Дневникът на Ина

Прескочи до:

Тортата ми се получи вчера. Не знаех дали желатинът ще стегне както трябва 🙂 Отделно като смятах калориите се оказа, че до 200 кал. е едно парче. Та, подарих я на рожденничката и си хапнахме в дискотеката да подсилим.
Изпих едно малко уиски и един шот йегер + 4 часа танци. Много съм доволна

Днес чистих у дома, 3 часа обиколки в икеа и декатлон, след малко отивам да играя бадминтон.

Станах късно и запознах направо с обяд
-пържола свинска, домат, 50гр сирене - 400
-парче торта, черен шоколад 20 гр. - 300
- крем супа от карфьол, чушка, лук, морков, малко тиква, 50 гр. пилешка пържола, с.л. майонеза - 200

След бадминтона ще забъркам салата - зелена салата, спанак, краставица, магданоз; супа и 100 гр. пилешка пържола; чаша червено вино - 600 и ще отбележа още един доволен ден
Тотал: 1500

Тези дни пак започна да ми се гади, заради бактерията. Не знам какво я е стимулирало точно.
Забравих си хомеопатията в Германия миналия четвъртък, а и малко по-малко излязох от режима и почнах да вкарвам храни като банан, кашкавал, хляб. Вчера гледах много клипчета и кои храни я подтискат. В сряда съм на преглед при моята приятелка с Фол теста.
Никак не ми се иска да минавам на антибиотично лечение.

11.12
Тренировка
https://www.youtube.com/watch?v=icrsL2iLY48&t=
https://www.youtube.com/watch?v=bACAc9d9q0I&t=9

Храна
-Половин баница - дояде ми се, но ми се сгади. Преди също се е случвало да ми засили процесите - 500 кал. няма как да знам
-мандарина, банан, ред шоколад - 170 кал
- яйце, 5гр. ленено семе на палачинка и 100гр боб с домат, магданоз, лимонов сок - 230 кал.
-кофичка кисело мляко, супа - 300 кал.
- 150 гр. наденица, салата, маслини - 500 кал.
- капучино - 100 кал.

Тотал: 1800

12.12
Тренирах за корем + кардио

-наденица, салата, маслини, оризовка с мед и тахан -600
-крем супа, салата, маслини, ябълка - 200
-рд- снежанка, пържола, мини парче торта, чаша вино - 700

Тотал: 1700

13.12
Не тренирах
-мандарина и плодово мляко с мед и чия - 200
-наденица, ч.л. майонеза, салата; сусамов тахан с мед и кокосови стърготини - 600
-две череши с шоколад, торта домашна малко парче, фъстъци - 400
- пица с блат от карфиол - 400

Тотал: 1600

Пак започна да ми се гади, но вчера бях на преглед и имам ново лечение, което започвам днес 🙂

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 15.12.17 12:46.

14.12
Тренировка - 10 минути хиит, 20 минути упражнения за цяло тяло

Храна
-пица с блат карфиол - 500
-домашна торта без захар - 300
-салата, кисело мляко - 200
-бира, чаша вино, 5 бонбона, една мини баничка, еклерче, мандарина - 800 - бях на едно коледно парти и трябваше да занесем, бонбони и плодове...

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 15.12.17 12:46.

15.12.17
11:12

КарфИОл.
Не се сдържах 🙂

казано от Queen Cobra на 15.12.17, 11:12:

КарфИОл.
Не се сдържах

🙂 Благодаря!

Вчера беше приятен петък. Бяхме на театър с колежки. Гледахме “Тиква!” Много хубав моноспектакъл 🙂

Тренировката беше пак смесена - корем, ръце, кардио 25 минути

-яйца със спанак и малко царевица + домашната торта на No Sugar - 650 kal.
-шепа орехи, яхния с булгур, кисело мляко една кофичка, салата домати и краставици със сирене - 700
-200гр пилешка пържола със зелена салата 450

И все си се въртя около тези 1800 🙂, но този месец мисля, че ще ми е по-успешен с вталяването. Чувствам се добре. Янури ще отида да си измеря кожните гънки и процента подкожни мазнини.

Довечера съм на парти и ще има танци-манци 🙂 Днес се очертава активен ден.

