23.06.17
15:56
Барт, виж с тази тяга, дали ще изпитваш болка в кръста:
23.06.17
18:27
И ш видиш как се правят тяга и подскоци с щанга в супер серии хахахахахах
Радвамсе,че се забавлявате, но аз днес свалих още една дупка от колана.
“Бицагата”си е още 38.
Към момента теориите ви за плодовете,тягите и другите изпитани стратегии издишат.
Един резултат може да се постигне по много начини,стига да има малко аналитично мислене.
П.п.Знаете ли кое е най-якото на това да си усмиван и подиграван?
Ако не си, другите просто се запознават с успехите ти,а когато си усмиван и успееш-ей тогава е сладкото,цял живот залагам на двойно или нищо.
Нервак,точи бирата,плочките идат.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.17 18:49.
23.06.17
19:24
Когато имаш какво да сваляш, коригираш и окастриш някак яденето и започнеш да имаш някаква физическа активност, нормално е да има резултати. Късметът на начинаещия му викат още.:>
Храните и упражненията, които спомена, не са задължително да се спазват, но по последни данни, са по-близо до оптималното решение на твоя проблем.
Радвам се, че без особени лишения и без кой знае колко да се напъваш, намираш удовлетворение в резултатите. : )
Мнението беше редактирано от Gogo на 23.06.17 19:34.
23.06.17
19:46
Удоволетворение?Та аз качвам стълби на бегом, търкалям се по пода с дребния и играем,работата не ми тежи,краката ми не треперят като се затичам.
Днес си купих една вода-5литра и си викам,бре 24-часа в денонощието да носиш две такива............
Удоволетворение не е точната дума.
На седмото небе съм -83 кила.
По последни данни........хм..баба ми казваше-никога не съм имала високо кръвно защото не съм си го мерила и аз така, прескочих ги последните данни.
Късмета на начинаещия-дам, винаги работи,ама аз съм такъв лаик, че и начинаеш не съм даже,късмет ли е не знам,инат ли е........м да, по-скоро е инат.
Крушите са сладки,сочни и ободряващи.
23.06.17
19:58
Поздрави!
23.06.17
21:27
Такааааа,отидох до залата за едни бързи гърди,че днес ми изтича картата и викам,ай да не отива зяд да ида да разметам щангите хахахахахах.Това като един френд,не беше излизал от БГ и ходи до Сърбия и вика-опънах Европата хахахах.Та имам един въпрос,защо следобед всичко ми е по леко?
На лежанката с нормалните за мен 60кг загледах лоста да не са го сменили.
Сутрин повече се напъвам,сега прелетях през сериите,защо?
Да не е от крушите,хахах.
Абе,хора,вие лайквате, ама аз сериозно питам.
Днес просто не си усетих килата.
Едимствената разлика е,че тренирах следобед.
Има ли някакво значение.
Като отида в седем сутринта в залата и трудно влиза кръв в мускулите.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.17 23:46.
24.06.17
00:02
Малко неудобно,но имам още нещо да споделя.
При пуловър-дясното рамо седи като заключено.На първите две серии не мога да сваля достатъчно надолу,в предната част-като схванато.
След третата серия отключва и мога да сваля до край.
Загрявам го много добре и не мога да разбера защо само на това упражнение се инати.
След въпросната трета серия някък все едно прещраква,но не е като ставно усещане, а в мускула.
П.п.нямам спомен за някаква сериозна травма в миналото.
Спортовете практиквани от мен включван натоварванее в раменете,но нищо,което да си спомням.
Дали лошо разгрявам,или неправилно правя упражнението е въпроса.
П.п.2това,което ми прави впечатление е, че всеки път “отключва” след точно втората серия.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.06.17 00:17.
25.06.17
09:08
казано от Bart Simpson на 23.06.17, 21:27:
Има ли някакво значение.
Като отида в седем сутринта в залата и трудно влиза кръв в мускулите.
Най-вероятно си тръгнал да се адаптираш към тежестите. Не знам да има разлика при силовите постижения ако тренираш сутрин или вечер. Няма начин да не пише нещо във форума на тази тема. Ще поровя.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 25.06.17 09:09.
За пулоувъра зависи колко назад пускаш. Може би пробвай да не пускаш много назад, където отиваш в по- слаба позиция.
