Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

08.09.16
09:50

Aaaa, сакън - нямам депресия, няма да се самоубивам. Пфф ...
Днес ще почна предизвикателството, ще се снимам от време на време.
—————-
Убжас, първа страница! Олях нещата.
Пожелавам ти да си все така здрава, жизнена и да ми предаваш този позитивен дух въпреки примиренческите ми настроения!
Нещо позитивно чака :

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.09.16 09:55.

GG

08.09.16
10:41

Да живеят асоциациите! :Д

08.09.16
11:54

казано от nervak на 08.09.16, 09:40:

8-) Добре де,не те ли е срам?
Да си в Лондон и да налиташ на ” уиски”  джони???
Чакай да не съм голословен ...ВЪЛНА почивка...“Bruichladdich” Waves   ама 7 годишното)))))))))

Чай сега Нервак, отпусни се :D
Аз съм пияч, не разбирач. :P
Не си ли разбрал досега, че съм безСрамница :D :D :D
Ама дори и такава, сигурно би ма било срам  да жула седемгодишно на шотове. :*

В Лондон или в Занзибар обичам да пия всичко ирландсо, шотландско, кубинско, троянско, врачанско....
Майтапа на страна , кво му е на Джонито син етикет ? Ултра супер мега добро. И черния етикет става.
Ама аз съм еФтина мацка и си предпочитам джеймисън. 8-)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.09.16 11:59.

08.09.16
12:07

казано от Queen Cobra на 08.09.16, 09:50:

Aaaa, сакън - нямам депресия, няма да се самоубивам. Пфф ...
Днес ще почна предизвикателството, ще се снимам от време на време.
—————-
Убжас, първа страница! Олях нещата.
Пожелавам ти да си все така здрава, жизнена и да ми предаваш този позитивен дух въпреки примиренческите ми настроения!
Нещо позитивно чака :

Хахаха Кобре, супер начало на страницата :*

Дано се така да ми върви :D

Изобщо не исках да кажа, че ти страдаш от депресия. Мисълта ми беше, че в края на лятото за всички е нормално да се чувстваме малко по-синъо. 8-)
Забравяме темата и продължаваме да бутаме лицеви. (nlove5)

08.09.16
13:48

казано от Maria Peeva на 08.09.16, 11:54:

Майтапа на страна , кво му е на Джонито син етикет ? Ултра супер мега добро. )

Aм,за тия пари има далеч по-добри торфени уискита...сингъл при това.

08.09.16
15:00

Нервак, напълно съм съгласна с теб. :D

Да не кажете, че само си приказвам, че работя по въпроса с техниката. :P

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.09.16 15:01.

GG

08.09.16
15:06

Марче, не ти ли е по-естествено, накъдето ти сочат пръстите, натам да ти сочат и лактите? ...Иначе много хубаво подскачаш да се наместиш пред камерата :Д

08.09.16
15:55

казано от Malkia на 08.09.16, 15:06:

Марче, не ти ли е по-естествено, накъдето ти сочат пръстите, натам да ти сочат и лактите?

Малък, в мойте ръце няма нищо естествено, :D забучени са направо на обратно . (giggle)

...Иначе много хубаво подскачаш да се наместиш пред камерата :Д

Опитваш се да кажеш, че праща от сексапил? :D :*

П.П Да та номинирам, а?  :D :D :D Само 4 дни ми останаха ...

GG

08.09.16
16:00

О, колко мило! Ако имаш нещо друго забучено, снимай и него?! Примерно краката - зад врата можеш ли да си ги сложиш?
А тези номинации (за 22 лицеви) са само за хора, носещи прашки! ... та внимавай какво правиш!

08.09.16
16:06

казано от Malkia на 08.09.16, 16:00:

О, колко мило! Ако имаш нещо друго забучено, снимай и него?! Примерно краката - зад врата можеш ли да си ги сложиш?
А тези номинации (за 22 лицеви) са само за хора, носещи прашки! ... та внимавай какво правиш!

Хахаха, мога, ама не ща пък, на  :D
Много мило, че ни нарече хора. :P
Внимателна съм аз, не бой са, само та бАзикам. 

П.П. Свекърва ми на мойте (прашки) им вика ластички за коса :D :D :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.09.16 16:08.