- 4 оризовки, 300 гр шпек, 100 гр пилешка пържола, 2 л. майонеза, 100 гр царевица - 800
- парче шоколад, ябълка, 4 шоколадови череши - 250
- малък дюнер без картофи - 500

п.п. довърших вечерта с малко соленки, 2 пачета шоколад и овесена бисквита със стафиди, 2 бири, малка водка и 3 часа танци

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 17.12.17 23:15.

Прибвах се в ранни зори, спах до 12.

Без тренировка днес
-дробчета със зеленчуци, 2 череши с черен шоколад - 300
-пътешественика на Инес, но го разлях в мъфин форми - 3 броя - 200
- спагети с морски дарове, чийз кейк - максимум да са 800

Тотал: 1300

Обмислям дали пак да не почна с полуфастинга 🙂

Още един ден без тренировка 🙂 така го почувствах. Трябваше да възстановя силите

11:00 - 200 гр. дробчета със зеленчуци и две кексчета на Инес - 400
- палачинка с яйце, сл ленено семе, намазана с тахан и мед, парче шоколад - 300
- 200 гр. дробчета, 2 оризовки, майонеза, зелена салата, сирене, 2 парчета салам, 3 кексчета, 15 гр. фъстъци, чаша вино - 1000-1100

Днес двойна тренировка - цяло тяло и корем 40 минути

- 100гр. дробчета, салата, с.л. майонеза, 100гр череши с шоколад, шоколад - 450
- оризовка с тахан и мед, 20 гр. фъстъци - 360
- опитване по време на готвене - 200 🙂
- зелен боб със зеленчуци, кисело мляко, 40 сирене - 200 кал.

до тук 1200

За вечеря съм направила катък с чушки и орехи, мъфини със сирене и тиквички (на един мъфин се пада с.л. пълнозърнесто ръжено брашно), картофи с кукъра на тефал + една малка биричка, портокал

Вчера си направих 20 минутна тренировка, 10 минути цяло тяло и 10 упражнения за ръце с гирички

- кексче с тиквички и две лъжици от останалия катък + палачинка от яйце, оризово мляко и брашно от ябълка, намазана с тахан и мед - 300 кал.
- 100 гр. дробчета, салата, 3 оризовки, сирене - 400 кал.
- пуканки, пълнозърнести крекери, половин шоколад, някакви сладки, задушени заленчуци, е парче пица, от една 600 гр. голяма пица, малка бира - е тука им изгубих бройката на калориите

Дойде ми една приятелка на гости да си работим от вкъщи и после се присъединиха още приятели на гости 🙂

Тотал - сигурно към 2000

Днес тренировката е 10 минути ръце и 10 кардио, мисля да включа и крака 10 минути

- бъркани яйца с пуешка шунка, маслини, с.л. майонеза, една зърненка царевица и кафяв ориз - 450
- после ще си направя - бананови палачинки с мед - 500
- свинско със зеле, 240 гр. китайски спагети с три вида месо, 200 бира, 100 вино - 700

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 21.12.17 22:39.

Днес денят беше почивен 🙂

Сутринта малко обискаляхме по магазините за подаръци.
Не съм тренирала. Утре.

- овесени ядки със сирене и масло - 400
- плескавица с оризовка и малко кетчуп и майонеза - 500
- оризовка с тахан и мед - 150
- спанак на гювече със сирене и малко кашкавал и едно яйце, телешко фюфте с 10 пържени картофа, веган торта гараж, 2 чаши червено вино - примерно 1200

Над 2000 кал.

23.12
нетренировъчен ден 🙂
-2 бъркани яйца с масло, чл майонеза, 30гр сирене, чубрица - 300 кал.
- Обяд с приятелки - запечена киноа със зеленчуци, пармезан и крема сирене; лекаселска торта - 800 кал.
- парче баница, половин кисело мляко - 300
- коледно парти - три малки рома, малко бира, парче баница с късмет, 3 сладки, 3 ореха - почти всичко по три 🙂 - около 1000

Тотал: 2400 кал.

24.12
Днес тренирах 15 минути цяло тяло + 15 минути ХИИТ

- 2 яйца, оризовка, сл. майонеза, 1/2 оризовка с тахан и мед - 400 кал.

