26.01.2017 - почти стриктен режим и тренировъчен. Почти, защото след трена явно огладнях повече и се наложи преди да легна да бодна ч кафена лъжичка фъстъчено.
тренировката си беше изморителна, нямах много сили:
Загряване - 4 кръга
50 джак
10 набиране
10 клек със скок
4RFT timecap 28 min - направих 3 и малко, но както вече писах нямах много сили та се влачен едва едва:
10 тяга с 30 кг
20 бърпи
30 клека
40 напада
50 коремни
100 джака
корема го пропуснах
27 януари - нетренировъчен и вечерното излизане на китайски се оказа лоша идея, вино+китайски опитванки срутиха режима
28 януари - тренировка със стриктен режим, но и с 1 чаша вино пак
Тренировката:
загряване - 2от 3 кръга
30 джак
20 бърпи
30 катерач
15 супермен
3 RFT time cap 28 min, на всяка започваща минута 10 джака - мое време 25 мин
15 суинг с 16 кг
30 бърпи
15 лицеви
30 скок на кутия
15 набирания
30 коремни
Корем - 3 макс планка - аз бях далеч от максовете ми, ама и нямах желание да ги правя
Изморителна тренировка, днес малко кръста ми е натегнат, вероятно от 16те кг на суинга, които малко ме дърпаха, 15 са малко повторения, които бяха прекъсвани и от джакове и вероятно техниката ми поизбягваше
29 януари - нетренировъчен и НЕрежимен
Ей така реших да си го впиша, въпреки че нямах трен. 25тия ден от режима го съсипах, сгромолясах и каквато друга дума за провал има.
Значи, ако имах празник или повод, никога нямаше да го направя, обаче ей така без нищо, просто защото бях на гости за сутрешно кафе и мацките бяха направили готини нещица за кафето и настояваха да пробвам.
И така, почнах и не спрях до края на деня. От днес пак...
30 януари - стриктен режим и тренировка
Загряване в 3 кръга
1мин въже
10 клек
10 коремни
10 лицеви
Skill обръщане с лост
Комплекс за време - 14:47 мин
30 бърпи
3 мин почивка
30 бърпи
2 мин почивка
30 бърпи
1 мин почивка
30 бърпи
корем - 3 макс планка, за които пак раменете ми бяха изморени и бяха около минута и половина.
Кратичка тренировка, но от сърце
Такаааа след 2 седмична ваканция съм отново на ринга. 5 дневна ски ваканция - яко каране целодневно, за останалите дни нямам извинение, но реших, че вместо да се сдухвам е най-добре да отложа, и така отлагайки станаха 2 седмици:
13.02.2017 - тренировъчен и стриктен режимен
Загряване в 3 кръга:
30 джак
10 бърпи
20 клек
15 супермен
Skill: стойка на ръце
Комплекс 21-15-9 с time cap 30 min - моето време е 18:15
тяга 30кг
бърпи с прескачане на щангата
клек
коремни
5 минути почивка
скок на кутия
суинг с 16 кг
руско усукване с 5 кг
14.02.2017 г. - нетеренировъчен, но режимен + 1 чаша бяло вино на обяд - но все пак...поводи разни.
15.02.2017 г. - тренирах, но целия ден ми се ядеше и накрая извън режима имаше 1 рафаело, 50 гр. извара със сладко от малини, няколко квадратчета шоколад, портокал, абе....омазах нещата аз
Тренировката:
Загрях само в един кръг, че другите почваха комплекс и реших да съм с тях мотивационно:
30 джак
30 катерач
30 коремни
10 клек
10 суинга 16 кг
10 набирания
Комплекса, ах комплекса, ако бях сама бих се комплексирала, защото неможах да го затворя в time cap-a, но в крайна сметка движейки се в група бях най бърза и стигнах до 9.
