05.01.17
19:54
По-добре си намери среда, където всички са над твоето ниво, че сегашният вариант - да си над всички - само ще те дърпа надолу.
05.01.17
20:13
Прав си, но друго имах предвид - да се науча да не се потискам от кифли и батки, и да не се чудя в кой ъгъл да се свия, само защото изглеждат по добре от мен на този етап. Да съм окей да се разминавам с тях и да не ми е неудобно да си правя квото си ми трябва. Планове за пряко общуване нямам, тъй като ще си ходя в комплект с чудесна компания, с която си общуваме и се мотивираме взаимно за всичко достатъчно добре.
@БПН, мерси за дружеското включване. :) Изглеждах доста прилично, от известно време насам - не чак толкова. Някога носих рокли като колани, сега не го правя, защото такова чак самочувствие никога не ми е допадало. Но винаги може да се направи нещо повече от това, което правя сега.
Иначе мерси, милф-хънтъри не са ми нужни, та халка няма да си купя. Омъжена не съм, но мъж си имам, а мъжко внимание никога не ми е липсвало, без значение цифрите на кантара. И е странно да го осъзнавам, и все пак да си позволявам да се държа лошо със себе си.
Много се отклоних аз в лични излияния, но пък от друга страна ме кефи колко откровена съм станала. Преди никога не бих си признала недъзите. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.01.17 20:15.
05.01.17
20:22
А най-простото решение е да се стегнеш и да се самодисциплинираш, защо тренирането никога не е за някой друг, а винаги е само за теб самия.
Пулса, Мулса, Уоу-а, тинтири-минтири...И вкъщи може да тренираш на макс, дори и с по 12-14, че и повече часове на работа. Въпрос на цел, режим и дисциплина.
Не е важно къде, важно е колко и как, от опит ти го казвам. В Пулса и без теб ще минат, и с твоите пари Пепи Лашов няма да стане по-богат. Ако те кефи - отивай, ако се чудиш - натисни домашните занимания.
05.01.17
20:47
Прав си, човек, знам, че си прав.
Към момента съм на етап, в който осъзнавам, че си прав, знам къде са ми проблемите, но имам нужда нещо външно да ме мотивира и подритва. Дали е от лиготия, дали е заради склонността към леки депресии в последните години, дали е друго - не знам.
В залата реших, че ще отида вече - и за да изляза от домашната обставновка по друг повод, освен за да отида до офиса или за някое пиене, което обикновено се случва също в домашна обстановка. Пак моя грешка, че съм го допуснала, да, спор няма. А и с’я, то си е тинрити-минтири, ама аз се кефя на зумби и подобните им финтифляшки - разпускащо е и си е добро движение.
Подхождам с ентусиазъм (да, не е за първи път, всички знаем) и се надявам да успея да си изградя истински режим и начин на живот, в който да не допускам (да не изпитвам нужда да допускам) компромиси.
Знам как звучи, затова и вече казах, че не искам да се заричам за нищо повече, а ми се ще да се позадействам - в пулса, в двора на училището, където ще да е. Без много лаене.
Разсъжденията за залата бяха единствено, защото обвързването е дългосрочно и свързано с разходи - трябваше да преценя струва ли си.
:)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.01.17 20:59.
06.01.17
16:53
Добавям си за вчера пълна чаша вино - не можах да спя и станах към 1-2 да замажа с нещо, даже пуших една цигара.
06/01/2017 (11)
Подписах договора. Към средата на следващата седмица (за да избегна най-голямата лудница в първите дни) с песен. (makeup)
Ще ставам малко коте, хаха. :D
Храна:
- едно кафе с мляко, d3
- сандвич от био маркета
- чай с мед, после чай без мед, чай, чай и още един чай, вит ц, прополис, прашец
- протеин с rice-quinoa мляко
- домашен дюнер от свиня, спанак, домат, паста от авокадо, чесън и подправки... даже може и два, те са мънички :D; омега 3
Движение:
- цял ден на крак
- вечерна тренировка:
загрявката
4х10 двустранно гребане с ластик, длани нагоре
4х10 клек с 5кг (умишлено с толкоз малко, иначе си мога и с повече)
4х10 лицеви от колене, като след петото повторение на всеки кръг, на всяко избутване нагоре - назад, почти докато ми се залепи носа за коленете
4х10 тяга с 20-ката
4х30 коремни сгъвания във вариации
5-10 минути разтягане
:)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.01.17 16:55.
