insert cliche here

Прескочи до:

Мислих да започна/ подновя дневника си преди 2 дни, но след 30 минути блъскане на клавиши в отчаяни опити да измисля заглавие (както виждате - не успях да измъдря :D) оставих тази работа за вчера... когато компеца ми се самоизключи, а днес сутринта бързах да си направя тренировката, защото бях на кормуване и ето ме сега - правя си дневник (най-накрая) :D. И така - казвам се Влади(мир), вече на 20 години. Следвам право в СУ, ноо не това е страстта ми на този етап. Това с което се занимавам е B-boying АКА breakdancing. Реших да не пиша всичките ми досегашни занимания като спорт и т.н, но ще вметна, че съм се занимавал с почти всеки по-популярен спорт и в крайна сметка открих това, което ме влече най-много.
-Тренировките ми са 2 типа:
1. Power moves (хеликоптери и т.н.)
-тренирам всяко движение по 10-20 мин. и минавам на следващо
2.силови със собствена тежест + freeze-ове и трикове
-силовата включва лицеви на 1 ръка, раменни от стойка на ръце, набирания, клекове на 1 крак, повдигане на крака от вис догоре и др.

*и 2те тренировки продължават межди 2 и 3 часа
*тренирам всеки ден като редувам тренировките от тип 1 и 2
*от време на време ходя и в гимнастическа зала, за да тренирам и салта.
*прикачвам две снимки, за да се представя

Чудих се дали е удачно да водя дневник тук, защото все пак е фитнес форум, ноо.. да - реших, че може и да не е лоша идея.. ако потръгне - супер, ако ли не - никой нищо не губи :D

П.П. знам, че се представих мног накратко, но докато водя дневника ще научите повече за мен - сигурен съм! Ако някой има въпроси или се интересува от нещо - ще се радвам да се включи! :)

Темата беше редактирана от викат ми Маймуна на 29.04.15 22:39.

Привет отново! :)

Разбира се, че е удачно да водиш дневника си тук.
Макар повечето хора да практикуват основно фитнес тренировки, има и много други, които предпочитат друг вид физическа активност.
Все пак става въпрос всеки да открие това, което го прави щастлив и да намери своя баланс.

Меко казано обичам брейка и цялата култура. Ще те следя с интерес, макар да съм само зрител и да не разбирам нищо повече. :)

30.04.15
18:03

Йеееееее, добре дошъл, random-че! (nlove3)

Мнението беше редактирано от Nickie на 01.05.15 06:51.

казано от Вероника Налбатска на 30.04.15, 16:53:

Привет отново! :)

Разбира се, че е удачно да водиш дневника си тук.
Макар повечето хора да практикуват основно фитнес тренировки, има и много други, които предпочитат друг вид физическа активност.
Все пак става въпрос всеки да открие това, което го прави щастлив и да намери своя баланс.

Меко казано обичам брейка и цялата култура. Ще те следя с интерес, макар да съм само зрител и да не разбирам нищо повече. :)

Съгласен съм с теб и меко казано се радвам, че тази култура не ти е безразлична! :)

казано от Nickie на 30.04.15, 18:03:

Йеееееее, добре дошъл, random-че!(nlove3)

Специално за теб качих снимката :D (nlove5)

.

Мнението беше редактирано от викат ми Маймуна на 24.07.16 13:03.

Днес си търсих рецепти за алтернативни версии на злите сладкиши и изскочи добрият стар бб-тийм.. а аз се сетих, че имам дневник, който съм зарязал така безчувствено. Няма да се представям наново. Същия човек съм.. целите са подобни като от преди година и тренировките също. Прогрес, разбира се, има. Смятам да качвам клипчета редовно и за целта ще помоля някой от ветераните или по-запознатите със сайта да ми каже как да го сторя. Ако пуснете и някоя рецепта, която сте пробвали и е грабнала сетивата ви, ще съм още по-благодарен! :) (nlove9)

Мнението беше редактирано от викат ми Маймуна на 26.08.16 11:37.

