Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

21.09.16
15:56

Айде в Лондон отново е лято.
Това е градът, в който от джапанки скачаш в ботуши за един ден и после обpратно. :D
Вчера не успях да тренирам, че една приятелка от Португалия беше дошла за няколко дни, а аз трябваше да бъда при нея в Лисабон на 2 септември, но поради стечение на обстоятелствата не успях, та тя дойде при мен.
Естествено се подхлъзнах по наклонената плоскост (d) , махни ми трябваше и да работя вечерта.

Тягата беше отложена за днес и по-добре, щото този път имах доста добра треска на гърди, рамена и гръб.

Днес тягата беше 80% от 1RM, 5 серии, с по 5 повторения.
Отново се получи супер, през цялото време пълен контрол. Леко ми беше, хватът  се държи перфектно.
Тягата от дефицит този път я усетих много добре и в ядрото и в задната верига. Също ми беше лека.

Накрая малко набирания редувани с колелце от колене. Изключително лоша, според мен комбинация, но я бях започнала и я завърших.
Набиранията накрая се получиха леко измъчени. Просто няма да ги правя в ден за тяга повече. Пускам една от сериите за мнения и корекции все пак.

Малко се сдрънкахме с един пич, който искаше да ползва платформата. Пита ме момчето колко сета ми остават, аз му казвам 6. Той прави физиономия и ми вика-не си сама в залата има и други дето искат да тренират. Обещавам ви, че се опитах да бъда любезна, ма той си знае неговата. Кучката в мен избухна...после ми стана мъчно...

Тренировката:

Седмица 3 Трен1: Тяга

1. Тяга 80%1RM: 5,5,5,5,5 x 72,5 kг

2. Тяга от дефицит: 6,6,6,6 х 67,5 кг

3. Гребане с тяло успоредно на пода: 6,6,6,6 х 32,5 кг

4 и 5. СС Колелце от колене с 15 кг щанга: 12,12,12,10 - Набиране: 6,5,4 1/2 :D , 4 1/2, 4
6. Сгъване за задно бедро седнала: 10,10,10;

Храната:
1.Кафе за разсънване. Бустерче ( 30 мин преди тренировка)
2. Добро количество шунка, телешко, някакъв колбас, кисело зеле и моркови, безглутенови сухари, креатин (след тренировка)
3. Ще е много някаква мръвка със зеленчуци.
Май леко съм позамазала положението с толкова празни алкохолни калории.
Сега съм Badass + Fatass :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.09.16 22:54.

Закрит Акаунт

21.09.16
18:48

А.....ама ти в Ингилизко ли си била :)

21.09.16
20:06

казано от Dydo на 21.09.16, 18:48:

А.....ама ти в Ингилизко ли си била :)

Хаха, ти сега ли видяяя :D
В Лондон съм от 9 години. (d)

Закрит Акаунт

21.09.16
20:15

Ами сега се усетих :D
Тук съм от края на месец юли и не познавам, т.е. не съм наясно с “детайлите” около повечето хора. Но ето, лека полека влизам в час 8-)

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 21.09.16 20:16.

21.09.16
20:24

казано от Dydo на 21.09.16, 20:15:

Ами сега се усетих :D
Тук съм от края на месец юли и не познавам, т.е. не съм наясно с “детайлите” около повечето хора. Но ето, лека полека влизам в час 8-)

Хихи, значи и ти като мен четеш избирателно. :D
Лошо няма де, все пак като се застоиш тук, разбираш всичко (или почти) за всеки. 8-)

П.П. Радвам се, че новата ми страница започна с тренировка, а не с пиячка или мръснишки, като някои от предните. :D

П.П.2. Изчезвам, че все пак съм на работа.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.09.16 00:15.

