Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

17.08.16
23:30

Момчето с танците да не се казва Костадин?

18.08.16
00:48

казано от Afhaengig на 17.08.16, 22:52:

1. Еб@си якия гръб! (nlove5)
2. Цялата си супер яка, ако не съм казвала, пак да кажа!!!
3. Пиня коладата.... Не е библейско!

:*

Благодаря, благодаря, благодаря! :*
Направо сЪ наПиноКоладчих .....хахаха

18.08.16
00:50

казано от Von Suthaus на 17.08.16, 23:30:

Момчето с танците да не се казва Костадин?

Не, казва се Бойко и е от Враца. :D
Живее в Пловдив, последните 15-20 години.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 18.08.16 01:52.

19.08.16
21:31

А здрасти от София :D
Снощи кацнахме късно, но пътуването беше много ок.
Днес се наспахме и със снахата пихме кафе, после отскочихме до най-близката зала да и покажа някои основни движения.
#Санче# :D да знаеш мила, че те бихме по Old school зала.
Влизаме със снахата, приближаваме се до момчето, което изглеждаше може да ни даде информация, а той ни разправя, че фитнеса бил малко мъжки. :D :D :D а аз му разправям, че за нас това не е никакъв проблем, напротив...
Много малка зала, леко тип гараж, но си имаше всичко. На единия от лостовете, постоянно му падаше един болт :D, ма ния по мъжки си продължавахме...
Доста добре раздвижихме и двете.
Едно момче за пръв път правеше преден клек и един готин пич му помагаше. Беше стигнал до 30 кг.
Свършихме с лежанката и ги питам може ли да се редуваме на рамката за клек. Няма вика проблем , искала ли съм да ми свали тежестите хахах
Та тъй, по няколко серии почти от всичко, като завърших с тяга. Супер се получи.
После баня, просеко, коктейли, пак просеко, коктейли...(d) :P
София е много красива (sun)

Тренировка:

1. Лежанка: 5 х 6 @ 30 кг
2. Преден клек и 1/4 : 5 х 10@ 30 кг
3. Румънска тяга: 4 х 15 х 40 кг
4 и 5 СС Бицепс и трицепс 4 х 10
5. Тяга : 5,5,4,4 х 80 кг

I am in heaven :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.08.16 22:30.

19.08.16
21:52

казано от Maria Peeva на 19.08.16, 21:31:

You are welcome (F)(d)

19.08.16
21:58

Ухааа къде я намерихте тая зала?
Иначе виждам един Апераменто Голд да се прокрадва там... Любим ми е (sun)

19.08.16
22:36

казано от Sanya на 19.08.16, 21:58:

Ухааа къде я намерихте тая зала?
Иначе виждам един Апераменто Голд да се прокрадва там... Любим ми е (sun)

Залата е под хотеЛ “Женева” в Лагера :D

Зълвичката ги пие Голдчетата, аз бях на Просеко и Дайкирита (inlove)

Забравих да кажа, че всяка прилика с лица и събития Не Е Случайна :D

19.08.16
22:41

казано от PuRpoSe and PleAsuRe на 19.08.16, 21:52:

You are welcome (F)(d)

Много приятно съм изненадана! Всичко много ми харесва.
На щанда на Била ми направиха забележка да не правя снимки, ама на мен ми е.....хахахахах
I (nlove5) Bulgaria !

19.08.16
23:10

Колко време не си се прибирала? Питам за един прЕател - колко време ще трябва да мине, за да му хареса пак?

Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.08.16 23:11.

20.08.16
00:38

Или пиенето ти е дошло в повече, или в Лондон е невъобразимо по-гадно.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.08.16 00:39.

20.08.16
00:44

София е хубава в центъра, но за жалост гледката в кварталите е по-покъртителна и от тази в афганистанска провинция :(

20.08.16
01:16

казано от Boby_ на 19.08.16, 23:10:

Колко време не си се прибирала? Питам за един прЕател - колко време ще трябва да мине, за да му хареса пак?

Хахаха почти две години не съм си идвала....
Ма стига бе, много си е готино в Бг еФтенийка, яденйе, пийений убави мЪже :D

20.08.16
01:29

казано от Maria Peeva на 20.08.16, 01:16:

Още се чувстваш като турист и не те  хванал културния шоцк :Д

20.08.16
02:08

казано от James Hinks на 20.08.16, 00:38:

Или пиенето ти е дошло в повече, или в Лондон е невъобразимо по-гадно.