GG

08.09.16
16:18

Предполагам се досещаш колко вярвам за краката и за прашките без нагледен материал. Празни приказки не ми се четат! Закачаш се с малкия, а...
И ако не ми лайкваш мненията, значи не ги лайкваш. А щом не ги харесваш, нема ти пишем бе.. А ся чак на другата страница ще ти вдигна акциите, хак да ти е!

08.09.16
16:41

казано от Malkia на 08.09.16, 16:18:

Предполагам се досещаш колко вярвам за краката и за прашките без нагледен материал. Празни приказки не ми се четат! Закачаш се с малкия, а...
И ако не ми лайкваш мненията, значи не ги лайкваш. А щом не ги харесваш, нема ти пишем бе.. А ся чак на другата страница ще ти вдигна акциите, хак да ти е!

Малък, Голем си, знам аз :D за тва се и закачам  :*
Лайквам сичко казано от теб, къ съм пропущила едно и аз не знам, ама ако продължаваме така и без тва следващата страница идва скоро.
За празните приказки кво да кажа, не е да не съм пускала снимки по голи кълки, за повече от тва най-много да ми изтрият дневника .:D :D :D

ПП. Голямото спамиране си организирах днес, да зема след малко и тренировката да си напиша.

08.09.16
16:59

Днес беше ден за преден клек. И за СПАМ. :D
80 % от 1RM
Тоя път осмиците се получика супер.
Кляках много дълбоко и задържах даже повече от 2 секунди.
По погрешка направих една серия повече на сплит клека. Не че оплаквам.
Получи се супер тренировка, с много по-кратко почивки от предните.

Седмица 1 Трен 3: Преден Клек

1. Преден клек с 80 от 1RM: 3, 3, 3, 3, 3 x 45 кг

2. Преден клек, с пауза 2 сек в долна позиция: 8, 8, 8, 8 х 35 кг

3. Преден сплит клек: 8, 8, 8, 8 на крак с 25 кг щанга

4 и 5. СС от лег преса и сгъване задно бедро:
3 х 20 - 3 х 12

Храната:
1. Кафе
2. Варено телешко, безглутенова питка с течен шоколад, боровинки
3. По-късно ще пека свински вратни и сладки картофи.

Продължавам с пиенето всеки ден, ама поне съм го ограничила до 2-3 чаши просеко, без твърд алкохол.
Тук продължава да е много топло и бейбито ме извежда всяка вечер, не мога да ида на кръчма и да пия вода. Тази вечер може да мина само със сайдер, ще видим.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.09.16 17:16.

09.09.16
15:51

Последна тренировка за седмицата и така като си гледам смените, може би до сряда.
Днес работя вечерта, в събота и неделя и двата дни - двойни смени и в понеделник като за капак, работя сутринта.
Ако тази поредица не ме убие, нищо друго не би могло.
Днес се получи чудна тренировка. Спретнато и бързичко. Само дето съм червена шапчица и не се сетих да си направя 22те лицеви в началото, та накрая беше такава мъка кръстник.
Трицепсите ми щяха да експлоадират и ги правих с отлепване на дланите от земята, но  пак беше голям гърч.
Нищо , остават само два дни. Ама като се сетя, че ще трябва да ги правя някъде му 17 часовите работни и ми става лошо от сега.
Та ако в сряда не пиша, в края на безумната работна поредица, или съм сдала багажа от работа, или съм припаднала пияна на някой Лондонски булевард. :D

Седмица 1 Трен 4: Лег

1. Лег 80 % (приблизително) от 1 RM: 3,3,3,3,3 х 30 кг

2. Лег на пейка с пълно движение: 9,8,8,8 с 2 х 10 кг

3. Флор преса с тесен хват и 1 сек пауза в долно положение: 8,8,8,8 х 20 кг

4. Екстензия за трицепс с кабел: 10,10,10

Един от положителните ефекти на този начин на трениране, е че се побърквам от глад. Значи като тренирам 4 пъти седмично, се и храня повече, по-често. Особено се разяждам след дните за тяга и клек, ама и днес не пропуснах.

Храна:

1. Кафе
2. 2 препечени безглутенови питки намазани с ГХИ, телешки език около 150 гр, варено телешко около 100 гр, домат.
Още съм гладна, но след малко отивам на работа и там смятам да хапна 1/2 пиле със сладки картофи.
Бе така като гледам, от Високо Мазнинно, го обърнах на Високо Всичко хаха.
Карай, сила да имам, че с тва блъскане на работа. Замислям се да се огледам за нещо друго, ще видим.

