02.02.18
21:09
казано от Херцог Трън на 02.02.18, 19:27:
казано от Brown Bomber на 02.02.18, 11:58:
казано от Херцог Трън на 02.02.18, 11:08:
казано от Brown Bomber на 02.02.18, 10:58:
В Австралия вече има официално признат гей от пол Х, който е вписан дори в паспорта “МУ”.
Което е за хора, родени с полови характеристики, които не са типично мъжки, нито типично женски. Тоест имат полови белези по рождение и от двата пола (гърди и пенис ; пенис и вагина и т.н.).
https://www.google.bg/amp/s/www.24chasa.bg/amp/3914003
И за такива, които си сменят пола чрез операция. То си е нещо нормално и трябва да учим децата си на разбиране нали.
Глупости. Трябва да ги замеряме с камъни по улицата. Следващата стъпка - жълти звезди.....опа, не жълти, а в цветовете на дъгата
Тоест щом съм против хомосексуализирането, значи искам да избия гейовете и съм лош човек.
казано от Brown Bomber на 02.02.18, 21:09:
Тоест щом съм против хомосексуализирането, значи искам да избия гейовете и съм лош човек.
Тебе пък кой се опитва да те “хомосексуализира”? 😄
02.02.18
21:25
Гейщината във Форума понякога ме плаши, което е и основна черта на хомофобите-
за справка се обърнете към един от предните ми постове.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 02.02.18 21:26.
казано от ISB на 02.02.18, 20:49:
Боби не говоря персонално за мен или за моя син, но както и да е.
Той знае. Умно дете е.
..
Сина ми може и да се притеснява,може и не. Може да стане и травестит Незнам. Знам,че винаги ще го обичам какъвто и да е. Може да не съм съгласен ,но ще го обичам
Не се и съмнявам, че е така. Без капка ирония.
Травестит едва ли ще стане - това са неща, които личат от най-ранно детство и не са въпрос на личен избор.
А тук е една от най-расистките държави на света
Кога съм казвал, че расизмът има нещо общо с хомофобията? Ясно е, че са симптом на същата лична несигурност, културен шок и набор от комплекси, но аз поне се опитвам да не ги свързвам пряко. Ти го правиш вместо мен.
Расизмът в САЩ произтича от херметичните християнски “консервативни” мозъци с така наречените традиционни ценности. Същия “white trash”, който си избра Тръмп. Същите “динковци”, които ловят мигранти край Малко Търново. Хора, които не знаят какво да правят с живота си, чувстват се застрашени от настоящето и бъдещето, неудовлетворени са от живота си и които се нуждаят от виновник за всичко това. Трябва им също така силно чувство за принадлежност към дадена група, защото нямат собствена идентичност, а общата ги легитимира, дава им самочуствие и им помага да се преборят с личните си страхове. Само че за да се случи това, трябва лош, трябва някой, от когото да те е страх и когото да мразиш.
Негри, гейове, трансссексуални - няма значение. Важното е да са ДРУГИТЕ - онези лошите, страшните, различните.
И ми прави впечатление как след всички знания и широкоскроеност която показваш обичаш да поставяш заключения.
Какви заключения направих, Иво?
Знаеш ли какво е “аргумент срещу опонента” (argumentum ad hominem)? Знаеш или не, използваш го. Няма да ме обидиш така, нито ще ме накараш да те нападна в замяна лично с подоби обобщения, така че по-добре си ги спести.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.02.18 21:40.
Незнам как не те мързи да пишеш толкова много.
Отивам да прасна една кондиция на Бат Сашо.
02.02.18
21:47
Боби,
Пропускаш факта, че афроамериканците са по-големи расисти от белите.
Още повече ми харесва когато Боби се обосновава отново. Пак са мъдри мисли, подплатени със солидни аргументи и обективизъм. Няма нападки, няма крайности, а само факти.
02.02.18
22:16
казано от Brown Bomber на 02.02.18, 21:09:
Не. Но историята е показала ясно, че скоро след посочването на “другите”/”лошите” много скоро следва отделянето им, маркирането им по някакъв начин и рано или късно - други, по-кардинални действия срещу тях.
We all want to help one another, human beings are like that.
We want to live by each other’s happiness, not by each other’s misery.
We don’t want to hate and despise one another.
In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone.
За съжаление, по-добре не мога да го кажа 🙂
02.02.18
22:18
Това звучи като призив да ги приобщим. Е против съм.
п. с. Във връзка с клипа, прикачвам снимка от хола вкъщи. Габи се извинява за безпорядъка 🙂
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 02.02.18 22:25.
