Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

20.06.17
16:00

Обобщение:
Това,което изчетох до момента, което изслушах,което изгледах ми дава следната информация-
Пълен кашиляк.
Ще ви кажа какво смятам да направя:
Трениране -4 дни седмично с максимални тежести и постоянно увечичаване,но бавно със затвърждаваща седмица между увеличенията.
Трябва ми постоянно темпо.
Крос-8 км, два пъти седмично.
Максимално движение,ежедневно.
Храна:
Всичко,което ше направя е да държа приема около-1750-2000 в тренировъчен ден и 500по-малко в почивен.
От протеин,много малко въглехидрат и достатъчно мазнини.
Хляб и захар-нула.
Пържено и рафинирани храни-нула.
Добавки-нула.
Бира-2 дневно и надявам се нула в следващият месец.
Няма да намаля плодовете и зеленчуците,ще продължават да са повече от 40-50% от дневния прием на храна(предимно сурови).
Възнамерявам млякото и производни да спаднат с до 50%.
Водата ще продължава да е по много.
В общи линии,няма да променя много за да мога да завърша с режима,с който започнах за да можем в крайна сметка да го оценим него,а не положените усилия и съответен резултат.
Надявам се машината да показва разход над 3700 поне четири дни седмично.

20.06.17
16:31

Верно, че е съревнование, но пък Барт е от моя лагер, а и да не беше, аз съм джентълмен и пак щях да кажа:

казано от Gogo на 20.06.17, 13:11:

с този начин на хранене, ще се стопят и мускулите. С по-малко мускули, по-малко свършена полезна работа.

Според едно изследване (имам линка някъде в дневника 😄 ) хората били държани на 800 Ккал на ден в продължение на седмици като били разделени на 2 групи - едните тренират с тежести, другите - не. И двете групи загубили много килограми, но тези, които не тренирали тежко, загубили и мускулна маса покрай мазнините, а тези с тежестите почти не загубили мускули.

казано от Gogo на 20.06.17, 13:11:

ще ускориш процеса на топене на мазнини. Ама ще ти висне и кожЪта. : Д

Според това, което съм чел, кожата ѝ отнема еднакво време да се прибере независимо колко бързо отслабваш, просто като отслабнеш рязко почва да се вижда увиснала кожа, защото не е имала време да се прибере.

казано от Bart Simpson на 20.06.17, 13:39:

Ако съм научил нещо от плувните маратони,то е че трябва да завършиш с темпото,с което си започнал.

...

П.п.явно е че прецаках отпуската,ще летувам на Синеморец,някой знае ли прилична зала в района защото това,което видях в нет-а е плачевно.

И в беговите маратони е същата работа - колкото по- равномерно бягаш през цялото време - по- добре.

А за фитнесите в селцата на морето не знам дали ще имаш късмет, по- скоро заложи на площадки за фитнес на открито със собствено тегло (а.к.а. лостове и успоредки), модерни са и явно Европата дава пари, та има доста такива новопостроени.

казано от Dizzy на 20.06.17, 15:45:

“Тичане” е обидната дума

🙂

Мнението беше редактирано от Димо на 20.06.17 16:32.

Gogo

20.06.17
17:01

казано от Bart Simpson на 20.06.17, 16:00:

Няма да намаля плодовете и зеленчуците, ще продължават да са повече от 40-50% от дневния прием на храна(предимно сурови).

Дисквалифициран си от състезанието. Подай Сансата там!

п.с.: Невидимите лайкове са моите.

Мнението беше редактирано от Gogo на 20.06.17 17:06.

Bart Simpson

20.06.17
17:02

казано от Gogo на 20.06.17, 17:01:

казано от Bart Simpson на 20.06.17, 16:00:

Няма да намаля плодовете и зеленчуците, ще продължават да са повече от 40-50% от дневния прием на храна(предимно сурови).

Дисквалифициран си от състезанието. Подай Сансата там!

Дай ми малко време и ще видиш.

20.06.17
18:56

Барт, това с дъмбела не е ли пулоувър?

Bart Simpson

20.06.17
18:57

казано от Веси на 20.06.17, 18:56:

Барт, това с дъмбела не е ли пулоувър?

Ехе,най-накрая,дам това е,благодаря,къде да ти пратя една морна бирка,мерсаж.