Малко коте, пулс има ли?
Ай, welcome to the Dark side, като заходя към Пловдив (или ти къмту Софията) ще може да направим една тренировка “Двойно коте” :д
(muscle)
06.01.17
17:05
С удоволствие.
Въй, к’ва е далаверата с тоя фитнес? Аз не съм разбрала, че за Филибето иде реч...
И има ли удобен паркинг?
06.01.17
18:10
50 лв на месец са си сериозен мотиватор. Ако плащах такава карта щях да тренирам всеки ден :) И диета ще спазвам :) :Д
=======
Тоя ластик-какво гребеш с него? Усещаш ли нещо изобщо? Предполагам не е с повече от 5-10 кг натоварване, а ако си го настъпила и гребеш наведена напред- , почти никакво натоварване няма. Казвам го от личен опит - имам ластици. Евентуално ако ти закачен на високо? По-добре го хвани с 1 ръка двойно, за да има ефект. Мускулите на гърба са много силни.
Ок, клякаш с 5 кг - защо , ти си знаеш. Според мен по-добре да клякаш без тежест ако е въпрос да коригираш изпълнението и с много повече бройки, различни позиции на стъпала, колена и пр. 40 клека може да ги изпраскаш на една серия, без проблем.
06.01.17
23:28
БПН,
има някакъв паркинг, който засега е удобен... докато не са отворили още. Но уж ще прилапат още скоро и трябва да стане доста голям.
Кобре,
мотиватор са, но и за услугите, които предлагат, си е “на сметка” (ич не го обичам този израз, ама ей на, използвам го вече и аз).
Ластикът е повече от 10кг, но е пълен т*ш*к. Нямам удобно място, на което да го захвана на високо. Но ще блъскам на скрипеца в залата скоро, тъй че съм спокойна, че се пораздвижвам сега поне.
Клякам с 5, точно заради корекция. Без тежест ужасно се кривя В кръста. Някаква тежест ми държи стойката приемлива и усещам повече стабилност и в краката така.
Иначе покляквам и със СТ, но бързо приключвам, поради споменатите причини.
Пази си нещата там...в Пулса доста се краде,поне в този в Хаджи Димитър.
Мой познат след доста разправии си взе предплатените пари ,именно поради тази причина...2 пъти му изчезват маратонки-смешното тук е ,че е полицай))))))).И сред моите познати не е единствен случай.
07.01.17
00:03
казано от nervak на 06.01.17, 23:57:
Пази си нещата там...в Пулса доста се краде,поне в този в Хаджи Димитър.
Мой познат след доста разправии си взе предплатените пари ,именно поради тази причина...2 пъти му изчезват маратонки-смешното тук е ,че е полицай))))))).И сред моите познати не е единствен случай.
Ъ, к’о ще ми откраднат - потните патъци :D
Аз не нося нищо ценно с мен.
Ама тъй или иначе - как пък крадат от там? От шкафчетата? Ужас.
То и в на Тотала съблекалните се крадеше. И то очевидно от вътрешни хора - примерно портфейл с 200 лева вътре - оп, само 80 примерно липсват - да не се усети човек че са му ги взели. От заключеното шкафче :)
07.01.17
10:30
Като четох за този твой фитнес мнения, оставам с впечатление, че са некоректни с цените, в смисъл тези 50 лв да не се окажат само за определен промоция? То не звучи логично да е толкова евтино. Като гледам, че еднократното им посещение е 30 кинта...Обвързване за 16 месеца и над 1000 лв наведнъж, малко е стресиращо.
Такава е модата със “спортните центрове”. 50 лв на месец, само на групови да ходиш, пак ти ляга евтино. ( еднократно посещение в малка заличка за групови е 6лв, в Тотал последно беше 8, а вече може и да е повече). Космическите цени на еднократните тренировка са умишлено такива.
