Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

19.01.17
21:12

казано от Queen Cobra на 19.01.17, 20:42:

Е, ти си тренира през този месец, така че не си пропуснала кой знае колко.
Каквото и да си си отгледала, ти стои много добре. :)
А мъжът ти ... ех, мъжът ти е ЧУДЕН! 
(прилича на младия Лоренцо Ламас, даже по-хубав)

Е, имам две тренировки и половина... :D
Шегувам се. Не съм се съвсем обездвижила. Скачах на въже. Правих някакви леки домашни раздвижвания. Обаче, знаеш какво имам предвид като кажа качествена тренировка.
Иначе даа..благодаря ти. Предпочитам някак си да съм по-налята, усещам се Истински женствена с всичко по мен. :)

А Хари е единствен по рода си. Мъж с главно М ;)
Лоренцо Ламас му е леко подобие 8-) :* Обаче страшно си приличаха с Eddie Vedder преди 10-15 години...

Айде още снимки :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.01.17 21:44.

19.01.17
21:23

казано от ME4O_TURIST на 19.01.17, 20:51:

Баси, два дни не съм кифльосвал пред огледалото в залата и ми изземвате функциите :D Каква е ролята на шишето ? :D :D :D

Няма роля. Нямаше чаша, а всички знаят, че Аз без чаша ни моа и ако не държа чаша, ше държа шише :D
БАзикам се :D. Не мога да позирам и не знам кво да си правя с ръцете :D :D :D та поне едната е заета...с нещо.
Ти поне ги флексваш и показваш мускули, аз само си кифльосвам...

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.01.17 13:31.

20.01.17
17:35

Мария, излъчваш щастие. Значи Хари, освен че е хубав, е и мъж на място, което е много по-важно всъщност.
С такова впечатление оставам и от това, което пишеш за него. Дай Боже всекиму! :)

Мнението беше редактирано от Елена на 20.01.17 17:45.

20.01.17
17:49

казано от Елена на 20.01.17, 17:35:

Мария, излъчваш щастие. Значи Хари, освен че е хубав, е и мъж на място, което е много по-важно, всъщност.
С такова впечатление оставам и от това, което пишеш за него. Дай Боже всекиму! :)

Благодаря ти за милите думи, Елена! (sun)
Никога не съм била материално момиче, може би, точно за това съм толкова щастлива с това, което имам и ми личи. (d)

Да те повторя - дай Боже всекиму!

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.01.17 17:50.

20.01.17
20:34

Откакто те следя си го мисля, но нека все пак го напиша. Не познавам Мария лично, но от нейните писания лъха зверския оптимизъм. Тя и семейството и са от онези наши сънародници, успели да се реализират успешно зад граница. И под реализация нямам предвид да изкараш една торба пари и да пъхаш две седмици Пенчовци в сутиените на курволяка от Биад и след това да бършат сополи , че няа денги и хайде обратно да робуваме и така повтарящ се процес, докато не грохне Ганьо и не се наложи да се лекува по здравна каса у БЕГЕ, че по-евтинку. Та Мария не само се е реализирала , а и видимо изглежда щастлива , харесва си работата и е успяла да съхрани семейния уют. Ай чиърс, сипвам си черно Жони  :D

Т. Тодорова

20.01.17
23:29

Мария рулира!

Чудесен е начинът, по който балансираш между кариера, семейство, тренировки и... шишетУ! :D Истинско вдъхновение си, Крофтова! Интелигентно вдъхновение с нежна физика и големи топки. :D

(h)

21.01.17
04:18

Пътувам през нощта към нас, окикерчила пулсиращи от петъчната смяна ходила, на седалката срещу мен, току що прочела написаното от вас, ухилена до уши и си мисля.
С риск да се повторя, знаете че изключително се радвам да ви имам в живота си.
Чудесно е да знам, че в този форум има, и познавам, макар и не лично, толкова умни и здравостъпили на земята млади хора.

Как да не съм щастлива.

Мисълта, че си нечие вдъхновение и караш другите, като си помислят за теб да се усмихват...безценно!

Мечо (bow) (d) , Тодорова (F) (nlove5) и всички вие, които четете дългите ми, понякога досадни и нетолковасмисленииписанинатрезво постове, благодаря ви за постоянната подкрепа!
Това място, в момента, за всички ни е една голяма част от живота. Много хора идват и си отиват, но тези които оставаме, неосъзнато се превръщаме и държим като едно голямо семейство.
Има драми, скандали, любов, предложения за брак, сватби, раждане на деца... бета аланин. :D ъъъ много просеко...и какво ли още не.
На мен ми харесва, отвсякъде. :D Няма друго такова място.Трябва, колкото може повече от нас да го разберат и да се опитаме да опазим това, което имаме, тук и сега.

