Движение:
- йога, час - пози от стоеж, силови стойки и спускане до Дандасана
- плаж на стадиона + още стойки и Падмасана в стойки на ръце
Днес силата беше с мен. 🙂
Храна и добавки:
- вит. Ц
- шейк от варено кафе*, кокосово масло*, рейши*,мака*,мед
- Яму*
- ферментиран сок от цвекло*, доста ми разбърка корема - за пръв път ми се случва откакто го пия
- черита; басмати* с кокос*, подправки*,кокосово масло*; малко сладолед Олд тайм, половин линдт, хапка халва
Мнението беше редактирано от Margi на 04.05.17 21:32.
Движение:
- йога, малко над час - пози от стоеж и стойки на ръце различни варианти
Храна и добавки:
- вит. Ц
- крилово масло
- шейк от какао*, кокосово масло*, шилажит*, ашваганда*, мед
- шейк от какао*, конопено мляко*, мед
- шейк от елби спорт* и кокосова вода*
- половин джинджифилова “бира”
- малко таратор*; чапати* с масло*, тамариндова паста и магданоз; 30-тина гр. кашкавал*, лъжичка джинджифилов конфитюр, кодрит кадир (торта от крем карамел)
Мнението беше редактирано от Margi на 05.05.17 19:14.
Движение:
- пранаяма и асани с Олга, 5 часа
Храна и добавки:
- топла вода с морска сол
- топла вода с мед*
- кафе с лимонова трева* и мед*
- половин кисело мляко*, почти цял шоколад
- таратор*; 4 чапати*; от вчерашната крем карамелова торта, спомних си че ужасно се подувам от крем карамела 😕
Мнението беше редактирано от Margi на 06.05.17 20:19.
Движение:
- пранаяма и асани с Олга, 5 часа, след това бях все едно влак е минал отгоре ми, правихме извивки назад и квадратусите ми напълно отказаха накрая. В курса ми има двама юмейхисти, които си правиха разни експерименти и заклпчиха че псоасите ми работят прекрасно, но квадратусите са двустранно хипотонични, което означавало че причината не е мускулна, а някъде по-навътре, обаче това било предмет на следващия им модул в обучението, така че до тогава не могат да ми помогнат 😂
Храна и добавки:
- топла вода с мед*
- кафе с мед*
- таратор*; чапати* с масло, кашкавал о тамаринд; кремче някакво и няколко шоколадови бАМбона
ПП: Варненското летище е въвело някакви страшни мерки за сигурност за двата полета, излитащи тази вечер от там. 🙂 Сканираха ми ръцете за неща, гледаха ми на три места личната карта, отделно от скенера за багажа, а на влизане, ни питаха за кой полет сме. Очаквах всеки момент Хорейшио да излезе отнякъде. 🙂 Нито на Истанбул, нито на Доха, Сингапур или Дар ес Салаам са ме ръчкали толкова, а пък са ключови разпределителни летища...еххх...лети ми се надалеч...
Мнението беше редактирано от Margi на 07.05.17 21:08.
07.05.17
23:50
казано от Margi на 07.05.17, 20:04:
ПП: Варненското летище е въвело някакви страшни мерки за сигурност за двата полета, излитащи тази вечер от там. Сканираха ми ръцете за неща, гледаха ми на три места личната карта, отделно от скенера за багажа, а на влизане, ни питаха за кой полет сме. Очаквах всеки момент Хорейшио да излезе отнякъде. Нито на Истанбул, нито на Доха, Сингапур или Дар ес Салаам са ме ръчкали толкова, а пък са ключови разпределителни летища...еххх...лети ми се надалеч...
Нашите наистина се напъват и изживяват като велики на проверката, но летищата, които даваш за пример не са някакъв еталон за сигурност. Често в арабския свят и Африка проверките са по-занижени, а на летищата с полети за Израел е обратното, и ако не си евреин обикновено има допълнително събеседване да те препитат 🙂 На големите летища в САЩ например, с новите скенери се минава без да сваляш яке, колан, монети и ключове. По белия свят не се и събуваш, защото ако има съмнения ползват скенери, на които се стъпва. Също на някой летища пускат водата през скенер и не те задължават да я изхвърляш. Все пак в София на Т2, проверяващите са най-сдухани 🙂
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 08.05.17 00:22.
