ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.12.16
23:15

казано от Queen Cobra на 16.12.16, 15:35:

Само не знам защо ме сравняваш с дъщеря си, .

Четеш,а не вдяваш от  написаното...никой не те сравнява.
Няма шанс за теб...никой нищо не може да ти каже-капацитет си от материя, до без материя...снимай се щом  те радва(гърба недей) -не го казвам с лошо това всичкото,по-скоро със съжаление.
една позната беше същия всезнаещ мрънкалник,който можеще да ти обясни всичко...докато не се ожени на 40 и забременя..сега е по-зле)))))))))

Мнението беше редактирано от nervak на 16.12.16 23:23.

Carbohydrate

17.12.16
06:48

Расцелую, обниму,
К сердцу трепетно прижму,

Что мне делать? Я не знаю,
Я хочу тебя, желаю,
Страсть пылает, я горю,
Подари любовь свою!

Ущипну тебя немножко,
И за попу, и за ножку!
Язычком пройдусь по шее,
Я собой я не владею,

Расстегну твою одежку,
Подразню еще немножко
И пойду блуждать по телу,
Ох, люблю я это дело!

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 17.12.16 06:49.

17.12.16
10:12

казано от nervak на 16.12.16, 23:15:

казано от Queen Cobra на 16.12.16, 15:35:

Само не знам защо ме сравняваш с дъщеря си, .

Четеш,а не вдяваш от  написаното...никой не те сравнява.
Няма шанс за теб...никой нищо не може да ти каже-капацитет си от материя, до без материя...снимай се щом  те радва(гърба недей) -не го казвам с лошо това всичкото,по-скоро със съжаление.
една позната беше същия всезнаещ мрънкалник,който можеще да ти обясни всичко...докато не се ожени на 40 и забременя..сега е по-зле)))))))))

Подкрепям ти мнението, защото знам, че си умен човек, с поглед върху тренировки с интензивно натоварване и че го казваш с добро.
===========================
Но не разбирам какво искаш да кажеш, защото не си го обяснил. Говориш някакви теоретични неща за пулса и кръвното, аз ти обяснявам практически за себе си. Защо правя едното, а не другото.
Нещо в тях да те провокира? Аз смятам ,че не.
Нито съм си мерила знанията с теб, нито съм показала “капацитет” в материята.
Ако ти си разбрал друго- моя е вината, че не съм изразила мислите си правилно. И се извинявам.

===========================
Казваш:

...Сега знам,че не е за сравнение но...така да имаш поглед:

Е, какъв погледа да имам върху несравними неща? Изобщо беше излишно да обясняваш тренировъчния режим на дъщеря си- евала на момичето, и снимки си показвал, и примери си давал- има защо да се гордееш с нея!
Но пак ти казвам - според теб е мрънкане, ок- не съм тренирала системно високоинтензивно и на този етап не желая, защото ми причинява сериозен физически дискомфорт.
Може би трябва да поработя върху това, ще видим.
=========================
Отново ме сравняваш с някакви непознати за мен жени. Не знам кое ми е зле, да, наистина не те разбирам за това- доста пъти си го писал-  чувствам се добре, работя, живея, създавам БВП за държавата, помагам на хората с каквото мога.
Еле кога ще забременея и как не зависи само от моето желание.

==========================
Сега за снимките, снимам си се, повечето си ги гледам аз на лаптопа, но пък ако исках да е само така, нямаше да пиша публично, не ми пука особено -който не му харесва, ще си каже. а най-добре пък да си замълчи и да не гледа, голям праз са казали старите хора :)
==========================
Благодаря ти , че имаш желание да ми дадеш съвет, но за момента не разбирам какъв е .
Дваш съвети във всякакви сфери- от винопроизводство до тренировки. Хубаво е, че си така широко образован.
Бъди здрав и внимавай с техниката си на вдигане.

