Sanya на 16.08.16, 22:56:
Както виждаш аз толкова бързах да го бодна, че почнах преди да го снимам. Добре влиза след тренировка ;)
Охх .. само това мога да кажа.
Ще си направя, пък! :D
Да, много е гадно така, да гледаш торта и да печеш крем карамел, чак за утре... :D
Посвещавам тия снимки на Fallen щото трениривката му днес ме накара да се почувствам желязна ;) (muscle)
Сливен “Ден 2”
Сън: 7 1/2 часа + 1 час следобед
ХРАНА
- 1 праскова; парпаделе (макарони демек) със сирене и мед; няколко ядки кашу
- свинско месо с картофи на фурна; салата розови домати и чушка; 2 малки, тънки филии хляб
- 2 смокини; шепа ядки; 3 редА млечен шоколад
- круша
- курбан чорба с много месце; салата розови домати, краставица, чушка и прясно сирене; 2 филии хляб; 2 шок.бонбона
+ още 1/2 тъмен шоколад с лешници
Стана така, че аз готвих на баба, вместо тя на мен и съответно имах контрол над олиото :D Топках си хляба в соса от салатата... Това е нещо уникално (wasntme)
Иначе нападнах шоколада днес...
ТРЕНИРОВКА - 30 мин степер
Много се забавих при баба и реших да оставя клека за утре, за да ида във време, в което стойката ще е свободна. Разцъках на степера у дома, но нещо ме заболява кръста от него... Иначе целия ден - пълен айляк :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 17.08.16 21:22.
Сливен “Ден 3”
Сън: 8 часа, но много накъсан
ХРАНА
- 2 овесени палачинки със сусамов тахан, мед и 1 праскова
- св.месо с картофи на фурна; розов домат, краставица, чушка + прясно сирене
- 1 праскова, 1 круша, шепа ядки (печени без сол и мазнина)
- 150г извара с 2 лъжици кис.мляко, какао, стевия; още малко ядки
- 1 котлет свинско; розов домат, краставица, чушка + прясно сирене
+ 1 капучино следобед
Храната днес е дoбре, нямаше изблици за шоколад :D Но съм все гладна...
ТРЕНИРОВКА - Долна част
1. Клек - 12 @18 / 10 @28 / 8 @33 / 6 @38 / 4, 4, 4, 4 @43
2. Напади с щанга (статични) - 10 @18 / 10 @28 / 10 @28 / 10 @28
3. Бедрена екстензия - 4х8 @?
4. Гоблет клек, широк разкрач - 4х10 @?
5. Повдигане за прасец с лоста - 3 серии
6. Тяга с прави крака само с лоста (18кг) - 3х12
Искам да ви кажа в каква олд скуул зала тренирах днес (sun) Баси, много ме зареди, а бях станала с г*за нагоре. Всичко започна с това, че тръгнах да тренирам в една по-далечна зала (Сити), но стигайки се оказа затворена за ремонт. Супер се нервирах, защото трябваше да ида в залата от онзи ден, където няма стойка за клек, а само смит. Да, но имах късмета да си говоря с Карфицата и Десо тогава (той нали ми е градски) , та те ме пратиха в залата при леката атлетика. Влизам и виждам...това на снимката :D Старо желязо, оръфана кожа, дъмбели без индикация, 2лв тренировка... (inlove) Не се базикам, изкефи ме някак. Но ми трябваше време да се ориентирам...
Клекът - много добре, този път кляках по-дълбоко. Като тръгнах да правя бедрена екстензия се оказа, че уредът е закачен с въже и не може да се наглася по-нагоре, за да ми застане на подбедриците :D Та ги правих максимално напред, без облегалка. За Хип тръст не можех и да си помисля, просто нямаше как да седна на тоя под :D После грабнах един дъмбел за гоблет клека, но никва индикация по него, по усещане е бил към 15кг... Нямаше стречинг, че без това ме гледаха с недоумение :D
Това и един хубав, дълъг разговор ми оправиха настроението (sun)
Пфф... това си е една модерна и поддържана зала, сравнение с наща.. :Д А и едва ли има тежести, присъствали на Световното по щанги от 86-та :Д
18.08.16
22:50
казано от ddd на 18.08.16, 22:46:
Пфф... това си е една модерна и поддържана зала, сравнение с наща.. :Д А и едва ли има тежести, присъствали на Световното по щанги от 86-та :Д
Абе там не се ли срути покрива? От година на година става все по-опасно.
Неее :Д Даже нещо не могат да се разберат, коя част на кой е и не могат да я бутнат, слава Богу :Д Иначе тая година мухълът беше сериозен, един приятел се изприщи добре :Д Друго кво да ти кажа... а да, един пичага изчисти кенефа миналото лято :Д
Трябва минеш някой път, да не спамим повече, че Саня може да я е пуснала еуфорията от “олд скуул” залата и да ни бие :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 18.08.16 23:03.
