Има ли дИбели лели?

Прескочи до:

29.06.17
23:23

06:00 100гр кисело мляко, протеин, прясно мляко
16:10 котидж
18:10 тренировка
20:30 кварк, протеин, тахан
21:00 150 гр пуешко филе, 100гр пастърма
22:30 купа вишни

калориите вероятно са много. мфп казва около 1500, ама не му вярвам. Ще го пишем чийт. Примерно.

тренировка - гърди, рамо, трицепс

лежанка 5х40 1х45 3х10х30
полулег 3х8х 2х12 особено тежки
флайс 2х10х 2х6
раменна преса 3х7х20 с няколко обръщания преди всяка серия, че нямаше свободна стойка

гигантска серия
повдигане напред, встрани и задно рамо 3х10х 2х3кг

скълкръшър 2х10х10 6х10
скрипец 3х10

пътека 25 мин; 500 м вработващи; 3км със скорост 10км/ч; остатъка за успокояване

не ми се бутат тежести сама; напрягам се. А и без бустер не ме бива нещо. Удивих се от себе си отново, че на 1/2 кутия цигари го успях тоя крос. Засега ще се опитам да го задържа като постижение, че определено не съм готова за по-бързо. Усещам как ми се трупа умора. А пак не ми се спи. Просто съм леко неадекватна на моменти. Хубаво, че имам работа за целия китайски народ, та ще си подхвана нея. Утре имам среща с началството и това ме донапряга.
Казах някакви неща на глас и малко ми е притеснено сега. Да, страх ме е от завист. Макар в момента да няма за какво да ми се завижда. Познавам си хората просто.
Дано утре всичко мине гладко.

30.06.17
20:37

17:00 10тина гр фъстъчено масло
18:30 кварк, тахан и протеин
19:00 400 гр домат с 50 гр сирене
20:20 4 яйца, 10 гр масло, някъв колбас асайд
кана сангрия, сладолед сникърс
тотал 2579 в142 м113 п127

нетренировъчен ден

Снощи спах невероятните 6 часа и половина. Което, нормално, днес ме постави в значително по-добро настроение. Като изключим, че ме боли гърлото от гадните цигари. Които повече няма да ги пуша. Та така, днеска позитивизъм, въпреки че жегата ме утрепа. Време ми е за койктейли и фльорцене и положението е:

Мнението беше редактирано от БПН на 01.07.17 12:59.

01.07.17
13:19

10:00 тренировка
12:00 кофичка котидж с три малки краставици
приготвила съм си смес тахан, кварк и протеин, която се замразява за сладолед
две яйца, 5гр масло, 30гр сирене
тотал 1259 в36 м64 п132

тренировка - гръб, бицепс
вертикален скрипец, тесен подхват 1х65 4х60 3х10х40
силово гребане 2х10х22
хоризонтален скрипец 6х36 3х10х30
сгъване със завъртане 4х10х 2х8
коремни от обратен наклон 4х10х20
повдигане на крака до свити от вис 3х10х6кг
някви криви опити за обръщане 4 серии по х повторения само с лоста, 2 успешни (при съмнителна техника) на 30кг
Няколко грозни предни клека

25 мин пътека - 4км общо; 3 км на интервали 2(12км/ч):1(7км/ч)

Е, очаквано, снощи не счупих нищо. 😄
Но се гипсирах и заспах като труп в момента, в който подуших възглавницата. От началото на седмицата, независимо колко и к’во ям, съм точно 72.4 и нито грам нагоре или надолу. Което, предвид свинщините ‘дето си заформям ден през ден, си е супер прилично.
Как се преебах днеска. Викам си “йей, са като няма тяга, мога да си ходя с късите гащета”, напълно огнорирайки фактът, че на обръщането пак жуля краката, макар да не е с 80 кила. Не се справям добре с т’ва движение, ама не е първото, определено няма и д е последното нещо, което трудно ще науча. Важното е да има упорство. Аутфитът ми е специален поздрав към Тодорова. (’щото знам, че цени селското ми слабост към леопардови щампи :* ) Много рехава тренировка като цяло, ама като сметнем колко ми беше топло и с какво нежелание и мързел я почнах, направо си давам имагинерно хай файв.
Днеска цяааааал ден само ще лежа и ще мърдалясвам!

