Има ли дИбели лели?

Прескочи до:

10.03.17
09:16

казано от БПН на 09.03.17, 21:27:

2)раменна преса 1х30; 1х30; 1х30 (ядосах се - 4х25); 2х30; 1х30 (пак наказателни 4х25) - мисля, че е време да си сменя името на дневника, повече ще ми ходи “осмянка в станата на железата” :D Ама сериозно, много се ядосах! След тия наказателните, правех тегели из залата, ‘щото не мога да трая да не мога нещо. Пак се ядосах като се сетих..

Това не е нормално. Това е просто тренировка - спорадична физическа активност, която да компенсира застоялия начин на живот и да подсигури активно тегло и балансирана хормонална система. Нищо повече. Само си вредиш както с подобни мисли, така и с “наказателни действия”. Особено единици с  тежести.

10.03.17
09:46

Физическата активност ме разтоварва психически. Освен, че в момента имам болезнена нужда да усещам, че съм под контрол, че умът ми дава тон на случващото се. Лонг стори шорт, не ми е ОК да кажа “ми не мога нещо си”. Не съм го правила досега, не е моментът да започвам. Особено в случая, с неща, които вече съм успявала да направя.
Ти си първата, която забеляза в дневника ми, че се жаля твърде много като тренирам сама

10.03.17
10:27

казано от БПН на 10.03.17, 09:46:

Физическата активност ме разтоварва психически. Освен, че в момента имам болезнена нужда да усещам, че съм под контрол, че умът ми дава тон на случващото се. Лонг стори шорт, не ми е ОК да кажа “ми не мога нещо си”. Не съм го правила досега, не е моментът да започвам. Особено в случая, с неща, които вече съм успявала да направя.

Е, и? Не можеш да правиш милиони неща и никога няма да ги можеш- това е реалността. Тя е верига от причинно-следствени връзки, огромната част от които не зависят от теб.  Не съществува нищо, което да може  контролираш изцяло и самостоятелно. Дори собственото ти тяло ,че  дори мислите ти. Мисълта за илюзорен контрол не дава тон за нищо, освен за депресивни настроения.

Това , че не можеш да правиш раменна преса с 30 или 40 кг не те прави по-лош човек или по-непълноценна личност.

Ти си първата, която забеляза в дневника ми, че се жаля твърде много като тренирам сама

Да, използваше съвсем леки тежести и безполезни упражнения, които не отговаряха на целите и възможностите ти.
Но защо реши да минеш в другата крайност-  да се самонаказваш и пренапрягаш?
Между 2 точки има безкрайно множество от други точки.

10.03.17
11:24

Не съм съгласна напълно, но даде храна за размисъл.

Някой ще ходи ли на Джап трак дей утре, че си търся компания?

10.03.17
11:32

казано от БПН на 10.03.17, 11:24:

Някой ще ходи ли на Джап трак дей утре, че си търся компания?

Какво е това и къде е? Аз се бях записал за някакво събитие утре с бягане на Гребната, но не помня как се казваше.

10.03.17
11:39

Писта Дракон. Ще се дърпат самоделни яМпонки :D

Мнението беше редактирано от БПН на 10.03.17 11:41.

10.03.17
11:44

Ооо, ужас :)

10.03.17
14:55

06:00 протеин; 200гр кисело мляко; 40гр оризовки
13:00 136гр варен пилешки дроб
14:30 150гр рикота; протеин; 50гр ябълка
предстои: пица с лимецов блат; вероятно и няк’во уискинценце след това

Почивен, зареждащ ден.

Мисля, че последната седмица съм спазвала нещо, близко до НВД. Не е чак толкова гладно, ама е малко трудоемко, защото трудно намирам зеленаж в близките магазини все още (а не съм фен на краставиците). Напоследък гладът и апетитът ми се разминават. Днешната цел е да не се броят калории и да се хапне шитаво, колкото да мине мерака.
Днеска беше няк’ъв хормонален ден пак. Времето ме потискаше сутринта. Изместих си пътуването няколко дни напред, защото ще стана зла, ако в това време прекарам уикенд, затворена вкъщи. Което значи повече време с другарчето. Издавам този отчет, отчитам после и работата набързо и нека забавата започне!