17.12.16
13:03

Все повече заприличва на ” Искрено и лично”....надявам се един ден и Ая Палачинката + онази малката софиянка , дето не блестеше с тренировки , а с  вечното си мнение от далечна Англия да се завърнат и да стане още по-забавно :)

...ама Мирка , аз разбирам гъделчето да се изтипосаш по гащи (а защо не и без) тук и да те зяпаме , но защо в името на Доукинс си все с такова бабешко бельо?Тури нещо по-..де да знам...дантела....и тоз сутиен...просто е “анти-ерекция” :)

Голям праз, нали?

Позволявам си да коментирам, че харесвам стила на Кобри, относно снимките и избора на бельо—провокативен и оригинален.  Напомня ми за ърбан СССР фешън, много модерен тук в Берлин :D
Кобри е провокативна и ако не пишеше с този си талант, отдавна щях да съм напуснала този форум.
Бельото пасва много добре в цялостния замисъл на постовете. (y)
А имаше и една снимка на фона на палка за мухи, която палка иначе не бих забелязала, ако Кобри нарочно не беше написала как е пропyснала да я изключи от обхвата на обектива. :D

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 17.12.16 14:15.

17.12.16
17:31

Албаст, това не е сутиен, а спортно бюстие за тренировки.
=============
Поне аз си мисля, че слагам снимки за да се види някакво мускулно развитие, макар и слабо такова. Който иска , може да коментира темата за обеми, форми, дисбаланси, изоставащи мускули, телесни мазнини, стойка, позинг, съвети за подобрение и пр.
Така че това с гъдела не го разбрах.

————————————-
Снимам се с нормални дрехи/бельо, обикновено, удобно, здравословно, памучно :) Видно е , че нито съм модел на Виктория сикрет, нито пък ще си обуя  дантелените гащи за тренировка или снимки пред огледалото. 
Не си поствам снимки, за да предизвикам нечия ерекция. И без това явно предизвикват съжаление.
Извинете, ако причинявам еректилна дисфункция. Къса ми се сърцето ...  ;(
=============
Кико ,обичам те, мила !
Специално заради този пост ще пусна сесия с мухобойка и кюлоти :) :P :D

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 17.12.16 17:34.

17.12.16
18:10

Abe “Искрено и лично” не го ли свалиха от ефир?
Ако са, значи е продължило тук, във форума. Хората си споделят какво е акото на бебетата, кой какви проблеми с газовете има, кой кога му е дошло, колко му тече, какво го сърби и боли, та през това кой кого иска да оправи до кой каква музика харесва, защо мерцедес са по-добри от БМВ ( или обратното) или политиката на Бойко и световната конспирация.
Тъй че мойте кюлоти са капка в морето, моля ви сЪ. :D :D
============
17.12
Сън: 22.00-7.30 + поизлежавах се

Храна:
- 3в1
- домашна баница с извара, яйца, мазлини и зехтин
- навън : пилешка супа (рядка и постна), кавърма 300 гр. (с доста месо- от минали дни- бяха нарязали пилешки пържоли, кюфтета, кебапчета, всичко вътре :) ) хапка хлебче
- кафе Лаваца със сметанка, бисквитка, сок алое със зелен чай 500 мл.  (с вкус на сладки сополи :) )
- инка със сметана
(толкоз-без вечеря :) )

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 17.12.16 22:04.

(giggle)

17.12.16
20:46

17.12 рамо, ръце
1. раменна преса с щанга 3х10х25кг
2. бицепсово сгъване едновременно 3х10х(2х10кг)
3. лицеви опори раменен хват 3х12
4. хеликоптер с щанга 3х8х25кг
5. чуково сгъване с дъмбели едновременно 3х8х(2х10кг)
6. френско разгъване за трицепс от лег с дъмбели 3х6х(2х10кг) старах се да е стриктно
7. повдигане с 2 ръце напред 3х8х10кг
8. разтваряне с прави ръце встрани 3х12х(2х2кг)
9. повдигане напред 3х12х(2х2кг)

Кардио на велоергометър 40мин. (1 епизод на “Стрелата” :) )
Движение за деня има няма 1 км.

