Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:

25.08.16
22:49

Малко ми се обърка ходенето в новата зала от мои си неща,но се надявам съвсем скоро да стигна до там.
  Е,това е.
Да запишеш бебе на ясла е сякаш вкарваш там атомна бомба.
3-4 изследвания на детето и още едно на родител по избор
Днес се занимавах с това,както и с някаква болка в яйчниците пак. Дано мине скоро,че този тип доктори не са ми любими дг

Храна
Макарони със сирене и масло
Яхния от зрял боб
Следобед Вита със мед и масло
Вечеря около 100 г свинско на скара и един домат

2,5 л вода

Тренировка няма

Хареса ми идеята с различен цвят на абзаците от дневника на June,изглежда много по-подредено,ще го ползвам(благодаря ти, June)!

Мнението беше редактирано от Веси на 25.08.16 22:52.

26.08.16
15:38

Здравейте,
Пак ще липсвам два дни!
Отиваме при нашите с децата и няма да тегля и меря нищо.
Ще опитам да не прекалявам с глупостите.
Повода е празник на града :)

01.09.16
21:54

Здравейте :)

Виждам се как,когато нямам възможност да правя нормална тренировка изчезва и стимула ми да се храня както ми се иска. Малко детски “звучи”,  но факт.
Последната седмица по различни причини не съм имала активност различна от разходки с бързо темпо и отглеждане на народа вкъщи.
  Хубавото е,че това скоро ще се промени. След месец се връщам на работа(нямам търпение,много обичам работата си). Децата тръгват на градина. Силно се надявам да успея да махна и кърменето постепенно,защото започва вече малко да ми тежи.
  Всяка сряда колегите ми ходят на тае-бо. Смятам да опитам.
А относно фитнеса чаках приятел с когото да ида до новата зала,но се оказа,че няма да стане. Вероятно ще ходя пак в кварталната. Хубавото е,че като започна работа,почти сигурно е,че ще съм чак от 10 часа,което ми е идеално за деца+фитнес сутрин+закуска + придвижване до работата+кафе. Поне по план е така...
Времето ще покаже

01.09.16
22:51

Всъщност имаше и други активности. Онзи ден прекосих града три пъти с колело,веднъж до една оптика през два квартала - поне 10 км в едната посока,за резултати от изследвания на единия малък човек и веднъж на около 7 в едната посока.
  И нали бях на празник на града - хоро си поиграх доволно(хоро не се “танцува”).
Днес 3 км за 10 мин бързо ходене с най-неудобните сандали на света..нп утре съм решена да ида или да бягам или да карам колело. Тя тази моя несериозност не се търпи ;)

Мнението беше редактирано от Веси на 01.09.16 22:58.

02.09.16
08:29

Ето го най-големия ми goal - корема. Другите части се променят като че ли по-лесно(хах едва ли откривам топлата вода).
Ще опитам да оправя храненето и после да търся добра форма на корема :)
Активност 10км колело

Мнението беше редактирано от Веси на 02.09.16 12:03.

03.09.16
11:33

20 км колело пхфухддм
Уморих се,изгубила съм тренинг :)

И да добавя към вчерашния ден
2*30 коремни преси
2*10 лицеви опори
2*20 глутеус мост
2*30 сек страничен планк
2*30 сек планк
2@2*20 глутеус ритник

Днес имаме рожден ден вкъщи и ще хапна малко “забранена” храна ( голям смях като започнат масово да се анатемосват разни храни и се започва едно -съгреших,ядох от забранените и пр и пр) (devil)

Мнението беше редактирано от Веси на 03.09.16 13:59.

04.09.16
15:41

Денят започва в 6:30… Не може да е истина.
Ставаме в 7:30 с бебчето.
Закуска за мен нямаше
Игра,той спи..аз върша домакински и не само неща.
Обяд сом и шаран,шопска салата,чаша кола,шоколадов бонбон
Спим :)
Трябва да се насиля да тичам в тълпата от хора на Гребната база в Пловдив,но ми е адски трудно. Затова стигам до там и се връщам като видя колко народ има. Може да покарам колело,ако пак е така претъпкано.

