Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

30.04.17
12:01

Днес нашравих по 4 серии лег/полулег с дъмбели и напомпващи кофички с кросоувър. Добре се получи, от към напомпване. Имах малко неприятни усещания в лявото рамо, ама то вече ми си е един вид традиция.

Храната вчера след около 17 часа фаст:

1. 200 грама свинско каре на йена гласн със сос от топено сирене, три малки филии купен бях хляб, 50 грама локум.
2. 150 грама домашна питка с масълце и сирене, 50 грама синьо сирене.
4. 5 принцеси / д.р. хляб, кайма й кашкавал/ 50 грама локум и парче торта.

Около неутралния баланс. По едно време ми се прищя да ударя едно малко без значение ирландско, шотладско или американско, ама реших да си остана в неутралния баланс.
Вчера не знам с какъв акъл взех жената да пазарува с мен. Всеки път се заричам да пазарувам сам и после след малко цупене я взимам. Аз слагам в количката био продукти, меса, зърнени, бобени, млечни и плодове, тя мята гофрети, торти, бисквити, майонези и буркани с течен шоколад. Както и предполагах - хапна малко торта и вика другата е за теб, ама тоя път ще я оставя да се развали и другия път като поиска, ще я “глобявам” . Не  е проблем, че взима сладки и аз като ми се яде си взимам/. Проблемът е, че после аз ги ям. Иначе в Лидъла са пуснали един много хубав локум с ядки и кокосови стърготини, хем не е скъп, хем е добър като турските и гръцките локуми, които са на доста по-високи цени.

Вчера гледах до късно Кличко и Джошуа. Не съм накакъв запален фен на бокса, от спортовете следя с интерес само ММА, но пък този мач все пак беше по-особено събитие. Не разбирам много, но си мисля, че някой с по-силен гард и кардио, ще успее да го бие на Джошуа. Много е силен, бърз и техниче, ама тая огромна мускулна маса иска кислород. След всяка по-сериозна комбинативна и мощна атака, му трябваше време за да си събере въздуха после или поне така ми се стори.

Сутринта станах рано. Отидох си измих колата на машинките. Като е топло ми е голям кеф да си я мия сам. После направих една едночасова разходка в балкана. Тъкмо да загрея докато отвори фитнеса. Разходката беше по-сравнително лек маршрут, сравнено с “моя”. За сметка на това пък компенсирах с доста бързо темпо. Обожавам разходки в планински райони през пролетта и лятото:

01.05.17
08:49

Вчера храната бе прекалено вкусна и прекалено много за да я опиша. Направих си зареждащия ден в моя си стил - ядене на корем. Традиционно ядох домашно приготвени тестени вкусотии, но в големи количества.

Заспах относително рано-около нулата. Днес станах в 6 и направих една разходка до 8. Ако времето/и в двата смисъла/ ми го позволява, смятам да правя 3-4 пъти седмично ходене в планински райони за по час-два.
Утре ми се ще да врътна едни кръгове -гръб, крака, рамо, но все още се чудя дали ще мога да напасна времето с оглед на последващите ангажименти. То не е проблем 10-то минути тренировка, а оправянето след нея. Днес смятам, да го ударя айляк, като се стремя обаче да понамаля храненията. Това е !

01.05.17
09:49

Извинявай, ако вече сте го говорили,ама имам питане за дестинациите. Къде въртиш балканското? 🙂

01.05.17
10:23

казано от БПН на 01.05.17, 09:49:

Извинявай, ако вече сте го говорили,ама имам питане за дестинациите. Къде въртиш балканското?

В момента най-вече над вкъщи щото живея горе-долу  планински район и гората започва на около 50-100 метра от нас. Като се постопли повече  и искам малко разнообразие се качвам на колата и отивам на по -туристически дестинации с еко пътеки -Смолян, Белащица, Крушовидните водопади, “Райското пръскало”, връх “Ботев”/като сме по-голяма група/. Най -често ходя в “Червената Стена” -бачковския резерват.  Има един много красив и приятен маршрут до “Сливодолското падало”, където също ходя по-често.От време на време ходя и по балкана около Цигов Чарк.  Иначе за разходка от около час над вкъщи или до някое от планинските параклисчета по града.

Мнението беше редактирано от I`M на 01.05.17 10:30.

02.05.17
14:56

Сутринта 4 кръга от Тяга, Военна, Преден клек, Странично разтваряне с дъмбел, Гребане на машина, Бедрено разгъване. Повторения между 3-6. Почивки между кръговете -по минута., която ми идва леко кратка. Напоследък, чувствам много “мускулно” упражненията, които правя. Или съм улучил тежестите, подредбата и интервалите или съм подобрил формата на изпълнение. Тук е момента и да отбележа, че страничното рамо го правя с 7 кг. дъмбел, като усилята ми са насочени не към активната част на движението, а към пасивната, като се стремя спускането да е възможно най-бавно.

Храната вчера:
1. Пилешки бут, 60 грама бял хляб, 100 грама картофи с лук и оцет, 100 грама домашни кифлички с шоколад и кокос.
2. 400 грама/зеле,свинско и ориз/ 80 грама бял хялб, 100 грама домашни кифлички с кокос и локум.

Около 300 кк дефицит. Вчера след обяда/не непосредствено/, врътнах и 40 минути на велото със средно към леко забързано темпо. Днес, ако не ме домързи, отново ще повъртя 30-40 минути.
Къв е този дъжд дето падна миналия ден не знам .  Все едно пясък  е валяло. Колата ми е цялата в кафяви капкови петна. Все едно не съм я мил от 2-3 седмици.
Сутринта след тренировта, остана време само за един бърз душ и гребен на перчема и  тръгнах инагоре -надолу по ангажименти. Даже не остана време и да си попълня дневника. Сега вече съм по-свободен.Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 02.05.17 14:58.