25.06.17
11:20
казано от Димо на 25.06.17, 10:01:
За пулоувъра зависи колко назад пускаш. Може би пробвай да не пускаш много назад, където отиваш в по- слаба позиция.
Ами на пърите две серии,както казах,нямам възможност да свалям по-долу от успоредно на тялото,след това свалям малко по-надолу.Може ди 30 градуса повече
25.06.17
11:46
казано от Dizzy на 25.06.17, 09:08:
казано от Bart Simpson на 23.06.17, 21:27:
Има ли някакво значение.
Като отида в седем сутринта в залата и трудно влиза кръв в мускулите.Най-вероятно си тръгнал да се адаптираш към тежестите. Не знам да има разлика при силовите постижения ако тренираш сутрин или вечер. Няма начин да не пише нещо във форума на тази тема. Ще поровя.
Според някои видеа в Youtube нивата на кортизол? и тестостерон са различни сутрин и вечер, но не мисля, че разликата се усеща. Сашо беше казал, че час след събуждане нервната система работи на 100% и е в кондиция да вдига тежко. Аз тренирам или рано сутрин или късно вечер и разлика не намирам. Всичко е индивидуално, според мен 🙂
25.06.17
11:52
За меб беше странно,защото това беше последния тренировъчен ден от седмицата и е логично да съм най-изморен.
Но не се почувствах като да ми е малко по-леко,усетих се експкозивен и дори не изпотих много,просто,както казах,прелетях през сериите.
25.06.17
12:22
И това с дните ми е малко странно. Тялото ти едва ли прави разлика между понеделник и петък. Ако си ял и спал добре не би трябвало да си толкова уморен. Колко често тренираш ?
25.06.17
12:44
казано от CottageCheese на 25.06.17, 12:22:
И това с дните ми е малко странно. Тялото ти едва ли прави разлика между понеделник и петък. Ако си ял и спал добре не би трябвало да си толкова уморен. Колко често тренираш ?
Четири дни подред,а това беше петия,в който се бях зарекъл да почивам.
25.06.17
13:17
С твоите тренировки не би трябвало да си толкова уморен 😄
25.06.17
18:38
казано от CottageCheese на 25.06.17, 13:17:
С твоите тренировки не би трябвало да си толкова уморен
И доста работа като сложиш и се получават нещата,средно в тренировъчен и работен ден 5000калории
26.06.17
11:06
Здравейте,един бърз отчет.
Нещата главоломно се промениха при мен в служебен аспект.
Един шеф напусна и без да съм наред на опашката изкачих няколко стълби в служебната стълбица.
Което е хубаво,но доста хора се почувстваха прескочени и се създаде малко враждебна атмосфера.
Доста по-голям ангажимент и май скоро ще трябва да премина в следобедно и вечерно трениране.
Не ми харесва защото следобед и вечер залата е пълна с неприятници.Ще опитам една друга зала,по-лячена,но както казах и преди, все едно да сменя колата, ще опитам.
Та,тренировката днес-крака.
Музичка-Peniwise-много бутат.
Тип-супер серии.
1.Leg-extention:
5x10-65kg
Сателит-усукване с щанга
2.Повдигане прасци от седеж-смит-5x10-110kg
Сателит-накланяне встрани с дискове-15кг в ръка.
3.leg curl:
5x10-45kg
Сателит-abdominal-65kg
4.Повдигане на прасци от стоеж:5x15+50kg
Сателит-повдигане на крака от вис-свити с+5kg.
Два кръга, както обикновенно,малко над час.
Не ми беше много тежко но бях доста умислен и не съсредооточен.
Общо взето съм доволен,но малко ми писна от еднаквите упражнения и може да отделя малко време да освежа програмата.Ако някой иска да даде идеи ще се радвам.
Храна:
Два дни съм без плодове и днес ще наваксам:
Закуска-няма.
Преди обяд-две ябълки-350гр
-Два моркова-180гр.
Обяд-бейби октоподи-280гр
Нори-20гр
Краставици-120гр
Зехрин-5мл
Вечеря-
Дръжте сееееее.
Намерих си свински крачетааа.
Мн съм щастлив.
Та,вечеря -студена пача с мноо чесън.
Като я зготвя ще опиша.
На,вчера за първи път си снимах гърбът,хареса ми ама видях колко съм лис отзад,майкоооо,кошмарна работа.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.06.17 11:08.
