казано от Alexander Krastev на 10.07.17, 10:42:
Боби, може ли да напишеш упътвания къде точно се намира тази “зала” с муай-тайците, че последния път като бяхме по морето не можах да я намеря, а и на мен не ми се завираше в мазето в Царево. Може и на лично съобщение. Благодаря ти предварително!
Пада се малко над северния край на централния плаж.
Като влизаш от главния път Бургас-Царево, стигаш Т-образното кръстовище срещу площадчето на центъра. Там свиваш наляво (на север) в посока Корал и къмпинг Юг. Излизаш от селото, минаваш през малко мостче и точно преди асфалтът да изчезне напълно, завиваш надясно (на ъгъла има таблека за бар Мохито), а после веднага наляво (втора табела бар Мохито). Караш 500-600 метра и гледаш надясно - ще мернеш бившия пионерски лагер, фитнеса и игрище за баскетбол. Има и някакъв банер отвън, но почти не се вижда. Като стигнеш паркинга в края на пътя, значи си го подминал. 🙂
Ето тук някъде.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.07.17 17:11.
10.07.2017 г.
Плуване:
Към 700 метра в залива Арапя.
Колкото да си оправдая бирите и рома...
Добавки:
1. Към 7 - 1 грам магнезий бисглицинат.
2. Преди лягане (план) - 1 грам магнезий бисглицинат.
Обобщение за деня:
Плажче, после манджа на Пънчетата, където срещнах човек, с чиито син малката щерка ходеше на българско училище в Стокхолм. Светът е малък. Е, поне Европа. 🙂
Прав си-от открита зала...на манджите долу...пък и на път с кола няма сила, която и мен да накара.
казано от nervak на 10.07.17, 23:50:
Прав си-от открита зала...на манджите долу...пък и на път с кола няма сила, която и мен да накара.
Абе нещо изобщо не ми се тренира на морето. Жуля бира, вино и ром и като дойде време за тренировка, си имам оправдание. 🙂 Ела насам към Лозенец да те завлека и теб по наклонената плоскост... 🙂
11.07.2017 г.
Плуване:
Без.
Добавки:
Обобщение за деня:
Ми... днес не само до тренировка, ами и до водата не стигнах. Само пиенЬе и яденЬе цял ден.
11.07.17
18:35
няма сила, която и мен да накара
Мен пък няма сила, която да ме накара да отида на нашето море.
казано от James Hinks на 11.07.17, 18:35:
няма сила, която и мен да накара
Мен пък няма сила, която да ме накара да отида на нашето море.
Добре, че това не става на сила. 🙂
11.07.17
18:45
Понякога става. Става и на инат. Доброволно няма да отида никога в обозримо бъдеще.
Даже, лично на теб, ти се чудя от какъв зор го посещаваш всяка година...
казано от James Hinks на 11.07.17, 18:45:
Понякога става. Става и на инат. Доброволно няма да отида никога в обозримо бъдеще.
Даже, лично на теб, ти се чудя от какъв зор го посещаваш всяка година...
Просто е - харесва ми. 🙂 Като допълним и това, че съм израснал по цяло лято в Бургас и Черноморец, ме свързват сантиметни. Ходил съм тук-там другаде - Гърция, Испания, Италия. Хубаво е, но не се чувствам така спокойно и в пълно безвремие, както на някои места по южното ни черноморие. Е, ако махнеш мутрите, чалгарите и 99% от хотелите, ще е по-добре, но няма как да стане. 🙂
П. П. Последното важи и за цяла България, но ако стане, страната ще се обезлюди почти напълно. 🙂
Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.07.17 20:49.
След две седмици отново се качвам на Цигов чарк ... Черноморието ни е за чужденци ,нека му се насладят ,така както аз бих бил зимата на Родопите.
Според лични виждания и предпочитания си е.
Боби ..................... /много точки станаха/ ,изпосталя дневникът ти.Направи нещо 🙂
12.07.17
09:54
Зависи какво очакваш от “почивка на море”, ако ще е ядене и пиене на ал инклузив, то по-добре да е в чужбина, иначе нашето море и плажове са супер.
12.07.2017 г.
Тренировка Б
Загрявка.