Мнението беше редактирано от БПН на 02.07.17 14:13.

Как се учиш на обръщането?
Има ли кой да ти го показва? Така ще е най-добре.

Иначе в момента изобщо не си ползваш краката, а трябва. Бедрата да “чукнат” лоста, след като мине нивото на коленете.

Ще го научиш, ако достатъчно силно го искаш и си упорита. 🙂

01.07.17
18:04

Да, да. Известно ми е. Има замисъл... Просто едно по едно се учи всичко. И много бавно. Затова не си давам много зор. Сега се уча на експлозивност, щото съм тромава мърда. После, като набера скорост, ще си държа сметка за следващия кусур докато изчистя и него и така...
Дано за 50-тия юбилей вече да мога. 😁

Хахаха, ще можеш, само не спирай. 🙂
Успех!

Иван

01.07.17
19:09

Доста свободно боравиш с понятия, като “експлозивност” и “скорост”. По-добре някой да те научи на обръщане, защото това, което правиш е безсмислено. Ако искаш, де.

01.07.17
19:49

Никога не съм претендирала да боравя с точна терминология. Напротив, може би около 14 милиона пъти съм казвала, че това не е моето нещо и се интересувам предимно от резултатите, а не от конкретен формат на тренировките или от дадени упражнения.
Ще се повторя също, че съм благодарна за всички мнения, оставени в дневника ми.
И да, очевидно не мога да тренирам всеки път с някого, който да ме наставлява. Можеше, подобно на Вероника, да се коментират конкретни неща, които трябва да се изчистят.
Ама нека и не забравяме първите страници на дневника ми, с първите опити за тяга, както и колко ми бяха полезни съветите от тук и каква еволюция беше да стигна до полу истинска някаква тяга, та после и други хора да се намесят и ся да си дърпам без да ме е страх, че ш се насера като се изправя...
Та... Ако има нещо конкретно да се каже - моля. Ама аз съзнавам отлично, че това, което съм правила днес не е, което тряа да е.
Ама той бицепса тряа да се тренира.

“щото пичките се кефят”!

02.07.17
14:38

10:30 тренировка
13:30кварк, протеин, тахан; чаша прясно мляко
предстои 100-тина гр кисело мляко, с толкова някъде кварк, с желатин и степче ми се замрзазяват за сладолед (а на нашите направих шарена торта, която подозирам, че няма да се стегне, защото обърках пропорцията на желатина и ше тря’а я сърбат... ама да са спасяват)
за вечеря; 3 яйца, 10 гр масло, зелка айсберг, домат, зехтин и балсамико
Ако има друго - ще едитвам, ама ме съмнява
тотал 1107 в45 м54 п108

тренировка - гърди, рамо, трицепс
ротации
лег 5х40 3х6х35
полулег 3х8х 2х12
флайс 2х10х 2х4

шолдър шокър х 2

кик бек 4х10х2
скрипец 3х10

пътека 25 мин; днешното “постижение” е 2.6км за ~15:30
щях да си избягам спокойно 3те км, които са ми цел за момента, обаче рязко ми се зави свят, загубих картина и прецених, че с тази скорост е най-безопасно да се позабавя малко. Дано другия път си завърша растояннието.

Беден ми е речника колко отровна се събудих тази сутрин. Все едно спирам, цигарите, майна. 😄 Само се навивам и се чудя кой за к’во ми е крив. Обаче понеже съм вряла в боя се занимавам с някви домакински неща и готвя, та да не ми се налага да общувам с никого, защото знам, че днес проблемът е в мен. Е, помогна ми майка ми, която сутринта пак ме застреля с няк’ви тъпотии...
Така де, изобщо не ми се тренираше. Забравила съм си раменната преса, чак сега забелязвам, ама ми е все тая. В тая жега не ми се живее направо, камо ли да тренирам.

02.07.17
14:43

Какви са тея торти? Да не поумняваш днес? 🙂

02.07.17
14:57

казано от Димо на 02.07.17, 14:43:

Да не поумняваш днес?

Споко, няма такава опасност. И празник нямам. 😁
Но ми напомни, че този месец имам около хиляда милиона рожденика и ше се разоря тотално...

