21.01.17
13:11
Опа, Коко. Коко гледа на Мага Топката.
Ясно, тенкс :)
21.01.17
23:35
21/01/2017 (24)
Сън:
Поспах си. Но имам нужда от още, да му се не види. Мисля, че заради пиемесването съм такъв парцал. Гладен парцал.
Храна и хапченца:
- топло какао с малко оризово мляко, мед и кокосово масло: д3
- топло какао
- 3 малки пурички “caprice”
- котлет на тиган, малко от картофите с лук, броколи и козе сирене (нямам идея що такова количество направих), салата от спанак, морков, целина, семки, оризово олио и ябълков оцет; малко домашен хумус - много вкусен; вит ц
- една кокосова вода
- мини-парче домашна баница у нашите и две хапки пържола пак там;
- 4 бисквити и малко печени фъстъци
- омега 3
:D
Движение:
Не бих казала.
Видях скоро, че някой прави бг клеЦи в офиса си... или просто на някакви стълби...(наистина не помня кой дневник беше и какво точно беше, сори) и пробвах на стълбите в нашия офис. Зверщина е това упражнение, но ич ми го няма балансът. Направих нещо от сорта на 5х5 на крак. Ще го понатисна, защото много ме радва как боли. (nhappy2)
Толкова цветно (inlove) Направо ми напълни душата тази снимка... Ама нали е снимка на храна, как няма да ми я напълни :D
22.01.17
21:18
22/01/2017 (25)
Сън:
Бива.
Храна и хапченца:
- днес бая похапнах - какао, парче домашна баница, бисквити, пържола с домашен мазен сос с чесън, още малко бисквити
- д3, родиола, вит ц, омеги, йохимбин и бцаа с тренировката
:D
От утре ПГ с песен, като ще видя като за начало тези смесени методики как ще ми се отразят.
Движение:
- тапаут, на който почти умрях и последните 3-4 минути ги отрязах изцяло и започнах да се разтягам, защото така или иначе стречингът в края е абсолютно мизерен и неконтролиран; въздухът в залата свърши + че бях с един много срегнат спорен сутиен, който допълнително ми спира дъха и... (nbat) Иначе - клекове, напади, отпади, удари, ритници, катерачи, яко корем, високи изтегляния, множество сначове, гребания с ластици, подскоци, лицеви, въртене на тежести пред гърди и около главата (за едното си взех диск 5кг) - лудница. Нямаше по-лека от 7кг топка, та.... мда. (muscle) Но пак с модификации, де - коеленете пазих, както и раменете, затова и използвах диск по някое време.
- домакинстване
———————————————————————————————————
Цял ден айляк после - филми и бисквити в леглото, но трябва да си призная, че половин ден разплуване ми е много и ме изнервя. Ново 20. (call)
23.01.17
18:17
23/01/2017 [IFT 1] (26)
Сън:
Супер. в 21:30 бях заспала, после само се прехвърлих в другото легло, прецъках форума за 5 мин и пак заспах. В 7 сутринта станах без цупни. :)
Храна и хапченца:
7:30 жълт кантарион
10:30 кафе-капсула
12:30 банан
14:00 чай от дюлеви листа с идея мед
15:00 - 15:25 голяма салата от спанак и кълнове, овкусена с две равни супени лъжици от чесновия сос; порция дроб по селски
16:30 малка лъжичка мед
18:00 - 21:00 литър вода с 6.5г бцаа, чисти чайчета
родиола тинктура
Омега 3
магнезий, лимон, мсм
Забравих д3-то днес
Движение:
09:00 до 10:00
- стави, загрявката на Вик и йога по старата схема
Набързо в 17:30
- 1 табата с въжето
- 5 пъти с 16кг: 10 суинга + 5 румънска тяга
- 5 пъти: 10 суинга с 16кг + 5 лицеви от колене
- прилично разтягане
—————————————————————————————
Фастът стартира с лъжичката мед. Засега ще спирам да ям следобед, ще започвам със закуска към 10:00 на следващата сутрин.. и така поне седмица. Не мога да скокна директно на 24 часа глад - не, че няма да издържа, но не искам да се подлагам на допълнителен стрес, тъй като си имам склонност към вкисване , а смятам и да тренирам по-сериозно.
И още една от серията “дете-идиотче” :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.01.17 18:27.
24.01.17
18:32
24/01/2017 [IFT 2] (27)
Сън:
Събудих се в 6, относително свежа, ама викам си: ай, то много тъмно… ще дремна още половин час… и откарах до 8:15.