Тъпото е, едно че искат да ти вържат и неродените деца за клиенти, а и че на тия места е фраш с хора винаги. Наскоро реших да видя к’во толкова му хвалят на Атлетика. Ако няма да работиш с треньорите (за която цел трябва първо да продадеш бъбрек), нямаш никакъв келепир да ходиш там. Нито имат нещо, ‘дето другите да го нямат (освен куинакса, ама мен лично не ме блазни по никакъв начин), нито можеш да тренираш спокойно.
Мнението беше редактирано от БПН на 07.01.17 10:40.
07.01.17
10:44
Да, тези 50лв важат за 12-те месеца, за които съм подписала.
Такава им е политиката - работят на клубен принцип и ако не искаш да си им член, плащаш солено. Защото искат да са там и неродените ти деца, както е казала БПН.
Можеш да платиш наведнъж, на 3 пъти или да си внасяш таксата всеки месец - в кеш или с директен дебит.
Логично е да е евтино - стандартът ни е такъв, а и кой ще си зареже нормалната зала, в която плаща между 20 и 50лв на месец, за да се обвърже за толкова дълъг период с тях, ако не го прикоткат с добра оферта? Прането на пари вече го споменахме :)
@Димо, много кофти. Ще внимавам, мерси, че казахте. Никога не ми се е случвало по залите, в които съм ходила - ни на мен, ни на друг. Даже в уау и в евата си оставях телефона да се зарежда в съблекалнята, докато тренирах, а през това време идваха и си отиваха хора от следващата/предишната група.
Явно “елитът” не си поплюва :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.01.17 10:50.
07.01.17
12:47
казано от Т. Тодорова на 07.01.17, 10:44:
Даже в уау и в евата си оставях телефона да се зарежда в съблекалнята, докато тренирах, а през това време идваха и си отиваха хора от следващата/предишната група.
Това не бих го направила по никакъв начин и независимо коя е залата.
Лоши “хора” има навсякъде - без значение дали са от голямото добро утро или не.
07.01.17
12:53
Еми, не знам, имали сме си доверие, щото все едни и същи. Всеки го правеше, не само аз. И никога не е имало проблем. Учудвам се, че се случва в зали, в които шкафчетата се отварят като сейфове - сиреч, най-вероятно персоналът прави магарии. Срамна работа.
Какво те кара да мислиш че в Пулс тренира “елитът”? От това, което знам нямам подобни впечатления.
07.01.17
12:56
Не е задължително да е от персонала. Да не забравяме, че в днешно време има различни варианти за пробиване на кодове (ако шкафчетата са с такава система).
07.01.17
13:00
казано от Margi на 07.01.17, 12:55:
Какво те кара да мислиш че в Пулс тренира “елитът”? От това, което знам нямам подобни впечатления.
Toва е тяхно изказване. Част от представянето на залата. Затова и съм го сложила в кавички.
Елитът едва ли ще го видиш в Пулса. Той иска спокойствие и лукс на много по-различно ниво, вярвам. :)
казано от Вероника Налбатска на 07.01.17, 12:56:
Не е задължително да е от персонала. Да не забравяме, че в днешно време има различни варианти за пробиване на кодове (ако шкафчетата са с такава система).
Еми, ще си стискам палци да не ми се случи и просто няма да нося с мен неща, които си струват краденето. Телефонът така или иначе ми е на кръста, щото слушам музика, парите в същата кесийка и (finger)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.01.17 13:02.
