Коментарна тема към 180-дневно предизвикателство -= Плочки =-

Прескочи до:

26.06.17
23:16

та бира ракия малц вина ...не мога без тях и си тренирам бе ..за 6 месеца мога да направя шкембак и да го сваля, поне три пъти...да да Поздрави

26.06.17
23:23

За протокола, плочки се показват лесно,но трудно се запазват.
Следващото предизвикателство ще е да запазим плочките и след коледните софри 🙂

Bart Simpson

26.06.17
23:35

Днес си забравих шишето и трябваше да си купя вода от вендинг машина.
Като прочетох как се казва водата ми се отпи малко.

Dizzy

26.06.17
23:42

Дони, на мен най-много ми хареса визията на бягане, калистеника, бира и ракия, като се опитвах да не гледам физиономията, че ме хваща страх напрао. От къде го вадиш тоя суров вид, не знам :-)

Мнението беше редактирано от Dizzy на 27.06.17 06:01.

26.06.17
23:54

Откъде пък намери да купиш латвийска вода?

Bart Simpson

26.06.17
23:55

казано от Ice Mountain на 26.06.17, 23:54:

Откъде пък намери да купиш латвийска вода?

Грам нямам идея как е стигнала до тук и до преди да го споменеш не знаех,че е латвииска,може с  някой пакет на червен кръст да се е добрала,не знам.
Иначе си беше във вендинг машината.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.06.17 23:56.

27.06.17
00:09

Барт, би ли споделил графика си ? Интересно ми е как си 24/7 във форума, работиш, тренираш и прекарваш време със семейството ти

Bart Simpson

27.06.17
00:15

казано от CottageCheese на 27.06.17, 00:09:

Барт, би ли споделил графика си ? Интересно ми е как си 24/7 във форума, работиш, тренираш и прекарваш време със семейството ти

Толкова не е твоя работа,че не можеш да се сетиш.
Барт от преди няколко месеца би избухнал, но неееееее,не и този доволен от живота и умерен Барт.
П.п.теб па шо те брига аз къде и как с кой си пиша,уахахахах,уахахахахха,уаххахах,ей ся се подмокрих,ама от смЕх.
Ай бегай,дигай.
На теб ако ти е нужно да отидеш до интернет-кафе за да си пишеш,моя интернет е в джоба и докато ак#м си пиша.хахаааа.
Не, не е честно да те лъжа,ще ти кажа истината.
Разведен алкохолик на социялни помощи съм.
Жена ми не иска да ме види и не ми дава да видя синът ми.
Седя на дивана по цял ден и единственото нещо в живота ми е bb team,където споделям с хора колко съм нещастен и мисля да се самоубия защото така вече не се издържа.
Вземам и наркотици.
Имам досие и ме търсят от полицията в Гватемала и още три държави.
Надявам се сега се чувстваш по-добре.
Като знаеш какъв нещастник съм.
П.п. И кажи на тренера си ако иска да ме пита нещо,да го направи лично.усмивка..
Помогнах ли ти да нахраниш звяра в теб,който се храни с нещастието на хората?
Който иска да има нещастници и да ги изобличава за да помага на плахото ти его да направи стъпка нагоре?
Пичове,аз съм най-щастливият човек,който познавам.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.17 08:01.

27.06.17
07:52

Стига ся, аз почивам на къмпинг Градина и Каваци и ги намирам за приятни места 😄

Дони, страхотен нагледен материал, през колко време и в тази последователност хронологично ли са снимките?

Карбо, можеш да се включиш по всяко време. Твоя (за мен неконвенционален и чак леко мистичен 🙂 #ноофенс ) подход към тренирането и хранителните режими ще е супер интересна алтернатива, а и ще може да се видят практическите резултати. Освен това си в моята възрастова категория ако не бъркам и това ще даде също добра база за сравнение. Само трябва да си направиш начални снимки и мерки и да се съгласиш добросъвестно да си описваш тренировките и храната и ако има някакви други тайни чалъми, които правиш. Снимай се актуални снимки и вземи мерки и се постни в другата тема за отчетите.

Bart Simpson

27.06.17
08:00

Димас и аз обичам градина.
Но таа извара,мн ми кипна ла#ната.

27.06.17
08:05

Набирате ли си още хора за участие 😄

27.06.17
08:09

Не се впрягай толкова, като се ядосаш кому правиш услуга...

казано от Ivan на 27.06.17, 08:05:

Набирате ли си още хора за участие

Разбира се, но ако себе си предлагаш, мисля че ще трябва нещо изключително да направиш за да покажеш промяна към по- добро от сегашното ти състояние 🙂 Разбираш че не е състезанието “кой има най- яките плочки след 180 дни), а кой е направил най- добрата промяна към плочки за 180 дни.

