тренирам много, но не махам паласките

26.07.17
16:14

Здравейте ! На 15 години съм и се занимавам със спорт от много време,ходя на фитнес 5-6 пъти седмично,спортът ми изисква категория.Вмомента тежа 64 кг ,а категорията ми е 60кг,но вече искам да не вися по сауните и да не ям по 1 седмица преди състезание за да свалям и да съм отпаднал  и да нямам сила ,а искам да изчистя малко към 3-4 кг и то по специално малките ,но грозно стоящи паласки.Какъв съвет бихте ми дали?

Темата беше редактирана от Olympus01 на 26.07.17 16:20.

26.07.17
16:56

Точково горене на мазнини няма (тоест не можеш сама в областта паласките да отслабнеш). Калориен дефицит ти трябва.

Carbohydrate

26.07.17
17:36

казано от Olympus01 на 26.07.17, 16:14:

Здравейте ! На 15 години съм и се занимавам със спорт от много време,ходя на фитнес 5-6 пъти седмично,спортът ми изисква категория.Вмомента тежа 64 кг ,а категорията ми е 60кг,но вече искам да не вися по сауните и да не ям по 1 седмица преди състезание за да свалям и да съм отпаднал  и да нямам сила ,а искам да изчистя малко към 3-4 кг и то по специално малките ,но грозно стоящи паласки.Какъв съвет бихте ми дали?

въпрос на приоритет 🙂...какво е по-важно за теб, състезанието или външният вид?

Какъв е спортът и колко време имаш до следващия кантар?

Сигурен ли си, че имаш достатъчно излишни мазнини за сваляне? Ако сваляш, ще е от различни места по тялото ти, не само паласките.

Това, че “тренираш много” не означава автоматично, че ще сваляш тегло. Разковничето е в храната. 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1