Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.09.17
19:15

Какъв ти е “вълшебния прах”? 🙂

Т. Тодорова

26.09.17
19:17

Едното е микс от зелени треви, другото е енърджи микс - и двете са на Лебе Пур или нещо от сорта. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.09.17 19:19.

Т. Тодорова

26.09.17
22:51

Не ми стана ясно от гугъл, затова ще попитам вас, умни мои 🙂

Къде се предават живачни термометри? Одеве счупихме един вкъщи, но тръбичката с живака остана цяла.

В аптеките...?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.09.17 22:52.

26.09.17
23:12

Забраниха ги.

Т. Тодорова

26.09.17
23:16

Знам, но счупихме един, който имаме от много години. Питам къде да го предам, щото не искам да го хвърлям в казана.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.09.17 23:17.

26.09.17
23:19

Да, и аз знам че не се хвърля живак на боклука просто така. Имаше нещо, че се третира със сяра...може и погрешно да помня...

26.09.17
23:20

ааа то кат си неокат-прочетох къде се продават...
Пакет сяра от аптеката,изсипваш в едно пл.шише от мин вода 0,5л,слагаш остатъка от термометъра,затваряш ...и в кофата .

Т. Тодорова

26.09.17
23:25

Ама тя тръбичката е цяла... няма ли къде да ми го вземат без да си правя експерименти?
Така, де, място, което да се знае по принцип, не, че някой е длъжен да знае?

казано от Т. Тодорова на 26.09.17, 18:56:

Без кардио, заради семейна драма. Баба много зле. Скандал с операторката на спешна помощ.. “Бе настинала е бабата, ама на вас ви е по-лесно да си викнете линейка вместо джипито..” Мамка ти проста, умирам с теб да си говоря сигурно.

После защо ги биели. Сестрата като раждаше миналия месец на няколко пъти я връщаха, последния път малко преди да роди и беше със зверски болки. Дано се оправи баба ти.

26.09.17
23:39

казано от Т. Тодорова на 26.09.17, 23:25:

Ама тя тръбичката е цяла... няма ли къде да ми го вземат без да си правя експерименти?
Така, де, място, което да се знае по принцип, не, че някой е длъжен да знае?

Не правиш експерименти...живакът и сярата образуват сулфид,който в случая  е стабилно съединение-не се разтваря във вода и не се изпарява.

Здравей,
За коя нова зала става въпрос?
Много евтино ми се струва 40 лв, а и без договор си е супер.

Т. Тодорова

27.09.17
08:32

Ванка,
не са всичките такива и не съм съгласна да ги бият, защото уважавам професията и труда им. Но като попаднеш на келеши във важен момент може да е изключително вбесяващо, обидно и унизително. Не разбирам такова поведение и никога няма да го разбера.

Илия,
бе аз все пак ще ги питам в аптеката дали го искат. 😁

Габи,
залата е X-line, точно срещу Гранда в Пловдив (от Пловдив си, нали?). Много евтино чак не е, при положение, че от другата страна на махалата има за 25, но е свежарско много и е добре оборудвано.
Утре ще тренирам там и ще си кажа после харесало ли ми е, не е ли. 🙂

Т. Тодорова

27.09.17
11:27

Питах в аптеката, разхихикаха ми се и казаха, че техните си ги хвърлят в боклука направо.

Купих си сяра и тъй.

Т. Тодорова

27.09.17
14:39

27 септември 2017 (06)

Снощи пих уиски, след което ометох 6 пъдпъдъчи яйца, варени + 4 оризовки/

Същото като вчера и днес. Утре ще опитам да отида в 7 в залата, ако не се наложи да съм другаде.

Храната:
- кафе с кокосово масло и мед (минавам на чай вече, много ми се драйфа от кафето)
- roo бар със спирулина, малък
- купешка баница (последната за сезона може би, става ми гадно, киселинно едно)
- малко от пълнените чушки, яйрян една чаша
- 2л вода, вит Б-комплекс, Ц, омеги, магнезий

Размечтала съм се за Норвергия от миналата година. Кога ли ще ми грухне да ида..

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.09.17 14:39.

