Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

03.09.16
13:53

Мерси за подписа.

Медът като се свари не е ли почти същата работа?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.09.16 13:53.

казано от Т. Тодорова на 03.09.16, 13:53:

Мерси за подписа.

Медът като се свари не е ли почти същата работа?

Сигурно...

03.09.16
14:26

А ако се добави след варенето,когато е изстинало ? :)

Според мен си направи едно нормално сладко с нормална захар. Иначе може да си накиснеш сушенки и да си ги ядеш без захар, ако трябва да е непременно.

Т. Тодорова

03.09.16
14:52

казано от Juls на 03.09.16, 14:26:

А ако се добави след варенето,когато е изстинало ? :)

Така да, разбира се. Ама нали бурканчетата се затварят, докато е горещо-горещо?
Ни нам, цял живот на готово съм яла (wasntme)

03.09.16
15:36

Няма голяма философия в сладката - измиваш добре, почистваш костилките, може и на половинки да разделиш плода - зависи какъв е - сините сливи така ги правя, нареждаш ги в една тава, поръсваш отгоре захар - така малко на око - примерно за голяма квадратна тава 3-4 лъжици - оставяш половин-един ден да поеме захарта, слагаш във фурната и печеш на средни градуси до желаната консистенция. Събираш всичко, сипваш в буркани с винт, затваряш, обръщаш с капака надолу и чакаш да изстинат. На които сейфти бутона на капачката е хлътнал, стават за продължително съхранение в килера. Които не са вакумирали - в хладилника и в рамките на 1-2-3 седмици трябва да се изяждат.

Захарта освен за сладост се слага и за консервант, не знам какво ще стане ако не слагаш изобщо.

Успех и да ти е сладко.

Мнението беше редактирано от Димо на 03.09.16 15:36.

03.09.16
18:59

Тъй за сладкото...
МОЖЕ да се направи с много захар,с малко или без.
Разликата е ,че без захар доста ще накиселява...
Едно 250гзахар на 1кг плод е долна граница за сладост,то зависи и от какво ще го правиш.
Та слагаш плода,захарта в тенджера -вариш ,отделяш пяната докато вече няма или е съвсем малко.Следиш за гъстота,сладкото е готово  след като капката която капваш периодично на една чиния след 30-50сек не се разтича.
Тогава го сваляш от котлона,оставяш да изстине ,разливаш по буркани и стерилизираш 45-60 мин.
Ясно е ,че нещо особено полезно не остава вътре...но е приятно на вкус и няма Е445 Е334 ит.н...

Т. Тодорова

03.09.16
22:34

03/09/2016 (05)

Храна:
- стартер
- 3 оризовки с песто, домат и крема сирене
- филия със свинско филе и домат
- 1/5 кисело мляко + 6-7 бисквити “Траяна”
- диня
- облиз-облиз на лъжицата от сладкото преди да я измия

Движение:
- само домакинските неща (даже се прецаках да ида два пъти до Лекси, щото забравих ябълките на таласъмите (nhappy2)) и една мини разходка сутринта

Тренировка
Почивах, убита съм.

Добавки:
- йохимбин, витамин ц, мсм с лимон и магнезий преди лягане
————————————————————————————————————————————————————————-
Направих го тоя ми ти мармалад и стана много вкусен. 1.5кг тиква + 500гр захар + ванилия + канела. Бая сладко стана за моя вкус обаче, добре, че не е кой знае какво количество. Аз тъй или иначе не ям мармалади и сладка, де. Не ги обичам особено, освен при определени обстоятелства - примерно, ако муам катми някъде из Родопите, много ми върви, но вкъщи с години не пипам. Камен пък си яде, когато има и май ще му направя и от сини сливи, и от малини.
Не знам що, захарта в такъв вариант ми е ужасно противна, затова и се чудих как да постъпя. Ям шоколад/сладолед/други простотии, ама там не виждам как я сипват. :D
Смачкана съм, носът ми е запушен все още, друсам се с ксилометазолин, щото само той помага (ще взема направление в понеделник и ще отида да видя какво става с тия алергии, ринити и други гадости, дето ми се появиха), една тежест в главата, лек задух, слабост и нежелание за социални контакти (или за каквото и да било друго). Имах нужда и изкарах цял ден като на клипа. :)
Утре в 7:30, докато още спят батките, ще ида да видя тая зала до нас, Бизар, дали ще ми хареса. (muscle)