Мнението беше редактирано от Веси на 04.09.16 15:45.

05.09.16
00:51

И все пак успях да покарам -20 км-40 мин,не можах да направя по-добро темпо,защото беше много,много претъпкано.
  Уж място за спорт,а отвсякъде мирише на.. захар,да. Толкова интензивна миризма,че чак ме задушава.
  Дечица се учат да карат колело,но защо на велоалеята...
  И кучета без поводи,които спокойно могат да ме бутнат от скромните 30 км/ч само защото на някого не му е удобно да го води на повод.
  Малко встрани от основната идея на дневника,но се събра много за ден.

Към храната мога да добавя две наденички, домат малко сладолед

05.09.16
20:50

Днес пак разни неща вкъщи.
После бяхме на ТракДей на Калояново и до Decathlon,за да си купим палатка. Само дето искаме да я ползваме със надуваем дюшек,а размера на палатката не отговаря на този ма дюшека. Тоест или друга (по-скъпа) палатка или друг дюшек ще се наложи

Храна
Парче тестена закуска
Обяд пилешки джобчета,сърца и воденички със шопска салата
Следобед на само малко слънчогледови семки и вода
Вечерта пилешка супа

Мнението беше редактирано от Веси на 05.09.16 21:05.

Vanilla

06.09.16
08:56

БМВ клуб България ли правеше Трак дей? :D Сори за спама!

Мнението беше редактирано от Vanilla на 06.09.16 08:56.

06.09.16
14:36

Здрасти :)
Не,тракдей за мотори беше.Днес продължава,но този път няма да мога да ида.
http://www.dracon.bg/latest/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=3

Мнението беше редактирано от Веси на 06.09.16 14:38.

06.09.16
18:13

Вторник 06/09
Днес пак различен тип натоварване-гроздобер. Така ми заприлича в един момент на мъртва тяга :D
И нещо като клекове почти постоянно при брането. С тези мисли ми мина много бързо работната част от деня.
  После бях навън да покарам колело-25км. Така си почивам психически и се натоварвам физически едновременно.

Храна
Закуска кроасан
Кафе
Пилешко със лук,гъби и топено сирене,салата от домати и краставица
Следобед само чаша кола
Вечеря пица(заклевам се,не исках)

Мнението беше редактирано от Веси на 06.09.16 20:20.

06.09.16
22:43

Малко размисли

Знам,че от доста време не съм била в зала,но май пак му изпуснах края. Не защото не искам да ходя,а защото се чувствам тала,сякаш съм качила. Знам,че е много вероятно да съм качила и активно тегло,но според мен е от всичко по малко.
Чудеса не търся,а само стимул.
В този ред на мисли и заради вече хладното сутрин и вечер време смятам пак да започна да бягам и да карам колело когато не мога да отделя време за бягане. Просто тогава се чувствах най-добре.
А с храната все се намира нещо,което да ме бутне и това не ми харесва.
Накрая ще си сглобя примерно меню ден по ден и жива умряла-това ще се яде.
Измисля ли го,ще го напиша и тук.

08.09.16
12:24

Вчера 07/09 мина някак много набързо
С децата,ставане,закуска. По лекари с по-големия ми син(всяка есен една и съща история).
Щях да ходя с мъжа ми да тичам,но заваля и си останах със щях-то. Нов опит днес.

08/09 Сутринта разходка с двамата,прилагам снимка - бутане на количка с тежест 30кг дали се брои за физическо натоварване хаха
Храна три,четири хапки от тестена закуска,кафе,шоколадов бонбон Обяд Шопска салата с риба (хек)
Каране колело - успешни 20 км
Чаша кола
Пилешка супа за вечеря

Пак смених името на дневника,женска му работа...

Мнението беше редактирано от Веси на 08.09.16 21:35.

