1.11
Зерчер клек 70кг 10х2 през 10сек
Ренегатско гребане 3х5х32,5кг на ръка.
Набиране 11,2кг 10х2 през 10 сек
Лег с дъмбели 10х2х32,5 на ръка през 10 сек
Въртене на диск 3х10х15кг на страна.
Стегнато,без уфлянкване.
Усещам,че ще има реване като станат 80кг на клека...това накъсване през 10 сек е рядка гадост на двойките и съвсем различно от единиците...Садист е ментора тука.
След тренировъчно и пред вечерячно-пресовка от смокини и бадеми:
Мнението беше редактирано от nervak на 31.01.18 22:51.
Днес трен няма да има,и тъй като унилатералните тежки движения не са подходящи още за мен..не мога да си ползвам дъмбелите на работа.
За това по 350 ,прави на ръка “техника” на импровизирана круша.
Точно в тон с гьотверенската дискусия))) в един от дневниците.
Айде, и тук почнаха педалите🙂
Имам една поръчка за теб, препоръчаха те за едно сложно заточване. Ще е интересна работата🙂 Иначе гледам си тренираш прилично, бравос.
Ам дай да видим...точно днес ми дадоха една съсипана япончуга и мисля ,как да я върна към живот.
Само да не е някаква изчанчена серетация...там нямам опит.
2.11
Тясна тяга 110кг 10х2 през 10 сек
Планк с 20кг ,3х1мин. през минута.
Повдигане на крака от лег 3 пъти до лек отказ
Гребане от лег с дъмбел 10х2х20 през 10 сек
Кофички с 50кг 10х2 през 10 сек.
Малко лег...до 130.
Стриктно и без умора никъде...за това си позволих лега въпреки ,че ще рева на лега с дъмбели в други ден.
Гледах по НоваТв един репоратж за някакви келеши,които са обрали нает под наем апартамент.
Оказва се,че познавам ограбените едно 30 години)))
Колко къса клечка са дръпнали младежите като са ограбили Марто...не е истина.Заплашвали са го по фейса,голям смях))).Младежа е тренер от 5-6год и все още активен кикбоксьор в професионалния(оня)) ринг...кат.около 90кг)))Късметче...
Мнението беше редактирано от nervak на 06.02.18 00:05.
05.02.18
22:07
Слаб рисърч.
Тоя тъпунгер, дето даде интервюта в няколко национални телевизии (жалваше се, че взел само 100лв за откраднатия телевизор 😑), е толкова противен, че нямам думи.
И по-лошото е, че такива типажи са масово по улиците.
Почвам да си мисля, че по-тъпи сме само тези, дето не сме емигрирали... То не, че в чужбина ги няма такива лумпени...
Междувременно МВР-то май още ги издирва 😂😂😂 пълен цирк.
Тия дечица на такъв са се надянали...,че вече им се иска да не бяха ходили в този апартамент!
Който трябва ще ги намери)))МВР даже е добре да не се намесва)))
06.02.18
21:58
Ей сега водях, че се предали май или не е тозо случай.
Ей сега водях, че се предали май или не е тозо случай.
Този същия, дето се е предал, вчера цяла нощ игра при нас блекджек. Само идиоти идват при нас 😀
1.12
Зерчер клек 70кг 10х2 през 10сек
Ренегатско гребане 3х5х32,5кг на ръка.
Набиране 11,2кг 10х2 през 10 сек
Лег с дъмбели 10х2х32,5 на ръка през 10 сек
Въртене на диск 3х10х15кг на страна.
Малко тегаво на лега.
Следваща трен вдигане на тежести...и реване.
Днес протокол няма да има ,поради внезапно изскочили от приятни до по-приятни ангажименти.
Та с дъмбела на работа:
СС от сгъване бицепс и кикбек-2х10х12кг,2х10х15,2х5х18,5х21кг
арнолд преса унилатерално 10х12,10х15,5х18,5х21кг
гребане от земя 5х21,5х30,5х44,5х50,5х53
Почивките са колкото добавяне на тежести -20 мин всичко.