03.05.17
09:53

Преди малко направих три двусета лег/набирания надхват, полулег/набирания подхват и бутане на машина/ пулоувър на скрипец с ш.х. Като цяло този път не ми се получи добре. Първият двусет , както е без почивки, изцяло ми спря тока. Грешката за това ,обачеси е моя, тъй като на лега не прецених правилно тежестта. Сложих 110кг. и започнах с 8-ца, ама едвам завърших с тройки. Изпи ми цялата енергия тоя лег/ баси правил съм 10 на 130, а сега .../ и от там всичко тръгна надолу. За другия път ще си знам да не се изхвърлям.

Храната вчера след около 18 часа фаст:
1. Три пържени яйца с масло и сирене, 70 грама д.р. хляб, 150 грама ориз с 200 грама к. мляко.
3. 400 грама ориз запечен с заливка от яйца и мляко, 200 грама к. мляко, салата от чери домати, краствици, лук, олио и сирене, 90 грама д.р. хляб, 100 грама локум, 3 бисквитки с шоколадови парченца.

Около 300кк. дефицит. Вчера с един час “пръхтене” на велото изгорих две от бисквитките, които изядох. По друг начин казано, кардиото не може да победи апетита 🙂

Днес нямам някакви сутрешни ангажименти, така че направих си спокойно тренировката, взех си спокойно един душ и сега спокойно ще се оправя и ще видим каква ше я свърша днес. Като взех да включвам и кардио тези дни стигнах до 4-5 къпания на ден  и трябва да помисля за някакъв овлажняващ крем за тяло или някакво мляко, че кожата ми взе да става адски суха.
Вчера отново откарах до около 1, но пък за сметка на това днес поспах до почти седем, та се чувствам пълен с енергия. Общо взето е това.

Това си въртя тези дни по тубата:

04.05.17
18:38

Храната вчера:

1. 50 грама протеин с 300 мл.прясно мляко/уж био/
2. Три пържени яйца с масло и сирене, 70 грама д.р. хляб, салата от чери домати, краставици, лук, олио и оцет, 7-8 маслини  с люта чушка и чили сос.
3. 700 грама червена леща/с чорбата/ , 110 грама д.р. хляб, бисквитка с шоколадови парченца.

Около 500 кк. дефицит. Тези масли дето ги ям са “огин” . Хем са пълнеж от люта чушка, хем са в марината с  чили сос.Вчера доста километраж навъртях пеша. Вечерта въртях и колелото 40 минути или по моята мерна единица- една серия. Тези сутрини водя детето на градината пеша, тоет го нося на ръце около 300 -400 метра. 21-22 килограма. До толкова съм отслабнал физически, че омалявам по някое е време преди градината.
Вчера ми пристигна една тениска и ми хареса доста как ми седи. Въодушевен от този факт, взех че си поръчах още една. За малко да си поръчам и една на Ву Танг, ама не ми стигнаха парите, с много яко голямо лого, ама по-скъпа от един гесс, който си харесах. Нищо другия път ще си я взема. Аз явно съм някъв маниак на интернет пазаруването. Все си харесвам и поръчвам нещо/ ако не съм в финансов дефицит-тогава ръцете в джобовете и си седя вкъщи/ и накрая нося само 2-3 тениски, които ми са любими и вече поизбелели от стотиците перални. 
Днес без тренировка, само лека разходка и почти двучасово пазаруване. Много пъти се заричам да не пазарувам в Кауфланд. Не знам как се получава, ама все излизам с “празна” количка и все оставям много/за мен/ пари. Днес в количката нямаше нищо за ядене, а си заминаха над 50 лв.-направо ми се дорева.Как да е стига съм се оплаквал. Утре живот и здраве малко набирания с тежест, че не съм правил скоро. Единици, тройки, двойки, колкото мога ще се зоря. Това е май от днешния епизод на искрено и лично.

05.05.17
09:47

Набирания надхват - по 2-3 единици, двойки и тройки на 45 и 30 кг., 5х5СТ. Въпреки двусетите набирания/лег от миналия ден, днес гърбът бе относително свеж. Гърдите обаче, са с покъртителна мускулна треска. Тези дни, като имам малко повече време, взех да вкючвам ходене на пътека под наклон за загрявка, вместо 5-10 минутното ръкомахане. Днес се загледах в изгорените калории, които показва пътеката. При зададени 14 градуса наклон, 5км/час скорост и 95 кг. тегло на спортуващия тюлен, за 10 минути показа енергиен разход от малко над 120кк, тоест 720кк. за час, което ми се вижда нереално. По интернет калкулатора за същата скорост и тегло, само че там е ъпхил, тоест не знам колко точно наклон имат предвид, дава 80кк. за 10 минути. По мой наблюдения би трябвало при тези стойности да се изгорят между 40-60кк., тоест за час около 240кк и макс 350-360кк., та така си ги смятам общо взето.

Храната вчера след около 20 часа фаст:
1. Порция грах с свинско, Пилешка пържола в гъбен сос, зелева салата, купичка сутляж, половин пърленка.
2. 150 грама телешка наденица на скара, салата от домати, краставици, олио, сирене и пресен лук, 50 грама пържени картофи, 100 грама локум, 200 грама йогурт.

Около неуталния баланс или в лек дефицит. Вчера решихме да скочим до новомес за да си вземем някакво свежо месо за вечеря и в крайна сметка седнахме и да хапнем./кунята им е хубава/. Прияде ми се грах със свинско, като го видях и си взех, заедно една купичка сутляж.Викам си хем вкусно, хем в режима. Жената -  яде ми се зелева салата, ядеми се пилешко с гъбен сос, яде ми се пърленка и яде ми се крем карамел. Е изяде си крем карамела, опита зелевата салата, отчупи си от пърленакта и си топна в гъбения сос - всичко друго на доброто прасе Иван. Аман вече.