07.01.17
13:01
На мен са ми свивали дребни суми през годините, но- моя си е вината. Сега навсякъде във фитнесите тук седи надпис, че персоналът не носи отговорност и ценните вещи, телефони и пари се слагат на бара- пред рецепциониста и има камера да записва. Шкафчетата в дамската са елементарни като ученическа съблекалня и едно ключе отваря 3-4 вратички. В мъжката са с КАТИНАРЧЕТА, ключалките отдавана са разбити. :)
07.01.17
19:07
Честит празник, празнуващи! Бъдете здрави и човечни! (inlove)
07/01/2017 (12)
Храна:
- едно кафе с мляко (не ми става лошо от капсулите, само от вареното кафе, то е ужасно)
- хапка пържола
- малко ребра с картофи и лук (режа на шайби картофи и ги подреждам на дъното на тавата, после режа лук на шайби и го слагам отгоре, а най-отгоре слагам месото, овкусено с малко сол и черен пипер; чесън тук-таме за аромат, поливам с малко вино и пека първо на бавен огън, след което запичам; най-елементарното нещо на света, пък... млясиди-мляс!); неизвестно все още количество червено вино и котлет за мезе; (голям мрЪвояд съм понякога)
Движение:
- домакинстване, а-у;
- загрявката, 3 табати с въжето, 100 клека и яко разтягане
————————————————————-
Два пъти паднах днес :D
Веднъж на терасата на нашите, където едва не си разбих главата в един ръб. Веднъж, докато се връщах от магазина - в подхода на кооперацията...Нямам зимни обувки и не мисля да изляза, докато не се разтопи. Баси, работим с дрехи и обувки, а даже едно пухено яке нямам. Овча история. Оцених си дебелия. :D
Предстои приятна вечер с половинЪТ - винце, приказки, музичка. (inlove) Ядосва ме понякога, но обожавам да си прекарвам вечерите с него, голяма партийка ми е. (nlove10)
Ето ви един запис, направен от раз в студиото. 1976 година. Такива музиканти ми се слушат - дето влизат, забиват и бягат на следващия гиг, без да се налагат “барания” и тъпотии, които да ги направят годни за продан.
Страшно парче, с много готин текст. Любимата ми фраза е “kindness knows no shame”. (nlove9)
A ето така бих искала да мога аз да го изпея:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.01.17 19:12.
07.01.17
19:34
В общи линии, който не е слушал соул музика, много е загубил. Не случайно е soul. (inlove)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.01.17 19:34.
08.01.17
13:57
Днес почивка отвсякъде.
Уиски с мама, пържоли, книжка.
По-кратък отчет не сте виждАли :))))
казано от Т. Тодорова на 08.01.17, 13:57:
Днес почивка отвсякъде.
Уиски с мама, пържоли, книжка.
По-кратък отчет не сте виждАли :))))
Картинката...
Ако уиното прави така... Представи си виското ко прави... A whole new world… :D
08.01.17
17:27
Хубаво вискинци кака много обичка :D
09.01.17
14:42
казано от БПН на 07.01.17, 10:38:
Ако няма да работиш с треньорите (за която цел трябва първо да продадеш бъбрек), нямаш никакъв келепир да ходиш там.
То и да работиш с тях пак не е някакъв келепир :)
Но пък бяха вкарали някаква оферта за 20 лв на месец преди време, та доста народ мигрира натам тогава.
казано от Вероника Налбатска на 07.01.17, 12:47:
Даже в уау и в евата си оставях телефона да се зарежда в съблекалнята, докато тренирах, а през това време идваха и си отиваха хора от следващата/предишната група.
Това не бих го направила по никакъв начин и независимо коя е залата.
Ми не, в определени зали може и да си оставиш всичко.
Аз съм забравял в залата часовник, който струва 4-5000. Сещам се след 3-4 бири и 4-5 часа по-късно и се връщам, а той си седи където съм го оставил. И това в периода, в който изчезнаха сума ти дискове...Понякога такива неща не се крадат, най-малкото са лесно прoследими.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 09.01.17 14:42.
09.01.17
15:09
казано от James Hinks на 09.01.17, 14:42:
казано от БПН на 07.01.17, 10:38:
Ако няма да работиш с треньорите (за която цел трябва първо да продадеш бъбрек), нямаш никакъв келепир да ходиш там.
То и да работиш с тях пак не е някакъв келепир :)
Tака съм чувала и аз. Пък съм и виждала, де, по разни зали.
Плановете ми за общуване с тях се свеждат до първата консултация, която е безплатна - просто да ми покажат уредите, кое къде е и кое какво е, че са малко извънземни и в т’ва хале в dungeon стил нищо не се разбира. После - беги, беги :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.01.17 15:11.
09.01.17
17:03
09/01/2017 (14)
Сън:
Смотаничък. Много ярки сънища сънувам, въздействат ми емоционално и ги помня идеално с дни. Също така, лесно се будя.