Закрит Акаунт

21.09.16
20:30

Щом си на работа.....с пожелания за лека и доходна, както се казва 8-)

25.09.16
20:56

Тъй, днес почивам.
Много рядко ми се случва да почивам в неделя, ама понеже съм свиня, почти пропуснах почивния си ден. (tmi)
Предните две вечери излизах, първата с настоящите си колеги, а снощи с бившите.
Първата вечер минах само с бутилка Просеко и едно уиски на края, ама много добро, Нервака би го оценил.
Снощи бяхме в много интересен пъб наречен Pub on the park. Там вече се олях. Бялото вино не знам колко беше, щото се редувахме да купуваме бутилки, но самбуката, ах самбуката ...6 шота, няколко дръпвания от ролчетата на колегите ....накрая всичко ми беше изтръпнало...пак нормално се прибрах..
Не знам кво ми става последните седмици, но яко съм влезнала в алкохолна сесия, мога да се наливам по цял ден, нито храна нито нещо друго ми трябва...уоевъ..
Диджея пускаше само моя музика и се размазах докрай. Дивяхме на Rage against the machine и Red hot, а един от собствениците на кръчмата ни правеше снимки през цялото време. :D
Обаче Тържествено се заклевам да съм суха цялата следваща седмица, може и другата роне до рождения ми ден.
Сутринта се събудих на кукуряк, даже ходих да тренирам. Обаче на втората серия пуш преса главата ми взе да ми пулсира. Викам си Маро хидратирай, пих доста вода и взех, че се напих отново...замая ми се главата....направо ми идеше да се гръмна.
Както и да е дишах, изчаках малко усещането да поотмине, довърших си тренировката, като леко ми беше лошо и главата ме боля през цялото време. Кво да правя има и такива дни.
Иначе навсякъде ми беше леко и тренировката си се получи супер.
Пробвах да поспя следобяд, не ми се получи, но поне се излежавах и починах, че ми предстоят три поредни дневни смени.

Седмица 3 Трен 2: Пуш преса:

Хватът и на пуш и на военната преси с палец от страната на другите пръсти.

1. Пуш преса 80% от 1RM: 5,5,5,5,5 х 27,5 кг

2. Военна преса:6,6,6,6 x 25 кг

3. Преса на наклонена 60° лежанка: х 6,6,6,6 с 2 х 12 кг

4,5 и 6 в СС Бицепс /изнасяне ръце встрани/ изнасяне ръце напред:
16,16,16
12,12,12,
7. Клек 120 сек.

Храна:
Само кафе вода и костен бульон, засега друго не мога да погледна.

От няколко дни започнах пак да пия костен бульон по две чаши на ден.
Ще ми се да престана с оризовките и безглутеновите шитни.

Хайде хубава седмица.

25.09.16
23:59

Б@х, колко познато... аз и с храната така, обаче :D и к’во ся, чисти ще ставаме, викаш? :( като цяло наистина идва един момент, когато си се интоксицираш (интоксикираш? дейва, не я знам тая дума) - самото тяло вече казва: стига толкоз! Дай по-полека... и се намалява консумацията... Ама пък като дойдат периодите като сърцето ти пее: Пийе ми се, пиЙе ми сееее... - а дробът реве: “Не ти ли стигааааа?” - кой да слушаш по-напред?!
Мноо ‘зех да философствам ;)
* снимката на менюто: just kill me… just… just do it… :D :D :D

26.09.16
01:02

казано от Afhængig на 25.09.16, 23:59:

Б@х, колко познато... аз и с храната така, обаче :D и к’во ся, чисти ще ставаме, викаш? :( като цяло наистина идва един момент, когато си се интоксицираш (интоксикираш? дейва, не я знам тая дума) - самото тяло вече казва: стига толкоз! Дай по-полека... и се намалява консумацията... Ама пък като дойдат периодите като сърцето ти пее: Пийе ми се, пиЙе ми сееее... - а дробът реве: “Не ти ли стигааааа?” - кой да слушаш по-напред?!
Мноо ‘зех да философствам ;)
* снимката на менюто: just kill me… just… just do it… :D :D :D

Ахаха Адии....
Аз си имам периоди. Обикновено се подпуквам края на лятото някъде до към Коледа и нова година, абе да кажем началото на Януари. Малееее, така като го чета и той тоя период си е половин година...баси ...ужасТ..... :D :D :D
Ма кво сега, скоро ставам на 42, айде някой да ме убеди, че ако спра пиенето, ше стана по-млада, по-хубава, или по-здрава.
Обаче пък, съм забелязала, че като го намаля , от самосебе си количеството поета храна намалява, а качеството също е много по-добро. Така стана точно преди отпуската ми, тази година. Никога не съм била в по-добра форма през живота си. Мисля и че по снимките си личеше.
Имаше един лаф на времето: Да пушиме, да пушиме докато белите дробове станат черни и после кво пиене ще падне с толкова черни дробове... :D :D :D
Все по-често ми се струва ,че звуча като мъж ...
Know nothing…

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.09.16 01:06.