20.06.17
18:59

Моля ти се,за нищо. Недей праща,пийни си я вместо мен. Аз ще залагам на бяло вино в тая жега 🙂
Дзън

Bart Simpson

20.06.17
19:07

казано от Веси на 20.06.17, 18:59:

Моля ти се,за нищо. Недей праща,пийни си я вместо мен. Аз ще залагам на бяло вино в тая жега 
Дзън

Fair enough.
Благодаря още веднъж,ама и аз няма да мога да я думна,че моета дневна квота потъна като в гореш пясък,сега гърмя едни води безкрайни.

20.06.17
19:19

Пий водичка, пий. После ще се чудиш как си живял с толкова много бира 🙂

Bart Simpson

20.06.17
19:21

казано от Веси на 20.06.17, 19:19:

Пий водичка, пий. После ще се чудиш как си живял с толкова много бира

Вярвай ми,преди бях на средно осем на ден,сега са две,вече се чудя как съм могъл да се наливам така.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.06.17 21:15.

Bart Simpson

20.06.17
21:23

Втората част от днешното “горене”:
Късен крос:
4км-24мин.
Първият километър ми беше малко тегав,боляха ме краката,но след това......чудо.
Белия ми дроб излезе с една голяма лопата и като Загреба въздух.......
6-та икономична,бавно към средно темпо.
Нито едно спиране.
Замислих се когато плувам как се справям,задавам задача на тялото и го оставам да си действа.
Никога не съм бил добър в бягането,но е много приятно,ще увеличавам постепенно до осем километра,после темпото.
320-калории показа машината.
Максимален пулс 142,доста по-нисът от вчера.
Усещах,че мога още доста,но реших да не натискам.
И вечеря за шампионЕ.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.06.17 21:29.

Dizzy

20.06.17
21:48

Залагам, че ще станеш по-лек и издръжлив с горния план :-) За плочки - не знам, времето ще покаже.
По-нататък, като спре прогресът можеш да намалиш плодовете до 1-2 порции само в дните с крос.
А в почивните дни, когато влизаш в тежък дефицит, опитай да правиш дълъг прозорец без храна т.е първото хранене да е в късния следобед, в идеалния случай след тренировка. Така, сякаш, ще си увеличиш шансовете.

Четирите тежки тренировки как ще структурираш? Горна-долна част?

Bart Simpson

20.06.17
22:00

казано от Dizzy на 20.06.17, 21:48:

Залагам, че ще станеш по-лек и издръжлив с горния план :-) За плочки - не знам, времето ще покаже.
По-нататък, като спре прогресът можеш да намалиш плодовете до 1-2 порции само в дните с крос.
А в почивните дни, когато влизаш в тежък дефицит, опитай да правиш дълъг прозорец без храна т.е първото хранене да е в късния следобед, в идеалния случай след тренировка. Така, сякаш, ще си увеличиш шансовете.

Четирите тежки тренировки как ще структурираш? Горна-долна част?

Както и до сега:
1-ви ден-крака и пояс
2-ри ден-гърди,пояс и гръб
3-ти ден ръце и пояс
4-ти ден-крака и пояс.
Кросовете ще са първия и втория ден.
След това три дни почивка.
Понякога мога да открадна по около час през почивните дни,но от тук нататък ще се ползват за бягане.
Плодовете няма да намаля.
По-важни са ми от прогреса.
В залата съм около 7/00h
Гладен.
Първо стабилно ядене ми е около 13/00h,преди това имам една междинка-суров зеленчук-моркови,карфиол,чушки,селари или в салата.
Вечерята,никога не е след 18/30-19/00h,като между двете също претупвам по нещо,обикновенно плод или ядки.
Бирите са..........около обяда.
Като искам да отбележа,че почивните ми от тренировки дни съм на работа,където има много тичане......хахайайай,страхотни шест месеца ми се очертават........копаньееееее

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.06.17 22:04.

Gogo

20.06.17
22:13

Аз съм от скоро и не съм видял къде си писал. Какво ти е на кръста? Някъде го спомена, като проблемна зона.
А рамото, куга? При ръцете ли ще го сместиш?
Не че ми е по вкуса и останала подредба, ама щот не го видях.

20.06.17
22:17

Коя машина ти показва изгорени калории? На пътека ли бягаш? Питам,защото след като открих щастието от това да бягаш на открито не бих го заменила с пътека отново.
Инсталирах си програма,която да ми траква бягането и да смята 🙂

ДЕ

20.06.17
22:23

казано от Gogo на 20.06.17, 22:13:

Аз съм от скоро и ....

