Дневникът на Габи

Прескочи до:

24.01.2017г. - Нетренировъчен
Сън: 23:00 - 07:00

Закуска: ф.хляб Вита с лютеница, пуешко, сирене, маслини
Обяд: Пилешка супа
Вечеря: Домашна баница с айрян :D

Днес останах без обяд, гномът у нас ми изяде кюфтенцата, оставила ми е само марулята...но пък има настроение, което е по-важното!(обяда ще го мисля). Днес съм цял ден на работа от 08:00 до 21:00, ще измисля и да се движа тук.

Прикачам снимка на завършената ни холова от палети, освен че клякам и вдигам, също така режа с трион, шлайфам, байцвам, лакирам :D Ти да видиш, скромност! Всичко е наше дело, нямаше как да не се похваля :P

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 27.01.17 10:48.

Т. Тодорова

24.01.17
10:55

Еййй, за такова говоря и аз на Камен от известно време! Изглежда супер готино и уютно! <3

Габиии, поздравления, много са ви яки палетените мебели, и на мен са ми отдавнашна мечта : ))) Майстор Габи знае всичко :D

25.01.2017г. - Тренировъчен
Сън: 00:30 - 08:30

Закуска 09:00: 1ф. хляб Вита, сирене, маслини, лютеница
Обяд 13:00: Пилешка супа с 1ф.хляб
Следобедно 15:00: Пилешко бутче със салата червено цвекло и моркови
Вечеря 21:30: Пъстърва във фолио на фурна със салата маруля и маслини
Течности: 2л. вода, 3в1, чаша бяло вино

Днес бях на тренировка тапаут (18:15-19:15h). Това беше най-силната ми тренировка до сега, плувах в собствен сос. Този път спирах доста по-малко, накрая почувствах, че силите ми свършват, но определно имаше защо.
Събота ще посетя боди пъмп и вечерта летя за Лондон. За там Теди ме снабди  с два ластика, но не съм сигурна дали мога да ги пренасям в ръчен багаж, защото съм само с такъв. Е, ще питам де. Два дена съм по цял ден на работа, ластиците ще влязат в употреба и на работа.

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 27.01.17 10:49.

26.01.2017г - Нетренировъчен
Сън: 23:30 - 07:00

Закуска 08:30 - Една ф.хляб Вита, шунка, сирене, малко лютеница
Преди обед 11:00 - Същото като сутринта
Обяд 14:00 - Две купи пилешка супа (изпих я направо :D)
Следобед 16:30 - 80гр тиквени семки , половин кофичка кисело мляко
Вечеря - Нямаше, тъй като семките ме надуха супер много
Течности: 2л. вода, 3в1

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 27.01.17 10:46.

27.01.2017г.

Закуска: Авокадо със сирене върху 2ф. хляб Вита
Обяд:  Пилешки гърди с малко ориз
Вечеря: Следобяд: Кисело мляко Пъстърва на фурна

Цял ден бях на работа. Разполагах с един ластик и се възползвах от него. Причкачам снимка на упражненията макар, че кръговете които изпълних бяха два.Бях стояла дълго пред лаптопа, това е ужасно, чувствах се супер зле.. Пиша от телефона и никак не ми е удобно.

28.01.2017г. - Тренировъчен

Закуска 09:30 - Авокадо със сирене в/у 2ф.хляб Вита
Обяд 15:00 - Половин пилешко бутче със зеле и малко запеканка от пил. гърди и картофи
Следобяд 17:00: Остатък от пилешкото бутче със зеле
Към 21:00 - Бейкролс
Много късна вечеря 04:00 - 2ф.хляб с масло и пилешко пушено филе

Тренировка 11:00-12:00 : Боди пъмп
Тренировката беше размазваща, наистина лекото се оказа супер тежко

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 31.01.17 22:26.