Нещо съм хремав днес. Почти съм сигурен е, че е от пускането на климатика на 18 градуса вчера, ама то 30 градуса, не се търпи. Даже на детето му е топло. Аз го спирам да не духа на задните седалки, то си го пуска само, че му е топло. И с тези гадни бели пухчета във въздуха, не може да отвориш прозореза без да се напълни колата и през щорите минават и са някакви супер алергитични.
Утре по план трябва да правя легове с дъмбели, ама при тази мускулна треска, може и да пропусна.

Мнението беше редактирано от I`M на 05.05.17 09:50.

06.05.17
09:58

Храната вчера, след около 17 часа фаст:

1. Три яйца пържени с масло и сирене, 150 грама пица с люто, 100 грама домашен пудинг с кокосови стърготини.
2. Домашни кюфтенца от телешка кайма в сос бешамел, печени в йена глас, 150 грама д.хляб от кексово брашно, 100 грама домашен пудинг, 200 грама йогурт, 50 грама локум.

Около 200кк. дефицит. Вчера бях относително физически активен. Походих , преди да се изсипе градушката. Следобед повъртях и колелото, докато гледах един епизод на ТУФ. Жената направи супер вкусни кюфтенца с някакъв модифициран сос бешамел, тъй като имаше някакви сирена вътре, а мисля че преди не ми е правило впечатление да има.След като хапнах, взех че дремнах точно 30 минути. Голяма грешка - вечерта откарах до към два-два и нещо. Гледах телевизия, после взех да цъкам на някакви игри, но по едно време ми отиде батерията на джоойстика. Преместих се от дивана в леглото и подхванах една игра на лаптопа. Към 01:30 реших да се пробвам да лагям да спя. Въртях се още около 40-50 минути /по -моя преценка/ и заспах. Сутринта станах рано. Бях си планувал едно сутрешно планинско преходче, преди агнешкото угощение за обяд, но времето ме възпрепятсва. Напоследък ми прави впечатление, че се случва времето да се разваля баш за уикендите. Общо взето е това.

07.05.17
10:41

Днес врътнах едни гърди с дъмбели, както беше по план. Възстановени, невъзстановени няма кой да ги чака. Наколко десятки лег с 36-ци или 38 -ци. Няколко 8 и 10 -ки полулег с успоредни длани с 30-ки и няколко 6 -ци кофички с 30кг. и със СТ. Относително високо темпо, Гърдите изобщо не бяха въстановени, но както писах по-горе няма кой да ги чака да са в оптимално тренировъчно положение. Скачах около 3 минути на въже без прекъсване, което мисля не ми се бе случвало до сега.

Храната вчера след около 16 часа фаст:
1. 250 грама агнешко с 400 грама картофи на фурна, 50 грама купен бял хляб, 200 грама сладолед, няколко резъна сладък салам/има няма 100 грама/, две винени чаши розе.

Около 700 кк. Вчера си пуснах да гледам някакъв ниско бюджетен филм с М.ДЖ. Уайт и откарах близо час на велото. Този актьор от как се помня се в някаква страшна форма - със сигурност над 100 кила и под 10%., а e вече на 50г. Квито и стероиди да взима, за толкова години все във върхова форма си е постижение. По хбо-то гледам има някакъв италиански сериал Гомора, гледах една серия и ми допадна горе-долу. Май ще го подхващам за компания на велото.

Днес обичайното. Ставане рано. Ходих си измих колата. Тренирах. Май е време вече да се обръсна, ама май няма да е днес. Днес ще си направя един зареждащ или по-коректно е да се нарече -един лаком ден. Ше се възползвам от все още не толкова топлото време и ще си сипя един малц, вечерта да се излегна на дивана и разпускам с някакъв филм или музика.

Това е баси якия чилинг трак. Гоуста отива към петдесетте и още продължава да кърти , а джаз семпъла е супер як..Клипът също е супер разпускащ и тениската със златното ву лого е един път. Най-забавното е, че целия трак е огромна реклама на някаква електронна цигара, която Гоуста пуска на пазара.

08.05.17
10:57

Тренировка:

1. Тяга надхват - 1х120,130,140,150,160,150,140,130,120кг.

2.Три врътки от обръщане от земя, преден клек и военна преса с 60кг.

3.Три врътки от мечка и бедрено разгъване.

4. Три врътки от з. рамо на машина и повдигане на раменете с дъмбели.

На тягата си наредих петиците до лоста и след всяка единица веднада ги слагах и започвах следващата,  тоест между отделните единици би трябвало почивката да е била  около 5 сек., а после само ги бутах от лоста. Кръстът го отнесе малко повече, защото лично при мен при по - бързото изпълнение се натрупва умора с всяко повторение и влошвам формата на изпълнение. Като цяло се изморих доста и съм доволен. На обръщането от земя се стремях да заучавам техниката и 1-2 пъти дръпнах малко повече от колкото трябва и изпуснах момента с обръщането и почвах отначало. То за това не се заучава техника с работните тежести.

Вчера докарах до около 20 часа фаст. Беше зареждащ ден и  за основно опуках кило лазаня, кило сладолед, за залъгване пуканки, шоколад, пуддинг и за допълнителен кеф си  пийнах. Екстра ми беше. Напоследък ми се пие по 2-3 вида различни уиските. Вчера почнах с мекия малц на Буша/много го харесвам/, като после ми се препи нещо с по -тежък вкус и си сипах. Абе не мога се оплача, добре ми беше.Днес обаче разпускащо с по-леки храни, прияло ми се е червена леща.
Утре ако е хубаво времето ми се ще сутринта да пробвам едни стълби да изкача, та ще видим. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 08.05.17 11:06.

09.05.17
09:19

Храната вчера,  след около 16 часа фаст:

1. 400 гр. кисело мляко с 80 грама з.г. плодове, 30 грама протеин.
2. Три яйца с масло и сирене, малко сладък салам.
3. 500 грама червена леща/с чорбата/, 120 грама д.р. хляб, салата от домати, краставици, сирене и олио, малко сладък салам.

