21.07.17
09:52
Бобииииииииииииии, честит рожден ден! 🎂
Може да звучи банално, но ти желая всичко, което искаш да имаш, а все още нямаш и това, което искаш да постигнеш, а все още не си!
Здраве за теб и цялото семейство.
О, и още мускули... как без тях? 😏
И понеже съм пич, ти желая приличен релеф при наличието на задоволително количество 🍻🍻🍻 🙂
И аз да се включа към пожеланията! Виждам, че имаш рожден ден!
Желая ти здраве и много да си щастлив !!! Весело изкарване! 🙂
21.07.17
11:16
Ей, Боби, подмлади се и ти с една година! 🎉
Честит ти празник!
Здраве и спокойствие за теб и семейството! 🍺
Честит Рожден Ден Боби!
Един спонтанен поздрав от мен... 🙂
Gut, Besser, Gösser!
21.07.17
12:36
Честит Рожден Ден!
21.07.17
12:46
Grattis på födelsedagen.
21.07.17
13:24
Честит Рожден Ден, Боби!
Здраве и късмет!
21.07.17
13:47
Честит Рожден ден!
Поздрав:
Честит рожден ден, Боби! Да си жив и здрав! Пожелавам ти хъс, целеустременост, хубави интервали и положителни обобщения! ;D Наздраве!
Мнението беше редактирано от Диляна на 21.07.17 14:01.
21.07.17
14:32
Честит рожден ден, Боби!!! Жив и здрав, и корав!
@Диляна Приятно съм изненадан, че постваш най-любимата ми група, след Korn, защото забелязах, че слушаш някви умрели хевита 🙂))
Мнението беше редактирано от Иван на 21.07.17 14:39.
21.07.17
14:51
Честит рожден ден, Боби! 🙂 Бъди здрав, щастлив и успешен! 🙂
21.07.17
14:54
21.07.17
15:31
ЧРД и от мен. Желая предимно здраве на теб и семейството ти и само положителни емоции .............които да са минимум през 10 секунди ;-)
21.07.17
16:13
Големи човеко! Честит рожден ден и от мене!
21.07.17
21:05
Честит Рожден Ден!
Здраве и късмет на теб и семейството!
21.07.17
21:09
Честит рожден ден, Боби! Бъди здрав, щастлив, позитивен и успешен!
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 21.07.17 21:14.
21.07.17
21:17
Честит Рожден Ден 🙂)
21.07.17
21:39
ЧРД , жив и здрав!
Еха, колко пожелания и поздрави! 🙂
Много благодаря на всички! Пожелавам ви на свой ред много положителни емоции по всякакви поводи!
21.07.2017 г.
Плуване:
Без.
Добавки:
1. Към 7 - 1 грам магнерич.
2. Преди лягане (план) - 1 грам магнерич.
Обобщение за деня:
Сутринта пооправихме апартамента, минахме през плажа на Дюни да съберем мидички и се отправихме към Черноморец.
Вечерта излязохме на единственото свястно заведение в градчето - Вромос (до плажа). Отново ме изненадаха приятно с обслужване и (донякъде) с кухня. Добре е да знаеш, че тук-там още има хора, които държат на това, което вършат.
22.07.17
12:07
Честит Рожден Ден и от мен!
Малко на патерица 😊
Желая ти да си все по-силен, здрав, много щастлив и вечно влюбен!
Удрям три рома за твое здраве😎🍸🍹🍾🍷🍺
22.07.17
16:35
Ч,Р,Д -
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 22.07.17 16:35.
Благодаря за пожеланията и на втората смяна! 🙂
22.07.2017 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес от морето към Родопите при бъдещи роднини. Чепеларе е спокойно местенце с чист въздух и хубави хора. Тренировка - един друг път.
23.07.17
08:55
Ха, явно съм уцелил магнезия, който да си взимам, щом и ти пиеш това. И аз от седмица някъде приемам Магнерич, чудех се какъв и от аптеката това ми препоръчаха-пия по 1 таблетка преди лягане. Май е 500 мг. ако не бъркам. Малко ли е или?
Бисглицината защо не го взимаш.......няма такъв в БГ или защото сега не тренираш така интензивно.
казано от Daffy на 23.07.17, 08:55:
Ха, явно съм уцелил магнезия, който да си взимам, щом и ти пиеш това. И аз от седмица някъде приемам Магнерич, чудех се какъв и от аптеката това ми препоръчаха-пия по 1 таблетка преди лягане. Май е 500 мг. ако не бъркам. Малко ли е или?