Работни серии:
1. Силова част (по ред през 20 секунди):
1.1. Мъртва тяга (класическа) - 3х150, 3х150, 3х150, 3х150, 2х160, 2х160, 2х160, 2х160, 1х170, 1х170, 1х170, 1х170 кг.
1.2. Раменна преса от стоеж - 4х60, 4х60, 4х60, 4х60, 2х70, 2х70, 2х70, 2х70, 1х72, 1х80, 1х80, 1х80 кг.
1.3. Гребане с еднострано натоварен лост - 4х40, 4х40, 4х40, 4х40, 2х45, 2х45, 2х45, 2х45, 1х50, 1х50, 1х50, 1х50 кг.
1.4. Кофички на халки с доп. тежест - 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 2х30, 2х30, 2х30, 2х30, 1х35, 1х35, 1х35, 1х35 кг.
2. Коригиращи упражнения - пропуснати.
3. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Време за интервалите - 40:33, като преходите са 6:55, а чистото време за сериите - 33:38.
Този път друг подход - сутринта по хладина преди плажа. Поради липса на трап-бар гребането беше с едностранно натоварен лост, което забавя доста времето, защото сменям билатерално с унилатерално движение.
Положително:
- Прилично - имаше сила, нищо не ми тежеше особено, освен гъза на кофите.
Отрицателно:
- Липсват ми трап бар и дискове, по-малки от 5 кг, което налага някои импровизации. На раменната вместо 75, сложих 70 и някакви малки пръстени с обща тежест кило-две, но ми беше леко, затова сложих 80. Изненада - леко. Това ме навежда на мисълта, че лоствете и/или дисковете са по-леки и всичко останало не ми е било толкова добре, а просто е било по-леко, но здраве да е. 🙂
Плуване:
Без.
Добавки:
2. Преди лягане - 1 грам магнезий бисглицинат.
Обобщение за деня:
Днес малко сменихме подхода - тренировка сутринта, после плаж, а сега малко работа и Уимбълдън с бира.
казано от Brown Bomber на 12.07.17, 09:54:
Зависи какво очакваш от “почивка на море”, ако ще е ядене и пиене на ал инклузив, то по-добре да е в чужбина, иначе нашето море и плажове са супер.
Няма как да сложа под общ знаменател- ол инклузив , храна и пиене.
13.07.17
10:40
казано от Boby_ на 11.07.17, 20:45:
Просто е - харесва ми. Като допълним и това, че съм израснал по цяло лято в Бургас и Черноморец, ме свързват сантиметни.
Това го предположих и аз, но за мен съвсем не е достатъчна причина да си причиниш “почивка” на българското черноморие.
Ходил съм тук-там другаде - Гърция, Испания, Италия. Хубаво е, но не се чувствам така спокойно и в пълно безвремие, както на някои места по южното ни черноморие.
Това много хипарско прозвуча... 😄
А специално в Гърция има места, на които спокойно ще се върнеш в Античността от безвремие.
Е, ако махнеш мутрите, чалгарите и 99% от хотелите, ще е по-добре, но няма как да стане.
П. П. Последното важи и за цяла България, но ако стане, страната ще се обезлюди почти напълно.
Също мърсотията по плаж, море и околностите, ужасяващото “обслужване”, цените, шума, навалицата...Не малко неща, които пак важат за цялата страна.
казано от nervak на 12.07.17, 09:16:
Aз пък нямам пари за море извън България.
Има варианти да ти е поне наполовина по-евтино от това да отидеш на почивка в България.
казано от nervak на 13.07.17, 00:59:
Няма как да сложа под общ знаменател- ол инклузив , храна и пиене.
Значи не си ходил на истински ол инклузив.
13.07.2017 г.
Плуване:
Към 700 метра в залива Арапя.
И пак малко пляскане заради бирата. 🙂
Добавки:
Обобщение за деня:
Плаж, плуване, после бири на Пънчетата с Илия и семейството му. Сега съм седнал малко да поработя, че моите не мога да ги оставя сами.
Сашо, ми аз като не слушам екстремен метъл, съм си хипарче.... По душа, ако не по поведение. 🙂
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.07.17 18:35.
казано от sapuna на 13.07.17, 20:00:
Крийдънс?Шегуваш се нали?