Т. Тодорова

04.09.16
13:21

04/09/2016 (06)

Храна:
- стартер
- арабска питка, козе сирене, лъжичка песто, пакет броколи (съвсем леко задушено), малко от био кетчупа; 1 равна чаена лъжичка от сладкото - станало е убийствено вкусно и съвсем не е толкова сладко, колкото ми се стори вчера. Ура!
- смути от праскова, грахов протеин, мака и оризово мляко
- вратна пържола, зеленчуци
*** Ако има друго, ще впиша по-късно

Движение:
- тренировка
- офиси
- 3км щъкане

Тренировка
*** стави-мави + 5 минути пътека
*** 10 тройки от всяко:
- конвенционална тяга
10х20кг и после на тройките:
40 40 40 40 40 40 40 50 50 50
- пулдаун
10х30кг и после:
35 35 41 35 35 35 35 41 35 35
- преден клек на мънички подложки
10х10кг и после:
25 25 25 30 30 25 25 25 25 25
- тесен лег, лек обратен наклон (на машина, щото тоя обратен наклон ме притесни :))
10х20кг и после:
30 30 25 25 25 25 25 25 25 25

*** 10 минути интервали на пътека, 40:20
*** скромно разтягане
————————————————————————————————————————————————————————
Фийдбек за залата:
Kaкто очаквах, много зле. Всичко е китайско, супер занемарено. Ремъците са буквално пред скъсване, всичко е омазано с масло, не е чисто, паянтово е и приличах на коминочистач след всяко пипане на дисковете. Шкафовете в съблекалнята миришат брутално на мухъл, а контингентът е съмнителен. :D
Стана ми тъпо, защото помещението е доста просторно, с висоооок таван, на хубаво място и има супер много потенциал да е мега яко. Ама като са решили с п**дня боя да правят, няма как.
Ще си ходя в малката зала - няма толкоз въздух, но е супер чисто, добре оборудвано и спокойно.

Добавки:
- йохимбин, бцаа, дмае, мултивитамин, витамин ц, витекс, л-тирозин, мсм с лимон и магнезий преди лягане
Иии.. какво става, когато щангата е натоварена и е високо на рака, а на мен ми се спи (плюс това си пея нещо заедно с радиото) и не ми е важно да мисля, че не трябва да я разтоварвам само от едната страна? Умрях от срам. Ей тва става :D :

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.09.16 14:02.

Т. Тодорова

05.09.16
10:39

Добавям: бири, 4 цигари и дюнер.

Гледам аз програмата за хълма: яката работа (rock) - едни сърби, дето свириха миналата година, Nameless day ritual, дето са брутално яки + че са ни приятели и викам, че тъкмо ще пием бири след чека, накрая Габана, дето от години не съм ги слушала. Същите групи като на миналогодишния фест, в същия ред.
Надъхахме се ние, отидохме там в 7:30 и заварихме две братлета да пОскат черно. Зачудихме се как ли ше стане тоя преход между ‘ай гот боолллс, нига, ай гот болс нигга’ и на наш’те хора изпълненията, ама к’во пък, рано беше. После забелязахме, че на сцената няма барабани, няма нищо.
К’во се оказа ли? Че съм гледала програмата за миналата година :D :D :D
Постояхме да видим какво ще е като почнат на живо - не бях чувала нещо по-гадно и тъпо скоро. Заклевам се. :) Поиграхме билярд, клъвнахме по един мини дюнер и дОма. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.09.16 13:24.

Т. Тодорова

05.09.16
16:39

05/09/2016 (07)

Храна:
- 3 резена-половинки тиквичка, печени на грил тиган, 100г вратна пържола, 3 бейби картофчета, печени; тънък резен нектарина, която е по-скоро като ябълка;
- мини меденка
- 100-200г диня
- бъркоч от мед,джинджифил и лимон
- 100г пиле, салата от зеле

Движение:
- едно пазаруване и една кратка кучешка разходка

Добавки:
- вит. Ц,ампули; магнезий

Течности:
- 2.5л вода и чай
Започнах една програма, 10х3 for fat loss -  допадна ми и ще си я завърша. Бая почивки има, не мисля да ги спазвам, както и кардиото е сравнително малко - смятам да го увелича леко. Днес беше ден за скачане на въже, но не съм добре (не мога да дишам) и го отлагам за утре, когато трябваше да почивам.
* Имам остра нужда от спотър, но в залата типчетата имат още по-голяма, та не знам дали си струва риска... и прекия контакт изобщо. :D (Теда “социалната” ми викат)