27.09.17
14:47

Драйфа ти се от кафето? Не сакаш ли с един бустер малина с чили да го комбинираш 😅 Лелчето ни ще разбере и тя 😇😈

Т. Тодорова

27.09.17
15:04

Хехе, не, благодаря! На нас с лелчето вече явно възрастта не ни позволява такива силни стимуланти. 😁

Иначе от кафето ми става много гадно, да. Както и от джънкарските храни тия дни. И ми се пие супер много вода. И си мисля, че ако имам време скоро и остана вкъщи един ден, ще си спретна разни таханово-медени-вълшебнопрахови десерти. Днес ми се прияде сладко и майка ми ми предложи един кроасан, който само като помирисах и щях да кажа “бля”. Луда работа, щото си мирише точно на кроасан с шоколад, не на нещо гадно.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.09.17 15:05.

Т. Тодорова

28.09.17
13:10

28 септември 2017 (07)

Храна:
- чай с мед
- roo бар със спирулина
- сладки картофи с мащерка и от джоланените чушки
- за вечеря нещо пилешко обмислям... със салата или задушени зеленчуци
- поне 2л вода

Движение:
- без тренировка, но с доста щъкане, клякане, вдигане до обяд; сега съм на работа и реших да работя права също така
———————-
Снощи ме ухапа една дебела бълха и на прибиране от работа минах да си преподпиша договора за телефона, като покрай тая работа си купих и VivoSmart 3. 😅 

Тренира ми се, но в листа с приоритети хобито ми остава най-назад засега. Разбира се, няма и как да е иначе в подобни случаи.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.09.17 13:11.

Т. Тодорова

30.09.17
14:49

29 септември 2017 (08)

Събудих се с мускулна треска на цялото тяло - от петите до врата - с темпратура и нулев тонус. Умрях от глад цял ден, но непрекъснато се опитвах да го задоволя 😄 и в крайна сметка до вечерта бях омела:
- печено пиле без нищо
- печено пиле със задушени зеленчуци
- боци-боци луканка у майка
- 120г бисквити Престиж
- мед с какаови зърна и енърджи микс
- различни чайчета с мед и лимон
- две филии с масло и сладко от мандарини
😄 😄 😄 😄

Движението:
Нищо целенасочено, само домакинстването и у бабини к’ото имаше.

Гривната твърди, че съм спала като пор през нощта.

30 септември 2017 (09)

Храна:
- 2 кюфтака с питка и лютеница от Попов
- 5 сварени пъдпъдъчи яйца
- печено пиле със салата от задушени цвекло и моркови, с дресинг от зехтин, лимон и малко сол
- чай от риган и мащерка + мед (един преател е започнал да си гледа пчели и съм не седмото небе, защото медът му е божествен)

Подозирам, че бих могла да си чукна две кокоши яйца с 1-2 оризовки по някое време.

Движение:

Видях една минута и се изстрелях в залата.

Зерчер:
4х5 @30кг
Раменна:
4х5 @25кг
Тяга:
1х10 @50кг
4х5 @55кг

Малък им е диаметърът и на тия дискове, да г’е. Нямат 15-ки, или поне аз не видях. Подложих, ама пак ми беше ниско. Трябва да заякна, че да взимам направо 25-ците. 😄

1.4км на пътеката, 9км/ч

Поразтегнах и се чупих. Очевидно в момента не мога да тренирам по конкретни схеми, особено такива, дето ми отнемат по 2 часа, затова колкото-толкова, но трябва да го правя, че ще сдохна иначе.
——————————————————————————
Залата айляк. Като влезеш да я ползваш, не е като пОлсО, личи си, че инвестицията е по-малка, въпреки че доста са се постарали. ИзнервИх се, че много тънички лостовете. Пътеките са пак Life Fitness, но са по-евтин вариант и са малко по-дървени едни такива.. Ама баси, хората бягат по камънаците из планините, аз не стига, че се лигавя по пътека на закрито, ами искам да отскачам от нея като еднорог от облаче. Кват’ съм ефирна.. хаха. 😄

Има какво да се желае, за да е перфектно, ама първо не ми е нужно да е перфектно, второ - има всичко необходимо да си направи човек тренировката и е чисто, което е напълно достатъчно. Не е нужно да мъкна сакове - днес бях с една малка найлонова мешка - само кецките и мегнезия вътре.

Та тъй. Стана ми по-хубаво, отколкото ми беше. Сядам да си работкам сега. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.09.17 14:52.

Т. Тодорова

30.09.17
18:25

Добавям си и малко бисквиДи, също така. Пак от престижовските.

Ийййй, тая гривна, може и да е ненужна лиготия, обаче много ме мотивира тия дни. Даже се зарибих да си въвеждам калориите в мфп, хихи. Обичам да си купувам джаджички. 😄

01.10.17
10:56

Ек тези са много яки 🙂
https://goo.gl/images/OfM1T9

Мнението беше редактирано от 6th на 01.10.17 10:56.