26.06.17
11:24
Вместо п.п. Цитирах без да искам.
Та само да кажа за незапознатите с този весел диалект-лис-плешив.
И един -6км крос мисля за днес.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.06.17 11:27.
26.06.17
23:19
Я го знам от Врачански,аз съм от поколението, което хвана руския само в първи клас и знам само какво значи грузавик и миня завут-свински бут.
Хахахахх
27.06.17
12:55
Така,днес-ръце:
Музика-manowar-best of.
1.Вдигане на дъмбели напред за рамене x 10kg в ръка
10-с дъмбели
10-беЗ
9-с дъмбели
9-без..........
2.чукови звания-5x5-20kg в ръка.
Сателит-косене със скрипец-30кг
3.зотман згъване за предмишници
5x5-15kg.
Сателит накланяне с дискове
15kg в ръка.
И още доста упражнения,но нещо след последните емоции от писачите загубих ищах да си описвам тренировката.
Както и да е, вчера над 5000 калории изгорени,задоволителен дефицит.
Малко ми спадна духа и съм скапан напоследък.
Днес определено реших да забавя,не че много ми се ядеше,защото глад не ме гони,но изядох след трвнировката(смешната)една филия соден хляб с масло сирене и люта чушка.
Нещо съм демотивиран.
Както и да е.
Отговор на последната закачка:
Въпреки,че официялно първото трамвайно трасе в СФ започва да функционира на 1/01/1901 година,изградено от австрийски и белгийски инжинери на бул.”Витоша”.
Първо е била изградена пробна неелектрифицирана линия от пл.”Журналист” до днешната семинария и е била обслужвана от конски впряг през 1898 година.
Една снимка за вчерашната активност.
Вчерашната пача беше разкошна.
Храната днес :
Соден хляб с масло и сирене:
Хляб-90гр
Масло-20гр
Сирене-овче-70гр
Обяд-пиле фрикасе:
Пил.филе-200гр
Мляко и масло-150мл,30гр
Брашно-40гр
Пил бульон-80мл
Вечеря печено пиле1/2-400 гр изпечено
Гъбки на фурна-150гр-изпечени.
П.п.Днешната мозъчна гимнастика:
Къде и колко от петте келтски езика без да са официални, съществуват и се използват в днешни дни?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.17 13:06.
27.06.17
13:06
А тези 5000 изгорени калории фит-гривната ли ти ги дава? Сваляш ли я докато спиш? Би ли написал какъв е модела?
27.06.17
13:08
казано от Dizzy на 27.06.17, 13:06:
А тези 5000 изгорени калории фит-гривната ли ти ги дава? Сваляш ли я докато спиш? Би ли написал какъв е модела?
Не, с нея спя,защото си следя съня,да няма стрес на дивана.
Модела е fitbit charge2
Когато се събудя показва около 650 калории от момента на зануляването в 0/00h до момента на събуждането.
27.06.17
13:54
казано от Bart Simpson на 27.06.17, 13:08:
Модела е fitbit charge2.
Понеже линкът отваря последното мнение по темата, започнах да чета първо него. И мислейки си, че още водите Онзи “спор”, решавам, че вече говориш и за някаквя кукла на дивана. : Д
Спрях и реших да прочета преди това какво е писано... : )))))
Мнението беше редактирано от Gogo на 27.06.17 13:55.
27.06.17
14:07
казано от Bart Simpson на 27.06.17, 13:08:
:-)
Аз ако знаеш колко хубаво си заспивам на дивана - стрес 0. Ама той ми е нов и много си го харесвам. Ето снимка.
Стрес от сън съм имала само като съм ходила на къмпинг на палатка. Постоянно ме беше страх, че докато спя ще се спука надуваемия матрак и ще се изгърча до сутринта. Виж каква важна информация само ти поднесох, хахаха
Тази гривна ще я проверя, ама много скъпа играчка ми се струва. Четох, че батко... такова, Димо го мотивира. Ти как я усещаш? Полезна ли ти се струва?
ПП. Гого, на теб само кукли са ти в главата, хахаха
Мнението беше редактирано от Dizzy на 27.06.17 16:51.
Хохохо, Мерси Теди, напоследък рядко ми викат батко, (вече по- често съм чичко).
