Да не съм оф-топик ще ти препоръчам да намериш да тренираш функционални тренировки или кросфит - там мисля че са доста разнообразни движенията и биха ти били от полза и за гъвкавостта и за баланса. Това щом не искаш бойни изкуства или гимнастика.
Иначе глей к’во става - кажеш че не се спираш в залата и тренираш усилено и се потиш, вместо да ти излезе име на трениращ, ставаш нарицателно за обилно потящ се 😄
Видях какво е жерав, ще пробвам да стоя ако мога 30 секунди или една минута и ще видя дали ще съм се изпотил. Но нямам големи очаквания, последно пробвах 7 минути планк и не помня да се бях изпотил.
16.05.17
17:21
Не знам какво е киба дачи,ше проверя,но ето такива неща ми трябват,арогантността ти наричайки ме “жераве” е много присъща ба духовно беден човек,мислех,че ти не си такъв
16.05.17
18:11
казано от James Hinks на 16.05.17, 16:56:
казано от Margi на 16.05.17, 16:21:
казано от James Hinks на 16.05.17, 16:14:
казано от Margi на 16.05.17, 16:00:
]
Не мога да се съглася...особено с подчертаното. Силата не се измерва с килограмите, коиот могат да бъдат повдигнати. Това качество се нарича товароподемност.Нищо лично, но си пишеш чисто дрън - дрън.
За да не е дрън дрън, предлагам безплатно занимание по йога на всеки, който иска да провери колко сила има в действителност. Имаш измежду познатите си, които можеш да ползваш за справка.
ОК, другия път като се наложи да качвам 200 кила котел за парно до третия етаж по тясно стъблище, ще ви потърся. Не за друго, ами да не ме занимават мен, с моята гол товароподемност. Със сигурност иска и сила, и издръжливост, и гъвкавост и баланс.
Марги, никой не отрича позитивте от Йога, но недей и приписва качества, които не дава.
казано от Bart Simpson на 16.05.17, 16:26:
Джеимс,пич,ти можеш да имаш рехника да бутнеш на лежанка X килограма,но опитай,вече ти предложих, да поседиш в основна поза на жерав от кунг фу,една минута и ще се препотиш като Димо.
ОК, айде ти да поседиш в киба дачи 30-ина минути първо и пак да си говорим, жераве.
p.s.
И пак не разбрах - защо се върна с нов ник?
А именно?
И да,киба дачи е лудница,но натоварва само долна част.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.05.17 18:30.
Аз ти предлагам фехтовка. Изисква гъвкавост, равновесие, бързина, координация. 🙂 Щом ги изисква, значи ги развива 🙂
16.05.17
18:28
казано от June101 на 16.05.17, 18:21:
Аз ти предлагам фехтовка. Изисква гъвкавост, равновесие, бързина, координация. Щом ги изисква, значи ги развива
Цял живот се възхищавам на състезателите и сега,когато ми трябва нещо такова не се сетих.
Нямаш идея колко ти благодаря за идеята...........супер си.
Дам ето,момчета виждате ли как се прави:
Имаш идея -споделяш я.
Нямаш идея-подминаваш темата.
Още веднъж, благодаря!!!!!!!
16.05.17
18:43
Що не сравниш това с киба дачи?
Не-жераве.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.05.17 18:45.
Сашо, пак бъркаш товароподемност със сила.
Не съм дори споменала йога, коментирам твоето изказване.
16.05.17
18:51
казано от Margi на 16.05.17, 18:45:
Сашо, пак бъркаш товароподемност със сила.
Не съм дори споменала йога, коментирам твоето изказване.
Разбирам,че искаш да поясниш мнението си,но няма никакъв смисъл,за пореден път се убеждавам колко добро решение са взели родителите ми да напуснат тази страна.
Благодаря на хейтърите тук, че ми помагат да си лекувам,макар и рядко появяващата се,носталгия.
Ницше:
Тълпата трябва да умре.
П.п.като ми трябва да си кача бойлер или каквото и да беше там,умните хора са измислили всякакви подемни сили,уреди итехники.
Определено няма да посветя животът си на това да мога да си кача бойлера пеша по стълбите.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.05.17 18:52.
16.05.17
18:55
Добре че има дами тук, с които си заслужава да се разговаря и да се учи от тях,всичко останало е зле-насочен и излишен театостерон и мереница на обиколки,тяги и обща култура-фактология и терминология.
Хората имат различни начини за поднасяне на информация. Може би не е лоша идея да извлечеш максимума, вместо да се сърдиш.
По темата - бих препоръчал няколко практики по системите Ащанга/Айенгар седмично, ако имаш достъп до качествен инструктор или учител.
Мнението беше редактирано от Splash на 16.05.17 19:04.
16.05.17
19:09
казано от Splash на 16.05.17, 18:58:
Хората имат различни начини за поднасяне на информация, особено невербално. Може би не е лоша идея да извлечеш максимума, вместо да се сърдиш.
По темата - бих препоръчал няколко практики по системите Ащанга/айенгар седмично, ако имаш достъп до качествен инструктор или учител.
Ми как да не се сърдя,човек,намесват се без никакво желание да допринесат за нечие развитие,мачкат мотивация,обвиняват,подиграват се.
Явно в други теми може да се държат по различен начин,но в темите с мое участие винаги са такива,арогантни и нищичко креативно,нула.
По темата-благодаря ти,ще почета и ще се информирам.
Толкова много научих от тук,с толкова хора се запознах,искам да продължавам да се развивам,а повече негативни емоции,просто не е честно,жалко че няма някаква блок-опция.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.05.17 19:11.
16.05.17
19:48
Бултериере,не знам за кого ме смяташ,сега попаднах на въпроса,но определено не съм се вписал тук за да искам съвети от теб.
Ти си някакъв,според мен,бивш скинар,който много е надебелял и е решил да се вузползва от генетично-заложената си агресия и недоимък на мило отношение,закрила и кърмене в детските си години,за да стане някакъв повдигач на котлета по тесни стълби.
:-)
16.05.17
20:03
Много точно ме описа 🙂 Направо си новия Фройд,а сега бегай с 200 да плуваш в нишестето.