Тъй, ако някой сега ми каже, дали съм щастлива, защото съм позитивна, или съм позитивна, защото съм щастлива, ше го черпя пръв и много. :D (d)

Иван

21.01.17
07:53

Вместо да й се лензите на Мария, вземете пример от нея, че напоследък форума е пълен с вкиснати умове и общото усещане е на диспансер, а не на място, което събира личности, които правят нещо за себе си. Сигурен съм, че има форуми за многострадални геновеви, но не е този, right
*Нямам предвид Мечо, въобще, той си е блинг-блинг отвсякъде.
За да не е тотален спам - поздрав, бейбе, много ясно, че си щастлива. Съзнанието определя битието.

Мнението беше редактирано от Иван на 21.01.17 07:55.

21.01.17
08:35

Всеки, който се е държал като многострадална Геновева през последната седмица, да си вдигне ръката! :D
По принцип не съм от тия, дето прекалено се оплакват, но май и аз трябва да си вдигна ръката в тоя случай. Взимам си бележка. ;)

Мария е Жена за възхищение и пример! <3 :*

П.С. Коментарите на Иван и James Hinks са ми най-любимите forever! :-) :-) :-)

21.01.17
15:30

казано от Mariya Peeva на 21.01.17, 04:18:

Чудесно е да знам, че в този форум има, и познавам, макар и не лично, толкова умни и здравостъпили на земята млади хора.

Млади, млади... Колко да сме млади? :)

Поне някои от нас, де. :)

21.01.17
19:15

казано от Boby_ на 21.01.17, 15:30:

казано от Mariya Peeva на 21.01.17, 04:18:

Млади, млади... Колко да сме млади? :)

Поне някои от нас, де. :)

Е, ти пък, Боби!
Колко да сме млади - на колкото се чувстваме и ни се иска сме :D
Я питай Зозо кво мисли по въпроса :)
За мен лично, времето е спряло на 33 8-) и ше се превърти напред, когато някой от синковците ме направи баба. (inlove)
Иначе, докато приятелите на големия ни син искат да присъстваме на купоните им, нЕма начин нЕкой да ме убеди, че съм даженеискамдаказвамкаква.
Ай наздраве, че вчера пак вечерна, прибрах се в 2 сутринта и днес дневна....и сега давам заето....за младите

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.01.17 19:16.

25.01.17
21:29

Полека се превръщам в едно много добро момиче. :D Просекото е низвергнато. Пия само по чаша червено вино след работа.

Вчера, с малко фликфлаци и избягване от няколко домашни задължения, отскочих до залата, с мисълта за леко раздвижване, обаче тъкмо пристигнах и ми се обадиха, ако съм можела да отида на работа по-рано вечерта.

Днес почивка и най-накрая тренировка.
Отново осмички на клека, но реших да увелича килограмите с 5, за да видя как ще се държат шията и рамото.
Продължава да ме боли, но вече е просто като мнгого силна мускулна на трапеца, и леко натъртено на шията. Заболя ме малко по-силно на последната серия на клека, където и рамото ми се размрънка леко, но то е защото в стремежа си да облекча тежестта върху шията, се опитвам предимно да държа щангата повече с ръце. Иначе много леки осмички. Можеха да са поне десетки. Сега се колебая, кой е по-добрия вариант. Дали по-тежко с по-малко повторения или по-леко с повече?!? Може би след седмица ще пробвам по-тежко, да видим нежният ми врат какво ще каже.
Нападите също ми бяха много леки,но отново щангата на врата ми ме спираше, да са по-тежки. Може пък да е за добро и след месец да се събудя с кълки, с красиво оформени мускули хаха.
Само Румънската тяга се получи доста добре. Никаква болка, никъде. Мисля, че налучках перфектната тежест за осмици.
Най-доволна съм от Военната преса. Рамената не се обадиха изобщо. Започнах сама с лоста. Стриктни преси с хват без палец. Много ми даде, единствената програма, по която съм тренирали до сега. Техниката я усещам безупречна. Увеличих леко тежестта и съм изключително доволна от това което се получи.
Пробвах и лежанка. Никаква болка. Раменен хват, без палец, лактите прибрани. Много добре, но накрая ми падна батерията.
На клека и нападите се стремях почивките да са по 30 сек между сериите. Кръговете без почивка, само колкото да се придвижа.

Тренировка:
I.
1.Клек : 8,8,8,8 х 45 кг
2. Напади: 8,8,8,8 на крак х 30 кг

II. 4 кръга:

1. Сумо Румънска тяга от дефицит: 8,8,8,8 х 60 кг
2. Военна преса: 10 х 20 кг, 8,8,8 х 25 кг
3. Лежанка: 15 х 20 кг, 4 х 25 кг, 6,6 х 30 кг

III. Различни коремни по 3 серии
Подскоци на 60 см - върху нещо като маса.
Лег преса: 3 х 25
Абдуктор : 5 х 12- без да се облягам, седнала възможно най-отпред на седалката. Така усещам много повече мускули работещи.