Нямам наблюдение, но едва ли проверките, разпитите, скенерите и опипването по летищата са спряли тероризма. Дадох летищата за сравнение откъм брой излитащи полети, и предвид ключовото им значение за движението на съответния континент....и по-скоро като шега, отколкото като тема за размисъл. 🙂
Движение:
- Суря намаскар, стойки на ръце, Пинча маюрасана, общо 25 минути...нямах сили за повече и реших да не се мъча. Цял ден ми се яде и спи.
Храна и добавки:
- крилово масло
- шейк от какао*, мака*, чай от пау д’арко*, канела*, мед*, кокосово масло*
- шейк от конопено мляко*, какао*, астрагал*, мед*
- кисело мляко* с флейкс от киноа*, пчелен прашец*, чиа*, кокосова захар*
- няколко черита; 5-6 чапати* с авокадо, босилеково песто; халва, малко козунак
- йо гард* (вече напълно са развалили вкуса му), сладоле олд тайм, малко шоколад, половин чапати* с някакво сирене
Мнението беше редактирано от Margi на 08.05.17 19:52.
Движение:
- колелце от колене
- суингове с 16-ката
- йога, 75 минути
*АМВ/АМШ/Уттанасанна, варианти, няколко пъти
*Уттхита Триконасана
*Ардха Чандрасана
*Паршвоттанасана
*Паривритта Триконасана
*Паривритта А.Ч.
*Прасарита Падоттанасана
*Падангущхасана/Пада Хастасана
*Дандасана/Урдхша хаста Д./Падангущха Д.
*Урдхва Прасарита Падасана90/60/60; 30/60/90
*Парипурна Навасана х 5
*Аргха Навасана х 2
*Джану Ширшасана
*ТМП/Краунчасана
*Пасчимоттанасана
*стойки на ръце
*Сарвангасана
Храна и добавки:
- таханово бъркало оторехов тахан* с какаови зърна*
- матча*
- басмати* с кашу*, кокос*, стафиди*, кокосова захар* и кардамон 😍
- кисело мляко* с флейкс от киноа*, чиа*, кокосова захар*; шепа домашно опечено кашу*; 2 бисквити
Движение:
- суингове с 16-ката
- йога, 60 минути
*суря намаскар, варианти
*Уттанасана/Падангущхасана/Пада хастасана
*Уткатасана
*Гарудасана
*Врикшасана
*Ардха Бадха Падмоттанасана
*УХП1,2
*Паривритта хаста падангущхасана
*Вирабхадрасана1
*паривритта паршваконасана
*Прасарита падоттанасана
*силови стойки
*Ширшасана, варианти
*Упавища конасана
*Паршва упавища конасана
*бадхаконасана
*Падмасана
*Урдхва кукуттасана
*Матсясана
(подредба без особена логика, но я записвам,както останалите, да следя , кога, как съм правила...дано Олга не чете 🙂 )
- малко по-късно - Уттанасана между два стола, Ширшасана на въжета,Нираламба сарвангасана,пранаяма
Храна и добавки:
- вит. Ц
- крилово масло
- шейк от чага чай*, какао*, шилажит*, ашваганда*,мед*,кокосово масло*
- таханово бъркало с орехов тахан* и какаови зърна*
- разтворимо кафе* с кафява захар
- шейк от доста малък банан*, алое*, чиа*, прясна куркума*(последната не беше ососбено добра идея)
- салата* с дом.оцет*, почти без зехтин (защото свърши); басмати* с копър*, авокадо, босилеково песто; малко топено сирене; сусамова халва
- сладолед олд тайм
- цинк...ако не забравя
Днес ми се отмени едно занимание и си мислих как ще свърша работа, която не искам да бавя...разбира се, нищо не свърших, наядох се и мързелувах на дивана... 🙄
Движение:
- суингове с 16-ката
- йога, 60 минути
*суря намаскар, варианти
*Уттанасана/Падангущхасана/Пада хастасана
*Уткатасана
*Гарудасана
*Врикшасана
*Ардха Бадха Падмоттанасана
*УХП1,2
*Паривритта хаста падангущхасана
*Вирабхадрасана1
*паривритта паршваконасана
