Дневникът на едно лапе

Прескочи до:

Храната:
Закуска - оризовки с фъст. масло и шунка
Обяд - бъркани яйца, салата от домати и краставици
Вечеря(По скоро беше следобед 😄) 1 арабски сандвич :(

Тренировка - почивен ден.

П.С. Мамка му, започвам новата страница без тренировка 😄

Мнението беше редактирано от Нейт Диаз на 26.07.17 22:26.

Храната:
Закуска - Пилешко филе и салата от зеле и моркови
Обяд - леща, малко пилешко филе(остана от закуската)
Вечеря - Пилешки хапки, 50 мл. джак даниелс, 250мл кола

Откъм храна беше долу горе, ако не броим напитките за вечерята, ама ме почерпиха. 😄 И като цяло храната беше малко еднообразна

Тренировката:
Лег, кофи, полулег, лицеви опори

Храната:
Закуска - 3 оризовки, ок.100-150г. извара
50 г сурово кашу - междинно
-тренировка-
1 банан - след тренировка
Обяд - пилешко филе, 1 краставица, 1 филия пълнозърнест хляб***
50г стафиди за десерт
План: Манджа с прясно зеле и месо

Тренировката:
Суперсерии от :
4х набиране подхват - горен скрипец за трицепс
4х бицепсово сгъване с дъмбели - трицепсово разгъване с дъмбел зад врат
4х бицепсово сгъване с крив лост прав - френско разгъване
4х бицепсово сгъване седнал - упражнение за трицепс(не знам име)

****Днес се замислих малко за храната, и май ми куцат източниците на въглехидрати. Най-вече ги приемам от оризовките и разни плодове. Затова по-често ще си варя ориз/картофи, а когато не мога мисля да изяждам по 1-2 филийки хляб(ако е добра идея). Ако намеря някоя добра рецепта може да вкарам и овес. И без това ще ми е нужна повечко  храна ако искам да кача 😄 Ако има някъде другаде кусури по менютата с радост бих ги чул 😄

Събота и неделя - нищо за отбелязване, почивни дни. В неделя малко оклепах храната.
Днес - 31.7.2017г.
Храната:
Закуска - Лазаня
Междинно - 1 банан 200г.
Обяд - ориз с месо
Може да има още 1 междинно - 50г кашу
План за вечеря: Няма, може да е някакви пилешки филета или малко лазаня.

Тренировката:
4х набирания(ново рекордче - на първата серия направих 7 чисти 😄), 4х горен скрипец,
4х гребане с щанга, 4х мъртва тяга, 4х раменна преса седнал, 4х обръщания

Днес си снимах тягата, защото изобщо не знам дали го правя като хората това движение. Малко по-късно ще кача клипчетата и да ми помогнете малко с техниката къде греша 😄 Ако въобще има нещо правилно в изпълнението ми де.

https://vimeo.com/227719142 Ето го клипчето 😄 😄 😄 Ще бера срам 😄

То като цяло нямаш нещо правилно - лошо/никакво дишане, кръстът ти е крив, ако дадеш пауза на още началото ще видиш как тръгваш да дърпаш, забиваш гъза горе директно и се прегъваш напред. Един съвет - махни всички чекиджийски упражнения и разделения на групи и засили краката.

31.07.17
15:24

Цяло клипче чакам да я обърнеш, то тяга било..

Благодаря ти за помощта, SimplySatisfying. За сега спирам тягата, ще говоря с някой да ми я покаже, да я понауча малко.
Относно засилването на краката - би ли помогнал с нещо по-конкретно?

31.07.17
22:27

Гледай клиповетe на Alan Thrall за how to deadlift. Целият му канал е много добър.

31.07.17
22:47

казано от Боян Д. на 31.07.17, 22:27:

Гледай клиповетe на Alan Thrall за how to deadlift. Целият му канал е много добър.

Леле, тоя ми стана любимец от два клипа - МНОГО ти благодаря, Боян!
Нямам търпение утре да пробвам...
Сигурен съм, че и Нейт ще остане доволен!
Sorry за спама, не се сдържах но наистина радва тоя брадатко и хубаво обяснява.

Да, определено си обяснява добре човека.
Въпроса е дали ще ми остане в главата, защото колкото и клипове да гледам, все като вляза в залата и забравям всичко 😄

Здравейтеееееее! Ако някой ме помни де 😄
Та ЧНГ!
Нова година ново начало викат хората. Ся ще си кажете - а, поредния тъпак дето ще тренира 1 седмица и после цяла година ще почива... Е дай боже да не се получи така 😄
Е мисля пак да почвам тренировките.. Станал съм 92кг.. Стана ми тъжно, разгледах си дневника бил съм 72 :(
Като цяло аз съм си виновен де.. Та ще почна с храната днес - 1 филийка сутринта с шунка, на обяд пиле със сос от гъби, следобяд малко кисело зеле и за вечеря пак пиле със сос от гъби.
Като цяло не съм се хранил здравословно скоро 😄 Най-вече прекалявам адски много със сладкото. Ама спирам!
Тренировките - тез дни, утре трябва да отида на сервиз за колата 😄 (Станах шафьор!). Та този път няма да се лутам във фитнеса ей така - ще се радвам на малко съвети с каква програма да започна, целта е ясна - сваляне 🙂 (програма за начинаещ i guess?)

За днеска:
Пиле с ориз за закуска.
Мусака на обяд
Някаква домашна бисквитка от овес
Планирам да изям към 50г фъстъци след малко, и довечера бъркани яйца 🙂
Тренировки все още няма, тези дни ще започна.
Ако имате съвети откъм програма ще се радвам 😄

Днес храната:
Пиле с ориз
Мусака
Активия с киноа и лешници
Печена наденичка с туршия
Тренировките ги почвам в понеделник, че тогава ще имам парички за карта за фитнеса 😄

Храната:
Закуска - кускус с малко масло, кашкавал и сирене
Обяд - печени кюфтета и варени картофи
Вечеря - Свински пържоли с малко домашна лютеница

днес прекалих с въглехидратите:
Закуска - Кускус като от вчера
Обяд - св.пържоли с лютеница
Вечеря - риба с ориз
Десерт: мляко с ориз ( без захар)

Храната днес: свинска пържола с 3 оризовки, мляко с ориз, 50г фъстъци, гювече, манджа с картофи и месо
Поради причини колата не беше в мен и не можах да отида на фитнес днес, надявам се утре ще отида.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1