Т. Тодорова

02.10.17
10:02

6th,
знам ги аз.. 🙂

01 октомври 2017 (10)

Без тренировка, но с доста разходки.

Храната - овче мляко с малини, моцарела, песто, пиле, оризовки, яйца, мелба, вино
——
Вечерта се прибрах и заварих Борьо, разкъсал една пухена възглавница и целия в перушина. 😅 Фостата, фочите, фошите - ужас! И млящи ли млящи, изчадието подострено. 😅

02 октомври 2017 (11)

Храна:
- чай с лимон
- едно кафе, поради главобол и опити за заспиване в залата
- малък Roo бар със спирулина
- овче мляко с банан
- 3 варени яйца със салата, челенчукова крем супа с малко крутони
- зеленчуци, китайски микс, на тиган, с малко масло и подправки; оризовки

Тренировка рано-рано:

Тяга:
10х20кг
6х3х60кг

Лег:
10х20кг
6х3х30кг

Пулдаун:
10х25кг
1х3х50кг
5х3х45кг
—————————
Цял ден ще съм на крак, а ми се спи като на к04е.

Ако някой мисли, че таласъми не съществуват, на последната снимка е доказателството. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.10.17 12:12.

Т. Тодорова

04.10.17
15:06

03 октомври 2017 (12)

Цял ден на крак, 11 000 крачки + още 2.3к бягане

Храна:
- овче мляко с мед и орехи
- 200г котидж
- задушени зеленчуци с добвен червен боб, две варени яйца
Закряка ми жабата няколко уискита заминаха по пътя си, след които огладнях и последва:
- голяма пилешка пържола от бут, задушени сладки картофи малко, две филии бонус

04 октомври 2017 (13)

Събудих се с адски болки в кръста и рамото. За кръста е ясно - матракът е за смяна, спешна. На рамото не знам какво му се е случило, но болка, вибрация и изтръпване едновременно тръгват от ставата и слизат по цялата дължина на ръката, чак до малкия и безименния пръст. Освен това, супер отпаднала съм и мъча ли мъча да вдигн температура. Главата ми е дроб. Но пък дробът ми е глава. 😄

Движението днес се ограничава до кучешки разходки, домакинстване, вечерта имам офиси, че онази девойка пак драсна по Европа и трябва да я заместя. Не ми се занимава с това грам.

Храната:
- задушени зеленчуци като вчера + 200г котидж
едит: малко суров слънчоглед с мед
- 3 кюфтака филия бонус и домашна лютеница, хах
- 130г бисквити
- омлет + спаначена салата

Тъпче ми се сладко, но знам как ще ме направи съвсем на парцал и ще се въздържа от тотално освинване.

2л вода с лимон.
————————————————————————————-
Ей, купих си Adry Cool възглавници. Преди малко ми ги донесоха. Божествени са. Много, много удобно нещо. Даже мисля да отпразнувам покупката с една следобедна дрямка. 😄

Скумрията ми е надебеляла бая.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.10.17 15:18.

Т. Тодорова

06.10.17
15:23

05 октомври 2017 (14)

Храната - относително прилична, изключвам два сладоледа Дени и две бири.

Движение: без тренировка, но доста.

06 октомври 2017 (15)

Рамото все така зле, а сега съм схваната и от лявата страна, от уж здравото рамо до врата. 😄 Много ме боли, мажа с Перскиндол.

Храна:
- един отвратителен студен чай Нестий (не знам как съм ги пиела преди, много ги обичах?!?!?); две хапки баница
- праз с прас 🙂
- едно слабо кафе с мляко и после още едно
- спанак с китайски микс, малко ориз и яйца отгоре - на фурна; малко овче мляко
- парче домашна баница
- нещо сладко, ма не знам още какво

Движение:
- у бабини, където се досецнах
- игра с помиярите - тичане, дърпане на пръчка-кол, скачане, гонене... 😄
- домакинстване и в нас
—————————————————————————————

И кооо, утре форумна идилия, а, а? А?! 😄

Т. Тодорова

08.10.17
10:14

07 октомври 2017 (16)

- един чай, едно кафе
- бири, картофи със сирене
- вечерях сладолед, егати
———————————————————
Умряхме от студ на състезанието, ама такова е - статистите няма какво да ги стопли. 😄 Дръпнах там 3 тяги по едно време, сгрях се за 2 минути и после пак задзъндзиниках. 😄