От известно време, постоянно се чувствам уморена (може да е възрастово) :D и ме гложди един въпрос.
Като гледате как тренирам, развивам, прогресирам, и знаете целите и проблемите ми, има ли смисъл да си купувам някакви по-различни от ВСАА добавки?
Примерно бихте ли препоръчали нещо пред или пост тренировъчно или гледам, че доста народ и мъже и жени пият креатин.
Като  нямам предвид нещо краткосрочно, а по скоро нещо, което би подобрило ежедневието (и еженощието) ми и усещането ми за нормалност, при безумния ми начин на живот. Демек действащо най-вече срещу преумора и липса на качествен сън.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 09.09.16 15:53.

09.09.16
19:19

Kреатина определено ще ти помогне да възстановяваш  по бързо .....но нищо не може да замени качествения сън според мен ....;)

09.09.16
20:31

казано от overkill на 09.09.16, 19:19:

Kреатина определено ще ти помогне да възстановяваш  по бързо .....но нищо не може да замени качествения сън според мен ....;)

Благодаря Overkill :)
Още тази нощ ще поръчан креатин, да пробвам. И без това отдавна го обмислях.
Това със съня няма как да ми се получи, поне не в този живот. :D

10.09.16
00:02

Качествен мултивитамин, ако не си пробвала.

10.09.16
10:50

казано от Vanko на 10.09.16, 00:02:

Качествен мултивитамин, ако не си пробвала.

Пробвах през втората бременност и ми ставаше лошо. После пробвах пак, защото мислех, че може да е било от с,състоянието ми, пак ми ставаше лошо и не можех да спя.
Освен ако не препоръчате някои специфични, може би вече има доста по-добри на пазара, не бих правила експерименти. :)

10.09.16
11:12

Orange Triad е добър избор откъм цена/съдържание. С по-добрите форми на витамините D (холекалциферол) и B12 (метилкобаламин).

От кой ти ставаше лошо на теб?

Мила

10.09.16
11:13

казано от Maria Peeva на 09.09.16, 15:51:

От известно време, постоянно се чувствам уморена (може да е възрастово) :D и ме гложди един въпрос.
Като гледате как тренирам, развивам, прогресирам, и знаете целите и проблемите ми, има ли смисъл да си купувам някакви по-различни от ВСАА добавки?
Примерно бихте ли препоръчали нещо пред или пост тренировъчно или гледам, че доста народ и мъже и жени пият креатин.
Като  нямам предвид нещо краткосрочно, а по скоро нещо, което би подобрило ежедневието (и еженощието) ми и усещането ми за нормалност, при безумния ми начин на живот. Демек действащо най-вече срещу преумора и липса на качествен сън.

2 ст. от мен.

1. Бих избрала Протеин пред БЦАА, ако имаш възможност идвете
2. Рибено масло/крилово(но е скъпичко)
3. Витамин Д + Е
4. Магнезий
5. Адаптоген
6. Креатин

Myprotein и Bulkpowders са тина един клик разстояние. Качествени добавки, на доста добри цени (дори и за нас българите;) )

За съня няма добавка, която да компенсира липсата му.:(

Мнението беше редактирано от Мила на 10.09.16 11:16.

12.09.16
10:26

казано от Мила на 10.09.16, 11:13:

2 ст. от мен.

1. Бих избрала Протеин пред БЦАА, ако имаш възможност идвете
2. Рибено масло/крилово(но е скъпичко)
3. Витамин Д + Е
4. Магнезий
5. Адаптоген
6. Креатин

Myprotein и Bulkpowders са тина един клик разстояние. Качествени добавки, на доста добри цени (дори и за нас българите;) )

За съня няма добавка, която да компенсира липсата му.:(

Благодаря ти много Мила (sun)за препоръките!