10.03.17
22:26

казано от БПН на 10.03.17, 11:39:

Писта Дракон. Ще се дърпат самоделни яМпонки :D

Ясно, ще бягат от ръждата :D

11.03.17
09:12

Лошо ми е. Али Раза, дай ми аспирина!
Ако си алкохолно леке (така наричахме едно време съучениците си, които не носят на алкохол), не бива да смесваш алкохол. А си въобразявах, че като се оводня добре, ще компенсирам смесването на алкохола.
Сънувах ужасно ярък кошмар. Събудих се неадекватна и се разстроих много. Лошото е, че сутринта се събудих от това, че всъщност се беше сбъднал. Слава Богу, не точно както го бях сънувала.
Станах, разпсувах се и всички се върнаха обратно по леглата, а аз си страдам... А снощи и си попушнах малко и с’а имам чувството,че бронхите ми са пълни с катран.

Одеве се опитах все пак да си преброя калориите за вчера , но понеже моята пица я няма в мфп, а и ядох няк’ъв супер ъндъргаунд протеинов бар (опаковката е само станиол, няма ник’ва брандировка, малко мяса на забранено вещество няк’во), та задавах няк’ви бомбастични двойни и тройни грамажи на най-близките, налични в базата храни. Така де, освен че съм си надънила В яко, според мфп дори не съм успяла да си изям калориите за деня. :D Болен мозък!

Тря’а да търча по задачи, а така ме мързи...

#междувременновPZ

11.03.17
09:51

Без оводняване щеше да е още по- кошмарно. :)

11.03.17
18:30

07:30 40гр оризовки, 200гр кисело мляко, протеин, кафе с мляко
12:30 100гр авокадо, 30гр сусамов тахан, 150гр риба тон
Предстои: зелена салата, 4 яйца, 200гр извара, чаша вино

1549ккал, в66, м73, п153

Тренировка, зала Херкулес
Клек 16х55, 7х60, 7х70 стойката ми беше много ниска и ме дестабилизираше 7-то на 70 беше яко грозно
Тяга 5х70,  5х70, 5х75, 3х85, пак ми се накъса първата серия...
Планк 55х25кг, още 4-5 подхода за по 20-30сек
Сс
Сгъване 2х10х15
Разгъване2х10х20

Понеже другарят ми се бави доста, правих някви опити за набирания, т.е. Квичах по лостовете
Накрая имам 1х90 и 1х95,крайно гърбави, ама нито искам, нито мога да кача клипове в момента.
Ще я оправя. Са ще се оставя да ме масажнат, да съм свежа за утрешната тренировка.

Мнението беше редактирано от БПН на 11.03.17 18:31.

11.03.17
19:16

Ти си била на 5мин от вкъщи :) И аз тренирам там понякога ;) Заличката е мн симпатична олдскуул. Ако решиш, в района съм :D

12.03.17
12:22

Асистирани набирания, тесен подхват 4х4
Раменна преса 5х25, 4х 25, 3х 30 с помощ, 0х35, 0х30
Хоризонтален скрипец 2х4х40, 2х4х39
Лег 11х30,5х35, 3х40 с помощ
Упражненията с ластиците 2х2х2кг
Сгъване с щанга за бицепс 2х7х2
Разгъване трицепс 2х7х15

Лигня:повдигане на крака от вис 3х15

12.03.17
17:54

09:00 40гр оризовки, 200гр кисело мляко, протеин, кафе с мляко (Боже, аутокоректа ми подсказва менюто вече)
11:00 тренировка
12:00 протеин
13:00 оризовка с извара
17:00консерва спанак с извара
Предстои 4 яйца с извара, салата със зехтин
Тотал 1489, в89 (изтървах ги! ), м55, п158

Прилично се справям с храната като за човек, който не си е вкъщи. Надявам се и идните дни да е така. Супер ми се отразява тва че съм далеч от вкъщи. Вече ми е свит стомаха за утре (колежката пак нещо създава смут и излишно напрежение). Да се похваля, че следобед имах мноооого приятна среща с много лъчезарна личност. Пък! :)
Леко се дразня от това, че близък иска да си мерим... Щангите. И понеже съм спокойна и уверена в режима си най-общо казано, ме пита “невинно” не се ли притеснявам да се храня така щедро (повече от него).... Апф!
Голямо лайно съм, хич не мога да трая да нямам време насаме със себе си.