Продължение с разказа към 28.01.2017г
През телефона не искаше да ми се публикува цялото писание, не знам защо, но ето го и него:

След нея бях в спато за около 30-40 мин. Прибрах се, хапнах и стегнах багажа за Лондон. (сега пиша от летището, вече се връщаме) Тръгнахме от Пловдив в 18:30 някъде. Към 20:30 бяхме на летището, в 22:30 излетяхме. Полета беше ок. Кацнахме на летището (Станстед), очаквахме нашият приятел да бъде там, но уви него го нямаше. Часът е 23:30 английско време. Видяхме съобщение във фейсбук от него с напътствия какво да правим, на какъв рейс да се качим и къде да слезем в Лондон...малко се втрещихме. Но направихме всичко по указ де, но най-страшното беше, когато слезнахме на гара Golders green в Лондон, него пак го нямаше, нямахме никаква връзка с него и н знаехме дали ще дойде изобщо. Валеше дъжд, духаше студен вятър, часът беше 01:00. Някакви пияни хора по улицата, една мацка риташе едни торби с боклуци и псуваше. Та, нашият приятел дойде след 10-15 мин престой в неведение. Прибрахме се, дъра-бъра, хапнах набързо тези филийки и легнахме, че ни чакаше дълъг ден на другия ден.

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 01.02.17 11:22.

29.01.2017г.
Закусих домашни палачинки 3 с нутела. Обядвахме в Chinatown някакво си noodle-noodle. Не съм почитатен на китайска храна, но ядох, дори се помислих за дракон, толкова ми лютеше. Вечерях остатък от нудлето и малко пилешки гърди с гъбен сос, ние си ги правихме.
Движение all day : London eye, Big Ben, St.James park, Buckingham palace,  Regent street, Tower bridge и дълго обикаляне из метрото.
Течности: кафе и около 1,5 л вода

30.01.2017г.
Закуската беше филийки с малко и пил.пушено роле. Обяда и вечерята бяха събуей голям на два пъти с месо и зеленчуци.
Движение много, музеи и други забележителности, станах Фики...
Течности: кафе, кола, вода

31.01.2017г.
Закуска отново хляб, масло, пилешко + няколко мъфина и други сладки през целия ден. За изпът имахме соленки и оризовки, които бяха доста гадни.

Престой в Лондон - 2 дена. Минаха супер бързо, докато осъзная, че съм там и бях в самолета за България :D
Където и да отида, за мен е интересно и вълнуващо, ластиците не ги използвах, ние се счупихме от ходене както се казва, беше фън!

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 01.02.17 11:32.

01.02.2017г - Нетренировъчен (цял ден на работа 08:00-21:00)

Закуска 08:30 - Свинко пушено с 2ф.хляб Вита, маслинова паста
Обяд 14:00 - Пилешко бон филе, зеленчици, питка, млечен сос
Вечеря: 21:00 Спаначена супа с картофи и пилешко месо
Течности: 2,5л вода, 3в1
Към 22:00 чоплене на тиквени семки 50гр.

Бях се затъжила за дечицата ми (nlove9)

02.02.2017г. - Нетренировъчен (четвъртък)

Закуска 08:30 - Свинско пушено филе с 2ф.хляб вита и сирене котидж
Обяд 14:00 - Пилешко бонфиле, домати, айсберг, млечен сос
Вечеря 21:30 - Супа от грах
Течности: 2л.вода, 3в1

03.02.2017г. - Тренировъчен (петък)

Закуска: нямаше 1л.мед ако се брои, банан след тренировката
Обяд 12:00 - Свинско филе с кашкавал + гарнитура зеленчуци броколи, карфион, моркови
Следобедно хапване 17:00 - Пилешко бутче на манджа с картофи
Вечеря 21:00 - Ориз със спанак и 2л. кисело мляко
Течности: около 1,5л вода, 3в1, 2 коктейла

Тренировката беше боди пъмп. Новият треньор в Пловдив, ша ма извинява, ама дъвчеше дъвка през цялото време, което не е никак лицеприятно. Какво да се прави :x (искаме си Дани) ... Натоварих се доста
Вече си имам омега 3 и магнезий на нау от бб шопа 8-)(blush)

Прикачам няколко снимчици от нашата екскурзия (nlove5)
P.S. Разглеждаме си снимките от фотоапарата и от там насетне моят приятел започна да ме нарича Хагрид :D
заради якето което е oversize и дебелия пуловер отдолу приличах явно наистина на Хагрид ...