Саше, чесТно, даже ми е малко пиенето....всъщност...още май...хаха
продължавам с разни Булмерси...  ама много по-хубава е София от последния път, когато си идвах. Вярно че е лято и настроението е различно, ама тук е мнооого по-цветно, музикално и а бе :D
Лондон е хубав за туристите махни.
Утре си отивам на поляната, където ме чакат пушката и ракията :D

20.08.16
02:21

казано от Joe Musashi на 20.08.16, 01:29:

казано от Maria Peeva на 20.08.16, 01:16:

Още се чувстваш като турист и не те  хванал културния шоцк :Д

:D Ма той културният шок си ма друса постоянно  и в Лондон, особено като видя на спирката или пред посолството, ония малко по-черните ни сънародници, с армани блузи и долче и габана цайси, с по три-четири дечурлига, живеещи на помощи и смучещи английската система, само питам мъжа ми дали ми пише същото на челото, щото ако е така, си изравям дупка директно и скачам в нея с четири крака. :D
А наздраве, верно ми е много хубаво :)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.08.16 02:42.

21.08.16
17:25

Първа тренировка на родна земя. :)
Залата е пооправена, има си всичко необходимо и беше празна. :D
Мислех, че от толкова алкохол, ще ми бъде бая тегаво, ама май точно заради пре и посттренировъчвите питиета, се чувствах чуудесно. :D
Продължава да ми е много хубаво, всъщност ще видите от снимките по-долу, (inlove) защо.

Тренировката:

Седмица 6 Трен1: Тяга

1. Тяга 85% от 1RM: 3,3,3,3,3, x 77,5 kг

2. Сумо тяга от дефицит:  6,6 х  50 кг, 4,4 х 55 кг

3. Тяга от височина малко под коляното: 6,6 х 75 кг, 4,4 х 77,5 кг

4 и 5: СС Набиране : 5,5,3,3 - сгъване задно бедро : 10,10,10,10

6. Кофички: 6,4 и рязко ми падна батерията :D

Храната е върхЪ. Въглена е почти само от алкохол.

Home sweet home и мойта хубава мама :

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.08.16 17:29.

21.08.16
20:15

Страхотна къща и природа! Носталгията ти е разбираема. Приятна и пълноценна почивка (F)

21.08.16
21:02

казано от Aleks Sandra на 21.08.16, 20:15:

Страхотна къща и природа! Носталгията ти е разбираема. Приятна и пълноценна почивка (F)

Благодаря ти Alex! (nlove5)

Мила

21.08.16
21:22

Народна къща! <3

22.08.16
20:44

С родителите и малкият ми син днес ходихме до Троян. Ще останем в Чифлик два дни и после може да попътуваме още, ако е хубаво времето.
Всичко наоколо е прекрасно, особено топлите минерални басейни :D
В момента вали, но за нас с малкия това си е ежедневие, така че не ни пречи да си киснем в басейна.
Не съм се отпускала така от трети клас. :D
В отсрещния хотел има зала и стига да има и това, което ми трябва, утре може и да потренирам.
Точно вечерта, когато кацнахме в България, един приятел от Лондон ме номинира, 22 дена да правя по 22 лицеви на ден. :D
Пиша му аз, че тамЪн ми е започнала ваканцията, ама той ми разправя, че знаел, че мога и понеже е за хубава кауза, от вчера Мара бъхти по 22 лицеви всеки ден. Всъщност днес направих три пъти по 22, щото все нещо не става с видеото, а пък от вчерашната тяга и гърбО и вратО са в треЕски хаха
Обаче, ще трябва доста да поработя по въпроса с лактите назад, ама има време и това ще стане.

Малките неща хора, малките неща! (inlove)

Life is beautiful :D

23.08.16
08:18

Не знам дали мускулната треска на врата от тягата е хубаво нещо. Може би е от дърпане с врата нагоре, напрягайки го? Не мисля, че врата трябва да е напрегнат при тяга. Ако греша, да ме поправят.

23.08.16
13:05

казано от Боян Д. на 01.01.70, 02:00:

Не знам дали мускулната треска на врата от тягата е хубаво нещо. Може би е от дърпане с врата нагоре, напрягайки го? Не мисля, че врата трябва да е напрегнат при тяга. Ако греша, да ме поправят.

Е Боянка, аз малко преувеличх с “вратО” :D нямах буквално това предвид, имах предвид ромбоидните мускули.
На моята възраст, не бих си правила експерименти с лоша техника. 8-)
Благодаря ти за загрижеността! (sun)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 23.08.16 13:18.

