Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

26.08.16
17:21

казано от Queen Cobra на 26.08.16, 16:32:

Както върви лафа-да смесваш  алкохол и кафе- нямам думи.

Мирааааа, айде малко по-позитивно деее :*
Ми запила съм се, ваканция съм, не съм си идвала от толкова време, убаво ми е. :D
Аз съм си екстремна, ама Няма да е вечно, ще свърши и това и ще си вляза в ритъм. :D

Е, естествено не съм пример за 16 годишните във форума, но и това никога не ми е било цел.
Който е по-малък от мен, с повече от 25 години, ша замоля много учтиво, да не ме чете.

Може да сложат червена точка на дневника ми за следващата седмица. :D
След това, обещавам да съм добра. (wasntme)

Айде рок ЕНД рол :D

26.08.16
17:36

Щот си секси, ти прощавам :)
Но си тормозиш бъбреците с тази комбинация. И двете дехидратират, а и затормозяваш черния дроб, докато обработи токсините.1-2 литра вода допълнително ще е от повече полза, вместо кафе.

26.08.16
18:05

казано от Queen Cobra на 26.08.16, 17:36:

Щот си секси, ти прощавам :)
Но си тормозиш бъбреците с тази комбинация. И двете дехидратират, а и затормозяваш черния дроб, докато обработи токсините.1-2 литра вода допълнително ще е от повече полза, вместо кафе.

:*  (nlove5) Виж това с бъбреците, наистина ми е проблем. Обаче пък имам навика, когато тръгна по наклонената плоскост, на шот концентрат, да пия по поне 300 мл вода. Така че ми се събира доста вода (толкова, че даже май ме е срам)#данеповярваш# :D
Тази вечер Рок клуб :P

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.08.16 19:25.

26.08.16
22:13

АлкохолА убива пола, с плодови сокове- към сексуални скокове :D Пийвай си смело, щом душата си го иска ;) Аз като обуя кънките ,само за протекция на бъбреците мисля :D
П.П. Крооофт, нумеро уно си ! ;)

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 26.08.16 22:14.

26.08.16
22:30

Кобре...не бива да си такъв бабишкелллл...бъбреци ,дробове...Аз ако бях на твое място,нямаше да може да ме съберат от купони...а не да си лягам в 9,30…
Тук се мисли за ЦНС...10-15 дена разцепване,ще и повлияят повече от благотворно!
Сега...наздраве ,много ясно! (grin)

26.08.16
22:37

Безусловно се съгласявам с Нервака, само да добавя, че ако след първата вечер ти е гадно, на сутринта - клин, клин избива :D По-мъдри пиячи от мен са го измислили

26.08.16
23:10

казано от ME4O_TURIST на 26.08.16, 22:37:

Безусловно се съгласявам с Нервака, само да добавя, че ако след първата вечер ти е гадно, на сутринта - клин, клин избива :D По-мъдри пиячи от мен са го измислили

Не си спомням точно първата вечер :D :D :D обаче, със сигурност на сутринта отдавна не ми е гадно, а тва с клина, май аз съм го измислила  :P
Може вече да ми викате Маръ мЪдрата :D 8-) :P

П.П. Мечо, скоро ше те черпя визуално :* :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.08.16 23:13.

26.08.16
23:17

Mara Croft Wedge? :D :D

26.08.16
23:48

казано от nervak на 26.08.16, 23:17:

Mara Croft Wedge? :D :D

The Wedge кожен или ? хахаха
Новото име на дневника ми  :D
:D :D :D Звучи секси :D (d) (beer)
Казах аз нещо за червена точка, някъде по-нагоре хахаха

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.08.16 23:51.

28.08.16
16:48

Крофт продължава да е в рая.
Обещах си два дни без тренировка и го спазих.
Правя само предизвикателството с лицевите.
На ден 7, мъжът ми има неблагоразумието да коментира, че сега остава да ги направя и с токчета, та вчера правих лицеви по рокля и обувки с висок ток. :D и то след като се бях прибрала в 5:30 сутринта. На всичкото отгоре видеото не се записа, че паметта била пълна и трябваше да повторя хаха, обувките се хлъзгаха ужасно по тревата, а техниката беше покъртителна. Ама нали уча децата, че като даваш обещания, после трябва да ги спазваш.
Правих барбекю. Не съм забравила да паля огън (sun)
Храната ми е изключително чиста и качествена, когато изобщо присъства. Пиенето е точно обратното :D

Днес правим 22 години от сватбата, но само ще изведа родата да се почерпим и ще се пробвам да не се оливам, че утре е ден за тежка тяга.

