18.08.17
01:26
казано от Bart Simpson на 18.08.17, 01:22:
Ох какви парчета имам
Щом и Барт реши да си вади пича тук, пичките (да не кажа другата дума), ще се кефят! : Д
Едит: ай честито...
Мнението беше редактирано от Gogo на 18.08.17 01:27.
18.08.17
01:27
казано от Херцог Трън на 18.08.17, 01:03:
казано от ME4O_TURIST на 18.08.17, 00:02:
Мен пък ме кефи как звучи. На който не му харесва името на дневника, да се оплаче на www.armenskiyapop.com. Може и на хисарския де
Смятай какво е положението щом ти ме подкрепяш. Нещата стават опасни...
казано от Габриела Петрова на 18.08.17, 00:41:
Пичките се кефят!
Това е първото нещо, което научих в Джони спорт бейбее
Габи, не те ли е малко срам да си толкова неуважителна към дамската част на форума? пТичките, пТичките! Ей, ще трябва да те обучавам (и Надето също) на 4 очи .....
казано от Dizzy на 17.08.17, 13:59:
Започвам партизанска дейност. На ден по един такъв поздрав докато не сложиш поне едно Т и стане “пТичките”. Така докато ми свърши отпуската. После ще ти намисля нещо по-гадно.
Ами...whatever floats your goat Честно казано - пиши си, не ми пречиш. А ако по време на отпуската си нямаш нищо по-добро от това да ме “тероризираш” със сръбски турбофолк, мога само да кажа, че изпитвам съжаление към теб. Пробвай да последваш примера на Кобрето - намери някой, за да си играят пТичките ви, току виж малко олабиш това желание да ме докладваш и го замениш с по-приятни
Тя поне може да си позволи почивка, а ти мрънкаш, че намаш кеш за калории, хихииххих къ ма кефи да съм си аз.
18.08.17
01:28
казано от Dizzy на 18.08.17, 01:15:
Смени си името на дневника, знам че го желаеш! Аз също го желая, така ще имам повече време да се мажа със слънцезащитен крем на плажа за да не изгоря пак. Не искаш ли да ме предпазиш от UV лъчите?
Желая да си поне малко по-добър трол, но за съжаление си на под-аматьорско ниво и честно казано си ми безинтересна като загрявка с празен лост на тягата. А дори не забелязвам и наченки на минимален прогрес. Тъжно.
Колкото до ув лъчите, беше казала наскоро, че ти е бял задника, та нека поизгори.
Аз сега ще лягам, а вие си попишете, щом ви влече. Лоша реклама няма, прегледите на дневника ми растат. 😄
18.08.17
01:29
казано от Gogo на 18.08.17, 01:26:
Ох какви парчета имам
Щом и Барт реши да си вади пича тук, пичките (да не кажа другата дума), ще се кефят! : Д
А аз съм тук само да си подкрепя приятел, ако за нея е важно, значи и за мен Е.
18.08.17
01:35
Да ни е честита страница 77 от дневника “пТичките се кефят”.... еее, още няма Т, а каква хубава буква е само! Сложи я, не се стеснявай 🙂
18.08.17
01:48
казано от Херцог Трън на 18.08.17, 01:28:
Желая да си поне малко по-добър трол..
Аз не съм трол, а тролка : ) Ако желаеш трол имам един приятел, ще ви запозная. Той е от Видин и е със зелени очи.
И понеже много ми харесва името на дневника ....
18.08.17
01:51
казано от Dizzy на 18.08.17, 01:35:
Да ни е честита страница 77 от дневника “пТичките се кефят”.... еее, още няма Т, а каква хубава буква е само! Сложи я, не се стеснявай
Да бе, все на мен се случват тия работи. Все едно ги броя тия мнения и решавам да пиша, баш като е нова страница. Това Т, гледай да не ти го сложи на обратно _|_ : ДДДД
Що се отнася до пичките, не се впрягай. Не всеки свързва пич и пичка откъдето произлизат.
18.08.17
01:55
Ама верно винаги ти връзва да висиш на нова страница.
18.08.17
01:56
На мен ми е мръсно подсъзнанието. От толкова много пТички, ето днес гледам облаците в небето и кво да видя - двама на поза 69. Плискат се вълните и балончетата образуват сърчица. Разхождам се до кея и от всички катинари попадам на този с Джъстин Бибър.
18.08.17
01:59
казано от Dizzy на 18.08.17, 01:56:
На мен ми е мръсно подсъзнанието. От толкова много пТички, ето днес гледам облаците в небето и кво да видя - двама на поза 69. Плискат се вълните и балончетата образуват сърчица. Разхождам се до кея и от всички катинари попадам на този с Джъстин Бибър.
И се заглеждаш в стърчащия пич, четейки джъст ин. :>
18.08.17
02:03
Джъстин-бобъра-Бийбър бие по гледания “Мръсни Танци” в you tube…...щета.
