Днес мисля да оставя един мега позитивен пост, да ме радва след време като си преглеждам назад дневника. Всъщност днес май е един от сравнително малкото дни, в коити съм благодарна за всичките безброй прекрасни неща, които имам. Често съм разглезена и недоволна, колкото и да се старая да се контролирам.
Всъщност имам само готини хора около мен, приятна работа, в която съм по-скоро много добра, достатъчно време за тренировки и също така достатъчно здраве. Изобщо ако ме чуете да се оплаквам - нямам реално основание.
Сдобих се с безжични овърхед слушалки. Преди си мислех, че са необосновано скъпи, обаче сега се питам как съм живяла без тях.
Довечера планирам един час боди пъмп и после някое винце у приятели.
з: ок. 300 гр. закв. сметана
о: ок. 250 гр. месо на скара, домати, краставици
в: протеин, салата (план)
Започнахме деня с Канго Джъмпс в супер пълна зала, нямаше обувки даже за всички, а има поне 30-35 чифта... Чудесно беше, после с Лили (мойта фитнес дружка) отделихме и 15тина мин. за всякакви коремни с тежест и глутеус мостове разни. Е, после отделихме и 45 мин. за приказки и клюки, но това е друг въпрос :D Работата ни е такава, че нон-стоп се случва какво ли не и вечно има неща за обсъждане (sun)
Иначе мрачен ден, но аз съм пак енергична. Ще работя следобеда, а така ми се иска вместо това да си дочета книгата... 1Q84 - най-доброто досега от този прекрасен и побъркан японец.
з (чак ей сега): свинско 150 гр., тиквичка, морков, ок. 50 гр. изостанало бри
—план—
о: същото без сиренето
в: извара 200-300 гр., зехтин 2-3 с.л.
По обяд бях на боди пъмп, след което се домъкнах до офиса. А пак ми се чете (coffee)
з: 3 яйца, домат, 2-3 брокола
о: протеин, извара 200 гр., зехтин, цвекло
в: свинско, броколи, маслини
Нямам засега коментари по храната, освен че ВМ беше гениална идея и че хем ми е супер вкусно, хем не огладнявам. Не съм вярвала че някога изобщо ще спра да ям въглехидрати доброволно. В момента изобщо не ми липсват.
казано от RIKi на 27.02.16, 13:02:
1Q84 - най-доброто досега от този прекрасен и побъркан японец.
Една от най-хубавите книги, които съм чела напоследък! Прочети и трите части - заслужават си!
Тъкмо днес приключих трилогията. Много тъжно - не обичам да се разделям с такива книги. Или пък с автори - най-неприятното нещо на света е да имаш много любим автор и да затвориш последната страница на последния негов текст, който не си чел. Това ми напомня за скорошната загуба на Умберто Еко. Така се надявах, че ще пише още...
Почивка от офиса днес и наваксване със светския живот. Бях с приятелка до био магазина на брат ми, където първите пъти си тръгвах с безплатни неща, ама вече плащам (dull) Накупихме тахани, авокадота и всякакви екстри, изобщо не е никак лошо да имаш роднина с такъв магазин (sun)
Довечера ще се присъединя към кросфит групата в Пулс. Между другото поредната ми година при тях изтича скоро и съм на ръба да ги изоставя, защото компанията ни е сключила договор за страхотно изгодни карти с други места. Едно от тях е Уърлд Клас, който се намира зад Пулс и е лееееко западнал (едно време беше даже модерно място), но има примерно и 2fit, който ми е до офиса... Та може и да изневеря на дългогодишната си зала. Зависи и те какво ще ми предложат. Края на март ще го мисля.
з: 1 бр. цвекло, извара 200 гр., зехтин 2 с.л.