Мотивиращо си е, а е и измервателен уред, който се кефи, ще знае кефа. Колко е практично сигурно може да се спори, но то е като термометъра - като знаеш че е минус 10 навън, няма да ти стане по- топло, а и без него ще знаеш да си облечеш палтото, но все пак го гледаш да видиш колко показва.
И за Барт не знам, но за мен е интересна информацията, че те е било страх да не се спука дюшека и да трябва да спиш на земята в палатката, след 2 седмици мислим да ходим семейно на къмпинг на палатка за пръв път и точно днес гледах надуваеми дюшеци.
Отсега събирам мотивация да продължавам да работя за плочките и на морето.
27.06.17
16:27
Първо много добре я определи-играчка е.
За цената-оптавдава си парите.
Мен лично ме бута,ако има ескалатор или асансьор,вземам стълбите.
Може и грешно да отчита изгорените калории,но дори и така да е ги отчита еднакво грешно всеки ден и можеш да си съпоставяш дните,което за мен е важно.
Малко съм подтиснат от неприятните коментари наоколо и нещо не ми се пише много,много.
Стреса на диване го написах във връзка с това,което коментира онази закваска.
На дивана си заспивам и аз прекрасно и отчета на съня след това е добър.
Много съм болен на тема коментари за семейството ми и колко време и как прекарвам с най-милите ми хора.
Копам като вол повече от 17 години всичко ме боли денонощно,ставам в 6/45h всяка сутрин и някакви момченца с вдъхнат кураж от треньори,приемащи едно, едничко мнение,ми правят разчет на времето........не благодаря.
Димас,от къмпинг със семейството,няма по-силно нещо,да запалиш огън,да им зготвиш,да облагородиш дива среда......безценно,първично,яко,макар и на к-г”Градина”.
Аз ако знаете къде съм спал на палатка,надуваемото легло ще ти се стори удобство от дворцов тип и евентуалното му спукване би била най-малката грижа.
27.06.17
17:09
Ако съм те засегнал с нещо, се извинявам. И ще преосмисля начина си на изказване по твой адрес. Но държа да знаеш, че винаги е било с добра умисъл, с идеята, че го приемаш с усмивка.
27.06.17
17:16
Гого,има няколко хора,на които се радвам и чета с усмивка,моля те знай,че каквото и да кажеш винаги ще бъдеш част от тази шепа хора,индиректно се възхищавам на всичко,което кязваш и главно за начина,по който го праеиш,вообще не си мери думите по мой адрес.
Те достигат много лесно до мен и възприемам всичко,което казваш.
Вообще не искам да дпоменавам факта,че всичко казано от теб е обосновано и аргументирано.
С две думи, да знаеш,че те харесвам(мъжката)и че завиждам на Димас,че сте се запознали и сте полафили,надявам се август месец като прескоча до БГ да пием по една морна бира под тепетата.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.17 18:48.
27.06.17
17:20
казано от Bart Simpson на 27.06.17, 17:16:
Гого,има няколко хора,на които се радвам и чета с усмивка,моля те знай,че каквото и да кажеш винаги ще бъдеш част от тази шепа хора,индиректно се възхищавам на всичко,което кязваш и главно за начина,по който го праеиш,вообще не си мери думите по мой адрес.
Те достигат много лесно до мен и възприемам всичко,което казваш.
Вообще не искам да дпоменавам факта,че всичко казано от теб е обосновано и аргументирано.
С две думи, да знаеш,че те харесвам(мъжката)и че завиждам на Димас,че сте се запознали и сте полафили,надявам се август месец като прескоча до БГ да пием по една морна бира под типетата.
Ето и няколко снимки от времето когато не ни трябваше палатка за да спим на открито, пещерите бяха гостоприемни, а височините до колене.
Когато за да слезем в най-дълбокия сифон ни трянваше само челник и за да се качим на най-високата скала, само малко пудра на кръста.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.17 17:24.
27.06.17
23:03
Усетих на днешната тренировка(смешната),че ми намаляеат силите.
Усетих го на няколко предходящи също,но мислех,че е съотнесено към моментно състояние.След днешната съм сигурен,че дефицита ми е твърде голям.
Аз сам определих като много важно да държа постоянна скорост,но първоначалният ми ентусиязъм малко ме заслепи.