The hangover part 4:

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 29.08.16 09:08.

Много си красива! Мъжът ти е бил прав за лицевите с рокля, друго усещане носят. :D
Весело довечера, забавлявайте се! :)

Надявам се да позволиш един малък коментар за лицевите - внимавай с техниката, защото ги правиш вече всеки ден, а съдейки по снимките, имаш още работа в подобряването на позицията на лактите.
В момента, ако те погледне някой от птичи поглед, лактите ти са на едно ниво на раменете и рамене-раменни кости-лакти-торс образуват буквата “T”. Старай се да промениш така позицията, че от птичи поглед да прилича повече на стрелка - т.е. лактите да отидат назад + по-близко до тялото. :)

Иначе ме кефи колко си надъхана, последователна и сериозна към каузата - уважавам такива хора, но така изведнъж започна да правиш повече лицеви (всеки ден по 22) и продължаваш да запаметяваш техника, която няма да ти е полезна и ще ти стане по-трудно в бъдеще да се отучиш от нея. Така поне мисля.

28.08.16
17:15

Изглеждаш наистина умопомрачително секси! :* :*
———————————-
Лицевите обаче и те са с умопомрачителна техника на клиповете, не знам как не те болят раменете след 7 дена експерименти. Освен напълно правилните съвети на Рони - лактитее :) ги прави 2 пъти по-бавно, дишай правилно-вдишвай при спускане и издишвай на всяко повдигане , изправи дупето в една линия - да не стърчи и да не пропада и давай по -дълбоко, след 15 броя като се измориш, става мазало с движението - абе опри ги тия хубави цици в пода  :)

28.08.16
17:28

Като сектанти сте с тия лакти. Приемето го като разновидност на лицевите опори. Повече и се натоварвали раменете- ами голям праз. Супер си, Крофт ! Секси маафака :D ;)

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 28.08.16 17:29.

28.08.16
17:32

казано от ME4O_TURIST на 28.08.16, 17:28:

Като сектанти сте с тия лакти. Приемето го като разновидност на лицевите опори. Повече и се натоварвали раменете- ами голям праз. Супер си, Крофт ! Секси маафака :D ;)

Голям е празът, Ме4о :) Нали тренираме за здраве и дълголетие, а не да се травмираме.
И аз така си мислех до не отдавна и така ги правих, даже спорих безумно с останалите съфорумници.
Но просто не бях права.
Прочети там, някаква биомеханика имала пръст :D :)

28.08.16
17:35

казано от ME4O_TURIST на 28.08.16, 17:28:

Мечо,  проблема не е в повечето натоваряане на раменете, а във вредното движение на ябълката на костта. Ако се замислиш, то и раменната преса с лост не се прави като Т, а ръцете започват с лактите отпред, поради същата причина.

28.08.16
17:37

Същото е като при лежанката. От утре почвам и аз да ги правя така. След 100 години може и да се контузя :D Много стрийтфитъри разнообразяват лицевите по този начин, не съм забелязал да са оконтузени.

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 28.08.16 17:38.

28.08.16
17:49

Точно като при лежанката е. Тя не се прави с Т образни ръце, а с лакти под ъгъл към тялото, както и при лицевите.
Не знам по какъв начин разбираш, че някой НЕ Е оконтузен- по това, че го твърди ли? :D

28.08.16
18:40

Благодаря ви много за коментарите мили хора. (sun)
Наистина се старая, но ми е трудно да направя 44 или 66 лицеви с по-прибрани лакти. Първите серии винаги ми се получават по - добре.
10 лицеви ги правя много по-стриктно. Като приключи предизвикателството, задължително ще оправя техниката.
@Мечо :D черпя :

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.08.16 18:40.