о: 3 яйца, айсберг, маслини (направени като сандвичи, листата айсберг са идеални)
в: протеин, извара, сметана 100 гр. (план)
Изтегнала съм.се пак на слънце и си планирам храната за седмицата. Днес:
з: 3 яйца, броколи, песто
о: свинско ок. 160 гр., салата - айсберг, домат, маслини, зехтин
в: протеин, извара, сметана (план)
Снощи тренировката беше супер, от тези кросфит сесийки дето се надяваш последното ти ядене да не е било много скоро :D разделихме се на групи по 5 човека и се сменяхме на упражненията, всяко по 60 сек, 10-тина сек. почивка само за смяна и така 3х20 мин. Упражненията бяха суингове, лицеви, бърпита, обръщане, гребане и тн. Много доволна бях след това.
Днес ще ида да поскачам малко с женичките на Канго джъмпс колкото да не е без хич, а утре сутринта - кросфит.
Уж гледам да не се меря често, за да не се вманиячавам, но кантарът си мърда надолу, а пък визуално съм още по-доволна. В момента на 67 кг. имам много приличен вид (началото на февр. бях 72, но след някъде 2 месеца бездействие и много храна, което обяснява голямата разлика), като разбира се съм далече от пълното щастие и ще горя още доста мазнини.
П.П. дадох всичко от себе си да кача 1-2 снимки, но от тел. не се получава. Ще пробвам пак тези дни.
Начало на деня с кросфит. 45 сек. за вс упражнение, минаваш на следващото без почивка, след като минеш през всичките има 1 мин. оф.
Първите 30 мин:
1. планк
2. клек с щанга над глава @5 кг.
3. коремни с щанга пред гърди, която вдигаш в горно положение @7.5 кг.
4. напади с щанга над глава @7.5 кг.
5. коремни с диск @5 кг.
6. странични коремни с докосване на вс. глезен
Следващите 30 мин:
1. тяга @15 кг.
2. клек @10 кг.
3. катерач
4. тръстър @5 кг.
5. бърпи
6. обръщане от вис
И стига толкоз. Много добре ми дойде, не ме докара до умиране, ама не беше и лежерно. Отивам да се трудя. План на храната, още не съм стигнала до ядене:
з: пържола ок. 160 гр. свинско, зеле, айсберг, маслини, зехтин
о: същото месо, броколи
в: извара, зехтинче, евентуално някоя лъжица тахан като се прибера някога ехееееееее много късно
02.03.16
11:03
Не се сдържах и го харесах този дневник. Не знам как съм пропуснал досега, но още от името лъха на железа. А вътре се тренира и се яде приемливо. Няма накъртваща бгмамщина, паулукуельовщина и т.н дразнещи елементи . Успех :)
Хахаха благодаря ти! Също така не съм и от скромните, така че съм напълно съгласна с мнението ти 8-)
Тренировки обещавам и по-тежки, в момента уж не би трябвало да се изхвърлям с тежестите.
Следим се (rock)
Сутринта изтупах прахта от въжето за скачане, което бях зарязала в един ъгъл. 30 мин някъде правих серийки от ок. 5-6 мин. скачане + 2-3 мин планк (и двете до отказ)
Иначе довечера ще ходя до залата, но още не съм 100% сигурна какво ще тренирам. Две приятелки искат да ходим заедно, но по-скоро ще стане лаф моабет, отколкото тренировка, та не ми се иска много. Няма обаче как да ида без тях, защото ще ги засека и ще стане неудобно... Дори и по моите социопатски стандарти.
з: к. мляко, сметана, 1/3 доза протеин, орехи
о: свинско ок. 160 гр., броколи, песто
в: същото месо, зеле, маслини, зехтин
Малко нагледен материал за мен на 67-8 кг. Показвам най-вече закръглени форми за момента, нищо друго, но пък моето усещане е, че мускулите се оформят добре и мазнините лееека полека им отстъпват.
Е, много добре изглеждаш! Виж какво хубаво дупе, браво. :)
Пп. who needs a massive rack anyway? ;) :P
03.03.16
15:21
RIKi… освен и ние да се местим да живеем в твоята зала :D :D :D :D
Шегата настрана , наистина , когато тренираш с повече от един човек тренировката върви мудно . Все за нещо ще намерите да се заприказвате
BGDN., благодаря ти :) П.С. А ще намаляват и още... :D
ME4О, ама аз скоро ще я сменям залата ;) шегичка. Да, прав си за приказките, аз затова и не отидох тази вечер. Вместо това спах :D
Така или иначе имах нужда от почивка. Започнала съм да тренирам абсолютно всеки ден и ме е страх скоро да не прегрея.