По повод това, че не съм добре - вече подозирам, че не става дума за никакви алергии, умора или хрема, а че си е чиста пневмония, което ще се потвърди (или не) в сряда. Обаче отпадналостта, непрекъснатото потене и топлината отвътре, липсата на апетит от днес, заедно с тоя слон, който ми е седнал на гърдите от вчера и не ми позволява да си поема добре въздух...
Не съм карала много пневмонии, но това специфично изтощение не мога да го объркам. Джипка ще каже, де, да не се правя на доктор. Ама обикновено съм права. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.09.16 16:41.

05.09.16
18:22

Вейдър...Оправяй се бързо, че като гледам колко си надъхана за новата програма, не искаме да ти секва желанието с боледуване ;)
Интересно ми стана, чета ти я програмата, ама само да знаеш, че в такъв случай дневника ти трябва да е “10х3 & some cardio” :)
Мляс.

Мнението беше редактирано от Sanya на 05.09.16 18:23.

Т. Тодорова

05.09.16
18:28

А, шит, ся виждам, че наобратно съм го написала. Саня зоркото око. :D
Поетичната ми душа без да иска се е увлякла по по-благозвучния вариант. :D

Инак недей се тревожи за мойта мотивация - много се зарибих. :)))

Мляс бак.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.09.16 18:34.

Т. Тодорова

05.09.16
21:10

Self-spam mode:
Добавям чаша бира и весела картинка (nfun)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.09.16 21:10.

Т. Тодорова

07.09.16
18:39

06/09/2016 (08)

Храна:
- стартер
- палачинки със сладко от тиква
- палачинки със сладолед
- салата, чаша бира

Движение:
- 5км разходка

Добавки:
- ампули вит. Ц
- магнезий

07/09/2016 (09)

Храна:
- 1/2 пилешка пържола от бут, салата от зеле, маслини, авокадо, ленено масло и орехи
- доза протеин с оризово мляко

Движение:
- разходка
- тренировка
- разходка + офиси

Тренировка:
*** 10 минути пътека
- 8% наклон: 5 минути бързо ходене, 5 минути умерено бягане
*** 10х3, тренировка 2:
- заден клек
3х5 с 2х5кг на раменете и после тройки:
20 25 25 30 30 25 25 25 25 25
- хоризонтален скрипец
3х5 с 20кг в първата петица и 25кг във вторите две, и после тройки:
35 35 35 35 35 35 35 30 30 30
- румънска тяга
3х5 с 25кг и после тройки:
30 35 35 35 30 30 35 35 35 35
- раменна преса:
3х5 с 2х5кг и после тройки с двойка дъмбели по:
7 7 8 8 8 8 9 8 8 8
*** пътека:- 3 минути ходене под 10% наклон
- 10 интервала, 40:20, 4% наклон
- 5 минути бързо ходене, докато смъкне пулсът

Добавки:
- йохимбин, ампули вит. Ц, бцаа, диаспорал, още магнезий с мсм и лимон

2.5л вода, 2 цигари.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.09.16 13:08.

Т. Тодорова

08.09.16
10:10

Добавям към вчера чаша вино и че пак кляках с подложки. Така и не разбрах дали е препоръчително или не, ама с тежест не мога да клекна хубаво без тях. А, да - обичам си заличката. Чистичката ми, подредена, малка заличка. :)

Подложките ми бяха две мини дискчета и малко отиде работата в едното коляно, защото се хлъзнах настрани, докато слизах надолу с лоста. Ама нищо, преживях го. Исках да помоля едно момче да ми сложи лоста най отгоре на рака, ама го чух, че изкоментира: “тя тая ша става мъж” ииии си го обърнах сама, и си го избутах догоре с 300 зора, но не трепнах - не само, че ша ставам мъж, ми ще съм по-мъж и от него, щот той нямаше да може да го бутне до там. ОхлюФ. :D

Усещам се кекава, изгубила съм форма. Но пък поради крайно намалените цигари (може би е заради тях), бягането ми е доста лесно - изобщо не се задъхвам на пътеката, а преди не можех да изкарам две пълни минути. Хах. Нямам търпение да ми дойде пак ден за залата. Днес в нас ще се бъхтя.