Мисля да сготвя една леща и едни мъфини 🙂

Весели празниците на всички!

Честита Коледа! Да сте здрави, силни, щастливи и успешни!

Влизам си в дневника и се чудя от кога не съм писала...
25.12
Тренирах си редовната тренировка от календара
Гледах да не прекалявам с яденето, но вечерта излязохме и съм изпила към 250 водка

26ти
без тренировка

на обяд уважихме капамата, до която не стигнахме предната вечер
-тиквеник, сладки мъфини с глазура, рафаело, зрънчо
- пържоли  с гъбен сос и туршия

игри на катан и без алкохол

27. 12
По-дълга тренка за наваксване на 26 - кардио, корем, дупе, крака

Вчера имах среща с приятелки, с които рядко се събираме напоследък и си бяхме опънали пак една голяма маса с храна. Приготвих сладки и солени здравословни мъфини, нооо си опитах от всичко 🙂 + към 200 уиски
После до 4 на рожден ден + 3 бири

Няма какво да ги броя калориите, няма как и е ясно, че съм в +

28.12
нетренировъчен, много мързелив ден. Почиствах, подреждах у дома

-една сърмичка с кисело мляко, малко пилешко; оризовка със сусам и мед
-2 пържоли, филия бонус, зелева салата, маслини
-4 череши с тъмен шоколад, 1 бонбон рафаело, 1 друг бонбон 🙂

29.12
Тренировка за горна част + 5 минути хиит

- 2 палачинки от яйце, ленено семе и оризово мляко, намазани с малко паприка и половин накъсана пържола вътре + зелева салата, 1 рафаело - около 500
- половин пъстърва на фурна, малка пилешка пържола, филия бонус, домашни пуканки, маслини, 50гр. десерт тиква, прясно мляко, захар, чаша вино - около 700
- малко миш-маш, сготвен от мама, 2 череши с черен шоколад - 400

Тотал 1600

Честита нова година 🙂 много здраве, щастие, успехи, любов, мускули, сила и каквото ви е на сърце

30.12
15 минутна тренировка за цяло тяло, 30 минути катерене до хижа Ловна с багажи 🙂 това е кардиото
менюто колкото си го спомням: кексчета пътешественик, пъстърва, миш- маш, сирене, малко месо, половин филия хляб, бърбън
Не съм смятала калории

31.12
половин час слизане от хижата + половин час качване и половинка каране на рилски езера + 2-3 часа готвене и миене на чинии 🙂

баница, пътешетвеник, боб, малко пържола, вино, мезета, пържена филийка

01.01
Без тренировка

веган барче, кюфте, миш-маш, филия бонус, 50гр паприка, половин парче домашно тирамису, голяма и малка бира и след малко отивам на гости, но ще гледам да вечерям без въглехидрати и алкохол

и утре мисля да се тегля и меря, за да видя каква я свърших през декември

Кантарът си е забил на тези 60кг. и това е. Не се оплаквам, защото не бях стриктна през месеца и ядох доста неща, които не смятам, че са полезни като бонбони, питки, баници, пих алкохол повече и не следях особенно калориите.

Целта този месец е редовен спорт, здравословно хранене, повече следене на калориите 🙂

03.01.18
11:40

казано от Ина Илиева на 01.01.18, 18:15:

веган барче, кюфте,

Извинявай за спама, смелата комбинация просто ме заплени 😄

И да не е съвсем спам, и евентуално да помогна с мотивацията към придържане към целите тази година, да те поканя да се включиш във форумното предизвикателство Плочки Лято 2018

казано от Димо на 03.01.18, 11:40:

веган барче, кюфте,

Извинявай за спама, смелата комбинация просто ме заплени

И да не е съвсем спам, и евентуално да помогна с мотивацията към придържане към целите тази година, да те поканя да се включиш във форумното предизвикателство Плочки Лято 2018

Ахахаха, даа, готина комбинация е веган барче и кюфте 🙂 Идеята е да се старая да се придържам към здравословното колкото мога и си бях направила кексчета пътешественик за хижата и си купих барче. Много обичам сладко и ям по няколко пъти на ден, затова се подготвям в някои ситуации предварително. Предния ден не устоях на пържените филии... 🙂