Чувствам се удобно да си цъкаме за глупости.
Диз, искаш ли да обсъдим храносмилането на Божикравичките......?
18.08.17
02:08
Нищо не знам за божикравичките освен това, че са червени като рамената ми в момента.
Чувствам, че само с един цитат няма да минем днес : )
18.08.17
02:11
Тоз Куелю и той от грамотните! : Д
18.08.17
02:14
Дайте нещо от Буковски.....
18.08.17
02:16
Стига с тоя Буковски.
От мен още един специален поздрав за рожденника....такова, за водещия дневника с една незатихваща класика...
18.08.17
02:21
Еее, все едно гледам Майкъл Джексън и Един Мърфи, ако се сещаш за клипа им! : Д
Заспивайки, вътрешно се обзалагам със себе си, дали мненията ще бъдат отделени в отделна тема за пичките или просто ще бъдат изтрити. :>
18.08.17
02:24
Аз се надявам единствено на смяна името на дневника.
Лека нощ на всички : )
18.08.17
02:50
Ние сме на всеки километър.........
Хааххааах,каисияка къртиииии.
Няма, стига Буковски, чети:
12. Най-лошото нещо за един писател е да познава някой друг писател, а когато познава голям брой други писатели, става ужасно. Все едно много мухи са кацнали на едно и също лайно.
2.Добрият писател знае кога да не пише.
И след всички изчетени, хиляди, десетли хиляди страници, прочетох това -на последния ред от любимата ми книга-” Поща”-”......и тогава реших да на пиша книга.”
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.08.17 03:05.
18.08.17
11:20
Добър ден!
Гледам заглавието на дневника е старото. Изглежда тук има нужда от мотивация за промяна. Пускам специално подбрани цитати за окриляване. Нека има повече пТички на тоя свят!
Мнението беше редактирано от Dizzy на 18.08.17 11:21.
18.08.17
11:39
Е, то бива, бива спам, но вашето започва да излиза извън рамките на нормалното (не говоря само за този дневник)...
И даже вече не е забавно. 🙂
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 18.08.17 11:40.
18.08.17
11:45
казано от Dizzy на 18.08.17, 11:20:
Добър ден!
Гледам заглавието на дневника е старото. Изглежда тук има нужда от мотивация за промяна. Пускам специално подбрани цитати за окриляване. Нека има повече пТички на тоя свят!
Може да пропускам нещо, и като цяло нямам лично отношение към темата,ама не разбрах ти от каква позиция реши да даваш наклони на хората?
казано от Вероника Налбатска на 18.08.17, 11:39:
Е, то бива, бива спам, но вашето започва да излиза извън рамките на нормалното (не говоря само за този дневник)...
И даже вече не е забавно.
Може би не е лошо поне от време на време да се модерират темите. Ксенофобия, расизъм и откровени тъпотии в половината от коментарите във форума напоследък. Нищо забавно не виждам, еле пък полезно за някой.
18.08.17
11:57
Харесва ли ви заглавието на дневника?
18.08.17
12:09
Темите се модерират, но понякога не се смогва на секундата.
Лично аз и по време на почивката си хвърлях по едно око, намесвах съм се при излизане извън рамките на добрия тон, но няма как да съм на страж 24/7, още повече че миналата седмица се случи вечерта да прегледам всички нови мнения във форума и на другата сутрин, в конкретен дневник, имаше 47 (четиридесет и седем!!!!!!!!!) нови мнения... някои хора трябва да разберат, че е редно сами да си поставят граници.
Иначе ще се стигне пак до заключване на цели дневници и други теми, докато се осъзнаят. Ако това искате, няма проблем. 🙂 Е, вярно е, после ще бъдем нападнати, че сме реагирали прекалено остро (тази пиеса сме я играли вече), но угодия няма, даже и на челни стойки да застанем, докато модерираме форума.
Конкретно за заглавието на този дневник: не виждам нищо обиждащо спрямо дамите във форума:
1. “Пичка” не значи непременно “женски полов орган”. Зависи кой как го възприема. “Пичка” се използва и за готина мадама - така, както се използва и “пич” към готин мъж.
2. Заглавието не е адресирано до конкретни дами от форума. Някакви си там пички се кефят, ами нека се кефят.
3. Аз съм жена и до този момент изобщо не ми е минавало през акъла, че това заглавие би трябвало да е обидно за мен. Защо?
Мен не ме бърка заглавието, защото не се кефя. Явно засяга само тези, които го правят.
🙂
Всеки има право да изрази каквото иска със заглавието на дневника си, поне така мисля. 🙂
Ретроградния Меркурий явно оказва влияние на комуникациите във форума. 😄
Мнението беше редактирано от Margi на 18.08.17 12:19.
