Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.06.17
16:22

казано от Alexander Krastev на 21.06.17, 15:28:

И аз съм така, от работата на компютър раменете ми са пронирани, че и лека кифоза имам, ама нея с тягата съм я поизправил малко

Това не е от компютъра, това е от таралежите под мишниците. 🙂

21.06.17
16:25

казано от James Hinks на 21.06.17, 15:15:

казано от Димо на 21.06.17, 14:47:

казано от Bart Simpson на 21.06.17, 12:05:

Какво означава пронирани рамена?

Една и съща стойка заемаме като позираме в стремежа си да ни се виждат бицепсите и да отворим малко перките

Тц, един и същ проблем с раменния пояс имате.

Според мен грешиш, аз така и не ти изпратих снимка в нормално отпуснато състояние с идеята че като се видим ще имаш по- добър и обективен поглед да прецениш.

едит: даже сега се видях на снимките на началното състояние за чалънджа - има ме и в отпуснато и в стегнато състояние една до друга и може да се види добре разликата.

https://www.bb-team.org/forums/viewthread/81659/#p-1270100

казано от Boby_ на 21.06.17, 16:22:

И аз съм така, от работата на компютър раменете ми са пронирани, че и лека кифоза имам, ама нея с тягата съм я поизправил малко

Това не е от компютъра, това е от таралежите под мишниците.

Именно, при мен поне съм сигурен че е точно от това 😄

Мнението беше редактирано от Димо на 21.06.17 16:36.

21.06.17
16:31

Иначе пронирани за ръце е завъртяни с дланта гледаща надолу, супинирани е с дланта нагоре. Пронирани рамене - наведени напред.

казано от Boby_ на 21.06.17, 16:22:

Това не е от компютъра, това е от таралежите под мишниците.

😄 😄 😄

21.06.17
17:23

казано от Bart Simpson на 20.06.17, 21:23:

Втората част от днешното “горене”:
Късен крос:
4км-24мин.
Първият километър ми беше малко тегав,боляха ме краката,но след това......чудо.
Белия ми дроб излезе с една голяма лопата и като Загреба въздух.......
6-та икономична,бавно към средно темпо.
Нито едно спиране.
Замислих се когато плувам как се справям,задавам задача на тялото и го оставам да си действа.
Никога не съм бил добър в бягането,но е много приятно,ще увеличавам постепенно до осем километра,после темпото.

хубава загрявка ходене бягане стартове 20 тина минути
една миля с хубаво колкото може по-бързо темпо
засичаш време
засичаш среден пулс
това за определяне на тренировъчни зони

бягането ти трябва да е структурирано за да има ефект поздрави...

Bart Simpson

21.06.17
23:00

казано от doni dimitrov на 21.06.17, 17:23:

казано от Bart Simpson на 20.06.17, 21:23:

Втората част от днешното “горене”:
Късен крос:
4км-24мин.
Първият километър ми беше малко тегав,боляха ме краката,но след това......чудо.
Белия ми дроб излезе с една голяма лопата и като Загреба въздух.......
6-та икономична,бавно към средно темпо.
Нито едно спиране.
Замислих се когато плувам как се справям,задавам задача на тялото и го оставам да си действа.
Никога не съм бил добър в бягането,но е много приятно,ще увеличавам постепенно до осем километра,после темпото.

хубава загрявка ходене бягане стартове 20 тина минути
една миля с хубаво колкото може по-бързо темпо
засичаш време
засичаш среден пулс
това за определяне на тренировъчни зони

бягането ти трябва да е структурирано за да има ефект поздрави...

Благодаря,получих доста съвети за бягането,ще тествам всичко.

Bart Simpson

21.06.17
23:15

казано от James Hinks на 21.06.17, 15:15:

казано от Димо на 21.06.17, 14:47:

Една и съща стойка заемаме като позираме в стремежа си да ни се виждат бицепсите и да отворим малко перките

Тц, един и същ проблем с раменния пояс имате.

Аз не знам за какво говорите и какъв е проблема с раменния ми пояс,бихте ли ми казали?

22.06.17
08:00

Сашо съдейки по една снимка, която бях постнал и в желанието си да ми се виждат бицепсите и перките и да изглеждам максимално масивен и широката ми горна част да създава впечатлението за още по- тънка талия, си бях завъртял раменете, на което му се казва пронирана позиция и което ако си стоят така раменете в отпусната естествена стойка, явно е показател за проблем с раменния пояс, и сега вижда че и ти си се снимал така (според мен воден от същите съображения като мен) и смята че и двамата имаме проблем с раменете, което според мен не е така. Просто имаме доста още да учим за позирането. И да поработим над формата си де.