За цигарите. Мога да си пуша по една, както казах няколко поста по-нагоре, обаче увличат, тяхната кожа. Увличат ме и почва да ми се пуши, и се тормозя за нещо, което грам не си струва вниманието. Затова баста - нацяло и хич да не видя повече. Знам вече, че мога и че не е болка за умиране.

С храната виждам зор. Колкото пъти вляза у нашите, толкова пъти ми се предлага ‘шоколадче’, ‘вафличка’, ‘царевичка с не знам си кво’, ‘наденичка’ и т.н. Да, мама е почнала да говори за храната с умалителни и напрао ми иде да си прегриза сама гърлото от злоба. :D И хем ги навиквам, хем отвътре ми е едно: бе що да не го изплющя тоя шоколад. А даже не ми е нещо любимо вече. Стискам, де, не се поддавам засега. :)

Чудя се как да убедя нашите, че не си правят услуга с начина, по който живеят - ни на тях, ни на мен. Обяснявам. Давам варианти. Вдигам скандали. Правя се на жертва. Плакала съм даже. После пак обяснявам. Пак давам варианти. Пак скандали. Пак жертва. И резултатът винаги е един и същ. А не са глупави хора. Не разбирам.

:)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.09.16 10:11.

08.09.16
14:37

Кажи на вашите,че кракът ти няма да стъпи там,ако не спрат да те угояват. При мен работи безотказно и за баба ми, и за майка ми.

08.09.16
14:37

казано от Т. Тодорова на 08.09.16, 10:10:

С храната виждам зор. Колкото пъти вляза у нашите, толкова пъти ми се предлага ‘шоколадче’, ‘вафличка’, ‘царевичка с не знам си кво’, ‘наденичка’ и т.н. Да, мама е почнала да говори за храната с умалителни и напрао ми иде да си прегриза сама гърлото от злоба. :D И хем ги навиквам, хем отвътре ми е едно: бе що да не го изплющя тоя шоколад. ......
....
И резултатът винаги е един и същ. А не са глупави хора. Не разбирам.

СЪщата работа и при мен... :х
Вече си знам, че като отида при тях, ще се чийти яко :D Бащата е диабетик, а плющи сладоледЧЕТА, шоколадЧЕТА и пр.... И да говоря, и да не говоря - резултатът е все там.
Не се нервирай, дори и малки промени да се вкарат в една рутина, трупана с десетки години е много голяма стъпка... Дано все пак успееш, дори и малки да са ! (sun)

Т. Тодорова

08.09.16
15:43

Юле, пробвано е, не бачка. Лакомията е непобедима. По никакъв начин не става. Виж, мъжа ми, комбинирано с други фактори, проработи.

Afhaengig, същата история. Баща ми, 130кг диабетик с два мини инфаркта, не спира да тъпче сладко, консерви, кетчупи, боза, банички, литри газирано и бял хляб. Пиел си лекарствата, всичко точно било. Когато нещо стане с някой като него - докторите са виновни, те го били уморили, той затва не ходил и сам се оправял.
Майка ми пък нямала нужда да се пази, щото няма диабет

Пък аз, подобно на Кобрата, имам своите съсипващи страхове, само че при мен са свързани с щастието и живота на близките ми.

Shoot me, shoot me now.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.09.16 15:45.

08.09.16
15:47

казано от Т. Тодорова на 08.09.16, 15:43:

Юле, пробвано е, не бачка. Лакомията е непобедима. По никакъв начин не става.

Значи проблема не е в родителите? :)

Мнението беше редактирано от Margi на 08.09.16 15:47.

Т. Тодорова

08.09.16
15:48

Тяхната лакомия, айде. :)

08.09.16
19:08

Извинявам се, разбрала съм погрешно, че се оплакваш за това, което ти ядеш. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 08.09.16 19:08.

Т. Тодорова

08.09.16
22:56

Оф, някой би ли изтрил тоя пост, че оплесках всичко.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.09.16 13:24.

Т. Тодорова

09.09.16
13:22

Изтрих си без да искам вчерашния пост, но есенцията е:
- ядох малко
- кракът ми е контузен, щото трябваше да ритна Лара, за да не изяде ушатия
- правих 3х4 минути табата с въже, корем и 20 минути стреч
- почнах да пия антибиотик, пробиотик и синупрет форте; гади ми се от тях доста, но почнала съм, ще избутам

10/09/2016 (11)

Храна:
- билков чай с мед, пчелен прашец, лимон и капка риган
- 2 сини сливи
- зеленчуци на скара и 60-80гр боб
- омлет от 2 яйца, броколи и кашкавал; салата от домат, краставица и авокадо
- оризовка с малко сладко от сини сливи (домашно, топло-топло)
- още няколко чая с лимон, джинджифил, по малко мед... прополис...