29.09.16
20:43

Днес едвам се накарах да отида до залата. След три нетренировъчни дни, с напоителни вечери, особено последната, изобщо чудващо, че се получи що годе качествена тренировка.
Рамката за клек беше заета около 20 минути, затова реших да пробвам малко обръщания, мотивирана от видеата на момичетата на Vic. И 30 и 35 кг са ми много леки, но докато не оправя техниката и не съм на 100 процента сигурна, няма да вдигам килограмите. Много ми харесва това движение.
Навсякъде на предните клекове хватът беше с по два пръста.
Много по-удобно ми е, така ми тежи само на тялото, не и на ръцете, особено на китките. Най-накрая, ще го напасна.
Петичките бяха  Ок, шестиците с пауза и те. Някланям се напред на последните повторения, но мисля, че скоро и това ще овладея. 
Предният сплит клек, продължава да ми пържи задната верига. :D
Накрая разнообразих, щото освен да ставам силна искам да ставам и хубава. :D
Доволна от себе си, за днешното ми състояние....

Седмица 3 Трен 3: Преден Клек

1. Преден клек с 80% от 1RM: 5,5,5,5,5 x 45 кг

2. Преден клек, с пауза 2 сек в долна позиция: 6,6,6,6 х 37,5 кг

3. Преден сплит клек: 6,6,6,6 на крак с 27,5 кг щанга. 

4. и 5 .СС: Адуктор и абдуктор 3 х 20

Нещо пак зациклих, но нямам намерение да се тормозя. Оставям се на течението, като ще контролирам бързината де. :D

Храна:
Малко, но качествена.
Предимно бекон, наденици, авокадо, сьомга, зеленчуци.
За три дни, две бутилки Просеко, няколко чаши червено вино, четири шота черна самбука, няколко Maker’s Marks, B52…
Креатин, цинк и магнезий всеки ден.

Умрем да се снимам пийнала и пушила из лондонските тоалетни хаха

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 30.09.16 01:50.

29.09.16
21:03

Ей сега вече те намразиха форумните моралисти :D :D :D

29.09.16
21:19

казано от ME4O_TURIST на 29.09.16, 21:03:

Ей сега вече те намразиха форумните моралисти :D :D :D

Що бе? :D 8-) Къде по- ......цветущи....постове имам хаха

Ти нали мА обичаш :D :D :D

29.09.16
21:46

Даже съм ти фен :P Като изключим, че си хот чик , не издребняваш и се забавляваш. Много кокошкарско ми идват откровения от типа: Днес изядох 50г. семенца чиа, 100 грама , пиленце ...  Един път се живее в крайна сметка :D

29.09.16
21:56

казано от ME4O_TURIST на 29.09.16, 21:46:

Даже съм ти фен :P Като изключим, че си хот чик , не издребняваш и се забавляваш. Много кокошкарско ми идват откровения от типа: Днес изядох 50г. семенца чиа, 100 грама , пиленце ...  Един път се живее в крайна сметка :D

:D :* Сега вече и аз те обичам :D

30.09.16
00:34

Видях тая картинка и не можах да не споделя ;) днес ми върви да спамя с картинки :D

30.09.16
01:40

Хахах Ади, това определено е Моята хранителна пирамида.
Таман гледах поста ти на Тодорова в дневника и си мислех, как Точно на теб и на мен не ни убягна Точно тази подробност :D и се чудех как да ви се изфукам с новата си придобивка.
Даже ми я позаредиха :D Не знам с какво го заслужих...:D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 30.09.16 02:19.