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 05.02.17 14:57.

04.02.17
19:08

Изключително чаровни и щастливи снимки (sun)  Стоплят!

казано от Sanya на 04.02.17, 19:08:

Изключително чаровни и щастливи снимки (sun)  Стоплят!

Благодаря ти, Санчо <3

04.02.2017г. - Нетренировъчен (събота)

Закуска 10:00 - Закуска от баничарницата (tmi)
Обяд 14:30 - Мусака със салата от домати и краставици
Следобяд 16:00 - остатък от мусаката и салатата, 40гр шоколад
Вечеря 21:15 - Фасул със свинско от врат
Течности - 2,5л. вода, 3в1

Попринцип имаше тренировка боди пъмп от 11:00, но просто не издържах вече да посетя самотниците, бяха ограничили достъпа до приюта за около месец и ето че настъпи и нашето време за игри...Та ето малко емоции от сутрешната ми разходка с малка част от кучовците от Пловдивския приют.
Включва мачкане, гушкане, леко бягане :D (nlove9)

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 05.02.17 14:55.

Т. Тодорова

05.02.17
18:06

казано от Габриела Петрова на 05.02.17, 14:54:

Включва мачкане, гушкане, леко бягане :D (nlove9)

И теглене, и теглене. (wait)

(inlove)

05.01.2017г. - Тренировъчен (неделя)

Закуска 09:30 - Една ф.хляб вита с мед
Преди обед 12:00 - почерпка от Тединката едно супер вкусно домашно баунти
Обяд 13:30 - Пасирана леща с половин омлет + домати
Следобяд 17:00 - Другата половина от омлета и още малко доматки
Течности - 2л вода, 3в1, 2л бира (за около 6 часа, обяснявам малко по-надолу този извънреден случай)

След като изядох остатъка от омлета, ми стана супер лошо и тежко на стомаха, при храненето с лещата нямаше такова нещо, но след това ме държа тази болка, тежест и гадене чак докато си легна. Ужасно. Преди също ми се е случвало да ми става лошо и да ми се гади от яйца, за това почти не ям или не самостоятелно както този омлет. Бъркани, варени, на очи...не ми понасят. Не знам каква е причината, нито преяждам с яйца, та аз не ям почти, защото винаги ми става лошо. Приемам ги само като допълнение към някоя рецепта, но не и като основно ястие...
Иначе относно храненето, след всяко такова се издувам като балон в корема. Усещането не е никак приятно, дори дискомфортно бих казала.... Ще преустановявам храни, подправки и т.н...ще пада четене

Тренировка - Тапаут (11:00-12:00)
Тренировката беше супер натоварваща, пот се лееше, мускулна треска на 100 % ще имам.
Не съм много изчерпателна, но трен. почти винаги е една и съща, упражнения за цяло тяло.
Нов инструктур, готин изглежда, имах чувството,че на момента мисли какви упражнения да правим. Забелязах, че си гледа часовника и по мои сметки, всяко еднo упражнение го правихме по 1 мин. защото нито брояхме нито нищо, просто гледаше часовника и казваше още малко :D Обръща внимание на трениращите, следи за сравнително правилно изпълнение

Сутринта се ля пот, вечерта се ляха сълзи и накрая се разля доста бира....
Бяхме на кино с приятели на филма “Кучешки живот”, да бяха предупредили колко пъти ще се реве, то това на нищо не прилича.
Прожекцията приключи в 00:00, седнахме в една кръчма за по бира да се видим и стана 04:00. Стана ми жал за себе си. След 3 часа трябваше да ставам за работа, а още не бях легнала. Беше забавно това е най-важното, ще се спи след работа :D Тренировка очевидно няма да има...

Моя милост:

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 06.02.17 10:34.

06.02.2017г. - Нетренировъчен (понеделник)

Закуска 08:15 - Парче пица
Обяд 14:30 - Дюнер с фалафел
Вечеря 19:30 - Пилешка кавърма + 4 блокчета шоколад
Teчности: 2,5 л. вода, 3в1, чаша айрян

Junkfood day.