Разходка с колежка, хапване навън , кафенце и мотане цел ден.Приятно.
Станах потребител на Мейбалин- имат хубав ВВ крем, а утре ще пробвам и спирала - пък и на промоция. :)

===========
Отбелязвам си кардиото с червено да ми се набива на очи, кога съм въртяла, а не, че е е нещо много важно.
===========
Всеки път като ям навън, ми става тежко от запръжките с олио -вкусно е като го ядеш, но направо ми се обръща стомахът  като започне да се смила храната и ето- 7 -8 часа след яденето все още чувствам тежест и не мога да хапна друго!!
У нас си приготвям всичко на сухо “постно” (освен печивата) и после добавям зехтин.

17.12.16
23:15

казано от Queen Cobra на 17.12.16, 10:12:

Подкрепям ти мнението, защото знам, че си умен човек, с поглед върху тренировки с интензивно натоварване и че го казваш с добро.

Имам съмнения за първото от 12-14 год.възраст)))))))))  и от тренировките имам  само и единствено поглед!-нищо повече.
.

казано от nervak на 16.12.16, 09:54:

-това са си мои наблюдения и изводи.

.
.но ти го обърна на сравнение
както казах...шанс  няма..
Извини ме наистина ,ако съм  ти се сторил груб в изказа.

Мнението беше редактирано от nervak на 17.12.16 23:15.

18.12.16
10:18

Умен човек си, Илия, но де аз да можех да те разбера от първия път. :)

То за хора, които никога не са се виждали и общували, трудно може да се обясняваме онлайн за житейски уроци. Като пишеш, усещам едно бащинско отношение, така да се каже и си казвам “Гледай , значи как разочаровам тоз непознат, а загрижен за мен човек” ... Та затова така задълбах :) Бъди здрав! (muscle)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 18.12.16 10:18.

18.12.16
10:20

За тези, дето не сме се виждали, едно наздраве с мене дистанционно :)

18.12.16
19:00

18.12
Сън: 00.00-ок. 7.30 или по-рано

Гадничко, снощи до среднощ стоях да чета анализи и критики за WESTWORLD и да наваксам каквото не съм схванала. а колко си оставих за после.... Наистина много добър сериал.

Храна:
- 3в1
- домашна “пица “(пълнозърнеста домашна пърленка, зехтин, наденичка с диво прасе, кашкавал, паста от пиперки люта)
- десетина сушени сини сливи
- доза протеин
- боб сварен на пюреок. 200-300 гр. със сирене 150 гр, 1 варено яйца
- бяло хлебче ок 100 гр. с 2 парченца топено сирене
- 1 малко Бушмилс 50 мл. (party)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 19.12.16 12:53.

18.12.16
19:13

18.12 комплексна
повечето в супер серии
1. клек (20,40,50кг) 3х6х60кг 2х8х50кг
2. избутване на машина за гърди седнала (42кг) 3х6х62кг 2х8х52кг
3. придърпване на скрипец пред гърди (35кг) 3х6х60кг 2х8х50кг
4. клек с диск пред гърди 3х8х25кг (умреха ми бицепсите :) )
5. кросоувър за гърди 3х12х(2х15кг)
6. едностранно придърпване за гръб на кросоувър от колене  3х12х30кг всяка ръка
7. лег преса (50кг) 3х12х90кг
8. коремни преси от обратен наклон  3х15
9. хиперекстензии (за глутеус) с тежест 3х12х15кг диск пред гърди
10. суинг с пудовка 3х10х16кг
11. крънчове на земя 3х15

Кардио (пулс до 125)
- велоергометър 20 мин
- кростренажор 10 мин.

Движение за деня -почти няма
Дребни домакински задачи.