30.09.16
09:32

С готин гръб, г%з, бицаги... да де - и ум, примерно /ама само като покажеш бицаги, някой смее ли нещо да каже, ммм? 8-) :D ? :) и много други готини работи :P Напълно заслужено! С много здраве и кеф да си го ползваш и често да го презареждаш :D :D :D (d)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 30.09.16 09:33.

При обръщанията движи лоста по-близко до тялото. Това ще ти позволи повече екслозивност като използваш бедрата, за да му дадеш моментен тласък. Иначе го вдигаш от “висящо-мъртва” точка с ръце и кръст.

Преди да правиш обръщания загрей със 15-20 скока от място напред. Това ще ти помогне да активираш цялото тяло и прехвърлянето на енергия долна-горна част :)

За справка:

https://www.youtube.com/watch?v=O32-Ae8SNIc

Мнението беше редактирано от Владимир на 30.09.16 09:47.

30.09.16
13:24

Използвай краката да генерират импулс и тоя импулс да с епредаде към раменния пояс, който да изтгели щангата максимално високо. Ти освен, че обръщаш на кръст, обръщаш и на ръце, тотално грешна механика си възприела. Павилния начин е първоначален импулс от глезене и бедра и последващо хубаво теглене с раменете максимално висока. От там само събираш плешките и въртиш лактите отдолу.

30.09.16
13:25

казано от Владимир на 30.09.16, 09:44:

При обръщанията движи лоста по-близко до тялото. Това ще ти позволи повече екслозивност като използваш бедрата, за да му дадеш моментен тласък. Иначе го вдигаш от “висящо-мъртва” точка с ръце и кръст.

Преди да правиш обръщания загрей със 15-20 скока от място напред. Това ще ти помогне да активираш цялото тяло и прехвърлянето на енергия долна-горна част :)

За справка:

https://www.youtube.com/watch?v=O32-Ae8SNIc

Благодаря ти много, Владимир за намесата! :)
Още вчера видях, че го лашкам лоста нещо много напред, но не се и замислих защо се получава така. Лактите ми също са много бавни, но това също го осъзнах, след като гледах видеото.
Още веднъж се убеждавам, колко е важно, когато тренираш сам да се правят видеа, за да може по-разбиращите да коригират грешките ти и да не стават сакатлъци.
Много ми харесват обръщанията като движение и определено ще продължавам да ги боря. :)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 30.09.16 13:37.

30.09.16
13:52

казано от James Hinks на 30.09.16, 13:24:

Използвай краката да генерират импулс и тоя импулс да с епредаде към раменния пояс, който да изтгели щангата максимално високо. Ти освен, че обръщаш на кръст, обръщаш и на ръце, тотално грешна механика си възприела. Павилния начин е първоначален импулс от глезене и бедра и последващо хубаво теглене с раменете максимално висока. От там само събираш плешките и въртиш лактите отдолу.

Сашо, писали сме едновременно. :)
Благодаря ти за намесата. Така, както си го написал звучи лесно :D и вече картинката започва да ми се разяснява. Тегленето нагоре, съвсем ми убягва и не се получава.

Явно ще се идва до Пловдив. :)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 30.09.16 17:23.

01.10.16
19:20

Айде днес мина и последната тренировка от третата седмица.
Уж вече трябваша да съм буца, ма както съм я подкарала, явно не става.
Иначе много добре на лежанката днес. Още ми е слабото звено, но определено не ме тормози, както преди.
Накрая трицепсът ми гръмна.
За този период, няма някаква особена визуална промяна, но явно докато не спра или поне не намаля алкохола няма и да има.