Събудих се в 07:00 след трите часа сън. Чувствах се зле, причина - махмурлук. Гонеше ме някакъв пиянски глад и тъй като до моята работа има Аладин, от който не ям попринцип, този път реших да си задоволя пиянския глад точно от там.

В 16:00 приключих работа. Тъкмо мислих да се прибера да полегна, когато ми казаха за две зъзнещи малки кученца до работа и просто не издържах да отида да проверя случая
Отивам и какво да видя?! Двете палета тъкмо се засилили към улицата да пресичат. Виждам как едното влиза под кола спряла на светофара, без дори шофьора да подозира, че отдолу има кутре. Другото го изгубих от поглед, беше също под някоя от колите. В този момент помислих, че ще получа инфаркт! Скочих на улицата, почнах да тропам и бягам покрай всяка кола и да крещя в несвяс никой да не тръгва и че има две кученца някъде под колите. Един човек излезе от буса си да помогне и докато аз възпирах колите той и моят приятел ги намериха и изкараха. Човекът също каза, че изобщо не е видял как са влезнали под колите, едното беше именно под буса му и че бяха потенциални жертви, размазани на пътя.
Едното грабнах аз, другото моя приятел и с голям рев и благодарности за това, че са живи и здрави, тръгнахме към нашата кола...
Бяхме на точното място в точния момент, защото секунди по-късно, краят щеше да е фатален!
(nlove9)
Продължението: Вет клиника, преглед, обезпаразитяване и след това на едно местенце за спешни случаи като този, за жалост самички, но сме в търсене на приемен и постоянен дом за тях.

Ето ги малките мечоци:

П.С. Бебчетата са били изхвърлени там според нас! Няма как да са живяли месец или два на това място, защото то е само улици и булевард.
Жалките нищожества, които вършат такива деяния, никога няма да намерят покой!

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 07.02.17 17:59.

07.02.17
18:22

казано от Габриела Петрова на 07.02.17, 17:37:

06.02.2017г. - Нетренировъчен (понеделник)

Закуска 08:15 - Парче пица
Обяд 14:30 - Дюнер с фалафел
Вечеря 19:30 - Пилешка кавърма + 4 блокчета шоколад
Teчности: 2,5 л. вода, 3в1, чаша айрян

Junkfood day.

Събудих се в 07:00 след трите часа сън. Чувствах се зле, причина - махмурлук. Гонеше ме някакъв пиянски глад и тъй като до моята работа има Аладин, от който не ям попринцип, този път реших да си задоволя пиянския глад точно от там.

В 16:00 приключих работа. Тъкмо мислих да се прибера да полегна, когато ми казаха за две зъзнещи малки кученца до работа и просто не издържах да отида да проверя случая
Отивам и какво да видя?! Двете палета тъкмо се засилили към улицата да пресичат. Виждам как едното влиза под кола спряла на светофара, без дори шофьора да подозира, че отдолу има кутре. Другото го изгубих от поглед, беше също под някоя от колите. В този момент помислих, че ще получа инфаркт! Скочих на улицата, почнах да тропам и бягам покрай всяка кола и да крещя в несвяс никой да не тръгва и че има две кученца някъде под колите. Един човек излезе от буса си да помогне и докато аз възпирах колите той и моят приятел ги намериха и изкараха. Човекът също каза, че изобщо не е видял как са влезнали под колите, едното беше именно под буса му и че бяха потенциални жертви, размазани на пътя.
Едното грабнах аз, другото моя приятел и с голям рев и благодарности за това, че са живи и здрави, тръгнахме към нашата кола...
Бяхме на точното място в точния момент, защото секунди по-късно, краят щеше да е фатален!
(nlove9)
Продължението: Вет клиника, преглед, обезпаразитяване и след това на едно местенце за спешни случаи като този, за жалост самички, но сме в търсене на приемен и постоянен дом за тях.