Бисглицината защо не го взимаш.......няма такъв в БГ или защото сега не тренираш така интензивно.
Бисглицинат си поръчвам от бълка и то най-вече заради цената. Усвоява се прилично, но не на всеки понася. Магнеричът е аспартат - още една от формите с що годе добра усвояемост, макар че не ми е фаворит.
Ако имах нерви, щяха да ползвам магнезий трансдермално (гел за предпочитане пред олио), но не ми се занимава. 🙂
Затова бисглицинат. Само че този, който си бях взел от Швеция, свърши, а най-достъпен ми беше Магнерич - затова и него. Ако ще купуваш от аптеката, Магнерот (оротат) е по-добър вариант за краткосрочен прием.
23.07.2017 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Мислехме да оставаме за две вечери на Чепеларе, но мен днес ме хванаха лудите и в ранния следобед си тръгнахме към София. След няколко дребни перипетии (повръщащо дете на Пловдив заради завоите до Асеновград, горяща кола на Траянови врата, дежурните малоумни шофьори, целящи самоубийството им да стигне до новините и други такива), се добрахме по живо - по здраво до нас. Пазаруване, готвене, дежурните бири и за тренировка нямаше нито време, нито желание.
Утре и във вторник съм все още отпуска, така че ще се тренира през деня на по-спокойно. Жегата вече ми доставя удоволствие, а не ме тормози. Спомних си какво му харесвам на българското лято. 🙂 После август ще ми е криво обранто на хладинката, но ще се свиква наобратно - нямам голям избор.
24.07.2017 г.
Тренировка Б
Загрявка.
Работни серии:
1. Силова част (по ред през 20 секунди):
1.1. Мъртва тяга (класическа) - 3х150, 3х150, 3х150, 3х150, 2х160, 2х160, 2х160, 2х160, 1х170, 1х170, 1х170, 1х170 кг.
1.2. Раменна преса от стоеж - 4х60, 4х60, 4х60, 4х60, 2х70, 2х70, 2х70, 2х70, 1х75, 1х75, 1х75, 1х75 кг.
1.3. Гребане с трап бар - 4х111, 4х111, 4х111, 4х111, 2х121, 2х121, 2х121, 2х121, 1х131, 1х131, 1х131, 1х131 кг.
1.4. Кофички на халки с доп. тежест - 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 2х30, 2х30, 2х30 кг.
2. Коригиращи упражнения - пропуснати.
3. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Време за интервалите - 35:00 (или поне щеше да е там някъде, ако бях довършил кофите), като преходите са 3:54, а чистото време за сериите - 31:06.
Днес в Лъки джима при Тони по обед. Бързо, потно и мръсно.
Положително:
- Не се сещам.
Отрицателно:
- На втората серия кофи болката в областта на лявото рамо се засили и се разпространи и към гърдата. Реших да прекъсна (браво на мен - преди 2-3 години не бих).
Колоездене:
Без.
Добавки:
1. Към 7 - 1 грам Магнерич.
2. Преди тренировка - L-Carnitine, моля ти се...
3. Преди лягане - 1 грам Магнерич.
Обобщение за деня:
По всичко личи, че ще се задържим в Швеция. Решихме да използваме времето, докато сме в България, за да поразчистим трупаните десетилетие боклуци в апартамента, за да го оставим в по-приличен вид на голямата щерка и тя да може да си направи ремонт, какъвто отдавна се налага, а аз отлагах заради предполагаемия строеж на къща (който също остава в историята).
Сутринта мина под този знак. Чувствах се като клошар - как може да сме събирали толкова ненужни вещи... А още не сме разчистили почти нищо.
По обяд тренировка, после пък разправии с прехвърляне на номер от МТел при Виваком (ехей, най-после окончателен развод с първите, макар и срещи доста солена такса за предсрочно прекратяване на договора).
На Note 4 му е време да си ходи и този път съм решил да пробвам нещо различно от Самсунг, затова се спрях на Huawei 9 Mate, само че се отказах да си го взимам от България заради гаранцията и ще почакам да го взема в Швеция. Вече съм проучил другите опции за фаблет от този клас, но ако някой има мнение за новите неща на пазара (като изключим iShit 7 Plus и Самсунг S8 Plus), ще го прочета с удоволствие. Бях си харесал и два модела на Xiaomi, но ги няма нито в България, нито в Швеция, а нещо с подобна цена не бих поръчал от Китай.