ISB, обясни на сина ти че това са болни хора, които трябва да се лекуват. Това е истината. На много вероятния контра-въпрос, защо не са в болница, отговори му, че други такива болни хора правят така, че нормалните хора да ги мислят за здрави. Ако те пита защо става така, кажи му да чете книги, много книги, там всичко е написано.
http://apps.who.int/classifications/icd10/browse/2016/en#F66.1
F64 и F65
Много ми харесва когато хората се обосновават с аргументи базирани на знания, изследвания и история.
Заеби,
40 Борцови въртенета 2@30 кг дъмбели
40 тръстъра 2@40 пудовки
40 набиранки
40 суинга 2@32 пудовки
Време 25 минути, как правите Суинг с френско горе Незнам. Аз съм дефектен нещо.
Отивам да си направя барбекю и после да си прокарам 550 коня с аверите от Combat18 , може да обесим някой негър, а за семейно парти ще стреляме с въздушна пушка по траверси.
Абе спокойно бе хора вас като ви бъзнат и като госпожици сте, факти аргументи то страшно. По весело го давайте.
Много ми харесва когато всички накрая са радостни и си стиснат ръцете. Има много хора които научават от тези които са чели, знаят и са образовани.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 02.02.18 22:34.
02.02.18
22:43
казано от Niki G на 02.02.18, 22:26:
ISB, обясни на сина ти че това са болни хора, които трябва да се лекуват. Това е истината. На много вероятния контра-въпрос, защо не са в болница, отговори му, че други такива болни хора правят така, че нормалните хора да ги мислят за здрави. Ако те пита защо става така, кажи му да чете книги, много книги, там всичко е написано.
http://apps.who.int/classifications/icd10/browse/2016/en#F66.1
F64 и F65
По F65.0 95% от хората са болни 😄
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 02.02.18 22:44.
Наистина ли си помислихте,че питам за съвет!!! наистина ли господа интелигенти, че бай хуй се чуди как да обясни на детето си ...нещо!!
Като гледам само хора от мъжки пол коментират по темата.
Хомофобията няма да ви направи повече мъже, напротив - показва несигурност. 🙂
А вменяването на вашите умствени дефекти на децата ви, не прави тях по-добри.
02.02.18
23:04
казано от Margi на 02.02.18, 23:00:
Липсва ти някой от третия пол...
казано от Brown Bomber на 02.02.18, 23:04:
Липсва ти някой от третия пол...
Не ме мисли мен.
02.02.18
23:10
И ти нас.
03.02.18
01:11
Рекламата за малкия кашличко гледали ли сте, като кълн всяко нещо е мило, но израства и задушава истински красивите неща.
Прасетата като малки са много сладурски и се превръщат в мръсни свине.
Новия шеф носи надежда и после оставаш без работа защото води опашка със себе си.
Трябва да има контрол над всяко нещо и не трябва да му се позволява да избуи в гротеско поведене и лавинообразно да помете дотогаващните красоти.
03.02.18
01:31
Хомофобията няма да ви направи повече мъже, напротив - показва несигурност.
Щом това вече се смята и за умствен дефект.. Проблемът не е в “третия пол”, а в желанието им всеки да ги приема и натрапчивото поведение. Аз лично нямам против никого, но в момента, в който някой ми каже, че аз трябва да приемам някого поради еди каква си причина - тогава имаме проблем. И нали уж не трябвало да се поставят обществени норми, пък по този начин се прави точно обратното.
Относно хомофобията - аз не знам някой мъж да иска да се докаже по този начин, подобни лафчета в повечето случаи са безсмислени.
03.02.18
05:35
Не може, да налагат на НОРМАЛНИТЕ ХОРА да приемат и толерират, някакви психично болни мърши!!!
Това е моето мнение по въпроса! Аз искам, моите деца да растат в едно нормално общество, доколкото е възможно. А, не скапаните педали да влизат в женската тоалетна, защото видите ли се чувствали нежни души!
казано от Boby_ на 02.02.18, 19:44:
Много лесно - ще му обясниш най-подробно и без заобиколки.
Да...болен човек с извратено поведение.
Подминаваш,не говориш,не общуваш с подобни-не,че е заразно,просто един извратеняк няма какво да ти даде в общуването....не дай Боже в друго.За разлика от Дауна...този смело можеш да го наречеш урод!
Много широко го даваш Боби...четох и дискутирахме конвенцията с цяло стадо юристи.
Хич не ми разправяй колко е невинна-пълна гьотферия е!!!
Гъз, джендър няма-турска народна поговорка.