Храна:
- какао с мед и кокосово масло
- бяла филия, лютеница, сирене и суджук :D
- 3 реда шоколад
- смути от спанак, райска ябълка, прашец, прополис, оризов протеин, конопено семе, спирулина и какао :D
- 3 яйца, оризовки с куркума и нещо си друго, авокадцИ (цяло); спанак
edit: майка ми прави постен гювеч и даде една мини-тенджерка на Камен, та и аз намазах 2-3 супени лъжици; после пийнах чаша вино и последното хранене с яйцата отпадна - не ми се яде; може би ще пийна един протеин, за да убия порива за сладко, който ме обзема вечер и ще лягам рано
Движение:
Малко бръм-бръм в студа. Боже, обух на Камен обувките, за да мога да разходя кучетата и да стигна до офиса, макар и с такси. Сложих едно долнище с много широки крачоли, което да закрие тоя патък и .. смях. :D Яд ме е, че не си купих и аз. Саломоните са страшни обувки. Ма викам - изтрябвали са ми, тя зимата ще е топла. Друг път.
Та в офиса имаше известно дупене, местене, оправяне. Имах уговорка с човек, опериран от неудобство и срам (за някои неща). Трябваше да е там в 12, дадох му зор в 1, в 2 каза, че отпада уговорката, щот’ не може да стигне до сградата, заради заледената, наклонена улица. Половин ден в коша, но поне стълби качвах 5-6 пъти и там разни други работи, плюс готината гледка и приятния студ навън. Ако имаше с кого, бих излязла да си поиграйкам в снега, ама всичките са над тия неща.
Ех, леля Ленче да беше наоколо! :D (nmuchfun)
По тоя повод (с пропадналата уговорка), системното закъснение за срещи, особено когато дори не се обаждаш уведомиш чакащия, за мен е признак на тотално неуважение. Приемам го като най-грозна псувня и отказвам да го толерирам занапред. Някак ми омръзна години наред да вися и да чакам едни и същи хора, на които никога не им пука достатъчно, че да си преценят времето. Този път поне измърмори нещо като: “сори, не прецених движението”.
Следващия път просто ставам и си тръгвам на 20тата минута, ако няма обаждане. ПиснАло ми е на пиздеца от номера. :D
Прибрах се и тренирах.
*** загрявък:
- стави
- 3-те кръгчета с ластиците
- загрявката на Вик с 12кг
*** 1 табата с въжето
*** 5 кръга на макс:
- 20 клека със СТ
- 15 тяги с 20кг пуфка
- 10 лицеви от колене (имам прогрес!)
***4х30 коремни сгъвания, различни
*** 15 минути разпъване
—————————————————————————
Как е възможно да е толкова красиво навън! (inlove)
Точно така се чувствам. :)))
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.01.17 19:53.
10.01.17
21:25
10/01/2017 (13)
Сън:
Бива. Събудих се обградена от кучета - явно им е студено на дупарките.
Храна и хапченца:
- кафе-капсула, 1 меденка
- смути от спанак, ябълка, оризов протеин, спирулина, какао
- 50г хумус, 50г оризовки с куркума и зехтин
- 2 яйца, 1/2 авокадо (може и цяло, ще видим как ще дойде), 2-3 оризовки, суджук; вино
Движение:
1 час мръзнене на кучешката площадка. Ако не ми се вижда лицето, все едно Камен е застанал там. :D С неговите дрехи и обувки. :D
Голяма игра правят косматите в снега. Много яки. Малкият фетишист обаче ще яде бой, щото ми краде бельото и дрехите от гардероба. Чекмеджетата си отваря. Или ги разпарцальосва, или си ги постила да спи върху тях. :D
Тренировка:
Oтидох уж на боди пъмп, но не се състоя, защото бяхме само две момичета. Докато чаках, избичих 2х10 минути на пътеката, 12% наклон, 5.5км/ч, пулсът беше между 140-170 (според сензорите-дръжки).
Позагрях си стави, поразпънах динамично.
Слязох в залата с тежестите, поразмятах малко пудовки (загрявката на Вик с 16кг за суинговете и 10кг за всичко останало).
После пообиколих, поогледаха ме, щото бях единствената женска извън сектора с швейцарските топки, позачудих се, стана ми неудобно, позачудих се пак и се нагъзих по средата на залата да си правя тяга. :D
Направих 3 серии от:
10 гоблет клека с 8кг
10 тяги: в първия кръг конвенционална с … бе изсилих се, щот не сметнах, а блеех, та първият кръг беше с 45кг :D, в другите два свалих на 30 и правих с прави крака.