23.08.16
13:26

казано от Maria Peeva на 23.08.16, 13:05:

Айде стига вече с тази възраст... :D
Като почне да се лее просекото-няма възраст...а за техника има.. видите ли...(grin)

23.08.16
14:07

казано от nervak на 23.08.16, 13:26:

казано от Maria Peeva на 23.08.16, 13:05:

Айде стига вече с тази възраст... :D
Като почне да се лее просекото-няма възраст...а за техника има.. видите ли...(grin)

Ма моля ви се, с  пиенето имам по-голям опит и техниката е отработена отдавна :D ,па и няма чак такъв риск да се сецна в кръста хаха
И не ме разбирайте неправилно, много си харесвам годините. За пръв път животът ми е що годе лесен. :D

24.08.16
21:05

Днес много път, емоции, тренировки, видео, снимки, ядене, пиене и пак ядене...
Тръгнахме от Чифлик сутринта, отбихме се до Троянския манастир, после обяд и докато стигнахме Враца, вече бях на няколко питиета, ама казах на баща ми, на влизане в града да ме спре пред залата , че ще тренирам :D
И те така, на чаша вино и два малки Джеймисъна, Мара прави пуш преси. Бяха минали поне два часа от последното питие де :D

Тренировка:

Седмица 6 Трен 2: Пуш преса 85% от 1RM

1. Пуш преса: 3,3,3,3,3 х 30,5кг (лоста е 18 кг)
2. Военна преса високата половина: 6,6 х 25,5; 4,4, х 28 кг
3. 1/2 Пуш преса: 6,6 х 28 кг;  4, 4 х 30,5 кг

4,5,6 СС : Бицепс, изнасяне на ръцете встрани и напред : 3 х 10/12

7 и 8: СС : Набиране и крънчове.

Love my life (inlove)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.08.16 06:24.

24.08.16
21:37

Изглеждаш БОЖЕСТВЕНО! с това тяло трябва да ходиш гола по улицата!
Били сте на ей толкова от Ловеч, значииии ...

24.08.16
22:58

казано от Queen Cobra на 24.08.16, 21:37:

Изглеждаш БОЖЕСТВЕНО! с това тяло трябва да ходиш гола по улицата!
Били сте на ей толкова от Ловеч, значииии ...

Мираааа, а така да искам да те видя...
Бяхме там на татко за рождения ден и с пълна програма, изобщо не съм се усетила колко съм била близо тези два дни.
Нищо, на малкият толкова много му хареса, че ме накара да му обещая да се върнем с татко му. Тогава предварително ще се разберем да се видим. :D
Благодаря ти за хубавите думи :*
Богинята на Просекото и ирландското уиски съм аз хахаха :D (d) :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.08.16 07:17.

25.08.16
00:19

казано от Maria Peeva на 24.08.16, 21:05:

....после обяд и докато стигнахме Враца, вече бях на няколко питиета, ама казах на баща ми, на влизане в града да ме спре пред залата , че ще тренирам :D
И те така, на чаша вино и два малки Джеймисъна, Мара прави пуш преси. Бяха минали поне два часа от последното питие де :D

Ти си моят идол!!!!!!!!!!!!!... (nlove5) (rock)
Най-малкото нещо - показваш, че човек може да съчетава приятното, полезното и да води живота си така, че да се наслаждава на всичките му страни!
А това да тренираш леко наджокан ми е от любимите неща :D

25.08.16
06:22

казано от Afhaengig на 25.08.16, 00:19:

казано от Maria Peeva на 24.08.16, 21:05:

....после обяд и докато стигнахме Враца, вече бях на няколко питиета, ама казах на баща ми, на влизане в града да ме спре пред залата , че ще тренирам :D

Ти си моят идол!!!!!!!!!!!!!... (nlove5) (rock)
Най-малкото нещо - показваш, че човек може да съчетава приятното, полезното и да води живота си така, че да се наслаждава на всичките му страни!
А това да тренираш леко наджокан ми е от любимите неща :D

Хаха Ади !!!! :D
Знам си аз, че сме от една порода :D (rock) (muscle) (d) (beer) (d)
Ама ей са вече ни линчуваха :D :D :D

25.08.16
10:13

8-)

25.08.16
16:40

казано от nervak на 25.08.16, 10:13:

8-)

Хахаха Нервак :D
Могат да ме вземат за рекламно лице!
Гледам, че ти също се справяш добре :P

Седмица 6 Трен 3: Преден Клек 85 % от 1 RM

Преден Клек 85 % от 1 RM: 3,3,3,3,3 х 47,5 кг

2. 1+ 1/4 преден клек: 6,6, х 40 кг 4,4 х 42,5 кг

3. 1/2 преден клек: 6,6, х 40 кг 4,4 х 42,5 кг

4 и 5 Малко набирания и румънската тяга

6. Пети ден 22 лицеви.
Мисля, че стават все по-добре. И да не са, имам да избутам още 17 дена, мисля до тогава техниката да е жеУезна. :D

Уеуе.... Доволно!