И към джендърофилите:
Знаете ли как осиновените деца на такива извратени уроди викат на “родителите ” си?
Мнението беше редактирано от nervak на 04.02.18 01:32.
Хомофобията няма да ви направи повече мъже, напротив - показва несигурност. 🙂
Мда, ти си май единствената жена тук ,но пък за сметка на това с най-негативно изказване !!!
Значи , който мъж не харесва обратните , му лепваш етикет “Хомофоб” и индиректно поставяш под съмнение мъжествеността му.Недвусмислено поставяш и диагнозата “умствени дефекти”!
Е това е интересен въпрос. Ще дам два примера защо е интересен въпрос:
Наскоро един транс стана шампион(ка) на commonwealth първенството по щанги за жени в Австралия. (бивш щангист при това). 120 кила лоена топка, може да си гугълнете снимки. Та беше интересно да видиш лицата на спортистките, които останаха 2-3 и реално бяха ограбени от цял живот труд. Никоя обаче не каза и копче.
Още по-зле - в MMА-я в момента има поне няколко такива “състезателки”, които реално никога не са имали сериозен шанс при мъжете, но в момента печелят срещи като просто пребиват жени. Дай пак: 2018 година, мъже пребиват жени пред публика.
И единствените сериозни коментари против тази кошмарна практика са..от мъже.
Е такива работи..
казано от Владо на 04.02.18, 18:04:
Е това е интересен въпрос. Ще дам два примера защо е интересен въпрос:
Наскоро един транс стана шампион(ка) на commonwealth първенството по щанги за жени в Австралия. (бивш щангист при това). 120 кила лоена топка, може да си гугълнете снимки. Та беше интересно да видиш лицата на спортистките, които останаха 2-3 и реално бяха ограбени от цял живот труд. Никоя обаче не каза и копче.
Още по-зле - в MMА-я в момента има поне няколко такива “състезателки”, които реално никога не са имали сериозен шанс при мъжете, но в момента печелят срещи като просто пребиват жени. Дай пак: 2018 година, мъже пребиват жени пред публика.
И единствените сериозни коментари против тази кошмарна практика са..от мъже.
Е такива работи..
Явно не са в нарушение на правилата. А и е спорен въпроса колко от състезателките от женски пол в изброените спортове, могат да бъдат наречени “жени”.
Кандидат-жени се състезават с кандидат-мъже...мисля че силите са изравнени. 🙂
04.02.18
21:36
Нямам нищо напротив да са си каквито искат тези хора, обаче и аз не желая един ден 4-5-10 годишната ми дъщеря докато е в женската тоалетна на някой ресторант и да влезе вътре някой от тия с размахващ се пи*ок и с гримирано лице и прическа и да им обяснява, че се чувствал и той жена...
05.02.18
08:07
Тоя според мен бачка контрольор в градския, как мислиш ти, чичи?
П.П. изненадахте се че мнението е за тренировки, нали
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 05.02.18 08:08.
Бахти подема момче, тоз е трол на трола.
Тази сутрин 05:00,но не толкова мощно като набора от клипа:
12@2 през 15 сек обръщане швунг 2@40 пудовки
12@2 през 15 сек набиране +15 кг
Закуска : пицата от снощи, много лошо ме удари кретенския глад след “тренировката”.
05.02.18
20:41
Тоя си го представям как пресушава на екс шише водка...Предтренировъчно 😄
казано от James Hinks на 05.02.18, 20:41:
Тоя си го представям как пресушава на екс шише водка...Предтренировъчно 😄
Ама дали има 1000 последователя в инстаграм? Не виждам как ще го спонсорират от някоя фирма за клинчета. Не е естетичен никак. Няма да го фолоуна.
Иначе ми е интересна дискусията за половете. Поне някои се опитват.
Аз нямам нищо против хомосексуалните, транссексуалните и т.н. Просто съм против въвеждането на измисления термин “джендър”. Както и налагането, че джендър и пол нямат нищо общо.
В Канада най са изчаткали на темата хомо...
Обучението започва от 4год възраст...масови истерии при децата,след като им се обяснява,че пола не е само гениталии,а мозък,сърце и гениталии и трите трябвало да сочат към едно и тогава ставало ясно момче ли си ,момиче ли си?!!!!
Пълен абсурд!!!
Има доста материал в нета, клипчета и тн. на деца в недоумение щем им порасте ли пишка,ще им се откъсне ли,ще имат ли женски гърди?!!!
Това е най-голямата простотия на 21ви век!!!
