AnitaTraining

Темата е заключена.
Anita Chovalinova

09.01.17
06:36

Здравейте ! Отдавна се  чудех дали да си направя дневник в този сайт и най накрая го реших :D На 16 години,160 см,41,7 кг .Имах хранително разтройство ,което ме докара до 32 кг...естествено цикъла ми спря  и вече 1,5 г не мога да го оправя,но правя всичко възможно.Тренирам от 8 месеца ,преди тренирах 6 пъти в седмицата и то повечето кардио ,но сега започнах 4 пъти понеже е възможно за това да не ми идва.Та така де от днес почвам да записвам всичко което ям и моите тренировки. :D Ето ви малко мои снимки

Темата беше редактирана от Anita Chovalinova на 09.01.17 06:37.

Carbohydrate

09.01.17
09:25

Здравей! Нямаш никаква “полова” мазнина, тази, която влияе на цикъла и продолжението на рода (износване на бебе). Тази мазнина се локализира по полова принадлежност и при жените може да бъде на бедрата от страни, дупето и долната част на корема.....Май, на теб ти харесва да изглеждаш така, както си се снимала. Много е трудно възстанавяването след това, до което си се докарала......Пожелавам ти успех и всичко зависи от желанието ти ;)

09.01.17
15:32

Здравей,
Преминах през същия проблем и 4 години бях опитно зайче на различни лекари - сутрин - 3 вида хапчета и вечер още 2 вида. Днес изпих последното си хормонално хапче и поглеждайки назад ще те посъветвам:
- да от това, че си слаба е. Хормоните се нуждаят от мазнини ( качвай килограми, но не само мускулна маса, а и мазнини).
- почни да се храниш. Сигурна съм, че си мислиш,че ядеш.. Повярвай ми и аз си мислех, че ям и преяждам, но сега като се замисля преяждането ми преди 2-3 години сега  не може да ме засити само на 1 порция след тренировка. Тъпченето с тонове зеленчуци без мазнини е безсмислено - дори витамините от зеленчуците са мастноразтворими (иначе само ги “изпикаваш”)
- яж месо, яйца - храни, които се водят “холестеролни” - те участват в изграждането на клетките и хормоните
-  вземи мерки навреме, защото проблемите се задълбочават - проблемът при мен от генекологичен, стана и за ендокринолог, от там и за гастроентеролог, от там и за физиотерапевт, предполагам и за психолог съм била,  но слава богу сама се измълнах.

Аз не бях толкова слаба - 38кг 1.57,  не бях спряла месото и храната като цяло, но 1200 калории съчетано с всеки ден фитнес и участия и тренировки за маратони си е стрес..
Храни се, тренирай за здраве - не на всяка цена, бъди здрава и не стресирай тялото си - прекален светец и Богу не е драг!
Поздрави и успех :)

Anita Chovalinova

09.01.17
15:38

Благодаря много за съветите!Но аз ям 2000 калории и броя макроси ,храня се здравословно от  2 години общо взето много разбирам ,проблема е ,че ме е страх да кача,но ще направя всичко възможно!

Anita Chovalinova

09.01.17
15:47

Здравейте,деня беше супер скучен(естествено в това време няма как да се излиза) :D
Днес храната ми беше добре..
Закуска:
50 гр Овес,100 гр банан,100 гр йогурт Olympus,40 гр фъстъчено масло(ПРИСТРАСТЕНА СЪМ ;ддд,мога и цял буркан да изям (inlove) )
Обяд :Макарони с котидж сирене,авокадо и хранителна мая.
Междинно:Carb Killa Bar Cockie and Cream
Вечеря:Планирам да ям пилешка пържола с сладък картоф с голяма салата от спанак и други чудесии ;дд
Тренировките днес ,пак наблегнах на кардио (нормално ли е ,че ми харесва да тренирам повече кардио) ;д
Калории:1700

Мнението беше редактирано от Anita Chovalinova на 09.01.17 16:28.