27-24-21-18-15-12-9-6-3 с time cap 28 min
ring row
wall ball 5kg
swing OH 12 kg
sit up
лицеви
Корем - пак не правих, нещо ми е досаден този корем напоследък. Разтегнах набързо и вкъщи. Тежката зима взе да ми се отразява, въпреки че напоследък почивахме, макар и активно, се чувствам изморена и недоспала...
Да всъщност забравих да отбележа, в дневниците на майките чета за системно недоспиване.
Момичета, като някоя леля да кажа - когато децата станаха на 6-7 години /двамцата са с разлика 1 г. и 7 месеца/ нещата се успокоиха и аз почнах да спя като в кома - заспивам за секунди и спа, спа, спа.....
Да обачеееееее.... има дни, и сега когато са на 10 и 12, когато единия бълнува, ходи, изживява си емоциите, а другия кашля, кашля - тези негови кашлици, макар и все по-редки просто са нашия кошмар. Тази нощ пак ставане 2-3 пъти през 15 мин., и след това се чудя от какво съм недоспала :-)
Така остаряват майките....
16.02.2017 g . - тренировъчен и почти режимен /мааалко вечерен въглехидрат кварк с 1 чаена лъжичка сладко от малини/
Тренировката:
Загрявка в 3 кръга:
30 джак
30 катерач
30 коремни
10 клек
10 суинга 16 кг
10 гръбни екстензии
skill: турско с 3 и с 8 кг, с 3 кг горе-долу мога да направя цялото движение, но трудна работа
10 минути EMOM 6 squats 20 kg.
5RFT - 9:15min
10 burpee
16 lounge
10 swing 12 kg.
даже и корем правих - малко,
В общи линии възстановителна тренировка беше, да се надяваме, че утре пак, че петък вечер е време за купооон
17.02.2017 g. - нетренировъчен, омазана храна в следобеда, вечерно пък излизане + 2 бири и малко вино и....направо наистина омазах режима
18.02.2017 г. - тренировка сутринта - груба грешка, след няколко часа сън, направо нямаше смисъл, но понаправих нещо като за отбиване на номера:
Загряване в 3 кръга:
30 джак
10 бърпи /само в първия кръг ги правих, после забравих :-()
30 клека
10 гръбни
ЕМОМ 12 мин. 8 гоблет клек с 16 кг.
АМРАП 10 min, направих само 3 кръга бабешката
20 тръстър 2х8 кг
20 коремни
20 суинг 16 кг
19.02.2017 г. - не тренирах и зареждащото хранене в неделя се превърна в ден.
Напоследък ми се струва, че само се опитвам да съм в режим, и то доста неуспешно
20.02.2017 г. - режимен, тренировъчен - браво на мен
Тренировката:
Загряване в 3 кръга:
30 джак
15 гръбни
30 катерач
10 лицеви
15 суинга с 16 кг.
Skill: ЕМОМ 10 мин тръстери 5 бр. с 2х8 кг. - зареждането в неделя добре ми повлия - имах сила и въздух - идеално ми се получаваха - стабилни
Комплекс ЕМОМ 18 мин
40 сек. бърпи - аз вмествах около 12 бр. - слабичко нещо ми се вижда, а уж движението ми е леко и бързо, без накъсване, без паузи.
5 набирания на халки
Корем - 10-20-30
sit up
V up
Ами това е - нещото, което ме измори бяха V ups - така е като напоследък го пропусках сериозно, вeче и планковeте са ми слаби, лоша работа. Не правете като мен.
От сутринта кръстът ми е натегнат и се чудя аз защо, сега като си изписвах тренировката си давам сметка, че вероятно V ups са го скапали, лоша работа - хубаво упражненийце.
Мнението беше редактирано от Tuti Buti на 21.02.17 13:54.
21.02.2017 г. - тренировъчен и режимен - 2 бонбона Линд от готината им бонбониера, но бяха сутринта и МОЖЕ :-)
Тренировката
Загряване в 3 кръга
10 бърпи
30 джак
10 жаби
50 катерач
10 суинг с 12 кг
Skill: wall walk
Комплексът - ужасен 35-25-15-5 с time cap 28 - аз 25:09 добре ли е зле ли е, незнам, ама не бях възстановила от предната вечер явно и тренировката ми беше тежичка, а може би наличието на топка в комплекса - не я харесвам - всъщност 5те й килограма са нищо за мен, и все пак..