пп: Сори, бързам рано сутринта и недогледах кой Иван е писал (вчера гледах снимка на Иван на кирилица по плочки), можеш разбира се, снимай се профил и фас, измери и изтегли се и поствай в отчетната тема.

Мнението беше редактирано от Димо на 27.06.17 08:16.

27.06.17
09:36

казано от Bart Simpson на 27.06.17, 00:15:

казано от CottageCheese на 27.06.17, 00:09:

Толкова не е твоя работа,че не можеш да се сетиш.
Барт от преди няколко месеца би избухнал, но неееееее,не и този доволен от живота и умерен Барт.
П.п.теб па шо те брига аз къде и как с кой си пиша,уахахахах,уахахахахха,уаххахах,ей ся се подмокрих,ама от смЕх.
Ай бегай,дигай.
На теб ако ти е нужно да отидеш до интернет-кафе за да си пишеш,моя интернет е в джоба и докато ак#м си пиша.хахаааа.
Не, не е честно да те лъжа,ще ти кажа истината.
Разведен алкохолик на социялни помощи съм.
Жена ми не иска да ме види и не ми дава да видя синът ми.
Седя на дивана по цял ден и единственото нещо в живота ми е bb team,където споделям с хора колко съм нещастен и мисля да се самоубия защото така вече не се издържа.
Вземам и наркотици.
Имам досие и ме търсят от полицията в Гватемала и още три държави.
Надявам се сега се чувстваш по-добре.
Като знаеш какъв нещастник съм.
П.п. И кажи на тренера си ако иска да ме пита нещо,да го направи лично.усмивка..
Помогнах ли ти да нахраниш звяра в теб,който се храни с нещастието на хората?
Който иска да има нещастници и да ги изобличава за да помага на плахото ти его да направи стъпка нагоре?
Пичове,аз съм най-щастливият човек,който познавам.

Нещо си напрегнат - сигурно  наистина спиш на дивана... Просто ми беше интересно какъв е графика ти, не за да се заяждам, а просто защото си най-активния потребител на форума.
Явно не си толкова щастлив за колкото се представяш 🙂

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 27.06.17 09:37.

27.06.17
09:59

Охо! Имаме двама нови участници! Player 2 enters the game! 😄

Васко, актуална ли е снимката?

Splash, напомням че още не си качил снимки.

Carbohydrate

27.06.17
10:38

Снимката малко не е актуална)), защото в момента съм по-изчистен малко), в горната част, което не е проблем...Проблема, за който ще се боря, е долната час, оная палачинка, дето е като питка)))

Bart Simpson

27.06.17
10:39

Как бе,изваро,направи тези изводи и закономерности:
1.Активност във форума-обратнопропорционално на щастие.
2.Спане на диван-правопропорционално на напрегнатостта?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.17 10:40.

Bart Simpson

27.06.17
10:43

Ivan,няколко пъти се върнах да огледам снимката ти.Направо ме е за вярване,че си 103кг.

27.06.17
12:52

Не знам, толкова съм. Ама съм и доста мазен, за т’ва 😄

Bart Simpson

27.06.17
12:58

Доста “мазен”,а плочките се виждат.
Мен визуално ме определиха на под 18% мазнини и едвам се забелязват.

27.06.17
13:10

Ми имам си доста мас по тялото, но е разпределена равномерно. Е тоя калкулатор ме изкарва 25% bodyfat

27.06.17
13:27

Дони, бягал ли си Драгалевци-Голи връх под лифта за време? Или направо до Връо ( Черни връх) . Мисля да го мина скоростно това трасе и ми трябва мотивация 😄

27.06.17
13:47

Не...не съм

Такива трасета минавам в Северния Джендем...близо ми е да Ловеч...даже последно мислех и ще го направя,с колелото до паркинга под х Плевен около 70км и после скоростно до Ботев по централния ръб..ама не знам дали ще мога да сляза...не няма да мога..Поздрави

27.06.17
13:55

Димо да хронологично е лятото два месеца и нещо,даже накрая бях станал на чироз само кожа и косми и ме питаха от какво съм болен и колко ми остава....

ДЕ

27.06.17
14:05

Баси, аз пък съм се смалил на ръст. Винаги съм бил 1.80 см. точно. Мерен и с рулетки, бос и къде ли не, прецизно та прецизно. Сигурно 50 пъти съм се мерил. Сега преди дни се меря и какво да видя 178.3 см. Чета в нета, че след 30-тата или 40-тата година, зависи от човека, започваш да се смаляваш с по около 1 см. на 10 години общо взето. Прешлените били се “сплесквали” с времето.

27.06.17
14:12

Зависи и по кое време на деня си се мерил. Понякога разликата сутрин - вечер може да е над 5 см.