Около 500 кк. дефицит. Отбелязвам си и вчерашното въртене на велото. Следобед се хванах да разпарчатосвам една много хубава спалня от орех, на която за съжаление времето вече й е отминало.
Сутринта следкато занесох детето на градина се пробвах да направя една разходка, но беше много кално и се отказах.
Днес имам една уговорка, която обаче не е сигурна и за сега денят ми е в малко висящо положение.
Това са стълбите, които изкачвах днес. На снимка няма как да ги хвана всичките, защото има една чупка, след която има още стълби. Направих 2 изкачвания,респ. слизания. Мислих си и за трето, но краката яко ме запариха, въздуха се изпари , като вода от летен дъжд и станах целия в пот. С тоя неприятен вятър не ми се щеше да се разкарвам потен, а и имах и път от стълбите до вкъщи. Та тази съвкупност от обстоятелства ме принуди да си остана с 2х2 стълби. Това е.

Мнението беше редактирано от I`M на 09.05.17 09:20.

10.05.17
09:55

Тренировката днес - обичайното. Няколко двусета легове и набирания. Като цяло ми беше много тежко всичко. Мисля, че на двусетите виждам повече зор от кръговете. Като цяло май имам нужда от малко почивка от тренировките, но не искам.

Храната вчера след около 20 часа фаст:

1. 400 грама леща/ с чорбата/, 70 грама д.р.хляб, слата от домати, краставици, зехтим люти маслини и сирене, 2 бр. слепени с маслен крем бисквити.
2. 250 грама свинско каре на фурна. 100 грама д.р. хляб, малко домашна лютеница, 2 бр. слепени с маслен крем бисквити, 500 грама ябълков мус.

Около 400кк. дефицит. Леща май остана и за днес.
На няколко пъти вече се пробвам да направя един фаст от поне 30-на часа, но уви не успявам. Все огладнявам адски много и прекъсвам фаста. Преди без проблем правих по 35-36 часа, с малко повече воля съм докарвал и над 70, а сега просто не мога.Не знам от психическо натоварване ли е, по -изнервен ли съм или просто стечения на обстоятелствата, ама не се получава.  Ще пробвам отново тези дни, защото ми се иска малко да се детоксирам и изхвърля малко вода.
Не съм мръднал вече трета седмица в килограмите . Стоя си на 95, обаче панталоните в краката и кръста ми са по -широки, което предполагам е добре. Преди години си взех един панталон на Р.Л. Поло и още като го взимах ми бе леко тесен. Викам си ще отслабна и ще си го нося. Да ама от как съм го зел, не мога да се побера в него, даже при едно мерене му скъсах копчето. Периодично като отслабвам го меря. Миналата година на същите килограми, не можах да го закопчея. Сега ми “заспа” и хем ми стой добре, хем не ме притеснява. Отбелязвам си, че не трябва да си купувам повече дрехи, които след като отслабна ще ми станат, колкото и да са на промоция. Да се похваля, че си купих готин потник само за 10 кинта, който също ми заспа. /Бах това последното прозвуча, като добре дошли в дневника на една кифла/
Вчера подхванах една работа и докато не я завърших не съм си вдигнал главата от лаптопа и така ми мина целия работен ден. Поне останах доволен от себе си. Днес съм по  - айляк. Трябва да скоча до 2-3 банки за да видя за едни условия и вече както се нареди денят след това.

Мнението беше редактирано от I`M на 10.05.17 10:00.

10.05.17
10:10

С’а на кифла ли ще се обиждаме? 😁

10.05.17
10:30

казано от БПН на 10.05.17, 10:10:

С’а на кифла ли ще се обиждаме?

Не, няма. Имах предвид тестена кифла, не желязна 🙂

11.05.17
15:28

Храната вчера:
1. 60 грама протеин с 400мл. безлактозно мляко.
2. 200 грама свинско каре на фурна, краставица с олио, оцет и сирене, 50 грама д.ръжен хляб.
3. 1 кг. домашна лазаня с кайма, много кетчуп, една тарелка сладки, половин бутилка розе.

До хранене № 3, нещата бяха горе-долу добре.

Нямам нищо особено за отбелязване днес.

Мнението беше редактирано от I`M на 11.05.17 15:29.

12.05.17
17:13

Храната вчера -липсва. Изкарах най-накрая един по -продължителен фаст. Яко глад ме гонеше по обед и следобед.Вечерта не съм влизал в кухнята.Затворих се в спалнята и казах на жена ми да не ми се мярка с храна пред очите.

Днес ми беше доста динамичен денят/ което ми удължи фаста/ и почти не съм се спрял и като цяло бих казал. че ми беше много хубав денят. Разбрах обаче, че е починал, при нелеп инцидент, един познат. Не бих казал, че сме  близки, но го познавам от дете. Само на 25-6 години. Та ми стана кофти и едно тъпо такова... Дано почива в мир.

Мнението беше редактирано от I`M на 12.05.17 17:14.

12.05.17
17:15

казано от Иван Марков на 09.05.17, 09:19:

Това са стълбите, които изкачвах днес. На снимка няма как да ги хвана всичките, защото има една чупка, след която има още стълби.

Колко горе- долу са тези стълби като бройка?

12.05.17
17:23

казано от Димо на 12.05.17, 17:15:

казано от Иван Марков на 09.05.17, 09:19:

Това са стълбите, които изкачвах днес. На снимка няма как да ги хвана всичките, защото има една чупка, след която има още стълби.

Колко горе- долу са тези стълби като бройка?

Честно казано ще те излъжа. Като деца сме ги брояли, ама сега в главата ми изникват две цифри -350 или 725, като по -скоро мисля, че е второто. Отвесът им е много голям и като слизаш надолу , тъй като и са доста малко самите стълби, може свят да ти се завие.