напади
суинг с 12 кг
скок на кутия
коремни
обръщане с топка 5 кг
на лост пръсти към лакти
корем - 3 планка за общо време 5 мин., ами слаба работа, преди можех да направя 1 планк с макс 3-4 мин, сега 90 сек. и окапвам
22.02.2017 g- почивах и малко наруших режима с една вечерна мусака
23.02.2017 г. - тренирах и спазвах режим с малки отклонения следтренировъчно
тренировката:
Загряване в 3 кръга
50 джак
10 burpee
15 prison squats
10 superman
skill: EMOM 10min - front squat с лост
3 RFT - 15 min
25 swing 12 kg
25 wall ball 5 kg
25 jump on box
25 sit up
25 push ups
300 russian twist for time - 6:20 min
Добре се раздвижих, после вечерята от 80гт. сирене и салата от цвекло с морков и 10 гр. семки явно не ми стигна и мушнах 3 фурми с фъстъчено
Приключих 7 седмица от режима - резултат не виждам, кантара тази сутрин ме погледна на криво, аз него още повече.
Ами хората за 2 месеца свалят по 10 кг /някои и за 1 месец могат/, аз мислех, че съм преборила 1 кг., който както знаете е доста плаващ, и днес този липсващ килограм се беше появил отново. мрън мрън мрън
казано от Tuti Buti на 24.02.17, 09:52:
Приключих 7 седмица от режима - резултат не виждам, кантара тази сутрин ме погледна на криво, аз него още повече.
Ами хората за 2 месеца свалят по 10 кг /някои и за 1 месец могат/, аз мислех, че съм преборила 1 кг., който както знаете е доста плаващ, и днес този липсващ килограм се беше появил отново. мрън мрън мрън
Първото изречение ме разсмя. :)
Хората, които свалят по 10 кг за 1 месец, или имат твърде много за сваляне, или умират от глад и се обезводняват, и не знам още какво.
Проверих - ти си 168см/60 кг. Най-вероятно си си екстра.
Елена, благодаря за окуражителните думи. Много чаровна си и визуално и душевно - следя и се радвам на стъпките ти!
Всъщност знам, че 60кг. не са зле, даже са си ок, но цял живот съм била бухтичка, и някак искам да се видя по-слабичка и оформена, ама....
Като футболистите - продължаваме напред.
Всъщност май е добре да си напомням редовно, че аз уж всъщност тренирам за здраве - там поне имам прогрес - пу пу пу
Мнението беше редактирано от Tuti Buti на 24.02.17 10:03.
25.02.2017
Тренировка
загряване в 3 кръга
30 джак
30 катерач
10 набиране
10 гръбни
10 суинг - не помня последователността каква беше
Skill - турско с 8 кг., имам известен напредък в движението, което е супер, защото втрата му част с връщането ми се струваше непосилна за моя вестибуларен апарат
21-15-9 - 11 мин
тяга 30 кг /почна с 40, но видях, че ще има сериозни негативи с такъв обем и върнах на 30/
скок на кутия
лицеви
коремни
корем 2 кръга
30 кте
30 коремни
храната - съботна :-)
27.02.2017 г.
Тренировка
Загряване в 2 кръга
30 джак
50 катерач
10 бърпи
15 клек
Комплекс 5 RFT с time cap 20 min - аз 14:14
10 бърпи /по принцип в комплекса е със скок на кутия, но бяхме мн хора и аз само с бърпи/
15 суинг с 12 кг
10 лицеви
15 коремни
7 тръстъра с 2х8 кг
Много бърза тренировка, че бяхме на рожден ден след това.
09.03.2017 г. - ама най-накрая стигнах да тренирам, то не бяха празници, командировки, пътувания...пълна лудница
Направих и пауза в режима - съвпадна с ПМС, та доста си похапнах, но нищо пак съм на линия.