Малката ни форумна агитка подкрепяше Черната Златка - Таласъм (някак си пасват двете 😄), който се представи чудесно, наградиха го иии газ към бирите. 🙂

Приятен ден с много приятни хора. Добре ми се отрази на смачкания фасон - днес съм като нова. Даже тренирах днес, first thing in the morning, щото една кифла 😄 ми се подигра, че си описвам кучешките разходки. 😄 И не е като дане е права, де, не мога да си кривя душата. На мен ми помага тая работа, ама представям си как изглежда. 😄

08 октомври 2017 (17)

И като казах, че тренирах, да бях го описала поне. Ей на:

5 кръга
5х бърпи
20х суинг с 16кг
20х редуващи отпади СТ
10х тяга на един крак с 16кг

планкове, 20 минути стреч

Манджаре:
- домашни кюфтета, задушено броколи
- спанак със зеленчуци, яйца и малко ориз
- много чай с мед
- вода с лимон

🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.10.17 10:28.

Т. Тодорова

12.10.17
11:43

09 октомври 2017 (18) - 12 октомври 2017 (21)

Храната:
Биваща, с малки изключения. Започнах да пия нормални количества вода, намалих бирите, цигарите са на минимум.

Движението:
Движа се доста, помагам си и с пудовките. По-скоро с пудовката, 12-ката. Загрявката на Вик, тяги на един крак, сумо клекове, ей такива - по 3-4 кръгчета за тонус. Никога не са ми тежали така 12кг - на ръцете ги усещам все едно са 30, ама ще отмине тоя период.

Ако имам късмет, утре ще тренирам като хората. Обикновените, де. 😄
—————————————
Скумрия-стръвница.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.10.17 11:45.

12.10.17
11:58

Леле/!КАкво е накъсала?

Т. Тодорова

12.10.17
11:59

На Острия възглавницата 😄

Т. Тодорова

12.10.17
14:34

** Добавям си едно кратко бягане за днес и, надявам се, чийзкейк. 🙂

Много ми е изтрещяло нещо - вчера цял ден бях надянала червения нос и се хилих, бях продуктивна, активна и ехееейй, а днес не мога да си събера акъла, за да свърша работа за половин стотинка. Фокус нулев. Затова и реших да отида да тичам, де.

Чал-чал. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.10.17 14:34.

12.10.17
18:00

Обаче я бива да изглежда виновна. И то при положение, че най-вероятно отдавна е забравила какво точно е направила. 🙂

Т. Тодорова

13.10.17
08:46

казано от Boby_ на 12.10.17, 18:00:

Обаче я бива да изглежда виновна. И то при положение, че най-вероятно отдавна е забравила какво точно е направила.

О, Боби, ако си мислиш, че е забравила, много бъркаш. Всичко помни и всичко знае. И двата трола знаят и сами се издават, че са направили нещо, даже да не е видимо. А снощи какво заварих, не е истина... Ама не са виновни хайваните, че имат калпави стопани и изтрещяват по цял ден сами вкъщи. Само да не ги гълтат тия пълнежи и парчета чаршафи, че ми призлява от идеята за снимки и операции.
———————————————————————-
Бягането много гадно. Друс-друс-друс... джоланчетата ми станаха на бетон за 1.6к, но пък на главата ми стана хубаво.

Вечеряхме принцеси с кайма, кашкавал и домат, че с т’ва неприбиране в хладилника е бяла тишина. Утре ще си остана вкъщи, за да въведа ред и да приготвя храна за няколко дни напред. Все съм се дърпала от тая работа, ама май ще купувам кутии.

Днес не ме огря за тренировка, отивам да се трудя, а ми се правят други работи в тия красиви есенни дни.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.10.17 08:50.

13.10.17
09:33

казано от Т. Тодорова на 13.10.17, 08:46:

А снощи какво заварих, не е истина... .

Изтървана работа,а големи кучета...просто си правят каквото искат,щот ви имат за равни.
Хич няма засрамен вид скумрията...аре молива го докарва)))
Кутии,които  ползвам всеки ден са от Икея-стъклени и доста здрави.

Мнението беше редактирано от nervak на 13.10.17 09:37.

13.10.17
22:24

Гледай вкъщи какво става като косматковците намерят скрита литература 😂

Т. Тодорова

14.10.17
09:01

Леле 😅

Гледам поне, че диваните ви са цели. Лукс. 😅 Но хайванът изглежда притеснен от стореното, а Лара едва ли не ми дъжи сметка защо не съм го почистила по-бързичко. 😅

Илия,
Изтървана е. Може и да е поправима. Има нужда да избие на някъде тая енергия и при всеки удобен момент ги водя да бягат и да играят. Тогава няма мизерии. Само че такива моменти напоследък са голяма рядкост.