Тренировката днес беше с кросфит групата, ама с треньор, когото не харесвам много. И все пак беше ОК, загряхме със спринтове - нещо, което не бях правила от мнооого одавна - и после всякакви упражнения с/без щанга в разл. серии, не мога да възстановя точно.
з: извара 200 гр., зехтин 2 с.л.
о: 3 яйца, броколи, песто
в: салата - зеле, маслини, риба тон, зехтин
по-късно: 3-4 с.л. тахан (план)
Нощни смени... Не е драма, но си е и леко неестествено, пак спах 4 часа след това и повече просто не мога да заспя. Да видим до вт. как ще съм, че са 5 поредни |-)
П.С. В съблекалнята срещнах една девойка, на която съм фен в Инстагр./Фб, та я заговорих да й кажа, че е много готина и че е мега фит вдъхновение, милата изглеждаше много щастлива от думите ми. Странна работа като цяло, такива момичета дали имат друга професия или са интернет знаменитости на пълен работен ден? Сериозно съм озадачена :D Янита Янчева е тази конкретно.
казано от RIKi на 04.03.16, 21:46:
Странна работа като цяло, такива момичета дали имат друга професия или са интернет знаменитости на пълен работен ден? Сериозно съм озадачена :D Янита Янчева е тази конкретно.
Обикновено работят нещо свързано с фитнес, но ако имат над 80-100 000 фена и поне няколко спонсора, биха могли вероятно и само с инста да се издържат, зависи колко са им високи изискванията към житейския стандарт. Янита Янчева не знам дали работи нещо, но вероятно би могла и да не. :)
ПП. дай да обменим по един инста на лично ;)
казано от aleks на 04.03.16, 23:52:
Тоест се е*е за пари. Няма лошо и аз да бях жена и аз щях да го правя.
Нямах предвид мъже-спонсори, а компании. При нея например Protein World.
Не, че имаше нужда да обяснявам и храня трола. :)
05.03.16
03:10
Еееех, жени :D Имат време и за Инстаграм. И аз имах, когато Ъпсърт” не бЕха чак толкоз комерсиални”
@aleks , типичното изказване на човек , отдавна неполучавал женска ласка. Дори не се заяждам :)
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 05.03.16 03:11.
aleks, щеше ли? Не е чак такава оферта :D
ME4O, къв е ся тоя сексизъм в моя дневник. Аз съм всичко друго, но не и средностатистическа жена (казва всяка жена)
05.03.16
08:26
казано от RIKi на 04.03.16, 21:46:
Странна работа като цяло, такива момичета дали имат друга професия или са интернет знаменитости на пълен работен ден? Сериозно съм озадачена :D
Ще се включа по темата.
Предварително държа да уточня, че ще говоря по принцип и нямам предвид конкретната знаменитост (нямам предвид конкретен човек, като цяло).
Един възможен сценарий:
За да си позволиш да си интернет знаменитост в тази сфера, първо трябва да си изработиш име. После името работи за теб.
Възможни опции за това
- Израстваш покрай чужд гръб, който вече е знаменитост
- Участваш на едно състезание (повече не е нужно), като за темата на този разговор, това състезание е категория “бикини фитнес”
- Правиш си страница в социалните мрежи, пускаш реклама и събираш фенове - колкото повече, толкова повече
- Феновете се събират лесно: достатъчно е да имаш акцент на трите важни за целта звена “голям бюст - плосък корем - щръкнало дупе” (първото често е силикон, второто е плод на немощна физика, третото нерядко е следствие на хиперлордоза или изкуствено имитиране). Повечето жени искат да изглеждат така и започват да следят знаменитостта, за да научат какво прави тя, а повечето мъже... е, те следят трите звена.