Не, не се шегувам. Всъщност ги харесвам. 🙂
14.07.2017 г.
Тренировка А
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Преден клек - 4х100, 4х100, 4х100, 4х100, 2х120, 2х120, 2х120, 2x120, 1х130, 1х130, 1x130, 1x130 кг.
1.2. Избутване на прав лост от лег - 4х120, 4х120, 4х120, 4х120, 2х130, 2х130, 2х130, 2х130, 1х140, 1х140, 1х140, 1х140 кг.
1.3. Набирания в подхват с доп. тежест - 4х15, 4х15, 4х15, 4х15, 2х24, 2х24, 2х24, 2х24, 1х32, 1х32, 1х32, 1х32 кг.
1.4. Борческо въртене с дъмбели - 4х19, 4х19, 4х19, 4х19, 3х24, 3х24, 3х24, 3х24, 2х26, 2х26, 2х26, 2х26 кг.
2. . Коригиращи упражнения:
2.1. Бедрено разгъване (горната част на движението без заключване на коляното) - 12х15, 12х15 кг.
2.2. Степ-ъп (вариант Поликуин) - 10 (ляв), 10 (десен крак) в суперсерии с разгъванията.
2.3. Изометрия в горна позиция на набиране (подхват) - 20, 15 с.
2.4. Изхвърляне от седеж - 10х30, 8х30, 8х30 кг.
2.5. Ренегатско гребане със задържане в горна позиция - 4х31, 3х31 кг.
Време за интервалите - 41:22 - доста добре, като за състоянието ми, откакто съм в България и не спирам да пия. Преходите за 4:02, а чистото време е 37:27.
Положително:
- Клекът тежичък, но за прилично време.
- На лега за пръв път в България никакви затруднения на тежеста по протокол.
- Никакви болки днес.
Отрицателно:
- Имам от какво да се оплача, но ще го спестя днес.
Плуване:
Без.
Добавки:
2. Преди лягане - 1 грам магнезий бисглицинат.
И магнезият ми е на привършване. Или ще минавам временно на Магнерич, или ще го спирам и него.
Обобщение за деня:
Сутринта беше облачно и тренирахме на хладина и без бързане за плажа. Много положително усещане! 🙂 После се разходихме до Царево, видяхме се с разни хора, пихме разни бири, после се прибрахме до Лозенец и пихме разни ромове... Абе черният ми дроб не е щастлив, че си е у дома, ама ще се възстановява есента (т. е. август) на север...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.07.17 18:50.
Ииии... изведнъж днес започвам да се замислям за миризливото, задушно мазе в Царево. Пиша на фейсбук страницата на лозенската зала следното:
”Не знам как приемате обратната връзка. За мен тя е ценна и затова ви я давам с удоволствие. Бойните изкуства не ме вълнуват особено и ще коментирам само силовата част на залата. Изключително приятно е да се тренира на въздух. Покритието на пода е подходящо и дава достатъчно стабилна основа за тяга и клек.
Има и не дотам положителни неща - най-малките тежести са 5 кг, а стъпка от 10 кг може да провали почти всяка по-сериозна тренировка. Общото количество тежести е малко - не знам дали ако се захвана да правя суперсерии тяга с лег, ще се съберат дискове дори само за мен, да не говорим ако има още някой сериозно трениращ. Лостовете са прилични, макар и с дебел гриф. Стойките за клек са несериозни, дори клонят към опасни. Няма силова клетка. Липсват тежки дъмбели, а дори по-малките са през доста голям интервал. Пудовките са малко, а най-голямата е 32 кг и е само една. Няма трап-бар, суис-бар, сейфти-бар и доста други специфични уреди. За 10 лв на тренировка единственото, което ви спасява, е разположението.”
Те ми отговарят това:
”В България единственото, в което хората са добри е да критикуват! Постоянно се правят подобрения, а те са свързани с инвистиция. Това не е фитнес зала, а база за цялостна подготовка и различни спортове. Имаме стратегия и я следваме и всеки, активно спортуваш може да намери аналог на уред или упражнение!”
Не виждам полза да им се обяснявам къде живея, какво тренирам и колко ми дреме за техните аналози. Само им казах, че не виждам как няколко диска от 2,5 и 1,25 кг ще им обърнат стратегията.