Предимството на тези тренировки, определено е, че се включвам в половината време, от това на тежките и ми остава още  за разни изолиращи. Ама аз и днес, като никога, не бързах за никъде.

Храна:
1. Кафе + желатин + мака + кокосово масло, шот бърбън, банан ( преди тренировка)
2. Телешко, салата, няколко желатинови форми (след тренировка)
3. Пека в момента свински ребра, така че ще бъдат те, авокадо, кейл и разни други зелении. Може да опитам и от лещата, която също готвя сега за момчетата.

Пристигна ми пратката от Бълк, за която все забравям да спомена. Поръчах желатин с ВСАА, Магнезий бисглицинат, телешки протеин и ресвератрол, за себе си. И вит С 1000 мг, вит В комплекс и NAC, за момчетата.
Веднага забърках от желатина с ВСААто и за половин час в хладилника, имах чудни желатинови формички и две малки чаши.
Не е лошо на вкус. Харесва ми най-вече, защото не е прекалено сладко. 2 в 1-  съчетава нуждите ми от желатин и следтренировъчно ВСАА.

@Ме4о, пробвах с нищо в ръцете :D и се получава или заспала краставица, или начинаеща балерина :P

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.01.17 22:34.

26.01.17
00:58

казано от Mariya Peeva на 25.01.17, 21:29:

Абдуктор : 5 х 12- без да се облягам, седнала възможно най-отпред на седалката. Така усещам много повече мускули работещи.

И аз също не се облягам и съм приведена леко напред, като го правя бавно. Доста добре влиза в глутеуса :) Когато се облегна мога с 20кг. отгоре, но полза никаква,не съм имала мускулна треска на задните части както сега :D

26.01.17
01:08

Оффтопик:
само избягвайте очен контакт със срещуположния пол докато го правите така, че...
:D

26.01.17
02:10

казано от Дени на 26.01.17, 00:58:

казано от Mariya Peeva на 25.01.17, 21:29:

И аз също не се облягам и съм приведена леко напред, като го правя бавно. Доста добре влиза в глутеуса :) Когато се облегна мога с 20кг. отгоре, но полза никаква,не съм имала мускулна треска на задните части както сега :D

Нали :D
Точно си мислех, колко дълго време съм го подценявала това движение. Също, как някак си, машината не е доизмислена и може да се усъвършенства, за по качествено натоварване, на повече групи мускули.
Далеч съм от мисълта, че съм открила топлата вода, но рядко бях имала подобно усещане.
Днес затова и реших да си направя експеримент, като през няколко повторения се облягах назад и изобщо не усещах глутеуса да се включва. След това, само с малко наместване (буквално за секунда) и хоп- максимус, медиус и минимум, под тотален обстрел. Мисля, че дори хип тръста не включва така добре и трите прекрасни задни мускула. (sun)

казано от Fallen на 26.01.17, 01:08:

Оффтопик:
само избягвайте очен контакт със срещуположния пол докато го правите така, че...
:D

Хаха Fallen, сигурно е интересна гледка....ама при мен такива притеснения няма. :D 8-)
Аз съм много сериозно тренирана в избягването на очен контакт.
Даже мога да издам наръчник за жената ” Как ефективно да избягваме очния контакт със срещуположния пол (по кръчмите)”
Иначееее, честно, наистина не ви завиждам момчета. Една мацка с хубав задник, в шарен клин и тренировката ви е провалена....е поне за някакъв някакъв относителен период от време... :D :D :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.01.17 03:20.

26.01.17
12:40

Просто не можех да не го споделя, като го видях :D:

26.01.17
13:42

казано от Диляна на 26.01.17, 12:40:

:D :D :D Дили,

Това на картинката, сякаш аз съм го написала! Хаха choose wisely ... So me
(inlove)
И кво сега, викате да не се лигава с тия банани сутрин , ми да взема да си върна голямата страст Просекото. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.01.17 14:25.

26.01.17
15:15

казано от Mariya Peeva на 26.01.17, 13:42:

казано от Диляна на 26.01.17, 12:40:

:D :D :D Дили,

Това на картинката, сякаш аз съм го написала! Хаха choose wisely ... So me
(inlove)
И кво сега, викате да не се лигава с тия банани сутрин , ми да взема да си върна голямата страст Просекото. :D

Не знам дали да се връщаш, ама това на картинката, която постна, звучи доста примамливо. :D
П. П. А аз се замислих, че никога не съм пробвала просеко. (blush) Мисля скоро да направя мъдър избор. :D

26.01.17
16:48

П. П. А аз се замислих, че никога не съм пробвала просеко. (blush) Мисля скоро да направя мъдър избор. :D

В Кауфланд , на щанда с бели вина ...