И сега вече се почва с печалбата:
- споменатите фирми-спонсори се свързват с дадената знаменитост (или тя с тях) и й дават процент от печалбата от продажбата на даден продукт. Знаменитостта се снима с продукта, слага няколко мотивиращи изречения и промо код за поръчка; готови сме.
- хранителни режими тип “copy-paste” и евентуално тренировъчни програми; онлайн - бързо, лесно и удобно
- някои провеждат и персонални тренировки, като често те са със собствено тегло и/или ластици, за да могат да се правят навсякъде (и по домовете). Цените за тази блага услуга са добри. Има кой да ги дава
- снимки/реклами
- друго (фантазията може да работи, но впрочем, версията на aleks е от възможните сценарии).
Не казвам, че това е при всички.
Изобщо не твърдя, че има нещо общо с обсъждани тук лица.
Всяка прилика с действителни лица е случайна и не е нарочно. :)
Не искам някоя знаменитост да ме обвини в клевета.
Просто споделям често срещан вариант.
Зад повечето знаменитости (от описания от мен сценарий) не стоят опит и знания. Стои визия и прикриване на незнания.
Повечето им клиенти са на ниво, от което не могат да знаят някои неща, а и не са малко тези с доста лош начин на живот, при които режимът “copy-paste” върши добра работа. В началото.
С времето истината може и да се покаже, и аз силно вярвам и се надявам на това. На будна съвест и прозрение. :)
Подобни знаменитости са вдъхновение, определено.
Но в моите очи са далеч от фит, какво остава за “мега фит”. :)
Подобни знаменитости често имат критично повече фенове спрямо хора от индустрията, които наистина си скъсват дупето от бачкане, учене, експериментиране, тестване и всичко, което би допринесло за по-качествена услуга. Но вторите не акцентират на трите звена. А пък масата клиенти не искат да мислят и отделят време в четене (и мислене). Искат (да имат) “трите звена”. Бързо, лесно и на момента.
Търсенето определя предлагането. :)
Просто... част от съвременната фитнес индустрия. :) :) :)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 05.03.16 08:27.
***последните дни сайтът не ми публикува постовете, дава ми Грешка и една счупена пудовка... като я видя вече се ядосвам много***
Та... Пиша съкратена версия на първоначалното си мнение. Не я знам какво знае или не, визуално ми допада съчетанието от трите й “звена” и по моите стандарти се класира за по-привлекателна и добре изглеждаща от мен, т.е. вдъхновение. За други може да е изкуствена, хилава и т.н. - въпрос на вкус.
Като вдъхновение и пример в живота, по-скоро не гледам към фитнес модели.
05.03.16
09:40
Аз пак да кажа, че не говоря за въпросната личност. Няколко пъти намекнах за това. :) Не съм имала предвид и твоето отношение към нея.
Моля мнението ми да не се свързва с въпросната Янита и с твоето виждане спрямо нея. Вероятно не биваше да използвам твоите думи “мега фит”, за да се дистанцирам още по-ясно, но не ги “чувам” за първи път и... нататък е ясно. :)
Разбира се, че всеки има вкус, както и право да харесва който пожелае и да го ползва за вдъхновение.
Просто разказах възможен сценарий за “интернет знаменитост на пълен работен ден”, тъй като наистина има личности, които не се занимават с друго, а нали това беше основният въпрос :)
Сигнализирай за грешката, която ти показва (чрез бутона “помощ” горе вдясно). При мен не се е случвало, надявам се да се намери бързо проблемът и решението му!
05.03.16
10:12
Само привлекателност лъха от нея... Тъжното е че такива хора се продават като топъл БИО хляб!
казано от Вероника Налбатска на 05.03.16, 08:26:
: достатъчно е да имаш акцент на трите важни за целта звена “голям бюст - плосък корем - щръкнало дупе” (първото често е силикон, второто е плод на немощна физика, третото нерядко е следствие на хиперлордоза или изкуствено имитиране).