Ето ги малките мечоци:

П.С. Бебчетата са били изхвърлени там според нас! Няма как да са живяли месец или два на това място, защото то е само улици и булевард.

Прекрасни са малчовците, дано им намерите отговорни и мили хора.
Една от основните причини да искаме собствено жилище, е за да можем най-накрая да си осиновим куче. (inlove) Аз искам даже две,  в някакъв по-късен етап. Дори мислехме от България да си осиновим, с оглед колко по-тежка е ситуцията и с бездомните, и с приютите.
Шапка ти свалям за голямото сърце, Габи :)

Т. Тодорова

07.02.17
19:09

казано от Габриела Петрова на 07.02.17, 17:37:

Напротив, в пълен покой са си.

Ние не намираме покой, но за съжаление ефектът не е кой знае какъв, в сравнение с този от лошотията, простотията и алчността човешка.

Негативно, ама такова е.

Между другото, имаш чики-рики транспорт (nhappy2) до приюта тази събота, ако желаеш :P
—————————————————————————————

BGDN,
няма да сбъркате. Има стотици готови за осиновяване, очарователни душици, които само чакат някой да ги поиска и заобича. (inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.02.17 19:18.

BGDN, благодаря ти :*
Англия е пълна с осиновени кучета от България, изпращат се супер много. Също така и Германия и Холандия...
Само в България на “бизнесмените” им дай да купуват породисти и след това дори и да си ги развъждат у дома. Чудно!

Теди, събота сме там, да! Боди пъмпа пак отпада, ама ще правим клекове с кучетата, първо с някое 10кг, после с друго по-едричко, поне 15-20кг :D

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 09.02.17 08:54.

07.02.2017г. - Нетренировъчен (вторник)

Закуска 08:30 - Бюрек
Обяд 12:00 - Пилешка супа
Следобяд 16:00 - Порция мусака с кисело мляко
За изпът 23:00 - 3 бисквити
Вечеря 01:00 - Порция манджа пилешко с грах и картофи

Доста дълъг ден...
08:00 - Събуждане
09:00 - 15:00 - БЧК
15:00 - 16:00 - Тичане до вет клиники за ваксини и взимане на следобедно похапване
16:00 - 21:00 - На работа
21:00 - 22:00 - Обикаляне по други заръки
22:00 - 23:00 - Опити да измъкна едно от бебетата кученца от там където се беше скрило, именно зад тяхната къщичка, нямаше мърдане, нито ръката ми можеше да влезе, примамих ги с храна, но час ме валя дъжда...
23:00 - 01:00 - Път към родния град. Черното ще бъде осиновено от наш познат. Причина за пътя попринцип - подаване на документи в КАТ за ш.книжка.
02:30 - Заспиване с малкия миризливец в ръце, защото не спря да плаче и скимти... (hug)

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 09.02.17 12:48.

08.01.2017г. - Нетренировъчен (сряда)

Закуска 09:30 - 3 палачинки с шоколад
Обяд 13:00 - Пилешко бутче с ориз
Следобяд 17:00 - Фиде с 3 вида месо, около 200-250гр.
Вечеря 20:30 - Свинска пържола с малко руска, малко млечна салата и кьопоолу
Течности - 3л вода

09.02.17
10:25

Браво за това, че сте спасили малките палета! Дано си намерят дом бързо бързо :) И още едно Голямо Браво, че ходите и помагате в приютите! Много ви се кефя на теб и Т. Тодорова! Моля се все повече хора да осъзнаят, че кучетата не са просто някакви играчки, а са едни от най-милите същества и всяко едно заслужава да си има дом, да се храни всеки ден, да не мизерства и да има кой да го гушка! :) Не знам какво трябва да се промени в БГ, за да има повече щастливи кучАнца :( ма то по-скоро самите хора трябва да се променят и да бъдат по-човечни.. а това надали ще стане скоро :(

казано от Sis` на 09.02.17, 10:25:

Браво за това, че сте спасили малките палета! Дано си намерят дом бързо бързо :) И още едно Голямо Браво, че ходите и помагате в приютите! Много ви се кефя на теб и Т. Тодорова! Моля се все повече хора да осъзнаят, че кучетата не са просто някакви играчки, а са едни от най-милите същества и всяко едно заслужава да си има дом, да се храни всеки ден, да не мизерства и да има кой да го гушка! :) Не знам какво трябва да се промени в БГ, за да има повече щастливи кучАнца :( ма то по-скоро самите хора трябва да се променят и да бъдат по-човечни.. а това надали ще стане скоро :(

Те хората могат да си обичат кученцата, но като решат междусъседски да си развъдят, няма как да знаят, всяко едно дали е в сигурни ръце, какво ще се случи с тяхното поколение и така с всяко следващо. За това трябва да се забрани домашното развъждане и кучетата да се кастрират. Иначе ще продължаваме да гледаме отровени, пребити, размазани, осакатени и т.н.
Резултата е такъв като тези две на улицата и много други по приютите и такива за които дори не разбираме.
Това е много обширна тема, просто се надявам един ден да се оправим.. това е! До тогава, ще правим всичко по силите си да им помагаме, защото те не са виновни за това, което им се случва и за това, че са на улицата...разбира се и да се борим срещу институциите позволяващи всичко това да се случва.
А насилниците на животни, за тях няма спасение. Винаги ще има малки човекоподобни с огромни комплекси, които ще ги избиват върху най-невинните и безгласни!

Ето един от моите герои, изведен от Пловдивския приют и в момента щастливо осиновен в Холандия :) Тоби:

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 09.02.17 14:54.

09.02.17
15:44

Голям сладур и щастливец, че сте му намерили дом! :)

Т. Тодорова

09.02.17
17:01

Ох, това магаре Тоби :D
Скоро го видях какъв е станал - мега пес :D
Като ги гледам в какви домове отиват, направо ми се приисква и мен да ме осинови мила холандска двойка :D

Ами Чипи? Има ли инфо от новия дом?

Сори за спама, ама така и така сме на темата :]]]]]]]]

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.02.17 17:02.

казано от Т. Тодорова на 09.02.17, 17:01:

Ох, това магаре Тоби :D
Скоро го видях какъв е станал - мега пес :D
Като ги гледам в какви домове отиват, направо ми се приисква и мен да ме осинови мила холандска двойка :D

Ами Чипи? Има ли инфо от новия дом?

Сори за спама, ама така и така сме на темата :]]]]]]]]

Чипинката е в Германия, осиновена от една дама, която е пасторка. Мисля, че няма много опит и възможност да прави и праща снимки, но знаем че е добре там, та така :)

09.02.2017г - Нетренировъчен (четвъртък)

Закуска 08:30 - Една ф.хляб Вита с пилешко филе и лютеница
Предиобед 11:30 - същото
Обяд 15:00 - Макарони по сицилиански (почти като лазаня, само че с макарони)
Вечеря 18:00 - Ориз със зеленчуци
Течености - 2л вода, 3в1

Цял ден на работа от 08:00 до 21:00, но това не значи, че съм се движила :D щом съм на работа значи пада голямо седене на стола!
Не харесвам менюта си, еднообразно, скучно и наситено с въглехидрати, никакви зелени салати, които обичам много...
Нещо не ми остава време за нищичко да свърша у нас...все нанякъде, все нещо имам да правя и ям на крак, както се казва...
Това ще се промени съвсем скоро!

10.02.2017г - Тренировъчен (петък)

Храна за деня:
-овесени ядки, лъжица мед, малка лъжица кокосово масло, банан
-лазаня, 5-6 бисквити papadopolus
-две пълнени чушки с ориз и кайма,  тиквени семки

Тренировка: Боди пъмп (клекове, отпади, гребане с щанга, изтласкване на щанга от лег, планк, лицеви опори, бицепсово сгъване с щанга, упражнения за трицепс и корем и т.н.)
Харесва ми самата тренировка, но треньорът ме отблъсква и убива ентусиазма ми. Писала съм и преди.
Ще видим как ще се наредят нещата .. С Тедката ще се насочваме и към фитнес уредите ще се прави тренировъчна програма..
Има нова програма в на груповите трен, ще посетим и кросфит тренировките!