Движение:
- домакинстване
- тренировка

Тренировка:
*** корем
*** загрявката на Вик с 12-ката
*** 20 минути кардио: скок-подскок, удари и ритници с тежести на китки и глезени (0.5кг)
*** кратък разтяг

’апчИнца:
- вит. Ц, йохимбин, дмае, бцаа, магнезий с мсм и лимон
- антибиотик, пробиотик, синупрет форте
———————————————————————————————————————————
(mooning)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.09.16 13:23.

09.09.16
13:23

За цигарите. Мога да си пуша по една, както казах няколко поста по-нагоре, обаче увличат, тяхната кожа. Увличат ме и почва да ми се пуши, и се тормозя за нещо, което грам не си струва вниманието. Затова баста - нацяло и хич да не видя повече

Само това е начина!

Т. Тодорова

09.09.16
18:33

И аз така смятам вече. Ама не ми тежи, т’ва е супер. Преди като ги зарязвах, все там ми беше акълът. Сега, ако не пипам, си свиркам. :)
———————————————-
Добавям хапка език и може би още една оризовка. По-вкусно сладко от сливи не съм яла, страшно стана, а и с малко захар.
———————————————-
Утре ще почивам, че в неделя сутринта ще се пъна пак с железцата. :)

09.09.16
19:22

казано от Т. Тодорова на 08.09.16, 15:43:

Пък аз, подобно на Кобрата, имам своите съсипващи страхове, само че при мен са свързани с щастието и живота на близките ми.

Shoot me, shoot me now.

Т., не мисли, че и аз не ги мисля тези неща. Това чувство на ужас, което изпитвам- то е всеобхватно- не само към мен, а и за майка , за хората, които познавам. Майка ми и тя е болна -  със сърдечна недостатъчност и много високо кръвно , изтощена физически и психически. Знам, че всеки момент може да стане най-лошото- инфаркт, инсулт или аневризъм и край .
Как да ги възприема тези неща философски- не знам.
————————-
Извинявай, нямаше повече да повдигам темата, но го видях и реших да споделя.

Т. Тодорова

09.09.16
20:45

Кобре, извини ме, не исках да прозвучи като посочване с пръст. Изобщо даже. По-скоро исках да подчертая къде ми е фокусът.  (F)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.09.16 21:26.

09.09.16
20:46

казано от James Hinks на 09.09.16, 13:23:

За цигарите. Мога да си пуша по една, както казах няколко поста по-нагоре, обаче увличат, тяхната кожа. Увличат ме и почва да ми се пуши, и се тормозя за нещо, което грам не си струва вниманието. Затова баста - нацяло и хич да не видя повече

Само това е начина!

Изведнъж и това е. Ако се поддадеш за момент, не е драма - само трябва да знаеш, че ще опиташ пак и то не след месец или два, а още утре. Аз така ги отказах - от три кутии на ден до нула и вече 15 години.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.09.16 20:46.

Т. Тодорова

09.09.16
20:54

Боби, да, не е драма - даже не мога да го нарека поддаване, защото когато съм палила в последния месец, не е било от зор, а от лиготия: ауу, как така няма да пуша с биричката, толкова е приятно; как така няма да пуша с уискинциту - тооолкова е приятно... И така веднъж, два, три, пет - и се оказва, че направо си пушиш, ама регламентирано. И после става нерегламентирано, щото навикът се връща рязко и вече не ти дреме. Не става пълното щастие както си го мислих.
Никой не е умрял от непушене, тъй че приключвам и съм много доволна. :)

09.09.16
23:29

казано от Т. Тодорова на 09.09.16, 20:54:

Боби, да, не е драма - даже не мога да го нарека поддаване, защото когато съм палила в последния месец, не е било от зор, а от лиготия: ауу, как така няма да пуша с биричката, толкова е приятно; как така няма да пуша с уискинциту - тооолкова е приятно... И така веднъж, два, три, пет - и се оказва, че направо си пушиш, ама регламентирано. И после става нерегламентирано, щото навикът се връща рязко и вече не ти дреме. Не става пълното щастие както си го мислих.
Никой не е умрял от непушене, тъй че приключвам и съм много доволна. :)

