Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

12.04.17
19:16

Отново между две двойни смени. Този път обаче не бях изморена и реших да започна намисленото.
Останах приятно изненадана от това, че имах достатъчно сила. Вярно, че е съвсем началото и не е тежко, но не го очаквах.

Get the power look
Седмица 1-Ден 1

1. Тяга: 80 % от 1 RM
3,3,3,3,3 х 72,5 кг
2. Тяга от дефицит:
8,8,8,8 х 65 кг
3. Гребане:
8,8,8,8 х 30 кг
4. Асистиращи

Храната е супер стриктна.
Пиенето още по 😁🍸🍷
1. Кафе с мака, желатин, кокосово масло и кокосово мляко. Шот Makers Marks предтренировъчно.
2. Чаша червено вино и сладки картофи посттренировъчно.
3. Мръвка със салата на работа

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.04.17 19:16.

19.04.17
23:27

Това с четирите тренировки седмично е повече от ясно , че няма как да ми се случи, ама ше си карам по схемата, пък каквото стане-такова.
Харесва ми като подреденост на тренировките. Систематизирано е така, че няма какво да мъдря за следващия път. За мен проработи с уникален визуален и силов резултат преди няколко месеца, предполагам, че и сега ще е същото и си остава най-добрия начин на трениране за моите възможности.
И без това не работя за максове, така че дори и с една тренировка седмично ще продължа.
Тук 80% от 1RM e много относително, защото в боксовия клуб няма 1,5 кг дискове, така че ще карам със закръглени тежести къде по-нагоре, къде по-надолу.

Днес 😁Седмица 1-Ден 2😁

1. : 80 % от 1 RM- трябваше да е 5 х 3, но ми беше много леко и се получи 5 х 5-
Пуш преса : 5,5,5,5,5 х 25 кг
2.Военна преса: 8,8,8,8 х 20 кг
3.Преса от лежанка 90° с неутрален хват : 14,14,14 с 2 х 7 кг
4. Асистиращи :
бицепс, изнасяне встрани и напред
Добре се получи. Бързо и спретнато. Определено тренировките за горна част не ме натоварват особено и не съм като пребита, като след тяга или клек ден. Ще видим как ще се справя с предния клек, който не съм тренирала след травмата, демек от преди Коледа 😂
Букнах си 15 тренировки бокс с личен треньор, да ми помогне да дръпна по бързо с техниката. Така че ще наблегна и на бокса малко повече в следващите седмици. Чакам първата във вторник с огромно нетърпение. Ще разказвам.

Храната е ок. Последно се изринах от една мини хапка козе сирене преди 20тина дни и това окончателно ме отказа от опитите да върна някои млечни. Но пък от доматите и балите картофи нямах никаква реакция, което си е голям напредък.
Попийвам малко повече. Пустия ром все повече ми харесва. 🍹
С най-големия:

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.04.17 23:29.

24.04.17
21:40

Готина и доста бизи отвсякъде предна седмица.
Поработих, потренирах, поядох, попих...и другите неща, дето са си на ред...
На работа същото, в залата мор ол лес ок, личният ми живот...леееко объркан, ма...
Иначе ядене и пиене..и пиене...и пиене...
Поканиха ме на 5 години рожден ден на боксовия клуб.
Пича, все едно беше приготвил партито лично за мен. Попаднах в Просековия рай хора. Пускам снимков материал.
Иначе се направих на хубава. Малка черна рокля, ток 10 см.
Имаше вечер на талантите. Кой пя, кой свири на китара, изпълнение с обръчи, хармоники...сцепиха се да ме бъзикат как съм щяла да бъда следваща и да дърпам тяга и клек на токчета хаха.
Иначе голям кеф да попаднеш в общество, сред което се чувстваш в собствени води.
Като започнем с рецепционистката, всички треньори дойдоха лично да ме поздравят. Всичките ми обясниха колко съм била “специална”, като използваха една и съща дума ??? А Егото ми? кой мисли за него мале.
Както и да е. Черпих ги накрая с В52 и си тръгнах.
Естествено ми падна батерията и изпуснах последния автобус.
Та в 2 през нощта, Марчето с малка черна рокля и токчета и се наложи да оди пеши има нема 3 километра. Добре, че се познавам. Предвидливо в раничката на гръб си носех и боксовите обувки. Та малка челна рокля и боксови обувки, отнесох клаксоните на Essex.
Сериозно се замислям за едно сценарийче. Само ми грябва продуцент хаха.