Можеш да ги качваш в youtube (или някъде другаде), след което да ги слагаш в дневника си.

Кой сладкиш определяш като “зъл” и защо, за да видим дали ще можем да измислим нещо не толкова зло? :D

Хайде, добре дошъл отново! :)

Съжалявам, че клипчетата са с лошо качество :/ В близкото бъдеще планирам да направя клип с HQ и музика и всичко, както си трябва, но за сега ще са така. Може би ще качвам по 2 на ден.

Мнението беше редактирано от викат ми Маймуна на 26.08.16 13:01.

казано от Вероника Налбатска на 26.08.16, 11:41:

Можеш да ги качваш в youtube (или някъде другаде), след което да ги слагаш в дневника си.

Кой сладкиш определяш като “зъл” и защо, за да видим дали ще можем да измислим нещо не толкова зло? :D

Хайде, добре дошъл отново! :)

Добре заварили отново! :)
Ами началото на лятото реших, че нямам нужда от каквито и да било “боклуци” и спрях да консумирам вафли, меденки, чипсове, сокчета и т.н. От тогава свалих над 10 кила, без да си следя калориите и макронутриентите (разбира се, в процеса присъстваха и по 2 тренировки на ден, но те не бяха с цел сваляне). Изобщо не ми липсват въпросните боклучета и не се сещам за тях, но бих се поглезил малко с нещо домашно и вкусно.

Ще ти предложа нещо, а ако ти хареса, ще кажеш и ще ти предложа още неща. :)
Имай предвид, че и то има калории (т.е. не можеш да ядеш до припадък, както се казва).

Представям ти хита на лято/2016: ”Херцог” :D

(можеш да ги сложиш в камерата преди консумация - така прави karfi4ka и е много очарована от резултата)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 26.08.16 21:04.

26.08.16
21:25

казано от викат ми Маймуна на 26.08.16, 11:34:

Смятам да качвам клипчета редовно

Много хубаво си решил! Аз също съм фен на културата откъм танцовата й част, би било радост за окото да те гледаме! Така че - деразй, лично аз ще следя с интерес!

Успех с дневника, направи го, освен за себе си, и за феновете на това, с което се занимаваш! Чакаме да гледаме!

П.п. Херцогът, ако го правиш на руло, слагай го във фризера и го дръж там. Това, което се случва, е божествено. Пробвай и във вариант без кафе, с бадеми вместо с кашу, така го правя за сина си. Във фризера редовно имам от двата варианта, още не мога да установя кой ме кефи повече.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.08.16 21:28.

казано от Вероника Налбатска на 26.08.16, 21:03:

Ще ти предложа нещо, а ако ти хареса, ще кажеш и ще ти предложа още неща. :)
Имай предвид, че и то има калории (т.е. не можеш да ядеш до припадък, както се казва).

Представям ти хита на лято/2016: ”Херцог” :D

(можеш да ги сложиш в камерата преди консумация - така прави karfi4ka и е много очарована от резултата)

Благодаря! Ще го тествам в най-скоро време. Калориите не ме притесняват, стига да са от добри източници и да не са съпътствани от химични елементи, които нито умът, нито тялото ми познава. :D

казано от karfi4ka на 26.08.16, 21:25:

казано от викат ми Маймуна на 26.08.16, 11:34:

Смятам да качвам клипчета редовно

Много хубаво си решил! Аз също съм фен на културата откъм танцовата й част, би било радост за окото да те гледаме! Така че - деразй, лично аз ще следя с интерес!

Успех с дневника, направи го, освен за себе си, и за феновете на това, с което се занимаваш! Чакаме да гледаме!

П.п. Херцогът, ако го правиш на руло, слагай го във фризера и го дръж там. Това, което се случва, е божествено. Пробвай и във вариант без кафе, с бадеми вместо с кашу, така го правя за сина си. Във фризера редовно имам от двата варианта, още не мога да установя кой ме кефи повече.