Храна и хапченца:
8:30 Кафе-капсула
11:00 Малка лъжичка кокосово масло + д3
11:30 Чай витекс + жълт кантарион, лъжичка мед
12:30 Суров спанак, количество козе сирене, 50г шунка, оризово олио, ябълков оцет (био някакъв, доста е приятен), 1/2 питка домашен хляб от грахам, лимец и сусам
15:00 Протеин с оризово мляко
15:40 Тинктура родиола, една фурма
16:30 Чай витекс, жълт кантарион, прашец, прополис, мед, пчелно млечице
17:00 Шейк от банан, спанак, спирулина, какао, мака и грахов протеин; омега 3
бцаа с вода, чайчета - до довечера;
магнезий преди лягане
Движение:
Почти не. Днес поработих вкъщи, през повечето време седнала. На всеки час ставах да свърша нещо домакинско и да поразкърша стави, кръст, врат, малко махове, ала бала.
Цял ден се каних да тренирам или да направя една йога (даже си бях приготвила Шива Рей на големия комп), но пмс болките взеха превес и не си усещам тялото от кръста надолу. По-добре да мине, щото утре жива или не, съм на тапаут с Габчиту.
Английската поща ми забута нутрибулета в на кралицата… задния двор, егати. Месец ще мине, а кутията не може да мине 100км до Лондон. Дали го на друга служба, вместо на ParcelForce и сигурно ще го върнат на продавача по някое време, та ще трябва да го изпрати пак. Ама нищо, аз имам нужда да се науча на търпение. :)
Поръчах си от ББ днес б комплекс, д3, омеги, дейли витс и ръкавички за трениране. Най-обикновените ръкавички, за 20лв. Исках онези с по-дългите пръсти и по-стабилните китки, ама в тия джофренски цветове не ме кефят. :D
Kaто се разтренирам повече (демек, като падне малко тоя лед, щото изобщо не мога да се придвижвам пеша сега), ще си взема и бета аланин, че ме засърбя любопитството.
Още едно олиго в Дисни магазин - как не си ги купих Гас- Гас и Жак, не знам :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.01.17 18:35.
казано от Т. Тодорова на 24.01.17, 18:32:
Най-обикновените ръкавички, за 20лв. Исках онези с по-дългите пръсти и по-стабилните китки, ама в тия джофренски цветове не ме кефят. :D
На мен тези са ми най, най-удобните ръкавички, а съм пробвала всички модели на Harbinger :) Не съжалявай никак!
24.01.17
19:28
Светле, никак не съжалявам. Верно малко е прозвучало все едно се оплаквам, че съм си поръчала най-евтините.
Имах до съвсем скоро едни на същата марка, бяха малко по-скъпи, защото имаха бели цветчета отгоре (това май е разликата, която забелязвам по снимките, утре ще видя със сигурност) и бяха супер готини. За издръжливост пък са мега - на какво ли не ги подложих, навън съм тренирала с тях, на пръст, на пясък, на асфалт, в зала, на паркет, с дъмбели, с пудовки, по лостове и тиерекси висях - ако не се лъжа, 3 години изкараха на тоя тормоз, пък си имах и доста активни периоди. Още са цели даже и могат да се ползват, ама реших да не ги чакам съвсем да се разложат. ;]]]]]]
Но исках с малко по-дълги пръсти, за да си пазя малко повече моите. Обичам си ги. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.01.17 19:39.
26.01.17
00:38
25/01/2017 [IFT 3] (28)
Сън:
Тия дни нещо взех да спА по-добре. :)
Храна и хапченца:
09:30 Кафе-капсула
11:00 Хапка варено пиле, докато слагах на кучетата :D
11:30 6-7 печени фъстъка
12:00 Кантарион и витекс + прополис и пчелно млечице
12:30 3 шайби домашно маринован толстолоб, бяло зеле и хумус; д3, на което не му беше тук мястото
14:00 Тинктура родиола
16:00 1 порция (те са доста малки) спанак, описан по-долу; дейли витс
17:30 Йохимбин, бцаа
20:00 Еспресо, щото бях сигурна, че ще ми трябват сили
Движение:
Цяла сутрин домакинстване, чистене и щъкане, ядох на крак, докато готвих. Нямах такива намерения, но пих кафе с майка ми сутринта и тя: “Така и така си тук, маме, ай измий оня спанак, че го забравих съвсем...”. Мих, мих, мих, ужасно количество с още по-ужасно количество кал, тъкмо тръгнах да привършвам, госпожата: “Е, бе наиш кво, така и така го изми, що не вземеш и да СИ го сготвиш...” :D
Ах, лукава жено! :D :D :D
Сготвих го с лук, моркови, кайма от месо, подправки, макарони от ориз и елда, и накрая чухнах няколко яйца отгоре, за да е ясно разделен на порции, пък и... за да има яйца. :)
18:15 до 19:15 Тапаут. Исках да отида по-рано, за да загрея по-добре, дете мое :D, но два светофара и два стопа в 17:40, и ... само ставите оправих. Тренировката беше брутална, как не умрях, не знам. :D Както Мага каза, може би някой много сериозно го е ядосал преди това - most likely някоя женичка. (nfun) После отидох да доразтегна за още 2-3-4 минути във фитнеса, щото тоя младеж наистина не полага никакви усилия за преди и след, само ни прави на сол за 55 минути и кой от къде е.