2.01
Тясна тяга 120кг 10х2 през 10 сек
Планк с 20кг ,3х70сек през минута.
Кофички с 52,5кг 10х2 през 10 сек.
Почва тегавото...Времената спазени.Тягата ако беше и с 2кг отгоре,нямаше хвата да изкара докрай двойките.
В общи линии добре,но не си правя илюзии тъй като бях отпочинал доста.
Уикенда бях жури в Казанлък...)))Няма само Налбатска да е жури я!
Мнението беше редактирано от nervak на 14.02.18 22:35.
12.02.18
22:01
Ти кой си от тия пичове 😀
12.02.18
22:12
Най в ляво.
Тук “билдърите” 40 + все ме подобни да го е.а. Нема побЕлела или окапала коса, нема това онова 😁 От хубавото вино (и не само) е, да знаеш 😉
Аз съм далече от каквото и да било билдърско))),а и има побеляване и оредяване...
Светлината пред мен създава този тъмнокос ефект..
13.02.18
10:17
Айде, айде, виждали сме ти вените по раменете и гърдите от оскъдните снимки, дето си качвал 😄
))))))))то вените ако бяха билдърски знак...какви вени има))))))ама надали)))))))
13.02.18
11:53
Е, ти поне вени имаш, аз имам само косми 😄
1.01
Зерчер клек 80кг 10х2 през 10сек
Ренегатско гребане 4х5х35кг на ръка.
Набиране 12х5кг 10х2 през 10 сек
Лег с дъмбели 10х2х35 на ръка през 10 сек
Въртене на диск 2х5х20кг на страна.
Koлко мъка има по този свят.
Чудех се ,къде ще извъздя на новите тежести,най-неочаквано на въртенето?!!
Просто усетих ,че не държа пояса...па и май нещо леко изпука та престанах.
Усещането от клека е,че съм правил единици на 150…но не ме боли гърба.
Втора тренировка не съм си и помислял за нещо извън протокола...
Мнението беше редактирано от nervak на 14.02.18 19:02.
Ей така...да си го имам:
https://bultimes.com/shokirashti-danni-za-detsata-izrasnali-v-homoseksualni-semejstva/
15.02.18
11:28
Един бърз въпрос.
Ако се поставиш на мястото на дете останало без родителска грижа и имаш право на избор, кое би избрал?
1. Сиропиталище-малтреатиран- психически и физически, изнасилван, гладен и бос и на 18- на улицата(ако си оживял).
2. Отгледан в грижи и обичан от еднополова двойка.
Психологически проблеми.
Сред децата, отгледани от еднополови двойки, 24%са замисляли самоубийство.Същият процент в нормалните хетеросексуални семейства – 5%.
Възпитаници на хомосексуални партньори, които са се обърнали за помощ към психиатър – 19%.
В нормалните хетеросексуални семейства – 8%.
Социално-икономическа безпомощност.
Сред хората, израсли при лесбийки, безработицата е28%.
При тези от нормални семейства – 8%.69% от израслите при лесбийки и 57% от тези при мъже-педераси съобщават, че “родителите” им са получавали социални помощи.
В нормалните семейства този дял е 17%.
38% от възпитаните от лесбийки и досега живеят от социални помощи.
Само 26% от възпитаниците на лесбийки имат постоянна работа.
Само 34% от възпитаниците на педераси имат постоянна работа.
За сравнение: от израсналите в нормални, хетеросексуални семейства само 10% живеят от социални помощи, а 50% имат постоянна работа.Разстройство на сексуалната самоидентификация.
Ето и цифрите, които окончателно разрушават мита, че възпитанието в еднополово т. нар. “семейство” не било влияело върху сексуалната ориентация на порасналото дете.
Само 60-70% от израсналите при хомосексуални партньори се определят като напълно хетеросексуални.