26.01.17
19:47

казано от Албаст на 26.01.17, 16:48:

В Кауфланд , на щанда с бели вина ...

Ох, това Просеко....понякога ми е най-добрия приятел. Никога не ме е подвеждало, карало ме е да се чувствам само и единствено добре, никога зле.
Вие пропийте Просеко, пък може да основем клуб на Мъдрите 8-)
Гледам, че ПаЦо :* вече е открил, от къде да се снабдява :D надявам се да е качествено и на добра цена. В другите две положения, неизменно боли глава.

Тъй. Днес втори пореден ден почивка, което ми се случва бая рядко. Въпреки бетонираните ми от вчера бедра и задни части, устремена потеглих към залата.
Днес беше ред да пробвам как ще се държи вратО с малко по-тежко тяга. Никаква болка. Голям кеф. Разгрях добре и правих двойки на 80 кг. Беше ми комфортно през цялото време, не ми беше леко, нито и много тежко,  и не ми се рискуваше с повече повторения, че още един месец аут от залата и ще забравя изобщо за тежести.
Пробвах обръщане и снач- и при двете има доста сериозна болка и в рамото и в трапеца.
Имах планове за кръгова след тягата, ама видях, че другата зала е празна и помолих един черен пич да ми помогне да закача един чувал и ооооо мамааа....адреналин, ендорфини, а може и феромони хахаха
Интересното е, че си мислех, че след толкова голяма пауза и тренировки, далече от тези за издръжливост, ще съм дроб. Всъщност издръжливостта ми е ако не по-добра, поне същата, като от времето, в което ходех редовно на muay thai. Съдя за това по дрил, който правехме преди година, и аз можех да направя 8-10 пъти без прекъсване. Днес също успях да направя, няколко десетки, без големи паузи между тях.
Абе толкова голям кеф, отдавна не ми е било. Нормално, този дневник го направих с идеята да си пригодя тренировките с тежести, така че да са ми в помощ на Muay Thai тренирането, а то кво стана...

Тренировка:

I. Тяга: 10 х 60 кг, 2, 6, 8 х 70 кг, 4 х 75 кг, 2,2,2,2 х 80 кг

II. 25-30 мин на крушата:
Нямам представа как да го обясня на наш език, така че, дано е разбираемо.

1. Прав, десен + ляв кик
2. Десен висок кик , следван от дълбок клек назад с извъртане, после клек с извъртане вляво и така редуване на краката с постепенно изправяне и завършвам отново с ляв кик. 3-4 ? пъти х 10
3. Коремни с удари по крушата при изправянето: 4 х 20
4. Малко колена и лакти

III. 3 кръга:
1.Лег преса: 20,20,20
2. Абдуктор 12,12,12,- този път изобщо не сядах на седалката и ....утре ше съм бетон на работа
3. Сгъване задно бедро седнала: 12,12,12,

Храна:
1.кафе с мака и кокосово масло, малко бърбън, един банан (последно, от утре връщам Просекото :D )
2. Пушене сьомга, кейл, броколи и домати. Няколко желенца с ВСАА.
3. Ще пържа 101 кюфтета за вечеря, авокадо и салата.

Добавки:
Ресвератрол, Магнезий, Цинк

От утре пет поредни вечерни смени, тъй че, докато пътувам ще ви чета с удоволствие, а ако ми остане малко време, може и да потренирам или да упражня спам способностите си.
:)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 27.01.17 15:26.

26.01.17
20:59

казано от Mariya Peeva на 26.01.17, 19:47:

Ох, това Просеко....понякога ми е най-добрия приятел. Никога не ме е подвеждало, карало ме е да се чувствам само и единствено добре, никога зле... :D :D 8-)
Вие пропийте Просеко, пък може да основем клуб на Мъдрите 8-)
Гледам, че ПаЦо :* вече е открил, от къде да се снабдява :D надявам се да е качествено и на добра цена. В другите две положения, неизменно боли глава.

Още не знам дали просекото ще ми хареса (макар че съм почти сигурна, че ще), но искам да съм част от този клуб, много яко звучи. :D (nlove10)

казано от Mariya Peeva на 26.01.17, 19:47:

Абе толкова голям кеф, отдавна не ми е било. Нормално, този дневник го направих с идеята да си пригодя тренировките с тежести, така че да са ми в помощ на Muay Thai тренирането, а то кво стана...

Старата любов ръжда не хваща, ама и железата са си любов. (inlove) :D Мислиш ли да се връщаш към Muay Thai? :) Мисля, че наскоро беше писала, че си ходила. Интересно ми е дали забелязваш тренировките с тежести да са ти помогмали за него? :)

Мнението беше редактирано от Диляна на 26.01.17 21:00.