19:30 почти до 23:30 Офиси. Гроги съм. Трябваше да отида с мойта дружка, на която ги прехвърлих, че имало проблем. Проблем има някакъв, но не и такъв, че мистър Льольо, дето го играе шеф, да крещи на майка ми като животно по телефона. А тя няма нищо общо с тях отдавна. Пък и да има, баси. Много искам да го питам дали такова отношение към хора на възрастта на родителите му идва с позицията и дипломите, или е прост като гъз по рождение. (punch)
Сори за гневния абзац, но ме дразнят до смърт невъзпитани и неблагодарни хора като тоя. Не бъдете като Льольо.
————————————————————————————————
Фастът:
Ми то май е рано да обсъждам. Засега си бива. Вечер много огладнявам, може би защото съм свикнала да се храня късно. Ще отвикна, пък и ми минава - един чай “Лека нощ” и нощта е лека. Уау. :) Сутрин изобщо не ми се яде, даже като дойде набелязаният час и - меееех.
Айляк съм засега. Ще коментирам пак другата седмица по някое време.
Дойдоха ми нещата от ББ, много съм хепи. Кой да предположи, че някой ден ще се радвам на кутии с хапове. :D
Ръкавичките са много приятни, малко плитки ми се чиниха, но ги пробвах на тапаута и бяха супер. Изглеждат доста здрави.
————————————————————————————————-
Борката отдавна не е надничал по форумните страници. (inlove)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.17 00:43.
26.01.17
10:09
казано от Т. Тодорова на 26.01.17, 00:38:
18:15 до 19:15 Тапаут. Исках да отида по-рано, за да загрея по-добре, дете мое :D, но два светофара и два стопа в 17:40, и ... само ставите оправих. Тренировката беше брутална, как не умрях, не знам. :D Както Мага каза, може би някой много сериозно го е ядосал преди това - most likely някоя женичка. (nfun) После отидох да доразтегна за още 2-3-4 минути във фитнеса, щото тоя младеж наистина не полага никакви усилия за преди и след, само ни прави на сол за 55 минути и кой от къде е.
Ама ми е много хубаво като сме заедно бииии :*
Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 26.01.17 10:12.
26.01.17
10:19
И на мен ми е много на сърце вашето присъствие, Петровa. :)
Ще използвам и да те похваля колко си мобилна, издръжлива и силна, и какви готини, изчистени движения имаш на клекове, планкове във вариации, напади, отпади и подскоци. (h)
Ударите ги изключвам, щото там до един сме като от диспансера :D
26.01.17
22:35
26/01/2017 [IFT 4] (29)
Сън:
Трудно заспах, защото бях много изнервена. После се пръснах от смях пак, докато сънувах нещо (леля Ленче как се избухва с най-идиотската си смеховка, хаха), Камен ме събуди, разсъних се и до 3 се въртях, ставах, умрях от студ и шумът от нечий климатик ми изпили мозъка. Както и да е, в 7:30 се събудих напълно готова за подвизи. Не, че някъде се подвизавах. :D
Храна и хапченца:
10:30 Топло какао с 20мл оризово мляко, мед, кокосово масло и мака; д3
11:30 Порция от вкусния спанак, хумус, питка от домашния хляб, който не знам дали споменах, но направих от 300г лимец, 150г грахам и 50г сусамово брашно + магданоз + малко риганов зехтин - мнямииииииииии :))) Реших да хапна по-стабилно, че от 12 до 14 имах урок с малкия таласъм и нямаше как да преживям. B50 и дейли витс.
Тия хапчета са с размерите на врабче - 100 тей праис, Нао Фодз?
14:00 Хлапето остана до към 15:00, че Камен му помага с китарата и музикалната теория - пих кантарион и витекс с прополис и мед.
15:30 140г халуми на плоча, хумус, салата от суров спанак, печени чушки, белен коноп, ябълков оцет, малко сол и супена лъжица оризово олио
16:00 до 17:20 - Дрямка
17:30 Доза протеин - сладичко; омега 3
20:00 бцаа с повечко вода
23:00 магнезий
Движение:
19:00 - 20:00 Час йога в залата, като преди това малко позагрях на един кростренажор, а след това бягах 6 минути с 8км/ч - исках повече, но трябваше да тръгваме и само разтегнах още малко.
Много беше готино - хем релаксиращо, хем натоварващо, спокойно и динамично, мацката голяма симпатяга. Ще се ходи, ама и нея ще ни я вземат до месец, за съжаление.
Не бих се разсърдила на малко храна, но на този етап трябва да избирам между нея и дебелия (mooning), който след йогата можех да целуна, ако бях поискала. Много хубаво се разпънах.