За сравнение – при пълнолетните, възпитани в нормални семейства, този процент е 90%.
A ти кое от статистиката би избрал? И всъщност, знаеш ли, че децата без родители нямат право на избор когато ги осиновяват?
Може да не отговаряш всъщност.
Ти също може да не отговаряш.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.02.18 11:28.
15.02.18
11:39
В сиропиталище, опитите и обмислянето на самоубийство са в доста по-завишен процент.
Въпреки, че Нервака ми изтри мнението ще ти кажа, че за да получи права една гей двойка да осинови дете преминават процедура, която малко от нас биха могли и отговарят на критерии, които малко от нас биха покрили и ако има хора готови да дарят любов на някой, който се нуждае от нея......ТО АЗ СЪМ С ДВЕ РЪЦЕ-ЗА.
Едит:
Ако някой си мисли, че е тежко в сиропиталища само в БГ, сте в огромна заблуда.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.02.18 11:43.
15.02.18
11:42
Леле, какъв шокиращо коректен източник на данни! А самото изследване също е дискредитирано- https://www.washingtonpost.com/news/volokh-conspiracy/wp/2015/05/10/new-criticism-of-regnerus-study-on-parenting-study/?utm_term=.44288de1003a
15.02.18
11:42
Ще ти кажа, че тая процедура е силно субективна по принцип, а в България пък въобще я няма никаква. Да не говорим, че макар и да не е разрешшено това тук, еднополови двойки с финансови възможности и много тежки отклонения в социалното поведение съвсем спокойно успяват да осиновят дете.
15.02.18
11:45
Не е така, Джеимс, това е повърхностен поглед.
В нормалните страни, разбирай каквото искаш под нормални, не можеш да си купиш живот.
15.02.18
11:48
Да, там направо може да си платиш и да ти родят дете.
15.02.18
11:49
Не знам на каква база го отсъди кое какво е, аз ти го заявявам най-отговорно. Имам лични наблюдения, нееднократни.
Аз лично, бих си подбирал по-добре източниците на информация. На bul(shit)whatever.com и подобни, парите им идват от кликове, какво точно пишат и колко е вярно в случая няма никакво значение. Да не говорим че статистиката е толкова манипулативна, че отнема време да и се хванат спатиите и да се придобие реална представа за какво става въпрос. А nervaka, явно си е такъв и не знам защо всеки се опитва да му дава наклон по интернет и резултат обикновено е един мощен, та чак противен спам.
Мнението беше редактирано от Splash на 15.02.18 13:13.
Не знам на каква база го отсъди кое какво е, аз ти го заявявам най-отговорно. Имам лични наблюдения, нееднократни.
И какви са тия социални отклонения, които са уникални за еднополовите двойки?
Всичко важи с пълна сила и за хетеросексуални семейства - случаи колкото щеш.
Най-пресният пример с американската двойка (разнополова, хетеросексуална), която дойде да осиновява, даде надежда на детето, а после се отказа и си замина тихомълком. Това какъв човек си не зависи от сексуалната ти ориентация, нито пък въпросната ориентация те определя като индивид.
15.02.18
11:55
Аз пък си мисля, че гей-двойките, желаещи да осиновят деца единствено задоволяват собствените си егоизъм и неосъзнати потребности, от биологична гледна точка.
Защото природата е създала механизъм за възпроизводство на вида и той е чрез събиране на индивиди от различен пол, с цел създаване на потомство. На най-ниско биологично ниво нещата седят така и всичко останало е ала-бала. Всякакви други социални алабалистики стоят на втори план и са отклонения от нормалността, която природата е създала.
Да, те може и да искат да дарят любов и да чувстват, че се грижат за друг, освен себе си, в което няма нищо лошо, но това граничи с цинизъм, при положение, че най-вероятно могат да имат деца по напълно естествен път, а милиони двойки по света имат репродуктивни проблеми.
п.с. ае днес е четвъртък, обичайно такива дискусии се водят в Петък следобеда 🙂
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 15.02.18 11:56.