Купих си от шоколада със стевия. Да имам.... :D

12.03.17
18:05

казано от БПН на 12.03.17, 17:54:

09:00
Купих си от шоколада със стевия. Да имам.... :D

(devil)

За мен беше удоволствие (blush)

Т. Тодорова

12.03.17
18:07

Аз съм готова да позная коя е била личността! (inlove) (a може и да бъркам)

Иначе да, храната ти е доста прилична. Аз, когато не съм вкъщи, изпитвам големи затруднения. Накрая се предавам и си представям, че квото се изяде в София (примерно), си остава в София. Уви. :D

едит:
ехееее, не съм се объркала изобщо, звездите ми го проговориха :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.03.17 18:09.

12.03.17
20:53

При мен проблемът като съм извън нас е, че седя гладна, ако няма подходящо. А не съм готова за на Димо дефицитите. :D

13.03.17
08:51

Добро утро!

Няма да кажа колко крива (и гладна) се събудих. Важното е, че вече с чаша кафе в ръка нещата станаха даже приятни. След малко отивам да ми обясняват как цяла година нищичко не съм свършила и съм работила за да си запълня времето. Ама нали ще си видя колегите... <3

Спорен ден и успешна седмица!

13.03.17
19:37

08:30 40гр оризовки, 200гр кисело мляко, протеин, прясно мляко, два реда шоколад стевия
14:00 350гр извара Маджаров, протеин
19:00 зелена салата с яйце, 250гр печено пилешко филе, 30гр гъби
Тотал 1410, в70, м51,  п180гр

Тренировка няма днес

Приятно изненадана съм. Резултатите ми са меко казано обнадеждаващи. Похвалиха ме даже. Но съм скапана от толко’ приказки.
Нямам търпение да става утре, да клекна малко... Мерак ми е

14.03.17
19:38

07:30 35гр оризовки, 250 гр кисело мляко, протеин, кафе с мляко, ред натурален шоколад
14:30 350гр извара Маджаров
17:30 тренировка

Клек 4х4х65 - много неудобна стойка, не можех да се наглася добре, нямах сила, плитко беше и в третата серия за малко да падна с все лоста
Тяга 4х4х80 тука ми дойде пауъра, стабилно беше, доволна съм, че има огледала и докарвам хубава позиция, до последната серия, докато вече краката ми не се умориха, нямаше кръст никъде. Последните две си бяха съвсем на място последни. Ако имаше повече, щяха да са гърбави
Планк 60х20, 2х35х20кг
Хип тръст - сгъване - разгъване
40кг на хип тръста ми бяха леки. Ако не задържах 4-5 сек горе, нямаше да е смислено да го правя, ама пък така ми се запали гъза. Другите с по 20кг

Пак ми се бави другаря. Като за последно се лигавих на лег пресата (обичам вертикалната). 4х10х60
Ппвдигане на краката от вис 4х15
Набирания(подскачах да се засиля, довдигах се с ръцете, колкото да клъвна над лоста и се пусках максимално бавно надолу)
Планк 2х60 без тежест

Тва с лег пресата беше грешка, но утре ще си страдам тва, че съм тъпа. Колената ме стегнаха вече, ще взема да си купя няква мазилка.
18:30 протеин
Престои 4 яйца, кутия извара, салата
Тотал 1465 ккал, в60 м68, п 158

Утре ще ни събират да обобщаваме и планираме на 4 очи, което е тъпо, защото ни викат всички едновременно, пък иначе индивидуални срещи се водят. Се та’а брат. Днес беше мноооого интересно, имахме лекция психолигия на маркетинга. Сухо е, ама на лекция по-бива, отколкото да се чете.

Май съм си загубила лабудото (либидо бел. Ред). Мъчи се да ми изникне (само на определена светлина, разбира се) контур на два реда плочки. Днес се теглих - 71,4. Помолих жената от фитнеса да ми завие кантарчето за вкъщи. Мисля, че една идея повече храна трабва да приемам (за сметка на мазнини), ама изпитвам панически ужас, че веднага ще залепя на гз.