Аз съм казвала, че като ми изфъшти лимонадата чистя маниакално. Днес не мога, щото майка ми е решила да си спи цял ден и прибучава, ако и пусна прахосмукачка или нещо... Та реших да се занимая с това. А торти пък правя само като израз на топли чувства, щото обикновено ми пресяда, ако се опитвам да ги изговоря тия неща, та ако на някой направя сладичко, значи ми е скъп. 😁 и понеже скоро, за мое щастие, ще се отделя от тях... Да им покажа, че си ги обичам. Докато тихо ги мразя и ме изнерят. 😁

03.07.17
21:15

11:45 кофичка котидж
16:30 3 мини оризовки (глоба за Габи, задето яде въглехидрати пред прасето слон)
19:00 кварк, протеин, тахан
20:45 4 яйца, 10гр масло, 1/2 зелка айсберг с 1с.л. зехтин
тотал 1401 в45 м73 п140

почивен

Еба си гадния ден. От сутринта всички ми сипват. Провали ми се профилактичния преглед. Неразположена съм, потисната, нервна и ми е грозно, дебело и жалко. Пак ми се пие и ми се пуши. Няк’ви не особено положителни равносметки ме преследват...

04.07.17
19:41

11:30 кофичка котидж
15:30 тренировка
17:30 кварк, тахан и протеин, кофичка котидж; 100 гр пилешко пушено
18:30 250 гр извара
тотал 1363 в44 м59 п165

да, днес прекалих с млечните дори и по собствените си стандарти

тренировка - крака, корем
ротации
клек 10х20;40 5х60;70;60 3х10х50
суинг 4х10х16
къртси-та 4х10х5, диска над главата
сс
сгъване 2х10х20
разгъване 2х10х20

прасец 2х40 СТ
сс
коремни от обратен наклон 3х15х20
повдигане на крака до свити от вис, бавна негативна 3х15

наведи настрани 3х15х20

пътека 21 мин; днес спринтове 4х1мин с 14км/ч мога и по-бързо, но ме е страх от пътеката. Като за първи опит не беше зле, а и ме заболя джигера, иначе щях да припомпам още 1-2 спринта

Чудна тренировка като за в цикъл с махмурлук! 50-ките ми олекнаха. Малко пак клякам през коленете, ама по-стегната и контролирана. Със стегнат гръб като че ли може и да ми се получат нещата. Ако не си осирах така гадно суинга, нямаше да ме притесни кръста, сигурна съм.Ама то без кусури ще е скучно. Ареее... отчетох се, време е за гребнаааа!

Едит: 71.7!!!!!

Мнението беше редактирано от БПН на 04.07.17 19:42.

05.07.17
18:34

12:00 кофичка котидж
15:00 тренировка
16:30 кварк с протеин
18:00 250 гр обезмаслена кашкавалена извара
предстои: 4 яйца с 10 гр масло (или да си кажа майната му и да си затапя виното с една биричка/сайдерче)
тотал 1378 в48 м70 п 142

тренировка
лег 2х10х20 4х40 3х8х35
полулег 3х10х 2х12
флайс 2х10х 2х4

гигантска серия за рамо
напред 2х10х 2х3
настрани  2х10х 2х3
задно рамо  2х10х 2х3

кофи за трицепс с крака, качени на смита 4х10
припомпване на скрипеца 3х10

пътека 3км за 19 мин; не ми се тичаше, защото краката и аддукторите са ми... тихо!
на 12км/ч въздуха ми стигаше идеално, но имах усещането, че краката ми в някой момента няма да се разгънат правилно и ще напра’а шоуто (а сигурно и пътеката ще тря’а да плащам после 😄 )
Тръгнах да си подобрявам кроса, което не се случи. Почивките ми бяха супер неравноделни, та и интервали не беше съвсем. Все пак ми се събират около 2км със средна скорост 11 км/ч, което само за себе си не е лошо постижение, мисля. Накрая се надъхах, разбягах се с 12 км/ч и.... тока спря и за малко да направя предно салто с тройно преплитане на червата. 😄 😄 😄

Набих си аз някакъв филм много здрав и снощи не успях да спя почти изобщо. Днеска съм биполярна. На т’ва отгоре случайно се случи една причинно-следствена връзка в главата ми между някои събития и разбърканите ми хормони и т’ва ме ужаси и сигурно докато стане време да се видя с лекарката си в сряда, ще ми се пръсне джигера от безпокойство. Отделно, не мога да се свържа с жената, която отговаря за здравната ми застраховка и не знам дали ще ми покрият по-специфичните неща. Друга лекарка пък ме каза да не си ги правя всичките изследвания... направо не знам вече.
А всички имам всички предпоставки да ми е айляк и да се радвам на лятото уж...