В един от по предните дни:

Седмица 1-Ден 3- Преден клек

1.Преден клек- 80 % от 1 RM:
3,3,3,3,3 x 45 кг
2.Преден клек с пауза 2 сек в долна позиция: 8,8,8,8 х 35 кг
3. Напади: 8,8,8,8 на крак с 25 кг
4. Румънска тяга с пудовка и зелен ластик вързан на тръба....мааани: 4 х 20 с 16 кг
Бива

В събота бях уморена и лежанката заета, така че леко извън протокола- Стриктна военна
1. Военна преса: 12,12 х 20 кг, 10 х 22,5 кг, 8,8 х 25 кг уф, 5,5 х 27,5 кг, 3,3 х 30 кг
2. Малко ръкомахане встрани, напред, Y-L-T
Толкоз

Днес:
Първи бокс урок с личен треньор.
Пича се раздаде, аз се смях на себе си...
Евентуално ще описвам следващите. Този беше основно техника. Същото като преди-млатя здраво, ама мотам краката като пиле в кълчища.

Ядене и пиене....бях решила явно да си пробвам лимита с пиенето. Поне с просекото. Ама то се оказа безлимитно, мойта глътка също...Така и не разбрах.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.04.17 01:01.

04.05.17
02:42

Няколко пъти започвах да пиша. Падна ми батерията, губих интернет, върнах назад без да искам...и общо взето, не ми се получи последните дни, това с писателстването.
Иначе си ви чета,вярно предимно докато пътувам, но май само тогава ми остава време.
Потренирвам. Ходя вече почти само в боксовия клуб.
По времето, когато тренирам силово, съм почти винаги сама в залата и ми е супер добре,  иначе минах втора и трета тренировка бокс с личен треньор и направоооо...
Малко са моментите, в които ми се иска да съм по-млада, но ако можех да върна времето назад, щях да избера бокса, определено е моят спорт.
Продължавам си по схемата, просто е по-рехаво, за да мога да вкарам и повече бокс тренировки.
Лошото в клуба е, че няма малки тежести от по 1,25 кг и стъпката нагоре, трябва да е ваправо с 5, а примерно за преден клек с пауза си ми е малко много.
Обаче пък имат гирички от по 0.5 , 1 и 1,5 кг. и Марчето мисли, мисли и на края го измисли. Първо застопорих гиричките между двата диска, но така имаше шанс да се изплъзнат, после ми хрумна да ги напъхам в пликове и просто да ги закача на щангата отстрани.
Голям смях падна, ама важното е, че си минах трена, нали.

28.4.17
Тренировка Лег
0. Лег: 15 х 20 кг, 10 х 25
1. Лег 80% от 1 RM: 3,3,3,3,3 х 30 кг - много леко, можеха да са поне петици, но този път не ми се рискува нова травма да ме върне месеци назад.
2. Лег с дъмбели пълно движение: 10,10,10,10 х 20 кг
3. Флор преса с тесен хват и задържане в долна точка: 8,8,8,8 х 20 кг
4. Пуш-пул с ластици: 4 х 10 ва страна.

Втора бокс тренировка с личен треньор 30 минути. Момчето се постара доста да обясни на дислектичния ми мозък за движението по ринга. Много ми е трудно да превключвам посоките, когато ми ги казва, както и като изброява ударите с цифри. Помолих го да ми сочи посоката и да назовява ударите по име и нещата веднага започнаха да се получават по-добре.
После останах и на едночасова групува бокс тренировка, където вече сериозно се отпускам. Но там вече изобщо не ги мисля нещата и те си се получават.

30.04.17
Тренировка Преден клек:
0. 15 х 20 кг, 10 х 30 кг
1. Преден клек 80% от 1 RM: 4,4,4,4,4 x 45 кг
2. Преден клек с пауза 3 сек:
8,8,8,8 х 38 кг
3. Преден сплит клек: 10,10,10,10 на крак с 28 кг
4. Румънска тяга + сумо клек от дефицит : 12,12,12,12 х 20 кг
Доволно.