тренирах следното:
Загрявка в 3 кръга:
15 jumping squats
1 animal walk
30 катерач
15 супермен
5 бърпи
Skill - hand stand 3x15sec, 3x20sec, 3x30 sec
AMRAP - 18 min - почти 4 кръга от:
10 push ups с лост
30 ходещи напада
10 суинга с 12 кг
30 скока на кутия
10 набиране на халки
доста лежерно, момчето, с което стартирахме вървеше бавно и съответно и аз айляк
корем - 2 кръга от 50 коремни със 10 руски усуквания
Днес дали не ме болят задните части - за сега, очаквам включване от всичко останало
стигнах до отчет - д авидим какво си спомням обаче.
Плановете за тренировка в петък се провалиха - малкия вдигнал температура в училище, по-късно болкив гърдите и гърба и по спешност се изнесох от работа, газ към Токуда - мило родно здравеопазване.. Как да е, вечерта всички ме обявиха за луда, като сложих клина - просто сама не си давам сметка, кога да сложа спорачка, все пак не съжалявам, останах си вкъщи уж да релаксирам малко след стреса.
Обаче след безсъната нощ все пак в 10ч. се включих в тренировката - с още 100 човека - не понасям такъв гъч, трябва да се преориентирам, толкова съжалявам, заличката ми е перфектна от към локация, а и тренировките ми харесваха, но....
загрявка в 2 кръга
30 джак
50 катерач
10 лицеви
10 набиране на халки
скок на въже
Комплекса - 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 с time cap 28 min - беше такава лудница непрекъснато се разминаваш с някой, чакаш, че според мен някои рундове ги повторих, акъла ми се взе от бройки
клек
бърпи
колене към лакти на лост
скок на кутия
лицеви
набиране на халки
суинг с 12 кг.
Лека тренировка, извъртях я и хайде у нас. Както винаги уикенда мина, без аз да съм се наспала, взела глътка въздух и прочие - грижи покрай температурите на детето, готвене, чистене, малко козметици, вечерта излизане.
Само ядох - просто стреса ми избива там явно.
Малко като на депресия го докарвам, заради дъжда навън ще е.....
13.03.2017 - режимен и тренировъчен
Загряване в 3 кръга:
1 мин джак
10 бърпи
30 високи колене
20 гръбни екстензии
15 клека
ЕМОМ 10 мин. - 2х40 кг. тяга - 30 са ми леки - 40 ми тежат
Комплекса 3 кръга с time cap 21 min - още малко и да ги затворя, ама пак не успях, останаха ми 9 бърпита от 3 кръг
30лицеви с отлепяне на длани
30 ходещи напада с 5 кг диска над глава
30 суинга с 12 кг.
30 бърпита с докосване на лоста за набиране
корем: 30-20-10
sit up
V up
Я да опиша и храната:
закуска: 25 гр. овесени ядки с малко прясно мляко
30 гр. черен шоколад
1 лъжица чия
междинно: 4 бисквити хогаренас
обяд: 200 гр.домат
100 гр. моцарела лайт от Лидълската
1/2 айсберг
50 гр. сварено състояние киноа
малко маслини
Това всичко представлява салата, овкусена с малко зехтин и лимон
междинно: 20 гр. ядки и 1 грейпфрут
след тренировка вечеря: праз с 2-3 белтъка
опитване от таратора, който правих за семейството
преди лягане чаша домашно овче кисело мляко и половин мъфин /днешните закуски за децата - овесени ядки, банани, яйца, мед, тахан и паченца шоколад/ - опитването на мъфина беше излишно, но... спах спокойна, че децата имат закуска хахахахах
Нещо ме притиснаха ангажиментите и неуспявах да се добера до дневника, така че не съм вписала няколко тренировки, продължавам с вчерашната, само да отбележа, че в понеделник правих тръстери с 25 кг., 10 мин., по 3 на в началото на всяка, и съответно горната ми част и най-вече ръцете бяха скапани.