Боря някаква настинка последните два дена.
Първо онзи ден след като тренирах, излязох мокра от фитнеса и ватърът ме обрули. Снощи пък в 1:30, изпуснах последният автобус към дома и чаках на една спирка, в средата на нищото, повече от 35 минути, батерията на телефона ми падна, няма такси, нищо....премръзнах.
Както и да е, днес черен чай с уиски преди тренировка, сауна и вана след, и трябва вече да ми е минало хаха

Седмица 3 Трен 4: Лег

1. Лег 80 % (приблизително) от 1 RM: 5,5,5,5,5х 30 кг

2. Лег на пейка с пълно движение: 6,6,6,6 с 2 х 12 кг

3. Флор преса с тесен хват и 1 сек пауза в долно положение: 6,6,6,6 х 25 кг

4 и 5:  СС Различни екстензии за трицепс с кабел: 4 х 10,10,10,10

Храна:
1. Кафе, телешки протеин
2. Шунка, наденица, телешко варено ( около 2 часа преди тренировката)
3. Черен чай с 50 мл уиски предтренировъчно
4. Две чаши Просеко, пилешки шиш със сладки картофи и салата, доза креатин, след тренировката.

Скука, два дни почивам и нямам идея, какво да правя със свободното си време....

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.10.16 00:19.

02.10.16
13:37

Ба си, дълъг пост. После ще го изтрия.
Едит: изстрих го. Оставям само въпросът.
Някой да е пил Pulse на Legion и да има наблюдения и отзиви?
Искам да си сменя бустера, че този който пия в момента ме побърква, а за Пулса, напоследък чета големи суперлативи.
На мен ми изглежда добре по описание.
Ако пък, сте пили нещо друго и сте доволни , какво бихте препоръчали.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.10.16 21:59.

02.10.16
19:08

Любимият ми Тяга дей. :D
Днес вече съвсем отпочинала, наспана, щастлива и доволна от живота, реших да не пропускам тренировъчен ден.
Дали като вече съм ги правила тези тренове ,или може би съм качила някое кило, но определено днес ми беше много лека и  лесна тренировка.
След основните се наказах със суинг и тяга на един крак. Надявам се да съм се реванширала поне малко на тялото си, за литрите Просеко, изпити последните седмици.
Щастие неземно накрая на тренировката да мога да направя шестичка набирания.
Дали от алкохола или от това, че тренирам само преден, а не заден клек, задникът ми се е поомазал и отпуснал, за сметка на квадрицепсите, които виждам изразени за пръв път в живота си. :D
Наснимах се доволно, но Онова дето съм го замазала няма да го пускам, че снимките са от близък план и много хард.
Иначе пресата ми избухва след тяга и клек, без изобщо да я тренирам изолирано.

Тренировката:

Седмица 4 Трен1: Тяга

1.Тяга 80% от 1RM: 6,6,6,6,6 x 72,5 kг

2. Тяга от дефицит:  6,6 х 67,5 кг

3. Гребане с тяло успоредно на пода: 6,6 х 32,5 кг

4 и 5. СС Суинг: 20,20,20,20-Тяга на един крак: 10,10,10,10 на крак с 20 кг

6. Набиране : 6,4,4,2,1,1

Храна:
1.Каафе с малко уиски, доза телешки протеин (преди тренировка)
2.Сардини и калмари, чаша Просеко (след тренировката)
3. За вечеря ще изведа момчетата на пицария.

Снощи моят грижовен мъж ми донесе една огромна пластика с костен бульон, заедно с костния мозък и парченца много добре сварен хрущял. Ще си ги порцирам и ще имам за цяла седмица. :)

Ми, много се чувствам щастлива след тежка тренировка, (то не че имам други де, ама тягата си е тяга) кво повече да кажа.
Все повтарям, че искам да съм принцеса в следващия си живот, ма то май и в този съм. :D Въпрос на отношение и гледна точка.

Наличие на квадрицепси ией:

02.10.16
19:21

Най-сетне прочетох какво е просеко- то било газирано вино :) Ма аз съм си алкохолен инвалид.
Много хубава осанка ваеш. Пресата кърти!!! После разправяйте, че на 40 и с 3 деца не може да имаш плочки. (bow) (bow) СтраОтна си!!!
Аз бих си спестила последните 2 набирания от клипа- измъчени са-по-добре по-малко бройки, но хубави.