П. П. Някой по-горе беше споменал нещо за културния шок. Нито циганията, нито мизерията, нито мръсотията ме удариха така челно, както желанието на нашего брата българина да контраатакува моментално, когато получава критика, била тя заслужена или не.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.07.17 20:04.
14.07.17
20:16
Дал си им градивната си критика като “сандвич” между изброяване на позитивите, но въпреки това те не са вникнали и грам в очевидно добронамереното ти мнение. 😄
казано от Вероника Налбатска на 14.07.17, 20:16:
Дал си им градивната си критика като “сандвич” между изброяване на позитивите, но въпреки това те не са вникнали и грам в очевидно добронамереното ти мнение.
Рони, не знам дали съм им казал нещо градивно или заядливо. Фактите обаче показват, че имат пари да поканят треньори от Тайланд и Чечня, обаче за 60-те лева от мен и от Зозо за трите ни тренировки там смятат за нужно да се заяждат на дребно, вместо да купят два диска по 2,5 кг и два по 1,25 за половината пари. Стратегия, разбираш ли...
14.07.17
20:53
Локален микроикономически пост-соц феномен, манифестиращ в лошо отношение към клиентите и подигравателно-снизходително отношение към мнението им за услугата?
Тука е така. 😄
14.07.17
22:16
За Sport Generation ли става дума? Ако е така, то няма място за критика, това не е фитнес.
14.07.17
23:33
казано от Boby_ на 14.07.17, 20:41:
Фактите обаче показват, че имат пари да поканят треньори от Тайланд и Чечня.
Значи от мен да знаеш - там са най-добрите треньори, скъпи, тайни, всичкоможещиизнаещи 😄
Интересен човек си ти, Боби. Хем почиваш на българското черноморие, хем съвети на бизнесмените даваш 😄
казано от Ice Mountain на 14.07.17, 22:16:
За Sport Generation ли става дума? Ако е така, то няма място за критика, това не е фитнес.
Имат фитнес-уреди, взимат пари за фитнес, предлагат свободни тренировки, имат си дори установен ценоразпис, в който това фигурира черо на бяло, следователно са и фитнес, независимо какво друго предлагат.
казано от James Hinks на 14.07.17, 23:33:
казано от Boby_ на 14.07.17, 20:41:
Фактите обаче показват, че имат пари да поканят треньори от Тайланд и Чечня.
Значи от мен да знаеш - там са най-добрите треньори, скъпи, тайни, всичкоможещиизнаещи
Интересен човек си ти, Боби. Хем почиваш на българското черноморие, хем съвети на бизнесмените даваш
Щерката ходи вчера на Муай-тай при тях - доволна е. Занимават ги там, работят внимателно с деца и час и нещо не ми е на главата. Иначе кой кой е в тази област със сигурност знаеш много по-добре от мен - извън сферата ми на интереси е. 🙂
За фитнеса работата е позната. Добър замисъл, лошо изпълнение. И е лошо не за друго, а заради дребните неизпипани детайли и отказът им дори да се замислят, че има над какво още да работят.
Живи и здрави да са. От моето ходене/неходене нито ще изкарат кой знае колко пари, нито ще загубят. Намерили са си нишата, докарват някакви баскетболни отбори на лагери, правят групови тренировки по муай-тай - явно им вървят нещата.
За утре още се колебая дали ме издразниха достатъчно, за да се завра в теснотията и задуха на мазето в Царево или ще си преглътна яда и ще тренирам на въздух на 150 метра от апартамента ми. 🙂
15.07.2017 г.
Плуване:
Без.
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес бях отворил бирата, преди да се сетя, че трябваше да плувам. 🙂 Друг път.
На обяд бях обзет от колебание кое от трите основни ястия от обедното меню да си поръчам и взех кардинално решение - изядох и трите... Ей така се става двеста кила лой.
казано от Boby_ на 14.07.17, 19:45:
Ииии... изведнъж днес започвам да се замислям за миризливото, задушно мазе в Царево.
Ей, значи...една хубава дума не съм чувал за фитнеса, в който тренирам последните 5 години.
Лятото така стоят нещата - ако можеш ходи на обяд или малко след обяд, когато няма хора и климатика работи. След 17:00ч. е лудница.