Вчера:
Загряване в 3 кръга
30джак
10 суинг
10 набиране
10 лицеви
30 катерач
след това за време 12:40 мин.:
50 скок на кутия
50 пуш преси с 2 х 8кг
50 преден клек с лост
50 бърпи
3 макс. планк - скоро пак писах доста ми е отслабнал планка - направо макса ми е 90 сек, преди можех да стоя по цяла вечност, може би фактът, че ръцете и раменете ми бяха доста изморенииии
най-накрая
Доста вечерни анагажименти, а и нещо доста ми спадна мотивацията и се чудя как да продължа, понесох се по течението и си починах добре от тренировки.
Забележете децата ми ме вкараха в пътя с няколко изречения и обещах в събота:
Тренировката - табата 20сек. работа 10 почивка и преминаваш на следващото упражнение и така 8 завъртания като между всяко завъртане 1 мин. почивка:
джак
sit up
squats
SOH 12kg
burpees
SDHP 16 kg
lounges
pull up
plank
frogs
и днес - робокоп
Робокоп направи една възстановителна тренировка, за да разкара мускулната:
загряване в 7 мин:
30 джак
6 БЪРПИ
20 клек
10 лицеви
5 набирания
един бърз комплекс, че трябваше да излизаме след това:
2 рунда с time cap 21 мин. - аз за 17:57
40 напада
60 wall ball
40 SWOH 12 KG
60 SDHP 12 KG
на всяка започваща минута 1 бърпи.
корем - 3 макс. планка - моите вече за по около минута /от безкрайност преди, дали все така се получава, че раменете са ми много изморени/
След тренировката, бърз душ и добих съвсем цвят на презрял домат, нооо замазах с малко грим и газзз с приятелки.....
Такаааа, пътувания-празници-пътувания-почивка - тотална почивка от диети и спорт.
Вчера 01.05.2017 г.
загряване в 5 кръга:
30 високи колене
30 катерач
30 джъмпинг джакс
30 тап шолдърс
skill: wall walk
Комплекс ЕМОМ 15 мин +3 RFT - time cap 25 min
10 бърпи
20 клек
20 суинг с 16 кг
15 коремни
15 SDHP
Излезе ми душата, но се справих
корем - 2 кръга
20 колене към лакти на лост
40 руски суинга
1 минута планк
Ще взема да вписвам малко и храната, надявам се на съвети от ваша страна. Немога да се справя сама явно!
За 02.05.2017 г.
З: 25 гр. овесени ядки сварени за 2-3 мин.
1 суп.лъжица чия
30 гр. черен шоколад
30 мл. прясно мляко
О: 110 гр. печено пилешко филе
55 гр. в сварено състояние киноа
120 гр. табуле
Следобед: 250 мл. фреш портокал+морков
20 гр. бадем
В: 4 печени белтъка
110 гр. печени зеленчуци + зелена салата с малко зехтин
и като теглих чертата и видях, че с калориите и макросите съм до никъде вкарах 250 гр. нискомаслена извара от Лидъл с малко протеин.
преди лягане 150 гр. домашно овче мляко с малко ленено семе.
Тотала за деня е калории:1,457 В:101 М:68 П:94
03.05.2017
Загряване в 3 кръга:
30 джак
15 супермен
50 катерач
10 набиране на халки
10 суинг с 12 кг
10 бърпи
ЕМОМ 12 мин. 5 тяга с 30 кг.
комплекс: 3 RFT + EMOM 5 push ups
50 lunges
50 squats
корем: 30 коремни
30 руски усуквания
10 Vups
Доста се изморих, сутринта също се събудих пребито куче + мускулната от предишната, абе изобщооооо.....дали да не пия BCAA или натоварването ми не изисква подобни добавки, мммм, просто съм си дъртичка сигурно
Храната:
25 гр. овесени
30 гр. черен шоколад
малко мляко и чия
обяд - 100-120 гр. сом на скара
100 гр. задушени пресни картофки
хляб - 50 гр. - изкуши ме прясно изпечено хлебче
30 гр. бадем
300 гр. ягоди
2 овесени бисквити
вечеря
110 гр. пилешки гърди на скара
100 гр. печени зеленчуци
150 гр. домати
овче сирене 30 гр.