———————————————————————————-
27.01.17
18:19
27/01/2017 [IFT 5] (30)
Сън:
Трудно заспах, будих се няколко пъти, в 5:40 се събудих окончателно, а в 6:00 бях съвсем ококорена.
Храна и хапченца:
07:30 Витекс и кантарион + прополис и прашец + 1г вит. Ц
09:30 Тренировка с йохимбин и бцаа
10:40 Топло какао с кокосово масло и мака; д3
11:30 Шейк от голяма шепа замразени ягоди и един среден банан + малко вода + доза протеин - 2/3 от цялото количество успях да омета;
13:00 Малка пълнена чушка с 30г биволско сирене
13:30 - 14:30 Непрекъснато замезване на дребно - боц от едното, боц от другото - обикновено не опитвам много, докато готвя, ама покрай липсата на храна по всяко време на денонощието, много неуверена съм станала явно :D; 50г пиле, домашно кюфте от месо с много магданоз, подправки и парченце кашкавал вътре (печено на плочата)… а, да, два-три пъти облизах лъжицата от картофеното пюре (картофи, масло, оризово олио, малко прясно мляко, микс зеленчуци - грах, моркови, червени чушки, царевица, зелен лук и чесън - пасирах картофите с мазнините и подправките, зеленчуците добавих после, разбърках, запекох и йееееееееее (nmuchfun) (nhappy2)); B50, daily vits
15:30 Родиола тинктура
16:30 2 кюфтета, доволно количество пюре; омега3
До вечерта - вода, кантарион и витекс, лека нощ и т.н.
Магнезий, мсм и лимон преди лягане.
Тренировка:
*** Загряване
стави, ластик, Вик без сначове
*** 3 кръга на макс, без почивка:
10x гоблет скок-клек @5kg
5/5x суинг с една ръка + обръщане + раменна преса @12kg
10/10 x страничен напад + тяга на един крак @16kg
10 сит-ъпс с тежест над глава -> в крайната позиция тежестта отива по диагонал от едната страна на тялото (редуване)
*** 3 пъти редуване на:
40/20 въже
40/20 суинг с 16кг
*** 15 минути разтягане
Тренировка 2 в 19:00:
20 минути ХИИТ - подскоци, ритници, удари, бърпита - всичко в комбинации разни
Разтяг
С кански усилия, ама ще избутам. Утре няма да тренирам, чакат ме пак офиси и ще си дам почивка от по-интензивни дейности до тапаута в неделя.
Чистих, готвих - доста неща готвих, щото не ми се занимава ежедневно с тенджери и печки.
Всички във Фейсбук се гордеят с Григор и българския си произход, но упорито на шльоковица.
- Shpori Grishooooo!
- Griso gordea se che sam balgarin! - feeling proud *bgflag*
- Davai Grisho ti si nai golemiqqqqq *top*
- Dimitrov vdigna balgariq na kraka *bg flag*
И така нататък, включително и постове на кирилица, катеогрично отричащи съществуването на пунктуацията, споделяни от онлайн.. ъъ... “медии”. Срамота.
Вкусни ли са протеините на Now? Да речем... ванилията и ягодата?
Кралицата, когато й кажа да се разкара от леглото:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.01.17 18:20.
Ягодата на Now е много вкусна ;)
Не е натрапчива, но е плътна на якус. Приятна е, определено!
Мнението беше редактирано от RogueOne на 27.01.17 19:16.
28.01.17
16:50
28/01/2017 [IFT 6] (31)
Сън:
8 часа с няколко събуждания от зъбатата
Храна и хапченца:
08:30 Кафе
10:00 Кафе
13:30 Руло “Стефани” (доволно) и малко от пюрето
15:00 Два бонбона Линд. Сериозно - успрях да изям само два, а не колкото имах пред очите. И беше безболезнено. (nod)
19:00 Смути от спанак, банан, спирулина, лъжичка какао, оризов протеин и малко оризово мляко; омега3
Мислих да остана само на едното хранене днес, но подозирам, че няма да мога да се помръдна утре в залата, та затова така - поне е течно и зелено. :)
През останалото време - чай и вода, а преди лягане - магнезий, мсм и лимон.
Движение:
09:30 - 13:30 Оправяхме офисите с мойта дружка. Взе ми се акълът и ако Шльоко пак се прояви като простак, му казвам да си търси други варианти. Много ми е интересно какви биха били те. ;)
————————————————————————————————————————
До довечера усърдно ще почивам и утре с нови сили -> (muscle) (sun)
28.01.17
21:56
Абе, спорен е въпросът, но обикновено се старая. :) Да ти се връща иначе (inlove)
————————————-
Ще се възползвам от поста, за да споделя разочарованието си от ненамирането на подходящо за мен облекло, с което да се въргалям из сауните.