26.01.17
21:21

казано от Диляна на 26.01.17, 20:59:

Старата любов ръжда не хваща, ама и железата са си любов. (inlove) :D Мислиш ли да се връщаш към Muay Thai? :) Мисля, че наскоро беше писала, че си ходила. Интересно ми е дали забелязваш тренировките с тежести да са ти помогмали за него? :)

Лека полека се опитвам да се върна. Надявам се скоро да съм редовна и там. Обаче, аз така или иначе си тренирам само за кеф. Нямам амбиции за покоряване на максове, или някакви изяви в БИ, а и възрастта ме вече доста ме ограничава. :D Мисълта ми е, че обичам да си тренирам (и пия) сама :D даже на моменти предпочитам да е така.
Иначе, все още не съм си пригодила тренировките, така че за да ми носят ползи в БИ, все пак имам някакъв напредък от една страна, а отдруга- не съвсем. Примерно напредъкът ми е, че ударът ми е много силен и съм доста издръжлива, но пък съм по-бавна и тромава.
Сашо ме беше посъветвал да правя кръгови. Обаче това, в повечето случаи е почти невъзможно , просто защото залата ми е изключително малка, и ако рамката за клек не е заета, то платформата за тяга или лежанката, са.

Та какво казваш, да вземем да учередим един клуб “Мъдри фенове на Просекото” :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.01.17 12:13.

26.01.17
21:50

Ясно. :) И аз това забелязвам при тренировките си във фитнеса - чувствам се добре след тях, но не особено гъвкава.
И да, +1 за клуба. Мъдри вдигачи на тежести с и без просеко :D

28.01.17
14:35

Сутринта се прибрах преди 2:00, което си е супер рано за след петъчна смяна. Да съм заспала към 3:00, в 8:45 се събудих на кукуряк.
Навън грее слънце, супер приятно време и за пръв път ми дойде музата за тичане.
Реших да се възползвам от временното си умопомрачение, взех си въжето и отидох до близкия парк.
Всъщност тичах до там и някак си пробягах малко под 5 км. Няма да казвам за какво време :D ама то е ясно, че и като за първи път не си и давах много зор.
Не мога да кажа,че не ми хареса като усещане, напротив.
Починах малко. Скачах около 10 мин на въжето. После спринтове по хълма.
Малее няма такова нещо. На око, от една пейка до едно дърво мисля, че да бяха около 50-52 метра. Хем с големи почивки, обаче на четвъртия ми излезнаха вътрешностите.
Трябваха ми 10тина минути, да се събирам по поляната.
Не мога да не призная, че тичането навън е супер усещане. Естествено от един път не мога да си правя големи изводи. Но със сигурност включвам спринтовете в програмата си, а то  е ясно, че поне до парка ще тичам.
Така, това си го броя за тренировка.
Сега манджа и се подготвям психически за вечерна смяна, където има няма ще мина 10тина км бързо ходене, и която е втората подред от седем вечерни. Мислех, че са пет, но нещо съм объркала сметките. Първа почивка в петък. ;)
Приятни почивни дни! Мара ше поработи и ако ми остане време и сила, може и разни други неща.

31.01.17
20:00

Пак отпуках най-тежките смени. Не че ви казвам нещо ново, ама тоя път много се сдухах.
Нещо издръжливостта ми, доста куца напоследък.Така и не разбрах, кога успях да постигна най-лошата си форма, при положение, че само преди два месеца, бях в най-добрата си.
Стигнала съм любимите 52 кг, този път обаче, разположени много различно. Качила съм в раменния пояс, гръдната обиколка и бицепса. Всичко друго е почти без промяна. На снимките изглеждам само леко по-мазна. Документирам го за следващите поколения, а и за да имам отправна точка и да помня от къде пак започвам. Какъв по-хубав ден за взимане на важни решения, от рожденния ден на Ме4о.
Както и да е, не ме разбирайте погрешно, изобщо не се оплаквам. Напротив, тъкмо всичко беше започнало да ми става безинтересно и имах нужда от някаква промяна. Намалянето на алкохола, определено не ми подейства положително, така че няма какво повече да експериментирам в тази сфера. :D
Докато пътувах тези дни, прочетох Muscle Revolution by Chad Waterbury. Нахвърлила съм си някои неща, които смятам да въведа в тренировките си, след седмица-две, когато се върна към тежкото трениране. Само да се възтановя напълно. Ще се опитам да тренирам три пъти седмично, много ми е трудно с по четиридневни паузи (понякога и по-дълги) имам чувството, че буксувам на едно място.

Днес увеличих клека с още пет кг. Добри осмици се получиха, обаче отново придържах щангата повече с ръце, защото като ми натежи на гърба и започва да ме боли. Може би оттам, още на първото вдигане за военна преса и рамото ми изрева. Това наложи изцяло да променя тренировката си. Интересното е, че нито от тяга, нито от гребане ме боли.
Бързах за работа и беше доста кратка, но все пак тренировка.