02.10.16
19:48

Съгласна с Кобрата! Всичко кърти! Машина си, Крофт, машинааааа! (bow)
Ако имам късмет и аз като народя малки маймунчета (то от маймуна кат мене, няма как да са други), да съм на 1/2 от това, което си  - не само визията визирам :) Отвсякъде слагаш 90% от жените  в малкия си джоб...
Иначе за набиранията мен ме кефи идеята да са тотално до отказ, ако ще и с развалена техника, а не ми се струва да я разваля толкоз техниката даже... това, че краката ли напред са? То в тоя ред на мисли има и набирания с краката свити напред, за да товариш корема повече или не знам и аз ква беше идеята, тоя от AthLean-X ги обяснява тия неща... как да е... Ако искаш до тотален отказ на набиранията, между другото, (пу, само акъл да давам :Д ) аз се целя понякога като след като вече не мога нормално, започвам позитивната с отскок до горна позиция и от там свалям бавно на негативната- броя до 5-6 - до долна позиция и от там пак скок;

п.п. Аз сбарах едно Ламбруско :D тая вечер дали ми е заделено място в макросите?! Наздраве! (d)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 02.10.16 20:00.

02.10.16
20:32

казано от Queen Cobra на 02.10.16, 19:21:

Аз бих си спестила последните 2 набирания от клипа- измъчени са-по-добре по-малко бройки, но хубави.

По-добре за какво ? :Д

02.10.16
20:41

Благодаря ви любови мои :D Кобре и Ади!
Ще се повторя, но аз започнах да тренирам и храня нормално на 37-8? без изобщо да подозирам какво ме очаква.
Започнах да чувствам разликата и да виждам резултатите, почти веднага. Тялото ми реагираше положително с всеки изминат ден.
Толкова щастлива и уверена в себе си никога не съм била, нито в 20те нито през 30 те си години.
Даже изживях приближаването на 30 годишнината си с огромен страх и ужас. Е то тогава имаше и други причини, които ме държаха в постоянно напрежение и стрес. Обаче да ви кажа честно, отвреме на време като се сетя за пистолета си под възглавницата и ми липсва. Може би точно това време ме направи по-силна психически и тук в Лондон, нищо не успя да ме гътне. А се опитваха , мамка им.
Виж, с настъпването на 40те, започнах да се чувствам все по-добре и най-накрая разбрах, какво наистина е да си Жена, (нищо че съм повече мъж) с целият смисъл на думата и какво истински желая, и харесвам да съм.
Естествено, има още толкова много неща, които бих променила в себе си. Визията ми е най-малкият проблем.
Горделива съм, Егото ми понякога ме побърква и ме кара да върша глупости, не мога просто да се примиря с някои неща и да намеря спокойствие, но един ден ще го изтръгна от себе си, обещала съм на един много важен човек. :D

За набиранията, кво да кажа, беше ми кеф, че на края на тренировката можах да ги направя, даже малко ме е яд, че у дома с надхват, правя чиста седмичка, но квот такова.
Обичам ви много, да знаете,  нищо че ми прекъсвате пиенето на така красивото Rossini. :D :*

You don’t know my mind
You don’t know my kind
Dark necessities are part of my design
Tell the world that I’m falling from the sky
Dark necessities are part of my design….

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.10.16 22:13.

02.10.16
20:57

казано от Mariya Peeva на 02.10.16, 20:41:

Обичам ви много, да знаете

Изглежда са прекъснали дълга серия, подобни откровения са типични след стабилно количество коктейли :Д

02.10.16
21:08

казано от ddd на 02.10.16, 20:57:

казано от Mariya Peeva на 02.10.16, 20:41:

Обичам ви много, да знаете

Изглежда са прекъснали дълга серия, подобни откровения са типични след стабилно количество коктейли :Д

Неееее, тепърва започвам :D 8-) (d)

Черпя те с видеото по нагоре. Малко са го ударили на Brit pop, но текста е писан за мене...:D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.10.16 21:10.