Мнението беше редактирано от Димо на 22.06.17 08:13.

22.06.17
10:57

Не, ОК са ви раменете отвсекъде, немате грижи.

Bart Simpson

22.06.17
11:01

казано от James Hinks на 22.06.17, 10:57:

Не, ОК са ви раменете отвсекъде, немате грижи.

ТАва да са ни грижите,Димас,кога сме най-зле е така да сме.

Bart Simpson

22.06.17
11:21

22/6
Тренировка-крака:
Абсолютно същата, само на смит-седеж за прасци сложих още десет кг.
Общо-5#10+110кг.
Усещам ги много добре прасците.
Понеже дисковете в раницата ми са 2#5кг
Единия го увих с кърпата ми за фитнес,голямо дрънчане,дрънчаха вчера докато бягах към залата.
Храна:
Закуска:
3 яйца със сирене-150гр и спанак-60грама суров.
Обяд-2 ципури-филетирани-400гр
Задушен карфиол-200грама+10мл зехтин общо за карфиола и рибата.
Вечеря-орехи сурови-100гр.
Малко ще ми е отгоре храната,но ще върна малко защото тонуса ми спада и съм бавен в залата,въпреки,че днес завърших двата кръга за точно един час.
Заедно с бягането до и от залата-600 калории.
Денят ми ще е копие на вчерашният очаквам общ разход -4600 калории
Общо храна-1950 калории.
Бира-една,едничка без ищах.
Случи се нещо, което генерално разбърка програмата и плановете ми и затова ще е малко не както трябва храната,но ще продължи седмица и дотогава вярвам,че ще съм съумял да се върна в някакво русло.
Поздрави на компанията.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.06.17 11:33.

Gogo

22.06.17
11:30

Някое плодче няма ли да хапнеш?

Bart Simpson

22.06.17
11:35

казано от Gogo на 22.06.17, 11:30:

Някое плодче няма ли да хапнеш?

Не,днес ще пропусна.Имах ден с доста плодове.

Dizzy

22.06.17
21:55

Намерила съм ти рецепта за хлебче:

Bart Simpson

23.06.17
01:40

Dizzy,звяр си,обичам те.
Отговора на един въпрос ми бяга обачя.
Ако намаля млякото и производните,печените и смляни черупки от яйца опция ли са за набавяне на калций?

23.06.17
02:16

Едно време баба ми Мими даваше на кокошките на село така счукани черупки от яйца за калций. Не бях се замислял да се ползва за човек...

Bart Simpson

23.06.17
02:18

Четох го,че се пекът и се мелят на прах,ама не амея преди да получа някое мнение от тук......хахахаххах......на кокошките......баба Мими.....хахайайайай,луд си.

Bart Simpson

23.06.17
02:18

Четох го,че се пекът и се мелят на прах,ама не смея преди да получа някое мнение от тук......хахахаххах......на кокошките......баба Мими.....хахайайайай,луд си.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.17 02:18.

Gogo

23.06.17
02:22

То па един келепир от калция в млякото... Кажи речи, същият, като от смлените черупки от яйца. Калцият от тях, наиш кога ше дойде у теб...
Не знам защо ще спираш млечните храни, не знам и какво ти е отношението към таханите, но калций в сусамовия тахан има. То и не приемаш кой знае какво количество белтъчини, та чак толкоз по мое мнение не си умрял да се притесняваш за калция. Но пък има и други ползи от сусамовия тахан, та ако не ти бърка плановете и ти понася на вкус, това ти предлагам аз.

Bart Simpson

23.06.17
02:27

Това е изключително разпространен продукт около мен.
Инрересно,ще го разгледам като опция,благодаря ти.
Аз много обичам да туплам хумусче,ама те нали тр да топя още.
Ама, ш, както казва Димас,заглеждат си ме и мен вече,въпреки плехата глава.
Въпрос:
Имам една професионална машина тип блендер,но оборотите са като от F1,прави лешници на олио,майтап няма.
Суров сусам също и на вкус го кара на тахан,дали да не си взема едно килце суров сусам?
А да ти кажа за млечните не съм много убеден,но всеки, който чисти мазнини споменава,че е намалил млеко-производните,а на мен да скоро ми бяха доста солиден процент от дневния прием на храни.
И още нещо,Гого,днес една кутийка малинки,малииии,напращели и ме викат,по име............. И се  детих за ехидното ти-плодче днес няма ли?
И викам,нема,Гого,нема плодче днес,ама утре шси гигръмна малинките.
Днес почти 5000 калорои,20км и от горе.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.17 02:35.