А бре, Гого, що като кликна на теб не ми дава да ти видя профила, бре. К,во, както и де си писал. Да не си тУрил забрана. Не знам за такваз опция обаче-може и да има. Аз съм открит и не съм ги гледал подробно. Или се регваш за по едно мнение, после триеш профила и за следващото мнение-нов :-)

Bart Simpson

20.06.17
22:28

Аз съм от скоро и не съм видял къде си писал. Какво ти е на кръста? Някъде го спомена, като проблемна зона.
А рамото, куга? При ръцете ли ще го сместиш?
Не че ми е по вкуса и останала подредба, ама щот не го видях.

Рамото е при ръцете.
Кръста ми, започна да е проблем оше откакто бях на 16.
Майка ми и баща ми имат/ха ужасни проблеми с кръста,смятам, че съм го онаследил.
Винаги ме боли,дори и при тези тренировки.
Гог,брат,нямам думи да ти опиша колко съм благодарен за критиките и въпросите,много ти благодаря.
Деня за ръце ми е по-дълъг от другите заради рамото.
За гръб работя малко защото изглеждам малко като пластелиново човече със забити крайници.
Прасеца ми не се развива както трябва,бедрата ми са говеда,бицепсите струват,предмишниците ги няма.
Гърбът ми е като телец,корема разплут.
Затова извадих тази наглед безсмислена схема за да мога да наваксвам където ми се струва, че има нужда и да ти кажа,започвам да виждам,че се получават нещата.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.06.17 22:39.

20.06.17
22:30

казано от Daffy Duck на 20.06.17, 22:23:

Аз съм от скоро и ....

А бре, Гого, що като кликна на теб не ми дава да ти видя профила, бре. К,во, както и де си писал. Да не си тУрил забрана. Не знам за такваз опция обаче-може и да има. Аз съм открит и не съм ги гледал подробно. Или се регваш за по едно мнение, после триеш профила и за следващото мнение-нов :-)

В новата версия това го няма. Доста работи ми се струва, че са резнати в тази нова версия на сайта.
Гого от скоро 😄😄

Bart Simpson

20.06.17
22:31

казано от Веси на 20.06.17, 22:17:

Коя машина ти показва изгорени калории? На пътека ли бягаш? Питам,защото след като открих щастието от това да бягаш на открито не бих го заменила с пътека отново.
Инсталирах си програма,която да ми траква бягането и да смята

Да ти кажа на пътека съм тичал само в болници(имах тежка астма като млад),мразя ги само като ги видя.”Машината”-е монитор-гривна.Fitbit charge 2,Димо каза,че е готина,мен много ме кефи,бута ме,има ли ескалатор......нееееее.......по стълбите.
Веси,тичането навън е разкош,много ми харесва,ще го натискам докато стигна осем километра,после ще го бутам за време.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.06.17 22:34.

20.06.17
22:33

На Гого на профила нещо му има със сигурност, но не знам търсен ефект или просто дефект е. Лайковете му излизат невидими, както и личните съобщения. Ако не цъкнеш от известието в пощата, няма как да ги прочетеш неговите съобщения.

ДЕ

20.06.17
22:41

И аз не знам. Когато съм вкъщи,  пиша от телефоните......другото е заето от децата-настолния и лапа, които са си бетон в детската. Аз в хола си гледам тв и си цъкам. Сега гледам имам червена точка на лс, цъкам, но нищо ново не отваря. Може и в мен да е проблема-телефони, нет връзка и т.н., не обвинявам форума и опциите му.

Bart Simpson

20.06.17
22:42

На мен също неговите лайкове са ми невидими
(след лайка, който има)
П.п.днес завърших на:
10.9км общо
3400 калории
86 минути в пик
Слагам си дефицит не повече от 900 калории.
Оценка на втория ден-доволен съм много.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.06.17 22:57.

20.06.17
23:00

казано от Bart Simpson на 20.06.17, 21:23:

Има го този момент - отначало кофти, тегаво, после идва този момент, някои му викат “стената” която като минеш и после можеш да бягаш много още, макар че на първия километър ми се вижда раничко, може би зависи от натренираността в бягането. Чакай да стигнеш до адреналиновия ръш - при мен някъде към седми- осми- десети км идва - почти колкото половин *бане е, жалко че два адреналинови ръша не правят цяло *бане 😄

казано от Daffy Duck на 20.06.17, 22:41:

Сега гледам имам червена точка на лс, цъкам, но нищо ново не отваря. Може и в мен да е проблема-телефони, нет връзка и т.н., не обвинявам форума и опциите му.