казано от БПН на 14.03.17, 19:38:

Пак ми се бави другаря. Като за последно се лигавих на лег пресата (обичам вертикалната). 4х10х60

Още една лиготийка. И моето фитнес другарче e същата работа, уж тръгваме да разтягаме и хоп - лепне се на лег пресата :D

14.03.17
19:57

казано от Габриела Петрова на 14.03.17, 19:47:

Още една лиготийка. И моето фитнес другарче e същата работа, уж тръгваме да разтягаме и хоп - лепне се на лег пресата :D

Да те хванат да преписваш...
#дейба :D

14.03.17
21:13

Хип тръст - сгъване - разгъване
40кг на хип тръста ми бяха леки. Ако не задържах 4-5 сек горе, нямаше да е смислено да го правя, ама пък така ми се запали гъза.

Пари, пари.. и на другия ден едва се ходи :D
А за тягата браво ! (muscle)

15.03.17
19:20

Благодаря за включването. Похвала от някого, на когото искаш да подражаваш, действа супер мотивиращо. : )

06:50 ~30гр (4бр) оризвоки; протеин; кисело мляко, кафе с мляко
много кафе; ред кафяв шоколад
12:00 ред шоколад стевия
12:30 тренировка - не знам вчера к’во съм правила, ама днеска си имах мускулна на гърба (плюс, че ме боли врата от неудобна възглавница); и влезнах в залата с мускулна на гърдите  (wtf?!?!!?)

сс
набирания с противотежест 3 и 1/2х-8кг;  4х4х-10кг - хубави, стегнати, с форма. На предела , но не грозни
раменна преса 2х2х30кг; 3х30кг; 0х30; 4х25 някои с чийт, някои без. Реших, че няма да се ядосвам, а ще натискам докато стане

сс
силово гребане 20х14 (обърках дъмбела!); 15х20; 10х22; 5х30 последните 3 от последната серия бяха малко грозни, ама ми е тежичко, а и дъмбела е мега гигант и ми е сложно с него
лег 4х4х35кг стабилни и като за сам човек почти пределни
шолдър шокъра 10кг; другите две с гирите от 3кг (изхвърлих се, честно казано, още съм за 2-ките)
скотово сгъване 2х7х20кг не се нат’варих както исках, вероято не го правя както трябва; при повече тежест, нямаше да мога да шавна
скълкръшър 2х7х12кг

протеин веднага след тренировка
18:00 50гр ябълка нещо нерва ме хвана;  две чаши вино (и почти съм събрала погледа вече)
вечерята предстои и ще е гигантска
400гр пилешко филе, печено; 250гр суров спанак; 2 с.л. зехтин, балсамико
тотал 1479ккал; в64гр; М63гр; П180гр

Днеска тъкмо видях, че с другите са няк’ви сериозни, дълги индивидуални разговори и мислено потрих ръце, че най-накрая ще получа фийдбека, който исках. И критика най-вече! Вместо това - “нямам какво да ти кажа, освен благодаря за добре свършената работа. вземи си бонуса и твай от нас”. Изговорихме някакви неща, които ме притесняваха за момента, ама набързо и само най-належащите. Оф... Нищо, от утре пак в пътя и тва ша’и.

С много смесени чувства съм относно престоя ми при симпатичния младеж. Доволна съм, че съм се научила на послушание. Нямаше излишни неща.
Но трябва да се поглезя през уикенда, ако успея да се видя с поддръжката в петък.

Прекалих с виното май. Време е да хапна. 
Реших да ви пусна една гърбава тяга. И малко снимки. Страдайти! :D
Пък аз май тря’а да почерпя някого, защото ми даде ключа за бараката. Започвам да се чувствам ОК. Ако някак съумея да задържа формата, ще бъде идеалноооо!

16.03.17
18:59

05:10 протеин с кисело мляко, оризовки, кафе с мляко
Две кафета с мляко
13:50 112гр пилешко филе
17:30 400гр извара била с протеин, 120гр гъби със 124гр пилешко филе
Тотал 1485ккал в74 м51 п187
Тренировка - утре

Дразня се, че основното ми ядене е вечер, ама през деня просто няма кога. А ако не изям света вечер, ще остана с под 1000ккал за деня,което намирам за абсурдно.Вероятно подборът на храни може да е по-смислен, но изпитвам панически страх от промяна, а и стомахът ми снощи протестира до днес късно следобед на снощното ядене. Пък и нямам много варианти за лавиране, ако искам да запазя нвд.