10 раменни преси с дъмбели по 5кг
Едно никакво такова, ама първи път, провалена групова, докато се ориентирам и трябваше да тръгвам, че бях с на Мага мъжа й, който услужливо ме транспортира в двете посоки. Пък и ми накриви шапката малко чакането за пъмпа и тая пътека.
Поразтегнах доволно и си тръгнах.
Да си призная, залата хич не е неприятна. Пътеките са изродски, примерно, настилките са както трябва, машините са готини, стречинг зоната е добре, има няколко пудовки, всякакви джаджи за китки, глезени, кръС, гъС и пр. Много чисто. Комфортно ми е дори, но:
1. дисковете са им с малък диаметър и за тяга не са ми удобни - ще трябва подиумче да си измисля някакво… или де да знам
2. бих преместила пътеките пред прозорците, за да мога да си зяпам навън, докато подтичвам :)
3. толкова много прости мъже не бях виждала на едно място - със спринт върху леда се прибрах при моя. :D
Но тези дни, понеже се притеснявах и си разсъждавах, стигнах до извода, че изобщо няма значение кой колко е прост, ако човек се съсредоточи върху себе си и своите си цели. Нека да съм постоянна и надъхана, пък току-виж на пролет изскоча мега яка, с оформено рамо и дълъг крак, като фон на нечие селфи в мрежата. (makeup) Пък те нека са си прости.
Не знам за селфито, ама на снимката на картата съм ей така, хаха :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.01.17 21:43.
10.01.17
21:30
1. В една от “моите” зали е същото положение. Слагам си отдолу други дискове и това ми е поставката, с помощта на която си постигам желаната височина. Но беше доста играчка, докато установя кои точно дискове ми трябват. :D
казано от Т. Тодорова на 10.01.17, 21:25:
стигнах до извода, че изобщо няма значение кой колко е прост, ако човек се съсредоточи върху себе си и своите си цели.
За съжаление всички сме част от една и съща картина и, за съжаление, абстрахирането от чуждата простотия е недотам лесно, недотам ефективно и, в случай, че е успешно, рядко променя нещо, а твърде често всъщност абстрахирането не помага на преследването на собствените цели, а напротив, затормозява го. Говоря принципно, а не за конкретния случай.
казано от Т. Тодорова на 10.01.17, 21:25:
1. дисковете са им с малък диаметър и за тяга не са ми удобни - ще трябва подиумче да си измисля някакво… или де да знам
2. бих преместила пътеките пред прозорците, за да мога да си зяпам навън, докато подтичвам :)
3. толкова много прости мъже не бях виждала на едно място - със спринт върху леда се прибрах при моя. :DНо тези дни, понеже се притеснявах и си разсъждавах, стигнах до извода, че изобщо няма значение кой колко е прост, ако човек се съсредоточи върху себе си и своите си цели. Нека да съм постоянна и надъхана, пък току-виж на пролет изскоча мега яка, с оформено рамо и дълъг крак, като фон на нечие селфи в мрежата. (makeup) Пък те нека са си прости.
Не знам за селфито, ама на снимката на картата съм ей така, хаха :D
Дамм, това с дисковете е тъпо... - ама пък стимул да качваш повече силата и да минаваш направо на дисковете 20-ки :D :D :D :P
Шегувам се, де ;)
В моя фитнес поне пътеките гледат навън към полянка и планината, доста по-яко е... нях-нях :D
А за простаците - забавлявай се и после разказвай тук какви образи виждаш, че и ние да се смеем :D
Но си права - те нека са си прости, ти ще им вземеш набързо акъла (така е изразът, де, те такъв нямат) с това колко си напред и колко още напред ще станеш ;)
12.01.17
09:55
11/01/2017 (14)
Сън:
Цифром - достатъчен. Иначе - не. Повдигаше ми се цяла сутрин, не знам защо.