09.01.17
16:59

Каква целта на  тази мая, защо я включваш в храната си?
Как поддържаш тези заострени нокти, не се ли чупят? :) Аз не успявам :)

Anita Chovalinova

09.01.17
20:33

Маята е една от най-богатите естествени източници на витамини от В групата. Богата е също на протеин, аминокиселини, ензими, много витамини (особено от В-група) и минерали (калий, фосфор, магнезий, цинк, хром, селен).Приемам я най вече зареди желязото .Има вкус на сирене и сметана ,приятна е :D А за ноктите ходя на ши-лак ,иначе ако не ходя много ми се чупят и не мога да ги пускам дълги

Anita Chovalinova

10.01.17
10:47

Wohoooo,да се похваля най-накрая ми пристигна поръчката 1 седмица и половина чакане зареди този сняг (dull) :D (inlove)

10.01.17
11:54

Здравей,
Успех с целите и един съвет, който си позволявам да ти дам, защото каза, че ги разбираш нещата (не е заяждане): прави си домашни протеинови барове. Аз също съм си купувал от готовите и то от най-популярните марки на пазара, но първо - никога не си сигурна за състава, а и за да са годни по-дълго време имат вещества, които не са ни нужни, второ - с домашните получаваш разнообразие.

Поздрави

Anita Chovalinova

10.01.17
12:03

Здравей!Благодаря за съвета,ппц знам че баровете не са от най-здравословните храни особено това че има сукралоза ,и всъщност си казах ,че това е последния път в който си поръчвам  протеинови барове ,аи не ми се дават толкова пари :D

10.01.17
12:31

казано от Queen Cobra на 09.01.17, 16:59:

Каква целта на  тази мая, защо я включваш в храната си?
Как поддържаш тези заострени нокти, не се ли чупят? :) Аз не успявам :)

Може двата ти въпроса да са свързани ;) Чувал съм че маята е полезна за ноктите и кожата.

Anita Chovalinova

11.01.17
08:48

Вчера беше пълен ужас зареди този гастрит нищо почти не съм яла най много 300 калории няма просто смисъл да записвам и тренировка нямаше :D Но днес се чусвам по добре :D Да попитам някой опитвал ли е масло от кашу или бадемово и ако да мнение за вкуса ако може ,понеже се чудя дали да си поръчвам? Снимката е от преди няколко дни (wasntme)

Мнението беше редактирано от Anita Chovalinova на 11.01.17 08:50.

11.01.17
09:32

Аз бях получила за рождения си ден 1кг масло от кашу :D Много е вкусно, особено във варианта с парченца кашу вътре. Ако обичаш кашу просто няма да имаш насищане ;) Моето замина за 2.5 месеца (wasntme)

11.01.17
09:58

казано от Anita Chovalinova на 11.01.17, 08:48:

Да попитам някой опитвал ли е масло от кашу или бадемово и ако да мнение за вкуса ако може ,понеже се чудя дали да си поръчвам? )

Много хора са опитвали, но какво значение имат чуждите вкусови усещания? Всеки има различни предпочитания и никой не може да каже дали на теб ще ти хареса. :)

Anita Chovalinova

11.01.17
09:58

хах мерси! :D Аз с тези масла трябва да внимавам,че като почна... :D Ама ще си поръчам да го видя какво е (wasntme)

Мнението беше редактирано от Anita Chovalinova на 11.01.17 09:59.

Anita Chovalinova

11.01.17
10:00

Margi да права си ,просто реших да попитам :)

Anita Chovalinova

11.01.17
17:50

Храната за днес:
Закуска:40 гр овес,25 гр протеин,100 гр йогурт Olympus,12 гр чиа,25 гр фъстъчено масло.
Обяд:Протеинови палачинки с йогурт сос.(25 грбпротеин с какао,соево брашно 25 гр,25гр пълнозърнесто,2 яйце,150 мл бадемово мляко.)+кленов сироп.
Междинно:125 гр Банан с фъстъчено масло 25 гр
Вечеря:Сьомга с салата от боб.
Калории:1900

Тренировки:
15 мин. кардио
30 мин. Abs and butt workout
9 мин. йога

Много искам да се запиша на йога ,но в моя град няма :D Ако може някой по запознат с йогата да ми прати някакви клипчета за сутрешна йога.

Мнението беше редактирано от Anita Chovalinova на 11.01.17 17:51.

11.01.17
18:14

казано от Anita Chovalinova на 09.01.17, 15:38:

проблема е ,че ме е страх да кача,но ще направя всичко възможно!

На 1,60/41кг не трябва да те е страх да качваш. Даже напротив, хубаво е да се стремиш към това.

Anita Chovalinova

11.01.17
18:39

Да знам...и ще се опитам :/

11.01.17
19:08

Аз само не мога да разбера каква е тази мания с тези филтри от снапчат... кучета, сърни, кози... все едно се оприличавате като животни (giggle)
Майтапът на страна, определено можеш да качиш килограми и то без да се притесняваш. Със сигурност ще изглеждаш мноого по-добре.;)
Така че давай смело. :)
Успех!

Anita Chovalinova

11.01.17
19:22

Хахаа ,не знам заразно е ! :D И благодаря !!