Gogo

23.06.17
02:33

Предвид, че сусамовият тахан се приготвя от печена суровина с олио, да, ако можеш да си го направиш ти, от суров такъв, ползите ще са по-големи. Ама гледай наистина този блендер да го направи леш. : Д
Виж, ако стане, да си направя и аз. Имам един нутрибулит : Д дето за нищо не ползвам, поне за това ако върши работа...

Bart Simpson

23.06.17
02:35

Ама аз съм си правил за хумус,нали ти казвам,същия вкъс,само структурно ми беше мисълта дали излизам от идеята.не ми се става да го снимам,че съм по гръб.
С по дрът дизайн ама същото

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.17 02:39.

Gogo

23.06.17
02:40

Структурно си по-добре от идеята със суров. Правиш си на порцийки за седмицата примерно, да не се застоява много, след като си го смлял. Ся тъкмо докато ти пиша, си лежа и топкам един банан във фъстъчено масло. : Д

п.с.: и викаш... заглеждат те вече, а?! : ДДДД

Мнението беше редактирано от Gogo на 23.06.17 02:46.

Bart Simpson

23.06.17
02:46

Знаере ли защо има ефект при мен,аз практически не съм се отказал от много неща,само хляб и бира, ни фъстъци ми липсват,ни захар,ни банани.
Аз риба си обичам и плодове това си и ям.
Бях се насвинил заради бирата и мазни мезаци,сега като я няма бирката няма и мазните мезенца,еле па в комбинация.
За едно бяхте всички прави,всичко е в храната.
Ядеш малко, тренираш за колкото имаш сила и смях много трябва щото предизвиква съкращения в абдоминалната обласр и хоп-плочки.
Банан във фъстъчено масло в........ Колко е сега в БГ-3 часа сутринта,ба не мога а го ям това нещо.Гог,брат,благодаря ри за идеите,лека, че утре много ш тичам,мятам се ма.шест километра

Bart Simpson

23.06.17
02:48

казано от Gogo на 23.06.17, 02:40:

Структурно си по-добре от идеята със суров. Правиш си на порцийки за седмицата примерно, да не се застоява много, след като си го смлял. Ся тъкмо докато ти пиша, си лежа и топкам един банан във фъстъчено масло. : Д

п.с.: и викаш... заглеждат те вече, а?! : ДДДД

М чи къ.

Bart Simpson

23.06.17
11:39

23/06
Тренировка-почивен ден
Крос-6км
Денят е от тип-pit stop
Девет часа сън,непробуден.
Правейки закуска на дребния не уцелих нито един шкаф от първия път и оставих млякото във фурната.
Мислех вообще да пропусна дневника днес,но и тези дни са важни от гледна точка на пътя.
Храна:
Закуска няма.
Обяд-пилешко филе-400гр
Моцарела-125гр
Коприва-80гр-сурова
Вечеря-
Свински джолан с боб на фурна.
Ще го измеря зготвен.
Плодове-
3 круши-около 500гр
Една краставица-280гр с малко зехтин,копър и оцетче.
Бирите ще са двечки.
Следобед ще имам възможност да отида до залата и знам, че ще съм изкушен от идеята,но няма да го направя.
Миналата седмица откраднах една такава възможност и си излязох от релсите,определено не се чувствах положително.
Днес-pit stop-гориво, гуми и релакс.
Снимката за Гого,щото не ми дава да ям плодчета,ама аз си обичам,пък и до декември имам още време,хахахах

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.17 11:40.

С тия плодчета и до другия декември няма да стане работата 🙂.

23.06.17
11:58

Да те питам нещо от “професионално” естество. Мисля да си взема нов тиган, дълбок, 28-30см в диаметър. Почти 7-8 години съм ползвал един чугунен на ЛеКрусе, но вече не съм на газ а на индукция. Можеш ли да ми препоръчаш качествен тиган, който да се разбира със стъклокерамичен плот.

Bart Simpson

23.06.17
11:58

Ще станееееее,ще стане и хоро ще играе.