*Прасарита падоттанасана
*силови стойки
*Ширшасана, варианти
*Упавища конасана
*Паршва упавища конасана
*бадхаконасана
*Падмасана
*Урдхва кукуттасана
*Матсясана
- малко по-късно - Уттанасана между два стола, Ширшасана на въжета,Нираламба сарвангасана,пранаяма
Храна и добавки:
- вит. Ц
- крилово масло
- шейк от чага чай*, какао*, шилажит*, ашваганда*,мед*,кокосово масло*
- таханово бъркало с орехов тахан* и какаови зърна*
- разтворимо кафе* с кафява захар
- шейк от доста малък банан*, алое*, чиа*, прясна куркума*(последната не беше ососбено добра идея)
- салата* с дом.оцет*, почти без зехтин (защото свърши), домашно опечено кашу*; басмати* с копър*, авокадо, босилеково песто; малко топено сирене; сусамова халва
- сладолед олд тайм
- цинк...ако не забравя
Днес ми се отмени едно занимание и си мислих как ще свърша работа, която не искам да бавя...разбира се, нищо не свърших, наядох се и мързелувах на дивана... 🙄
Мнението беше редактирано от Margi на 10.05.17 19:39.
Движение:
- йога, 90 минути, наклони напред
- колело - общо 10-тина км, Лозенец - Гео Милев и обратно, през Борисовата градина. Много приятен маршрут, с изключение на това, че на връщане обърках пътеките и вместо на Семинарията, се оказах на Драган Цанков и баира преди Семинарията. Голям зор беше до горе.
Храна и добавки:
- вит. Ц
- крилово масло
- шейк от чага чай*,рейши*,кафе*, кокосово масло*, мед*, мака*
- козе кисело мляко* с флейкс от киноа*, чиа*, кокосова захар*
- шепа домашно опечено кашу*, коктейл от лимон, кафява захар*, джинджифил, жен шен*,бял ром
- зелена салата* със зехтин* и дом.оцет*; басмати* с бахар*, гарам масала*, дафинов лист*, копър*, зехтин*; малко кисело мляко; халва и други сладки,1 чапати*
- цинк
Мнението беше редактирано от Margi на 11.05.17 20:53.
Движение:
- йога, 70 мин, стоящи, обърнати, наклони напред
Храна и добавки:
- вит. Ц
- крилово масло
- шейк от какао*, чага чай*, рейши*, кокосово масло*, мед*
- разтв.кафе* с кафява захар
- 5-6 бразилски ореха*, мини банан*
- меденко*
- бейлис с тинктура чага*, вода
- салата домати, краставици; кафяв басмати* (не ми харесва кафявия, пропорциите с водата са различни, не се сварява така добре и на вкус не е толкова добре) с дафинов лист*, кайен*, джинджифил, тамаринд, кисело мляко*; меденка, бисквитка със сушени плодове, лъжичка нутела
- малко парче домашна баница*
Мнението беше редактирано от Margi на 12.05.17 21:50.
Движение:
- бягане, моето 3 км трасе - асфалт, гора, кал, камъни и капини, 5.55 за първия км, 5.57 за втория, и остатъка до 19.42 за третия, имаше и ходене, нямаше въздух
- йога, 20 минути, колкото да се раздвижа след бягането
- няколко часа cropfit тренировка - пресаждане на цвекло, салати и бок чой (това, което засях за кейл се оказа бок чой...пак ще го изядем)
Храна и добавки:
- шейк от копи луак*, рейши*, мака*, мед*, кокосово масло*
- няколко бразилски ореха* с медна пита*
- 2 сайдера
- бейлис, тинктура от чага и вода
- таратор*; 2 препечени филии с хумус*, тамаринд* (много вкусна комбинация се получи от хумуса с тамаринда), сладолед, домашна баница с конфитюр от джинджифил, лъжичка нутела
- няколко сусамови крекерчета
Имахме си гости следобед 😍
Мнението беше редактирано от Margi на 13.05.17 20:53.