Хахахах това е много комично. Държи ме още еуфорията, но снимката не пресъздава точната реалност - мега олд скуул.
Окей, допускам, че може да е така, а ако си мераклийка може да минеш за една тренировка и да промениш представите си за “олд скуул” :Д
Сливен “Ден 4”
Сън: 7 1/2 часа
ХРАНА
- 3 оризовки със сусамов тахан и банан; 200г кис.мляко с чиа и канела
- пил.супа; домат, зеле, бучка сирене
- 1 круша
- 1 кюфте; голяма чаша таратор
- 1 крем карамел (баща ми го прави страхотен)
- 1 праскова; 3 сини сливи
- св.котлет; салата домати, чушка и прясно сирене
+ 1 бяло фрапе без захар
Храната много. Тъпча цял ден по нещо.
Не съм тренирала, прекарах целия ден със семейството. Прибрах се късно и гладна и не успях да раздвижа на лостове, както обмислях. Честно казано нямам и желание да правя нищо...
Утре сватба в Ямбол! Шаферка съм, ще е изморително :D
Живот и здраве неделя тренировка ;)
Тук съм!
20.08.2016
Вчера сватбата беше страхотна! Цял ден и цяла вечер, та чак до сутринта. Смазана съм, спала съм малко, подпухнала и прочие... Но заредена с хубави емоции. Храната беше бая, сватбеното меню плюс некви хапвания други. Имаше голяма дупка от 7 часа без да ям (о Боже, не!) и после си изядох абсолютно всичко от вечерята :D Пих доста уиски...
Днес - 21.08.2016
Сливен “Ден 6”
Сън: 4 часа (tmi) + час следобед
ХРАНА
- кофичка кис.мляко 3.6%; 1/2 пакет бисквити с овесени ядки
- 2 яйца на грил; малко извара; салата домат и чушка + няколко хапки сирене
- 1/2 манго; 1 смокиня
- голяма купа диня + малка бучка прясно сирене
- 2 св.ребра на скара; няколко късчета св.джулан с лук; печени сладки картофи с подправки; салата розови домати с прясно сирене
Закуската - махмурлийска. Вечерята - трепач!
Тренировка няма. Това е най-тъжното, защото въпреки желанието ми (макар и с натежала и мътна глава) и двете фитнес зали не работили в неделя, а третата както казах е в ремонт... Мислих си за някво външно раздвижване, но беше адски задух и въобще не бях за много аеробни дейности... Разходих се малко по алеите на парка и се прибрах.
Бе не се чувствам много във форма след 3 нетренировъчни дни, но то всичко си ми е в главата и съм в период за мрънкане :D
Пп: На мен ми се падна най-тежката част от младоженеца - задницата :D
Сливен “Ден 7”
Сън: 7 часа + половин час следобед
ХРАНА
- купичка дом. кис.мляко с овесени ядки, 1/2 банан, 2 малки смокини, ч.л. мед и канела
- [след тренировка] доядох последните 3 лъжици от закуската на майка ми; 3 късчета джолан, 4 слайса пастърма; салата домат, чушка и печен патладжан
- малко манго, 1 смокиня, 1 резен диня
- 1 суров бонбон (сушени смокини, фурми, бадем, кафе, какао); 4 оризовки с топено сирене и домат
- купа лятна манджа (морков, патладжан, чушки, домати); 4 слайса пастърма; 2 оризовки; 1 суров бонбон
МЦ ден 1. Яде ми се много (dull) Храната ми е безобразна мешавица.
ТРЕНИРОВКА 1 - Долна част / Корем
1. 4 серии от трисет:
- повдигане на крака от вис - х12
- крънчове на римско столче + 10кг - х15
- руски туистове с 10кг - х20
2. Мъртва тяга - 10 @30кг / 8 @40кг / 6, 5, 5, 5, 5 @50кг
3. Бедрено сгъване (легнала) - 12 @15кг / 10, 10, 10 @20кг
4. Добро утро седнала - 12 @20кг / 10, 10 @30кг / 8, 10 @35кг
5. Махове на портален скрипец - 3х10 @15кг на крак
6. Хиперекстензии, V разположение на краката - 3х10 +10кг
ТРЕНИРОВКА 2 - 40 мин степер в къщи
Спихнала се чувствам и не се получи толкова добра тренировка, за колкото се бях надъхала. Трябваше да правя 6ци на тягата, но нямаше шанс за 6то повторение без да го изкарам на кръст. Тоя път реших да почна с корема, тъкмо да загрея по-добре до тягата. Не е лошо така...