11.02.2017г. - Нетренировъчен (събота)

Храна за деня:
- бюрече..
- Пилешко бутче с ориз (на два пъти)
- Пилешко филе с ориз и зеленчуци, тиквени семки
- омега 3, магнезий
- 2л. вода, 3в1

Тренировка нямаше. Поливината ден бях в приюта, там с Теди се полигавихме и опитахме няколко клека с кучетата, но имаше и доста други хора и ни беше срам, поне мен де! След това на работа от 14;30 до 21:00.
От няколко дена изпитвам болка във врата от лявата страна, сигурна съм, че е от неправилна стойка пред лаптопа на работа, но ме държи и като се прибера у нас и например седна на дивана и пусна телевизора. Ужасна болка и схващане, като парене...
Двете малчуганчета са осиновени. Едното в началото на седмицата при познат на баща ми , другото днес (12.02). Надявам се мацката с второто да се справи, защото не е гледала куче до сега, макар да има желание и да обича кучетата.. (nlove5)

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 12.02.17 15:30.

Т. Тодорова

12.02.17
16:42

Теди си направи цели 15 клека с Чара не ръце - много е удобна ... и миризлива :D

Мацай врата с магнезиево олио/гел... или с перскиндол ;)

12.02.2017г. - Нетренировъчен (неделя)

Храна:
- авокадо, сирене, хляб вита
- пилешко бутче с ориз, пилешко филе, пуканки
- 2л. вода, 2в1, чай джинджифил, 2 бири

13.03.2017г. - Тренировъчен (понеделник)

Храна:
- Пица, пица, пица и пак пица, но домашна и мнооого вкусна. Две различни направи моят човек, първата с доматено пюре, бабек, кашкавал, синьо сирене, маслини, чушка, царевица, лук. Втората беше същата просто без бабек, синьо сирене и лук :D
- 2л вода, чай джинджифил с мед и лимон, магнезий, омега 3

Тренировка:

Загрявка на Вик
Румънска тяга - 4x10 (15кг,15кг, 20кг, 20кг)
Бицепсово сгъване - 4x10 с 10кг.
Клек - 4x10 (15кг, 15кг, 20кг, 20кг)
Хайпул - 4x10 (10кг, 10кг, 15кг, 15кг)
Клек - 2x10 с 25кг
Пулдаун - 4x10 (26кг, 19кг, 19кг, 26кг)
Хиптръст - 4x10 с 10кг
Планк + страничен планк ляв и десен - 3x30 секунди за всяка страна
Тройно упражнение за корем 3x10 - В легнало положение - повдигане на краката, повдигане на ханша и коремна преса
Ренегатско гребане - 2x10 с 3кг гири
Разтягане

Тренировката ме трупяса както се казва, сауните също...От 09:30 до 14:00 в залата.
След тренировка бяхме и на разходка на лаута и на гребната, намръзнахме се и чак в 17;30 си бях в нас. Легнах и не успях да мръдна до 20:00 :D
П.С. Двата кръга клек с 25кг ги направих от мерак към килограмите, защото не бях правила с такава тежест до сега.

Преди малко измерих мерките си, не бях ги засичала откакто водя дневника :

Раменен пояс - 97
Гръден кош - 84
Талия - 68
Ханш - 100
Мишница - л: 30 ; д: 30
Предмишница - л: 24 ; д: 24
Бедро - л: 58 ; д: 58
Прасец - л: 35 ; д: 35
Глезен - 22
Китка - 15

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 15.02.17 08:03.