Днес трета тренировка бокс с личен треньор.
Вчера следобяд изпих половин бутилка ром и днес съжалявах всяка секунда от половинана тренировъчен час. Този път направо ми изкара вътрешностите....Обаче пък ме научи как да излизам, ако съм притисната във въжетата и най-накрая мога да кажа, че се движа свободно по ринга. Различни комбинации на чувалите и доста работа с крака по въжената стбичка на земята.
Все по-доволна съм.

Утре отивам за тяга и ще гледам веднага да пиша, за да не се получават романи от по сто страници.
После ми предстои доста тегава поредица от рабатни смени, плюс доста колоритен рожден ден в събота вечер...

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.05.17 03:27.

04.05.17
10:15

😁😁😁
Знам за маратонките...

10.05.17
00:29

Отново понатрупах умора. Ходих до залата, но го давах леко и импровизирано.

Предната тренировка дори не я записах.
Обаче пък клекът на 55 изобщо не ми тежеше както преди да започна да правя преден клек, въпреки че клек на гръб, правя вече на високосна.
Малко повече обръщам внимание на бокса, искам да стана по- технична, знам че е дълго пътуване, ама нямам време....хаха
Иваче от травмата няма и следа. Щастие неземно. Вярно, че минаха и пет месеца де...

Онзи ден по спомен:

1. СС
Тяга:
8, 8, 8, 8, 8, 8 х 72,5 кг
Набирания: 4, 4, 3, 3, 3, 3 -различен хват
2. Сумо Тяга от дефицит:
8,8,8,8 х 65 кг
3. Гребане:
8,8,8,8 х 30 кг
4. Асистиращи:
Напади с лоста над глава: УФф
4 х 10 и умр

Днес:
0. Клек с подскок: 10 с лоста
1. Клек: 15 х 30 кг, 12 х 40 кг, 8, 8, 8 х 50 кг, 6,6,6 х 55 кг
2. СС
Обръщане с клек: 3,3,3,3,3 х 30 кг
Ренегадско гребане: 12,12,12,10,10 с 2 х 15 кг
3. Суинг: 3 х 25 с 16 кг няма по-тежка пудовка, ще говоря с Мат да купи, както и други дискове

И след двете тренировки много бокс сянка и различни комбинации на чувалите. Задобрявам с краката. Ставам все по-стабилна.

Още съм на вълна ром, обаче нещо не ми е много добре от него, май.
Както и отново се сдобих с обрив. Дясната страна на лицето и шията ми, както и дясното ми рамо. Доста сериозно. Имам няколко подозрения. Сама съм си виновна, щото лесно тръгвам по наклонената плоскост и ни моа са запра.
Поръчах си пак Ресвератрол, че свърши. Поръчах си също Q10 и
Креатинец да попия. Иначе желатина и магнезия не ги спирам.
Взех окончателно решение да не подновявам картата във фитнеса. Оставам само в боксовия клуб.

Ето Малко Ренегадски :

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 10.05.17 09:51.

20.06.17
12:52

Here I go again ....

Ще се опитам да бъда кратка и да ви спестя четенето на още един роман.
За времето, през което не съм писала свърших куп глупусти.
Единственото полезно нещо беше, че дадох телефона да ми го оправят и вече мога да пиша в дневника си.
Също обещах да намаля пиенето. Не че ми се получава особено, но все пак има и дни само с по една чаша вино.
Имам седмици с по три тренировки ама имам и такива без нито една.
Като че ли нямам спад в силата. Поне работните килограми не са паднали.
Леко съм свалила, може би килце или две, но този път ми харесва, защото е само на ядрото,  Г анд  Г си стоят обемни.

Единственото по-интересно нещо, което ми се случи е, че ме снимаха за първата страница на уеб сайта на боксовия клуб и сега официално съм една от тях.
После ме поканиха да участвам в едно от  видеата им и ме снимаха как правя тяга и клек.
Добре се получи.

Интересното е, че продължавам да си тренирам с кеф с тежестите, но като че ли стигнах до там, до където исках и се опитвам само да поддържам постигнатото.
Но боксът... леле боксът, като че ли са ме държали връзана цял живот. Всичката насъбрана агресия от работата и изобщо “прекрасното” Лондонското ежедневие заминават още първите пет минути. Не обичам да се повтарям, но НямаДругоТаковаУсещане.