Тази вечер се нахумках много доволно,по съвет на Гого си избих един сусамов тахан и тупкам от него вместо протеин след тренировка.
Силна вечеря(ранна),за сметка на това пък приенам спокойно отказа от бирата.Замествам го с винце,пак е алкохол,но поне калориите са по-малко.
По средата на тренировката днес се почувствах разбит,но тогавя дойде ред на пулоувър,днес качих на 27.5кг и дясното рамо беше много на ниво.Помогна ми да се въудошевя и завърших задоволително добре.
Най-хубавото от всичко,е че свих гривната с една дупка,китката е добър показател.
В обобщение ще кажа,че въпреки, че не ме гони глад ще увелича малко храната,предимно мазнини.
Бицепса все още е 38.
27.06.17
23:07
Ай ся, по съвет на Гого!
Аз съвети не давам. Изказвам лично мнение. А наплющяването вечер го споменах покрай фастенето, ако цял ден си бил на вода. Не че аз не си ям през деня и вечер не хапвам двойно повече, ама на мен не ми пука.
27.06.17
23:08
Имай предвид,че стабилна вечеря за мен не означава стабилна за нормално хранещ се човек.
Един бърз въпрос:
Какво е отношението на чесъна и лютото към топенето на мазнини.
Добре,съгласих се,не е съвет,а предложение,ама както и да е хумкам си тахан и ми е добро.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.17 23:11.
27.06.17
23:12
Нож с две остриета.
Подправките засилват апетита. Т.е... сещаш се/
Другото е, че засилват потентността, което по мое мнение има пряко отношение с тестостерона, което ще значи, че трябва да се чисти по-лесно.
И не на последно място, в залата винаги ще има свободен уред за теб.
п.с.: Сега видях какво си “цитирал”. Аз реших, че за обилно ядене вечер говориш. За тахана, може и като съвет да го приемеш. А да замениш протеината с тахан, не знам...
Мнението беше редактирано от Gogo на 27.06.17 23:15.
27.06.17
23:14
Хахахахаха,ми и една пушена скумрия да сложа в джоба....хахахахаах,аз на вечеря, Гого.
Защото аз люто тупам много и без чесън у дома на маса не сядаме.Та се чудех дали е полза или вреда в конкретното гонене на плочки.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.17 23:16.
27.06.17
23:16
Полза е. И глисти няма да имаш. : )
п..с: докато ти отговоря и вече си редактирал и все едно давам отговор на друго.
Мнението беше редактирано от Gogo на 27.06.17 23:17.
27.06.17
23:18
казано от Gogo на 27.06.17, 23:12:
Нож с две остриета.
Подправките засилват апетита. Т.е... сещаш се/
Другото е, че засилват потентността, което по мое мнение има пряко отношение с тестостерона, което ще значи, че трябва да се чисти по-лесно.
И не на последно място, в залата винаги ще има свободен уред за теб.п.с.: Сега видях какво си “цитирал”. Аз реших, че за обилно ядене вечер говориш. За тахана, може и като съвет да го приемеш. А да замениш протеината с тахан, не знам...
Ще ти обясня какво имам впредвид,аз искам да си постигна целите без нищо в кутийки и шишенца,аз не го заменям в схема, заменям го,защото аз не пия пудра,просто с 29% протейн в суровия сусам е един добър вариянт,да не говорим,че с 57% мазнини ме държи дълго време в движение до късния обед.
Както ме посъветва един тип,пия пудрата само в дни,в които знам,че няма да мога да се храня подобаващо.
И озвинявай,че трудно се комуникира с мен и постоянно редактирам,но ми е накъсана мисълта,а и не съм вещ в общуването чрез писане.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.17 23:37.
27.06.17
23:25
Да, мазнините са хубаво нещо. Но ти недей гледа колко % е протеЙнът в сусама. Растителните белтъчини не се усвояват до такава степен, като от животински произход. Поне така пише де, не съм правил опити. :>
27.06.17
23:33
Ми то така или иначе този,който имам -пудрата-май е соев.
Иначе за лютото,това е част от колекцията ми.Купил съм си 8 квадрата сглобяема оранжерия,но за сега нямам време да я зглобя,лютите чушки са едно от хобитата ми.
П.п.Ей за това говоря,направи ми правописна забележка без да акцентираш върху нея,благодаря.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.17 23:38.