С кого да бъде следващото интервю?

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.09.13
18:58

С Велико Иванов - сериозно момче със завидни познания и опит за годините си. Здраво стъпил на земята и винаги с добра аргументация за решенията си. Според мен би било интересно.

17.01.14
20:16

С Лординезе, срс :Д
Но нека е видео интервю.

17.01.14
20:17

казано от Мирослав Исикийски на 17.01.14, 20:16:

Но нека е видео интервю.

Хохо искам аз да го взема това интервю (nsleep)

18.01.14
08:21

Но нека е видео интервю.

И със субтитри, моля! Благодаря! :D

04.02.14
13:34

Но нека е видео интервю.

Спокойно,мен ме пазят за Рагнарок,на открито,с публика,когато навън изригват вулкани,падат метеорити и рибите започват да се бият със хората за сушата! :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 04.02.14 13:35.

06.03.14
20:34

Споменах я в един дневник. Вярвам, че няма да откаже интервю, особено за най-голямата интернет медия за здравословно хранене в България. Сигурен съм, че всички ще имаме какво да научим! Надявам се екипът да приеме сериозно предложението ми и да се постарае да я убеди да сподели знанията си с верните последователи на здравословното хранене в лицето на потребителите на форума. 
Предлагам за следващо интервю д-р Людмила Емилова :D :D

07.03.14
10:46

казано от Петър на 06.03.14, 20:34:

...
Предлагам за следващо интервю д-р Людмила Емилова :D :D

Сеирджия и фитилджия. Неприкрит при това  :D :D :D

Ще поставиш модераторите в крайно неизгодна позиция - да чистят коментари, чиято идея генерално споделят (giggle).

07.03.14
10:51

Аз съм “ЗА” видео интервюто с Лординов, дори може да снимате негова тренировка, мисля, че ще е много полезна за всички читатели.

07.03.14
10:52

казано от Vic на 07.03.14, 10:46:

Аууу! Не е вярно, Вик! :D :D :D Аз съм отявлен привърженик на споделянето на всякакви гледни точки :D. Изповядвам философията, че колкото и да е загубена една идея, то е хубаво да се чуе, най-малкото, че за да можеш да оцениш красотата на диаманта, трябва да го поставиш сред ла*на :D.
Точно за това предлагам и докторицата - да видим тя камъкът ли ще е или хабитатът около него :D.

07.03.14
11:02

казано от Петър на 07.03.14, 10:52:

казано от Vic на 07.03.14, 10:46:

Аууу! Не е вярно, Вик! :D :D :D Аз съм отявлен привърженик на споделянето на всякакви гледни точки :D. Изповядвам философията, че колкото и да е загубена една идея, то е хубаво да се чуе, най-малкото, че за да можеш да оцениш красотата на диаманта, трябва да го поставиш сред ла*на :D.
Точно за това предлагам и докторицата - да видим тя камъкът ли ще е или хабитатът около него :D.

Ахъм... Явно с твоите идейни предложения трябва да се внимава... :x :D

Аз лично с въпросната госпожа не желая да влизам в спор, дори и задочен - ще си скъсам нервите, а ефекта ще е нулев.

Аз във фейсбук изразих мнение, че тази г-жа трябва да бъде наказана със 100 камшика, като камшика да е направен от бекон! :D :D :D

07.03.14
11:21

В едно нейно интервю беше казала, че сланината не е калорична, защото не съдържа въглехидрати.

07.03.14
11:25

Моля ви, уважавайте различното :D ! Ето, всички са предубедени към въпросната особа - още едно доказателство за интелектуалната ценност на различната гледна точка. Трябва да й се даде трибуна!  :D

07.03.14
11:37

казано от Петър на 07.03.14, 11:25:

Моля ви, уважавайте различното :D ! Ето, всички са предубедени към въпросната особа - още едно доказателство за интелектуалната ценност на различната гледна точка. Трябва да й се даде трибуна!  :D

Тя трибуната и е дадена ...едно време като минех покрай плажа на шведа имаше винаги около 20-25 женици и мъже със сериозно наднормено тегло които правиха безброй упражнения ,пиеха отвари и после релаксираха около отрупаните с манджа маси и .......за какво говорим въобще .Напълно подкрепям мнението на Вик ,просто няма смисъл все едно да спориш с радиоточка.

07.03.14
18:15

The Reem

Мила

02.08.14
08:36

казано от Петър на 07.03.14, 11:21:

В едно нейно интервю беше казала, че сланината не е калорична, защото не съдържа въглехидрати.

Това е много силно просто ! :D

...та кой е следващия на когото ще четем интервюто ;)

18.12.16
10:30

Саня! (sun)

Модерация: Инициативата “Интервюта  с потребители” е прекратена към този момент.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.12.16 12:26.

18.12.16
11:44

Ехаа, отколко време не е писано тук... :Д

Интервю със Саня би било, като да ти разправят за град, в който не си бил :Д- може да добиеш добра представа, но е съвсем различно да видиш всичко това пред себе си :)

18.12.16
12:06

С Кобриту 87 :)))

Модерация: Инициативата “Интервюта с потребители” е прекратена към този момент.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.12.16 12:26.

18.12.16
12:15

Само не знам как ще се разбереш с Васко, кой от двамата да го вземе... е, може пък и двамата да ѝ го вземете :Д

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1