С храната съм супер чиста. И вече ми личи на кожата.  Гледам да разнообразявам имесото и зеленчуците всеки ден.
Въглехидратите ми са единствено от сладки картофи и плантайн.
Изобщо не следя количество, калории и макроси.

Днес почивам. Така че, по-късно ще тренирам и после час бокс.
Сигурно ще пиша през нощта, но ми се иска отново да започна да си следя тренировките, може пък да отбележа и някакъв прогрес.
Хайде хубав вторник.

Ей и Сава стана на 22 :-))))) мамин :-) да ми е жив и здрав

Bring it on :-)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.06.17 13:20.

28.06.17
21:42

От последното ми вписване имам две тренировки бокс, а вчера вместих една кратка и нещастна тяга хаха
Нямах много сила и ми пролича.
Ма колкото толкова, пак че тренирах изобщо.

27.6.17

I. Тяга:
8 х 50 кг, 8 х 60 кг, 6 х 70 кг, 3,2,1,1,1 х 80 кг

II. СС: Военна преса хват без палец: 8,8,8,8 х 25 кг - сумо клек+румънска тяга от дефицит 12,12,12,12 с 16 кг пудовка
Малко маймунджилъци на халките + скачане на въже и ми падна батерията.

Трябва да си поръчам магнезий и нещо предтренировъчно.
Също да си напомням да не поемам повече извънредни смени и да намаля просекото от бутилка до половина. Ще ми се поне.
Надявам се да вредя поне още една тренировка до края на седмицата, че голяма излагация.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.06.17 21:46.

Gogo

28.06.17
21:45

Ооо, какче! 😄
Можеш ли я снима тая румънска тяга от дефицит, че ми е интересно да видя как се прави.

28.06.17
21:48

казано от Gogo на 28.06.17, 21:45:

Ооо, какче!
Можеш ли я снима тая румънска тяга от дефицит, че ми е интересно да видя как се прави.

Оооооооо бейби..... махни, че после трябва да ти викам бърза помощ ;-))) Muah Muah Muah

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.06.17 21:53.

Gogo

28.06.17
22:20

Ей тва е...
Като порасна, искам да стана като теб! : Д

28.06.17
22:29

казано от Gogo на 28.06.17, 22:20:

Ей тва е...
Като порасна, искам да стана като теб! : Д

Гогич ;-) ти порасни 😄 , ма не минавай под дъгата.... много ша та замоля ххх

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.06.17 22:43.

06.07.17
21:46

Много жега в Лондон тия дни.
И въпреки жегата настинах и развих някаква инфекция....
За пръв път на 42 разбрах какво е цистит в комбинация с бъбречна криза...маааани. ..Не го пожелавам на никой.
Та вчера потренирах бързичъко и лекичко, притичвайки до тоалетната през пет минути 😅

Тренировка:
1.Преден клек: 3,3,3,3,3 x 45 кг
2.Преден клек с пауза 2 сек в долна позиция: 8,8,8,8 х 35 кг
3. Напади: 8,8,8,8 на крак с 30 кг
4. Малко военна преса в СС с гребане
Бива

Днес цял ден на басейн с бейбито. Прекрасен летен ден беше.
Утре съм двойна. За събота съм замислила тежка тяга. Да видим.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 06.07.17 21:49.

10.07.17
20:35

Всъщност тренирах в петък между двете смени.
Тягата мина добре.
После имах доста време и сътворих едни чудеса от героизъм...още имам мускулна треска на най- невероятни места.
Всичко добре, но мускулната ме удари още в събота, докато пътувах в автобуса към нас. Всъщност ме заболя и левия бъбрек и от комбинацията в един момент стана така, че последните няколко километра не можах да си намеря място от болка...
Вчера пък докато бях на работа ме понаболяваше цялото тяло. Леко като при вирус. Разбрах че има нещо нередно. Като си тръгнах седнах в автобуса отзад.  Всички прозорци отворени. Леко ми стана хладно. Облякох си якето, обаче няма и минута по-късно започна да ме тресе така, както никога през живота ми. Тресе ме неистово и по никакъв начин не можех да овладея тялото си. Всяка фибра, всеки косъм, всичко по тялото ме болеше. Уплаших се защото започнах да усещам че губя съзнание...
Точно тогава трябваше да слезна за да сменя автобуса. От лекия полъх на вятъра ми се догади. Стоях на спирката тресейки се неистово, повдигнах ръцете си и се опитах да ги овладея. Опитах да изпъна краката си и видях как квадрицепсите ми се местеха наторе надолу.
Хората наоколо ме поглеждаха и веднага отбиваха поглед от мен. Сигурно съм изглеждала точно като в абстиненция.
Мислех да помоля за помощ на станцията, но автобуса дойде и аз се обадих на Хари, да дойде да си ме вземе. С прибирането легнах, премерих температурата -точно 39, пих два нурофена и заспах.