Иначе, готино предизвикателство. Така или иначе ще правя плочки за лятото, та защо да не се включа 😄 Благодаря

Днес пак без тренировка.
Нещо не се чувствам в кондиция и всеки път като стана ми се завива свят.
Утре 100% ще се тренира

Храната:
-овесени ядки със сирене, масло чубрица - 400 кал.
-свинска пържола и туршия - 400 кал.
-сл тахан с мед, 1 кекс пътешественик - 250 кал.
-два солени мъфина с овесени ядки, 2 чаши таратор с домашно квасено к. мляко 🙂 - 350 кал.
-след малко ще излизам на заведение с приятели и съм се настроила за лека салата и чаша червено вино 🙂

Калории: до 1800

03.01.18
20:50

казано от Ина Илиева на 03.01.18, 18:34:

казано от Димо на 03.01.18, 11:40:

веган барче, кюфте,

Извинявай за спама, смелата комбинация просто ме заплени

Ахахаха, даа, готина комбинация е веган барче и кюфте  Идеята е да се старая да се придържам към здравословното колкото мога и си бях направила кексчета пътешественик за хижата и си купих барче. Много обичам сладко и ям по няколко пъти на ден, затова се подготвям в някои ситуации предварително. Предния ден не устоях на пържените филии...

Иначе, готино предизвикателство. Така или иначе ще правя плочки за лятото, та защо да не се включа  Благодаря

Е, защо да не се включих, много ясно, бъди спокойна там плочките са на последно място.  Основното занимание е биене на лафа 🙂

Мнението беше редактирано от kaloyan на 03.01.18 20:51.

4.1

Тренировките открити за 2018 🙂 ден 3 и 4ри от календара на Руми - 20 минути ръце и 20 минути кардио. Резултат - мускулна треска на гърба и корема

-2 яйца, кексче/хлебче, младо сирене - 300 кал.
- 2 кексчета пътешественик, бонбон рафаело - 200 кал.
- постно зеле с пъстърва и хлебче - 300 кал.
- цедено кисело мляко с мед и киви - 400кал.
-постно зеле, шкембе - 400кал.

Тотал: 1600-700 калории

05.01.18
11:55

Ина, какви да ти мерките?
60 кг не ми звучи като кой знае какво тегло.

казано от Queen Cobra на 05.01.18, 11:55:

Ина, какви да ти мерките?
60 кг не ми звучи като кой знае какво тегло.

🙂
врат 32
талия 72
ханш 96
гръдна 91
бицепс 26
бедро 53
пасец 36

167см

Това измерих края на октомври и същото края на ноември.
Утре ще си снимам “плочките” и мерките с метър и на кантар.

Не си знам процента на мазнини и съм планирала за средата на месеца да отида на измерване с калипер.

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 05.01.18 18:57.

Днес тренировка за цяло тяло 15 минути + 15 минути кардио

- 20 гр. зърненки, 60 гр кашкавал, чаша таратор - 400
- 15гр чия, 40 гр. мандарина, 40 гр банан 150 кал.
- готвено зеле, 40 гр. сирене, 2 пилешки крилца, бонбон линд, чл тахан с мед - 500 кал.
- домашни пуканки 60 гр. сл зехтин - 400 кал.
+ ще има някаква вечеря 🙂

Качвам две снимки от между коледа и НГ

6.1
Без тренировка

-палачинка - яйце, 5гр. конопено семе, оризово мляко; пълнеж 30 гр. пилешко, 20 гр. кашкавал; сладка палачинка - яйце, 5 гр. кокосови трици, оризово мляко, намазана с чл мед и 5 гр бадеми - 400 кал
-постно зеле, 90 пилешко, 2 домашни кексчета - 350 кал.
-2 кюфтета, карфиол, 30гр сирене, 2 оризовки - 350 кал.
- домашни пуканки, малка бира, 2 бонбона - 600 кал.

Тотал: 1700 кал.

7.1
Днес по-кратка тренировка

обяд в 12:30 - домат, краставица, 100 гр. пилешко, 40 гр сирене, ч.л. тахан с мед - 400
-60гр бонус хляб, 40 гр. сирене, 90 гр. кюфтета, чаша таратор - 400
-кексче take a cake + кексче пътешественик - 400 примерно 🙂
вечеря - на гости, неизвестна + червено вино
————-
п.п. резултатът от гостито - половин бутилка червено вино, порция спагети с кайма, яйце, малко кашкавал + бонбон

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 09.01.18 09:25.