28.08.16
18:51

‘##Hot MILF naked workout outdoor ## :D :D :)
(малко по-добре са ;) )

28.08.16
19:01

казано от Queen Cobra на 28.08.16, 18:51:

‘##Hot MILF naked workout outdoor ## :D :D :)
(малко по-добре са ;) )

:* :* :* (d)

29.08.16
17:48

Крофт, ако бях мъж... щеше да трябва да те пазят да не те извлека нЕкоя вечер през дуварО и да те правя булка у наше село... :)
п.с. какво е това предизвикателство с лицевите, втори дневник го виждам вече, не съм в час все още наваксвам какво се случва :D искам и ааааз :D

Мнението беше редактирано от RogueOne на 29.08.16 17:48.

29.08.16
21:35

казано от Afhaengig на 29.08.16, 17:48:

Крофт, ако бях мъж...

Ама вие с Тодорова, нещо си мислите, че нашата е много лесна :Д

Мнението беше редактирано от ddd на 29.08.16 21:36.

29.08.16
21:44

казано от ddd на 29.08.16, 21:35:

Крофт, ако бях мъж...

Две жени не могат да правят секс ли :D то и двама мъже могат де, ама е гнусничко.

29.08.16
21:45

казано от ddd на 29.08.16, 21:35:

Крофт, ако бях мъж...

А, не казвам, че е лесна,
но с нас наоколо е интересна :D

Мнението беше редактирано от RogueOne на 29.08.16 21:45.

29.08.16
21:53

А бе канят се нещо, едната на Саня, другата на Мария ;Д

29.08.16
22:01

казано от ddd на 29.08.16, 21:53:

А бе канят се нещо, едната на Саня, другата на Мария ;Д

Аааа, и на Саня се каня...
Ама аз и на себе си се каня... понякога, когато правя стречинг срещу огледалото... само аз си знам какво ми е ;(  понякога понечвам да целуна това прекрасно създание... и после цял ден ходя с цицини ;(  колко мъка има по тоя свят...

(спирам спама :Д)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 29.08.16 22:03.

29.08.16
23:27

Крофт, ако бях мъж... щеше да трябва да те пазят да не те извлека нЕкоя вечер през дуварО и да те правя булка у наше село... :)
п.с. какво е това предизвикателство с лицевите, втори дневник го виждам вече, не съм в час все още наваксвам какво се случва :D искам и ааааз :D

Хахахахах, а пък аз с огромен кеф щях да ти прИстана :D :D :D

Дай фейсбук да те номинирам :* каузата е много добра.
22 лицеви опори на ден, в продължение на 22 дни. Статистиката е, че 22 ветерана се самоубиват дневно и се пробваме да се разшумим из целия свят, нещо като превенция срещу депресията.
Мой много близък приятел и партньор в кикбокса се самоуби този февруари, затова съм ги взела толкова присърце и с каквато и да е покъртителна техника ще си ги направя 22та дена.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 29.08.16 23:32.

29.08.16
23:41

казано от Maria Peeva на 29.08.16, 23:27:

Хахахахах, а пък аз с огромен кеф щях да ти прИстана :D :D :D

Дай фейсбук да те номинирам :* каузата е много добра.
22 лицеви опори на ден, в продължение на 22 дни. Статистиката е, че 22 ветерана се самоубиват дневно и се пробваме да се разшумим из целия свят, нещо като превенция срещу депресията.
Мой много близък приятел и партньор в кикбокса се самоуби този февруари, затова съм ги взела толкова присърце и с каквато и да е покъртителна техника ще си ги направя 22та дена.

I’m in ! Преди да е станало 30ти ще цъкна първата 22-ка! Добавих те във фейсбук, действай!

30.08.16
00:05

:D Може ли винаги да пропускам купона в собствения си дневник :D

Снощи не можах да заспя до късно и въпреки че на семейната почерпка пих само един джин и два малки Джеймисъна, като се прибрахме у дома, всички си легнаха, а аз останах сама в кухнята и леко се подхлъзнах с още ирландски напитки.
Естествено днес тренировката ми беше тегава и реших да прекъсна програмата и да я започна отначало, като се прибера в Лондон.

Пак се натоварих доста добре. Утре със сигурност гЪ@@т и задното бедро ще са гипс.