Движение:
- йога, час - стоящи, стойки на ръце, наклони напред
- cropfit тренировка...за бройка - имаме над 150 корена от общо 4 вида салати, дори една част да не станат, пак имаме достатъчно за да излезем на пазара 😉
- останалата част на деня - игра с 4-те 40-дневни кученца 😍
- вчера и днес - многократно къпане на водопада и целодневно препичане на слънце
Храна и добавки:
- шейк от кафе Legend*, рейши*, карамфил*, мед*, кокосово масло*
- мини банан*
- на два пъти през деня - кокосово кисело мляко*, тамаринд*, кокосова захар*
- мента със спрайт
- половин сайдер
- супа от коприва*; остатъка от вчерашния хумус* с пулноз.крекери; сладолед; слепени бисквити РК
- малко млечно кисел десерт на боженци
Мнението беше редактирано от Margi на 14.05.17 20:37.
Хей, Марги, ти ползвала ли си кефирена гъба?
Имаш ли представа как се съхранява, ако не се използва продължително време?
Може ли многократно да се замразява?
Правила ли си кефир с кокосово мляко? 🙂
Мнението беше редактирано от TheVikk на 14.05.17 19:47.
Никога не съм ползвла кефирна гъба. Подквасвам със суха закваска. Пила съм кокосов кефир, но той беше правен от водата на млад кокос, т.е. беше съвсем течен. Моето кисело мляко е от смлени месото и водата ма млад кокос.
Движение:
- йога, час
- бягане по ново трасе - реших да изследвам част от маршрута по който минаваха на офроуд ралито април месец. Трасето вече беше цялото обрасло, драпах по почти вертикален наклон и се провирах между капини и храсти, на места имах възможност да си помагам с ръце, за да се катеря 😉 После последва доста стръмно спускане и пак ме сви в дясно под ребрата. В крайна сметка се разходих 4.300 км за 36 минути. Не ми допадна този маршрут още повече, следващата седмица вече съвсем няма да е проходимо. По пътя срещнах сърна, доста едър мишелов, а по-късно се разминахме с катерички. Много е оживена нашата гора. 🙂
- къпане на водопада преди тръгване и игра с кученцата, които вече хапят сериозно
Храна и добавки:
- шейк от копи луак*, рейши*, мед*,кокосово масло*, карамфил*
- малко таханово бъркало*
- шейк от елби спорт*, 4 бразилски ореха*, няколко домашно опечени кашута*; 2редчета шоколад
- няколко глътки разтворимо кафе*
- вечерта ми се ядеше от всичко: басмати* с кашу*, кардамон*, малко кафява захар*, тамаринд*...малко суховат стана, като цяло комбинацията на ориза с тамаринд не е особено сполучлива; “плодово” кисело мляко; домашна баница*; редче шоколад...може и дазабравям нещо 😉
Мнението беше редактирано от Margi на 15.05.17 20:03.
16.05.17
05:19
Марги, къде се подвизавате? Имате си къщичка някъде извън София? Че и био двор? Нереализирана мечта ми е на мен. Пък и този твой неудържим дух за тренировки... навсякъде, без граници и извинения. Просто супер надъхващо. Гости... приемате ли?
казано от Maria Nikiforova на 16.05.17, 05:19:
Марги, къде се подвизавате? Имате си къщичка някъде извън София? Че и био двор? Нереализирана мечта ми е на мен. Пък и този твой неудържим дух за тренировки... навсякъде, без граници и извинения. Просто супер надъхващо. Гости... приемате ли?