Лежерно и заспало цял ден, нямаше нищо за вършене и дремах ту с книга, ту с лаптопа.
Хубаво,че се навих да отскоча до залата - много добре се натоварих.
===========
Малко по-силово в началото, с по-големи тежести, да активизирам малко мускулите, че са свикнали с еднообразието.
Клекът с една идея по-лек от вторник, снимам се редовно да се видя отстрани, стабилно е, без нагъзване, бедрата до перфектния паралел.

18.12.16
19:43

..........ДЕЙБ@............ ??!!???
http://www.farma.bg/actavis-paracetamax-cappuccino-1000mg-10sachets.html

(и без това вече всички го зобят като тик так...)

18.12.16
19:49

казано от Queen Cobra на 18.12.16, 19:43:

Леле...с вкус на бисквитки орео няма ли все още?

18.12.16
20:02

казано от Queen Cobra на 18.12.16, 19:43:

Парацетамолът е хепатотоксичен и трябва да се употребява само при истинска нужда. Уловката е, че когато има истинска нужда, не парацетамол е нужен. Параграф 22, който важи за доста лекарства и е една от причините за лошия имидж на фармацевтичната индустрия.

18.12.16
20:09

Обяснявам го 3 години на колеги.
Особено едната сега пия парацета - нещо си  защото и е запушен носа ??!?! Да, има съставнка с фенилефрин за отпушване, но все пак?!?
И в аптеката й го “предписали” ?! Освен това взема упсарин и ибупрофен за някакви болки.
+ Нон стоп купува парацетамол прахчета и Оспамокс и Оспен на 80 годишната си майка, щото кашляла.
Последните 2 също се пият като тик так.
Деjb@ значи имало естествен подбор!

18.12.16
20:21

казано от Queen Cobra на 18.12.16, 20:09:

За съжаление с антибиотици на корем срещу хрема и болно гърло етественият подбор не е само за идиотите. Над 70% от всички открити досега антибиотици вече не работят и една от основните причини за това е злоупотребата с тях. Съществуват щамове “болнични” бактерии, които са резистентни към всичко, известно в момента на науката. Нали се сещаш, че ако при елементарна операция лепнеш таква инфекция, няма да има значение, че ти лично не си злоупотребявала с лекарства?

Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.12.16 20:22.

18.12.16
20:43

Знам ги тези неща, Боби,  коментират се отдавана, та подборът може ни “подбере” всички като вид или поне повечето от нас в някое обозримо бъдеще. Приятел беше хванал този чудесен златист стафилокок на някаква екзотична екскурзия, та го лекуваха 3 месеца.
Хубаво, че се пише,че се разработват нови терапии срещу бактериите(бактериофаги, техни ензими и пр. ). Дано да е успешно приложимо.

ДЕ

18.12.16
20:53

казано от Queen Cobra на 18.12.16, 20:43:

Приятел беше хванал този чудесен златист стафилокок на някаква екзотична екскурзия, та го лекуваха 3 месеца.

То човек не е застрахован никъде, ама като чуя екскурзия например до Африка и особено Индия и подобни, направо (puke) (puke) (puke)

18.12.16
20:55

Сори, че ще ви разочаровам, ама проблемът не е чак толкова голям, колко е в Румъния и Кипър, например. Това първо.
Второ, проблемът с ВБИ-тата е, че хоспитализират куцо, криво и сакато в името на пътеката. Просто в България няма ясна антибиотична политика и клиницистите скачат от вратата на тежката артилерия, до голяма степен просто за да си измерят... обхвата на възможностите, с някой колега от съседната окръжна болница.

Парацетамола е хепатотоксичен, ама кетопрофена от къде работи?
И кое е т’ва  вещество, което само лекува, без да вреди никъде?
Не бъдете крайни.

18.12.16
21:00

казано от Daffy Duck на 18.12.16, 20:53:

казано от Queen Cobra на 18.12.16, 20:43:

Приятел беше хванал този чудесен златист стафилокок на някаква екзотична екскурзия, та го лекуваха 3 месеца.