От два часа ровя и търся бански за дебелани, който да ми допадне и да си го представя върху себе си. ЕD-то препоръча да търся за овци - такива пък изобщо няма. :D
Безнадеждно е на тоя етап, но започвам да тренирам двуразово 5 пъти седмично и ще фаствам, докато пукна, б@си :D
Сериозно, предното изречение (без умирането) е план и ще влезе официално в действие още утре. Но внимателно, за да не се претрепя, все пак.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.01.17 21:57.
28.01.17
22:41
То не случайно има отделна секция със специфично немски забавления по... забавачниците :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.01.17 08:33.
29.01.17
08:55
Влизай без бански, само с кърпа. :D
29.01.17
09:42
Един чувал, с дупки за очите само и... :D
С кърпа си е вариант, де. Ама боата иска и в жакузито да топне опашка. :D
Харесах два цели бански Арена, изчистени - все такива съм имала за плуване и съм им фен. Единият е с чашки, в които не съм сигурна, че ще натъпча гръд (nfun), другият е без. Ще се почудя и ще поръчам май днес.
И пак ми се доплува, докато разглеждах снощи. Да вземат да го направят тоя басейн до лятото... ей така, само предлагам. :) Не знам колко би струвал абонаментът, но бих го плащала със сигурност.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.01.17 09:44.
29.01.17
10:22
Голяма си сладурана на снимките от едно време ! :) :*
казано от Queen Cobra на 29.01.17, 10:22:
Голяма си сладурана на снимките от едно време ! :) :*
Факт. Тя и сега си е, само дето не пуска актуални снимки и се обявява за затлъстяла :D Силно преувеличава, всъщност. :)
29.01.17
19:10
Кобре и Ели, ;) :*
——————————————————————————————————————————
29/01/2017 [IFT 7] (01)
Сън:
Бива.
Храна и хапченца:
08:30 кафе-капсула
09:30 Тренировка с йохимбин и бцаа
11:00 Кафе-капсула с мляко
17:00 Кренвирш от Попов (месо, сол, подправки - това се твърди, че има вътре), домащен лимецово-грахамов хляб; опитах и една наденица, пак от Попов - свинско, телешко, сол и подправки;
17:30 Нещо сладко исках и се чудих ли чудих какво да забъркам, за да не слизам за пакетажи от магазина. В крайна сметка, горе-долу изкопирах на Маргарет бъркалото - тиквен тахан, сурово какао на прах, мед и настъргана портокалова кора. Еми, няма такъв кеф, въпреки че тиквеният тахан не ми е любим.
Чай и вода.
Не съм сигурна, че ще ям пак, но ако все пак ме удари музата - ще го впиша с утрешния отчет.
Тренировка и движение:
МЦ изскочи и ме боли доста долната част на тялото + че леко ми се гади. При това положение прецених, че е препоръчително да пропусна тапаута и да тренирам вкъщи по ред причини - от санитарни, през здравословни, до мотивационни.
Загряване
30 минути интервали - 90 секунди кардио/90 секунди множество повторения с малки тежести; това 90/90 е само ориентировъчно, защото леко варират; тренировката принципно е 40 минути и включва основно комбинирани упражнения.
Кардио частта си я изпълних прилично, но с “тежестите” основно наблегнах на горната част, която така или иначе има нужда от повече работа. Стягането на корема беше особено болезнено.
Разтегнах добре после.
След това - многочасово обикаляне по магазини.
Втора тренировка днес няма да има, повдига ми се и ми се спи.
Вече съм напълно оборудвана и мога да се въргалям навсякъде в залата. Много съм доволна, щото имам лилавки нещицааааа. :D
Декатлон ме спечели с лилавите си микрофибърни халатчета - супер леки са, имат си мрежеста торбичка, в която да стоят прилежно натъпкани (nhappy2), попиват добре (пробвах преди да го сложа да се пере - измих си ръцете и се избърсах с него) и съхнат доволно бързо.
И една приятелка сутринта ми беше за кракто на гости, та ме нащрака за мой най-голям ужас. :D
То клипчето тотално се смаза като мина през фейсбукския месинджър, ама к’во да напраим с’я - важното е, че се виждат опашатите. (h)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.01.17 19:27.
30.01.17
22:54
30/01/2017 [IFT 8] (02)
Сън:
Кофти. Събудих се в 5:30, втресена и с пориви за повръщане.
Храна и хапченца:
Ядох във втората част на деня.
- кафе
- две малки пълнозърнести принцеси с кашкавал и домашна луканка
- едно плодово мляко
- 1 вафла ‘Ная’
Доста вода
Тренировка и движение:
Ами, ето затова бях казала, че няма да се заричам. Зарекох се и веднага ме повали някаква гадост - гадене с резултати, отпадналост, втрисане и т.н.
Опитах, в интерес на истината, но 12-ката не можах да я отлепя от пода. За сутринта съм си приготвила тренировка, дано мине тази гняс със сън.
—————————-
Лека (nsleep2)
31.01.17
22:08
31/01/2017 [IFT 9] (03)
Сън:
23:30 - 06:45.