А може и да е с лека до средна форма на стеатопигия...... :D
Твърде много стереотипи се събраха на едно място, за мен поне. Инста поканата ми към Рики си важи. :)
05.03.16
11:48
казано от Георги Стефанов на 05.03.16, 10:12:
Само привлекателност лъха от нея... Тъжното е че такива хора се продават като топъл БИО хляб!
Off: Има вкусове всякакви, но да се твърди, че момичето страда от липса на привлекателност е меко казано смехотворно.
Някои хора май ме разбраха какво имам впредвид, други не, здраве да е. Ако под привлекателност се разбира ринопластика, хиалуронова киселина, ботокс, гръдни импланти, после екстеншъни, ноктопластика и грим, ами да, по-добре да не получавам женска ласка (каквото и да означава това) и да си карам на чекии. За да не изглеждам като пълен хейтър (какъвто съм си) ми е ясно че някакви корекции са си необходими, ако това ти е професията. От по-известните аз примерно харесвам Биляна Йотовска, не толкова като външност, а повече като поведение и отношение.
П.П. Турист аз още само ги ям.
Да оставим настрана поизчерпаната вече дискусия и да се концентрираме в/у нещо по-важно - мен.
Тъкмо си стигнах в офиса след приятна съботно-почивно-вечерна тренировка:
4 кръга с лост 12.5 кг.:
- 20 х доброутро
- 20 х преден клек
- 20 х гребане
- 20 х м. тяга
клек - до 6х6@40 кг.
4 кръга с лост 12.5 кг.:
- 20 х доброутро
- 20 х напади на вс. крак
- 20 х гребане
- 20 х м. тяга
- 20 х тяга с прави крака
з: салата - спанак, чери домати, синьо сирене, зехтин
о: салата - същата без сирене, свинско ок. 150 гр.
в: ок. 100 гр. сусамов тахан
през нощта евентуално: извара 250 гр., 2-3 с.л. зехтин
Направих си видео, защото съм сигурна че има много мегдан за критика, особено за тягата - правя ли я с повече от 20 кг., кръстът ме боли задължително.
Остава и да го кача утре, че в момента уж работя и тоя пост го пиша от около 2 часа...
06.03.16
03:12
Рики, за вечеря добави малко нахут, чесън , зехтин , лъжичка кисело мляко и каквото ти хрумне и ще получиш вкусен хумус :) Едва ли ще се наруши кой-знае колко режима
Специално за снощи вечерята вече беше минала одавна, всъщност аз ям 3 пъти на ден, но в най-различни часове (заради работата на смени) и понякога закуската е в 12 ч. на обяд или пък като вчера - третото ядене беше към 5.
Режимът няма да се наруши от това което, казваш, но моите проблеми с храната са на тема “Без едно мога, с едно - не”. Не умея да се контролирам и ако не се ограничавам, то винаги прекалявам. Обичам да ям, особено качествена храна и сладки неща, но нямам мярка.
Осъзнала съм го като проблем и съм си намерила обяснение. Като бях малка семейството ми беше по-скоро бедно - шоколад получавах само за Коледа и т.н. Сега мога да си позволя всичко, но подсъзнателно подтикът ми е да изям каквото има, докато го има. Боря се с тази си подсъзнателна глупост, но е учудващо устойчива.
Та така, засега въглехидрати няма не защото ще ми стане нещо от тях, а защото пътеката, застлана с тях е много хлъзгава и стръмна надолу :D
Впрочем приемам съвети на тема как да ядем в разумни граници. Пак казвам, за мен съществуват само две положения - или съм изчислила калориите за деня и съм сложила всичко в кутийки, за да изям нужното без изкушения, или преяждам.
Такам, вчера и днес общо взето ми се сляха в едно, така че да си ги запиша накратко. Без тренировка и двата дни, което има една добра страна - днес минах да даря кръв (не е добра идея да се дарява в ден с висока физ. активност). Всъщност има още една, а именно че си починах много стабилно.