То човек не е застрахован никъде, ама като чуя екскурзия например до Африка и особено Индия и подобни, направо (puke) (puke) (puke)

...защото и Африка, и Индия са някакви толкова малки територии, и всички тръгнали натам се озовават на едно и също място...
Не ставай смешен с подобни изказвания.

18.12.16
21:08

казано от БПН на 18.12.16, 20:55:

Парацетамола е хепатотоксичен, ама кетопрофена от къде работи?
И кое е т’ва  вещество, което само лекува, без да вреди никъде?
Не бъдете крайни.

Точно в това е въпросът - всичко минава през черния дроб, а някои вещества имат и далеч по-сложни взаимодействия в човешкия организъм и е доста тъпо да се използват в ситуации, в които собствените съпротивителни сили на организма могат да се справят без проблеми.
Тук в Швеция например в аптеките лекарствата без рецепта се броят ако не на пръстите на едната ми ръка, то на тези на двете, а лекарствата по лекарско предписание са напълно недостъпни за широката маса. Отгоре на това общопрактикуващите лекари на практика не предписват антибиотици или други сериозни лекарства.

Колкото до кетопрофена и другите НСПВС, сигурен съм, че и ти няма да жулнеш една аркоксия или афламил, защото те дразни леко гърлото.

ДЕ

18.12.16
21:08

Не знам смешен ли съм, ама тамън двама познати си носят вече над 10 г. проблемите. Единият от екваториална Африка, другият от Индия. Да, не навсякъде е така в тези райони, но каквато мръсотия, мизерия, бактерии, паразити и какво ли не още се намират там, никъде го няма.

Мнението беше редактирано от Деян на 18.12.16 21:10.

Carbohydrate

19.12.16
05:33

казано от Boby_ на 18.12.16, 20:21:

казано от Queen Cobra на 18.12.16, 20:09:

За съжаление с антибиотици на корем срещу хрема и болно гърло етественият подбор не е само за идиотите. Над 70% от всички открити досега антибиотици вече не работят и една от основните причини за това е злоупотребата с тях. Съществуват щамове “болнични” бактерии, които са резистентни към всичко, известно в момента на науката. Нали се сещаш, че ако при елементарна операция лепнеш таква инфекция, няма да има значение, че ти лично не си злоупотребявала с лекарства?

тук малко не съм съгласен с теб...че фармо индустрията пребори цигарената, та няма да си измислят все нови антибиотици за да ги продават, все по-скъпи...то това си е бизнес, както и при колите и телефоните.....
А за да не ползваш антибиотик, трябва да си перфектно диагностициран, което при нас в България липсва и като привантивна мярка се изписват антибиотици....защото от свински и птичи гриб, които са със сходни симптоми с обикновения гриб, от започването на температурата и до фаталния изход - 7 дена примерно......ти ще рискуваш ли с познатите и важните за теб хора? А за осложнения, които отключват диабет или друга “вечна” болест, изобщо не говоря.....
Някак така ми изглежда по-правдоподобно ;)
За черният дроб - друго си е да умреш здрав)))))...имаше такава шега на времето

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 19.12.16 05:35.

19.12.16
09:13

та няма да си измислят все нови антибиотици за да ги продават, все по-скъпи...то това си е бизнес, както и при колите и телефоните.....
А за да не ползваш антибиотик, трябва да си перфектно диагностициран, което при нас в България липсва и като привантивна мярка се изписват антибиотици....защото от свински и птичи гриб, които са със сходни симптоми с обикновения гриб, от започването на температурата и до фаталния изход - 7 дена примерно......

