13.01.17
04:58
Рано пиле,рано пее.. Относно моя въпрос сигурно тази тема е дъвкана 50000-пъти тук.. Да ви питам какво ви е мнението за тези въпросни стиски. От 2 месеца се занимавам с това тъй като нямам време за тренировки. 40-пъти стискам, 40 секунди задържам. По-5 серии на всяка ръка. Даже ще прикача картинка :Д
Рано пиле,рано пее.. Относно моя въпрос сигурно тази тема е дъвкана 50000-пъти тук.. Да ви питам какво ви е мнението за тези въпросни стиски. От 2 месеца се занимавам с това тъй като нямам време за тренировки. 40-пъти стискам, 40 секунди задържам. По-5 серии на всяка ръка. Даже ще прикача картинка :Д
13.01.17
07:37
За предмижницата може да зтизкаж и една будилга з рагия, хлъц. Зъщия узпех жте имаж. Наздраве (beer) !
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 13.01.17 07:38.
С упражнение за една малка мускулна група, какво очакваш да постигнеш ? Нито ще станеш голям, нито релефен... единствено ще заздравиш хвата.
Ми какво да ни е мнението за тези пружини за хват, приспособление като приспособление :D . Не знам какво очакваш от това нещо, може да засилиш малко хвата, но до там. За хвата има какви ли не упражнения и методи, че ти е бедна фантазията. Щанги с различен диаметър, висене на лостове с различен диаметър, упражнения с пудовки, фермерска разходка, приспособления за хват с различни пружини, вдигане на гюлета и тн. Състезатели по канадска борба, джудисти и подобни също тренират силата на хвата с най- различни упражнения. Дори има и спорт Армлифтинг.
Като каза джудисти, един приятел джудист ми показа интересно упражнение за хват - взимаш наполовина празна бутилка 500мл и я стискаш между палеца и останалите пръсти на дълго като целта е да я “изстреляш”.