Отвори си пощата с която си се регистрирал, където ти идват мейли че някой ти е писал. Отваряш тоя мейл и цъкаш линка “виж съобщението” в него и ще стане работата.

Bart Simpson

20.06.17
23:04

казано от Димо на 20.06.17, 23:00:

казано от Bart Simpson на 20.06.17, 21:23:

Има го този момент - отначало кофти, тегаво, после идва този момент, някои му викат “стената” която като минеш и после можеш да бягаш много още, макар че на първия километър ми се вижда раничко, може би зависи от натренираността в бягането. Чакай да стигнеш до адреналиновия ръш - при мен някъде към седми- осми- десети км идва - почти колкото половин *бане е, жалко че два адреналинови ръша не правят цяло *бане

казано от Daffy Duck на 20.06.17, 22:41:

Сега гледам имам червена точка на лс, цъкам, но нищо ново не отваря. Може и в мен да е проблема-телефони, нет връзка и т.н., не обвинявам форума и опциите му.

Отвори си пощата с която си се регистрирал, където ти идват мейли че някой ти е писал. Отваряш тоя мейл и цъкаш линка “виж съобщението” в него и ще стане работата.

При плуването,въпросната стена идва много късно,дотогава -оцеляваш,но при тичането в момента съм на къси дистанции и битката в главата е лесна и може би заради това отключвам по-лесно.

ДЕ

20.06.17
23:11

казано от Димо на 20.06.17, 23:00:

Нищо не става. В личната поща имам съобщение, че имам съобщение тук от еди кой си.....пише натисни/кликни за да го видиш. Кликам и пак ми отваря страница тук, в която си виждам писмо с червена точка. И от там същата работа и да кликам върху писмото.....нищо.
Абе шитнята е пълна. Пробвах и през експлорера /щото си цъкам през хрома/, ама там отваря сайта на 20 % сигурно. Нищо се не види.
Не знам каква е тая работа, да не можеш да прочетеш едно лично съобщение тук, а да следва да преминаваш през мейлите си, с които си се регнал......и пак да не става. Както и да е.

Мнението беше редактирано от Деян на 20.06.17 23:18.

Bart Simpson

21.06.17
11:02

Здравейте.
21-юни.
Тренировка-ръце
Музика-peniwise,green day.
1.Упражнение за рамене,вдигане на дъмбели напред-10кг в ръка.
Десет вдигания с дъмбели,десет без.
Девет вдигания с дъмбели,девет без.
Осем вдигания с дъмбели,осем без..........
И така до едно.
2.чукови згъвания5#5-20кг в ръка.
3.Зотман-згъване за предмишници5#5-15кг в ръка.
4.железен кръст30кг на страна5#5.
5.кофи5#10 без допълнителни тежести.
6.трицепсово разгъвяне с горен скрипец5#7-45кг
7.чукови згъвания5#5-20кг
Всичко в супер серии със сателит -“abdominal”-65кг.
Общо малко над един час отново.
Машината казва-380 калории.
Бира-една,дори нямам много мерак и за нея.
Храната ще пиша по-късно,защото за първи път от много време не съм планирал каква ще е за днес.
Краката са ми много добре след кросовете.
От днес зарязах колата отивайки към залата.
1.7км в едната посока с раница+10кг.
На отиване,баир нагоре-изплезих езика.
Навръщане -надолу подклекнаха бедрата,но е ок.
Подават се мръсниците.
Б#х,написах си храната и натиснах бек,щета.
Хайде пак
350гр пилешко филе
150гр бекон
Още една бирка
250гр сурови моркови
Един протеин след тренировката.
Излязох и цял ден на вън знаех,че няма да имам шанс да се храня добре и заради това.
Машината показва-4600 калории,поне това е ок.
Започвам да се чувствам малко отпаднал.
Вода без литъра бира-4 литра.
104-минути в пик.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.06.17 23:14.

Gogo

21.06.17
11:27

И викаш..., денят за ръце ти е по-дълъг, заради рамото?
Човек, внимавай да не го претренираш!

Това от 10 до 1 с махането на ръцете без тежест, без почивка ли е, в смисъл, махаш с ръцете в същата бройка, за да си определяш почивката, или вдигаш с тежест, махаш с ръцете и почиваш?

От военна преса, по-хубу за мен няма. Ако трябва да избирам само едно упражнение.