Тук Боби  е представител на индустрията, но доколкото знам, не се измислят така лесно нова група антибиотик, май даже вече почти всичко възможно е измислено и престава да действа. Скоро ще се върнем във времената да умираме масово от банални инфекции, които са изкоренени с нечовешки усилия до преди 30-40 год. Иначе май може да си умреш от грип и за по-малко, пази Боже, както се казва.
А за свински, птичи и пр. грип не се изписват антибиотици просто. Макар че от лични наблюдения виждам, че се прави и как се изписват едновременно НСПВ,антивирусни, антибиотик и антигъбични (заради антибиотика)-ай така да има.
Ако някой лекар не може да различи бактериална от вирусна инфекция през 2016 год- ами да ев@ в лекаря, без извинение.
Пращаме на хора на Марс, в крайна сметка, а джипито не може да се оправим с нещо елементарно.
==========
п.п. Карбо, сигурно пишеш от телефон, малко правописа днес .. .:)

ДЕ

19.12.16
09:26

Абе аз не знам какво е, всеки разправя как антибиотиците не помагали, как по време на тази или онази болест не се давало антибиотик, ама ето например в моето семейство, още на втория прием и съответния болен вече си е като здрав, а след 2-3 дни, направо излекуван. Вчера жената беше много зле, с тенденция към влошаване, тъй като следобяда бе доста по-зле от сутринта. Към 16.00 ч. един Оспамокс от 1000 мл., след това още един и днес е значително подобрена.
Не коментирам вредите, които нанасят антибиотиците, а твърденията, че няма ефект ако се пиели при грип, ангини и какво ли не още. Имало е случаи, когато сме успявали да ги избегнем, ама като виждаш, че нещата стремлглаво отиват на по-зле, просто няма начин.

Мнението беше редактирано от Деян на 19.12.16 09:27.

19.12.16
09:39

А какво й има на женати, за да пие Оспамокс? Пневмония, отит, цистит? Щото ако не е нещо от тях, просто не действа бе.
Независимо какво чувстваме, не е от пеницилина. Понякога хората бъркат ефекта с този на плацебо, на нещо друго, което са взели ( един парацетамол, който свали температурата и да ти “просветне” и едни капки да отпушат носа) понякога самият ход на болестта след  остра фаза преминава - но нищо не е от самия пеницилин, ако няма бактерия.
Пък ако наистина има инфекция, то с 2 хапа не се оправя, само тушира симптомите трябва си пълен курс, за да измрат всички бактерии. Защото останалите най-вероятно са резистентни към този антибиотик.
И ставаш част от проблема, а не от решението.

19.12.16
12:27

казано от Carbohydrate на 19.12.16, 05:33:

А за да не ползваш антибиотик, трябва да си перфектно диагностициран, което при нас в България липсва и като привантивна мярка се изписват антибиотици....защото от свински и птичи гриб, които са със сходни симптоми с обикновения гриб, от започването на температурата и до фаталния изход - 7 дена примерно......ти ще рискуваш ли с познатите и важните за теб хора? А за осложнения, които отключват диабет или друга “вечна” болест, изобщо не говоря.....
Някак така ми изглежда по-правдоподобно ;)
За черният дроб - друго си е да умреш здрав)))))...имаше такава шега на времето

Диагноза се поставя много лесно - прави се проста антибиограма и се установява от какви точно антибиотици се влияе бактерията, причинител на инфекцията.

За грипните вируси изобщо не си прав. :) Свинският грип е доста по-безобиден от “обикновения”, а усложненията са редки. Птичият също не е толкова страшен, освен за хора с компрометирана имунна система. Антибиотик не се изписва срещу вирус по простата причина, че действа само срещу бактерии. Причината често да се пие антибиотик при подобен тип вирусни заболявания са опортюнистичните бактериални инфекции, които могат да възникнат заради отслабената имунна система. Преценката обаче кога това е необходимо трябва да бъде само на добре подготвен лекар.

По отношение на новите антибиотици също грешиш, както и изобщо за фармацевтичната индустрия. Това е най-регулираният сектор изобщо и сравнението с цигарената индустрия е напълно неподходящо. Нови антибиотици отдавна не се откриват с темповете, с което това ставаше преди, а цената на една нова молекула е астрономическа и далеч не е нито толкова лесно, нито толкова бързо тя да стигне до пазара.