13.05.17
15:45

Днес направих по 4 серии лег и полулег с дъмбели. Малко единички набирания надхват с тежест и няколко петици със собствено тегло. Дойде ми “гениалната” идея на почивките между сериите на леговете да не почивам, а да скачам на въже. В резултат доста се поизпотих и направих  общо около 10 минути скачане на въже.

Храната вчера, след около 45 часа фаст:

1. 400 грама кисело мляко с 40 грама протеин, 70 грама з.г. плодове и 50 грама стафиди.
2. 500 грама канелони с пълнеж от топено сирене,обикновено сирене, кашкавал и домати, 5-6 броя шоколадови бисквити.

Въпреки по-продължителния фаст нямах много апетит и в крайна сметка завърших деня с около 500кк. дефицит. Днес може би ще съм в лек излишък, че жената прави ябълков пай с маслено тесто. Иначе не смятам целенасочено да правя някакво зареждане.
45 -часовия фаст ми се отрази много добре. Поизхвърлих малко вода и визуално изглеждам по -добре. Отделно се чувствам по -свеж и енергичен. Трябва да се опитвам по-често да правя по-дълги фастове, като преди. Това е.

14.05.17
13:00

1. 400 грама к.мляко с 70 грама з.г.плодове, 50 грама стафиди, 30 грама протеин.
2. 160 грама руло стефани, 100 грама печени картофи, 100 грама д.р.хляб, 2-3 винени чаши розе/кажи-речи половин бутилка/
4. 200 грама домашен ябълков пай, 600 мл. био краве мляко.

Около 300кк. дефицит. Последното ми хранене бе около 15 следобед и към края на вечерта поогладнях, но вместо да ям се качих да въртя колелото.
Днес малко пазаруване и разходка. В момента на 22 часа фаст вече съм доста гладен и се каня да сядам да ям. Смятам да си позволя едно питие, като в тази жега ми  се пие ром с кола и лед или едно охладено просеко, което пък забравих да купя, а кола, лед и ром имам. Общо взето е това.

15.05.17
08:56

Днес - 4 врътки от широка тяга, военна преса, преден клек, раменно разтваряне с дъмбели, хоризонтален скрипец и бедрено разгъваме. Уморих се. На широката тяга явно 120кг. ми идват тежки за кръгове, защото в последнта врътка успях да направя само 2 повторения, вместо планираните 3.

Вчера около 500кк. излишък, но като цяло без свинщини.

Днес може да съм доста зает, а може и да съм пълен айляк. Зависи от обстоятелствата. Принципно имам няколко задачи, които уж са разпределени за различните дни, но имам усещането, че всичко ще се струпа наведнъж и тогава ще е весело. Общо взето е това.

15.05.17
08:57

Днес - 4 врътки от широка тяга, военна преса, преден клек, раменно разтваряне с дъмбели, хоризонтален скрипец и бедрено разгъване, отделно три пъти двусет з.рамо на машин и фейспул. Уморих се. На широката тяга явно 120кг. ми идват тежки за кръгове, защото в последнта врътка успях да направя само 2 повторения, вместо планираните 3.

Вчера около 500кк. излишък, но като цяло без свинщини.

Днес може да съм доста зает, а може и да съм пълен айляк. Зависи от обстоятелствата. Принципно имам няколко задачи, които уж са разпределени за различните дни, но имам усещането, че всичко ще се струпа наведнъж и тогава ще е весело. Общо взето е това.

Не знам как се е получил двоен пост, но моля някой от модераторите да ИЗТРИЕ единия.

Мнението беше редактирано от I`M на 15.05.17 09:16.

16.05.17
16:01

Днес редовните двусети лег и набирания -по четири серии лег/н.надхват и полулег/н. подхват. Това ако не най-слабата, определено ми бе една от най-слабите тренировки напоследък. Нямах време за третия напомпващ напомпващ/с машини/ двусет.

Храната вчера след около 19 часа фаст:
1. 300 грама готвен ориз с 200 грама к.мляко и  пилешки бут, 3-4 сладки с мармалодов пълнеж.
2. 220 грама д.р. хляб с 150 грама кашкавал, 50 грама топено сирене/на принцеси/ 80 грама 70% черен шоколад.

Около 200кк. дефицит. Теглото вчера 94,3 кг. Има много голяма разлика във формата през 2-3 дни, което явно се дължи на голямата водна задръжка, която правя. Намалил съм солта и явно идва от високия прием на бързи  и въглехидрати изобщо, въпреки че съм в дефицит. За сега нямам намерение обаче да режа бързите и изобщо въглехидратите. Сега хем си хапвам сладичко и хем съм в дефицит, а докато съм дефицит що годе свалям. Ако си орежа въглените, чисто психологически няма да издържа. Ще изкарам седмица две и ще си кажа “бал съм го, за какво си го причинявам това, един път се живее” и ще се отдам на 2-3 седмичен пир и до там с режима.Смятам 2-3 седмици да карам на по-малък дефицит от обичайния напоследък, дори и към неутралния баланс и може би юни -юли макко по-затегнато за морето, ако я докарам до море тази година.

Вчера се случи айляк. Днес обаче ми се струпа и работата от вчера. Забих се от сутринта на лаптопа, успях и една кратка среща да вмъкна преди обяд и си нахвърлих основните неща. Така без почивка откарах до към 14:00. Уморих се и оставих за утре на свежо да си довърша подхванатото. Утре бях предвидил да ходя да сменя гумите на едната алфа, ама ми изникна  една ранна среща и май отново ще са за друг път. Тея гуми ги сменям вече два месеца. Сега вече ми намирисва от кунята фрикасето с пилешко, което ми прави жената и лицето ми се изкриви в усмивка, от която пък ми потекаха лигите по брадата> Отивам да се мия и да сядам да ям.