Храна и хапченца:
- ужасно кафе от машина, час след него д3
- после още 2 кафета
- чак в 22:00 - малко луканка “Маджаров” - много симпатична беше, пикантна; чаша вино; майка ми пак спаси света с нейните манджи - беше правила свиня с праз, но отказах да ям, щото бях много гладна и беше много късно - щях да се наплющя и да легна директно, та само половинът се нахрани качествено;
Движение:
Мръзнене на площадката, а до там и обратно - газене в яките преспи, жив фитнес, много ми хареса. :D Борката потъваш до шията - само една остра главица и два ушака стърчаха от снега. :D
Боядисване на помещение в ледената, работна сграда. Цял ден на крак. Умрях от студ. Умрях. Няма стопляне там и добре, че няма да ми се налага да влизам в тази стая.
Като се изморя, намръзна и огладнея, се превръщам в същинско очарование, хаха. Сприхава, крива, нацупена, ужасна. Горките хора около мен. :D
Преди малко станах, цяла нощ не спах.
Зъбатата захапа Камен два пъти снощи, веднъж за ръката и веднъж за бедрото, щото я нашамари по гъза, за да я изгони от леглото. Той превъртя и я наби. Перна я през устата и й се перфорира бузата на някъв зъб. Инцидентно се случи, не я удрял силно. И тя даже не изквича, изобщо не се трогна.
10 минути след това вече пак нахалстваше и се буташе при нас.
Той към 5:30 пак откачи, ама тоя път с една лека, пластмасова пръчка от моп само наказателно я нацъка по задника.
Заспах в 8:00 чак и станах преди малко. Не ми е готино, ‘щото кучето седи и трепери, не си мърда от мястото. Все едно е била чудовищно малтретирана. Ама не е готино и Камен да е насинен и недоспал, к’во да направя….
Нямам търпение за залата довечера
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.01.17 09:57.
12.01.17
10:19
казано от Т. Тодорова на 12.01.17, 09:55:
11/01/2017 (14)
Зъбатата захапа Камен два пъти снощи, веднъж за ръката и веднъж за бедрото, щото я нашамари по гъза, за да я изгони от леглото. Той превъртя и я наби. Перна я през устата и й се перфорира бузата на някъв зъб. Инцидентно се случи, не я удрял силно. И тя даже не изквича, изобщо не се трогна.
10 минути след това вече пак нахалстваше и се буташе при нас.
Той към 5:30 пак откачи, ама тоя път с една лека, пластмасова пръчка от моп само наказателно я нацъка по задника.
Заспах в 8:00 чак и станах преди малко. Не ми е готино, ‘щото кучето седи и трепери, не си мърда от мястото. Все едно е била чудовищно малтретирана. Ама не е готино и Камен да е насинен и недоспал, к’во да направя….
Дивите кончета in action :D
И при нас се получи нещо подобно, оставяме лисицоподобната в хола да спи на топло, но там са и двете котки, през деня няма проблем ама през ноща я чух да ги гони и лае, от там и Ачката (мопсът) и той от наща спаля се провикна нещо, полудях, че ме е събудил, гледам 03:00, станах, шамар и марш в хола, а лаещата от там, марш в коридора :D и всичко утихна!
Няма ли вариянт да не спят при вас, в хола няма ли да стоят с легълца?
Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 12.01.17 10:20.
12.01.17
10:27
Коя е лисицоподобната? Чипи ли? Тя не замина ли?
Иначе е тотален зверилник с толкова животни. Ама в нас е и пълна хипария, щот’ги обичам. Имат легло в хола. Голям палет, щото подът ни е над подхода на кооперацията точно, няма нищо под нас и е студено, та да, имат дървен палет, и отгоре пухкави одеала, под които има дебела постелка. Борьо през нощта държи да спи плътно до мен, без значение дали му е студено или не. Спи долу на пода, до главата ми.
Господарката на света си иска на леглото и т’ва е. И като я гониш, не й харесва. Ама мисля, че Камен ще се справи с проблема. Аз твърде много аванта й пускам, дори когато се опитвам да не й пускам.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.01.17 10:33.
12.01.17
11:24
Тя ще стане, ама и аз съм проблем, щото инстинктът, който веднага ме завладява, е да си защитя кучето. :D КамИн трябваше да ми напомни два пъти, че е насинен и него също го боли. :D
Такава женичка да си има човек! :D