От гореизброеното имам Телешки протеин, ВСАА, Рибена масло доста добро качество, вит Д и Магнезий.
Единственото нещо , което пия стриктоно е Магнезият.
Явно трябва по някакъв начин да си създам навици за приемането на останалите добавки.
Поръчах си Креатин и го очаквам да дойде  днес. Поръчах също и предтренировъчен микс с доста добри съставки, за сутрините когато искам да тренирам, но съм мортос.
Иначе всичко, което съм приемала е на Bulk.
Много съм доволна и от качеството и от цените. Изпращат ми имейли, когато правят  30, 50, 75 % намаления, събират се и някакви точки и ми правят постоянно отстъпки.
Да не говорим, че всичко пристига на следващия ден.
Сега остава да съм постоянна в приема и да си намеря добър адаптоген. :)

Сънят хем ми е, хем не ми е огромен проблем. Понякога сутрин ми иде да ревна с все глас :D ,  дори и добре наспана, понякога след 4 часа сън съм свежа на репичка.
Явно факторите за да се чувствам добре, са много и различни.
Днес най-накрая ще тренирам.
Тяга дей - йей :*

12.09.16
20:24

И тоя път оживях :D ма то такова като мен мре ли :D
Малко в събота вечерта към 24 часа не знаех дали случващото се е сън или истина, ама вчера вече бях ок, а пък тази сутрин се събудих като пич в 6:30 хаха.
Шашава работа, баш съм си АЗ.
Последните два дни лицеви, естествено ми се паднаха да са в двата поредни дни с двойни смени. В събота ги направих, докато колегите ме гледаха и закусваха, а вчера в парка пред ресторанта. Мисля, че каузата със сигурност си заслужаваше
22те дена с по 22, а по някой път 66 лицеви на ден, имаха и  прекрасен положителен визуален ефект- гръдната ми обиколка нарастна с почти сантиметър и половина. :D :D :D , вече си мисля да продължа да ги правя ежедневно. Раменете, ни вопъл ни стон, издържаха предизвикателството съвсем пичовски.
Днес ден за тяга. Събудих се, мога да кажа отпочинала. Само леко ми бяха зачервени очите, но тренировката ми мина съвсем леко, само дето ластичката ми за коса се скъса още в началото и умрях от жега с мойта чума навсякъде.
Четворките се получиха супер, после и шестиците.
Пускам клип и на гребането. Аз си виждам проблемите, но ако някой има да каже нещо е добре дошъл.

Тренировката:

Седмица 2 Трен 1: Тяга

1. Тяга 80% от 1RM: 4,4,4,4,4, х 72,5 кг

2. Тяга от дефицит: 8,8 х 65 кг ; 6,6 x 67,5кг

3. Гребане с наклон успоредно на пода: 8,8 х 30 кг; 6,6 х 32,5 кг

4 и 5 и 6 Сгъване задно бедро от седеж, абдуктор, адуктор : 4 х 15

Храната е ок.
Пак му изпуснах края на пиенето. В петък и събота Дайкирита, бяло вино, Просеко. Снощи Мартарити и  Просеко.
ГОЛЯМ ЕДИТ: Сега отивам да пия две чаши Просеко за здравето на Кобрето. Всъщност са две чаши Просеко и две Пина Колади :*
Щях да забравя-добавките ми пристигнаха.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.09.16 21:18.

13.09.16
19:07

Теги сЕка седмИца = 1/2 ГръПче :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 13.09.16 19:07.

14.09.16
02:58

Аз пуснах клипа и още преди да чета написаното и като видях техниката на гребането и въпреки, че не обичам да пиша в женските дневници :P не можех да се сдържа да не изкоментирам, но щом сме и добре дошли, поне няма да се чувствам като натрапник (blush)

С клипче е най-лесно, в много от видеотата дори има и обяснение как да се изпълнява:
(Видях, че го правиш в надхват чак след като постнах клипа, но движението е същото !)

Трябва да вдигнеш главата и да гледаш напред, гърдите напред и да дърпаш по към долната част на корема.
Лактите не се вижда от тук дали не са ти много разтворени.
Опитай да отпускаш тежестта още, но не като се навеждат, а като оставиш щангата да ти издърпа лопатките, опитай да ги отпуснеш долу и да се разтегнат.

Опитай и като вдигаш щангата да отпуснеш бицепса и ръцете да мислиш за тях като за куки и да усещаш как дърпаш щангата с гръбните мускули, а не толкова с бицепсите. Макара, че ти си жена и не ти трябва да имаш прекалено много мускули така, че и да не постигнеш това отпускане в ръцете не е проблем.