Малко се престараваш, според мен с ръцете, ама като гледам на снимката, как си изнесъл лакътя настрани, може да са ти афинитет. : Д

За кръста. Какво точно те боли, как те боли. Каква е диагнозата?

п.с.: Ти половината плочки си ги изкарал вече. Скоро и машинката ще играе по коремата. На този етап придават релеф : Д

Мнението беше редактирано от Gogo на 21.06.17 11:30.

21.06.17
11:32

Gogo курсове за говач гледам си изкарал докато те е нямало 😄 Така като сипваш да хапват стабилно плочки не могат да видят, а и  ще развалиш феър плея - поне на всички участници по равно сипвай 🙂

Сгъвам ...

Bart Simpson

21.06.17
11:32

От днешната тренировка не съм доволен,но за толкова ми стигнаха силите.
Ще разгледам как стоят нещата с военната преса.
Диагноза нямам за кръста защото съм го приел за даденост.
Боли ме ниско в средата и понякога слиза надолу към задницата,по често от ляво в задницата.
А упражнението за рамена е абсолютно без почивка от десет до едно,не знам как ви изглежда,но е натоварващо.
Показа ми го един боксьор с фоста добри рамена.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.06.17 11:34.

21.06.17
11:33

дублиран пост ...

Мнението беше редактирано от Мартин на 21.06.17 11:36.

Gogo

21.06.17
11:41

Ъ..
Тури й пепел на тая даденост!
Иди виж кво има, има ли нещо въобще или от това приемане на даденост, толкоз го пазиш кръста, че е станал толкоз кекав и от всичко го боли.
То хубу всеки ден тренираш пояса. Ама поясът е от всичките си страни. Не само плочки. То е като веригата. Толкова е слаб, колкото най-слабата бръмка.
Сериозно. Иди виж, има ли ти наистина нещо. Стриктната мъртва тяга всичко лекувала, казват. :>

Без почивка е добре, ама ти не ги гледай много боксьорите какво правят за рамо.

21.06.17
11:50

казано от Gogo на 21.06.17, 11:41:

Без почивка е добре, ама ти не ги гледай много боксьорите какво правят за рамо.

Това защо?

Bart Simpson

21.06.17
11:51

Правих веднъж екстензии за дълги гръбни мускули и после два дни бях зле.
Аз много пъти казах,нямам против тягите и клековете,но няма кой да ме научи,а според мен без техника са осакатяващи.
Това за рамена,което правя ме поти много и от него също кръста се схваща.

Gogo

21.06.17
11:57

казано от Димо на 21.06.17, 11:50:

Това защо?

Застани в гард. Махай напред или само стой така 1 час и ще видиш. : )

За екстензиите, ти си набарал най-лошото в твоя случай. Директно натоварваш кръста.
А ти се е схванал от раменете, заради стабилизирането и многото бройки наведнъж.

Мнението беше редактирано от Gogo на 21.06.17 12:00.

21.06.17
12:00

казано от Gogo на 21.06.17, 11:27:

Малко се престараваш, според мен с ръцете, ама като гледам на снимката, как си изнесъл лакътя настрани, може да са ти афинитет. : Д

Идеално са му. На Димо също. Яко пронирани рамене.

Bart Simpson

21.06.17
12:05

Какво означава пронирани рамена?

21.06.17
14:47

казано от Bart Simpson на 21.06.17, 12:05:

Една и съща стойка заемаме като позираме в стремежа си да ни се виждат бицепсите и да отворим малко перките 🙂

Мнението беше редактирано от Димо на 21.06.17 14:48.

21.06.17
14:47

казано от Gogo на 21.06.17, 11:57:

казано от Димо на 21.06.17, 11:50:

Това защо?

Застани в гард. Махай напред или само стой така 1 час и ще видиш. : )

Aaa, да, за някой несвикнал е адското изпитание. В началото имах седмици и седмици адските мускулни трески в раменете точно от това.

Мнението беше редактирано от Димо на 21.06.17 14:55.

21.06.17
15:15

казано от Димо на 21.06.17, 14:47:

казано от Bart Simpson на 21.06.17, 12:05:

Една и съща стойка заемаме като позираме в стремежа си да ни се виждат бицепсите и да отворим малко перките

Тц, един и същ проблем с раменния пояс имате.

И аз съм така, от работата на компютър раменете ми са пронирани, че и лека кифоза имам, ама нея с тягата съм я поизправил малко 🙂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1