08.09.16
21:33

Ходих,бягах....мнооого зор. След няколко месечна пауза от бягане на открито това е ефекта. Зор,ама съм доволна. Избягах си 5-те километра с кратки почивки,но мисля да започна да бягам по схема. Толкова с бягането за днес.
  Хора,качила съм два килограма и обиколките също са нагоре.
  Да се взимам вече в ръце и да започна да свалям пак по малко ще е хубаво,но откакто съм си с децата вкъщи не мога да отделя време да си правя тренировките,както и храненето. Покрай тях все нещо сладко изяждам,все неща,които ако ще свалям не трябва да приемам. Надеждата ми е,че сега като започна пак с бягането и те като са на градина ще успея да сваля до заветните 50 кг или поне до външния вид,който търся :)
На ръба съм да направя някоя тъпотия със измислени диети и рестрикции до небето,но все си повтарям,че не е здравословно и се спирам

09.09.16
21:35

09/09
Закуска Макарони със сирене
Обяд хапки от принцеса с кайма,малко парче свинско печено месо - около 30-40г,шепа грозде
Вечеря ориз със пилешко и лук

* * *

Малко започва да ми тежи това стоене вкъщи.Психически ми е трудно вече.Искам вече да съм на работа. Имам и два изпита останали за взимане в университета,ще опитам и с тях да се справя преди да започна работа октомври.

04.10.16
23:24

Ето ме,от месец и повече аут,но си имах причини. Няма да се обяснявам по повода.

Отбелязвам 5 км бягане сутринта и 5 км следобед днес
Храната можеше и по-добре да е,но както знаем ОТ УТРЕ ще е друго. Ама сериозно този път..

05.10.16
15:18

Утро
Кафе
5 км бягане
Овесена палачинка
Винен кебап с две лъжици сварен ориз
Грозде шепа
Кордон бльо и салата от печени чушки

Много силен вятър има навън и ще пропусна бягането после,ако е още така
Нямах шанс
Ще бягам пак утре сутринта

Мнението беше редактирано от Веси на 05.10.16 22:49.

06.10.16
10:02

Добро утро(след безсънна нощ)! Ще кажа само едно - зъбоникнене
План за сутрешното бягане провален
Кафе
яйце
Парче баница от овесени трици,яйца и сирене,резен наденица,чаша кола-можеше и без нея
Бягане 5 км
Много вода хахах
Винен кебап,този път с малко картофено пюре
Вкъщи съм до 19-10-2016,после на работааааа йеееей

Мнението беше редактирано от Веси на 07.10.16 10:57.

07.10.16
11:03

(yawn)
Добро утро :)

Ще опитам пак да ида да потичам днес,но се чудя дали да взема карта за фитнес. Проблема е там,че ще съм на работа от 9 до 18:00 часа. Залата работи от 8:00 до 20:00 и започвам да мисля да си купя тежести,топка и една свястна постелка,за да си тренирам вкъщи. И ако остане време ще ходя да тичам

Не знам какво да направя

Храната и тренировката
Няколко лъжици макарони със сирене и масло-останаха от мъничкия
Кафе
Бегание 5 км
Следобед шепа фъстъци
Пилешко от бут със шопска салата
Чаша бира

Мнението беше редактирано от Веси на 07.10.16 21:19.

07.10.16
21:25

Все гледам някакви здравословни рецепти. Наскоро попаднах на торта,чийто блат е вътре с карфиол... много и се чудя,но какво пък може да се пробва.

Също се чудя къде отива мотивацията от тренировката на човек като види десерт и знае много добре,че е пълен шит. Визирам себе си разбира се! Чисто психологически ми е интересно как става така,че забравям колко трудно съм постигнала нещо и колко лесно се губи..

Другото при мен е,че още кърмя веднъж-два пъти в денонощието и не мога тотално да орежа всичко,което бях решила.
Много неща са ми в главата,основно това как да постигна по-бърз ефект,за да имам стимул да го запазя

08.10.16
14:47

Смотан ден.
Децата са болни..
Храна
Кафе,кроасан без пълнеж
Пилешки хапки със салата айсберг,домат,краставица,лук,маслини,шунка пуешка,млечен сос
Кафе с мляко
Бягах 5 км :)
Пилешки гърди и пилешки дроб (отделно ;))  с малко торта - повод

Мнението беше редактирано от Веси на 09.10.16 00:21.