Заради някакви уроди...има няма 1-2% от населението да се установяват някакви извратени норми.
Пълно е с хора в неравностойно положение толкова онеправдани в обществото ,а ни занимават с педалчета и женски хуембини,които били нормални.
Тази сутрин 05:30
10@2 през 15 сек изхвърляне пудовка 40
10@2 през 15 сек кофи халки + 25-28 кг
Общо време 8:40
Днеска 2 години от как сме тук.
Любопитен факт: за 1 година на служебния камион имам 52000 км и 5 смени на масло, на моята кола са 20 000 км, и двата пробега са само градско каране .
Мнението беше редактирано от ISB на 07.02.18 20:18.
05/04/2018
1. 5К пресечен терен, 24 минути.
Пулс след 150-155,3 минути след това 100-105.
2. 10 @ с една минута почивка между кръговете :
3 метра Качване въже Л сит от седеж + лицеви опори.
Лицевите близки до отказ 1@30,от 2 до 7@15,8@13,9@12,10@25
При бягането смяната на терена ми взриви краката, горната част се схвана. Пулса го хващах ръчно. Имах пулсомер на Таймекс,но го върнах защото даваше зверски отклонения на спринтовите дистанции. Аз излизам на 190 той ми дава 140, трябва да тръгвам на 120 той показва 200. Все едно информация пристига със закъснение. Спрях се на Суунто Амбит3, базов модел за бягане има много добри отзиви. Цената му е също добра, в момента може да се намери за 90-100$.
Гимнастиката беше добре, въжето ме взриви горната част.
05.05.2018
20 часа фаст
10@150 през сваляне пулс до 120.
Отсечките станаха на 25-28 секунди. Излизане на 180-185 пулс, сваляне до 120 от минута до минута и половина.
Не бягам на стадион, възможно е разстоянието да е около 150, хващал съм го с Гугъл. Същото и за пулса, засичал съм го ръчно.
Тренировкта е на 15 часа фаст, първо хранене 5 часа след нея.
Огромна шопска салата, протеинов бар, свинска пържола с гъби, резен диня, 2 банана, лъжица бадемов тахан.
Мнението беше редактирано от ISB на 06.05.18 19:52.
07.05.18
03:27
казано от ISB на 06.05.18, 19:51:
05.05.2018
20 часа фаст
10@150 през сваляне пулс до 120.
Отсечките станаха на 25-28 секунди. Излизане на 180-185 пулс, сваляне до 120 от минута до минута и половина.
Не бягам на стадион, възможно е разстоянието да е около 150, хващал съм го с Гугъл. Същото и за пулса, засичал съм го ръчно.Тренировкта е на 15 часа фаст, първо хранене 5 часа след нея.
Огромна шопска салата, протеинов бар, свинска пържола с гъби, резен диня, 2 банана, лъжица бадемов тахан.
Имаш ли драми на отсечките на тези часове фаст, защото на мен ми е много тегаво..поздрави
Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 07.05.18 12:06.
Към момента не усещам, но засега това е втора седмица по програмата. Мотивацията все още е висока, след 2-3 месеца ще видим.
05.06.2018
14 часа фаст, 100 кашу,3 банана.
3 часа по късно
Изхвърляне 32 кг. дясна-лява+стриктни набирания, без откази до 3 повторения на набирането.около 10-15 секунди раздишване между кръговете.
Бройките са за ръка:
12/9
8/6
6/5
13@5/4
5/3
Резен диня,манго.
2 часа след това порция мусака.
05.08.2018
15 часа фаст
3@1600 през пулс 72 под дадения пулс на излизане.
1-7:10
2-7:15
3-7:18
През минута и половина почивки.
Пулс 160-165, тръгване на 90-85.
2 качвания на 3 метра въже от седеж без крака, слизането по същия начин.
Дроп серии лицеви опори през 10 сек
21-12-10-12@7-5
5 банана, чиния с мусака,4 литра вода
Мнението беше редактирано от ISB на 08.05.18 18:11.
09.05.2018
16 часа фаст
1.5@400 през сваляне пулс до 90
Получиха се от 1:20 до 1:26, излизане на 170-175, сваляне до 90 за около 2 минути.
2. 5 набирания през 10 секунди, 4 пъти+3 набирания
3. Пудовка 32,10 изхвърляния дясна-лява 10 секунди почивка.
4 пъти дясна,3+8 лява.
Тренировката е на 6 час фаст,10 часа след нея:
50 кашу,протеинов бар.Вечеря - свинска пържола около 0.200,гъби,шопска салата,филия хляб,резен диня,2 портокала,банан.