Ще се постарая! И за дневника и за рулото. :)

Излизам към тренировка в гимнастическата зала и оставям първото клипче за днес:

Вечерта ще се съберем с приятели да поцъкаме на НДК. Като се прибера ще кача още нещо. :) Хубав и продуктивен ден на всички ви!

Пътувам в метрото и ще драсна 2 реда за това как се храня.

Вегетарианец съм.

Закуската ми е овесени ядки микс пшенични и ръжени + сафиди с кисело мляко и канела, отстрани купичка с извара и мед (не бих заменил тази закуска за нищо) понякога добавям и яйца.

Обядът ми е най-често риба (сьомга) и някаква гарнитура (ориз, картофи, някоя по-сложна манджа ако имам късмет ;) :D ) добавям си сирене, маслини или нщ дрго за вкус.

Вечерята е омлет с яйца, сирене, котидж сирене, понякога кашкавал и салатка.

През деня си имам един снак - препечени филийки пълнозърнест хляб с фъстъчено масло и мед (мниго любимо).

Ако тренировката ми е вечер си забърквам едни овесени ядки с кисело мляко 2 часа преди това.

Ако съм навън си взимам с мен сурови ядки, плодове и ако ми се занимава си правя сандвич.

След тренировка пия протеин и изяждам 1 банан.

По време на тренировка пия BCAA

Други добавки:
-рибено масло
-глюкизамин
-бирена мая

Ако съм забравил нещо ще добавям. :)

Мнението беше редактирано от викат ми Маймуна на 27.08.16 18:36.

2ро клипче за деня:

Днес в залата беше супер. Доволен съм. :)

А направих си и нова прическа!

хм странно, не знам защо е настрани.. някой?

Мнението беше редактирано от викат ми Маймуна на 27.08.16 20:15.

27.08.16
20:13

казано от викат ми Маймуна на 27.08.16, 18:31:

Вегетарианец съм.

Обядът ми е най-често риба (сьомга)

Тук вече е ясно, че не си вегетарианец. В най-добрия случай си пескетарианец.

А след това и пескетарианец не си. :) Само човек, който избягва месо.

казано от Boby_ на 27.08.16, 20:13:

Вегетарианец съм.

Брой ме такъв значи. :) :D

27.08.16
20:17

казано от викат ми Маймуна на 27.08.16, 20:16:

Вегетарианец съм.

Мисълта ми не беше да се заяждам или подигравам, а само да отбележа, че етикетите са подвеждащи, а е важно човек да е здрав и да се чувства добре.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.08.16 20:17.

казано от Boby_ на 27.08.16, 20:17:

казано от викат ми Маймуна на 27.08.16, 20:16:

Вегетарианец съм.

Мисълта ми не беше да се заяждам или подигравам, а само да отбележа, че етикетите са подвеждащи, а е важно човек да е здрав и да се чувства добре.

Точно така го приех. :)

Мнението беше редактирано от викат ми Маймуна на 27.08.16 20:21.

Днес бях в гимнастическата зала и имах мн пауър! Има нови клипчета. Сега се прибирам ии съм умрял от глад.. след залата се видях с един приятел и ходихме на лостове и си отворих най-неочаквано супер брутални мазоли. Не знам как и защо станаха.. предполагам е защото ми бяха много сухи ръцете.. Единия стана докато правих силови, а другия на едно друго “упражнение” (се 1 на хоризонтално обърната стълба се движих със смяна на ръцете във висящо положение - сигурно точно така е обяснено в учебниците :D), така че предполагам че проблема не е бил в техниката, а в самите длани (сухота примерно). Качвам снимки с таг Brutality, щото си е гадна гледка.. ако някой има идея защо може да са станали, моля да сподели.

Мнението беше редактирано от викат ми Маймуна на 28.08.16 18:56.