06.07.17
22:13

12:00 кофичка котидж
14:45 кварк с протеин
17:50 250 гр извара с протеин
20:45 1 кг домати (свинята в мен проговори и се случи една случка на пазара 😄 )
21:30 100гр варени пилешки воденички
тотал 1356 ккал; в76 м26 п213
нетренировъчен уж ден

Обаче нали съм слаба в акъла и въпреки паренето в коленете, главата не ми позволи да почивам и забих една гребна. Най-накрая (почти) сбъднах мечта, която досега дори не съм смеела да формулирам като завършено изречение в главата си. Избягах почти цяла гребна. На късите страни раздишвах малко с бързо ходене, че доста време бях затапена зад едни лели с едни отровни парфюми и ми се приповръща рязко както дишах дълбоко. Цялото разстояние се случи за ~30 мин (на ръчен часовник, не особено прецизно мерено). От сега ми пари пак под капачката, въпреки разтягането и мачкането, дано утре нямам проблеми с придвижването на работа.
Огромно благодарско на Габи, че ми се връзва на акъла, защото сама надали бих се навила да стана да ида да го бягам т’ва. Тя пък ми скри шапката с други работи, ама сама ще си каже, ако прецени.
И ме подкукуроса да ма’ам доматиииии! 😄

Е, не ми се оправят филмите с тия ми ти “геройства”, ама поне не ми остава толкова свободно време да се досамонавивам.

Имам проблем (силно казано) и ако някой може да ме посъветва, ще съм много благодарна. Нещо не ми е много ок режима напоследък. Към 13ч ставам яко летаргична и сълнива, едва гледчам, до към 17. После се ококорвам на яката и т’ва продължава до вечерта, а понякога се появява и безпокойство и лек задух. Към 23-23:30 вземам няк’ва дрямка 15-20 мин и после се кокоря поне до към 2:30-3ч. В 6 се събуждам почти като връщане от отвъдното и до към 8-8:30 съм тотален автопилот, понякога дори нямам ясни спомени за това как съм шофирала до работното си място. После съм относително съзнателна до обяд и пак се завъртат нещта по същия начин. Без оглед на т’ва дали и какво тренирам. Идеи как да си понаредя режима? Смисъл, най-лесно ми е да си набия антидепресантите, ама не ме влече, ‘щото удрям по чаша вино понякога не особено планирано и не съм в настроение да се връщам към тези ми експерименти.

Иван

06.07.17
22:49

Като за начало - доста тъпо хранене.

06.07.17
22:57

Да, това е факт.

Нещо конкретно ли смяташ, че липса или просто лобираш за разнообразие?

Много ми е трудно да си държа въглехидрата нисък. Особено сега в жегата, когато не ми се яде месо, а се просълзявам покрай щанда с доматите и дините...

06.07.17
23:15

За мен е адски странно че се храниш с ~1,300ккал на ден (и то от странни източници, но да кажем че е и въпрос на вкус). Защо го правиш? Не си ли гладна непрестанно? На твое място първата ми идея при подобни проблеми с режима би била да си увелича храната, ако се храня като теб де.

07.07.17
01:16

Ама че въпрос. Защото иска да отслабне и да влезе в по- добра форма.

Нещо от емоциите или липса на сън да е? На мен така ми се приспива следобеда в офиса ако съм спал само 3-4 часа няколко вечери подред.

Мнението беше редактирано от Димо на 07.07.17 01:17.

07.07.17
08:08

Ами впечатлението ми е, че калориите са си все толкова, а теглото на БПН също не се променя? Може и да греша, срещала съм на няколко места все около 70 кг споменати.

Затова и бих променила нещата, особено ако целта е да отслабне.

07.07.17
08:27

Може да качва мускул, де да знам. Може организма ѝ да е по- ефективен и с по- малко храна да извлича повече калории и/или да гори  по- малко в покой. Чувал съм го това: увеличи калориите и ще почнеш да сваляш, но никога не съм го видял така да работи върху себе си.