Та тъй. Днес при личния. Бъбречна инфекция. Естествено изписа ми антибиотик. Аз и казвам, че не съм пила от 20 години, а тя- беше ли ти добре вчера ...хахаха
Днес следобед същата треска, само маааалко по-лека и като че ли по-кратка. Отново 39 ¤ температура.
Сега май съм вече по-добре. Обаче това припишкване през две минути и тая болка майко Ооо.
Приемам всякакви съвети за камъни в бъбреците. Ще ви бъда изключително благодарна, ако споделите нещо, което може да е от полза, предполагам не само на мен.
Антибиотика е Trimerhoprim 200 mg. Ще го пия 5 дни два пъти на ден.

7.7.17
Тренировка :

1.Тяга: 3,3,3,3,3 х 80 кг

2. СС: Клек: 12,12,12,12,12,12 х 35кг  - Добро утро: 10,10,10,10,10,10 х 35 кг

3. СС: Ландмайн Тяга на един крак: 10,10,10,10 на крак - Ландмайн туист: 20,20,20,20

4. Зло колелце от колене: 4 х 10

Умрях, а трябваше и да работя вечерта.
Нищо чудно че си докарах всичко това.
Квот такова. Ше се лекувам, ше чета по въпроса и така.
Хайде хубава седмица 😊

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 10.07.17 20:49.

17.07.17
22:57

От два дни нямам температура.
Днес вече мога да кажа, че се чувствам добре.
Още ми е треперливо, но от близо две седмици май не бях тренирала. ..
Днес леко. Цяло тяло. Кратки почивки. Точно един час. После добре похапнах и за пръв път от две седмици чаша червено вино.
Croft доволна. Croft is back 😊

Тренировка:

1. Клек: 20 х 20 кг, 10,10,10,10,10 х 40 кг

2. Пуш преса: 10 х 20 кг, 5,5,5,4,4 х 30 кг с обръщане

3. СС : Румънска тяга на един крак: 10,10,10,10 на крак с 20 кг- Снач: 10,10,10,10 на ръка с 10 кг

4. СС: Хип тръст: 10,10,10,10 с пауза х 40 кг- Пулоувър : 12,12,12,12 х 14 кг
Реки текоха от мен. В Лондон отново е лято😊

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 17.07.17 23:18.

18.07.17
16:45

Мария, аз с камъните в бъбреците не съм наясно, но с бъбречните инфекции и по-скоро с бактериите се знаем добре за съжаление.
Повреме на бременността си на два пъти ме хваща една бактерия и бях по същия начин с високи температури. Треперех като лист. Отвратителна работа.
Виждам ,че не си написала да си давала стерилна урина. Хубаво е било преди антибиотика да се пусне една и да се види за бактерия.Излиза антибиограма и така по-добре може да се ориентирате с какво да се лекуваш. Не е зле около 14 дни след приема на последния антибиотик да отидеш да пуснеш една стерилна урина и да видиш какво се случва. Понякога бактериите са упорити. При мен в рамките на два месеца ме тръшна втори път и се наложи даже престой в болница. Няма да ти описвам какво е докато си в 7ми месец да те порази такова упорито чудо.
Стискам палци бързо да мине и никога вече да не се повтаря! :*

19.07.17
14:08

казано от June101 на 18.07.17, 16:45:

Мария, аз с камъните в бъбреците не съм наясно, но с бъбречните инфекции и по-скоро с бактериите се знаем добре за съжаление.
Повреме на бременността си на два пъти ме хваща една бактерия и бях по същия начин с високи температури. Треперех като лист. Отвратителна работа.
Виждам ,че не си написала да си давала стерилна урина. Хубаво е било преди антибиотика да се пусне една и да се види за бактерия.Излиза антибиограма и така по-добре може да се ориентирате с какво да се лекуваш. Не е зле около 14 дни след приема на последния антибиотик да отидеш да пуснеш една стерилна урина и да видиш какво се случва. Понякога бактериите са упорити. При мен в рамките на два месеца ме тръшна втори път и се наложи даже престой в болница. Няма да ти описвам какво е докато си в 7ми месец да те порази такова упорито чудо.
Стискам палци бързо да мине и никога вече да не се повтаря! :*

Хей Джунче 😊
Благодаря ти много за намесата.
Много съжалявам за лошите ти преживявания, точно по време на бременността.
Лежах в болница и аз с първата
бременност и ми е ясно колко плашешо и потискащо може да бъде.
Дадох стерилна урина още по-миналия понеделник, при посещението ми до личната докторка. Тя на място направи тест и каза, че на първо четене няма нищо обезпокоително и я изпрати в лаборатория. Още чакам резултатите. Иначе ми даде направление за специалист, но първите свободни часове са след 1.09.
Както и да е, вече имам час в София, така че по-скоро ще знам за какво става въпрос. 😊
Благодаря ти още веднъж и наистина се надявам да не се случва отново, защото е най-кошмарното преживяване, което някога съм имала.

22.07.17
12:29

Колкото повече наближава да си идвам, толкова повече не ми се стои на работа и вече наистина нямам търпение.
Веднъж в годината отпуска и идване до България си не е работа.
Вече съм съвсем здрава. Обаче буквално до преди два дни нямах никаква сила.  50 кила румънска тяга ми се сториха бая тежки.
Нямам и кой знае какъв апетит и съм свалила.
Миналата година по това време бях в най-добрата си форма, като че ли сега съм в вай-лошата, от както съм започнала да тренирам.
Както и да е. Сега съм добре и се взимам в ръце.
Естествено не излизам от мускулни трески. Колкото и леко да тренирам, дори нощем се събуждам, защото все нещо ме боли.
Имах планове днес да тренирам, но вчера се наложи да остана двойна смяна и то след вечерна и три часа и половина сън...
Ше тренирам в неделя.

Тренировка 19/07
Циганска баница 😅

1. Лег: 15 х 20 кг,  10 х 25 кг,  8,8,8,8 х 30 кг

2. Румънска тяга + ластик през ханша, вързан за пейката : 10,10,10,10 х 50 кг

3. СС  Ландмайн : тяга на един крак: 10,10,10,10 на крак - клек с преса: 10,10,10,10

4. Малко ръкомахания: ръце встрани и напред с 2 х 5 кг

Толкоз.
Храната е малко, но е качествена. Мислех, че след като не пих повече от 10 дена, естествено ще ми се получи да намаля пиенето, но явно не ми се получава.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.07.17 12:30.

27.07.17
18:22

Нощес не спах много добре, но все пак съм била 8 часа в леглото, така че ще го броя за сън.
Днес ходих в старата зала.
Май започвам да се оправям.
Поне клека, като че ли не ми тежеше много. Плюс това е доста под паралела, така че съм доволна.
Личи ми, че не тренирам сериозно напоследък.
Искрено се надявам пред почивката да се взема в ръце и да тренирам поне през ден.

26.07.17

Домашна тренировка, колкото да раздвижи преди вечерна смяна:
1. Сумо румънска тяга: 25,25,25,25 х 30 кг
2. Преден клек с обръщане: 10,10,10,10 х 30 кг
3. Военна преса: 12,12,12,12, х 20 кг
4. Колелце от колене : 10,10,10,10

27.07.17

I. СС:
1.Клек- 12 х 40 кг, 6,6 х 50 кг, 5,5 х 55, 2,2 х 60кг
2.Бицепс с малкия бар 5-6 секунди негативната фаза:12,12,12,12,12,12,12

II. СС:
1.Напади: 8,8,8,8 х 30 кг
2.Изнасяне ръце встрани: 12,12,12,12 с 2 х 4 кг

Малко абдуктор и после на крушата 10 мин.

Отпуснах се и с храната и с пиенето. Взимам се в ръце.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 27.07.17 18:30.