17.05.17
17:47

Храната вчера,

1. 50 грама протеин с 400 мл. био мляко, 30 грама 70% шоколад
2. 600 грама фрикасе с пилешко, 250 грама д.б. хляб, три оризовки с мед.

Около 200 кк. дефицит.

Днес от рано сутринта съм на крак и нямах време да ям. То откарах вече 24 часа фаст и даже се зачудих дали да не пропусна изобщо днес. Много психическо натоварване, обаче ми се насъбра и в момента умирам за нещо сладко, та 24 часа е достатъчно май... Утре ще съм свободен сутринта, обаче ще оставя тренировката за петък , пък може и утре. То едни вели набирания  -  дали ще са утре, дали ще са вдругиден-все тая.

18.05.17
08:04

Вчера го докарах до около 25 часа фаст и около 700кк. излишък, който дойде главно то 200 грама халва.

Тази нощ се събудих около 03:30 с едни размисли върху работни и лични терзания, което ми се отрази на решението да тренирам или не. Не, че ми се спи просто съм в някакво апатично настроение и не ми се тренира днес, ама грам. Ще видим тези дни кви ще ги върша. Общо взето е това.

19.05.17
09:20

Тренировка:

1. Набирания надхват  - 5СТ, 1х60кг., 1,1,1х45кг.,3х30кг., 5х15кг.
2. Набирания подхват - 5,5,5,5,5,5СТ.

Днес вече отидох да си направя велите набирания. Мисля, че за първи път пробвам 60 кг.  Вдигнах се, макар и че не докоаах брадата баш над лоста. Ако ги пробвам още 4-5 пъти и ще са абсолютни чисти.

Храната вчера, след около 21 часа фаст:
1. 400 грама к.мляко, 50 грама протеин, 70 грама з.г.плодове, 50 грама мед , 5 оризовки.
2. Три пържени яйца с масло и сирене, 120 грама д.б. хляб, салата от домати, краставици, сирене и олио, 50 грама халва.

Около 500кк. дефицит.

Сега трябва набързо да се оправя и да си организирам нещата, та да се вкарам времево в плана за деня. Тези дни се налага да обикалям с колата и движението е сведено до минимум. Това е.

Мнението беше редактирано от I`M на 19.05.17 09:22.

20.05.17
10:33

Тренировка:

1. Лег с дъмбели - 6,6,6,6 х 48кг./на ръка/
2. Полулег с дъмбели успоредни длани -8,8,8,8 х28кг./на ръка/
3. Кофички - 3СТ, 3х15кг., 1х70кг., 1х60кг., 3х45кг., 3х30кг.,10х15кг.

С относително кратки почивки. Горе -долу се напомпах. Левият бицепс обаче доста ме възпрепятства. Предполагам, че вчера при набиранията съм го разтегнал и днес, най-вече при лега, и при обръщането на дъмбелите и при самото вдигане, ме болеше. При кофичките 70 кг. ми тежаха много и се вдигах доста време. По пътя нагоре май изгубих съзнание за секунда. Те верно, че рядко ги правя кофичките, но ми са и принципно слабо упражнение. Чудя си се на акъла за какво се и напънах. Най-много да се контузя, за моите цели и много по-леки тежести ми вършат работа.:

Вчера докарах до коло 19-20 часа фаст. Учудващо доста хапнах, а завърших деня с около 200кк. дефицит. Даже ядох филия намазана с майонеза, а аз дори не обичам майонеза. Явно вскусовете се менят с годините. Преди не можех да накуся синьо сирене, а сега ям доста често и то просто си гризам няколко хапки директно от парчето.

Вчера много натоварен до вечерта. Днес се събудих в 03:30ч. Повъртях се малко и в 4 пуснах лаптопа. Поработих до към 6:30. Станах измих се, метнах тениската и худито на янкис и подхванах да мия колите. Да ама колата, която карам аз  в момента  не ще  да се отключиа. Викам си или отидоха батериите или нещо се прецака. Качих се до вкъщи да взема резервния и всичко ок. Трябва днеска да отида да ми сменят батериите, че и на резервния не са сменяни и ще остана някъде на пътя. Сега сядам да работя, че имам да довършвам едни неща, а после трябва да скоча и до кума да си взема едни гуми, които му поръчах и трябва да ги получи днес. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 20.05.17 10:34.

22.05.17
07:59

Вчера бях на агне и не съм броял калории, но честно казано може да съм и в лек дефицит, че го изкарах само на едно ядене, салати и мезета/повече салати и малко мезета/ целия ден. Агнето бе станало много хубаво. Наслаждавах се и на много хубаво домашно сирене  и домашни тулумбички. Имаше и много леко и приятно бяло вино, което за съжаление само опитах, че бях шофьор и трябваше да се прибираме заради понеделничните ми ангажименти. За капак ми дадоха и пресни домашни патешки яйца, които мисля не съм опитвал. Иначе времето вчера беше уникално. Към Батак такъв дъжд ме хвана, че едвам карах. После слънце, после отново дъжд, после отново слънце и така до края на деня. Вечерта обаче ми беше доста зле. Явно ме е хванал някакъв вирус - запушено нос, главоболие,стомашно разстройство и повръшане.
За тренирането тези дни - не знам. Днес не знам как ще се приключа  с неотложните работи в рамките на деня/ не се оплаквам от работата, напротив /, отделно с тоя яко запушен нос, разстройство и повръщане - не съм много за зала. Общо взето е това. Сега болен, неболен ставам да се оправям и да я подхващам.

23.05.17
08:06

Храната вчера, след около 29 часа фаст:
1. 400 грама пица , 6 топки нуга сладолед.

И днес няма да имам възможност да тренирам. Надявам се утре, ако работи фитнесът.

Мнението беше редактирано от I`M на 23.05.17 08:07.