14.02.17
11:01

казано от Т. Тодорова на 12.02.17, 16:42:

Мацай врата с магнезиево олио/гел... или с перскиндол ;)

Бих добавила и Магнезий + Б-комплекс (на хапове), както и обезболяваш спирт. Второто бая загрява! ;)

14.02.2017г - Нетренировъчен (вторник)

Храна:
- остатък от снощната пица
- свинско филе 210гр., сирене котидж 150гр., 2ф. хляб с квас, кисело мляко-пършевица 500гр, салата моркови и цвекло (всичко това на два пъти към 12h и към 16-17h
- вечверя предстои, ще допълня

Цял ден на работа. Mускулна треска ме тресе, мисля че доста се натоварих вчера, дори бях напрегната психически днес по едно време, нетипично за мен. Сега като почна да шофирам, живот и здраве, може и там да се понапрегна, да понапрегна и другите участници в движението. (giggle)
Преди малко се свърза с мен девойката, която взе кафявото кученце, че се отказва от него. Честито!
Тази вечер сме шестима за вечеря - 1 котка, 3 кучета и 2ма заблудени :D

#Puglife

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 14.02.17 20:11.

15.02.2017г. - Тренировъчен (сряда)

Храна:
- ф.хляб със сирене и малко бабек, 3в1
- запеканка от картофи, кисели краставички, отново бабек, яйца и кашкавал
- 1 фх, сирене, пилешко филе роле, маслини
- още малко запеканка
- 1,5 л.вода, чай от джинджифил, чаша вино, 3в1

Тренировка:
С Т.Тодорова бяхме на тренировка при Сашо. Ще напиша приблизителни повторения и килограми, защото след като гледах как дисковете се трупат на лоста, забравих всичко (giggle)

- Клек - 2x10 с 20кг, 1x7-8 с 35кг, 1x4 с 45кг, 1x3 с 55кг, 1x2или3 с 65кг, 1x1 със 75кг
- Раменна преса - 4или5 x 5 с 20 и 25кг. Имаше мисля един опит с 30кг, с голям зор.
- Зерчек клек - 1x10 с 25кг, 1x5 с 35, 1x3 с 40или45кг
- Мъртва тяга - 1x3 с 20кг, мисля че имаше един успешен опит и с 40 кг, но не успях да отлепя при 60те
- Силово гребане - 4x6 с 15кг

Тази тренировка беше изключително важна за мен. Благодаря на Теди, че ме информира и заведе при Сашо и още повече благодаря за това, което ми показа, коригира и научи, именно той!
Чувствам се много добре, беше ми много приятно, бях като хлапе в магазин за бонбони, всичко ми беше много интересно, а този клек със 75кг, дори и не съм го сънувала, но съм доволна много. Ръцете са слабата ми част, усети се при раменната преса и мъртвата тяга. Пробвах и сумо тяга, която сметна Сашо, че ще е по-добра за мен, наистина беше, но над 40-45кг за сега не успявам да вдигна и то пак с триста зора!
Запознах се също и с друг бб-тиймър Златан, голяма машина!
Абе, голям кеф!
Благодаря ви (sun)

Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 16.02.17 09:08.

15.02.17
20:19

бре бре, преди като списвах дневник и качвах мошно клипове не ме споменаваха толкова в дамските дневници...
Мачкай ги Габи!! Да треперят!!

казано от Черната Златка . на 15.02.17, 20:19:

бре бре, преди като списвах дневник и качвах мошно клипове не ме споменаваха толкова в дамските дневници...
Мачкай ги Габи!! Да треперят!!

Не съм засичала предишния ти дневник, сравнително нова съм, но на живо си е друго като се видиш с някой :D (muscle)

16.02.17
11:49

60 не можа да дръпнеш на тягата, отлепи ги, но до там. Иначе на 40 и 50 нямаше никакво чудене.

16.02.17
14:11

Ама как клякаш със 75кг. а не можеш да дръпнеш 60 тяга? Аз ли нещо не разбирам, или е нелогично?

16.02.17
14:33

Първо да поздравя Габи- 75 кг клек са ФЕНОМЕНАЛНО  постижение, особено защото не виждам досега да си напъвала дори близки тежести.Браво, Габи!
Но и на мен ми е странно. Клекът ти изпреварва непропорционално всички други упражнения. Как може да имаш толкова силни бедра и пояс за клек без да си тренирала за това, а тягата да е наполовина?
Абе ако от бодипъмп и тапаут се прави 80 кг клек, ще се замисля :) Аз за 7- 8 години трениране едва ги кляках (вече не смея :) )

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1