Вчера ядох само веднъж, но страхотни неща - сирена, прошуто, зеленчуци и тн. Колебая се ако трябва да си класирам любимите храни, дали на първо място ще е шоколад или козе сирене от това, дето е твърдо в центъра и меко отстрани (nlove9) (nlove9) (nlove9)
После си легнах в 6 и трябваше да стана в 10 за нощна смяна, но вместо това спах около 16 чАса непробудно... Дълга история :D
Днес както казах няма да тренирам, извърших си доброто дело и след малко отивам към офиса. Освен това през деня четох няколко часа на слънце по къси гащи и потник и в момента съм с аграрен тен (sun)
з: салата от спанак, домати, маслини, синьо сирене. Свинско ок. 150 гр.
о: домат, тиквички на пара, козе сирене
в: извара, зехтин (план)
Вторник - ден за спининг. Много добре ми идва на края на деня. Четох че от физ. гл.т. е по-разумно да се тренира сутрин, но аз упорито си се чувствам по-добре в залата вечер. Иначе нищо интересно за отбелязване.
з: домат, тиквички на пара, свинско ок. 100 гр.
о: чери домати, моцарела, прошуто. Към 100 гр. фъстъчен тахан
в: извара, козе к. мляко 400 гр., малко шоко протеин за вкус
Четох че от физ. гл.т. е по-разумно да се тренира сутрин, но аз упорито си се чувствам по-добре в залата вечер. Иначе нищо интересно за отбелязване.
Вечер се правят по-хубави тренировки, нормално е. Всички топ състезания винаги се правят следобяд, поне от 14 часа, оптималното е 17-19 часа, освен ако не се гледат спонсорства, къде има най-голяма гледаемост и т.н (но пак е това времето, хората към 18 свършват работа примерно, в Европа сме прецакани, ако гледаш нещо, което се провежда в Америка или Азия, поне за Олимпиадата разликата ще е само 5 часа и след 23 ще са финалите на по-гледаемите дисциплини.). Тялото е най-мобилизирано тогава. Е, ако си бил цял ден на работа/училище/университет се трупа умора, но пак към 6, 7 часа има приток на енергия. Във вдигането на тежести никога не се прави контролно (максимално) преди обяд. Проблем е че трудно се заспива после, аз като започна тренировка към 16:30 прибера се в нас към 21 и да се мотам, ям и то станало 22:30 и после до 12-1 трудно заспивам. Според мен за някой фитнесджия любител оптималното е сутрин едно кардио или нещо по-лекичко и вечерта тежестите.
казано от aleks на 08.03.16, 21:59:
Четох че от физ. гл.т. е по-разумно да се тренира сутрин, но аз упорито си се чувствам по-добре в залата вечер. Иначе нищо интересно за отбелязване.
Вечер се правят по-хубави тренировки, нормално е. Всички топ състезания винаги се правят следобяд, поне от 14 часа, оптималното е 17-19 часа, освен ако не се гледат спонсорства, къде има най-голяма гледаемост и т.н (но пак е това времето, хората към 18 свършват работа примерно, в Европа сме прецакани, ако гледаш нещо, което се провежда в Америка или Азия, поне за Олимпиадата разликата ще е само 5 часа и след 23 ще са финалите на по-гледаемите дисциплини.). Тялото е най-мобилизирано тогава. Е, ако си бил цял ден на работа/училище/университет се трупа умора, но пак към 6, 7 часа има приток на енергия. Във вдигането на тежести никога не се прави контролно (максимално) преди обяд. Проблем е че трудно се заспива после, аз като започна тренировка към 16:30 прибера се в нас към 21 и да се мотам, ям и то станало 22:30 и после до 12-1 трудно заспивам. Според мен за някой фитнесджия любител оптималното е сутрин едно кардио или нещо по-лекичко и вечерта тежестите.