Ако гребеш с дъмбел, там също се дърпа към долната част на корема и погледа напред. Като цяло е много важно при гребните упражнения да можеш да отпуснеш ръката и бицепса, да ги усещаш ръцете като куки, тогава се натоварва най-добре гърба.

То си важи за всяко упражнение, ако не усещаш как работи мускула, значи не го правиш добре движението и няма да е толкова ефективно. А понякога дори самото движение може да е правилно и пак да не е толкова ефективно. Това важни особено много за някои упражнение, като мъртвя тяга с прави крака, хип тръст, хиперекстензии с акцент върху глутеусите и т.н.

Давам пример с тягата с прави крака, при нея е много много важно да имаш тази връзка между съзнанието и мускулите и когато почнеш да дърпаш щангата нагоре, трябва да си стегнеш мускулите на задното бедро и глутеусите, просто се опитваш да ги стегнеш мислено във момента в който почваш да дърпаш щангата нагоре и тежестта трябва да я усещаш в петите.

Тежестта въобще не трябва да е голяма, някои като не разбират и си набичват едни кила, все едно си правят класическа тяга и си мислят, че като са вдигнали от точка А до точка Б и готово, но те всъщност са си тренирали повече гърба вместо глутеуса и задното бедро.

Наскоро една приятелка ми се оплаква, че слага 30 кила за хип тръст и не го усеща, и аз и казах, че и 50 да сложи пак няма да го усети, защото няма правилна техника. Тук е същото като при тягата с прави крака, трябва да се изгради тази връзка между съзнанието и мускула.

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 14.09.16 03:54.

14.09.16
16:18

Заклевам се, повече да не се опитвам да изпия всичкото Просеко на света. :D
Снощи колегите ми направиха парти изненада, на терасата на единият от тях.
Много били щастливи откакто съм се върнала. Не знам защо са се уплашили, че искам да напускам, ама такива уговорки бяха да остана.....
Казаха, че съм им била скалата, на която всички се опирали и без мен всичко се разпаднало. Щях да ревна с все глас....така де обясних им че на никъде не съм тръгнала и естествено опустоших ъъъъ няколко бутилки от любимото си питие...
Та днес мам... му при всяко движение на щангата нагоре ах главата..8-) :D
Рамката в началото беше заета, та пуш пресата беше изцяло с обръщане. После вече военната си я правих от там.
Хватът на военната беше с палците при другите пръсти, както Сашо го прави и  обяснява. Много по- удобно май не е точната дума, но ми идва по-естествено и леко и според мен, мога да вдигна повече килограми така.

Тренировка:

Седмица 2 Трен 2: Пуш преса

1. Пуш преса 80% от 1RM: 4,4,4,4,4 х 27,5 кг
2. Военна преса: 8, 8 х 22,5 кг; 6,6 х 25 кг
3. Преса на наклонена 60° лежанка: 8,8с 2 х 10 кг ; 6,6 с 2 х 12 кг

4, 5 и 6 СС: Изнасяне ръце встрани - Повдигане напред- Бицепс: 3 х 12

Храната:

Няма засега, още ми е леко лошо и ми се пръска главата.
След тренировката креатинец.
На работа ще хапна нещо телешко.

Горната част, като че ли дръпва вече, по-пропорционално. Това, определено е мойта програма. Ще ги направя този път и 10те седмици, да видим дали и максовете ми са дръпнали.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 14.09.16 18:08.

16.09.16
16:11

Почивка малко днес, преди отново двойна смяна в събота :D
Много си обичам дните за тяга и преден клек.
Днес беше ред на предния клек. Така добре да го усещам това движение. Мисля, че ми се получава по-добре от клека на гръб.
По-дълбоко от това, вече няма накъде да клекна.
На клека с пауза в долна позиция, двете секунди ми изпиват сосеца, ама мнооого ми харесва.
Предния сплит клек ми е много лек с тези килограми, но ще продължавам да си следвам програмата, и така ми изпържва
задните части.

Седмица 2 Трен 3: Преден Клек

1. Преден клек с 80 от 1RM: 4,4,4,4,4 x 45 кг

2. Преден клек, с пауза 2 сек в долна позиция: 8, 8 х 35 кг; 6,6 х 37,5 кг

3. Преден сплит клек: 8,8 ( на крак )с 25 кг щанга, 6,6 (на крак) с 27,5 кг щанга.