Различните хора различно им се отразяват храна и тренировки. Който не качва лесно и да сваля трудно, само той не може да разбере, както и аз не мога да разбера хората, които не могат да качват, но иначе губят лесно, приемам че съществуват и че правят каквото трябва за да постигнат целите си и дотолкова 🙂

Наде, мериш ли обиколки или с калипер?

07.07.17
08:38

казано от БПН на 06.07.17, 22:57:

Да, това е факт.

Нещо конкретно ли смяташ, че липса или просто лобираш за разнообразие?

Много ми е трудно да си държа въглехидрата нисък. Особено сега в жегата, когато не ми се яде месо, а се просълзявам покрай щанда с доматите и дините...

Но защо, Наде? Защо не консумираш плодове? Та, тук имаме в изобилие сезонни такива.
Не отдавна аз просто спрях всякакви “режими”, вклщчващи  само 5 храни, за мен това не е пътя към баланса. Без плодове и зеленчуци  лично аз не мога. Защо да се лишавам от нещо, което в норми е полезно и ми носи само бонуси.
Просто опитай. Смени начина на хранене. 🙂

07.07.17
08:47

Ами да, нищо не се променя съществено. Кача ли на 1500 си бия застоя и нищо не се случва. Мислех, че свинщината с вафлите ще ми счупи каръка, ама не стана точно така. А и като сметна какво съм яла тогава, пак съм била къде 1000-1300ккал, само че приети само от въглехидрат основно.

Иначе сега пак не се възстановявам добре, както и предния път на 1300, нямам сила на тренировки...

Меря,Димо. Бедрата мърдат мноооооого, мнооооооого бавно. Са пак съм в най-слабия си формат - ребра стърчат отвсякъде, започват да прозират вени по рамото, ама с 5 ката шкембета и баджаци на рояци. 

Може би, ако запязя калориите, но включа повече въглехидрати.... Ще съм още по-перманентно гладна от сега. Не знам, аз пък откровено не го вярвам, че е възможно да ям повече и да свалям

07.07.17
09:03

казано от БПН на 07.07.17, 08:47:

Може би, ако запязя калориите, но включа повече въглехидрати.... Ще съм още по-перманентно гладна от сега. Не знам, аз пък откровено не го вярвам, че е възможно да ям повече и да свалям

Всеки си е индивидуален за себе си. Говорим само за експеримента. И аз преди години не го вярвах, но ето получи се. Не съм слаба да, не съм  фитнес модел,  но не съм и гладна. Изглеждам по задоволителен за мен начин за моето ежедневие. Със сигурност съм далеч от перфекционизма. Но може би ако осново се занимавах само с това и до там щеше да стигна.

Опитай да вдигнеш малко , ако не ти хареса лесно ще се върнеш към тази точка.
Салатите са пълнеж, не знам как ще си гладна ако ги добавяш към основното.
Ти хапваш доста млечни също. Аз никога не съм ги изключвала, но ти доста наблягаш на тях. Просто направи един “завой” и го приеми като експеримент.

07.07.17
09:27

Наде, като оставим настрана калориите-че за теглото и активността ти ти трябват поне 1000 отгоре за да си ок тоест 2300-2500 (за един 72 кг човек).
Основното е ,че източниците ти са брутални- не просто нямат достатъчно макроси, нямаш никакви полезни мазнини - аз не виждам зехтин или друго олио, нито ядки, нито авокадо. Омега 3 мазнините са есенциални за работата както на метаболизма, така и за мозъчните функции. Затова смятам,че е нормално е да имаш проблеми със съня и емоциите.
Също- липсата на качествен протеин- лесно усвоим и с висока биологична стойност-  като месо и яйца. Както и мазнините от месото също са особено важни за синтеза на хормони. И да,  ...пълна липса на риба.

Друго, което липсва са основни функционални храни. Не ядеш пълнозърнести продукти, не ядеш бобови, не ядеш кореноплоди, не ядеш пресни плодове- тоест нямаш източници на витамин, на минерали, антиоксиданти и други биоактивни вещества (като бетаглюкани, фитостероли, ензими) които са част от пълноценното хранене.