Това със заспиването и на мен ми се случва. Значи времето на тренировката е разковничето ..(wait) Ама пък чувството е готино :)
Май ще се завръщам към воденето на дневника, ама още не съм съвсем сигурна (sun)
Вчера, тренировка сутринта групово:
Загряване, бягане, скокове на въже, В-ъпс
Четири станции, по 7 мин без почивка на всяка от тях:
1. 20 х скок върху гума с един крак / 10 хоризонт. набирания
2. Клек с 12 кг пудовка пред гърди / гребане с две ръце с пудовка 8 кг
3. Бутане на шейна 2 дължини по ~30-40 м / суинг с 12 кг
4. 15 х тяга с 28 кг / 10 х хвърляне на мед. топка по стена
И храна не помня точно, но със сигурност имаше: палачинка (2 яйца, 40 гр овес, 50 гр извара), сирене филаделфия, 2-3 лъжици тахан, салата с риба тон, 1/2 кофичка заквасена сметана, протеинов бар през нощта
Днес ще тренирам вечерта, а планът за храната е:
з: извара 200 гр, стафиди, сметана, вс разбъркано
о: броколи, козе сирене, още нещо
в: 2-3 оризовки, извара със зехтин, зеленчуци
Мнението беше редактирано от RIKi на 07.11.16 14:13.
Иииии нов опит да си възобновя дневника...
Тренирам основно вкъщи последните месеци заради натоварена програма. От няколко дни съм на ново място и ми предстои да си намеря зала и тн, а дотогава - вкъщи на постелката и с една 16 кг пудовка :)
В момента съм 63 кг, горе-долу доволна съм
31.01
Тренировка / вкъщи
3 кръга:
200 скока на въже
20 гл. мост с крака на високо
20 клек-подскок
10 лицеви
планк до отказ
3 кръга:
20 v-ups
20 гл. ритник
20 бърпи
Храна
з: бекон~50гр, наденички, палачинки (~50гр овес, 2 яйца, пармезан), шоколадови бонбони
о:—
в: салата (моркови, айсберг, синьо сирене, орехи, зехтин), паста (пене, пилешки гърди, сос от лук, гъби, сметана и тн), 20-30 гр тъмен шоколад, 125гр йогурт 6%
01.02
Тренировка / зала
1 км бягане, загряване
4 СС
Лег екстензия 10х15кг
Тяга с прави крака 10х2х15кг
4 СС
Сумо тяга с дъмбел 12х27,5кг
Тръстър с лост 12х20кг
4 СС
Лег с лост 5х30кг
Гребане на хор. скрипец 10х25/30кг
4 СС
Напади с дъмбели 10 на крак с 2х10кг
Повдигане на диск напред 10х5кг
Разтваряне с дискове настрани рамо 10х2х2,5кг
Храна
з: пуешко на тиган ~200гр, хумус, палачинки 1/2 (от общо 2 яйца, 3 малки банана, 1 доза протеин) с шоколад, ядки, сладко, сметана
о: пилешки гърди с гъби, 2 моркова, хумус
в: кейл на пара, синьо сирене, нещо сладко по-късно
02.02
Тренировка / вкъщи
4 пъти:
300 скока на въже
90 сек планк
4 пъти:
20 клек с ритник
20 V-ups
12 лицеви от колене
12 на крак бг клек
Храна
з: стек ~150 гр, кейл задушен със сметана, 250гр йогурт 10% с какао и 1/4 доза протеин шоколад
в: салата (айсберг, рукола, домати, риба тон, синьо сирене), нещо сладко може би
03.02
Тренировка / зала
1км бягане
4 пъти:
Лег с лост 6х30кг
Флайс 12х2х2,5кг
Хиперекстензии с диск 12х5кг
4 пъти:
Верт. скрипец широк хват х8
Хориз. скрипец х8
Тяга 6х40кг
Храна
з: бъркани яйца ~3бр, прясно сирене, домати, наденички ~150гр, 2 оризовки, шоколад ~50гр
в: свинско ~250 гр, кейл на пара, сладки работи (тирамису, 4-5 пралина, 3-4 лъжици Бен & Джерис)
Ядох много захар вчера и днес ме боли корема. Беше облачно, затова :@