24.05.17
10:38

1. 200 грама пъстърва на инфрачервени, 100 грама хляб със семена, 100 грама домашен пай с шоколад, 400 грама йогурт

Около 700кк. дефицит. Вчера най-накрая успях да оставя колата в гаража и да обикалям пеша. Доста повтрвях/за моите стандарти/. Като цяло вчера ми бе спокоен ден. Утре няма да е. Днес цял ден се заблуждавам, че е събота и си мисля, че утре е неделя, а то работен ден.

Единствения начин да изкарам плочките за лятото, е да взема да изкъртя банята...

25.05.17
15:41

Храната вчера:
1. 40 грама протеин с 300 мл.био прясно мляко и един банан.
2. 400 грама домашна мусака, 60 грама купен бял хляб, 2 парчета сметаново руло.
3. Два сандвича/150 грама хляб със семена, телешко, кашкавал, сирене, топено сирене, майонеза и кетчуп/.
4. 500 грама йогурт с 50 грама протеин.

Вчера около 1000кк. излишък. Принципно след мусаката нямах намерение да ям, ама се поддадох на психическите атаки на жена ми. Слаб си хапни си, аз за какво готвя, не искаш ли да ти направя сандвичи с телешко и топено сирене и т.н.Добре поне, че вече по -рядко мрънка, че ходя на фитнеса и не настоява толкова да спра да тренирам.
Днес мога да изкарам един по-дълъг фаст, но пък по повеля се ядат яйца, та ще хапна сигурно едни яйца. Кофти и натоварен ден. Утре отново ангажименти и май няма д атренирам отново. Това е!

26.05.17
08:08

Храната вчера след около 21 часа фаст:

1. Три патешки и две кокоши яйца, 150 грама хляб със семена, салатка от домати, краставици и олио, 50 грама млечн шоколад, един банан, 5 шоколадови бишкоти, 250 грама йогурт.

Около 700кк. дефицит. Патешките яйца много ми харесаха, то и кокошите, които бяха пресни-пресни, на 4-5 дни. Обмислям идеята, да говоря с някоя  бабичка да й купя 15-20 пилета и да й давам  жито и ечемик , а тя да ми гледа кокошките, като ще искам само половината от яйцата. За сега е само идея, дали ще се реализира е друг въпрос.
Ясно е, че и днес няма да тренирам, но утре или неделя ще. Ясно е и какво- гърди.
Днес ще обикалям наляво-надясно. Колата нещо ми притропва, карах я на стенд -иж всичко ок. Жена ми  казва, че си въобразявам и не тропа, ама определено нещо тропа. Днес съм решил да я оставя да  й свалят кората и да я гледат по-обстойно. Даже ще кажа на майстора да се качи да покара няколко километра на по-кофти път и да се ослушва добре. Определено тропа нешо от време на време. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 26.05.17 08:10.

27.05.17
11:44

Тренировка:

1. Полулег с дъмбели - 8,8,8,8 х 42кг./на ръка/
2. Лег с дъмбели - 8,8,8,8 х 42кг./ на ръка/
3. Задържане от лег в долно положение - 40сек. х18кг./на ръка/, 30 сек. х20кг./на ръка/, 60 сек. х 22кг. / на ръка/

Като цяло леко отпочинал и нищо не ми тежеше. Не съм си давал и грам зор, че бях в някакво положение на махмурлук, само дето снощи изобщо не съм пил.

1. 350 грама  лазаня с 4 вида сирена, 200 грама кайзер.
2. 350 грама спагети болонезе, 300 грама йогурт, 50 грама шоколад,150 грама сладолед.

Около 200 кк.л дефицит. Получи се ден на италианската кухня, от което хич не се оплаквам. Аз съм някакъв “български италианец”  - любима храна -италианска, коли-италиански, разбирания за семейството - италиански, а ако ми падне някаква италианка изобщо няма да й  откажа.
Вчера нищо не направих по колата. Не можахме да я вкараме на подемника, че беше фул и майстора го нямаше.
Закарах детето на гребната, че не я бях водил. То аз сигурно съм ходил на тая гребна 4-5 пъти, щото почти винаги е навалица, а аз не съм фен на навалиците. Отделно цялата тая бетонно-асфалтова обстановка не е по моя вкус. Фен съм на разходки с  тревно -дървестни пейзажи.Как да е. Детето му хареса . Като взе обаче да тича, ме принуди да я гоня и аз да правя едни спритнове. Бях с едни кожени мокасини, които са удобни и за тичане, ама панталоните яко ме прерязваха и пречеха на по-резки движение. В крайна сметка се позабавлявахме, без да успея да сцепя панталоните. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 27.05.17 12:02.

28.05.17
12:48

1. 250 грама пилешки гърди с прясно зеле, 3 малки филии хляб със семена, две парчета еклерова торта, половин бутилка розе.
2. 500 грама йогурт, 50 грама шоколад.
3. 400 грама канелони обилно заляти с кетчуп, банан.
4. 500 грама череши, 50 грама бърбън.