2.02
Планк с 30кг ,2х60сек през минута...и след 3мин 1х30сек
Кофички с 52,5кг 10х2 през 7 сек.
Гребане нямаше ,всички пейки и тн заети??!!
Планка ме смля...мислех да не правя,ама се напънах поне 30сек да издържа след 2х1мин.
Кофите дойдоха свежи,защото нямаше гребане...за това съкратих леко интервала.
Шибана седмица,много нерви на работа...пубери..Наградих се за търпението,което при мен е нещо едва доловимо..:
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.03.18 13:10.
1.02
Зерчер клек 80кг 10х2 през 10сек
Ренегатско гребане 4х5х35кг на ръка.
Набиране 12х5кг 10х2 през 10 сек
Лег с дъмбели 10х2х35 на ръка през 10 сек
Въртене на диск 2х5х20кг на страна.
Спазени интервали...празна зала,кеф може да се каже.
Килата са 91…нека минат винарии,още журизъм,частни дегустации...и тогава ще се върна към по-орязания хранителен режим.Ся не ми се занимава с глупости)))
2.03
Планк с 30кг ,2х60сек , 1х40сек през 90сек.
Кофички с 52,5кг 10х2 през 10 сек.
Спазени времена...може би лееко след тягата удължих почивката,ама прибирах поставки, дискове, лостове-оправдания...
На тягата от 5тата двойка ,лявата ръка е полуотворена...няма да ги изтърва,но не мога да задържа плътно затворена ръката-педал.
Гребането по този начин ,също се очертава хуйовина,само там не съм качил килата...
Нещо имах подозрения,че лееееко настивам та:
2 амино от на клетото дете,2 ракии,2 бири,2скумрии на скара,2 картофа пържени,2 портокала...и ся като ударя и 2 чая ще се чудя,в кой от 2та кенефа да ходя...
И понеже няма спиране та:
Иванчо, дете на жендъри, влезъл в банята с баща си и казал:
- Татееее, много ти е голяма пишката ... ?!
А баща му казал:
- Ти да видиш на майка ти каква е !!!
Без трениравка,утре...вече днес съм на Винария ,която я чакам година-та не посмях да рискувам с прецакване в кръста.
Въпреки ,че спазвам твърдо протокола ме е страх да не се счупя,не заради болка и тн амиии щот няма да успея да изпълня куп ангажименти в Пловдив,свързани с вина,барици,дегустации и срещи))).До неделя ще се кефя!!!
За сметка на това пубера му избива химията отвсякъде...65 лег 5тици ,70 тройки,клек тройки с пауза на 120,тягата с дефицит 5см, няма да повярвате...
Вчера Капо ди тути капи направи една колекционна изложба на тема само Бг ножове....на фамилията)))-е и малко руски и финландски.Това е ..хмммм най-много ..1/3 от железата)))))))))))))
Мнението беше редактирано от nervak на 23.02.18 00:37.
Без трениравка,утре...вече днес съм на Винария ,която я чакам година-та не посмях да рискувам с прецакване в кръста.
Въпреки ,че спазвам твърдо протокола ме е страх да не се счупя,не заради болка и тн амиии щот няма да успея да изпълня куп ангажименти в Пловдив,свързани с вина,барици,дегустации и срещи))).До неделя ще се кефя!!!
За сметка на това пубера му избива химията отвсякъде...65 лег 5тици ,70 тройки,клек тройки с пауза на 120,тягата с дефицит 5см, няма да повярвате...
Вчера Капо ди тути капи направи една колекционна изложба на тема само Бг ножове....на фамилията)))-е и малко руски и финландски.Това е ..хмммм най-много ..1/3 от железата)))))))))))))
Благодаря за съвета за избора на вино...избата е страхотна!!! Тази снимка не трябваше да ми я показваш, сега ще досаждам🙂 Как се засякохме при Сашо...тази зала колко народ е сбрала 🙂))