4. Лег преса: 4 х 50, 25,15,15 повторения.

5. 120 сек клек с 15 кг.

Храна:

1. Кафе, доза предтренировъчен микс.
2. Варено телешко, шунка, шитаки и домат (след тренировка)
3. Ще готвя свинско със зеле.

Така, не стига че съм си хиперактивна по рождение, ами предтренировъчния микс, вече не знам къде, какво ми сбърква, та освен, че ми пламва кожата на лицето и шията, цял ден след това ме държи превъзбудена на макс.
Не е от кофеина, защото усещането е съвсем различно, пък и след това си спя съвсем добре. По скоро, сякаш съм ползвала разни нелегални стимуланти...минава ми мисъл дали не се получава някаква комбинация с креатина, но пък него го пия след тренировка.
Не се оплаквам де, просто ми е странно, чак ми харесва до такава степен, че ме кара да се чувствам леко гузна, все едно върша нещо нередно. Откачена работа хаха, ма кво се учудвам точно Аз.
В крайна сметка, ако не друго май положителния ефект ще е, че ще взема откажа алкохола.(Да не повярваш) :D

16.09.16
19:52

Само не и алкохола, тъкмо се кефя как напоследък не съм сама,а  виждам тук-там в разни дневници такива C2H5OH добавки, налЕ :D
Иначе... Какъв предтренировъчен комплекс пиеш? Мернах аргинина и креатин етил естер, но не видях какъв е точно pre-workout-a… Обмисля да пробвам единична доза да видя как ще е, и без това вече 4-5 човека ме “подтикват” да пробвам бустер, че квато съм изтрещяла, щяло да е “яко fun”, тааа, може да пробвам и после да срутя фитнеса :D

16.09.16
20:34

казано от Afhængig на 16.09.16, 19:52:

Само не и алкохола, тъкмо се кефя как напоследък не съм сама,а  виждам тук-там в разни дневници такива C2H5OH добавки, налЕ :D
Иначе... Какъв предтренировъчен комплекс пиеш? Мернах аргинина и креатин етил естер, но не видях какъв е точно pre-workout-a… Обмисля да пробвам единична доза да видя как ще е, и без това вече 4-5 човека ме “подтикват” да пробвам бустер, че квато съм изтрещяла, щяло да е “яко fun”, тааа, може да пробвам и после да срутя фитнеса :D

Ъъъъъ, тва с алкохола изобщо няма как да стане.  Той е една важна, неразделна част от живота ми, само се бАзиках :D ,  така че не си сама,  нибойся  :D
Таман докато си писала тук, отидох до отсрещната кръчма сама, поръчах си две чаши Просеко и излезнах в градината.
За да не ми досаждат петъчно вечерно настроени, разгонени мъжки екземпляри , забучих слушалките в ушите и се размазах на Rage against.
Пия си аз и по едно време нещо ми блесва в очите, обръщам се към съседната стена и се виждам себе си, в огледало с формата на сърце - Животът ми праща слънчеви зайчета, да ми покаже каква щастливка съм :D .
Сериозно поствам снимка, да си не
помислите, че си правя любовни колажи. :D

Иначе за бустера....хаха не личи ли, че още ме държи от сутринта. Пих го в 10:00 и  изтрещяла съм съм сериозно.
Нямам идея къде ще я завирам тая енергия, ама тренирах, готвих, чистих, мих, прах, прибирах дрехи, пазарувах, пих, продължавам да пия...
Горещо го препоръчвам на себеподобните си :D
Напоследък от няколко места ми казват, че трябвало да стана модел :D сериозно се замислям за рекламно лице на Bulk pouders хахаха

П.П. Ади, мислех си как и двете с тебе сме хиперакнивни дестройъри, като нищо ако тренираме заедно ше изпотрошим нечия зала, а па ако се и запиеме някой ден заедно о майкооооооо после ше ни дават и по Discovery channel и по National geographic :D :D :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 16.09.16 21:00.

16.09.16
21:56

Просекото не се брои за алкохол... 8-),както и за вино :D

Мнението беше редактирано от nervak на 16.09.16 21:56.