Както някой отбеляза по-горе, търсят се нови методи за борба с бактериите, но засега антибиотиците са основното ни средство и трябва да ги прилагаме разумно.

19.12.16
14:45

19.12
Сън: преди 22.00 - малко преди 7.00

Храна:
- 3в1
- домашната пица с дива наденичка, кашкавал, авокадо
- 2 райски ябълки, 2 кивита
- готова кавърма ок. 200 гр. , 1 фил Вита (да бе от онази, взех си и за вкъщи), 1 бонбон лукче :)
- 3в1
- 2-3 малки ракии (от домашната), шопска салата, 5-6 хапки сирене и кашкавал, “меча лапа” -свинска пържола с гъби и кашкавал, 1 печен картоф, парче торта, чаша спрайт 250 мл.

Горе имам тренировка, ей :)

Днес е празничния банкет, ма нещо няма хора и ентусиазъм ...

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 20.12.16 09:06.

20.12.16
09:24

19.12
Без тренировка.
Движение- ок. 1 км (сутринта и вечерта ме возиха колеги, на обед не излязох :) )
Чистене служебно.

Банкетът мина добре, пенсионерската, но пък се наслупах на истории, които вече знам. Хапнахме така- доста добре :) За пръв път одобрявам банкетно меню -  месото беше много хубаво. Само салатата -пффф. И сервирането-  никога няма да се научат как се подрежда и сервира . Да живее Балкантурист!

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 20.12.16 18:08.

20.12.16
18:10

20.12
Сън: 01.00-7,30
Всъщност се понаспах, да не повярваш.

Храна:
- домашна баница с яйца, извара и маслини
- козе кисело мляко 300 гр
- 2 варени яйца (двойни), домат, печена тиквичка със зехтин, 5-6 резена луканка
- 1/2 кафе :)
- 2 ябълки, 1 круша, шепа сурови бадеми ок 50 гр.
- домашни курабийки и хрупки с протеин

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 21.12.16 16:46.

20.12.16
19:51

:) and… party time

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 20.12.16 19:52.

21.12.16
13:36

20.12
Без тренировка.
Движение 2 км. (този пъп служебно ме задържаха)

Трябваше да раздвижа домашно, но ми беше студено, заспало, гладно, правих други неща и стана късно. Та предпочетох да си хапна и да се гушна на топло.

========================
21.12
Сън: преди ок. 21.30- преди 6.00

Снощи заспах като пън , но пък сутринта се будих на няколко пъти леко неспокойно.

Храна:
- инка със сметана
- домашна баница- извара, яйца, зехтин, маслини
-  картофки печени 200 гр. с моцарела 60 гр., , пилешка пържола от бут 100 гр.печена, 1шоколадов  бонбон почерпка
- доза протеин
- 2 фил. вита със сирене , пилешка пържола от бут 100 гр.печена, доматен сос

==============================
Ходих да ми вземат кръв за профилактично изследване. Бях си взела ваучер  за намаление за комплексни кръвни изследвания и урина на Рамус и отпечатах само първата страница с кода. Понеже всяка година ходя така по 2 пъти, в Плевен но не ми вземаше  почивен цял ден и да ходя в тъмни зори  зимата чак до там, като има лаборатория тук...
Тръгвам и си викам казвам само че искам пакет “Мега” и те си знаят. Навсякъде е така.

Да,а ма не.... Една бабка-лелка  взема кръв- ни знае какво е ваучер, ни как да ме таксува, НЕ ЗНАЕ ЧЕ ИМАТ ПАКЕТНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ  и най лошото НЕ ЗНАЕ КАКВИ ПОКАЗАТЕЛИ СЪДЪРЖА ПАКЕТА!!?!?!
Изкара ме виновна, защо не съм отпечатала ваучера да знае за какво да вземе кръв. Обади се в Плевен да разбере как да ме таксува, но за другото - не. Сега само да се откаже, че съм платила на вятъра.
А промоцията си я “изплатих”, щото ме забави половин час и трябваше да хвана такси за работа ...