Тренировка :

0. Ротации на ставите, клек с подскок, клек до 50 кг

I. Клек: 8,8,8,8 х 50 кг

II. 3 кръга:

1. Напади: 8,8,8, на крак с 32,5 кг
2. Гребане: 10,10,10 х 30 кг
3. Обратни коремни на пейка : 10,10,10 ( от драконовия флаг ме боли)
4. Добро утро: 8,8,8 х 40 кг
5. Ренегатско гребане: 10,10,10 с 2 х 16 кг

III. Буквално 5 минути на боксовата круша. 20/20/20 надолу до 1/1/1 от удари, колена и кикове. Без почивка.Достатъчно, за да си изкарам вътрешностите и да изразходя насъбраната последните дни агресия.

Храна:
1. Кафе с мака, желатин, кокосово масло и кленов сироп. Шот тъмен ром (преди тренировка)
2. Миш маш с телешко.
3. На работа ще бъде телешки бъргър със салата и авокадо. Може би чаша (или две) червено вино.

Добавки: Ресвератрол, Магнезий, Цинк

Напоследък, все по-често си мисля, че ако не бях толкова лош шофьор, може би щях да си спестя много време и инфарктни ситуации, ама...

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 31.01.17 21:17.

Carbohydrate

31.01.17
20:07

ююю, недей отслабвай повече, моля те))..супер си...

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 31.01.17 20:08.

31.01.17
21:13

казано от Carbohydrate на 31.01.17, 20:07:

ююю, недей отслабвай повече, моля те))..супер си...

Айайай, благодаря ти, няма :D обещавам.
Никога не съм искала да отслабвам. Може би съм се изразила неправилно.
Имах предвид, че тялото ми страшно бързо се променя, според това, тренирам ли, как и колко често тренирам.
Формите си ги харесвам с повече килограми. Просто качеството им варира, в зависимост от тренировките. Последния месец, тренировки почти нямаше и качеството веднага падна . :D нищо драматично. ;)

03.02.17
23:17

Почивката е голяма работа. Имам чувството , че като почивам, всяка секунда ми е изпълнена до край и пълноценна.
Малкото ми момче е болно от два дни. Така че, малко повече суматоха около него, иначе днес успях да намеря време за тренировка, после ходих да ме подстрижат, след това среща на по питие с приятел и денят мина.
Когато преди месец и половина, за пръв път дойдох да ми избръснат почти половината глава, да речем около 30% бях побеляла. Днес, човека обръсна точно същото място. Е, цялото е побеляло. Нямам идея как точно стават тия неща. Знам,че минах през труден период, ма чак пък толкоз...
Иначе, като изключим късното ми прибиране от работа и неспането след това, защото Ивко е болен, продължавам да разбирам и преоткривам, какво щастливката съм, с всичко, което имам.
Получих съобщение от много близък приятел, в което ми казва колко му липсвам.
Не се чуваме и виждаме с месеци, а две думи ми преобърнаха света.

Заради трафик, след тренировката на път към бръснаря, пътувах с час повече от обичайното. Толкова бях гладна, че ми идеше да захапа тапицерията на седалката. Добре, че имах ром в пльоската в раницата и шофьора не се направи на интересен да ми направи забележка, щото колкото и да съм търпелива и добра..:D

Върнах си Просекото, щото ми носи удоволствие и ме кара да се чувствам добре и щастлива. Може да е илюзорно, но е факт и вече нямам, ама никакво намерение, поради каквито и да било причини да го спирам.

По въпроса с тренировките, постепенно се завръщам.
Днес малко се надцених. Вярно, много ми се искаше да съм и силна и достатъчно издръжлива, ама ше трябва да свикна да се приемам такава, каквато съм, в дадения момент.

Тръгнах с идеята за осем серии осмици на тягата. Явно може и да се получи, ако почивам предния ден, или поне вечерта, преди такава тренировка.
Иначе след това, всичко имаше мегдан за повече. Мога да скоча много по-високо и да бутна много по-тежко, обаче има ли смисъл да го правя. 
На последните две серии тяга ме заболя левия лакът, затова и направих по 6 повторения. Замислям се, дали болката не идва от смесения хват?!?! Идеи

Тренировка:

0. Скокове на дължина, ротации на ставите, тяга до 70 кг

I. Тяга: 8,8,8,8,8,7,6,6 х 70 кг

II. 4 кръга:

1. Избутване  от наклонена лежанка: 12,12,12,12 с 2 х 10 кг
2. Страничен степ ъп - слизане с вътрешния крак: 10,10,10,10 на крак с 12кг
3. Скок върху 60 см: 10,10,10,10

III. СС : Лег преса - абдуктор:
12,12,12,12
Абдуктора без сядане, наклонена напред.

Храна:
1. Кафе с мака, кокосово мляко, какосово масло; банан, шот Kraken (преди тренировка)
2. 150-200 мл Kraken , 2 чаши просеко, каламари и рибни кексчета (след тренировка)
3. Пача от свински крачета, кисело зеле с моркови, чаша червено вино.
4.Вана + вино :D

Добавки: Ресвератрол, Магнезий бисглицинат 500 мг, Цинк 50 мг.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.02.17 01:41.