Трябва само мотивация, нищо друго. Няма такова нещо като воля, има само мотивация, вътрешното желание да се отървеш от една зависимост - робия, около която започва да се върти целия ти живот. Има хора, които могат да пушат по две-три цигари на ден и никога да не чувстват зависимост. Винаги съм им завиждал. Аз не мога. Затова реших, че няма да пуша изобщо и това е едно от най-хубавите неща, които съм правил за себе си.
И за да продължа темата, това, че продажбната на цигари е разрешена, е лицемерие на държавно ниво. Тютюнът трябва да е под същата регулация, като кокаина и хероина. Ако едното е забранено, трябва да се забрани и другото. Колкото и да ми е неприятно, същото важи и за алкохола. Наркотикът си е нарокитк, различава се само степента на пристрастяване, но дори тя е условна.

09.09.16
23:48

И аз като Боби пушех по две кутии,а събота и неделя и по три...Вече 10 години не съм пушил,ама аз съм ги спрял...не съм ги отказал.Като стана на 70 8-) ще пална...Иначе ми е малко тегаво,щот едното от хобитата ми е свързано с алкохола...и като попадна на някои торфени уискита и ...малеее почвам да си мисля за лулата ,тютюни...пури...Малко е мъчно,ама то няма лесно-само трябва решение да вземеш.
И да ...откак съм ги спрял ,си събирам парите от цигари всеки месец в отделна сметка...-получава се английския на едното дете....
Ти можеш учител за скумрията да уредиш с тези пари))))

Мнението беше редактирано от nervak на 09.09.16 23:51.

10.09.16
00:36

Преодолееш ли психологическата зависимост всичко е супер лесно, а тя се преодолява с воля.
Нервак, пура и лула не ги брой към пушенето и не ги сравнявай с 2-3 кутии цигари на ден, колкото и цинично да звучи - нямат общо ;)

10.09.16
22:36

казано от James Hinks на 10.09.16, 00:36:

Нервак, пура и лула не ги брой към пушенето и не ги сравнявай с 2-3 кутии цигари на ден, колкото и цинично да звучи - нямат общо ;)

ААА сакън недей...

Т. Тодорова

11.09.16
14:16

nervak, мен след 70 ме чакат цигари, уиски, текилени нощи и “леки мъже”. :D :D :D

(nlick)10/09/2016 (12)(nlick)

Храна:
- чай с мед, лимон, пчелен прашец и прополис;
- палачинка от 2 яйца, кокосово брашно, грахов протеин и малко оризово мляко, щот стана гъсто + кокосово масло; 100гр малини
- 3 смокини
- 200гр малини с мед и кокосови стърготини
- 2-3 лъжици манджа: камби, тиквички, патладжани, моркови, гъби, зелен лук, оризова сметана, оризово олио, просо и подправки – на фурна
- 150гр джолан на фурна с малко хляб и лютеница :D
- 3 малки безалкохолни бири
Прасешка му работа.
Движение:
- домакинстване + пазаруване; убих се – събудих се в 6, гушках Борката до 7 без малко, разходихме се стабилно, играхме и после се почна едно чистене, пране, готвене на сто неща.. изморих се :)
- разходка с псите, 6км
- вечерта пак разходка с включени 100 стъпала
’апчИнца:
- вит. Ц, магнезий с мсм и лимон

1л вода с лимон
—————————————————————————————————————————————————————
Срещнах две кученца, бебета на по 3-4 месеца. По-дребни са, отколкото на снимката. Прибрах се, взех им храна и вода, намерих ги на кръстовището до Авеню (пловдивчани знаят за какво кръстовище иде реч), прибрах ги обратно зад църквата, нахраних ги, напоих ги и така се вкиснах после, че пих мента, глог и валериан преди да заспя. Прост народ.