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 21.12.16 21:20.

21.12.16
21:00

:)

21.12.16
21:17

21.12 комплексна
повечето в супер серии
1. преден клек 3х10х30кг
2. румънска тяга 3х10х30кг
3. лицеви опори 3х10
4. гребане с щанга  с тяло успоредно на пода 3х10х30кг
5. напади на място 3х8х30кг по 8 всеки крак
6. суинг с пудовка 3х15х25кг
7. набиране подхват 3х6
8. флайс от лег 3х12х(2х10кг)
9. крънчове 3х15
10. глутеус мост с крака на високо 3х15

Движение за деня 2 км.
Пране  доста, домакинство.

Колебах се дали да отида до залата- картата ми свърши и не ми се вади нова за 1 тренировка преди края на месеца. Раздвижих леко у нас. Пък и посвърших и друга полезна работа.
Само 2 дни почивах, но имах чувство, че са 12. Може би защото се събра напрежение на работа- аз няма за какво да мисля там, но ръководството е напрегнато, не може да взема решения и само ми губи времето.
Та едно ми е безсилно. Тази седмица определено ще са по-малко треновете (но пък предишната бяха повече :) )

23.12.16
09:13

22.12
Сън: 22.00-преди 6.30 и не заспах повече

Храна:
- 3в1
- 2 фил.вита със сирене и 1/2 авокадо
- пилешко бутче печено с 1-2 картофчета и сос, 1 кисела краставичка
- еспресо с 2 гр. захар
- нектар праскова 250 мл.
- 1 голяма круша
- 3 ракии (120-150 мл.) суджук и пастърма от диво прасе ок. 100 гр.
- 1-2 шишчета от диво прасе 150 гр, 1 чаша червено вино 150 мл.
-3 мандарини

Без тренировка.
Движение за деня 2 км.

Имах доста натоварена седмица в службата. Не толкова работа, колкото ми вменяват психическо напрежение хора, които не искат или не могат да поемат отговорност. Пак изхабихме 48 часа с много нерви за нещо ,koето трябваше да стане за 2.
Ходих пак на Тетевен вчера. Уж на дело, свидетелите отказаха да дойдат, та се влачих подир колеги  , да гледам пародии , мизерии и корупции. :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.12.16 10:06.

23.12.16
14:41

23.12
Сън: 01.30-сигурно 6-7 часа + малко дремване до 8.00
Ше умрЪ :) Моя си е вината де.

Храна:
- 3в1 с лъжица кондензирано мляко
- 2 фил. вита със сирене и 1/2 авокадо
- чаша швепс тоник 200-250 мл
- пилешки гърди филе 100 гр. печени, печени картофки 200 гр. с моцарела 60 гр.
- 1 kaпучино с 1 захарче
- мешана “салата”  (puke)
- 2 малки уискита

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 24.12.16 09:13.

23.12.16
15:48

23.12 комплексна
някои с супер серии
1. полулег с дъмбели 3х15х(2х15кг)
2. гребане с 2 дъмбела 3х15х(2х15кг)
3. преден клек с дъмбели 3х10х(2х15кг)
4. румънска тяга с дъмбели 3х10х(2х15кг)
5. раменна преса с дъмбели 3х6х(2х15кг)
6. клек с пудовка 3х10х25кг
7. глутеус мост с тежест 3х10х25кг
8. лег с дъмбели 3х15х(2х15кг)
9. набиране надхват 3х5
10. раменна преса с щанга 3х8х25кг
11.  коремни преси 3х12
12. глутеус ритници от колене 3х15 всеки крак

Кардио на велоергометър 30 мин
Движение за деня- ще дописвам.
Чистене, миене  -празници идват, все пак.

От сряда имам здравата треска на задните бедра и дупарата :) Добре се раздвижих и днес- май това ще бъде за тази седмица- утре си пътувам, а в неделя е Коледа - 2 тренировки за цялото тяло- кой ти ги дава.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1