07.01.18
17:54

Изглежда много хора следим сайта на Румито, интересни неща има 🙂

казано от LilSaint05 на 07.01.18, 17:54:

Изглежда много хора следим сайта на Румито, интересни неща има

Така е 🙂 просто си й е страст на нея и това си личи.
Преди около 3 години започнах да правя 90дневната й безплатна програма и имаше добър ефект. Запалих и моята приятелка и тогавашна съквартирантка да ставаме рано сутрин и да се упражняваме по 20 минути. Беше много забавно 🙂
После някои хора около мен си купиха хранителни режими и тренировки и постигнаха добри резултати.
Аз съм си взимала една платена нейна програма - дупемания.

8.1
Половинка каране сноуборд на Боровец 🙂

- кашкавал и суджук за закуска
- обяд в много яка кръчма - шведска маса си направихме 4ма човека
- салата, паниран карфиол, сирене, сурово барче

Днес тренирах крака и дупе + 10 минути кардио

- 100гр. пилешко, филия бонус, млечен сос, 25 гр. сирене, 2 бонбона рафаело- да се свършат най- после 🙂 400
- половин банан и яйце + канела на плачинки - 200
- 2 кебапчета, 3 моркова, 2 чаши таратор, половин вафла, лъжица тахан - 400
- 1/2 бутилка вино, 30 гр. пълнозърнест земел, бри, ементал, зеленчуково кюфте, шунка, хумус - тука му изгубих края...
Поляхме новата квартира на една приятелка 🙂
Тотал - 2000- 2200

Един хаотичен ден 🙂 още не съм тренирала, но и това ще стане - тренировка за ръце и корем

- 50гр. хляб, 60 гр. кайма микс, половин вафла 30 гр. - 350
- 70 гр. наденица, туршия - 350
- 120 гр. яйца, 50 гр. пуешка шунка, 40 гр. крема сирене, 30 гр. филия бонус -600
- 20 гр. бадеми - 120 кал.
- 100 гр. пуешка шунка, 150 гр. домашен катък, салата със сл зехтин, 100 мл вино - 450
- кокосов козунак - 40 гр. - 180 кал.

Тотал: 2000 калории

По цял ден само за храна мисля. Какво да изям, за да отслабна... и поне е здравословно
Не знам кога ги докарах 2000 калории :(

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 10.01.18 19:21.

11.1
10 минути корем, 20 минути кардио

-40 гр. бонус, 60 гр. кайма, салата - 300
-наденица, 160 гр. катък - 500
-3 сладки, нвд крекери, парче баница, малка бира, кокосов кекс - поне 1000
Тотал: към 2000

12.1
още не знам каква ще е тренката

-25 гр. хляб, наденица, 200 гр. катък, оризовка, лъжица тахан с мед - 600

сега ще си направя една лека крем супа, че довечера съм на гости и не знам там каква ще я свърша...

п.п. тренировката беше много хардкор, табата 30 минути 3 къга по 4 упражнения по 30 секунди. По средата не знаех дали ще стигна до края 🙂

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 13.01.18 10:58.

Хванала съм се да подреждам и изхвърлям. Чета една книга - Магията на подреждането ии се опитвам да оставя само нещата, които ми трябват и обичам. Дано ми се получи скоро 🙂

Храна до сега:
- палачинка - яйце, оризово мляко, сл ленено; 50 гр пуешка шунка, 30 гр. кашкавал, чл майонеза - 330
- две солени кексчета домашни, 10 гр. тахан 220
- карфиолено пюре, 70 гр. кайма, кисели краставички - 300-350
-същата вечеря + кексче, сусамов тахан, 2 сладки, чаша вино - 700

Тотал: 1600

Направих си карфиолено пюре 🙂 много вкусно стана. Карфиолът се превръща в един от любимите ми зеленчуци.