16.09.16
22:31

Абе... май не е от бустера :D просто ми се струва, че си се родила със самолетно гориво вместо кръв :*
Иначе... аз съм убедена дълбоко и сериозно, че един ден това ще се случи с тебе да тренираме /или да пием/ или и двете в неясна последователност/ и тогава... Наистина Discovery channel и много дзвероукротители от зоопарка ще трябват :D :D :D

p.s. А аз съм джокала червено вино ти докато си писала (d) Наздравйее !

16.09.16
23:18

казано от nervak на 16.09.16, 21:56:

Просекото не се брои за алкохол... 8-),както и за вино :D

Нервак, благодаря ти тогава за успокоението. :*
Вече с чиста съвест ще броя дните, в които фукам Само Просеко, за безалкохолни. :D

Ади, (и на всички останали) а наздраве! (d) , че бях във ваната докато ти си пила вино и писала :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 16.09.16 23:48.

16.09.16
23:44

Казах ли ви, че скоро ще ми викате Мара Гърбо :D
Да си поспамя още малко, че пак ще изчезна за малко да поработя тия дни 8-)

19.09.16
19:07

Нещо ги свикнах мойте колеги да бухам всяка събота дабъл и взе, че им хареса, ама после аз давам заето два дни...махни.
Тая сутрин събуждането ми беше изключително трудно. Докато отлепвах се колебаех от какво имам по-голяма нужда-  две седмици непробуден сън, няколко шота Makers Mark, или мъж. :D

На всичкото отгоре, днес по време на тренировката ми звънят, ако съм можела да работя довечера???? Ха ха ха май ще се науча да казвам не.
Харесвам си и работата и колегите, ама децата са ми най-важни, да ме прощават колегите.
Обожавам времето прекарано с момчетата си, заедно вечер и без това вече порастнаха и все по-малко внимание ни обръщат. Като пропусна да ги видя събота и неделя, кога?
Вече ми липсват дните, когато бяха малки и си бях у дома с тях по цял ден.

Както и да е, отказах да работя днес, тренирах, изчистих си къщата, поиграх си и с котето, готвя в момента няколко неща за момчетата и смятам да отидем по-късно до отсрещната кръчма за дежурните питиета.

Реших, да не решавам да спирам пиенето, защото при мен не става така. Явно вече си влизам в ритъм и съм сигурна, че всичко отново ще се нареди от самосебе си.

Иначе тренировката много добре се получи.
Всичко си върви по план. Леко ми беше навсякъде, кофите и те май стават все по-добри. Другият път ще съм готова и за видео.
Шестичките с двете дванайсетки, о мамо толкова добре да ги усещах.
Флор пресата я правя с още по - тесен хват и повече от секунда в долна позиция, мисля, че я овладях доста добре и нея.
Накрая вече, така си изпържих трицепсите, че ме засърбяха, абе направо пълен Tricepsgasm.

Май стана много добре, че реших да започна отначало, опитът си е опит, всичко става много по-добре.

Седмица 2 Трен 4: Лег

1. Лег 80 % (приблизително) от 1 RM: 4,4,4,4,4 х 30 кг

2. Лег на пейка с пълно движение: 8,8 с 2 х 10 кг; 6,6 с 2 х 12 кг

3. Флор преса с тесен хват и 1 сек пауза в долно положение: 8,8 х 20 кг; 6,6 х 25 кг

4 и 5: СС Набиране : 6,6,5,5 - Кофички: 7,6,6,4

6. Екстензии за трицепс с кабел: 3 х 10,10,10;

Храната:

В изобилие всички тези дни.
Пих си бустера по време на двойната смяна в събота и преди вечерната в неделя. Продължавам да имам същото усещане от него, но в никакъв случай не ми е неприятно. :D
Днес:
1. Кафе, 4 оризовки с натурален шоколад
2. Бустера 30 минути преди тренировка.
3. 6 оризовки запечени с мляно телешко, домат и креатин след тренировката.
4. Костен булъон, варено телешко.
5. Ще бъде свинско със зеле.

Утре люююбимият ми тяга ден. :*

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.09.16 19:10.

19.09.16
22:05

казано от Mariya Peeva на 19.09.16, 19:07:

Докато отлепвах се колебаех от какво имам по-голяма нужда-  две седмици непробуден сън, няколко шота Makers Mark, или мъж. :D

...

