Тяга- 1х270
Обръщане от вис- 8х100, 5х5х100
Пропуснах набиранията, че имах важен разговор с 4 годишния внук на шефчето :Д Тва децата са голямо щастие... :)
Клек- 4х160
Военна- 6,5,4 х 80
Набиране подхват- 3х3х65
Днес коляното не ме заболя след клека, което беше странно, предвид че предния път ме заболя още на 130 и 140. Да видим... може да идва период за натискане, миналата зима се случи нещо подобно :)
Тяга- 2х260
Набиране подхват- 2х70 и 100-150 СТ
Нещо ми взе тока тягата и не станаха обръщанията :Д
Клек- 4х160, 1х170
Военна- 1 х 90, 95; 5х80, 8х75, 9х70, 11х65
Мнението беше редактирано от ddd на 09.09.16 20:25.
Тяга- 4х250
Набиране подхват- 3х3х65
Брей, стана тягата днес, въпреки че не бях на 100% след шестицата оня ден :) Сигурно е било от песента де :Д
14.09.16
20:37
казано от ddd на 14.09.16, 20:33:
Тяга- 4х250
Набиране подхват- 3х3х65
На това превю към клипа тая както се е опряла на стената ми напомни на това.
Сори.
Паа, приличат си... по цвета на косата :Д
Развали ми любовната вълна от песни :( :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 14.09.16 20:54.
Клек- 1х170, 2х150
Военна- 3х3х85
Хем сутрешно, хем кръстът е изморен :Д Трябваше още вчера да почивам, но... пък сега трябва и утре да дърпам тяга, че се разваля схемата иначе :Д Ще видим как ще стане номера, в краен случай ще направя някакви асистиращи простотии :)
(nlove9)
Тяга- 6х240
Набиране подхват- 6,5,4 х 60
Предните дни нямаше как да тренирам и днес едвам си направих тягата, ама едвам :Д По принцип я правя на умирачка, а днешната беше и по-зле :Д Важното е, обаче, че не направих по-малко от предния път :)
Това повече от 2-3 дни почивка не си е работа, винаги ми се е отразявало зле :Д
казано от ddd на 20.09.16, 21:03:
Това повече от 2-3 дни почивка не си е работа, винаги ми се е отразявало зле :Д
+1 ... тру Зтори :/
Клек- 5х130,140; 6х150, 1х170
Военна- 5х5х80
На военната бавно вработих нещо, чак на последните серии, когато нямаше време... отново го отдавам на почивката :Д
Утре май няма да мога да мина през залата, което не е чак толкова лошо, предвид тягата вчера и следващата, дето трябва да правя :Д
Тяга- 5х250
Набиране подхват- 4,4,4,4* х 65
Ебасииииииииии, направих си петицата (devil). Прогресирам като трениращ от половин година, кажи-речи :Д Май ме хваща креатина :Д
Сам съм в залата, няма ги приятелите с готините телефони да ме снимат...става въпрос за култови серии :Д
Добре че ми е кеф в момента да правя такива бройки, та да се получи някаква периодизация, че иначе все ме сърби за тежко. Та идеята е да изкарам още месец някъде с около 4-7 повторения и после леко да намаля, като макс да направя чааааак преди Коледа ;Д Това, от своя страна, е доста оптимистично, но да видим, може и да устискам наистина :)
Иии една песничка, за която се сетих одеве ;Д
Мнението беше редактирано от ddd на 23.09.16 20:53.
казано от ddd на 20.09.16, 21:03:
Важното е, обаче, че не направих по-малко от предния път :)
По - скоро е за лошо, щом е на умиране.