Нямаше и помен от вчерашната драма.
Храна и хапченца:
07:40 - 09:00 Кафе-капсула, бая време му се плюнчих
08:00 - 08:30 Тренировка с йохимбин
11:30 Един от предполагаемо истинските кренвирши с 1/2 питка от лимецов хляб и парченце кашкавал
12:00 30г халва… д3
12:30 Чай - жълт кантарион, витекс, родиола тинктура
14:40 Топло какао с пчелен прашец и прополисова тинктура; вит. Ц и още 30г халва
16:00 Вратна пържола, салата от домат, краставица и спанак, зехтин, ябълков оцет и малко сол; другата половина от питката хляб; omega 3
17:00 Родиола и шипков чай
След йогата: 1/2 доза бцаа в половин литър вода.
Тренировка 1:
08:00 30 минути мега интензивни скок-подскок интервали, после разтягане 10 минути
Тренировка 1:
19:00 Час йога в залата, много приятно.
Утре, Габриела ако се надъха да дойде с мен, може да ида на бодипъмп, ако не - ще си измъдря нещо болезнено вкъщи или във фитнеса.
Допълнително движение:
В офиса, от 12:00 до 18:00, на всеки час разни раздвижвания + обещаните бг клекове на стълбите. Съвсем далеч от формулировката за тренировка, ама колкото малко да размърдам кръвта, че от стоенето седнала се вкочанявам отвсякъде.
Нек’ъв стартов момент. Утре ще се меря и тегля, да видим как и какъв прогрес ще бележа с тоя ентусиазъм, дето ме удари.
01.02.17
12:59
казано от Т. Тодорова на 31.01.17, 22:08:
Утре, Габриела ако се надъха да дойде с мен, може да ида на бодипъмп, ако не - ще си измъдря нещо болезнено вкъщи или във фитнеса.
За съжаление, както разбра, съм 2 поредни дни на работа по цял ден.
Предлагам в петък да идем на степ-аеробика, да пробваме какво е туй чудо, тъй като явно имат проблем с графика на тренировките и липсват бодипъмп и тапаут на които ние ходим.
Чакам отговор (call)
01.02.17
13:01
На степ съм била и, както каза Маргарет за Зумбата - тотално унижение. :D
Довечера ще им ида на тапаута от 19:15, да видим кой са сложили на мястото на Дани. Подсмрък.
01.02.17
23:17
01/02/2017 [IFT 10] (04)
Сън:
Трудно заспах, но добре спах.
Храна и хапченца:
08:00 Кафе-капсула
11:00 Топло какао с липов мед и кокосово масло; д3
13:00 Вратна пържола на тиган, питка лимецово-грахамов хляб, салата от спанак, малко целина, морков, риганов зехтин, балсамико и сол; дейлит витс, б50
14:00 1 супена лъжица от бъркалото
16:00 2 яйца на очи + кокосово масло + две оризовки;
16:30 Намачкан банан с какао, мака, мед и пчелен прашец - много вкусно, ама приличаше на гомно в паничка :D
Магнезий преди лягане
Тренировка 1:
Не се състоя, защото имах страховито главоболие, не можах да установя причината. В залата ми мина, току-що пак започна. А мен никога не ме боли глава, освен ако не съм препила с няколко вида алкохол. Пък сега не пия.
Тренировка 1: с йохимбин и бцаа
Отидох за тапаут, ама нямало - викат ми програмата в коридора да съм гледала. Ми аз гледах тая в интернет. Не знаели що не съответства.
Загрях стави и направих загрявката на Вик с 14кг до вертикалните суингове (включително), останалото направих с 10кг, включително и сначовете.
Чудих се, мотах се и ей на:
Повторения х килограми
Тяга:
10х20
3х30, 3х30, 3х30, 3х40, 3х40, 3х40 ... тук дойде един бастун и се скара на треньорите, че са ме оставили да правя тяга, особено с подложени дискове и ми ги взеха, за което направих панаир на рецепцията и ще се виждам с мениджър тия дни.... та супер селски ми се получиха последните три тройки с по 50кг. Ако можех да си подложа дисковете, можех и повече да опъна, ама ей на. Нищо, другия път, след като ги направя на гъза, на който заслужават да бъдат направени, ‘щото имахме уговорка преди да подпиша. Всеки път ще правя сцени, докато си я спазят. В крайна сметка, нито чупя, нито хвърлям, нито видгам шум нито преча на някого. Така, де! :)
Лег:
10х20
1х30, 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 3х20—-> няма дискове по 2.5кг, за да си направя щангата 25, а 30кг повече от веднъж не мога да рискувам да ги бутна без да има кой да ме пази.