Около неутралния баланс, може би в лек излишък. Все по-често се отпускам с храната напоследък, но що годе съм доволен от формата и се стремя към горе долу поддържащ режим. Някой път повече дефицит, някой път малко излишък, както дойде. Може и да ударя няколко дни или седмици по-сериозен режим да изхвърля малко водата, но общо взето се ориентирам към спиране на опитите за сваляне на килограмите. Днес обмислях да тренирам,ч е за утре е малко несигурна работата, ама такава мускулна треска имам на горната част на гърба и трапеца, че се отказах. Вчера правих гърди, да се чуди човек от къде тая мускулна на гърба и трапеца. Вчера изядох 500 грама череши от нашите си. Днес си набрах още, докато не са узрели напълно, че аз ги харесвам розови, а не кръв червени.
Понеже ми се пиеше някакво питие, а не знаех какво точно, казах на жената да отвори барачето и да  ми даде чаша по нейн избор. Даде ми джентълменска чаша и въпроса с пиенето се реши-сипах си един джентълмен, който така ми се услади и така приятно ми загря гърлото с леко карамелезирано-сиропиран привкус, че ми идваше да ударя още две-три, но 50 е добре, повече не.
Днес жената от сутринта е в кухнята и бърка мъфини с шоколад, солен кекс, пица и някаква друга шоколадова история. От рано сутринта миризми на запечен шокалад и тесто премесено с ванилия ми дразни обонянието. В момента пък усещам аромата на хрупкава печена коричка примесен с аромата на няколко вида сирена и подправки -  как е възможно да съм в дефицит при това положение ? Искрено се чудя. Отделно ме мързи да гледам и сега като сгъна топлата пица и ше ударя една следобедна дрямка. Вечерта отново ще бродя по апартамента до малките часове. Това е.

Мнението беше редактирано от I`M на 28.05.17 12:57.

29.05.17
15:54

Храната вчера:
1. 1 кг. пица, 1,5 кг. череши, 750 грама йогурт, 20 мъфина с шоколад, 300 грама солен кекс, 1 литър кола.

Прекалих малко с храната, ама не е болка за умиране. Днес не тренирах. Утре може би.
След ходене на стенд и майстор, диагнозата е че си внушавам и няма разбито окачване. На мен, обаче ми тропа и сега смятам  да отида на стенд за амортисьори, да не излезне пък че е от тях. Не, че не дадох 200 кинта, че ми бе заминала шайбата на вала -ама колите са разход. Иначе от занимаване с колата, никва не я свърших по работа. Имам едно леко пътуване, което ше ми отнеме няколко часа общо и трябва да реша кой ден от седмицата да го направя.
Мързи ме да тренирам и да спазвам какъвто и да е режим. Искам да ям на корем и да си карам  колата и да си слушам музика. Не ми се ходи пеша, не ми се вдигат щанги, яде ми се сладолед и пица и това е.

30.05.17
09:39

Тренировка:

1. Тяга - 3х 120кг., 1х150,160,170,180,190кг.
2. Преден клек - 3х50,60кг., 1х70,80,90,100кг.
3. Военна преса - 3х50,60кг., 1х70,80,85 кг.

Мързеше ме да тренирам и не ми се правиха кръгове, а и да ги бях подхванал днес мисля, че нямаше да се получи. 180 и 190 на тягата с фитили. Можеше да дръпна и двеста, ама не ми се щеше да се кривя. Послените месеци все в кръгове я правя и то обикновено със 120кг., така че съм отвикнал с малко с по-големите/за мен/ тежести. Като цяло супер лежерна тренировка, дори и не се изпотих и задъхах.

1. четири яйца с масло, домат и краставица.
2. 500 грама червена леща.
3. кисело мляко с 30 грама протеин

Около 1000кк дефицит.
Продължава да ми едно махмурлийско, а тази сутрин и гърлото ме дразни. Дано да не се разболявам. Това е !

Мнението беше редактирано от I`M на 30.05.17 09:40.

30.05.17
09:43

Помпай някви витамини, че в момента върви много гнусна вирусна инфекция.

31.05.17
09:22

Тренировка:

Първи двусет:
1. Полулег - загряващи, 8,6,6,6 х 90кг.
2. Набирания надхват - 5,5,5,5,5СТ

Втори двусет:
1 Лег с КВВ - 6,5,5 х 90кг,
2. Набирания с успореден хват -5,4,3

Трети двусет - машини

След тягата и военната преса вчера, днес беше гениална идея да правя двусети лег и набирания. Отделно при най-малкото задъхване започвах да “хрипам” и да се закашлям.

Храната вчера след около 16 часа , фаст:

1. 40 грама протеин с 300 мл. био мляко, един банан.
2. 500 грама йогурт.
3. 300 грама червена леща, 250 грама свинско каре на скара, 60 грама бял хляб, 4 бискитки с шоколадови парченца.

Около 500кк. дефицит. Вчера нямах намерение да ям хляб и сладко и да съм на едно 1000 кк. дефицит, ама денят така ми се сгомняса, че добре че се разминах с 2-3 филийки хляб , малко йогурт и няколко бисквитки.
До обяд  денят ми беше екстра, даже много добре. Следобед обаче водихме малката на лекар, че от няколко дни кашля леко, но нито има температура, нито е отпаднала, нито й липсва апетит. Лекарката каза, че се съмнява за пневмония. Прати ни за снимка. Лекарят в ренгенологията, каза че няма пневмония и няма място за притеснение. Лекарката,. като видя снимката пък каза, че е пневмония, а аз съм по -склонен да вярвам на нея. По наша молба, обаче позволи да пробваме първо на антибиотици в домашно лечение, тъй като наистина няма никакви други симптоми за пневмония и ако до 2-3 дни няма никаво подобрение или вдигне каквато и да е температура преди прегледа да я докараме в болницата. Детето и днес е супер весело, даже взе и да “отхрачва” като кашля, едвам го спирам да тича и скача . Дано да се разминем без болница , че в момента положението е малко сложно. Аз също не съм много добре в момента. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 31.05.17 09:25.

01.06.17
09:35

Храната вчера:

1. 40 грама протеин с 300 мл. био мляко, банан, 250 йогурт.
2. 2 филийки  бял хляб със свинска пържола между тях.
3. Ориз с кисело мляко и свинско каре.

Около 200кк. дефицит. Не знам дали трябва да тренирам тези дни, че май сериозно се разболявам. Гърдите взеха да ме болят и взех да кашлям магарешката. Винаги когато реша да спазвам по-стриктен режим, се разболявам или се случват някакви неща, които водят до усилено психическо натоварване, ама винаги. После що съм дебел.

Мнението беше редактирано от I`M на 01.06.17 09:36.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1