Клекът спрямо тягата ти е слаб, затова прогресираш на тягата , не се чуди защо е :)
Лошо за кого ? :Д На мен ми е повече от екстра :) Моля те, да не започваме темата за здравето, че ще бъде нарушено от алергичен обрив :Д
Нищо не се чудя, освен колко ще дръпна около Коледа :)
за ЦНС е лошо, “прегаря” и ако стане системно по Коледа може да се разочароваш :)
Нямам опит с този тип прегаряне, да не говорим, че за мен е доста митично, като понятие :) Надявам се да си и остане такова :Д
Клек- 5х160
Военна- 3х3х88
Не е баш това, което трябваше да правя, но е по-бързото, че нямаше време :)
Интересни клипчета напоследък :D Не знам що, това последното ми напомни на Dooo it на Miley Cyrus, :D
Аз знам, сега, след като гледах клипа на Майлито ;Д
Иначе да, нещо така се получи, ама кво да се прави, песните са готини :Д
Клек- 1х180
Военна- 5,4,4 х 85
Ей, добрах се до залата, макар и малко заспал :Д Трябваше да правя тяга, ма психически не бях подготвен за нея и размених тренировките, та утре ще се дърпа :)
На клека, ако съм по-надъхан, май ще клекна и 190, което става, предвид това, че не го натискам последно време. Иначе коляното също бива :) Само да намаля обема на тягата и ги почвам наравно :)
Мнението беше редактирано от ddd на 27.09.16 20:47.
Тяга- 6х250
Набиране подхват- 5,5*,4,4*,4* х 65
Харесва ми, всяка тренировка с по 1 отгоре на тягата :Д
Ако пък и почна да тренирам с музика, а не да вдигам на някакви рок балади по радиото.... главата... много, ама много е важна :Д
Клек- 5х163
Военна- 6,6,5,5,5 х 80
Тежи тая военна бе :Д
Оххх утре тяга :Д нямам търпение :С
Тяга- 3х260
Набиране подхват- 3,3,3* х 70
Искаше ми се да ми е по-лека тая тройка на тягата, ама явно съм поизморен от вчера. Утре ще почивам и понеделник, ако не излезе нещо, ще трябва да направя четворка по някакъв начин :Д
Тяга- 4х260
Военна- 4,3,3 х 88
Набиране подхват- 3,3,3* х 70
Яко сила :Д
Вчера- мачкане, раздвижване, малко разтягане- сутринта, на обяд и вечерта, както и един контрастен 30-40 мин. и днес бях като нов.
Тягата беше малко по-лека от тройката предния път.
Военната- лекичка, ама запазих малко, понеже и утре трябва да правя.
За набиранията не ми е много зор, но и на тях почти съм върнал обичайната форма :)
Клек- 2х180, 1х185
Военна- 3,2,2,2 х 90
Набиране подхват- 1* х 80; 10х50
Хват
Не ми се правеше петица на клека и реших да се поглезя с двойка/единичка :Д Коляното не го усетих нито по време на клека, нито след това... не, че грам не го усещам де, но е съвсем поносимо, спрямо преди. Още ми е странно да не ме боли, дори забелязах, че вече се затичвам без притеснение като пресичам улиците :Д И това всичкото е от раздвижванията (клекове СТ) през деня и по-сериозното мачкане и разтягане последния месец, ЕБАСИ... :Д
Набирането с 80 не стана баш, както се вижда, но пък после направих десетката и ми се напомпаха бицанките, карайки ме да се чувствам билдърски ;( :Д
Айде и днес Рамщайн, ама лежерничко :)
Мнението беше редактирано от ddd на 04.10.16 21:00.
Тяга- 4х260
Военна- 5,5,5,5,4 х 85
Набиране подхват- 7*,6*,5,4,4 х 60
Тренирах по обяд и ми беше леко заспало, май :Д, може и да съм си въобразил, понеже съм свикнал вечер :Д Не вдигах щангата с необходимата скорост и 5-тото повторение не успях да го заключа.
Много красив трак... откога не го бях слушал... Сещам се, че като малък си го бях записал на видео касета, докато гледах МТV :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 07.10.16 16:22.
Военна- 3х3х90
Клек- 1х170
Тея дни много натоварено и чак днес успях да мина през залата, а и някаква настинка лека изкарах помежду другото. Не ми е за първи път да прекалявам със студеното на контрастния душ :Д
Военната доста добре, предвид обстоятелствата, но за сметка на клека. Все пак важна е утре тягата, на четворка ще съм доволен :)
Напоследък съм на суингчета :)
Мнението беше редактирано от ddd на 13.10.16 20:36.