Искам, да не остана по-назад, крадейки идеи от чужди дневници, а и за да си освободя големия фризер, да прекарам едни кости на бульон. Колагени дъра-бъра...
Ще ги сваря. Ще го замразя за да махна мазнината.
После направо така, дибисюс, не е ли покъртително отвратително на вкус или се меси с нещо друго?

16.03.17
19:52

казано от БПН на 16.03.17, 18:59:

...да прекарам едни кости на бульон. Колагени дъра-бъра...
Ще ги сваря. Ще го замразя за да махна мазнината.
После направо така, дибисюс, не е ли покъртително отвратително на вкус или се меси с нещо друго?

“да прекарам едни кости на бульон” го разбирам като “ще ги сваря на бульон”.

Можеш да си направиш супа със зеленчуци, каквито и да са костите. Тъкмо ще вкараш малко повече зеленчук. На мен и “дибидюс” са ми вкусни.

Може да не замразяваш бульона/супата, а само да го оставиш в хладилник, след като изстине. Мазнината пак ще изплува отгоре.

Мнението беше редактирано от Елена на 16.03.17 19:53.

16.03.17
20:13

Тялото си променя много красиво! Напредваш много добре. Ръцете и раменете ти са чудесни, в талията си се свила много- може би разликата там е най- сериозна.
Тягата ти не е чак толкова грозна. Просто не прави такива максимални вдигания по често от веднъж на няколко месеца. Виждам че пънеш макс по 2 пъти на седмица- защо? За теб и целите ти и състоянието на ставите ти просто не виждам смисъл от единици и двойки с максимална тежест.
Ще снимаш ли това прословуто гребане? 30 кг на ръка ми е трудно да си го представя.

(май си се снимала в студена съблекалня :) ;) )

16.03.17
21:08

Благодаря за хубавите думи! :)
Не дърпам макс. Но донякъде е истина, че си търся лимита. Уча се да усещам кое е пределно и съответно да спра преди него. Отделно, че се свиква със самата техника, конкретно с тягата. В случая се надупих за 95,защото ми беше скучно.
Не мога да спра да искам още. Поддавам се на странично влияние, а в случая се поддадох на провокация,на мен малко ми трябва. При други обстоятелства надали ще ме интересува.

. За гребането - няма ядове, само да не забравя докато стане време. :)

Пък аз винаги съм си накокържена.

17.03.17
21:24

06:30 100гр кисело мляко, протеин, 40 гр оризовки; кафе с мляко
много кафета с мляко от вендинг машини
13:00 точно преди да ме хване умирачката от глад на Пампорово, прекарах едни 350гр извара на Маджаров (май не беше много в час) в движение (добре, че не умрях на някой завой в тоя сняг!)
16:10 тренировка

клек 18х55; 10х60; 7х70 (на 16-тото в първата серия ми изщрака коляното; после блокираше и го чувствах странно; още е тъй, ама ще мине)
тяга  10х70; 7х75; 4х85; 3х85 накъсват ми се повторенията заради хвата. Не мога да направя 10 слети и проблемът не е в тежестта. Мисля да започна да пускам лоста след всяко повоторение и да се донагласям, защото иначе не ми се получава. Със 70 ми е ОК да карам само с пръстите, ама на повече не става така и губя от натоварването за гз, заради халтавите ръце, несериозно е.
планк 60х20кг; 45х20 един ентусиаст, който много държеше да ме пази на клека, защото залитнах на 6-тото със 70кг, държеше да ми седи над главата докато клечах планка и ме изнервИ максимално. Оказа се, че на недалечната лежанка пък, е негов познат и през цялото време ме коментираха к’во правя. Единия се отказал да прави тяга заради мен, другия обясняваше колко съм здрава и просто ме хвана срам да си доизквича втория планк до минута и се дадох без бой, общо взето.
2хсс
сгъване 12х18
разгъване 12х18
~18:00 по 1 с.л. крема сирене; няк’во отлежало сирене и 2-3 с.л. брънза (сирене, кашкавал и извара). Мда, минах покрай фирмения магазин на Родопея и... стана тя, каквато стана; 200гр спанак с 1/2 с.л. зехтин и балсамико
20:30 5 белтъка; 100гр телешка кайма
тотала ~ 1395 в68; м66; п139 (всичко е смятано на око; на самите опаковки има само калории, но не и макроси)