Гоблет клек с дъмбел:
10хСТ
3х10, 3х10, 3х15, 3х15, 3х20, 3х20, 3х15, 3х15, 3х15, 3х15
Пулдаун:
10х13.5
3х20, 3х16.5, 3х16.5, 3х16.5, 3х16.5, 3х16.5, 3х16.5, 3х20, 3х16.5, 3х16.5——> Беше ми страшно тежко.. Или не разчитам правилно означенията на дисковете, или в другата зала са били кухи.
Интервали на пътека:
10 броя 40/20
Наврях се в една празна зала и се разтегнах доволно.
Допълнително движение:
Цяла сутрин, до 13:00 домакинстване и след това заседнах на компа да работя.
Дойде ми Нутрибулетъъъъттттт!!! Много е красив, оригинален е, работи и утре ще го изпробвам качествено (nmuchfun) (sun)
Фауната е разнообразна (nlove10)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.02.17 23:21.
А така, натискай ги, гнидите мръсни!
- При нас има дискове по 2.5кг, б@си!
- На скрипеца виж да не си била на тоя с двата кабела - значително по-тегав е от тоя с единия кабел...
02.02.17
10:50
Що ли има чувството, че днес буквално ще виеш от мускулна треска :) Много добри тежести, особено на тягата, а като се има предвид че не тренираш в зала-бая си се постарала. Браво!
Да няма дискове по 1,25 и 2,5? Та това е почти невъзможно?! Евентуално да ползваш малък лост 15кг, за да слагаш точна тежест?
Значи, мястото където работих преди се намираше на писледния етаж на мол. Там не даваха дори 30-40 килограмовите дъмбели да се пускат от пейките, защото, въпреки че настилката беше най-високо качество, пода под нея беше боклук и ставаха проблеми с него. Във фитнес от същата верига във Варна, нямаше проблеми с тягите и пускането на дъмбели. Та, може да си имат нещо такова и вашите бастунчета.
02.02.17
22:02
Ади,
натискам аз...
Кобретка,
Удари ме в горната част в късния следобед. Много болезнено, но долу - нищо.
Тежестите не са нещо особено, де да знам. Откакто Деница ме накара да дръпна 50 (без пазарлъци :D) в залата миналата година, спрях да се страхувам от тях и не ми е много трудно с такива килограми. Тренирам, не тренирам - все си ги дърпам. С горната част нещата са много различни, за съжаление. Но ще натискам.
Благодаря ти иначе, мотивиращи са такива потупвания по болезненото рамо. :D :*
Марго,
да са казали предварително. Никога нямаше да им се подпиша, ако ми бяха потвърдили, че ще е проблем. Аз съм достатъчно възпитана и нормална, че да не им потроша залата.
Както и да е, писах им мейл днес, гневно-разочарован, ще ги натискам и live. Изроди. :D
Тъй, де, няма да го коментирам повече този въпрос, докато няма резултат някакъв. Няма сми от мрънканици. :)
02/02/2017 [IFT 11] (05)
Сън:
Заспах мааалко след 00:00 и се събудих за пръв път в 09:00. Яката работа. :D
Храна и хапченца:
12:00 Мини-лъжичка кокосово масло, д3
13:00 Шейк в нутрито - банан, пълномаслени кокосови стърготини, оризов протеин, оризово мляко, пчелен прашец, мака, мед и малко фъстъчено масло. :D
16:00 Kотлет на плоча, салата от цвекло, спанак, морков, балсамико и оризово олио; малко след тях - две вафли Ная и 30г халва. Свиня.
19:00 Усетих, че умирам и нутрибулетнах доза протеин с мляко.
20:00 Бцаа
Магнезий преди лягане.
Тренировки:
Почивен. Строго почивен.
Подомакинствах малко. Много ми се готви нещо, ще се захвана по-старателно през уикенда. А любимо ми е да си правя нещо в кухнята и да слушам музика. Днес се промивах с Etta James. (inlove) Проблематична личност, но гениален, незабравим творец. (bow)
—————————————————————————————-
Утре стартирам с бодипъмп в 9:00. Така ми пищят раменете, ръцете и гърбът, че ме е шубе да отида. :D
A сега хвърлям едно бързо око на форума и заспивам с кеф. (nsleep2)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.02.17 22:34.
03.02.17
22:00
03/02/2017 [IFT 12] (06)
Сън:
23:00 - 06:50
Eдвам се изплюпих, но за пръв път от много време си направих варено кафе, сложих му една точка кокосово масло и в 7:15 вече се бях облещила :D
Храна и хапченца:
09:00 - 10:00 Тренировка с бцаа (забравих си йохимбина)
11:30 Жълт кантарион + витекс + родиола + вит. Ц
12:30 Нутрибуба (така наричам малката, симпатична чашка, хехе) от 100г овесена каша от оная.. Кросфит :D (малина), в която сложих оризово мляко и растителен протеин
14:30 Сандвич с риба тон, марулка, хумус и т.н. от био магазина до офиса; много ме кефи как всякак ви био места продават всякакви не-био неща :D
15:40 30г халва, която мисля, че трябва да престана да ям.... каза свинята и в 18:00 опука две вафли Ная и две лъжици фъстъчено с мед :D
17:00 1/2 пилешка пържола
Страшно гладна бях. Първо ми беше гузно за сладкото, но вече не ми е, хах. Такъв зор за храна/сладко ме налегна, че чак раздразнителна и гадна станах, проклета. Ша ям, кво ще правя - другата опция беше да излежа някой, пък като се улежа и много ми расте (mooning) :D
Ама пак, от 18:00 днес до 13:00 утре без храна, пак бива.