09.10.16
16:56

Здравейте!
Днес без бягане. Ходихме на ТракДей на Калояново пак.
За съжаление няма да ми стане номера със фитнеса и ще прегледам пак тренировките на Bodyrock TV със Lisa Marie.  Допада ми като идея,да видим дали ще имам толкова пауър да завърша някоя от тях :)
Просто след 10 дни започвам работа и няма да имам възможност да ходя в залата,която затваря в 20:00
Храна
Две филийки Вита със топено сирене и резени краставица. Ментов чай
Морена - шит - трябваше ми спешно енергия
Пуешка шунка,домат

10.10.16
08:20

Къде съм тръгнала аз със тези две малки деца.....тази нощ пак не сме спали! Единия болен,след два дни цялата къща болни,а аз искам някаква тренировка да мисля. Няма как да стане.
Храна
Чай,филийка със шунка и кашкавал

11.10.16
14:53

И така..както вече стана ясно,връщам се на работа другата сряда.
Това значи,че бягането и колелото остават за преди/след работа и събото-неделно занимание.
  Много ми се иска да намеря фитнес зала близо до работата,за да опитам да ходя в обедната почивка. По принцип са ни 4*15 мин и една 30 за обяд,но откакто не пуша не виждам смисъл в две от малките. Идеята ми е да оставя по една малка преди и след обяд и обедната ми да е час. Евентуално ако открия зала ще ходя за бърза 30 минутна тренировка някъде.А ако не, ще правя по едно бягане някъде около офиса.
  Приемам предложения за зала около бул.Дунав 5 в Пловдив!

Днес малко къщна работа,грижа за децата
Бягане 5 км

12.10.16
15:47

Сутринта отидох да бягам,но се оказа,че клина ми пада и не мога да мина 200 метра без да се кълча във всички пози. Та...остатъка от трасето минах с ходене.
Ако имам възможност по-късно пак ще ида със по-стегната дреха да потичам

Храна
Кафе, меденка
Салата от бяло зеле и моркови със домашни кюфтета с моцарела
Следобед домашен кекс със кисело мляко
Вечерята както винаги не е ясна
Зеленчукова супа

Мнението беше редактирано от Веси на 13.10.16 00:23.

12.10.16
16:13

казано от Веси на 11.10.16, 14:53:

Имаш три възможни зали - Титан(на кръстовището на Победа и България), в Зала Строител и една зад църквата Иван Рилски, къде точно в уличките е не мога да ти обясня, трябва да обиколиш и да я намериш.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.10.16 16:18.

Закрит Акаунт

12.10.16
16:21

Четейки поредната тема на колега от форума - в случая колежка :) установявам, че почти половината форум е “от”, “живеещ” или “около” гр. Пловдив 8-) Много хора не си пишат в профила от къде са или къде живеят, ама като дойде дума за нещо подобно, като питане или споделяне на някое обстоятелство и стане ясно.
Баси, превзели сте ББ пространството (rock)

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 12.10.16 16:21.

12.10.16
23:31

казано от James Hinks на 12.10.16, 16:13:

казано от Веси на 11.10.16, 14:53:

Имаш три възможни зали - Титан(на кръстовището на Победа и България), в Зала Строител и една зад църквата Иван Рилски, къде точно в уличките е не мога да ти обясня, трябва да обиколиш и да я намериш.

Здравей!
Много благодаря за отговора!Сега ще ги намеря и ще видя дали имам шанс да стигам до там за около 5-6-7 мин,защото май за път само с толкова ще разполагам :)

Мнението беше редактирано от Веси на 12.10.16 23:37.