18.08.17
12:39
казано от Joe Musashi на 18.08.17, 11:45:
Добър ден!
Гледам заглавието на дневника е старото. Изглежда тук има нужда от мотивация за промяна. Пускам специално подбрани цитати за окриляване. Нека има повече пТички на тоя свят!Може да пропускам нещо, и като цяло нямам лично отношение към темата,ама не разбрах ти от каква позиция реши да даваш наклони на хората?
От позицията на добронамерен човек, който отказва да мълчи като под носа му навират отявлени простотии. Не мога да игнорирам заглавието на дневника, не искам да го толерирам. Наклон не давам на никого, нямам мисия да превъзпитавам, а честно и открито апелирам за повече уважение един към друг. Нали е нов ден, прочетох ви мненията, премислих и пак ми идва да пусна един дълбокомислен разговор на класиците Паулу К. и Хорхе Б.
@Верче, обръщението е цинизъм. Не знам в Благоевград как се използва думата, но в София е цинизъм. Херцога е софиянче и дълбоко ме съмнява да влага друг смисъл в думата, освен местния. Уважавам културното ни разнообразие, но пТичка е по-приемлива дума. Посъветвай се и с други хора, ако не си сигурна. Аз междувременно ще продължа да радвам Херцога и да му вдигам рейтинга.... докато не си промени името на дневника.
18.08.17
12:46
Охааааа, спам! 😄
казано от Bart Simpson на 18.08.17, 01:27:
Тя поне може да си позволи почивка, а ти мрънкаш, че намаш кеш за калории, хихииххих къ ма кефи да съм си аз.
Барти, не си достигнал нито интелектуалното, нито това на грамотност, ниво, че да ми броиш парите 🙂 На няколко места у форума те разкриха вече, че дори и в професията си пишман спец, тъй че ако имаше поне мъничко срам (макар че знам, че нямаш), щеше да мълчиш виновно в ъгъла 🙂
казано от Bart Simpson на 18.08.17, 01:29:
казано от Gogo на 18.08.17, 01:26:
Ох какви парчета имам
А аз съм тук само да си подкрепя приятел, ако за нея е важно, значи и за мен Е.
Подкрепи я, като й удариш.....едно рамо 🙂
Да ни е честита страница 77 от дневника “пТичките се кефят”.... еее, още няма Т, а каква хубава буква е само! Сложи я, не се стеснявай
Стеснителен е последният епитет, който хората ползват за мен. Дори след фин 🙂
казано от Dizzy на 18.08.17, 01:48:
казано от Херцог Трън на 18.08.17, 01:28:
Желая да си поне малко по-добър трол..
Аз не съм трол, а тролка : ) Ако желаеш трол имам един приятел, ще ви запозная. Той е от Видин и е със зелени очи.
Явно сте от една порода, направете нещо по темата 🙂
казано от Gogo на 18.08.17, 01:51:
Да бе, все на мен се случват тия работи. Все едно ги броя тия мнения и решавам да пиша, баш като е нова страница. Това Т, гледай да не ти го сложи на обратно _|_ : ДДДД
Що се отнася до пичките, не се впрягай. Не всеки свързва пич и пичка откъдето произлизат.
Гоги, ще цитирам един бивш модератор (хед хънтър, за който го помни) :
1. Нито съм го намерил на улицата.
2. Нито ми е подарък.
3. Нито съм се намразил
4. А и не съм изпаднал в пристъп на филантропия.
Поради това идеята ти е невъзможна 🙂
казано от Dizzy на 18.08.17, 01:56:
Проблемът е, че ти е мръсно съзнанието 🙂
казано от Dizzy на 18.08.17, 02:24:
Аз се надявам единствено на смяна името на дневника.
Лека нощ на всички : )
Надеждата умира последна 🙂 Има да се надявашшш..... 🙂
Рони, остави Теди да си пише. Тя срам няма, ама поне да се покаже пред всички колко е жалка. Не ми пречи за момента, на нивото на муха, която бръмчи от време на време е. Иначе ти не си единствената - говорих с няколко дами от форума и никоя не е засегната от името на дневника. Само Дизи и Барти явно са у анти-фенклуба, ама не може всички да ме харесват, а и точно те предпочитам да не ме - хигиена на приятелския кръг поддържам 🙂
18.08.17
12:59
Гимнастичките също се кефят на toq dnevnik
18.08.17
13:06
казано от Dizzy на 18.08.17, 12:39:
казано от Joe Musashi на 18.08.17, 11:45:
Добър ден!
Гледам заглавието на дневника е старото. Изглежда тук има нужда от мотивация за промяна. Пускам специално подбрани цитати за окриляване. Нека има повече пТички на тоя свят!Може да пропускам нещо, и като цяло нямам лично отношение към темата,ама не разбрах ти от каква позиция реши да даваш наклони на хората?