13.10.16
20:53
казано от ddd на 13.10.16, 20:36:
Напоследък съм на суингчета :)
Добре, че си сложил клипа, защото за момент реших, че си мятал пудовка :)
Като стана дума... да те питам - въобще тренирал ли си с пудовка някога?
Мнението беше редактирано от Dizzy на 13.10.16 21:05.
Мии, Теди, силно казано :Д Изхвърляхме и бутахме за рамо понякога в самбото, като бях ученик. Иначе суингове съм правил, ама с партньор между краката, пак там- много беше тегаво :Д
13.10.16
21:35
Още от малък си бил про :D Вместо пудовка направо си мятал хора.
Хаха, тогава бях около 65 кила, както и партньора ми- направо ми се зимаше акъла след 10-тина повторения :Д Не бях силен, ама имах въздух на куче :Д Охххх, как ме подсети сега... хвана ме носталгията.. :Д И без тва от доста време ми се ходи пак, пак ми се и плува...ма пък много ми се дърпа и тежко в залата... а бе много работи ми се правят :Д
Тяга- 5х260
Военна- 3х2х93
Мега доволен :Д
Трябваше и да се набирам, ама не остана време от приказки, но кво ми пука направих 5 на тягата ;Д
П.П Имам и 5 Киндер Буено (sun), сега ще ги оправя, след месата :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 14.10.16 20:39.
Тяга- 3х270
Военна- 4,3,3,3,3,3 х 90
Набиране подхват- 3х3х70
На СМЕРТ, тягата, как направих третото повторение- и аз не знам :Д
Бтв, 89.7 показа кантарът сутринта :)
Мнението беше редактирано от ddd на 17.10.16 20:35.
Тяга- 1х260
Военна- 1х80
Клекове СТ, мачкане, разтягане.
Минах набързо през залата да раздвижа с леко, че след седмица без тренировки, абсурд да си направя тежката тяга :Д Утре трябва да направя най-малко 3 на 270, дано се получи :Д
Преди години изгубих интерес към тая музика, ама днес нещо ми се дослуша тази песен и все още ми се струва хубава :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 23.10.16 16:13.
Тяга- 2х270, 0х280, 1х270
Военна- 4,3,3 х 90
Те на тва му викат “тилт” в покера, дето го направих на тягата, доколкото помня :Д Деа... очаквах да не направя тройка, ама пък и се надявах на такава и много ми се искаше :Д Има и такива моменти де, да не ставам нагъл :Д
Бая се смазах... третото повторение на 270 го мъчих едно десетина секунди след коляното, не стана, ядосах се, викам така и така се прееба схемата, дай поне една единица на 280 и разбира се не стана, отново след 10 сек. борба да ги заключа. Накрая вече, след тея откази, нямах пояс да мъча четворки на военната, а за набиранията пак не остана време от приказки :Д
Правя 5х270 и минавам на двойки и тройки, че почва да си ме сърби за по-тежко :)
Военна- 4х2х93
Клек- 2х1х170
Набиране подхват- 9х50
30 мин. единички на нещо като набиране подхват :Д- през 10-20 сек. със засилка, като за силово, максимално експлозивни, до колене.
Набиране подхват- 1х75* (без малко)
Още не съм възстановен от нулите оня ден, някаква цалостна умора и ми тежеше, най-вече военната. Клекът беше ясен, от бая време не бях клякал, заради това да не ме хване треска за тягата... :Д Ма сега, след последната тренировка, не ми дреме :Д
Утре май ще си ме хване треска на краката и то не от клека, а от приземяванията в клек и полуклек след изпълненията на лоста... въобще не го предполагах :Д
Разпуснах днес, да не се впрягам на кое колко трябва да вдигна, усетих го като голямо облекчение, а утре заради треските, дето ме очакват, ще взема да проверя как е добро утрото :)