Anita Chovalinova

11.01.17
19:42

Котараната практикува малко йога (wasntme) :D Ето от кого ще се уча :D

11.01.17
19:58

Абе като и гледам физиономията... по-скоро е в отбранителна позиция. :D

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 11.01.17 19:58.

Anita Chovalinova

11.01.17
20:09

Хахах,може би защото преди това доста го мачкаш,то горкото малко злобничко :D

11.01.17
21:25

казано от Anita Chovalinova на 11.01.17, 20:09:

Хахах,може би защото преди това доста го мачкаш,то горкото малко злобничко :D

Със сигурност си има причина да е злобно и най-вероятно твоят терор е причината. :D
П.С. Ще извиняваш, че ти наспамих дневника :D

Anita Chovalinova

11.01.17
21:30

Ами то човек не може да устои на тая топка :DD

11.01.17
21:32

казано от Anita Chovalinova на 11.01.17, 21:30:

Ами то човек не може да устои на тая топка :DD

Ама внимавай, че тази топка има и нокти. :D

Anita Chovalinova

11.01.17
21:38

Тя ги използва само когато види вода през другото време хъска :D

11.01.17
21:42

казано от Anita Chovalinova на 11.01.17, 21:38:

Тя ги използва само когато види вода през другото време хъска :D

Съмнявам се, може би ти я прикриваш, a може би към теб проявява милост, защото все пак някой трябва да я храни, но наистина изглежда дооста лоша. :D

11.01.17
21:43

Минавайте на лични, там и за други котета може да си поговорите :Д

11.01.17
21:44

казано от ddd на 11.01.17, 21:43:

Минавайте на лични, там и за други котета може да си поговорите :Д

Точно пък ти ли го казваш. :D :D

11.01.17
21:45

Ей, видяхте момиче с преса на 16 и почнахте :Д

11.01.17
21:47

Какво сме почнали, просто обсъждаме котката и. :)

Anita Chovalinova

12.01.17
16:34

Храната за днес:
Закуска:Смути(100 гр банан,12 гр.чиа,20 гр.рожков,100 гр йогурт,150 мл мляко от кашу,20 гр овес,12 гр клен.)
Обяд:Киноа с авокадо,2 яйца,котидж сирене
Междинно:Йогурт с протеин и какао.
Вечеря:Ще бъде червен боб с доматен сос и котидж сирене,хляб

Леле за пръв път от 2 година реших да не си смятам калориите днес. :D

Тренировки :
9.min Leg Stretches for Flexibility
1.  Jumping jacks
2.  high knees
3 . Squads
4.  Side lunches with jump
5. Jump jump squad
6.  Rear lunges
7. 15 Abs and but workout
Малее ! Не мога да повярвам ,че съм си причинила това...На втората снимка буквално приличам на жив скелет...
Първите две са от 2015 ,а вторите от сега..

12.01.17
18:23

Мале, колко си била слабичка :O
Не че и сега не си де :D

Anita Chovalinova

12.01.17
18:42

И като си помислиш ,че това са снимките когато бях 37 кг ,а от 32 кг просто съм ги унищожила от всякъде ,не искам да ги гледам . :/

12.01.17
18:47

казано от Anita Chovalinova на 12.01.17, 18:42:

И като си помислиш ,че това са снимките когато бях 37 кг ,а от 32 кг просто съм ги унищожила от всякъде ,не искам да ги гледам . :/

На 32кг направо не мога да си те представя... Но важното е, че си осъзнала кое е здравословното за теб и че се бориш, за да го постигнеш! :)

Anita Chovalinova

13.01.17
16:32

Храната за днес:
Закуска:Чиа пудинг с разни супер храни и фъстъчено масло,меласа.
Обяд:Сьомга с червен ориз
Междинно:Quest bar brownie.
Вечеря:Супа от тиква,филия с филаделфия,авокадо и яйце
Калории:  1790

Тренировка:Morning Yoga

Мнението беше редактирано от Anita Chovalinova на 13.01.17 16:32.

Anita Chovalinova

15.01.17
17:06

Храната вчера беше малко,защото body imagе беше ужасно.Винаги като стане така сe ограничавам,но трябва да спра с тази глупост.
Храна:
Закуска:Овес,банан,йогурт
Обяд:Малко салата от домати и краставици.
Вечеря:Салата с яйце

Калориите просто нямаше смисъл да ги смятам.

Тренировка:
Leg Stretches for Flexibility
Legs and but workout.
Yoga

Мнението беше редактирано от Anita Chovalinova на 15.01.17 17:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1