Тренировка няма да има.
Обикновено тренирам 5-6 дни в седмицата по 20 минути и ако изпусна тренировка или си правя двойна на другия ден или си разпределям половината в два последователни дни. Тренирам със собствено тегло, ластици и гирички от 2 и 3кг., но
има един лост в къщи, който е 6 кг. и две тежести по 10 кг. за него и обмислям да го включа в тренировките ми и да правя мъртва тяга, клек, напади, повдигане на таза като си си опрял гърба на пейка.

За мъртва тяга мога ли да почна да вдигам 26 кг. директно? За другите упражнения ще започна само с лост.

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 13.01.18 22:29.

Привет 🙂

Реших да опитам планирано готвене за седмица и вчера направих план, днес пазарувах.
Записала съм си закуски, обяди, вечери, следобедна и какви сладкиши ще готвя.

Днес ще ходя на групова табата тренировка и след това ще готвя.

- 30гр. хляб, яйце и 60 гр. сирене, 3 моркова - 300
- 3 оризовки, 100 гр. кайма, 200мл. айран - 400
- 2 чаши вино, 40 гр. синьо сирене, маслини, миш-маш, сладки - 900
- зелен фасул с кисело мляко - 200

после ще готвя миш-маш, зарган, салата 🙂
Ако някой има опит с добра рецепта за зарган, да си каже

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 14.01.18 19:51.

Имам мускулна треска от табатата вчера. Беше приятно да отида на групова тренировка.

Днес тренирах 10 минути ръце и 10 минути корем. Утре ще е кардио. Сряда съм се записала на една друга групова тежка тренировка с пудовки 🙂

-3 оризовки, 80 гр. кайма, 100мл кисело мляко, 20 гр. шоколадови череши - 400
-миш маш, 15 гр. шоколад - 400
-половин банан, 30 гр. ябълка, чл тахан - 200

за вечеря съм направила пържен зарган - две риби в 20гр. масло поръсени леко с пълнозърнесто брашно. Това бил най-вкусня вариант за готвене.
Към заргана ще добавя голяма салата, синьо сирене, малко вино и половин ябълка 🙂 Та, калориите ще станат към 1600-700 🙂

🙂 Обзор 17.1

Сутрешна тренировка 20 минути интензивно кардио + корем

- 2 яйца, 50 гр. сирене, спанак, брауни бар 10 гр. - 350
- бонбон - 80
- тиквена супа, пълнени сухи чушки с нахут - 500-600
- шоколадов тарт - 400
- среден дюнер без картофи - само месото 🙂, 0.500 мл бира 500

Към 1800

Днес ще карам нощно, а тренировката ще е 15 минути корем

за закуска - мъфини от яйца и моцарела - интересни станаха

Карането ми се размина днес, заради вятъра 🙂

- мъфини с моцарела и яйца, барни бар - 500
- 12гр черен шоколад - 100
- миш-маш, риба - 300
- 40 гр. пуканки, чл тахан - 250
- вечеря малко по-късно - пиле, картофи, грах в масло, салата - 500-600

Товал - 1600-700

18.01.18
08:01

казано от Ина Илиева на 09.01.18, 09:29:

8.1
Половинка каране сноуборд на Боровец

- кашкавал и суджук за закуска
- обяд в много яка кръчма - шведска маса си направихме 4ма човека
- салата, паниран карфиол, сирене, сурово барче

Как е на Боровец ? Нещо интересно и ново ? Не съм се качвал тази година, но мисля от следващата седмица да започвам по интензивно, тъкмо и бар туристите от англия ще са на линия вече 🙂

18.1

Много гладен ден, много плюсках 🙂 не ми се описва. Като цяло, 90% здравословна храна.
Без тренировка

Пих две чаши вино и една малка водка и като си легнах ми беше лошо и ми се виеше свят...

19.1
Тези дни ми се разминава карането да му се не знае, но уж уикенда ще вали и ще опитам да се класирам някой ден идната седмица.

Днес фит тест на Руми

110 секунди упражнение 10 сек почивка

Храната до сега:
-65гр. бонус, 40 гр. суджук, 40 гр. кашкавал, 20 гр. брауни бар 450
-Белвита - 200
-150 гр шунка, туршия; сусамов тахан, бонбон - 400
- бадеми 20 гр, пържола, задушен карфиол, маслини, сусамов тахан, помело - 500

Тотал 1600 🙂

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 19.01.18 20:34.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1