Тренировка:

1. Тяга: 3,3,3 х 82,5 кг.
2. Сумо тяга от дефицит : 10 х 4 @ 55 кг
3. Тръстери: 4 х 6 @ 25 кг
4. Гребане: 3 х 10 @ 30 кг
5 и 6. СС Добро утро 10 х 8 @ 35 кг - Ренегатско гребане 10 х 10 @ 14 кг
7 и 8. СС Обръщане: 5 х 5 @ 30 кг - Бицепс 5 х 20 с 2 х 7 кг

22 лицеви :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 30.08.16 00:14.

30.08.16
00:09

казано от Afhaengig на 29.08.16, 23:41:

I’m in ! Преди да е станало 30ти ще цъкна първата 22-ка! Добавих те във фейсбук, действай!

Супер Ади, благодаря ти! :*
Утре те номинирам :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 30.08.16 00:10.

30.08.16
22:03

Последна тренировка на родна земя.
Морно ми беше от снощи, лека мускулна треска от вчера, но ми се ходеше до залата и пак стана не лоша тренировка.

1. Румънска тяга : 2 х 10@ 50 кг; 10,10,8,8,8 х 60 кг
2. Гребане: 8 х 10 @35 кг
3. Обръщане: 10 х 6 @30кг
4. Малко едит :D имаше и набирания и кофички в СС накрая, но не съм ги записала в тефтера.
22 лицеви 8-)

Супер си беше за моментното ми състояние.
След петък ще се адаптирам към Лондонското и те така.

Никаква храна до 18:00 часа после малко коктейли, в момента съм на Джеймисън. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 31.08.16 08:19.

03.09.16
17:41

Мина ми ваканцията и вече съм в Лондон.
Отдавна не бях имала такива безгрижни дни. Уви, минаха бързо.
Вчера пътувахме близо 10 часа и когато се прибрахме бях направо съсипана.
Докато оправих багажа, пране и чистене след две седмици без мен у дома, миене, къпане....и направо вече бях труп.
Направих се лицевите някак си :D извиних се на любовта ми, че съм много уморена и заспах на дивана пред телевизора.
Днес милото цял ден ме обгрижва. Даже каза, че понеже знае колко съм зажадняла за платформата си за тяга хаха и че няма нищо против да ме изчака да се натренирам и тогава да излезем да се видим на по питие и спокойствие.
Казва, че изцяло  съм отслабнала, а пък дупето ми никога не е било, тооолкова красиво (ако изобщо можеш да наречеш нещо такова красиво) :D Като се гледам поне не съм замазала много, въпреки количеството алкохол. :D
Сега докато пиша, ми пълни ваната с разни соли и други глезни и ми е запалил ароматни свещи навсякъде. Непоправим романтик си имам аз. :P
Реших днес да направя една адаптираща тренировка преди да се върна към четиридневния сплит. Получи се много добре, чак се очудих откъде взех сили.
Не се изхвърлих с килограмите и работих без да ми е особено тежко и да излизам от зоната на комфорта, но като че ли тези лостове и изобщо всичко в залата ми, са като цяло много по-комфортни от тези във Враца.

Тренировка:

0: Клек с 20кг, 40 кг, 50 кг, 55 кг;

1 и 2: В СС с почивка, колкото за придвижване от рамката за клек до платформата за тяга
Клек с 55 кг 5,5,5,5 - Румънска тяга с 60 кг: 15,15,15,15

3. Четири кръга:

1.Изнасяне ръце напред с диск 10 кг: 12,12,12,12
2.Гоблет клек със синята пудовка: 15,15,15,15
3.Снач с една ръка с жълтата пудовка: 10,10,10,10 на ръка. (Става все по-добре)

Едит: Някой знае ли колко кг са голямата синя и малката жълта пудовки? Не е от огромно значение, просто да знам с какво тренирам.

Добре пораздвижих. Повече от доволна съм.

Ще ми е трудно да премина бързо на сух режим, ама и нямам намерение да си давам особен зор. А пък и с такива оферти като тукашните...забележете петъчната оферта на една от долните снимки.
Айде хубава вечер и приятна неделя.:D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 03.09.16 21:25.