07.07.17
09:27

А, Зори, едновременно сме поствали...
Освен ниски въглехидрати, няма нещо друго, което да пазя. Храните се избират както ми е вкусно за момента, съобразено с това, което съм възприела.

Проявявам интерес и към ротацията, но сега ежедневието ми не позволява тренировки с тежести. То сега нищо не ми позволява ежедневието, разчекната между хиляда неща/места....
Схванах идеята. Благодаря. Не съм убедена обаче, че това ще ме върне към нормалния ми стереотип.

Кобре, яйца ям почти всеки ден, последната седмица, защото пропускам вечерите са прескочени просто. Но е и факт, че повече от 4 не ям и няма да започна.  Риба никога не съм обичала, само миди ям 2-3 пъти годишно. Омега 3 пия, както и витамини. Плюс добавка за ставите.

Имам чувството, че имам виртуално де жа ву...

Мнението беше редактирано от БПН на 07.07.17 09:31.

07.07.17
20:21

Понякога се фрапирам колко неграмотно пиша. А имам самочувствие, че съм стабиляга И в това.

13:00 два бара без захар Дръвчета (ямииии! И почти без въглени и с много малко захари) и един Синеморец
17:00 600гр домати в движение
19:30 180гр пилешка пържола от бут, 400гр спаначен огретен, една нектарина, три парчета диня и една лъжица сладолед

Едит: още едно парче диня, 3чаши вино, половин сайдер, 1с. Л. Крем фантазия (по-скоро течния шоколад отгоре) и 4-5 чипсченца

Почивен ден

Време е за виноооо. Утре ако не ми се тренира - нямаааа.
Малко се притеснявам, чакам изследвания...

Мнението беше редактирано от БПН на 08.07.17 13:13.

08.07.17
12:39

Снощи се дохапнаха и други боклучки, ама като со боклучЕ - боклучки ши си и хапваш. Не бе, не мрънкам, хубаво ми беше. Ама сайдер с вино не е добра идея. Да се знае!
Сутринта се събудих със зверски махмурлук и още ми се гади и ме наболява главата. Обаче ми бяха излезнали резултатите и тва ме вдигна малко.
И все пак не ми се ходеше в залата. Яд ме е само, че не станах по-рано. В 12 на обяд, макар и на Лаута, е тегаво да се бяга.
Не мога да си оправя приложението да ми отчита в км, вместо в мили и нямам идея как съм се представила днес.

Мнението беше редактирано от БПН на 08.07.17 12:40.

08.07.17
13:13

2.05*1.6=3.28km

Много дълго имах твоя проблем и свикнах да си го умножавам - една миля е около 1,6км. Някъде в генералните настройки на google е разковничето, понеже си взема инфото от мапс.
И като така и така се включих - да те поздравя за постоянството и постиженията! А плодовете са готино нещо 🙂 аз лично от четенето наесякъде останах с впечатлението че за всичко по-малко от бодибилдър/ спортист/ състезател си трябва протеина, калорийния баланс и качествената храна - ако ще и почти само плодове да са освен пържолите, всъщност си е fine!

08.07.17
13:46

Разстоянието горе - долу имах представа как е, ама изчисляването на скоростта ме събори.
Да, срамно, че се учи в малките класове това, но никога не ме е бивало в математиката.

08.07.17
18:07

Сайдер с каквото и да го пиеш  не е добра идея.

08.07.17
18:18

И аз така 🙂 Изобщо изоставих това с км/ч, почнах да следя колко минути за 1 км ми трябват -
някакси по-лесно ми е със сметките.
Някъде около 15 км/ч. е била твоята скорост.

08.07.17
18:59

Ако, грубо, съм пробягала 3км (2те ми мили) за 20 мин. Това значи, че за 60 мин би трябвало да пробягам 3х разстоянието за 20мин,което имаме и е 3км, т. е. Средната ми скорост би трябвало да е около 3х3=9 км/ч.

Но да, 15км/ч е постижението, което гоня, но съм твъъърде далеч от него все още.