Изобщо нямам сила. Излишно емоционална съм. Днеска три пъти се разциврях в работно време. Една от колежките ми е в предизвестие, а ми е любимка. Плюс, че ме замисля за мои неща...
Вие ми се свят, краката ми изтръпват постоянно. С оглед на това, че ме тресе, залагам на настинка. Освен това от седмица не съм си спала в леглото и съвсем след малко ще поправя тази грешка.
Направих си клип. Гребането ми (май) не  е каквото трябва да е. Да покажа и гигантът. :D Как да го оправим т’ва нещо, като нямам дъмбели в интервала между 22 и този?
И една снимка от най-щастливото ми лято, когато... все тая. <333

18.03.17
12:45

Хм, аз това не бих го нарекла гребане. Може и да има някакъв смисъл, но на мен ми прилича на гръбнакоубийство. Защо не правиш нормално гребане , като движиш само раменната става и не мърдаш торса въобще?

18.03.17
12:59

Защото не съм силна в мисълта, а в правенето. Ако, обаче, не правя каквото трябва да е, ще се радвам някой да ме коригира.
Това го усещам повече в ръцете, отколкото другия модел.

18.03.17
14:19

07:30 150гр кисело мляко, 40гр оризовки, протеин, кафе с мляко
10:30 тренировка

сс
набиране с противотежест, тесен подхват 4х4х-10
раменна преса 8х25; 3х30; 2х35; 0х35, 0х30,  6х25

хоризонтален скрипец 4х4х40кг
лег 13х30; 8х35; 3х40 с помощ

сс
сгъване със завъртане 2х6х10
разгъване на скрипец 2х7х15

11:00 протеин
14:00 зелена салата с балсамико; модифициран хумус (63гр авокадо, 20гр тахан, балсамико - така ще успея да го прекарам тоя тахан за още няколко пъти, а заради тая рецепта, подшушната ми от Саня, между другото, може и да почна да си купувам редовно тахан)
още кафета
за вечеря: 100гр телешка кайма, белтъци и спанак, протьоин и мляко
тотал 1492 в65; м72; п141гр

Сутринта нямах никаква сила, затова и на тренировката не си дадох зор, колкото обикновено. Оставих се на усещанията, защото ми се виеше свят и не ми се напъваше излишно. Утре ня’а да правя абсолютно нищичко и ще се начийтя едно хубаво, че тая постна, гладна седмица ми видя сметката. По път за вкъщи се сетих, че съм си изяла две упражнения в залата, та си ги донаправих вкъщи. Поглезих се малко, козметички а у и с’а си красивея. В т’ва слънчице тря’а да се измисли няк’во ходене до Острова. Ама и утре да остане, не е фатално. Порства ми се. И ми се ще да си покарам Голфиета, че съм се затъжила за нея.

Мнението беше редактирано от БПН на 18.03.17 18:57.

19.03.17
18:34

Почивен, зреждащ.

прясно мляко 200мл, 160гр ябълка, 100гр крема сирене; 35гр оризовки
2х протеин; 250гр кварк; 100гр горски плодове
100гр сирене;
250гр кварк; протеин; 200гр горски плодове
едно малко парченценце леберкез; 1с.л. крема сирене; 2-3 с.л. брънза, зелка айсберг
тотал ~ 1883ккал; в107; м59; П161

Сметките пак са една идея на око, защото някои неща не теглих, но се опитвам да се застраховам с по-голям грамаж, отколкото мисля, че съм изяла. Оказва се, че на кака мазно и се яде, а не въглехидрати. И за първи път си разписвам храната без часове, което изобщо не е случайно. Просто започнах деня с над 900ккал.
Съвсем обяснимо е защо сега ми е толкова тежко, нали....
И с’а дъня няк’во кафе с надеждата да слегне по-бързичко, знам ли.
След обилната закуска имах няк’ви пориви на гузна съвест и непреодолимо желание да се забия във фитнеса, но се справих с тях. С компания, разбира се.
Станах атракция в едно заведение, защото в рамките на няма час и половина седнах на едно и също място с двама различни компаньони. Не знам дали е нужно да казвам колко им беше интересно на околните.
Един от близките ми приятели започва да ходи на фитнес. Друг негов приятел започна преди година (след като си докара прединфарктно състояние с пиене и наркотици) и сега щял да го вкарва във форма. Любопитна съм много. Като знам колко обича джънка и алкохола, ще бъде цяло чудо да се реши на промяна. Малко кофти ми се вижда нагласата “диетата няма значение, ако тренираш здраво”, ама той все още е във фазата, в която дори само намалянето на алкохола, му смъква кила, така че за  момента всичко ще е добре дошло.