През седмицата сме в София, уикендите - някъде другаде. Посчедните няколко месеца, прекарваме уикендите малко над Трявна, където благодарение на дядо ми имаме къща с двор. Там провеждам земеделските си експерименти. Приемаме гости, които са готови да си заработят в градината престоя. 😉😂
Движение:
- йога - 90 минути,наклони назад
- ходене - поне 6 км
...и тъй като седмицата е за наклони назад, и имах две занятия да водя днес, бедрата ми са пълна щета...😭
Храна и добавки:
- вит. Ц
- крилово масло
- шейк от какао*, кокосово масло*,шилажит*, мед*, астрагал*
- 6 бразилски ореха
- шейк* от зоя с маки бери и гуарана, неподсладен
- остатъка от вчерашния ориз*, с добавена квасена сметана; вафла хармоника*, малко сусамова халва
- остатъка от кофичката сметана (200 грамова) с кисело мляко*, чиа*,флейкс откиноа*, малко кафява захар*
Мнението беше редактирано от Margi на 16.05.17 21:59.
Една питанка към хора, които често имат или са имали път към Виена:
Препоръчайте фирма с летищни трансфери, предпочитам да е такси, а не обществен транспорт, защото дестинацията е конкретен адрес, спирката на влакчето не ме устройва. Също така нужно ли е предварително да ги поръчвам, или мога да си взема такси директно от терминал пристигащи? Kаква цена мога да очаквам от летището до към Neubau?
От летището на Виена до града аз лично най-често съм ползвал автобусите - цената допреди година беше нещо като 7-8 евро, а имат 2-3 линии с по няколко спирки, една от които например е на кметството - близо до Нойбау. Ако не си с много багаж, едва ли ще е кой знае колко дълга разходка (примерно 2 км), а освен това градският транспорт е страхотен.
Ето тези са линиите:
https://www.viennaairportlines.at/en/
Таксито за центъра излиза към 40-50 евро, ако не ме лъже паметта, макар че не съм ходил поне от година във Виена (докато работех в България, пътувах често до там, но не и в последно време).
Боби, благодаря. Надявах се точно ти да се включиш, защото имах спомен че познаваш Виена. 🙂 Надявах се на цена 25-30 евро за такси, но, както гледам и в сайтовете на фирмите за трансфер, май ще е около 40.
Май ще проуча и автобусния транспорт. Пристигаме към 9 вечерта и не ми се занимаваше с автобуси, но май ще се окаже по-добрия вариант.
В крайна сметка, намерих такси за 27 евро, ще се придържам към първоначалния план. С автобуса се оказа 50 минути от летището до най-близката спирка, и още 2 км пеш до крайната дестинация. Не мисля че за 10 евро разлика си струва. Благодаря все пак за насоката, на връщане може би ще го ползваме към летището. 🙂
Движение:
- йога, 75 мин
*Суря намаскар х 12, последните през стойки на ръце
*Тадасана/Урдхва хастасана, варианти
*Триконасана
*АЧ
*Паригхасана
*Паршвоттанасана, варианти
*Вира 1
*Вира 3
*АМШ
*Пинча Маюрасана
*Ширшасана
*Чатуранга дандасана
*Шалабхасана
*Ущрасана
*Урдхва Дханурасана
*Джатара Паривартанасана
*Шавасана
- ходене - 4-5 км
- следобедна дрямка - 40-50 минути
Храна и добавки:
- вит. Ц
- шейк от какао*,кокосово масло*, астрагал*, шилажит*, мед*, какаово масло*
- 5-6 бразилски ореха*
- коктейл от лайм, сок от джинджифил*, кафява захар, бял ром
- салата от краставица, магданоз, дом.оцет*, зехтин*, конопено семе*; басмати* с кокосово масло*, много джинджифил, кориандър, каперси; сладолед; няколко бисквити РК, 2-3 хапки шоколадов кекс*
- комбуча
- 1 хапка от някаквъв неприятен десерт с малиново сладко, с нещо, което трябваше да е кисело мляко,ама не баш
- ананасов сок*
Мнението беше редактирано от Margi на 17.05.17 22:35.