04.02.17
09:49

Абе, Миме, пий си просекото, щом ти действа добре. Не знам защо беше решила да го спираш.
Изглеждаш супер!

04.02.17
14:55

казано от Елена на 04.02.17, 09:49:

Абе, Миме, пий си просекото, щом ти действа добре. Не знам защо беше решила да го спираш.
Изглеждаш супер!

Благодаря ти, мила Ели!
За Просекото, прекалявах на моменти, затова реших, че ще ми е по-лесно да го спра, отколкото да го намаля.
Стигала съм дни, в които изпивах, близо три бутилки. Направо си се наливах. При това, не беше само Просекото, ами уиски, ром, вино, коктейли....:D
Обаче, нали затова съм голяма жена, осъзната, знам какво искам и как да го постигна. Това означава, че мога и да се контролирам. 8-)
Така че, сега не всеки ден и не по бутилка. Пък със сигурност ще има и дни с повече, голяма работа, определено ми носи повече позитиви.
Примерно, довечера ще ни смелят от работа. Естествено,че ще имам нужда и ще си позволя well deserved glass of Proseco (or two)
(d)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.02.17 12:02.

04.02.17
14:58

Притесних се да не съм ти повлияла аз с коментара ми в дневника на Богито. Ама мисля, че стана ясно, че на МЕН не ми действа добре. На повечето ми познати си им действа супер. :D Всеки си има малки слабости, аз също. Т’ва да ти е кусура - няк’во си просеко! 8-)

Мнението беше редактирано от Елена на 04.02.17 15:04.

04.02.17
15:27

казано от Елена на 04.02.17, 14:58:

Притесних се да не съм ти повлияла аз с коментара ми в дневника на Богито. Ама мисля, че стана ясно, че на МЕН не ми действа добре. На повечето ми познати си им действа супер. :D Всеки си има малки слабости, аз също. Т’ва да ти е кусура - няк’во си просеко! 8-)

Неее, неее :D :* , нищо притеснително.
От коментари не се влияя, освен ако не са конкретно насочени към мен, а и тогава е относително. :)
Да, всеки си намира, какво го прави щастлив и се опитва да го има по-често в живота си.
А по въпроса за слабостите....моите са доста...:D :P

I will never be a well behaved woman

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.02.17 12:04.

06.02.17
20:37

Не само ни смляха, ами ни носиха като куцо пиле домат и ни издухаха като цунами японско крайбрежие :D
В неделя се прибрах в 3 сутринта, в 2:30 следобяд, вече отново бях на път към работа.
Една от сервитьорките се обади, че е зле и отива на болница... работихме трима души неделя вечер.
Нямам идея колко километри съм навъртяла и колко килограма съм пренесла. Само знам, че като седнах да оправя парите на края на смяната, мозъкът ми беше изпушил, а краката си не ги усещах от колената надолу.
Хари като ме видя само, каза че е време да си намеря друга работа, което този път наистина ме накара да се замисля, ама за какво друго ставам и аз не знам.
Иначе, отдавна съм се ориентирала към криминалната психология, но ще отнеме доста време за да се преквалифицирам, така че ще си бачкам тежката работа и ще си мрънкам от време на време.
Сутринта се събудих изцедена. Имах чувството, че не са останали никакви жизнени сокове в тялото ми, ама си направих кафе, поговорих с момчетата, което веднага ми оправи grumpy cat настроението и даже ме замислих за някаква “по-нежна” тренировка.
Ударих един шот Kraken, който вля известно количество жизнени сили в изтерзаното ми тяло и се запътих към залата.
Лигава тренировка, обаче ме загря и поизпоти. Обърнах повече внимание на ядрото, което все пренебрегвам и почти никога не тренирам изолирано.
Имах късмет, че отидох по време, в което залата беше празна и успях да тренирам кръгово.
На лежанката с тези килограми се получи  супер техника. Зерчера е единствената  форма клек, която не ми тормози, все още болезнения врат.  Доволна съм.

Тренировка:

I. Пет кръга:
1. Лежанка: 20 x 20 кг, 8, 8, 8, 8 x 25 кг
2. Бицепс: 8,8,8,8,8 на ръка с 8 кг
3. Обратни хиперекстензии: 12,12,12,12,12
4. Зерчер клек: 12,12,12,12,12, х 35 кг

II. СС
1.Скок върху 60 см с 5 кг жилетка: 10,10,10,10
2. Лег преса: 25,25,25,25

III. Пет кръга:
1. Молитва изправена с кабел: 10,10,10,10,10
2. Обратни коремни с повдигане на таза и контролирано спускане на краката: 10,10,10,10,10
3. Разбъркай тигана на Босу топка: 5,5,5,5,5 на страна
4. Абдуктор: 20,20,20,20,20

Храна:
1. Кафе с мака, кокосово мляко и масло. 2 оризовки с черен шоколад. Шот Kraken.
2. Пушена сьомга, телешки език, черен хайвер, салата
3. Ще бъде телешки стек и салата.