От позицията на добронамерен човек, който отказва да мълчи като под носа му навират отявлени простотии. Не мога да игнорирам заглавието на дневника, не искам да го толерирам. Наклон не давам на никого, нямам мисия да превъзпитавам, а честно и открито апелирам за повече уважение един към друг. Нали е нов ден, прочетох ви мненията, премислих и пак ми идва да пусна един дълбокомислен разговор на класиците Паулу К. и Хорхе Б.
@Верче, обръщението е цинизъм. Не знам в Благоевград как се използва думата, но в София е цинизъм. Херцога е софиянче и дълбоко ме съмнява да влага друг смисъл в думата, освен местния. Уважавам културното ни разнообразие, но пТичка е по-приемлива дума. Посъветвай се и с други хора, ако не си сигурна. Аз междувременно ще продължа да радвам Херцога и да му вдигам рейтинга.... докато не си промени името на дневника.
Теди, дай да се уточним.
1. Ти не си добронамерен човек.
2. Нито пък си чак толкова против отявлени простотии.
Тия неща ги установихме наскоро, когато се изхрачи мазно там, където само добро си видяла.
3. Обръщението е цинизъм само в твойта глава. Досега получих мнения от дами от София, Пловдив, Варна, Ботевград, Плевен и сигурно ако продължа ще добавя бая градове. Някои от тях между другото се чудят какъв ти е проблема.
4. Вероника е от Ботевград, доколкото знам, не Благоевград 🙂
5. Очевидно нямаш грам представа какво точно влагам в смисъла, но това не е учудващо 🙂
Какво е приемливо и какво не е ...не решаваш ти 🙂
Та, пиши си, не ми пречиш особено. 😄
18.08.17
13:20
Аз лично, не намирам нищо обидно в заглавието на дневника.
Пичка е комплимент по скоро също както и пич.Все едно някоя дама да напише в дневника си Пичовете се кефят и момчетата от форума да се засегнат.
18.08.17
13:26
казано от Херцог Трън на 18.08.17, 13:06:
, Пловдив, Варна, Ботевград, Плевен и сигурно ако продължа ще добавя бая градове.
:d
18.08.17
13:38
Това е наистина любопитно. Може би една анкета ще помогне в този спор. Но да е някъде на по-видно място като FB страницата на форума, например, за да има повече участници. Хем реклама на сайта да се направи, как спорта променя към по-добро. Да има един кратък въпрос: Цинизъм ли е обръщението пи..а? (съжалявам, не мога да допиша). Отдолу - да, не и не знам.
Та, днес съм добронамерена, за утре не гарантирам. Но това не ми пречи да съм изпълнена с любов, топли чувства и да поздравя пак рожденика.... такова, списващия дневника с една балада.
18.08.17
13:43
Ми, посни анкетата във фейс групата на ббтийм. Но подозирам, че отдолу Вероника ще ти отговори с няколко линка към форома.: )
18.08.17
13:58
казано от Един преАтел на 18.08.17, 13:43:
Пичките се кефят, тъпите путки - не.
за горната дискусия, без да е ангажиран по някакъв начин с нея.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.08.17 13:58.
Единствено песента на детето чудо на поп-фолка (и настоящ общак на строежите в Англия) - Никсън - Руса П(т)ичка забравихте да пуснете.
Разочарован съм от ниската ви обща култура!
18.08.17
18:48
Карналски, опитах да го пусна преди малко, но бях модерирана, което е чудесно! Сега ако се измодерира и заглавието на дневника, ще го почувствам по -скъпо от лайк на Гого и Барт, взети заедно : )))
Мнението беше редактирано от Dizzy на 18.08.17 18:48.
18.08.17
23:37
Връщам се аз от концерт на Фондацията и тръгвам да се прибирам през Морската градина. Тъмно, комари хвъркат, шумолене в храстите и кой да видя - стар познайник- Чубака. Поздравихме се, дъба бара и понеже ми е наболяла темата го питах дали според него пи..а е цинизъм. Погледна ме с топлите си очи и отговори....
Мнението беше редактирано от Dizzy на 18.08.17 23:45.
18.08.17
23:53
Четейки за тия пички се сещам за Пернишки Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура.
19.08.17
12:35
Перник е една съкровищница за етнографските музеи за векове напред.
———-
Днес на плажа под съседния чадър един руснак хърка. Стана ми скучно и за това опитах да докладвам три пъти за щастие темата, но ме пусна само два пъти. Съгласих се, че и така е предостатъчно, пък и това е четен брой - на умряло, за това ме устройва. И понеже се натъжих, колко много млади дами се имат за пи..и, ме завладя една меланхолия и се сетих за тази песен...
#дапомогнемнаХерцидасисменизаглавиетонадневника.
19.08.17
12:43
Мисля, че съвсем скоро на екипа ще му омръзне да търпи начина, по който търсиш внимание.