02.10.16
21:22

Еб@симо, колко ми е позната цялата работа с Егото, с dark necessities… заЙби... :/
Трябва да се прекръстиш от Mara Croft на Mara Storm :D :P :* (hug)

02.10.16
21:28

казано от Afhængig на 02.10.16, 21:22:

Еб@симо, колко ми е позната цялата работа с Егото, с dark necessities… заЙби... :/

Хахаха, как не съм се сетила за Сторма досега. :*

С риск,  ddd да реши, че лъжа, че още не съм пияна или пък съм решила да мина под дъгата, ще го кажа отново - Ади, Много те обичам (hug) :)

Като гледам, как сме си постоянно на гости, да вземам да си направим общ дневник :D :D :P

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.10.16 21:29.

02.10.16
21:37

казано от Mariya Peeva на 02.10.16, 21:28:

казано от Afhængig на 02.10.16, 21:22:

Хахаха, как не съм се сетила за Сторма досега. :*

С риск,  ddd да реши, че лъжа, че още не съм пияна или пък съм решила да мина под дъгата, ще го кажа отново - Ади, Много те обичам (hug) :)

Като гледам, как сме си постоянно на гости, да вземам да си направим общ дневник :D :D :P

хахаха, съгласна съм! И ще си пускаме drinking challenges в дневника :D Въпросът обаче е дали ма уважа’аш? :Д  damn, и аз та обичам!
п.п. Спирам спама, че ще ме баннат :D(wasntme)

02.10.16
21:39

казано от Mariya Peeva на 02.10.16, 21:28:

С риск,  ddd да реши, че лъжа, че още не съм пияна

Няма, няма...знам те аз, че си стабилна :Д
И двете с Ади сте големи пичове, подобен тип необходимости си имат своя чар :)
Мерси и за почерпката, от любимите групи са ми :)

Мнението беше редактирано от ddd на 02.10.16 21:41.

08.10.16
20:43

Ще е дълъг пост, надявам се не и отегчителен. :D
Начи, една сервитьорка болна, другата продължава да е в Австралия до декември и моят марвалъс ас се сцепи от бачкане.
Бях и мениджър и барман и сервитьор.
Обаче пък, цялата седмица ресторантът пълен със звезди. То не бяха актьори ( единият от доста нашумял сериал, дойде 3 пъти) , музиканти, писатели...
Снощи ресторантът беше напълно резервиран, обаче се появиха две звездни двойки и въпростният господин от сериал. Ние, естествено нямахме свободни маси, ама те искат при нас, та щели да чакат, да се освободят маси. Аз им обяснявам, че ресторантът е зает цялата вечер, те не та не, ще се хранят на бара. Няма проблем, но такова нещо си беше за снимка.
Поне всички се познаваха и си говореха и забавляваха цялата нощ. Останаха последни, черпихме се и затворихме ресторанта заедно хаха.
Голямо шоу с тия хора. По едно време започнаха спор за раждалите жени, как никога не си връщали формата. Една от актрисите, която твърдеше, че не е така, ме погледна и ме помоли да я подкрепя. Аз им казвам, че съм раждала два пъти, а мъжа ми разправя, че не било възможно хаха..мацката ме пита, колко са ми големи бебетата, аз припаднах от смях. Като им казах, колко наистина са ми големи момчетата, те даваха заето една минута. Тогава мацката ме попита на колко съм години и когато и отговорих, че ставам на 42 другата седмица, тази жена каза нещо, което ще помня цял живот. Каза - погледни се момиче, ти изглеждаш като милиън бъкс. Такъв комплимент, от устата на жена, която е известна в цял свят, ще ми топли поне до следващият ми рожден ден.
После пък, господинът от сериала започна да флиртува с мен. Първо ми зададе хиляда въпроса, после, докато се навеждах да взема празната му бутилка от вино, ме целуна по врата...накрая , когато ги изпращах, взе лицето ми в длани, целуна ме по бузите и каза, че ще се върне, щях да припадна. :D
Добре, че и аз бях пийнала, щото изобщо не знаех как да реагирам, а така поне не ми личи, когато се вълнувам много.
После, как да не пие човек. :D
Абе, не мога да се оплача от емоции.
Както и да е. Поне успях и да тренирам два пъти.
Умората си казва думата, но въпреки това се получиха добри тренировки. Добре, че съм в седмицата, в която тренировките са по-лесни.
Първата в сряда:

Седмица 4 Трен 2: Пуш преса:

1. Пуш преса 80% от 1RM: 6,6,6,6,6 х 27,5 кг

2. Военна преса:6,5 x 25 кг

3. Преса на наклонена 60° лежанка: х 6,6 с 2 х 12 кг

4,5 и 6 в СС Бицепс /изнасяне ръце встрани/ изнасяне ръце напред със задържане в горна точка:
30,28,26;
12,12,12;
12,12,12;

7. Кофички: 6,6,4,4

Днес:

Седмица 4 Трен 3: Преден Клек

1. Преден клек с 80% от 1RM: 6,6,6,6,6 x 45 кг

2. Преден клек с пауза 2 сек в долна позиция: 6,6 х 37,5 кг

3. Преден сплит клек: 6,6 на крак с 27,5 кг щанга. 

4. и 5 .СС: Суинг с 16 кг пудовка -20,20,20 - Гоблет- с 16 кг пудовка: 20,20,20

Храната си е същата. Пиенето и то така.

Положението днес, малко шоуинг офф :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 09.10.16 00:17.

08.10.16
21:45

Ти колко си луда :D в най-якия смисъл на тая дума :*
Викам си... ся, ако тръгна пак да коментирам... вече тотално ще ме впишат за пияница, развратница, че и на двата бряга играе :D ама айде :D
Taaaa, каквото искам да кажа е, че и аз да бях тоз пич, и аз щях да ви налетя, Крофт :P а и българският ген си е силен афродизиак, те там таково не са виждАле много-много ;) (wasntme)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 08.10.16 21:46.

08.10.16
22:08

казано от Mariya Peeva на 08.10.16, 20:43:

жден ден.
После пък, господинът от сериала започна да флиртува с мен. Първо ми зададе хиляда въпроса, после, докато се навеждах да взема празната му бутилка от вино, ме целуна по врата...накрая , когато ги изпращах, взе лицето ми в длани, целуна ме по бузите и каза, че ще се върне, щях да припадна. :D

Ясно кой е, като е казал, че ще се върне. :D

08.10.16
22:20

казано от Afhængig на 08.10.16, 21:45:

Ти колко си луда :D в най-якия смисъл на тая дума :*

Благодаря :*
Хахаха, направо съм за лидер :D да зема да се кандидатирам за президент :D :D :D

Викам си... ся, ако тръгна пак да коментирам... вече тотално ще ме впишат за пияница, развратница, че и на двата бряга играе :D ама айде :D

Да ти кажа, то на сички отдавна им е ясно и двете кви сме :D :D :D та дай да си коментираме спокойно (не, че не го)

Taaaa, каквото искам да кажа е, че и аз да бях тоз пич, и аз щях да ви налетя, Крофт :P а и българският ген си е силен афродизиак, те там таково не са виждАле много-много ;) (wasntme)

Кво им става на тия мъже напоследък...
Мани, че па тоя е и хубав :P .... и аз съм човек и понякога ми е слаб ангела, ма са владях като пич снощи. Саа...ако дойде пак....:D

П.П Ади, събота е . И нека СПАМЪТ започне сега :D

08.10.16
22:26

казано от Боян Д. на 08.10.16, 22:08:

Ясно кой е, като е казал, че ще се върне. :D

Хахаха, малъъъък страхотен си.
Ама, ако беше баце Арни, да не съм го пуснала да си ходи хаха

Лъжа, щях. Все още си падам по малко по-млади от него. :D

08.10.16
22:33

Дееjв@, знаех си, че нещо има, а то вярно, че спам вечерта било :Д вече организмът ми си го предусеща :Д
А тоз и хубав бил, викаш... хахаха, ангелът ти и той е трениран значи като тебе, че да издържи :D мани ти :Д не е леко такива неща да ти се стоварват на главата... :Д :/ ама ако се върне, чакам свежо клюкини :Д :*

p.s. Е не, Боби, изби рибата с тоя пост с Арни :D :D :D ахахха

Мнението беше редактирано от RogueOne на 08.10.16 22:35.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1