04.09.16
19:11

Вече мога да кажа, че се адаптирах и даже забравих, че съм била почивка.
Вчера съвсем си починах от почивката, лягайки си в 22:30 - нещо съвсем нетипично за мен.
Сутринта станах рано, докато пиех кафе наспамих няколко дневника :D , изчистих кухнята и отидох да тренирам.
Реших вместо да продължа по програмата и да се окаже, че покрай ваканционните ми, алкохолни залитания ми е паднала силата, по-добре да започна от начало-тотален deload.
Мисля, че взех правилното решение. Получи сез много стегната и функционална тренировка, без размотаване и почти без почивки.
Отбелязвам си, че тренирам от около 3 години, вярно, не особено сериозно ( поради липса на време), но никога досега не съм имала такъв бърз напредък, както последните два месеца ( силово и визуално)
Чувствам се удволетворена от постигнатото, явно това е моят начин и смятам да продължавам в същия дух.

Тренировката:

Седмица 1 Трен 1: Тяга

1. Тяга 80% от 1RM: 3,3,3,3,3 х 72,5 кг

2. Тяга от дефицит: 8,8,8,8 х 65 кг

3. Гребане с наклон успоредно на пода: 8,8,8,8 х 30 кг

4 и 5 и 6 Сгъване задно бедро от седеж, абдуктор, адуктор : 4 х 15

Храната:

Храната си е същата. Не съм я разваляла. Днес обядвах в любимият си Ямайски ресторант Turtle Bay.
Поръчах си телешки бъргър с кълцано свинско, лук и сладки картофи. Поръчах си и чаша бяло вино, а сервитьорката ми донесе две хахаха (сигурно така съм изглеждала) шегувам се - имали били оферта 2 за 1.
Пусто много малки порции, вкусно беше, ама не можа да ми стигне и за долния ляв кътник. :D
За десерт се изглезих с ананас на грил, със сос от карамелизиран ром и кокосов сладолед.

Навсякъде чета за разни тахани...:D
И понеже и аз съм човек и ми се дояждат такива неща, но не мога да ги ям, взех че си намерих сладко от кокосово мляко и кокосов нектар. (inlove)
Взех си също и течен шоколад без ядки, мляко и глутен. Купих си и други глезотии, за когато реша, че имам нужда от повече калории.

Лека седмица на всички.
Започвам работа във Вторник, но за това пък, до края на месеца имам да изработя 21 смени-красота. 8-)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.09.16 19:17.

04.09.16
21:11

Голямо вдъхновение си, Мария! Продължавай в същия дух! :)

04.09.16
22:04

казано от Диляна на 04.09.16, 21:11:

Голямо вдъхновение си, Мария! Продължавай в същия дух! :)

Много ти благодаря, Дили! (F)
И ти се справяш чудесно. Следя те с интерес. :) (sun)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.09.16 22:05.

05.09.16
17:45

Днешната пуш преса ми тежеше повече от вчерашната тяга. :D
В началото на тренировката усещах ръцете си вдървени, а в края - напомпани до край, сякаш щяха да гръмнат.
Иначе, осмиците на военната, бяха много по-контролирани и качествени, от когато за пръв път започнах програмата.
Разликата с предишната първа тренировка на пуш пресата е, че на 60° лежанка имаше имаше дъмбели 10 кг и асистиращите бяха различни.
Добре се получи. Ръцете ми още стоят разперени, като на Врачански борец. :D

Тренировка:

Седмица 1 Трен 2: Пуш преса

1. Пуш преса 80% от 1RM: 3, 3, 3, 3, 3 х 27,5 кг

2. Военна преса: 8, 8, 8, 8 х 22,5 кг

3. Преса на наклонена 60° лежанка: 10,10,10 с 2 х 10 кг

4 и 5 в СС: Изнасяне ръце встрани - Някакво придърпване на кабелите: 3 х 12

Пак едит- забравих да си напиша хопчетата:
6. Подскоци на един крак с дъмбел: 4 х 50 (на крак)

Храната:

1. Кафе с ГХИ, кокосово масло, мака и кокосов нектар.
2. Салата с бекон, чоризо и хумус
3. Ще бъде съомга със сладки картофи и салата.