Налага се да започна от следващия месец да пазарувам седмица за седмица. Т’ва ще е много сложно, имам предвид като менажиране на финансите. Одеве отидох да си купя зеления в Лидл и оставих 30лв за едно няма нищо. Не искам всяка седмица да ми се случва това. Мисля, че трябва да измисля начин да пазарувам онлайн или с много стриктен списък и за време, за да не мога да купувам храна импулсивно. Реално нямам толкова проблем със самата храна, а повече ме бърка т’ва, че я развалям ако прекаля количествено, както и че понякога се нахвърлям на неща, които не съм пробвала. Ако не успея да пазарувам за време, може да се окаже нелоша идея да си планирам всички хранения (всяко меню за всеки ден) и да пазарувам по-планирано и стриктно от към грамажи.

Дет’ са вика: sticks and stones may break my bones…
па’ ако не, аз ще се довърша сама. :D

19.03.17
18:56

Пльосвам и малко мерки. През последните две седмици имам разлики в следните измерения:
талия -2см
бедра -2см
прасец 1-см
мишница -2см
предмишница -0.5см (може и от измерването да е)

За сравнение, за предходния двуседмичен период, съм свалила само по 1см от мишница, бедро и раменен пояс. Талията не е мърдала в предходния период, гз упорито си пази габарита. Разликата в дневния прием на калории за двата периода е около 100 ккал, намалени основно за сметка на въглехидратите основно. Отчитам, че през последната седмица нямах нормалната си двигателна активност (не ходех на работа, а седях седнала по цял ден) и въпреки това имам чувството, че се възстановявах по-бавно от преди. Ако изключим вчерашното ми неразположение, не отчитам сериозни разлики в тренировките, но то вече е видно за всички, че дори и само от инат не бих позволила нещо да ми повлияе съществено тренировките.
Тази седмица ще се опитам да се навъртам пак около 1500ккал, да се убедя окончателно дали мога да поддържам нормалната си активност така. Ако не, ще върна на 1600. Това ми се вижда най-логично. Нямам бърза работа, не ми е цел да свалям бързо, а трайно. Ако някой смята нещо различно по темата, ще се радвам да го чуя.

19.03.17
19:13

А колко искаш да свалиш?Към какви мерки се стремиш, ако има такива?
Според мен- по снимки- сега изглеждаш много добре, не бих казала, че имаш за сваляне, освен 1-2 кг от пояса, може би. По-скоро с времето и тренировките, тялото ще се рекомпозира- повече мускули и така.
==========
Пак да си кажа- не се мъчи с единици-още по-зле - неуспешни единици- на никое упражнение- няма никакъв практически смисъл, освен риск да се травмираш.

19.03.17
19:26

Ами да, особено след последната промяна в тренировките и разликите, които реализирах след това, вече не мога толкова еднозначно, както преди, да кажа, че искам еди-какво-си. Започнах с идеята за едни 66кг, които бях достигнала с много глад преди време. Ама тогава нямах мускулатурата, която имам в момента и смея да кажа, че сега с 5-те си кг повече изглеждам доста по-добре от тогава.
Сега на дневен ред ще е да се изчистят долната част на корема и вътрешната част на бедрата. Просто това са местата, на които видимо си виси лой, която трябва да напусне кораба. С останалото мога да се науча да живея някак. Та... когато това стане, ще трябва да помисля как да задържа трайно резултата, но това - като му дойде времето.

За единиците мислех, че съм била ясна. Не са практика и не планирам да станат.
На раменната понякога става така, но това наистина е упражнение, на което никога не знам предварително какво ще направя, преди да го помъча.