(sun)11/09/2016 (13)(sun)

След тия хапчета (мента, глог и валериан) спах абсолютно непробудно. Но пък сънувах кошмари, много фрийки. :D
Станах в 9, кучета, мучета и в 11 отидох в залата.
Храна:
- чай с прашец, прополис, мед, лимон
- 150гр от зеленчуковата манджа с оризовата сметана и просото; 3 домашни кюфтета (по-малки от стандартните, тъй че сигурно се равняват на две)
- 3 оризовки с крема сирене, домат и песто; краставица с маслини
- чай с лимон, мед и прополис
Движение:
- тренировка
- офиси
- разходка

Тренировка:
*** 5 минути пътека: 3 бягане, 2 бързо ходене, всичко под наклон
*** Джиги-джиги (nhappy2)

Конвенционална тяга
3х5 @30кг и после тройки с кг:
40 40 40 45 45 40 40 40 40 40

Пулдаун
3х5 @25 и после тройки с кг:
35 35 35 40 35 35 35 35 35 35

Преден клек с подложки
3х5 @9кг (гоблет) и после тройки с лоста, с кг:
20 20 25 25 25 25 25 25 25 25

Тилен лег, тесен хват
2х5 @20 и после тройки с кг:
25 25 25 20 20 25 25 20 20 20
Лявото ми рамо нещо приплаква, предполагам, че не го правя като хората и трябва да се образовам повече.

*** Пътека, 20 минути:
- 3 минути свински тръс
- 12 интервала, 40:20
- 3 минути бързо ходене под наклон
- 2 минути, докато слезе пулсът

*** Разтяг
Получаваше ми се чудесно разпъването, но българският Франк Медрано :D ме прекъсна като дойде да си говорим (супер дружелюбно и мило, бът стил) как трябва да се строша от кардио, вместо да правя „упражнения за момчета“, щото ако съм искала да бъда нежна и красива, като нормална жена, вместо да стана груба мъжкарана, трябвало да оставя тия щанги. Упражнения за момчета били. 3 пъти ми го повтори и ако не бях сигурна, че приказва с искрена загриженост (аз го знам от преди тоя тип), щях да завъртя очи и да се фръцна. Ама едно от много ми имена е Теда Дипломацията. :D

‘апчИнца:
- вит. Ц, БЦАА, йохимбин, ДМАЕ, омеги, магнезий, мсм с лимон
Показвам бебетата от вчера и Борката, който често е първото, което виждам, когато се събудя. Като на снимката :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.09.16 14:32.

11.09.16
14:46

Борката е ебаси и :

Т. Тодорова

11.09.16
14:55

Както и:
:D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.09.16 14:57.

Т. Тодорова

12.09.16
19:31

12/09/2016 (14)

Храна:
- чай с прашец, прополис, мед, лимон
- 2 палачинки с мед
- зеленчукова манджа, 50г свинско, 50г мини оризовки с подправки
- 3 бонбона Линд

Движение:
- рано сутринта – 4км щъкане с кучетата + тичане и игра на кучешката площадка
- вечерно пазаруване
- тренировка в ранния следобед

Тренировка:
*** 4 минути табата с въжето
*** 3 кръга с 12-ката:
- 5 на всяка страна: страничен напад + обръщане и изтпласкване
- 20 редуващи суинга с една ръка
- 10 гоблет клека с подаване на пудовката изотдолу между повторенията
*** 4 минути табата с въжето
*** 15 минути разтяг + кратко мачкане с тенис топка

‘апчИнца:
- антибиотик, който сутринта забравих да пия, ако не се лъжа; пробиотик
- БЦАА, йохимбин, омеги, магнезий, мсм с лимон

2.5л вода и чай
Много ми се яде като тренирам. Утре май ще почивам, че да имам сили за сряда. (sun)

Почвам да уча, ще завършвам най-накрая. И после пак ще уча (nfun),  но по-внимателно с избора на специалност ще трябва тоя път.
Знам, че все кучетата споменавам, отчитам го и не съм съвсем изкукала :), ама само те ми носят една такава истинска, неподправена радост. К’о да праиш? (wasntme)
Днес ги водих с тежести на вратовете, щот умора нямат, тяхната кожа, и както се бях надупила да чистя на Борката акиту от  градинката, чух една леля зад мен да казва, че “това голямото може би за бой го тренират”. :D Лара е всеизвестна с файтърските си наклонности, но никой не подозира колко е свиреп Ушатий! :D Aма и на мен ми го пише на физиономията. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.09.16 19:33.

12.09.16
19:43

На колко години си бе , чедо? На снимките изглеждаш на 20 максимум.

Т. Тодорова

12.09.16
19:47

Вече съм на 29. На тази снимка - 25-6.

Нямам много актуални, освен последните, които съм поствала тук, щот не се харесвам с тия килограми. Надявам се да ми се оправи физиономията, когато се отърва от тях, щото май имам потенциал да изглеждам по-млада - не ми вярват хората, като кажа, че съм 87-ми набор. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.09.16 19:51.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1