Ако ти се дават повече пари, то мога да ти препоръчам доста хубава фитнес зала в Китен на два етажа. Климатика работи постоянно, има си чистачка, която почиства след клиентите и хора, които подреждат тежестите след като ги разхвърлите наляво-надясно.
Хигиената е на по-високо ниво, има си баня, в която можеш да се изкъпеш и хавлии, които можеш да ползваш срещу съответната цена. Половината царевци ходят там целогодишно, защото никой не обича нашето тясно, влажно и миризливо мазе, в което може би аз съм един от малкото му клиенти, но скоро и аз ще си бия камшика. Ходя там, защото ми е най-близо, най-евтино и там съм свикнал да тренирам от години.
В Китен месечната карта мисля, че беше около 60лв.
По описанието ми звучи като зала, от която гонят за магнезий и тяга. Ако не е такава, с удоволствие ще я пробвам. Дай някакви напътствия, моля те.
За да не ви развалям разговора за all-inclusive и личните нужди с някакви си приказки за тренировки, реших днес да не тренирам.
16.07.2017 г.
Плуване:
Без.
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта беше мрачно и мръднахме до Царево. По обяд пък слънцето се показа и заведохме малката на водна пързалка на Китен. Мислехме да тренираме там, но нещо не сме на кеф и двамата днес, та затова остана за утре. Но проверихме залата - изглежда прилично и утре точно към нея ще се насочим, още повече, че според прогнозата времето няма да позволява плаж.
П. П. За да налея още малко масло в огъня, Китен е отвратителен в момента. На единственото място на плажа, на което не изглеждаше, че сервитьорите плюят в супата ей така, заради принципа, платих 12 лв за капучино, сода и пепси, като кафето беше най-гадното, което съм пил от много, много време (а аз съм пил доста гадни кафета). Сервитьорката беше сърдито, незаинтересовано младо момиче, според което говоренето по телефона в работно време е по-важно от клиент, който я вика. Плажът Атлиман беше почти изцяло зает от платени чадъри, а в “свободната” зона - гъчканица от дебелаци и дебелани с дебелите им дечица. Цялото градче е заето от толкова много “търговски обекти”, че има вид на стария софийски битак. Водната пързалка пък беше в ужасно състояние, като някои от елементите на тръбата бяха разместени и детето се изпоожули на няколко места.
Лозенец при цялата му снобария е доста по-добре. А като цяло май Сашо ще се окаже прав за почивката на нашето черноморие. Има си и плюсовете, но тази година намирам все по-малко от тях.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.07.17 17:32.
17.07.2017 г.
Тренировка Б
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Мъртва тяга (класическа) - 3х150, 3х150, 3х150, 3х150, 2х160, 2х160, 2х160, 2х160, 1х170, 1х170, 1х170, 1х170 кг.
1.2. Раменна преса от стоеж - 4х60, 4х60, 4х60, 4х60, 2х70, 2х70, 2х70, 2х70, 1х75, 1х75, 1х75, 1х75 кг.
1.3. Гребане с трап бар - 4х111, 4х111, 4х111, 4х111, 2х121, 2х121, 2х121, 2х121, 1х131, 1х131, 1х131, 1х131 кг.
1.4. Кофички на халки с доп. тежест - 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 2х30, 2х30, 2х30, 2х30, 1х35, 1х35, 1х35, 1х35 кг.
2. Коригиращи упражнения:
2.1. Румънска тяга с дъмбели (до под коляното) - 13x35, 8х35 кг. (на ръка)
2.2. Външни рамени ротации с дъмбели от хоризонтална позиция на мишницата - 7х10, 6х10 кг. (на ръка)
2.3. Разтягане на скрипец пред гърди (с една ръка) - 7х15, 6х15 кг.
2.4. Издърпване на ластик с две ръце назад до мишници, успоредни на гръдния кош, ротация нагоре и после избутване нагоре до изпъване на ръцете - пропуснато поради липса на ластик.
2.5. Повдигане на крака от лег без опора със задържане в горно положение - 9 на крак.
Време за интервалите - 40:49, като преходите са 6:47, а чистото време за сериите - 34:02.