27.07.17
20:22

27.07.17
21:22

казано от Niki G на 27.07.17, 20:22:

@Niki G 👍
Харесва ми и го приемам го за комплимент 🍸🍷🍹🍾🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷

04.08.17
16:54

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.08.17 16:58.

04.08.17
17:07

Ай наздраве от Българска земя 😊😊😊🍷🍸🍹🍾🍺🍹🍸🍸🍷🍷
Не ми трябва море...Не ми трябва нищо 😁
Мисля добре заслужено, да се скъсам от всичко, което ми харесва 😂😂😂

Само дето няма леееед

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.08.17 17:08.

Изглеждаш страхотно!
Добре дошла!

04.08.17
18:24

казано от Hitolq на 04.08.17, 18:15:

Изглеждаш страхотно!
Добре дошла!

Благодаря 😊
Добре заварили 🍷Задължително да се отчете, че на едната от снимките съм без чаша....🍸🍹🍸🍷🍷😂😂😂

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.08.17 19:03.

08.08.17
19:32

Отново съм в Рая 😊😊😊
Ако имаше как, бих си останала на Паволче завинаги...
Както и да е..
Ходих в Токуда. Няма ми нииииищо.
Вече съм си у дома. С брат ми и близнаците.
Шест годишните деца са прекрасни 😊
Намерих си две павета и тренирах. Гоблет клек, Румънска от дефицит, степ ъпи, бицепс, рамо и  тн.
Днес цял ден ирландско  и пушки 😅😅😅
В петък идвам до София, така че надявам се да видя много от вас на живо.
Може да тренираме и после мръвки и питиета някъде. 😊

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.08.17 19:41.

08.08.17
20:23

Красиво тяло, много женствено и елегантно. :*

08.08.17
23:30

казано от Queen Cobra на 08.08.17, 20:23:

Красиво тяло, много женствено и елегантно. :*

Мира..Благодаря ти! ❤

23.08.17
19:29

Ваканцията минА...
Вече забравих, че съм била почивка.
Доста тегаво пътуване на връщане към Лондон.
Час закъснение и час чакане в самия самолет преди да излети.
Прибрахме се в събота в два сутринта. На обяд вече бях на работа за поредната двойна смяна.....
Миналата година лятото тренирах три пъти повече и ми личеше.
Тона лято пих и пих и пих и ядох. Ядох като ламя. Всичко.
Най голямото ми постижение беше в един ден, в София.
Започнах от обяд с просеко+ягодово дайкири на Мементо.
Първото кръгче един възрастен господин попита имам ли нещо против да ме почерпи. Отговорих: - Не разбира се, Благодаря.
Той извика сервитьорката и и поиска сметката, като беше приготвил 10 лв. Тя му казва, че сметката ми е 21. Човечеца почервеня, ма да не съм го карала насила я...хаха.
Та тъй, после още просеко+ягодово дайкири, малка бутилка розе, 3 х мохито, 2 х ирландски + още една бутилка ирландско (с още двама души ) и 2 х малки + текила в нощен клуб...В пет сутринта приключих.
Междувременно бях опукала сама една пица и някви ребра та изпаднах за кратко във фуудкома.
За 15 дена имам точно 3 хаха тренировки.
Днес пък, беше първата откакто съм се прибрала.
Нищо съществено. Колкото тялото ми да си припомни, че му се случват и такива неща.
Надявам се бързо да влезна в час и да оправя пораженията.

Тренировка:

1. СС:
Клек до 50; 6,6,6,6,6 х 50 кг
Ренегатско: 10,10,10,10,10 с 2 х 15 кг
2.СС:
Лег: 15 х 20 кг; 10,10,10 х 25
Бицепс: 8,8,8,8 с 2 х 8 кэ
3.Четири кръга:
Военна преса: 8,8,8,8 х 25 кг
Ландмайн Румънска тяга на един крак:10,10,10,10
Трицепс на кабелите.12,12,12,12

Манджа с грозде...

Поразкърших де 😅
Като си гледам графика, едва ли ще имам тренировка до другата седмица по това време...се лави

Опитвам се да си оправя и храненето. Още малко 😀

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 23.08.17 19:33.