късна вечеря 150 гр. овче кисело мляко с ленено семе и чия и няколко капки кленов сироп
1 кафена лъжичка бадемов тахан - мнооогоо добро - отворих кацата с меда, да видим
Явно калориите ми избягаха от предвидените 1500 и чукнах 1600 може и отгоре
отделен пост
Ако все пак някой хвърля око на дневника ми, моля за съвет - какъв протеин да си взема
имам един на Quest - Salted caramel, ама нещо....
По принцип не си падам по плодови химии, изобщо такива подсладени неща мразя, ама някак трябва да пробутвам явно, че гледам че протеина ми изостава, а калориите ми растат
Тренировка
леко загряване и следват 45 мин. по 5 серии от следните упражнения /едва ли ще си спомня всички и последователно/ с 20 сек. почивка между сериите.
10 лицеви
20 клек
15 супермен
10 набиране на халки
15 SDHP
20 напада
20 руски усуквания
20 суинга с 12 кг
10 бърпи
5 по 1 мин. планк
5 по 40 м. фермерска с 2х12 кг.
Храната:
закуска - 25 гр. овесени ядки с 30 гр. шоколад и малко прясно мляко и чия
междинна - ок. 20 гр. бадеми
обяд - салата от Дъгата - печени зеленчуци и червена леща + 2 малки парченца халуми
вечеря - салата от 100 гр. домат+70 гр. пилешки гърди + 220 гр. моцарела нискомаслена+ малко краставица
късна вечеря - 150 гр. овче мляко с ленено семе и чия и малко кленов сироп
Калориите са пак над предвидените 1500, а мазнините основния макрос :-(
Тренировка 09.05.2017 г.
загряване в 2 кръга:
30 джак
20 суинг
30 катерач
10 бърпи
15 супермен
Skill: DL find your max 20 мин. - в общи линии се повъртях на 30 кг, няколко бройки на 40 кг., 1 на 50 кг., няколко на 40 кг. и приключих
Скоро правих тяга и не ми се изсилваше пак.
Видях, че мога да вдигна 50, може би 55-60, но не ми е предизвикателство! По-скоро както съм заявявала основното при мен е кръста да е максимално здрав, предвид, че вече е опериран, така че изобщо не се поддадох на общата еуфория да се добавят дискове.
Комплекс AMRAP 11 min. - вместих 10 кръга
10 напада
10 лицеви
10 пуш преси с 2х8 кг.
корем 2 кръга
30 коремни
60 ножички
10 колене към лакти
Добавих и един планк, просто защото усещах, че не съм пребита и мога да се боря за макс - не съм загубила много сила, както си мислех, спокойни 90 секунди, спокойно можех да си направя 2 мин.
Храната вчера:
закуска - 25 гр. овесени с 20-30 гр/ черен шоколад и чия
междинно - 20-30 гр. пълнозърнести крекери
обяд - салата от зелении с мааалко прошуто (ох не е за мен тази работа)
съответно следобед трябваше да наваксвам - 400 гр. ягоди + 2 оризовки
вечерта: 300 гр. таратор с 200 гр. пилешки гърди на скара
късна вечеря - моя грижовен мъж, който е далечеееее от здравословно хранене, протеини и пр. ми беше купил някакъв протеинов десерт/крем с чия - вкусно беше, но тези неща обичам аз да ги бъркам, за да знам какво има. Както и да е делнахме си го.
Тренировка на 11.05.2017 г.
Отидох с ясното съзнание, че ще клякам, защото не съм от 100 години, и хоп имаше си предвиден преден клек.