Днес в залата в Китен. Останах приятно изненадан (може би защото нямаше никой друг на целия етаж със свободните тежести). Имаше си дори трап бар и то толкова широк и с такава форма, че не ми ограничаваше гребането, което дори в Стокхолм не е така.
Недостатък - на раменната се наложи да слагам повечко на брой малки дискове, защото с 20-ките опирах в тавана. После това ме и забави малко, защото внимавах и с десетките да не опра, но каквото-такова.
Положително:
- Тягата лекичка, гребането с големия трап бар с доста добра амплитуда.
Отрицателно:
- Бавничко, потничко, трудничко.
Колоездене:
Без.
Добавки:
1. Към 7 - 1 грам Магнерия.
2. Преди тренировка - някакъв бустър без креатин.
3. Преди лягане - 1 грам Магнерич.
Обобщение за деня:
Днес времето не беше добро за плаж. Сутринта станахме късно, замъкнахме се до Китен, тренирахме, помотахме се, после излязохме в Лозенец и се почнаха едни бири и ромове, че имаме повод със Зозо (не че без повод няма бири и ромове).
Поука: Кептън Моргън е адски гадно нещо, особено след 8-годишно Бакарди. В обратния ред щеше да е по-добре.
18.07.2017 г.
Плуване:
Без.
Добавки:
1. Към 7 - 1 грам магнерич.
2. Преди лягане (план) - 1 грам магнерич.
Обобщение за деня:
Цяла нощ и цяла сутрин валя. Само мръднах до Царево да напазарувам, а после и поработих, че утре и вдругиден ме чакат “отпускарски” телеконференции. Няма как - трябват компромиси дори с отпуската. Така и не съм намерил все още прословутият шведски баланс между работата и личния живот, но надеждата умира последна.
18.07.17
17:19
казано от Boby_ на 18.07.17, 17:05:
че утре и вдругиден ме чакат “отпускарски” телеконференции. Няма как - трябват компромиси дори с отпуската. Така и не съм намерил все още прословутият шведски баланс между работата и личния живот, но надеждата умира последна.
Ами ти сам си признаваш, че проблема е по скоро в теб🙂
Едно от първите неща които ми направи впечатление в Англия, беше, че в 17:00 главната се опразва. Никой не си дава зор. Да ти се обади някой служебно извън работно време е абсурд. Съпругата ми и тя като теб не може да превключи. Още кара по български. Колежките и си оставят служебните телефони в офиса, тя го носи в къщи уж само за всеки случай, но реално приема обаждания извън работно време. Сега ще мъкнем лаптоп на почивката защото през таблетите не може да влиза в системата ако случайно се наложило да помогне на някой нов служител🙂
Мнението беше редактирано от Barberian на 18.07.17 17:21.
казано от Никой на 18.07.17, 17:19:
казано от Boby_ на 18.07.17, 17:05:
че утре и вдругиден ме чакат “отпускарски” телеконференции. Няма как - трябват компромиси дори с отпуската. Така и не съм намерил все още прословутият шведски баланс между работата и личния живот, но надеждата умира последна.
Ами ти сам си признаваш, че проблема е по скоро в теб
Едно от първите неща които ми направи впечатление в Англия, беше, че в 17:00 главната се опразва. Никой не си дава зор. Да ти се обади някой служебно извън работно време е абсурд. Съпругата ми и тя като теб не може да превключи. Още кара по български. Колежките и си оставят служебните телефони в офиса, тя го носи в къщи уж само за всеки случай, но реално приема обаждания извън работно време. Сега ще мъкнем лаптоп на почивката защото през таблетите не може да влиза в системата ако случайно се наложило да помогне на някой нов служител
Като съм се съгласил да работя на подобна позиция в американска фирма, съм бил напълно наясно с какво се захващам - това е част от сделката. 🙂 При нас дори шведи и норвежци, които са пословични с нежеланието си да работят извън работното си време, правят компромиси - утрешната телеконференция е именно с норвежки колеги.
Както се казва, не може и туй в онуй, и душата в рая. Което не пречи да се оплаквам понякога. 🙂
19.07.2017 г.
Плуване:
Без.
Добавки:
1. Към 7 - 1 грам магнерич.
2. Преди лягане (план) - 1 грам магнерич.