Bart Simpson

23.06.17
12:01

казано от Splash на 23.06.17, 11:58:

Да те питам нещо от “професионално” естество. Мисля да си взема нов тиган, дълбок, 28-30см в диаметър. Почти 7-8 години съм ползвал един чугунен на ЛеКрусе, но вече не съм на газ а на индукция. Можеш ли да ми препоръчаш качествен тиган, който да се разбира със стъклокерамичен плот.

Тъй като керамиката не може да развива температура нужна за поне приемливо готвене е хубаво какъвто и да е тигана да е с двойно дъно,за да може веднъж достигайки необходима температура да я задържа.Двойните дъна имат балот от въздук,който спомага за това,а скъпите имат керамичен пясък в този балон,та веднъж загреят ли се готвят по инерция.
Индукционните котлони са керамични,но керамичните домашни не са индукционни.
Индукционните котлони работят на принципа на микровелето и са доста сложни и специфична техника,не вярвам твоят да е индукционнен.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.17 12:03.

23.06.17
12:18

Котлоните

Ако имаш идея за конкретна марка/клас/вид тиган, можеш да споделиш. Не съм специалист, но тези котлони загряват самия тиган, като въздействат на метала в него. Керамиката е почти студена при готвене, примерно като си направя яйцата и махна тигана, мога да си сложа ръката на нея без да се изгоря.

Мнението беше редактирано от Splash на 23.06.17 12:21.

Bart Simpson

23.06.17
12:23

Индукционния котлон не може да загрее ако върху него няма определена повърхност,твоят загрява ли без да има тиган или ненджера на него?
Индукционните котлони работят само с определени дъна.
Опитай дали загрява без тиган и ако -не,значи е индукционен.
Тогава ще ти кажа за тигани.

23.06.17
12:26

Не загрява без тиган, изключва се. Работи само с желязо, стомана и алуминий.

Bart Simpson

23.06.17
12:28

казано от Splash на 23.06.17, 12:26:

Не загрява без тиган, изключва се. Работи само с желязо, стомана и алуминий.

Значи е наистина индукция,не знам защо си пръснал толкова пари.
Ekber-с троино занитена дръжка-вечни,ще си доволен.

23.06.17
12:35

Не беше кой знае каква цената спрямо аналогичните електрически, а и аз съм добър в хващането на промоции в амазон. Ekber ако ми изпратиш линк от къде мога да го поръчам и какъв вид ще съм ти благодарен. Тиган това ли имаш предвид ?

Мнението беше редактирано от Splash на 23.06.17 12:38.

Bart Simpson

23.06.17
12:44

Точно.
Не знам как да качвам линк,но мисля,че са доста разпространени и всички дистрибутори трябва да ги имат.

23.06.17
12:46

Мерси, поръчах си. 30 и 24 см.

Bart Simpson

23.06.17
12:51

казано от Splash на 23.06.17, 12:46:

Мерси, поръчах си. 30 и 24 см.

Малко е специфично готвенето на такава повърхност,но схванеш ли как се получавят нещата ще си доволен.
При хубаво керамично покритие нищо не залепва.
При този тип,гол метал,трябва да загрееш тигана много добре и да не докосваш месото или рибата,докато не се отлепи само,това разбира се ако готвиш с малко мазнина.
Но ще говорим за това,когато пристигнат,надявам се да са тояа,което търсиш.
Дай ми един пример за,това което готвиш на тиган.
30-ката ще ти дойде голяма,не знам дали ще легне хубаво на котлона.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.17 12:56.

23.06.17
13:02

Месо в момента не готвя, риба доста рядко на тиган (мирише и предпочитам на фурна или на грила отвън). Ползвам мазнина - кокосова, краве масло или зехтин от авокадо. Основно на тиган правя кърита, ризото, паста, омлети, гъби, зеленчуци. Имам 28см който пасва, 30-ката ще я тествам като дойде, ако е голяма ще я сменя.

Мнението беше редактирано от Splash на 23.06.17 13:03.

Bart Simpson

23.06.17
13:05

Значи е твоят тиган,но пак ти казвам когато сложиш нещо на този тиган не го насилваш с разбъркване,чакаш само да отлепи иначе ставя кашиляк.Ако първият път не се получи не се ядосвай.
Много е яко,аз на дребния готвя с него,но не е зехтин,зехтин е само когато е маслинова мазнина.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.17 13:09.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1