ДЕ

27.06.17
14:26

казано от James Hinks на 27.06.17, 14:12:

Зависи и по кое време на деня си се мерил. Понякога разликата сутрин - вечер може да е над 5 см.

Ами сега, когато бях 178.3 см. в късния следобяд. Ще видя и сутрин как е, май тогава си по-висок така ли. Щото ако е обратно, значи съм още по-нисък :-)

27.06.17
14:35

Сутрин си по- висок. Чисто физически от лежането, през деня се “набиваш” надолу от изправеното положение.

ДЕ

28.06.17
07:24

Сега около 7.00 ч. се мерих няколко пъти - 179.9-180 см. Баси, това си е разлика от над 1.5 см. от следобедното мерене. Явно не съм се смалил :-)))

28.06.17
11:37

казано от Димо на 27.06.17, 09:59:

...Splash, напомням че още не си качил снимки.

За качване, качих в дневника. Но докато ние се снимаме по огледалата, виж Сашо и ISB как тренират.

28.06.17
12:03

Редактирай си моля те мнението в отчетната тема и качи и там снимки за прегледност.

А Сашо и Иво изобщо не сме от тяхната лига като спортни постижения. Но ми прави впечатление че Иво позатяга и храната напоследък като че ли 🙂 Няма уискита, няма фафли, няма коли. Нали чалъндж има. 😄

Dizzy

28.06.17
21:16

Той си е писал защо - адска жега и много работа.

Dizzy

28.06.17
21:18

Освен Димо и Барт някой друг ще прави ли кардио и ако да, какво?

Gogo

28.06.17
21:24

Изи, ти няма ли да представиш жените, като заемеш място в съревнованието?
Какво само подпитваш и подканяш. : Д

28.06.17
21:28

казано от Димо на 27.06.17, 14:35:

Сутрин си по- висок. Чисто физически от лежането, през деня се “набиваш” надолу от изправеното положение.

Като нямате навика да се обръщате с главата надолу и да висите... 🙂

Dizzy

28.06.17
21:34

Аз да изкарам плочки? Никога 🙂
Тук се изживявам като мажоретка малко аз....

Виж още сънувам, че се набирам. Ако има някакво кифленско състезание коя закръглена мацка успее да се набере поне 1 път и срокът е 1 година, по-бих участвала там.

Gogo

28.06.17
21:37

Е, то и те няма да изкарат плочки, ама важното е да има стимул и да се види някакъв резултат от цялата работа. :>

Марги, как по-точно да висят с главата надолу? Аз на бачкането имам лост и вися хванат с  ръцете за него, щот не мога да се набирам. Това върши ли работа да не ставам джудже до края на деня?

Мнението беше редактирано от Gogo на 28.06.17 21:41.

Dizzy

28.06.17
21:46

Е, как ве.... Сигурна съм , че всички без изключение ще изкарат плочки! Аз не залагам на губещи 🙂
Шест месеца са много време и дори да им е бавен старта, на финала ще има як спринт и  фотофиниш, спортна злоба както и мръсни номера.  Това е моята прогноза :-)
—-
Гого, не си ли гледал Батман! Там пича виси - тоя Батман дето е с Джак Никълсън.

28.06.17
22:11

казано от Gogo на 28.06.17, 21:37:

Е, то и те няма да изкарат плочки, ама важното е да има стимул и да се види някакъв резултат от цялата работа. :>

Марги, как по-точно да висят с главата надолу? Аз на бачкането имам лост и вися хванат с  ръцете за него, щот не мога да се набирам. Това върши ли работа да не ставам джудже до края на деня?

Може да не си с главата надолу, а хванат с ръце да висиш. Ако имаш гравити обувки, е супер, ако не -има и други варианти, които обаче е по-безопасно да бъдат показани, вместо написани. 🙂
Иначе всякакво положение с главата надолу върши работа. Най-безопасна е стойката на ръце. При по-добра техника - стойка на глава, или на предмишници.
Стоенето с главата надолу носи много ползи, особено когато човек е подложен на по-голям натиск от гравитацията, т.е. когато тренира много с тежести.

Bart Simpson

28.06.17
23:35

казано от Dizzy на 28.06.17, 21:18:

Освен Димо и Барт някой друг ще прави ли кардио и ако да, какво?

Аз не правя кардио,ако имаш предвид двата кроса седмично,ок,но друго кардио нямам.

Dizzy

28.06.17
23:40

Да, това имам предвид под кардио - кросове, бягане, монотонно, интервално. Всичко, което един начинаещ разбира като кардио.

То и най-обикновено упражнение в даден протокол може да е страхотно кардио, но не визирам това, а бягането (навън или на уред в зала-пътека, кростренажор, велоергометър). Това питам.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 28.06.17 23:43.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1