И благодаря за бързата реакция, както обикновено. :)

20.03.17
22:11

Снощи ме хвана няк’ва лакомия. За която нямаше никаква конкретна причина, просто свинщина в натурален вид. Докато за н-ти път тропах в хладилника, мамам се появи, много мило ми взе черпака с който набирах скорост в няк’ва тенджерка и ми каза много нежно, че няма да успея да си изям чувствата/нервите. (преди казваха, че никога няма да ги изпия и на.... е к’во да ги правя? :D ) Мисълта ми беше, че съм минала 2К вчера, не е к’вото съм го писала баш.

06:30 40гр оризовки; 150гр кисело мляко; протеин; прясно мляко
12;45 100гр телешко
14:00 тренировка

клек 4х4х65 Старах се, понеже сефте не тежеше прекалено на гърба, да клякам мноооого бавно, да се контролира всяка фаза от движението, но на изправяне леко губех равновесие. Де факто, ако ги правех с обичайната скорост, спокойно бих казала, че ми е леко.  Пък момчето от фитнеса ме видя когато залитнах малко и каза да ползвам колан, защото съм си т’варела кръста?!?!
тяга 4х4х80 много елегантно и контролирано. Почти без насилие за коленете. Кръстът си беше неутрален през цялото време. Чак кеф ми стана. Почивките ги изядох до под минута, просто ‘щото нямаше от к;во толко’ да почивам.
планк 2х70х20кг

хип тръст-сгъване-разгъванех2 - 40-20-20
сс
повдигане на краката от вис 3х10 във вариации
хипертекстензии 3х10х5кг
протеин след тренировка
200гр извара
4 яйца, 5гр масло, 200гр спанак, зелена салата; 1 с.л. зехтин
тотал 1485ккал; в53; м63, п157гр

Пролича си кой е папкал здраво вчера. Нещо не ми се вЕрва просто да съм заякнала. :D
Коленете ми са в трагично състояние. Цял ден изпитвам дискомфорт стоейки и ходих малко дървено. Възпалени са определено и причината е в насилието, което си причинявам с лоста. Зат’ва си се изкефих толкова, че днеска се запазих от това. И затова ги наебах на машините, да няма празно. Утре вече наистина ще им купя нещо. И магнезий тря’а си взема и се чудя дали освен глюкозамина, който вече пия, да не взема и още нещо. Макар че водещото е да ликвидирам проблема с тягата. Ако се премахне чисто механичното дразнене, нещата би трябвало да са в пъти по-добре. А, днес започнах да се разтягам по малко след тренировка.

Днеска цял ден ме хапа кучето. За първи път, откакто не пуша, си взех почивка на работа. И 10 мин пропилях безцелно, точейки лиги в един дневник тука. :D
Днес мисля, че се справих доста добре. Искам да кажа, жените трябва да сме актриси и аз се радвам, че успявам да си развивам уменията. Освен това много по-рядко изпадам в ситуации, в които блокирам от притеснение. Научавам се да мисля малко по-бързо/ефективно. Т’ва е супер!

Еба си случая. Кани ме един мъж в офиса си. Влизам, при което той затваря вратата и бие ключа отвътре. Скандал! Единственото, което си помислих, беше че ако се наложи да го шамаросам, ще ми се провали сделката. :D Ситуацията всъщност беше супер невинна и той се държа супер професионално.

21.03.17
18:39

05:30 38гр оризовки, 150гр кисело мляко, протеин, кафе с мляко
12:45 100гр телешко
15:00 тренировка - не се състоя
16:00 250гр кварк с протеин
18:20 консерва риба тон, маруля, 1 с л зехтин, балсамико, 40гр кашкавал
Тотал 1272ккал, в 62,м40,п162

След днес вече мога да издам книгата “боли ме да съм тъп или защо хипохондриците не бива да ги допускат до медицинско образование”. :D

Шегата настрана. Днес е принудително почивен ден. Прилоша ми в залата. Трябва да се науча да не се наказвам за това, че не се чувствам добре. Обаче толкова много ме е страх да не стана лигла и да загубя дисциплина. Лепнала съм вирус. Ревматичното на гърба ме подкара, изпитвам ужасна слабост освен мускулните болки, но понеже нямам хрема, не разпознах високата температура.

Мисля, че няма да е фатално, ако изчакам няколко дни, да се възстановя, преди да се върна към тренировките.

21.03.17
18:45

здравей. От коя верига си купуваш кварка и на каква цена?

Няколко дни почивка няма да те спънат, а напротив - могат да ти помогнат на представянето ти в бъдеще.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1