Добавки: Ресвератрол, Магнезий, Цинк.

Поръчах си Bone broth protein. Много ми е интересно точно за какво става въпрос. Скоро ще разберем.
Сега вана, вино, просеко и каквото друго дойде. ;)

06.02.17
21:12

Ти хубаво пиеш, а изследваш ли си чернодробните показатели редовно?
Не виждам нищо хубаво в това да се пие алкохол повече от 1-2пъти  на седмица и определено не повече от 1-2 дози .
Не знам как това ти помага и с какво те прави щастлива, аз мисля, че по-скоро ти вреди. Особено с тази нечовешки изтощителна работа, на която хабиш и физически и емоционални сили, както и нередовна храна и без сън и силови тренировки- просто за мен при тези условия е ненужна дори  глътка.
================
Следят от началото на дневника ти  и го казвам с най-добри чувства.

06.02.17
21:52

казано от Queen Cobra на 06.02.17, 21:12:

Ти хубаво пиеш, а изследваш ли си чернодробните показатели редовно?
Не виждам нищо хубаво в това да се пие алкохол повече от 1-2пъти  на седмица и определено не повече от 1-2 дози .
Не знам как това ти помага и с какво те прави щастлива, аз мисля, че по-скоро ти вреди. Особено с тази нечовешки изтощителна работа, на която хабиш и физически и емоционални сили, както и нередовна храна и без сън и силови тренировки- просто за мен при тези условия е ненужна дори  глътка.
================
Следят от началото на дневника ти  и го казвам с най-добри чувства.

Мира, знам че го казваш с най-добри чувства.:)
Този разговор, вече сме го водили.
Изследвания, последно мисля че са съм си правила преди 17 години, когато бях бременна с Ивайло и бяха задължителни.
От тогава горе-долу не съм и ходила на доктор.
Не знам, дали обръщаш внимание на това, че аз концентрат почти не пия. Пия червено вино и просеко, което е бяло вино, леко газирано.
Не искам да звучи преувеличено, но мястото, където живея, работата, която имам и изобщо, с начинът ми на живот и натовареността ми като цяло, (мозъкът ми буквално изпушва и блокира) пак съм щастливка, че изобщо устисквам, да не съм на нещо, много по-силно от алкохол.
Да, пиенето ме отпуска и ме кара да се чувствам добре и аз лично не виждам нещо лошо в това. Не си спомням да съм се напивала или да съм стигала до махмурлук от тийнейджърските си години. Напротив, знам кога да спра и много добре се владея и контролирам и смятам, че черният ми дроб е в толкова добро състояние,че количеството алкохол, което му подавам, няма как да му се опре. :)
Все пак се храня изключително здравословно (лична гледна точка),пия не много, но добавки, които смятам, че са оптимални за да поддържат 42 годишното ми тяло здраво и тренировките ми също са съобразени с това, да поддържат костната ми структура и ставите здрави.
Споко, стани на моите години и пак ще си говорим за истината и живота.

06.02.17
22:00

Доктор Франко Колумбу казва, че е хубаво да се пие червено вино всяка вечер.  А ако има с кого да споделиш бутилка в креватЯ, сеш’ се налЕ ! Това последното го споделям от опит, да не кажете, че голословнича :D Тъй, че шорайте си на спокойствие

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 06.02.17 22:00.

06.02.17
22:05

казано от ME4O_TURIST на 06.02.17, 22:00:

Доктор Франко Колумбу казва, че е хубаво да се пие червено вино всяка вечер.  А ако има с кого да споделиш бутилка в креватЯ, сеш’ се налЕ ! Това последното го споделям от опит, да не кажете, че голословнича :D Тъй, че шорайте си на спокойствие

ИСКАМ ДА ГО ЛАЙКНА ДВА ПЪТИ :D :D :D

(bow)

06.02.17
22:08

Ако позволите (wave)

06.02.17
22:21

Мечо, Санче, Ади, Кобрети и всички, които се усмихват, смеят, забавляват, дразнят, изобщо четат, както и тези, които не ги интересува и съвсем не четат, спорадичните ми, понякога трезви, друг път не съвсем, словоизлияния :), бих споделяла кутията, бутилката или чашата си вино, постоянно и с удоволствие, всички вас.

Леглото си го деля само с един :D (ама му се сърдя, когато ми пия от чашата) :P

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 07.02.17 00:28.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1