12.10.16
23:33

казано от Dydo на 12.10.16, 16:21:

Четейки поредната тема на колега от форума - в случая колежка :) установявам, че почти половината форум е “от”, “живеещ” или “около” гр. Пловдив 8-) Много хора не си пишат в профила от къде са или къде живеят, ама като дойде дума за нещо подобно, като питане или споделяне на някое обстоятелство и стане ясно.
Баси, превзели сте ББ пространството (rock)

Така де,майни да искаш :)
В своя защита ще кажа само,че форумът сам реши,че съм от София и дъъълго дълго не ми даде възможност да коригирам :)

12.10.16
23:59

Аз само да кажа, че да ти пада клина си е постижение, ама постижение.

13.10.16
00:22

Е,да. И ти си прав! Със смесени чувства бях..да се радвам ли,да бягам ли.. да го държа и да бягам ли хахах
*      *        *      *
Като гледам май фитнес Титан ще ми е най-удобен за посещение в обедната почивка. Още не съм сигурна ще се получи ли,но съм длъжна да пробвам :)
Само дето нещо не мога да намеря снимки на интериора и ще взема да ида направо да го огледам тези дни.

13.10.16
14:09

Ден четвъртък

Закуска 200 гр кисело мляко със 10-тина сушени боровинки и замразени къпини,чаена лъжица мед
Обяд чушки с яйца и лук,парче пилешко
Следобед парче бисквитена торта ямиии
Зеленчукова супа

5 км бягане,ако има как ще повторя по-късно

Мнението беше редактирано от Веси на 13.10.16 22:21.

14.10.16
11:02

Абе не е като да не съм качила ама... това е положението (nbat)
Тъкмо ще имам над какво да работя :)

Кафе 2 бр.
Бягане 5 км - нямах много сили,защото не закусих май
Обяд Зеле със свинско,айрян
Следобед мляко с боровинки и къпини
Вечерта някаква салата ще измисля

14.10.16
21:59

+ още 5 км бягане и една пилешка супа

14.10.16
22:22

казано от Веси на 02.09.16, 08:29:

Ето го най-големия ми goal - корема. Другите части се променят като че ли по-лесно(хах едва ли откривам топлата вода).
Ще опитам да оправя храненето и после да търся добра форма на корема :)
Активност 10км колело

Здравей,
Изтегли си социалната мрежа на колоездачите: Страва! Зарибяващо е и те кара да натискаш, да се развиваш, дори съперникът ти да е собственото ти аз ;)

15.10.16
00:24

Anelia,благодаря!
Ще разгледам задължително! Всичко ново ми е интересно. А и както казваш ще ми е от полза ;)
*    *    *      *        *        *
Тези дни гледам само pinterest. Супер заразително е! Рецепти за нискокалорично хранене. Като приготвя нещо оттам ще споделя :)

Мнението беше редактирано от Веси на 15.10.16 00:29.

16.10.16
14:20

Неделно

Чистене,занимавки с децата
Закуска - шунка,кашкавал,чаша прясно мляко
Обяд пилешка супа
Малко течен шоколад
Вечеря риба със зелева салата с морков

17.10.16
11:58

И пак болни деца.. това започва сериозно да ме замисля.
Как може аз да ходя зиме и лете по потници и тениски и максимум да се разкашлям за ден два,а хлапетата да са нонстоп болни от месец. А правим тур-планина,море,планина уж за закаляване.
Не знам!

Храна
Кафе
Мусака и айрян
Следобед ябълка
Хек и салата

Ще измисля нещо за вкъщи като тренировка,защото навън вали много. Ако спре ще ида да потичам

Мнението беше редактирано от Веси на 17.10.16 11:59.

17.10.16
13:31

Ами деца са, разболяват се, и това ще мине.

Ние пробвахме навремето един имуностимулант и аз уж не вярвам в такива неща, може и да е съвпадение, но след като го почнахме имаше сериозна промяна към по- добро. После и на други приятели съм го казвал и те уж много доволни. Ad Liquid for kids се казва, скъпичък ми се виждаше на мен. 20-30 лева за бутилка за месец.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1