Може всичките неща вкарани в суперсерия да ги редуваш... Трисет? :D кръгова? :D най-добре - дроп серия? :D

Много си яка, btw, не знам дали съм го казвала :) А инак и на мен ми е ден за тяга, ще тегавеем паралелно :D

19.09.16
23:16

казано от Afhængig на 19.09.16, 22:05:

казано от Mariya Peeva на 19.09.16, 19:07:

Докато отлепвах се колебаех от какво имам по-голяма нужда-  две седмици непробуден сън, няколко шота Makers Mark, или мъж. :D
...

Може всичките неща вкарани в суперсерия да ги редуваш... Трисет? :D кръгова? :D най-добре - дроп серия? :D

Много си яка, btw, не знам дали съм го казвала :) А инак и на мен ми е ден за тяга, ще тегавеем паралелно :D

Хихихи Адииииии :* излизам от ваната и припадам от смях :D :D дроп серия за съня даааа, иначе ще си проспя и пиячката и мъжа хаха

BTW ти си ПО-яка :D имаш супер потенциал.
Абе красива, умна, млада, силна, нахъсана....(muscle) (nlove5)

Отивам отсреща за няколко шота, че явно утре ше е тегав ден. :D

Закрит Акаунт

19.09.16
23:27

Абе пусто пиене. И аз сега след залата опънах едно шише с бирка от 2 литра и едно уйскенце около 100 мл. и все едно нищо не съм куснал :D С няколко цигари естествено-пуша от най-тежките.
Ще махам всичко това, дай Боже, ама да не е таз година, защото е Високосна......нали в такава не се правили уж кардинални промени, а аз понеже съм си суеверен, ще е догодина :D

19.09.16
23:50

казано от Dydo на 19.09.16, 23:27:

Абе пусто пиене. И аз сега след залата опънах едно шише с бирка от 2 литра и едно уйскенце около 100 мл. и все едно нищо не съм куснал :D С няколко цигари естествено-пуша от най-тежките.
Ще махам всичко това, дай Боже, ама да не е таз година, защото е Високосна......нали в такава не се правили уж кардинални промени, а аз понеже съм си суеверен, ще е догодина :D

Да ти кажа честно нито съм суеверна, нито съм чак пък толкова сигурна, че изобщо искам да махна пиенето изцяло. Не виждам на какво всъщност ми пречи, напротив докато ме кара да се чувствам по-начина, по който се чувствам досега, май ще си карам така.
Че пия редовно и доста-да, но пък не се напивам и нямам никакъв, ама никакъв махмурлук (с малки изключения) :D
Виж цигарите ги отказах преди 8 години. Пушех по 2 кутии на ден и аз като теб от най-тежките, нали съм по силните усещания. Сега дърпам от време на време на колегите от това дето има името ми в него :D и то щото ми харесва аромата, не друго.
С натопорчения ми начин на живот, правя това, което леко ме държи във въздуха и ме кара да се чувствам щастлива. И без това са малко нещата, про това са легални хаха, ако взема да ги откажа и тях, по добре да побързам да остарея и да си ходя. :D

П.П. Догодина чука на вратата, така че я по-добре си помисли :D

Life is short, live it!

Аааа, сега трябва голяма червена точка или да взема да си прекръстя дневника на Shameless, та да се знае :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.09.16 00:01.

20.09.16
00:04

хахаха, ще ме убиете :Д Няма с’я да си мерим бицагите, яки сме и двете и имаме deal :D състезания само по надпиване, молА :Д
Дидо, мерсииии много - тази информация ми беше достатъчна хич да не си и помислям за промени до края на годината :D А щом и още един пияч се включи... освен да ходя да сипя една водка, друго не остава! Наздраве, пичове! ;)

Закрит Акаунт

20.09.16
00:20

Наздраве (coffee) :D .... ами не видях икона за салют.
Абе то, Мария и аз така-изпия понякога например 500-600 мл. концентрат и на другия ден все едно не съм пил-на шест съм си, а други хора една седмица ще са болни. На това му казват вдигане на толеранса :D

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 20.09.16 00:21.

20.09.16
00:34

Айде наздраве и от мен! (d)
Явно и тримата не страдаме от липса на
ALDH, да сме живи и здрави.
Нямате представа, колко ми е хубаво, че не съм сама хаха, вече сме “Dydo, cLeaner and Croft” :D
Айде сега къш по леглата, сомнамбули такива, че BB brother is watching us…

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.09.16 02:22.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1