Обобщение за деня:
Без тренировка и днес - уж по логистични причини, за да напасна тренировките с пътуванията, но всъщност поради мързел.
Плуване също нямаше - уж заради студена вода и все още силно вълнение, а всъщност поради мързел.
Норвежецът не се появи на телеконференция, която беше приел - уж заради отпуска, а всъщност поради мързел.
И понеже днес е денят на мързела, реших да потуша моя с бира.
Наздраве с една интересна немска банда:
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.07.17 21:20.
19.07.17
23:20
След време този дневник ще бъде издаден в хартиено издание и ще се купува в големи тиражи! 🙂 (както заради свойственото, така и заради страничното съдържание)
Искам с автограф!
Мнението беше редактирано от introducer на 19.07.17 23:20.
19.07.17
23:43
CYTOTOXIN \m/ <3 !!!
Изкушавам се да цитирам барабаниста им, след едно показно изпълнение, в което демонстрира как няколко пъти минава с лекота 256 bpm:
“Heavy metals… F*ck u all, bye, bye!!! “
Мнението беше редактирано от NightCrawler на 19.07.17 23:47.
казано от introducer на 19.07.17, 23:20:
След време този дневник ще бъде издаден в хартиено издание и ще се купува в големи тиражи! (както заради свойственото, така и заради страничното съдържание)
Искам с автограф!
🙂 Неочаквано признание и то още приживе. Само не знам още как ще го кръстя, че Гогол ми отркадна “Дневникът на един луд”, а за Ане Франк не мога да мина по ред причини.
А автографът е най-лесната работа. 🙂
20.07.2017 г.
Тренировка А
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Преден клек - 4х100, 4х100, 4х100, 4х100, 2х120, 2х120, 2х120, 2x120, 1х130, 1х130, 1x130, 1x130 кг.
1.2. Набирания в подхват с доп. тежест - 4х15, 4х15, 4х15, 4х15, 2х25, 2х25, 2х25, 2х25, 1х32, 1х32, 1х32, 1х32 кг.
1.3. Избутване на прав лост от лег - 4х120, 4х120, 4х120, 4х120, 2х130, 2х130, 2х130, 2х130, 1х140, 1х140, 1х140, 1х140 кг.
1.4. Борческо въртене с дъмбели - 4х20, 4х20, 4х20, 4х20, 3х23, 3х23, 3х23, 3х23, 2х28, 2х28, 2х28, 2х28 кг.
2. . Коригиращи упражнения - пропуснати.
Време за интервалите - 46:13 - почти поставих нов рекорд за бавна тренировка. Почти.... Преходите за 7:06, а чистото време е 39:07.
Положително:
- Нищо не ми тежеше днес. Може би лостовете и дисковете са с по-голямо отклонение надолу, отколкото на други места.
Отрицателно:
- Бавно, потно, а един пич от Търново така разпалено ми обясняваше колко тежко съм бил вдигал, как той от години не правел по-малко от 8-10 повторения, как 5 лв за тази зала му се виждали много, че на моменти даже се чувствах неудобно и се налагаше да му отговарям. Освен това се наложи да го чакам да свърши с лежанката, да си разтоварвам лоста от клека, за да кляка той и това направи преходите над 7 минути. Живи и здрави. В Стокхолм на хладно ще наваксвам.
Добавки:
1. Към 7 - 1 грам магнезий.
2. Някакъв преддтренировъчен боклук (но с прилична доза бета-аланин, ако съдя по парестезията).
3. Преди лягане - 1 грам магнезий
Обобщение за деня:
Тренировка преди плажа, после цял ден на Арапя като за последно, че утре ще мръднем към Черноморец да видя баба ми. После 2-3 дни на планина, а тренировка ще има чак в София.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.07.17 18:49.
Честит рожден ден, Боби! 🙂
Бъди здрав! Нека щастието, любовта и късметът бъдат с теб всеки ден!
Желая ти много успехи и положителни емоции!
П.С. : Е, не успях да си избера една снимка, та реших да има и торта, и бира 😄
Мнението беше редактирано от June101 на 21.07.17 09:23.
АААА ето защо пишеш старци ,та старци))))))))))))
Боби, да си жив и здрав дълги години и младежкия ти дух и пориви да не те напускат!!!