Питаха ме искам ли личен треньор хахаха
После ме питаха, защо всичко си записвам...после имам ли нужда от помощ...:D, после ...махни :D

@Адииии@Afhaengig - пре и пост тренировъчно:

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.08.16 17:10.

26.08.16
01:06

казано от Maria Peeva на 25.08.16, 16:40:

@Адииии - пре и пост тренировъчно

аххахаха, знам, че само спамя, ама не мога :Д
Трябва да си пуснем нова линия хранителни добавки: гроздова, сливова, кайсиева... :D И хмелова - за хидратация по време на тренировката :D (d)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 26.08.16 01:07.

26.08.16
08:58

казано от Afhaengig на 26.08.16, 01:06:

казано от Maria Peeva на 25.08.16, 16:40:

@Адииии - пре и пост тренировъчно

аххахаха, знам, че само спамя, ама не мога :Д
Трябва да си пуснем нова линия хранителни добавки: гроздова, сливова, кайсиева... :D И хмелова - за хидратация по време на тренировката :D (d)

Хахахахаха Ади! Страхотна си (sun)
Чудесна идея :D -
“CLeaner and Kroft”- New Bulgarian booster, two flavours: plum or grape,  mixed with other ingredients, such as herbs, honey, sour cherries and nuts to give your body great nutrition, longer lasting satisfaction and slow energy release :D :D :D on top of that a shot a day keep your doctor away. :*

26.08.16
09:15

Майтапите се, но никак не е полезно да се тренира след употреба на алкохол. Главата може и да не го усеща, особено ако оргазнизмът има създаден толеранс при ежедневна употреба, но алкохолът започва да потиска нервната система, забавя реакциите и релаксира мускулите. Дори една алкохолна доза (40 мл уиски, 150 кл. вино) е достатъчна да си предизвикате сериозна травма.
+ докато вие се напъвате, оргазнизмът е зает мощно с детоксикация.

BigLamer

26.08.16
11:51

А ако предишната вечер си си отрязал главата, на другия ден сутринта, полезно ли е да се тренира?
За един проател питам...

26.08.16
12:02

казано от BigLamer на 26.08.16, 11:51:

А ако предишната вечер си си отрязал главата, на другия ден сутринта, полезно ли е да се тренира?
За един проател питам...

Скоро ше разберем :D
Снощи леко премортих, сега отивам да правя лег, после ше докладвам дали тоа прЕятел да се притеснява или не :D

@Кобрети не се притеснявай, разумно постъпвам аз :*

казано от BigLamer на 26.08.16, 11:51:

За един проател питам...

Само ако гониш максове - демек единичките са си супер рано сутрин и се повишават резултатите ;)

Иначе Кобрето е права за детоксикацията, но по мои наблюдения прцесът на детоксикация се ускорява. Друг е въпроса до колко това е добре за тялот в дългосорчен план - не знам.

Теди Илиева

26.08.16
13:38

Маданец, това от ...опит ли? :D

26.08.16
15:55

Много сте готини всичките :D
Все едно сме се събрали на по питие и си лафим (sun) (d) (beer)

Тренировката ми мина в шеги и закачки.
Тегавичко ми беше де. Не само от 1/2 литъра Джеймисън снощи. :D и аз не знам защо реших да правя друга тежка тренировка, след предния клек вчера.
Започнах добре, ама на третата серия лег сериозно ми натежа, спрях се за да си снимам 22 те лицев за деня, преди да са ми се уморили ръцете. Направих ги и се оказа, че като съм опряла телефона на рамката за клек и камерата се е изключила...
Започнах малко по-лекичък клек, за да ми починат ръцете. Направих 10 серии по 10 клека с 40 кг и снимах лицевите отново. На 22рата умрях хаха.
Избутах още малко напади и степ ъпи, екстензии за трицепс, взех душ, изпих един сайдер и отново умрях.
Сега ше почина два дни с близнаците на брат ми и смятам да започна седмата смедмица свежа.
По въпроса с пиенето, до сега никога не ми е било проблем,( за тренировките) Всички тук знаят, че при мен режим няма и няма как да се получи с моята работа. Разбира се, че е по-добре да не пия, ама аз и не пия всеки ден по половин литър концентрат :D дори и да е така, не бих тренирала непосредствено след като съм се осмъртила (поне две кафета, преди това) :D шееееегувам сеееее

Айде приятни почивни дни и не се оливайте и омазвайте като мен (blush)
Следтренировъчно въглехидратно зареждане :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.08.16 16:45.

26.08.16
16:32

Както върви лафа-да смесваш  алкохол и кафе- нямам думи.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1