Съвет за моята система и проблем с хляба

01.09.17
12:51

От няколко месеца тренирам по 1 система в някъв руски сайт е видях много съм доволен, системата е
Понеделник и Петък едно и също
1.Лег 3 серии - последна тежка
2.Гребане мечка 3 серии дълги
3.Бицепсово сгъване 3 серии дълги
4.Пълен клек 3 серии тежки

Сряда
Кардио
1.Коремни преси /Паласки упражнения извивки

От тая система както бях 100кг сега съм 90кг много добре изглеждам, проблема е че хапна ли хляб ставам мазен гърдите започват да ми висят и се чувствам ужасно, с какво да заменя хляба, нещо евтино

01.09.17
13:22

Овес, оризовки

ДЕ

01.09.17
13:35

Станислав, какво ще рече от няколко месеца. 10 кг. надолу си е супер. Ама обиколки мериш ли, има ли голям спад например в ръцете. И какво ще рече дълги серии, както и тежка лежанка. Първите 2 серии лека ли е била.
Опиши по-подробно....брой повторения при тежката и при дългите и т.н.. Също така, направил ли си промяна в храненето, когато започна системата.

Мнението беше редактирано от Деян на 01.09.17 13:36.

01.09.17
16:04

казано от deqn91 на 01.09.17, 13:22:

Овес, оризовки

Съмнявам се, че това ще доведе до нещо положително.

Не знам каква е тази система, нито повече подробности за теб, но със сигурност знам, че по отношение на тренировките може да се измисли нещо по-добро от това, което правиш сега. Стига да си готов за промени, де. 🙂

Свалянето на тегло не е дошло точно заради тази система, а защото си създал калориен дефицит. Мисълта ми е, че може да сваляш тегло и с друг вид тренировки.

Обаче по отношение на храненето, си мисля, че има някои неща, които може би те объркват.
Да допуснем, че наистина добавяйки хляб в менюто си (без да променяш нищо друго в начина си на живот), усещаш, че ставаш мазен... това означава, че:
- ядеш прекалено много хляб и с това си създаваш голям калориен прием, с който качваш не само активно, но и пасивно тегло; това обаче не става от днес за утре, т.е. периодът с много хляб трябва да е по продължителен;
- не хлябът сам по себе си е виновен, а това, че си на висок калориен прием, т.е. дори и да замениш хляба с друг вид храна, която е основен източник на въглехидрати, ако отново приемаш същите калории, както с хляба, то пак ще качваш тегло.

04.09.17
16:51

182см 43см ръка изчиестен съм, с лек лек проблем че плочките бързо ми се скриват от храната която приемам на моменти, иначе по отношение съм Ендоморф и съм много доволен от системата руска стара изпитана, не харесвам уреди зали, всякакви лиготий

04.09.17
17:14

казано от Stanislav Andreev на 04.09.17, 16:51:

182см 43см ръка изчиестен съм, с лек лек проблем че плочките бързо ми се скриват от храната която приемам на моменти, иначе по отношение съм Ендоморф и съм много доволен от системата руска стара изпитана, не харесвам уреди зали, всякакви лиготий

Колкото и странно да е, единственото нещо, което мина през ума на вазата с петунии, докато падаше, беше „О, не, пак ли?“ Мнозина смятат, че ако знаехме защо вазата с петунии си помисли именно това, щяхме да разбираме същността на вселената доста по-добре, отколкото сега.

П. П. Този поне кляка...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1