08.07.17
20:51

Ох обърнала съм кое с кое смятам, няма как да е по-грешно това, което написах ... ето нагледно доказателство на думите ми, че хич ме няма с тези сметки. Спирам спама, че и грешен 😄

09.07.17
01:01

Отчета за днес:
11:30 кросчето от 3км
15:00 две праскови
17:00 два домата с плочка сирене
19:30 две дози протеин с 500гр извара
21:45 още едно символично кросче 3.5км
22:45 резен диня

Днес не броя калории

Спах твърде много днес и съм суууупер ленива цял ден. Много тъпо ми изтръпват ръцете от няколко дни. И н-ти ден ме боли гаСягата от суинга. Абе... Търчането си е търчане и тва е.

09.07.17
21:03

много кафенца с мляко и 1/2 бустер преди тренировка
тренировка
~14:00 две оризовки, 3 сладоледа
18:00 зелка айсберг с 2 консерви риба тон и 3 с.л. зехтин
нещо ми се отвори апетита за сладко и мисля да си направя 1/2 степче на желе, да залъжа
и без т’ва ставите ми имат нужда от тоз’ желатин

тотал 1419 в93 м76 п89

тренировка- гръб и бицепс

ротации
10х40 горен скрипец, тесен подхват; 89374379358280989 опита за асистирани набирания, някои по-успешни, други не чак толкова....  5х3 асистирани (най-здравия ластик на света,майна)с непълна амплитуда но няк’ви заченки на техника

силово гребане 3х10х25
долен скрипец, тесен хват 3х10х30
7373883883893943984840880 бицепсови обръщания (друг го е измислил, но мисля, че аз ще патентовам медотиката 😄 😄 😄 )

пътека ~30 мин общо; почнах за спринтове, но почти катастрофирах на пътеката, без да искам я рестартнах и почнах интервали 2:1, та напра’их 4км за 24 мин, което ми се струва супер добре; не ми вдига средната скорост, но ми показва напредък в издръжливостта, което пък е още по - ок

Имах най-доброто желание да придърпам няк’ва тяга, че идната седмица няма да имам работни срещи, но при толко’ народ, дошъл за тягата, не ми се редеше на опашка, а нямаше с кого да се групирам и да се редувам, като тежести имам предвид. Все по-зле се представям на силовите. Дали е от лятото, храната или по принцип не ме бива (най-вероятноро според мен), ама нещата полека лека и си регресират. С’а ще си натягам тичането, пък другото - за губене на време и сеир на околните само и те тва ша’и.

Иначе мнооогооо готини хора се сбрахме днеска и колкото и да ми беше неползотворна тренировката, толкова пък беше весела. И тря’а се повтори!

Т. Тодорова

09.07.17
21:16

Ш’ се повтори, момче! 😂
Ама без да ме смущаваш, докато ми тежи! 😂

Иван

09.07.17
21:18

Спринтове на пътека? Това с колко процента усилие се случва? Ако е както си представям, всъщност, най-голяма загуба на време имаш от пътеката. И като се има предвид, че правилно предполагам какви са ти целите. Знам, че ти губя времето и с тези писания, но доста се луташ.

09.07.17
21:53

мда, спринтовете на пътека са си филм. Макар че, пътеката, на която бях днес, е удобна за целта (след като открих бутона за аварийно спиране), докато в залата, в която съм тренирала досега, нямам такава опция и скоростта се задава само с (–) и (+), което е сложно да се уцели с 14-15км/ч.
По-натам, като имам условия да бягам по-често навън, ще си ги правя по старомодния, безопасен начин. Без да мога да следя скоростта и напредъка тогава, ама... то няма пълно щастие.

Не разбирам само едно. Защо инвестираш усилията си да ми казваш всеки път, че греша, вместо просто да ми предложиш твоя гледна точка? Смисъл, въпреки че си супер арогантен и постоянно ми омаловажаваш усилията и труда, бих те чула. Особено след като коментарите ти са си явна демострация, че знаеш по-добре кое би било по-удачно за случая.
И не ми казвай, моля те, че си пестиш усилията и не си заслужава да се хАбиш, ‘щото ако наистина го мислеше, щеше да си пестиш и критиките, подобно на всички останали.

Иван

10.07.17
07:46

Целият ми пост се базира на следното твое изречение:
“С’а ще си натягам тичането, пък другото - за губене на време и сеир на околните само и те тва ша’и.”
Сега отново прочети какво съм написал по-горе. Въобще, наистина, защо ти се обяснявам, ти си “кокошка на драмата”, както си личи от нелепите изводи, които правиш за мен /надменност и т.н/

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1