*Храна за деня:
-овесени ядки, мляко, извара, мед, канела
-протеин 2 банана 2 праскови (единия банан беше преди тренировката, останалото след нея)
-сьомга, картофи, леща, боб, просо, сирене (плана беше да е сьомга с картофи и сирене, но наще донесоха останалите неща и нямаше как да не ги уважа) не предполагах, че просото ще ми хареса толкова много.. особено със сиренце ммммммммммм.
-след малко ще хапна омлет със салатка

*Скоро планирам да кача и танцово клипче.

*Клипче за деня:

29.08.16
09:39

Баси и чалгата дето слушате там...

казано от nervak на 29.08.16, 09:39:

Хахаха, сега като се заслушах, вярно звучи като чалга, но със сигурност не е. :D Обикновено пускаме  хип-хоп, breakbeat, рапкор или трап музика.

*Храна
-2 яйца, овесени ядки, кисело мляко, стафиди, канела, извара, мед
-грозде и праскова
-сьомга, ориз със зеленчуци
-2 филии с фъстъчено масло и мед
..ще дописвам

*Предстои тренировка от 21:00 до 22:30 - днес е брейк.

Ето един  мой любим трак:

https://soundcloud.com/everettryan/2-pac-hold-on-be-strong-hip-2

29.08.16
21:13

И какво и е на чалгата? Музика като музика не се различава по нищо от всичко останало, което се слуша. Дори смея да твърдя, че някои по-стари парчета превъзхождат сегашните песни на криско, гери-никол и подобни.

казано от викат ми Маймуна на 28.08.16, 18:54:

Днес бях в гимнастическата зала и имах мн пауър! Има нови клипчета. Сега се прибирам ии съм умрял от глад.. след залата се видях с един приятел и ходихме на лостове и си отворих най-неочаквано супер брутални мазоли. Не знам как и защо станаха.. предполагам е защото ми бяха много сухи ръцете.. Единия стана докато правих силови, а другия на едно друго “упражнение” (се 1 на хоризонтално обърната стълба се движих със смяна на ръцете във висящо положение - сигурно точно така е обяснено в учебниците :D), така че предполагам че проблема не е бил в техниката, а в самите длани (сухота примерно). Качвам снимки с таг Brutality, щото си е гадна гледка.. ако някой има идея защо може да са станали, моля да сподели.

За мазолите - всеки ден мазане ръцете с крем, аз ги мажа преди лягане. Един път в седмицата поне изрязвам загрубялата кожа с нож и/или нокторезачка. Без абсолютно никакъв майтап - пикане. Урината прави кожата много еластична, в много от кремовете, ако се зачетеш една от съставките е именно урея.

29.08.16
22:21

казано от aleks на 29.08.16, 21:13:

И какво и е на чалгата? Музика като музика не се различава по нищо от всичко останало, което се слуша. Дори смея да твърдя, че някои по-стари парчета превъзхождат сегашните песни на криско, гери-никол и подобни.

Да кажеш ,че чалгата е като другата музика е като да кажеш ,че ти е се тая дали бананите фламбе ще ги ядеш или ще ти ги пъхат в задника.
По-голяма помия от нея ...здраве му кажи.
За мен,да слушаш чалга е явен дефицит...
А “песните” на дриско,гепи-мегол, са си чиста чалга.

29.08.16
22:26

Ей големи морални стожери станахте тук. Аз слушам чалга, когато ми е кеф. Това далеч не означава, че не осъзнавам колко е пошла и че предопределя съзнанието на поредно поколение. Явен дефицит е да си кон с капаци ;)

Закрит Акаунт

29.08.16
22:46

Абе в интерес на истината, повечето новоизлюпени поп звезди в бг музиката, като посочената по-горе Гери Никол, не са и 5 % дори от пеенето и моженето на много певици от поп-фолк бранша.
Аз лично мога, а и слушам всичко. Мога да си пусна нещо на Тони Стораро, после да кажем някоя ария като Несуун Дорма и да приключа с някое рапиране на Еминем или някой рев на Джеймс Хетфийлд 8-)
Обичам музиката-всичката.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 29.08.16 22:48.