Нямам търпение да минат 10 седмици, че вече съм си харесала нова програма.
Ще си я направя първо тази до край обаче, защото дори да стигнах само до 7 седмица, видях невероятните резултати върху себе си.
Абе тежкото си е тежко и постоянството в добавка си казват думата.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 06.09.16 10:06.

07.09.16
21:57

Вчера беше първият ми работен ден, след като се върнах от България.
Този път ми беше много трудно да се адаптирам. Мисля, че това беше най-хубавата ми ваканция откакто живея в Лондон.
Може да е само защото не си бях идвала от по-дълго време, но всичко толкова много ми хареса. Видях стари приятели, направих нови.
И днес все още ми е малко депресивно и къде под действието на развихрилите се събития в дневника на Кобрето, къде заради лична закачка с нея, взех че я номинирах за 22 дневното предизвикателство.
Лесно ни беше на всички да я съветваме и нападаме, но пак казвам -  само тя си знае какво и е. Млада е, умна е, голям пич е и ще се справи и с този период от живота си.
Мисля, че в края на лятото всеки се депресира малко или много и смятам това за съвсем нормално.
Затова и  намирам предизвикателството, което правя, за дошло точно навреме при мен. Имам лична причина да го продължавам и да го довърша докрая.
Всъщност причините са две.
Баща ми е полковник, който беше шеф на отдела за борба с организираната престъпност.
Заедно преживяхме 2 палежа, 1 бомба, коята срути цялата ни къща, тухли бяха намерени на 300 метра в полето, опити за отвличане и тн.
Аз бях млада и го преживях, но за  баща ми си остана травма за цял живот.
Разказвала съм и за приятелят ми, който се самоуби този февруари и също страдаше от депресия.
Депресията не е срамна болест и ако има начин да бъде открит лек или терапия, която да гарантира, не само моментно подобрение, аз лично ще правя не само по 22 лицеви за 23 дни, а ако трябва ще ги бича цял живот.
Както и да е днес беше 18 ден, останаха още 4. Надявам се да съм успяла да предам посланието, на колкото може хора повече.

Радвам се, че нямам никакви болки или телесни поражения заради лошата техника, но пак казвам, че само така мога да направя толкова бройки. След 4 дни ще почина малко от лицевите и после ще започна да ги заучавам с добра техника.

Иначе на работа колегите ми ме посрещнаха с Просеко и подаръци. Личеше им, че искрено се радват, че съм се върнала.

Днешните лицеви ги правих в ресторанта пред клиентите и колегите хаха.

И така влизам в час и с работата и с тренировките. Утре е ден за преден клек. Любопитно ми е как ще се справя.
Опитвам се да забравя и да продължа да се радвам  на малките неща.

07.09.16
22:53

Аз само се отбивам да кажа, че съм много щастлива, че бях номинирана ;)
За мен също това е повече от поредния challenge, в който да се “самодоказвам” и да се пъна да се гоня със себе си... Сантиментална нотка ме държи да бутам, отговорна пред себе си. Рядко се замисляме в тоя живот пред кого и как сме отговорни, а често се покриваме от това си задължение... (или може би просто аз съм така...)
Есента е прекрасен сезон, тя - като една алегория на живота - е просто фаза. Може да бъде мрачна, но може да бъде пъстра, да срещнеш “циганското лято” е нея... или пък подранила зима. Но сезоните се сменят, пролет пак ще има, независимо кога и как :) животът тече... лицевите се въртят ;) предизвиканите също... Много го избичих на философстване, при това дървено :)
Но обобщено да го кажа: БЛАГОДАРЯ! :)
И Keep walking… pushup-ing :D (muscle) (tmi)

08.09.16
00:13

Умрем да пиша и после да трия :D
Кво викаш Ади, на всяка лицева по шот Джони :*

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.09.16 01:27.

08.09.16
09:40

8-) Добре де,не те ли е срам?
Да си в Лондон и да налиташ на ” уиски”  джони???
Чакай да не съм голословен ...ВЪЛНА почивка...“Bruichladdich” Waves   ама 7 годишното)))))))))

Мнението беше редактирано от nervak на 08.09.16 10:09.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1