24.07.17
17:12
LG G6
Meizu Pro 6 Plus
Един познат ме насочи към Meizu, поръчах си от английския ebay, засега съм изключително доволен. Отношението цена - качество смятам, че е перфектно.
LG-то не е в този клас - малко е.
Четох ревюта на други модели на Мейзу - интересни са. Засега обаче мисля да се придържам към изпробвани марки.
Имаче има добри отзиви и за Honor и OnePlus.
Ако имаше някой от тях със стайлус, нямаше да се замисмя, но стайлусът умря с края на Note. :(
24.07.17
18:45
Аз направих огромна крачка и смених айфон и айпад с Андроид устройства. Телефона ми е пиксел, а таблета Самсунг. Това в което съм убеден е, че всичко е до навици. 1 месец псувах докато свикна на андроида, сега като взема на жена ми айфона псувам като се има предвид, че имах 3,4,5,6 (не е като да не знам кое къде е) и се чудех между пиксел и айфон 7. Същото е и с Плейстейшън. Скоро четох , че 98% от клиентите на PS1,2,3 си купуват 4, а тези които са имали Xbox 360 са си купили Xbox one. Много рядко изневеряват на навиците си. Като се замисля, и на мен ще ми е гадно да ми дадеш джойстик различен от този на PS🙂
Моя съвет е да се опиташ да се абстрахираш от това дали в момента ти е удобен таблета.
П.п.Същото е и с подстригването при жените. В салона ми прави скандал, колко е късо , като се прибере и се погледа малко в огледалото ми звъни да ми каже колко се харесва и да се извинява 😄
Мнението беше редактирано от Barberian на 24.07.17 18:48.
казано от Никой на 24.07.17, 18:45:
Това в което съм убеден е, че всичко е до навици.
С това не съм съгласен. За хора, които ползват телефона да говорят, да проверят пощата, да погледнат нещо в Интернет, да снимат на светло и да напишат някой СМС, може и да е така, но не и за по-запознатите потребители. Ползвам успоредно Андроид и iOS (второто по принуда) от години. Операционната система на огризката е изградена около концепцията, че потребителят е идиот. Изобщо липсва идеята за уиджети, за свободно прехвърляне на файлове (реално няма достъпна файлова система, а файловете са собственост на дадено приложение), няма каквато и да било гъвкавост. Дори джейлбрейкнат iPhone е просто безполезна имиджова тухла в сравнение с рутнат телефон с Андроид с доста по-слаби характеристики, да не говорим за висок клас модерен телефон.
От друга страна големите производители на устройства, ползващи Андроид, начело със Самсунг, също са за порицание. ТъчУиз на Самсунг е такава гнусна боза, а предварително инсталираните техни приложения, задръстващи безобразно телефона, както и планираното остаряване, правят и техните устройства почти толкова безполезни за потербител, който не знае как да си рутне апарата и да си сложи къстъм ром само след година-две употреба.
Ясно е, че не всеки може и иска да си джейлбрейкне огризката или да си рутне андроидския телефон.
Което ме връща на Huawei 9 Mate - китайците обещават самообучаващ се софтуеър, който щял да направи телефона по-бърз след година работа. Искам да го видя с очите си и съм готов да си платя доста за това. 🙂
24.07.17
19:55
казано от Boby_ на 24.07.17, 19:07:
казано от Никой на 24.07.17, 18:45:
Това в което съм убеден е, че всичко е до навици.
С това не съм съгласен. За хора, които ползват телефона да говорят, да проверят пощата, да погледнат нещо в Интернет, да снимат на светло и да напишат някой СМС, може и да е така, но не и за по-запознатите потребители.
Аз за това си използвам устройствата🙂 и мен пък, точно това не ми хареса, че дори да искам да видя колко броя непрочетени имейла имам, трябва да си инсталирам приложение. Иначе напълно те разбирам за какво говориш. Никога не бях използвал андроид до скоро и видях колко съм изгубил 🙂
Мнението беше редактирано от Barberian на 24.07.17 19:56.
24.07.17
20:54
Аз и моето мислене сме в абсолютна несъвместимост с технологиите,бе хора.Нямам идея защо,но каквото и да създадът умните хора не мога да боравя с него.
Даже не знам как да си свалям музика,толкова мисленето ми е в несъответствие с технологиите,че ако трябва да правя нещо технологично идеята за това ме измъчва два дни по-рано.
24.07.17
21:04
Ти си за монах от Шао Лин, бре човек :-)