29.08.16
22:52

Всеки с мнението си, аз уважавам чуждото мнение стига да не ми се налага над моето. Сега дали го смятам за правилно или не си е моя работа. Ако музиката може да предопредели съзнанието на някой, това не говори много добре за качествата му, липсата на такива :D

казано от aleks на 29.08.16, 22:52:

Ако музиката може да предопредели съзнанието на някой, това не говори много добре за качествата му, липсата на такива :D

https://www.instagram.com/p/-Z2yDJLfpS/

Закрит Акаунт

29.08.16
23:09

Истината е, че много песни от поп-фолк бранша се пъхат в общия кюп, но нито пеенето, нито музиката, нито текстовете са пошли. А точно обратното във всеки аспект. За разлика от сумати поп парчета, дето станаха хитове, но в същността си са пълен боклук.
Ама махнете я музиката. Вижте какво промиване на мозъци в световен мащаб е футболът например. Брат на брата ще извади нож, само защото е от някакви си други 11, които се опитват да вкарат повече пъти едно кълбо пълно с въздух зад линията на противниковата врата. А реално, това е просто един спорт.

Музиката е за да се забавлявят хора на нея.. музиката без хората е нищо. Всеки се забавлява по различен начин и съответно на различна музика.. няма правилно и грешно според мен. (handshake)

Наще бяха при едни роднини в Пловдив и донесоха няколко кашона с грозде (3 сорта) и праскови (всичко домашно)....  нереално вкусни!
Днес храната ще е обичайната.
Тренировката ще е в гимнастическата зала. Клипче ще кача довечера.

Сега се прибрах и преди да ям ще поцъкам малко на лоста и успоредката. Страхотен ден!
Топло, топло от днес:

П.п. Музиката как е днес? :D

Мнението беше редактирано от викат ми Маймуна на 30.08.16 23:22.

30.08.16
23:20

Еми, наместваше се, наместваше се и накрая грешно се намести камера-дамата :D :D :D, та сега се въртим ние на една страна, за да гледаме  :D :D :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.08.16 23:21.

казано от karfi4ka на 30.08.16, 23:20:

Еми, наместваше се, наместваше се и накрая грешно се намести камера-дамата :D :D :D, та сега се въртим ние на една страна, за да гледаме  :D :D :D

И в това си има чар :D

Връщам се от поправителен изпит по административно право (май не съм споделил, че уча Право в СУ и съм 3ти курс :D) мотаха ни колкото можаха, но го взех! Асистентката беше нереално лъчезарна и май се влюбих.. това май е за друг дневник (дневниче, дневниче :D) Супер щастлив съм и сега се захващам с другите поправки (още 3 на брой). Миналата гоина преживях малко “екзистенциална криза” изцяло свързана с това дали искам да продължавам да го уча това или да запиша нещо друго и т.н. Не се явих на нито 1 изпит. Към средата на лятото реших, че именно правото е моето нещо и сега съм убеден, че искам да го завърша и работя по въпроса.

31.08.16
20:55

Колегите никнат като гъби тук от няколко дни :D

31.08.16
22:27

казано от викат ми Маймуна на 31.08.16, 13:25:

(май не съм споделил, че уча Право в СУ и съм 3ти курс :D)

За разлика от някои форумни “колеги” мога да чета добре ;)

казано от викат ми Маймуна на 29.04.15, 22:38:

И така - казвам се Влади(мир), вече на 20 години. Следвам право в СУ, ноо не това е страстта ми на този етап.

казано от викат ми Маймуна на 31.08.16, 13:25:

Асистентката беше нереално лъчезарна и май се влюбих..

Един състудент забремени една наша асистентка и сега имат дете, не че е нещо лошо, напротив, ама го имай впредвид :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1