Gogo

23.08.17
21:20

Колко възрастен беше чичкото? : )

23.08.17
23:20

казано от Gogo на 23.08.17, 21:20:

Колко възрастен беше чичкото? : )

Доста по от мен, дори и от теб 😊😚😍

ДЕ

23.08.17
23:53

казано от Mara Croft на 23.08.17, 23:20:

Доста по от мен, дори и от теб

😄 Демек намекваш, че Гого е по-голям от теб ...... ай стига бе. Аз го мислех за около 30-те.
Да не се окаже, че и на мен е батко 😀

Gogo

24.08.17
00:52

Според мен даде ориентир за таргет групата си, намеквайки, че и аз не ставам.

24.08.17
09:58

казано от Gogo на 24.08.17, 00:52:

Според мен даде ориентир за таргет групата си, намеквайки, че и аз не ставам.

Нищо не намеквам и никакви ориентири не давам.(таргет група?)
Гого, ти си пич и сигурано ставаш. Няма как да знам. Поне за сега. 🍭

25.08.17
01:31

Днес след работа ми остана време да отскоча до боксовата зала.
УМРЯХ
Иначе ми се струва, че вече не мотам краката като преди.
Имам още десет самостоятелни тренировки с треньор, после тръгвам на груповите.
Само като видя боксовия ринг и круши и ми кипва кръвта. Ненормална работа...
Вече ме понаболяват рамената, но може и от вчера да е.
Както и да е. Пиша си и днес тренировъчен ден. Както и почти безалкохолен.
Така де две чаши просеко нямам намерение да ги броя.

Така нагазих в млечния рай в България, че още не мога да изглъзна. Пусто сирене много вкусно. Имах малко маскарпоне останало в хладилника, та днес го обърках с боровинки и чия....От утре отново без млечни.
By the way,  позачетох се малко по-подробно в някои дневници 💣🎯😂😂😂.....ше трябва да се постарая да съм отново редовна, щото съм пропуснала големи купони хаха
Айде рок н рол и умната до другата седмица 🏋

30.08.17
21:50

Малко бях болна.
Може и да  си втълпявам, но след като пих антибиотика за бъбречното възпаление, а и поапнах доста боклуци и попих и попуших ваканцията....та май сега си плащам.
Имунната ми система, за пръв път от 5 години е доста разклатена. Издръжливостта ми е някъде на друго място. Още я търся...А може и от възрастта да е 😂
Абе опитвам се да се оправя, но отново работата ми, никак не ми помага.
Намерих дупка за тренировка.
Опитах се да си дам зор. Ма още съм с хрема и кашлица, а и навлязох в дамския си период от вчера. Узорих се. Трябва да започна да пия креатин сериозно.

Кръгова:

1. Клек: 10,10 х 40 кг, 8,8,8 х 45кг
2. Добро утро седнала: 8,8,8,8,8 х 40 кг
3. Руски туист с ландмайн 25 кг: 30,30,30,30,30
4. Напади с ландмайн: 10,10,10,10,10 на крак с 25 кг
5. Сгъване за бицепс плюс задържане в горна позиция 60 сек : 10,10,10,10 с 2 х 7 кг

Накрая доста с въжетата. Рамената и бицепсите ми гръмнаха.

Бой сянка и комбинации на крушите около 30 мин

Колелца
Негативни
Въженца
Драконови проби

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 31.08.17 01:30.

30.08.17
21:59

Марче, връзките не се отварят нещо.
Стискам палци да се оправиш с вирусите и бързо да си влезеш в ритъм.

30.08.17
22:04

казано от Queen Cobra на 30.08.17, 21:59:

Марче, връзките не се отварят нещо.
Стискам палци да се оправиш с вирусите и бързо да си влезеш в ритъм.

Благодаря ти, Мира 😘
Хари ме лекува с вино в момента 🍷
Връзките са оправени 👊

Gogo

30.08.17
22:08

Въй, лице... Боса ли ходиш у залата, Мари....

30.08.17
22:19

казано от Gogo на 30.08.17, 22:08:

Въй, лице... Боса ли ходиш у залата, Мари....

Абсофакинглутли 😆😆😆

П.П. И двамата знаем кво направи току що.
Бай дъ уей С голЕм КЕФ съм готова да го отнеса хахахах

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 30.08.17 22:20.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1