14.10.17
14:39

Ще ме прощаваш, но за такива кучета има само едно лекарство: бой. Работи, особено при женски. Мъжките могат да са по-костеливи.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.10.17 14:40.

14.10.17
15:25

Не съм съгласна. Боят, ама не като пребиване, а като спечелване на доминантна позиция е ок за кучета, които трудно се приучават към даден навик. Не могат да ходят на повод или скачат по хората, например.
Колкото и да ги одушевяваме, след такъв золум, когато 4 часа по-късно си дойдеш и го нама’аш яката... Файда. Нервната система работи така.... Освен да предизвикаш по-сериозно неподчинение, друго не знам дали ще стане.
Съгласна съм, че когато се взема куче, не могат да се планират всички обстоятелства с години напред, но според мен, темпераментът трябва да е водещ при избора на любимец. И като цяло хората с натоварено ежедневие или хаймани като мен, не са подходящи стопани за любимци с определен тип нервна система.

14.10.17
15:36

Бъркаш нещата. Боят е инструмент за контрол, не издевателство. Трябва да се използва по същество и когато има смисъл.
Точно пет минути след случката кучето вече не помни какво се е случило и не е в състояние да направи причнно-следствената връзка с деянието. И преди да скочат любителите на котки, ще кажа, че те са доста по-тъпи - при тях хоризонтът е около минута, затова не подлежат на дресировка.
Но да се върна на кучетата. Пет минути след белята кучето е забравило какво е направило. Само че ако преди това е яло бой при подобни условия и усещането за вина е пренесено от краткосрочната в дългосрочната памет, пропускането на боя в края на деня ще отслаби връзката действие/наказание/вина. Това е недопустимо, ако искаш да имаш послушно куче.
Говорим си за куче на възраст след година и нещо - преди това импулсът е твърде силен, за да му устоят. Но това не значи, че не трябва да се започне преди това - колкото по-рано се изградят тези връзки, толкова по-добре. Това без бой не става.
А доминацията не зависи от боя. Моята кучка лае, когато се прибирам аз. Само и единствено тогава. Казва на всички, че алфата си идва. Не лае при прибирането на никой друг у дома, не лае изобщо и по какъвто и да било друг повод. В крайна сметка кучето поставя теб и себе си в йерархията и сравнява кой къде попада.

14.10.17
15:38

казано от БПН на 14.10.17, 15:25:

Освен да предизвикаш по-сериозно неподчинение, друго не знам дали ще стане.
.

Нямаш опит.

14.10.17
15:47

Може би си прав. Всеки си коментира от неговата камбанария.

Едно от моите кучета така го бях емнала с “корекции”, че на петия месец вече не можех да слагам ръка на задницата и до ден днешен си е такъв. Аналните жлези се чистят с трима човека фиксация.  Клик, ала-бала...
Френски булдог със строг нашийник ако видите, да знаете че съм аз. 😂

14.10.17
15:54

казано от БПН на 14.10.17, 15:47:

Може би си прав. Всеки си коментира от неговата камбанария.

Едно от моите кучета така го бях емнала с “корекции”, че на петия месец вече не можех да слагам ръка на задницата и до ден днешен си е такъв. Аналните жлези се чистят с трима човека фиксация.  Клик, ала-бала...
Френски булдог със строг нашийник ако видите, да знаете че съм аз.

А, аз не говоря за пребиване. Говоря за бой с мярка и според ситуацията.

П. П. Въпреки че имах преди години един мъжки кокер, при който нищо по-малко от разхвърляне из цялата стая с шутове не работеше. Но пак мярката е според кучето.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.10.17 15:56.

14.10.17
15:57

Пребиването на куче ,не е като пребиването на човек-не върши работа!
А два три шута(чуквания) в гладката мускулатура са...добър неутрализатор в доста ситуации

казано от БПН на 14.10.17, 15:47:

Аналните жлези се чистят с трима човека фиксация.

Щот не си виждала трима да режат ноктите на болонка....а после да се чистят от фекалиите и)))))))))))))зор голям за всички)))))))))Хахахах - не се бях сещал за тази гадина отдавна..

Мнението беше редактирано от nervak на 14.10.17 16:02.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1