загряване в 3 кръга
50 джак
20 суинг
30 високи колене
10 лицеви
5 набиране
ЕМОМ - 15 мин. по 5 преден клек - само с лост правих, че кръста ми зееше от предишните дни с тяга /значи много ме е яд на тъпия ми кръст, че ме прави непълноценна, даже преди честичко можех да отроня и някоя друга сълза по повода, но така или иначе сега нали уж подобрих нещата чувствително, и все пак!!!/
след това един 7 минутен AMRAP за който не си дадох особен зор, защото както казах бях отишла да клякам
10 лицеви
10 хай пул с 12 кг
10 колене към лакти
Завърших с 3 планка по минута
и такаааа
Храната - яде ми се
Закуска - овесените с шоколад
Обяд - салата патладжан от Дон Домат - 7 резена домат, 7 резена пържен патладжан, сирене и медено-горчичен дресинг - пак си бях гладна
Затова - бая фъстъци и кокосови кубчета
Вечеря - пушено месо с филийка с масло
Половин доза протеин и сигурно още прихапвания, за които нямам спомен просто.
Ще взема да прикача снимка на задницата ми, да се имам и тук.
Мнението беше редактирано от Tuti Buti на 11.05.17 11:31.
Тренировка в петък и събота, за да направя 4 за изминалата седмица. Като цяло не се чувствам във форма. Подута и тежка съм, липса на тонус.
Та в петък вечер Табата - 8 кръга от много упражнения, това, което се сещам е:
Джак
Високи колене
супермен
Суинг
Лицеви
Катерач
V ups
Бърпи
коремни
Колене към лакти
SDHP
ходещи напади
Аз направих 6 кръга, че планирах следващата тренировка да е на следващата сутрин, т.е. да не се изцеждам много.
Събота 13.05.2017 г.
Загряване в 3 кръга
Джак
катерач
суинг
супермен
ЕМОМ 8 мин по 5 клек - първите 4 само с лост, следващите сложих и 2х2,5
3 РФТ
40 ходещи напада
20 коремни
20 бърпита /аз правя по 10 :-( /
корем 2 кръга
1 мин. планк
30 руски
20 коремни
15.05.17
12:45
казано от Tuti Buti на 11.05.17, 11:26:
Тренировка на 11.05.2017 г.
Отидох с ясното съзнание, че ще клякам, защото не съм от 100 години, и хоп имаше си предвиден преден клек.
загряване в 3 кръга
50 джак
20 суинг
30 високи колене
10 лицеви
5 набиранеЕМОМ - 15 мин. по 5 преден клек - само с лост правих, че кръста ми зееше от предишните дни с тяга /значи много ме е яд на тъпия ми кръст, че ме прави непълноценна, даже преди честичко можех да отроня и някоя друга сълза по повода, но така или иначе сега нали уж подобрих нещата чувствително, и все пак!!!/
след това един 7 минутен AMRAP за който не си дадох особен зор, защото както казах бях отишла да клякам
10 лицеви
10 хай пул с 12 кг
10 колене към лактиЗавърших с 3 планка по минута
и такааааХраната - яде ми се
Закуска - овесените с шоколад
Обяд - салата патладжан от Дон Домат - 7 резена домат, 7 резена пържен патладжан, сирене и медено-горчичен дресинг - пак си бях гладна
Затова - бая фъстъци и кокосови кубчета
Вечеря - пушено месо с филийка с масло
Половин доза протеин и сигурно още прихапвания, за които нямам спомен просто.Ще взема да прикача снимка на задницата ми, да се имам и тук.
Видяла си слънчице :-)
15.05.2017 г.
Загряване в 2 кръга:
30 високи колене
30 катерач
10 бърпи
15 суинг с 20 кг
Тяга 30 кг. -1-2-3-4-5-6-6 - ясно, че не се изсилвам с тягата, но! вчера най-накрая се снимах как я правя - ами правилно ми е решението, даже трябва да я спра. как да се научаааааа
Комплекс 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 тайм кеп 20 мин. - стигна ми времето
гоблет с 12 кг
ходещи напади с диск 10 кг над глава
коремни преси
Храната беше добре, според мен:
Totals кал.1,494 въгл.120 мазничко:61 протеин: 119
17.05.2017
Загрях в 2 кръга
Skill - обръщане с топка 10 кг. - отдавна не бях обръщала. Нещо по-късно вечерта изобщо не бях ок с кръста.