Движение 1:
Един час бодипъмп: първи кръг с 5кг дискове, втори кръг с 10кг, трети пак с 5. Тяга с прави крака, клекове, напади, обръщане + изтласкване, трицепс над глава, плиета. Накрая доста корем и що-годе приемливо разтягане.
Тренировката беше супер и ще отида пак, но треньорът/инструкторът или както там е решил да се нарича след двудневния курс, който е изкарал, е много зле. Направо ми стана жал за момичето пред мен и за още няколко като нея. Добре че имаше само 5кг в ръцете.
Освен, че грам не следи кой какво прави, типчето не спря да млящи дъвка и да демонстрира колко много се харесва. Той красивичък такъв от далече, добре сложен, синеок, светлокос - ученичките сигурно припадат, ама bitch, please… Леля ви не ги харесва такива самовлюбени. Отблъскват ме на всяко едно възможно ниво.
Може и да е добро момче, де :D, ако хапна още малко, може и по-симпатичен да почна да го виждам. :D
Както и да е, Аделина си прибра Дани в Люлин, ние ся ще ревем тука. :)
Движение 2:
1 табата с въжето + 20 минути стречинг в йога пози
———————————————————————
Много си обичам татуто и скоро ще се сдобия с още едно. Вече знам какво ще означава, но не мога да реша къде да ми го избродират.
———————————————————————
Петък вечер е и Тодорова, the party animal, се навива на кравай и заспива.
Wild, а? :D
(wave)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.02.17 22:06.
Петък вечер е и Тодорова, the party animal, се навива на кравай и заспива.
Wild, а?
Погледни в дневника ми, време е за спасение и след това и аз на кравайче :D
казано от Т. Тодорова на 03.02.17, 22:00:
Както и да е, Аделина си прибра Дани в Люлин, ние ся ще ревем тука. :)
Виж ся, ако не ме убият мъжете, водката и кривата тяга - Дани ще е! :Д давам ти го за още малко, ако искаш :D
А и смятам да му изневерявам с Влади на Кросфита, щото Влади, ако дойде в Пловдив... Абе, ще разбереш... (inlove)
Ама да... Ох, тоя Пулс взима да ми харесва :D
Времето се пооправя, мен ми се ходи до ПловДив... Синеок, казваш? :D :D :D
Иначе, всички party animals сме по леглата!
(hug)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 04.02.17 00:54.
04.02.17
09:17
@Санчо,
не ми пробутвай дяволските си напитки - чиста съм от повече от 10 дни :D
@Ади,
ш’ти пратя котешки хапчета против разгонване :D
К’о праите на тоя кросфит? Аз гледах едни огромни мъжаги да се гъзят с 20кг щангички в наш’та зала :D
И к’ъв е тоя инструктор Самуил? От вашите ли е?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.02.17 10:05.
Пращай хаповете! :D
Не го знам Самуил, но не мисля, че е от нашия харем с инструктори...
На кросфита - няколко станции, всяка с различно упражнение и минаваш няколконкръга за време. С този Влади е яко, щото той всеки път пуска различни неща, мъкне пудовки, кутии, бг торби... неща... Старае се. Имахме примерно overhead squats (с щангите за бодипъмп, да, ама аз с повече от 10кг там ще се убия :д), обръщания с разножка - кой с колкото иска кг, плюс пуш преса после, бърпита, лицеви с пляскане/ отскок (devil) , скок на кутия, суинг, скачане на въже, въъъртиии тая бг торбааа - и разни други упр. с нея, които са мега яки... Повечето станции са с две упр. и на дадено време сменяме упражнението, после въртим на следващата станция, пак с още две за време...
Това с готиния инструктор. С другия е по-скучно, но пак има попадения. Но ако е надъхан инструкторът, може да го направи наистина да мяза на Кросфит, а не на трътлявене. (Както с всички групови, де...)
Абе, пробвай го, може да те изкефи!
Мнението беше редактирано от RogueOne на 04.02.17 10:24.
Хора, аз преди година и нещо като тренирах все още в Пулс на Околовръстното, там имаше един Самуил на груповите, който бешеееее....... Хрмрмммммм мърррр... Секси + правеше супер готини тренировки ^_^
Дано да е същия (и леко завиждам) (inlove)