17.05.17
22:46
Cat aka City airport Train sushto e dobur variant, ako parite ne sa problem. Inache S7 minava prez pochti celiq grad, kato naj-golemite spirki sa Wien Mitte i Praterstern, a ot tqh se stiga na vsqkude i cenata za otivane i vrushtane shte e okolu 8 Evro.
EDIT: sega vidqh gornite postove.
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 17.05.17 22:47.
Движение:
- йога, 75 минути
*Суря намаскар, варианти
*Супта вирасана/АМШ х6
*доста дълга рехабилитация за раменете
*Паригхасана, варианти
*Гомукхасана
*подготовка за Ущрасана
*Ущрасана
*Лагу Ваджрасана - бедрата ми не издържаха
*Урдхва дханурасана на земя
*Урдхва дханурасана с ходилата на стол
*Урдхва Дханурасана(срещу стена)/стойка на ръце/Уттанасана
*Урдхва прасарита падасана с колан
*Джатара паривартанасана, варианти
*Бхарадваджана 1, 2
*Ардха матсиендрасана
Храна и добавки:
*вит.Ц
- шейк от какао*, астрагал*, шилажит*, мед*, кокосово масло*, рейши*
- бразилски орехи*
- шейк от сок от ананас* с алое* и пчелен прашец*
- матча*
- краставица*, басмати* с дафинов лист*, кориандър, кайен*, бахар*, каперси,авокадо; халва
- сок от ананас*
Мнението беше редактирано от Margi на 18.05.17 20:53.
Движение:
- йога, час...силата съвсем не беше с мен днес, дори не помня какво правих
Храна и добавки:
- вит. Ц
- шейк от какао*, кокосово масло*, жен шен*, родиола*, мед*
- шейк от какао*, конопено мляко*, мед*
- банан*, шоколад*
- сайдер
- тинктура чага*, бейлис, вода
- салата* и краставица* със зехтин*; басмати* с дафинов лист*, кайен*, кимион, кокосово масло*, малко сирене*; домашна торта*, гръцка сиропирана меденка
Днес с една година помъдрява my one and only. 🙂 Пожелавам му още много щастливи моменти. 🙂
Движение:
- бягане, ходене, 3 км по моя маршрут, 20 минути. Спирах да гледам едно смоче с разбита глава, оказа се живо 🙂 . Чакам вече да дойдат от Трявна ултра, да поокосят и разчистят част от трасето ми, че все по-трудно се минава.
- йога, час, малко пози от стоеж, че краката все така не ме държат; доста работа в падмасана, вкл.обърнати
- слънчеви бани, цял ден
Храна и добавки:
- шейк от копи луак*, рейши*, кокосово масло*, мед*
- ягоди
- ферментирана вода от зелен кокос* (с кокосова захар*, заради ферментацията), с мака*
- 1 и половина сайдер
- половин домат, краставица*; нещо като къри от червена леща*, сирене*, домашна маслена торта*
- 70-тина гр крекери с ким
- млечно кисел десерт, “подобрен” със суха закваска*
Мнението беше редактирано от Margi на 20.05.17 21:44.
Движение:
- йога, час
- слънчеви бани, цял ден
- вчера и днес, многократно плацикане на водопада, който от днес е модернизиран с няколко каменни плочи, цял СПА център стана 🙂
Храна и добавки:
- шейк от копи луак*, рейши*, мед*, кокосово масло*, карамфил*
- бразилски орехи*, медена пита*
- бейлис с тинктура от чага*, вода*
- сайдер
- ферментирани тиквички* със зехтин* и чесън; къри от червена леща* в кокосово мляко*; домашна маслена торта*
- млечно кисел плодов десерт
Днес се разделихме с две от кученцата, две остават още месец. Голямо бягане с тях падна. Кокосовият орех, който вчера представляваше заплаха и само го лаеха отдалеч, днес беше победен и послужи за чудесна играчка за дъвчене. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 21.05.17 20:49.
