20.09.13
18:58
С Велико Иванов - сериозно момче със завидни познания и опит за годините си. Здраво стъпил на земята и винаги с добра аргументация за решенията си. Според мен би било интересно.
казано от Мирослав Исикийски на 17.01.14, 20:16:
С Лординезе, срс :Д
Но нека е видео интервю.
Хохо искам аз да го взема това интервю (nsleep)
Но нека е видео интервю.
И със субтитри, моля! Благодаря! :D
04.02.14
13:34
Но нека е видео интервю.
Спокойно,мен ме пазят за Рагнарок,на открито,с публика,когато навън изригват вулкани,падат метеорити и рибите започват да се бият със хората за сушата! :D
Мнението беше редактирано от lordinario на 04.02.14 13:35.
Споменах я в един дневник. Вярвам, че няма да откаже интервю, особено за най-голямата интернет медия за здравословно хранене в България. Сигурен съм, че всички ще имаме какво да научим! Надявам се екипът да приеме сериозно предложението ми и да се постарае да я убеди да сподели знанията си с верните последователи на здравословното хранене в лицето на потребителите на форума.
Предлагам за следващо интервю д-р Людмила Емилова :D :D
казано от Петър на 06.03.14, 20:34:
...
Предлагам за следващо интервю д-р Людмила Емилова :D :D
Сеирджия и фитилджия. Неприкрит при това :D :D :D
Ще поставиш модераторите в крайно неизгодна позиция - да чистят коментари, чиято идея генерално споделят (giggle).
Аз съм “ЗА” видео интервюто с Лординов, дори може да снимате негова тренировка, мисля, че ще е много полезна за всички читатели.
казано от Vic на 07.03.14, 10:46:
Аууу! Не е вярно, Вик! :D :D :D Аз съм отявлен привърженик на споделянето на всякакви гледни точки :D. Изповядвам философията, че колкото и да е загубена една идея, то е хубаво да се чуе, най-малкото, че за да можеш да оцениш красотата на диаманта, трябва да го поставиш сред ла*на :D.
Точно за това предлагам и докторицата - да видим тя камъкът ли ще е или хабитатът около него :D.
казано от Петър на 07.03.14, 10:52:
казано от Vic на 07.03.14, 10:46:
Аууу! Не е вярно, Вик! :D :D :D Аз съм отявлен привърженик на споделянето на всякакви гледни точки :D. Изповядвам философията, че колкото и да е загубена една идея, то е хубаво да се чуе, най-малкото, че за да можеш да оцениш красотата на диаманта, трябва да го поставиш сред ла*на :D.
Точно за това предлагам и докторицата - да видим тя камъкът ли ще е или хабитатът около него :D.
Ахъм... Явно с твоите идейни предложения трябва да се внимава... :x :D
Аз лично с въпросната госпожа не желая да влизам в спор, дори и задочен - ще си скъсам нервите, а ефекта ще е нулев.
07.03.14
11:19
Аз във фейсбук изразих мнение, че тази г-жа трябва да бъде наказана със 100 камшика, като камшика да е направен от бекон! :D :D :D
В едно нейно интервю беше казала, че сланината не е калорична, защото не съдържа въглехидрати.
Моля ви, уважавайте различното :D ! Ето, всички са предубедени към въпросната особа - още едно доказателство за интелектуалната ценност на различната гледна точка. Трябва да й се даде трибуна! :D
казано от Петър на 07.03.14, 11:25:
Моля ви, уважавайте различното :D ! Ето, всички са предубедени към въпросната особа - още едно доказателство за интелектуалната ценност на различната гледна точка. Трябва да й се даде трибуна! :D
Тя трибуната и е дадена ...едно време като минех покрай плажа на шведа имаше винаги около 20-25 женици и мъже със сериозно наднормено тегло които правиха безброй упражнения ,пиеха отвари и после релаксираха около отрупаните с манджа маси и .......за какво говорим въобще .Напълно подкрепям мнението на Вик ,просто няма смисъл все едно да спориш с радиоточка.
07.03.14
18:15
The Reem
02.08.14
08:36
казано от Петър на 07.03.14, 11:21:
В едно нейно интервю беше казала, че сланината не е калорична, защото не съдържа въглехидрати.
Това е много силно просто ! :D
...та кой е следващия на когото ще четем интервюто ;)
Саня! (sun)
Модерация: Инициативата “Интервюта с потребители” е прекратена към този момент.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.12.16 12:26.
Ехаа, отколко време не е писано тук... :Д
Интервю със Саня би било, като да ти разправят за град, в който не си бил :Д- може да добиеш добра представа, но е съвсем различно да видиш всичко това пред себе си :)
С Кобриту 87 :)))
Модерация: Инициативата “Интервюта с потребители” е прекратена към този момент.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.12.16 12:26.
Само не знам как ще се разбереш с Васко, кой от двамата да го вземе... е, може пък и двамата да ѝ го вземете :Д