11.02.06
16:21
спешно се нуждая от съвет
как да си махна паласките. Изчистих си пресата ма тях немога даги махна
11.02.06
16:45
[quote author=“Pav40”]спешно се нуждая от съвет
има едно упражнение с гири ама е трудно за обяснение....
Примерно - хващаш гирата с дясната ръка(тренираш за дясна паласка), държиш я отпусната до тялото. Гирата да не ти е много тежка. Започваш да се накланяш от кръста наляво така че гирата да се повдига и връщаш. Ръката с гирата е плътно до тялото. Така четири серии - всяка от тях правиш докато усетиш, напрежение(или лека болка) в паласките. Другото упражнение дето знам си е уред за усукване - ако го има във фитнеса, можеш да го правиш////
[quote author=“sub_eleven”][quote author=“Pav40”]спешно се нуждая от съвет
има едно упражнение с гири ама е трудно за обяснение....
Примерно - хващаш гирата с дясната ръка(тренираш за дясна паласка), държиш я отпусната до тялото. Гирата да не ти е много тежка. Започваш да се накланяш от кръста наляво така че гирата да се повдига и връщаш. Ръката с гирата е плътно до тялото. Така четири серии - всяка от тях правиш докато усетиш, напрежение(или лека болка) в паласките. Другото упражнение дето знам си е уред за усукване - ако го има във фитнеса, можеш да го правиш////
Или по-точно това е упражнението http://www.bb-team.org/exercise/000068.php
Друго ефективно упражнение за мен е извиване встрани с лост зад врат от седеж. Но мазнините се махат само с кардио и диета все пак.
11.02.06
19:10
[quote author=“Buzinho”]Друго ефективно упражнение за мен е извиване встрани с лост зад врат от седеж.
това го има като уред...за него говорех
Упражнеието не знам дали ще помогне, продължи с диетата, там последно се махат мазнините (не в всички случаи)