Та по-късно реших да се метна и на степера. Тъй тъй храненето ми е леко безразборно, поне да включа допълнителна активност. Пък и не е като да мърдам много тук в Сливен :D
Сливен “Ден 8”
Сън: 7 часа
ХРАНА
- купичка дом.кис.мляко с 2 с.л. овесени ядки, 1/2 банан, 1/2 праскова, 3 фурми, стевия и канела
- 2 домашни wrapp-a с пилешки гърди, котидж, песто, горчица, домат и краставица
- 1 чаша домашно тирамису (мое производство); 100г котидж с 1 ч.л. сладко от боровинки
- 1/2 скумрия на скара; салата домати, краставица, печен патладжан
- 1 чаша тирамису
Храната бива. Тирамисуто стана страхотнярско... И това наложи да изям две :D
ТРЕНИРОВКА 1 - Гърди / Рамо
1. Лежанка - 12х @20кг / 10 @25кг / 8 @30кг / 5, 4, 4, 4@35кг
2. Арнолд преси - 4х10 @7кг на ръка
3. Кросоувър горни макари - 4х12 @5кг на ръка
4. Хай пул на порт.скрипец - 4х10 @10кг
5. Повдигане на ръце напред с диск - 4х10 @10кг
6. Разгъване за трицепс с въжена ръкохватка - 3х10 @20кг
+ 3 серии крънчове на пейка в последните почивки
ТРЕНИРОВКА 2 - Кардио / Корем
1. Крънчове на табуретка - 3 серии
2. Повдигане на крака и изтласкване на ханша - 3 серии
3. 40 мин степер
4. Планк - 2х30 сек + усуквания в страни
Коментар по тренировката май нямам. На някой от упражненията не съм сигурна за тежестта, защото беше с индикация на плочките “1, 2, 3, 4…”
Следобед малко ми доскуча и ми се доправи корем :D Та тъй...
Пп: Стегнах банския и утре - Варна ;)
казано от Sanya на 23.08.16, 21:50:
Сливен “Ден 8”
Пп: Стегнах банския и утре - Варна ;)
Покажи им dat beach bodyyyyy (rock)
24.08.2016
Вчера пристигнах във Варна. Плажче, душче, вечеря навън и после бар. Прибрах се навреме, по-скормно този път :D
Храната...долу горе
- кис.мляко с овес, банан, тахан и праскова
- сусамка с мед
- парче пица от закусвалня
- пакет диабетични бисквити, 3 оризовки
- пил.филе на скара с броколи и синьо сирене, салата домати със сирене и няколко хапки от храната на хората около мен :D
- мохито
Трениривка - Няма
25.08.2016
Сън: 7 часа (спах до 10ч :х )
ХРАНА
- кис.мляко с мюсли, малини, банан
- салата с пушена сьомга, чесново хлебче, няколко миди; 1 шоколадова бисквитка
- 80г ядки микс; 1 бяло фрапе без захар
- зелена салата с морски дарове; 12бр суши
ТРЕНИРОВКА - Бедра / Глутеус / Корем
1. Клек - 10 @20кг / 8 @30кг / 6 @40кг / 4х4 @45кг + 6 @30кг + 10 @20кг + 12 @СТ
2. Лег преса - 12 @20кг / 12 @30кг / 10 @50кг / 8 @60кг
3. 4 суперсерии:
- прасец на машина - 4х10 @30кг
- напади на смит - 10 @20кг / 3х10 @30кг
4. Лег преса, широк разкрач - 3х10 @50кг
5. 4 суперсерии
- крънчове на римско столче +15кг - х15
- повдигане на крака от вис - х10
6. Повдигане на крака от лег с повдигане на таза - 4х12
Краката са ми гипс... Ходя като...да кажем патрава.
Допълнително днес на плажа имам 5 серии набиране по 2-3 повторения. Пускам даже клипче, като държа да отбележа, че това е на последната серия и знам, че техниката ми е далеч от безупречна ;) Just fun!
Плажувах си цял ден (sun)
Мнението беше редактирано от Sanya на 26.08.16 01:14.
25.08.16
21:04
Ох, това сладко дупе :) Трябваше да снимаш повече!
26.08.16
15:38
Санчето е истински разкош отвътре и отвън.
Санче, пишейки в дневника на Сашо, се сетих, че няма да е никак зле и ти да покажеш къде се намира плажчето! :D
26.08.16
16:32
http://i.giphy.com/d2iHmTpsGIhOw.gif
http://67.media.tumblr.com/041d7000f92adcaa0a495eef1ddbad56/tumblr_nx7bgzwvRk1rwfctbo1_500.gif
http://i.giphy.com/d2iHmTpsGIhOw.gif
Мнението беше редактирано от Георги Стефанов на 26.08.16 17:18.