Комплекс AMRAP 3 min. от следното: 3-4-5-6-7-8-9-10 рунда от
бърпи
клек
коремна. В рамките на 3 те минути трябва да вместваш определените рундове, не успееш ли се връщаш стъпка назад. Аз се завъртях около 8те. Time cap 24 min като последните 3 ги давах яваш, че вече бях издъхнала.
След трена бях така спихната, чувствах непоносимост към кросфит - наситих му се сякаш - исках спешен фитнес. Но ми трябва треньор май.
Днес съм по-ок, но трябва да помисля....
20.05.2017
Табата 10 упражнения
високи колене
клек
бърпи
суинг
лицеви
гръбни
коремни
набиране на халки
напади
планк
След това се прибрах и целият ден беше много интензивен от към чистене - прозорци, пердета и т.н. Вечерта момчетата се прибраха и отидохме на Нощ на музеите - малък тур по центъра - обаче беше лудница, миналата година ми беше много симпатично - снощи не. И вече усетих умората, която ме застигна като влак.....
отложих първата седмична тренировка
тренировка 25.05.2017
загряване в 3 кръга
30 джак
10 лицеви
30 високи колене
30 катерач
5 негативни набирания /с ластик по 3 жалки опита/
скил - в поза супермен задържане 3 х 20 сек., и в обратното състояние същото
Комплекс ЕМОМ 15 мин + 3 RFT - time cap 22 min - 19 min
6 тяга 30 кг.
20 клек
15 лицеви
Корем 3 серии, признавам си, че ги съкратих - защо го правя - става ми адски досадно
50 коремни
100 ножички
По повод съкращението им на 2 серии направих 90 сек планк
Съботна тренировка
Загряване в 5 кръга
50 джак
50 пого скок
50 катерач
Комплекс ЕМОМ 24 мин.
10 бърпи
20 клек
10 колене към лакти
Корем - 3 пъти
30 руски
1 минута планк
В общи линии лежерна тренировчица. Така в седмицата останах само с 2, но здраве да е.
тренировка 29.05.2017
загряване в 3 кръга
30 джак
30 shoulder tap
20 squats
20 swings
10 push up
10 burpee
EMOM 10 min. X 5 front squats /7x20,3x25 kg/
AMRAP 10 min.
10 burpee
10 swing OH
10 lounges
корем - 3 кръга:
30 sit ups
10 KTE
10 frogs
Тренировка 30.05.2017
Загряване в 2 кръга
скок на място
20 клек
10 лицеви с повдигане на ръце
10 набиране на халки
10 суинга
ЕМОМ 25 мин
10 sit up & 10 back extensions
10 burpee & jumping jack
15 swing OH 12kg
15 goblet squat 12/8 kg
50 sec. plank
Измори ме, гоблета ми натегна кръста доста, до степен да не мога да направя корем, който беше зададен 50 КТЕ за време, направих 10, повисях, разтегнах и толкова.
Тренировка 01.06.2017
Загряване в 3 кръга:
30 високи колене
50 катерач
20 OHS
15 лицеви
10 супермен
5 набиране на халки
Skill - снач с пудовка 8 кг. - няколко пъти по 2 на ръка
AMRAP 8 min.
30 lounges OH 10kg
30 push ups
3 RFT в началото на всяка минута 1 бърпи
15 goblet squats 8 kg
15 SDHP 12 kg
15 swing 12 kg
корем - 150 коремни за време - направих 100-110 - причината мързел
Като цяло не си давах зор да броя кръгове и да се състезавам с времето, защото още на загряването усетих, че кръстът не е стабилен и реших, че няма нужда от изстъпления - то и няма как да реша друго де - болката си е болка и не винаги успявам да я игнорирам.