Движение:
- МЦ йога, 45 мин
- къпане на водопада
Храна и добавки:
- шейк от кафе Legend*, рейши*, мед*, кокосово масло*, карамфил*
- малко череши
- ферментирани ябълки* с мед*
- коктейл от какао*, мака*, тинктура чага*, грапа*, мед*, кокосово масло*
- салата*, домати, ферментирани тиквички*, зехтин*; задушени пресни картофки; домашна маслена торта*; малко крекери със сусам
- по-късно вероятно млечно кисел десерт
Какво точно представляват тези ферментирали ябълки с мед, че имам едни, които зимата забравих на тераса при -15 градуса и сега са във фризера???
23.05.17
09:11
Е то това е почти сайдер 😄
казано от James Hinks на 23.05.17, 09:11:
Е то това е почти сайдер
Да - сайдер за ядене. 😁
Движение:
- само придвижването до София, с междинна спирка + показване на нещата в двете занимания деня, които всъщност, не броя за движение, въпреки че са си доста енергоразход
Храна и добавки:
- вит.Ц
- шейк от копи луак*, рейши*, мед*, кокосово масло*, мед*
- таханово бъркало*
- ябълка, няколко какаови зърна*
- доматена крем супа* (доста люта 🌶🌶🌶); авокадо, 3-4 крекера със сусам; домашен кокосов сладкиш*, половин млечно кисел десерт; 2 вафли РК
- доста късно по моите стандарти (20.30) - 2 филии типов хляб с бри; остатъка от млякото + шоколад
❤❤❤
Мнението беше редактирано от Margi на 23.05.17 21:28.
Движение:
- йога, час, гледах да е по-лежерна, защото денят след това се очертаваше тежък - общо 5 часа приказване без да спирам и показване
Храна и добавки:
- вит. Ц
- шейк от варено кафе* с рейши*, мед*, кокосово масло*, канела*
- сайдер за ядене* 🍏🍎 с мед*, коренче куркума*
- матча*
- банан*
- краставица; басмати* с дафинов лист*, бахар*, кайен*, кимион, овче кисело мляко*; бри; овесени бисквитки*; шоколад; вафла РК
- сок от лайм* с кафява захар* и вода*
Мнението беше редактирано от Margi на 24.05.17 22:19.
Движение:
- ресторативна йога, без обърнати
Храна и добавки:
- вит. Ц
- шейк от варено кафе*, рейши*,астрагал*,мед*, кокосово масло*
- банан* с какаови зърна* и сини боровинки
- таханово бъркало* с лайм вместо лимон, това имах налично, не се получи особено добре
- краставица, домат; камембер* и ементал с 5 сухара; бананова халва* (имам повече банани* отколкото мога да изям 🙂 ); шоколад
Направих кокосово кисело мляко:
Мнението беше редактирано от Margi на 25.05.17 19:39.
Движение:
- гимнастика с Радо. Хареса ми, обаче, общо не ми допада идеята бивши гимнастици и акробати да разработват система за трениране на нетренирани хора. Не съм съгласна с някои неща от техниката, които в конкретните спортове се прилагат за по-висока оценка, но аз не бих научила хора, които тренират за здраве по този начин. Това съм си го говорила и с тренерката по акробатика и постигнахме единодушие още тогава.
- разходка по пистата над Кемпински, надолу - бягане
Храна и добавки:
- вит. Ц
- шейк от разтв.кафе*, рейши*, астрагал*, какао*, мед*, кокосово масло*
- шейк от банан*, алое* и ягоди
- разтв.кафе* с кафява захар
- няколко мини кайсии
- коктейл от лимон, кафява захар* и дисароно
- ронгопай; салата* с домати, краставици, зехтин*; басмати с гарам масала*, черен пипер (малко попрекалих с него), дафинов лист*, индийско орехче (мислех че е бахар, помирисах го чак след като вече бях сложила във водата); 10-тина гр камембер, ементал; пържени банани*, ореховка
- малко пълнозърнести крекери
Продават се няколко кученца кане корсо с родословие, паспорти и ваксини. За мое съжаление са с отрязани опашки. Ако някой се интересува, ще го свържа с човека, който ги продава.
Мнението беше редактирано от Margi на 26.05.17 18:58.